Kérdések bármiről

31 feliratkozó

több mint 15 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 469
Help!

Nero8-ban írtam ki adat dvd-t. raktam rá két filmet. az egyik két részes. összesen 3.8 giga. beteszem asztaliba és a 2 részes film 2. részét kezdi el lejátszani, a többi sehol. ez meg wtf????

help légyszi..JC6
Hány gigásnak látja a géped a DVD-t, amikor beteszed?

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 15 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 774 — Sworn to the Black
A neten azt olvasom, hogy nem kell Szerbiába útlevél, bár ez 2010 évi adat. Volt valaki mostanában? Mi a helyzet?catattack
Személyi elég magyar állampolgárnak. Nem tudom hol akarsz menni, de Tiszaszigetnél csak magyarok és szerbek mehetnek át, azt érdemesebb választani ha Röszke a cél, nincs a sok rühes vendégmunkás aki feltartson.
több mint 15 éve
catattack 3 520
A neten azt olvasom, hogy nem kell Szerbiába útlevél, bár ez 2010 évi adat. Volt valaki mostanában? Mi a helyzet?
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Help!

Nero8-ban írtam ki adat dvd-t. raktam rá két filmet. az egyik két részes. összesen 3.8 giga. beteszem asztaliba és a 2 részes film 2. részét kezdi el lejátszani, a többi sehol. ez meg wtf????

help légyszi..
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 554 — #NoStress

több mint 15 éve
tenorx 14 115 — fő libsi
Most a Desire - Zt nézegetem, mert rohadt nagy ujjaim vannak, ahhoz meg ugye van billentyűzet, nem csak touch screen.tenorx
Nagy ujjakhoz ez az ideális telefon. Mindent tud amire csak szükséged lehet. 😊
Nekem, szintén nagy ujjakkal, hasonló van. 😊

Sobri Jóska
😀 A legjobb androidos telefon 😀
több mint 15 éve
Most a Desire - Zt nézegetem, mert rohadt nagy ujjaim vannak, ahhoz meg ugye van billentyűzet, nem csak touch screen.tenorx
Nagy ujjakhoz ez az ideális telefon. Mindent tud amire csak szükséged lehet. 😊
Nekem, szintén nagy ujjakkal, hasonló van. 😊

több mint 15 éve
tenorx 14 115 — fő libsi
Most a Desire - Zt nézegetem, mert rohadt nagy ujjaim vannak, ahhoz meg ugye van billentyűzet, nem csak touch screen.
több mint 15 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Haveromnak Touch HD2-je van. Az is remek telefon.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Gondolkodok egy androidos telefon vételén, konkrétan valami HTCn. Van valakinek bármi tapasztalta? A Desire tetszik jelenleg.tenorx
osztálytársamnak desire hd van. csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni, gyakorlatilag tökéletes (az árat leszámítva 😀)
több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Gondolkodok egy androidos telefon vételén, konkrétan valami HTCn. Van valakinek bármi tapasztalta? A Desire tetszik jelenleg.tenorx
most volt amúgy a technológiai kiállítás barcelonában, ahol még a nokia is elismerte, hogy az androidos telefonoknak leáldozott, és ők is megállapodtak a microsofttalJJ Tiller
Hát a Nokia talán nem a legbiztosabb információforrás a kérdésben, tekintve hogy nem is gyárt androidos telefonokat.

egyébként itt van a mobilaréna beszámolója: http://mobilarena.hu/teszt/mobile_world_congress_2011_osszefoglalo/tenyek_es_szamok.html
Hát nekem nagyon nem az android leáldozása látszik belőle.

