NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
7
6
18:30-tól, ARENA4
Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 4 éve
Most leszarod, de majd amikor kezdődik a selejtezőtorna, akkor már az lesz a baj éppen, amikor meg az olimpia kezdődik, akkor meg az lesz a fanyalgás tárgya, hogy már megint nem vagyunk ott. 😀Nem így lesz, mert az EB győztes kijut egyenesen, mindenki csúszik egyet, és a horvátok helyére a brazilok jönnek. Szóval bármilyen ocsmányul hangzik, a szlovénok vhogy visszamászhatnának elénk...Hát lehet, hogy én vagyok rosszul összerakva, de ha az a választás, hogy bejuthatunk az EB elődöntőbe, vagy pedig egy picit gyengébb olimpiai selejtező csoportba, akkor nálam nem kérdés, hogy EB elődöntő, oszt az olimpiát akár le is sz*rom. 😀
gabokocka
peterk2005
Nem neked szól ez első sorban, hanem úgy a köz véleményének 😀
több mint 4 éve
Nem így lesz, mert az EB győztes kijut egyenesen, mindenki csúszik egyet, és a horvátok helyére a brazilok jönnek. Szóval bármilyen ocsmányul hangzik, a szlovénok vhogy visszamászhatnának elénk...Hát lehet, hogy én vagyok rosszul összerakva, de ha az a választás, hogy bejuthatunk az EB elődöntőbe, vagy pedig egy picit gyengébb olimpiai selejtező csoportba, akkor nálam nem kérdés, hogy EB elődöntő, oszt az olimpiát akár le is sz*rom. 😀
gabokocka
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Nem így lesz, mert az EB győztes kijut egyenesen, mindenki csúszik egyet, és a horvátok helyére a brazilok jönnek. Szóval bármilyen ocsmányul hangzik, a szlovénok vhogy visszamászhatnának elénk...Még az is egy opció, hogy a szlovénok megnyerik az eb-t, aztán akkor mi leszünk a másodikok és megyünk a német, svéd csoportba.
gabokocka
több mint 4 éve
Antonius
1 702
az jó lenne, de az EB-ről csak úgy juthatunk ki, ha megnyerjük. Azt én se bánnám, de ilyet még csak gondolni sem lehet ezekben a jinxel fertőzött időkben 😀A selejtezőcsoportok így néznek ki majd:Hát én azt mondon könnyebb most az EB-ről ihletett állapotban kijutni mint később a "nagyokat" ütni a selejtezőben. Francia, horvát csoport nice
2020 Olympic Qualification Tournament #2
3rd from World: France
6th from World: Croatia
2nd from Africa
3rd from Europe
2020 Olympic Qualification Tournament #3
4th from World: Germany
5th from World: Sweden
2nd from Europe:
3rd from Africa:
Tulajdonképpen nekünk majdhogynem mindegy, de ha már lehetne kérni, inkább a Német-Svéd kettős és az Afrikai 3. helyezett ellen nézném a mi kis csapatunkat....
Ehhez viszont legalább 1 meccset mindenképpen nyerni kellene, de inkább kettőt és a szlovénok nem kerülhetnek elénk. Nem lesz egyszerű.
Antonius
FLZOLI
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Antonius
1 702
Nem így lesz, mert az EB győztes kijut egyenesen, mindenki csúszik egyet, és a horvátok helyére a brazilok jönnek. Szóval bármilyen ocsmányul hangzik, a szlovénok vhogy visszamászhatnának elénk...jogos, sry, teljesen kiment a fejemből, hogy miért nem akartam kirakni eddig. Nagyon sok ismeretlenes ez az egyenlet még, ha pl a Spanyolok nyerik az EB-t, akkor senki nem csúszik, hanem egyszerűen bejön a helyükre a VB 8. és kész.
gabokocka
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
A selejtezőcsoportok így néznek ki majd:Hát én azt mondon könnyebb most az EB-ről ihletett állapotban kijutni mint később a "nagyokat" ütni a selejtezőben. Francia, horvát csoport nice
2020 Olympic Qualification Tournament #2
2nd from Africa
3rd from Europe
2nd from Europe:
3rd from Africa:
Tulajdonképpen nekünk majdhogynem mindegy, de ha már lehetne kérni, inkább a Német-Svéd kettős és az Afrikai 3. helyezett ellen nézném a mi kis csapatunkat....
Ehhez viszont legalább 1 meccset mindenképpen nyerni kellene, de inkább kettőt és a szlovénok nem kerülhetnek elénk. Nem lesz egyszerű.
Antonius
több mint 4 éve
Nem így lesz, mert az EB győztes kijut egyenesen, mindenki csúszik egyet, és a horvátok helyére a brazilok jönnek. Szóval bármilyen ocsmányul hangzik, a szlovénok vhogy visszamászhatnának elénk...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Antonius
1 702
A selejtezőcsoportok így néznek ki majd:2020 Olympic Qualification Tournament #2
2nd from Africa
3rd from Europe
2nd from Europe:
3rd from Africa:
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Antonius
1 702
Olimpiai selejtezős és elődöntés számolgatás a nemzeti sporttól:• Magyar szempontból az is fontos, hogy a németek hétfő este ne kapjanak ki a társházigazda osztrákoktól, és szerezzék meg csoportjuk harmadik helyét, így a végső összevetésben Ausztria, Fehéroroszország és Csehország is a mieink mögé kerülhetne
• Ha a magyar válogatott az utolsó két csoportmeccséből egyet megnyer, a 3. helynél hátrébb nem végezhet a II. csoportban.
