Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 522 — Chiefs GM
Ideje lenne a ‘labdasportokban’ mindenhol a 2-3 csoportos VB-ket bevezetni, mint a hokiban, mert így évről - évre érdektelenebbé fognak válni ezek az események. Aki jó és feljövőben van az úgyis feljut majd, ha ott a helye.
Szerintem ez a jövő.
ozibozi
kevesebb meccs + kevesebb ország (kevesebb néző) = kevesebb tv-s bevétel
Negritis
Meg a hokiban is folyamatosan bővítik az a csoportot emlékeim szerint...

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 992 — The Mathematician
Ideje lenne a ‘labdasportokban’ mindenhol a 2-3 csoportos VB-ket bevezetni, mint a hokiban, mert így évről - évre érdektelenebbé fognak válni ezek az események. Aki jó és feljövőben van az úgyis feljut majd, ha ott a helye.
Szerintem ez a jövő.
ozibozi
kevesebb meccs + kevesebb ország (kevesebb néző) = kevesebb tv-s bevétel

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 233
Szerintem ez a jövő.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
Bakker.... Ahhoz képest, hogy majdnem kiestek 😕 nagyon nem szeretem a dánokat....
dande
azért még mindig mérgelődök ezen a lebonyolítási rendszeren, hogy ez a két csapat lényegében besétálhatott az elődöntőbe (jó a dánok nem sétáltak, mert próbáltak a saját lábukban is elesni).

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Bakker.... Ahhoz képest, hogy majdnem kiestek 😕 nagyon nem szeretem a dánokat....
dande
 www.youtube.com/watch?v=sDOQ5bYZWos&ab_channel=MeztelenDiplomat%C3%A1k

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 992 — The Mathematician
Landin védései volt kb a különbség

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
 telex.hu/sport/2021/01/29/kezilabda-vilagbajnoksag-ertekeles-borsos-attila

Madden hates me.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
No akkor skandináv házidöntő...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 27 457 — nabege2@yahoo.com
rühellem a dánokat
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Végre a svédek visszatértek 😊 Kéziben amúgy ők a kedvencek
dande
Svéd nőket jobban szeretem
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Végre a svédek visszatértek 😊 Kéziben amúgy ők a kedvencek
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hosszabbítás ellenünk a franciáknak ide vagy oda, azért ezt nem láttam jönni.

több mint 4 éve
hibáznak is a franciák, szerintem game over

éreztem, hogy ez lesz

Szerkesztette: NB2
több mint 4 éve
francia kapusok nem találkoznak a labdával, úgy nehéz
NB2
Francia szélsők ellenünk brillíroztak, ma meg terített betlit tolnak.
több mint 4 éve
francia kapusok nem találkoznak a labdával, úgy nehéz
több mint 4 éve
Svédek hárommal mennek a franciák ellen félidőben.

Azért a svédek kibaszott mázlisták egész tornán. Az első csoportban két lófing meccs, aztán Egyiptomot eggyel verték. Utána két döntetlen a fehéroroszok és a szlovénok ellen, meg egy győzelem a ruszki c csapat ellen. Aztán a nyolc között megkapták a leggyengébb ellenfelet, Katart, a négy között meg az általunk lefárasztott franciákat 😊
És a végén még döntőbe jutnak.

több mint 4 éve
Ez a 25-27 éves mag elég jó lehet, de egy kapus majd megint nagyon fog kelleni MIkler után... van egy olyan érzésem, h ott lesznek majd gondok középtávon. 😕
Igor
Azt mindig megoldottuk, Szathmári, majd Fazekas, majd Mikler, valakit csak leakasztunk. 😊
somoskovig
Ugye Szatyinál 7 évvel fiatalabb Fazék, Fazéknál meg 8-cal Mikler, ha maradna az ütemterv akk 91-93 közötti születésű kapust kellene látnunk, hogy nah lesz belőle vki. Ugye Székely idén lesz 31, aki kb. még illene is ebbe a mintába, de ő szvsz nem ez a kaliber, ink bízok Borbélyban, de ugye ő is már 25, ami kapusként még nem kor, de azért világklasszissá már ő se vszínű h beérik.
empty taxi
Kisfazék már kapuskodik, Kisszatyor létezik?

Hátha a gének vagy esetükben a tömeggyártás működik!
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Kóbor pár ezrest szvsz simán tettek rá.
Ismerek olyat aki qrvák helyett kosár döntetlenekre gerjed. 😉
ozibozi
én is, haha
meg Maka is valami ilyet játszott vagy tíz éve NBA-döntőben, nem?
több mint 4 éve
ozibozi
Végül is sok perverz állat van a világon... 😊

több mint 4 éve
több mint 4 éve
Aki a 3 meccset tegnap megrázta volna kötésben döntetlenre, az vlsz nem járt rosszul. Erre a screenshot is vlsz hamisítvány lenne 😉
ozibozi
Az majdnem ezerszeres lóvécska lett volna (9*12*9) 😊

Szerintem ilyen senki sehol nem rakott meg...

több mint 4 éve
Aki a 3 meccset tegnap megrázta volna kötésben döntetlenre, az vlsz nem járt rosszul. Erre a screenshot is vlsz hamisítvány lenne 😉
több mint 4 éve
Ez a 25-27 éves mag elég jó lehet, de egy kapus majd megint nagyon fog kelleni MIkler után... van egy olyan érzésem, h ott lesznek majd gondok középtávon. 😕
Igor
Azt mindig megoldottuk, Szathmári, majd Fazekas, majd Mikler, valakit csak leakasztunk. 😊
somoskovig
Ugye Szatyinál 7 évvel fiatalabb Fazék, Fazéknál meg 8-cal Mikler, ha maradna az ütemterv akk 91-93 közötti születésű kapust kellene látnunk, hogy nah lesz belőle vki. Ugye Székely idén lesz 31, aki kb. még illene is ebbe a mintába, de ő szvsz nem ez a kaliber, ink bízok Borbélyban, de ugye ő is már 25, ami kapusként még nem kor, de azért világklasszissá már ő se vszínű h beérik.

Madden hates me.
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 522 — Chiefs GM
Igor