több mint 15 éve
tenorx 14 115 — fő libsi
Igazából azért kellene androidos mobil, mert nagy valószínűséggel azt fogom tanulni most elég sok óraszámban, hogy arra hogy kell appokat írni, és jó lenne egy 😛
több mint 15 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
most volt amúgy a technológiai kiállítás barcelonában, ahol még a nokia is elismerte, hogy az androidos telefonoknak leáldozott, és ők is megállapodtak a microsofttalJJ Tiller
Tisztában vagyok vele, hogy jön a Nokia+Microsoftos Windows Mobile, de azért annak kell egy kis idő, még kinyírják az androidos mobilokat.tenorx
nem fogják

több mint 15 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 015 — no es importante
Leáldozott?
Én úgy tudtam hogy most jöttek még föl igazán. 😊 Mondjuk annyira nem követem a mobilipart.Döme
én is néztem nagyokat, de Barcelonában mindenki ott volt, aki számít, és több helyen is olvastam azóta

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
tenorx 14 115 — fő libsi
Tisztában vagyok vele, hogy jön a Nokia+Microsoftos Windows Mobile, de azért annak kell egy kis idő, még kinyírják az androidos mobilokat.
több mint 15 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 774 — Sworn to the Black
Leáldozott?
Én úgy tudtam hogy most jöttek még föl igazán. 😊 Mondjuk annyira nem követem a mobilipart.
több mint 15 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 015 — no es importante
most volt amúgy a technológiai kiállítás barcelonában, ahol még a nokia is elismerte, hogy az androidos telefonoknak leáldozott, és ők is megállapodtak a microsofttal

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
tenorx 14 115 — fő libsi
Gondolkodok egy androidos telefon vételén, konkrétan valami HTCn. Van valakinek bármi tapasztalta? A Desire tetszik jelenleg.
több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Még régebben valaki említette hogy ZTE Blade telefonja van. Az illető megmondaná hogy hogy lehet rá játékokat telepíteni? 😊adam8
ha jól emlékszem,Schlecknek van ZTE-jeNewman
Jah, nekem van. Egyébként ugyanúgy, mint bármelyik androidra. Letöltöd Marketből őket, vagy a netről, majd rámásolod a telefonra és astro-val vagy bármi hasonló progival felteszed.

több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Még régebben valaki említette hogy ZTE Blade telefonja van. Az illető megmondaná hogy hogy lehet rá játékokat telepíteni? 😊adam8
ha jól emlékszem,Schlecknek van ZTE-je

több mint 15 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Még régebben valaki említette hogy ZTE Blade telefonja van. Az illető megmondaná hogy hogy lehet rá játékokat telepíteni? 😊

több mint 15 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
Ó, én csak figyeltem, nem személyes tapasztalat. 😊
De egyébként nem 😀
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 15 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
a kedves feleséged ugye nem olvassa a fórumot? 😛 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 15 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
imádom amikor JJ téved 😀 abszolút nincs ázsiafétisem, sőőt. de tartom, hogy ha ilyen lehetőségem lenne, Sanghaj, egész egyszerűen sokkal több új impresszió érne, más arcát ismerném meg a világnak és nyitottnak kell lenni. szvsz többet profitálna bria Sanghajjal, de az ő döntése (gondolj a kurvákra, a kuuuurvááák!).brk
kurvák mindenütt vannak 😀
bár nem mondom, egy kellően helyrerakott kis ázsiai... 😛briareos
Nem kell feltétlenül kurvákban gondolkodnod... a kis (kis bazzeg, bőven van 175-180 cm magas) kínai lányok teljesen odavannak a külföldiekért. Ráadásul fehér bőrűként azt adsz be nekik kb, amit nem szégyellsz. Lehetsz amerikaitól kezdve francián át bármi, ahol fehérek élnek. 😀
Arról pedig nem is szólva, hogy bármelyik nemzetközi egyetem tele van bulizós és bevállalós csajokkal akármelyik országból. A Közel-keleti országokból a számukra szabadságba kerülő egyetemista lánykák enyhén szólva ki vannak éhezve például... 😀
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 15 éve
Az valóban igaz, hogy az országon belüli utazás, a szállások azok pimf összegek, tehát egy többhetes memphisi útba belefér egy miami-i 1 hetes kirándulás, pár száz dollár csak.