• Ha a győzelmet Portugália ellen szerzi meg, akkor a csoport második helyéhez – azaz az elődöntőhöz – csak annyi kell, hogy Norvégia legyőzze az utolsó fordulóban Szlovéniát.
• Ha a győzelmet Svédország ellen szerezzük meg, akkor a mieink második helyéhez Portugália nem nyerhet Szlovénia ellen, miközben Szlovénia az utolsó két mérkőzésén nem szerezhet két pontnál többet.
• Ha Magyarország mind a két meccsét megnyeri (8 ponttal zár), csak akkor maradhat le az elődöntőről, ha Szlovénia is kettőt nyer (megveri Portugáliát és Norvégiát, így szintén 8 ponttal zár), miközben Norvégia legyőzi Izlandot és a szlovénoktól kevesebb, mint tizenhárom góllal kap ki (ha 13 góllal vagy annál többel nyernek a szlovénok, úgy Norvégia gólkülönbsége lesz rosszabb a miénknél a minitabellán). Ugyanakkor Norvégia két – elég valószerűtlen és váratlan – veresége esetén még a II. csoport élére is ugorhat nemzeti válogatottunk (8–8 pontosként az egymás elleni eredmény döntene Szlovéniával szemben.
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Ma ki kell szurkolni h Dojcsland üsse a sógorokat, holnap meg első meccs a POR-SLO - na ott nem tudom, mennyire kéne greedynek lenni/kinek kéne szurkolni.. de szerintem POR W/iksz kéne.Lehet, megint elszámoltam valamit, de csak a #2 és #3 csoportba kerülhetünk szerintem.. és a svédek tuti a harmadikban maradnak, az sokkal jobbnak tűnik.. szóval nagyon kéne az EUR 2. hely.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Hja, ez a portugál csapat furcsa stílusban játszik, keverik a spanyolos és északi kézilabda elemeket. Nekünk általában az északi stílus kevésbé fekszik, mint akár a szláv vagy spanyol, aztán mégis ha összeadjuk, szerintem - legalábbis férfi vonalon - több sikerült van / volt északi csapatok ellen, mint a szláv vagy oroszok ellen. Igaz, Szlovéniát az utóbbi időben elég gyakran elkaptuk, de Horvátország ellen nem tudom mikor nyertünk utoljára. Miközben Dániát és Izlandot nem először verjük meg fontos meccsen, nemzetközi tornán.Szóval tudja fene mi fekszik és mi nem most nekünk. Én a svédtől fázom, mert az a következő 😀, és tulajdonképpen ha a játéktudást és formát nézzük, ellenük van / lenne a legtöbb esélyünk. De otthon játszó csapat, és ennyi jó meccs után már az is benne van, hogy fejreállunk.
A portugál meccs különleges lesz, alig 14-15 órán belül kell majd újra pályára lépni. A mi csapatunk elég magas, nagy testű, lehet, hogy már ez megpecsételheti a sorsunkat... Viszont ha addigra a portugálok kiesnek a top3 versenyből a csoportot illetően, akkor le is ereszthetnek addigra.
Majd meglátjuk. Már az is kisebb csoda, hogy ezen vacillálhatunk.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Kezdem azzal, hogy nagyon jó volt, végigizgultam és remek volt (Zümi mondjuk néha már sok volt nekem, de nem baj, értem h kellett ez 😊)Leszek én a negatív - szerintem elég röfögős volt a 2. félidő - nagyon kellett h Vranjes elmenedzselte a meccset (Bombacot nagyon keson hozta be + leszedte Ferlint, és benthagyta a cserekapust, amikor láthatóan azt se tudta hol van szegény.. míg szvsz Ferlin biztos fogott volna 1-2 Liget bombát, mert annyira nem mentek sarokra + a blokkolt goal az ultimate karma) - ettől függetlenül megérdemeltük a feljavult védekezés miatt, a szlovénok meg ezt érdemelték 😛
Viszont én fázok a portugáloktól, sokkal rosszabb matchup nekünk, pláne hogy Rui Silva kb "Sagosen light" és sok lesz a 4 beálló, meg az a 3-4 nagy lövő... de | remélem leszek én az antijinxer 😊 |
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Ancsin-t nem tudom, nem vagyok jó véleménnyel jóraAncsin borzasztó versenyző típus, egy eb kivételével minden tornán terített betlit tolt. Nála szvsz fejben komoly gondok vannak. Egyébként Tatabányán nyomja, kikopott már a szeged-veszprém színvonalról.
már akkor sem tartottam igazán válogatott szintnek mikor még nálunk volt
a veszprémbe igazolása óta viszont ...
Negritis
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Ancsin-t nem tudom, nem vagyok jó véleménnyel jóramár akkor sem tartottam igazán válogatott szintnek mikor még nálunk volt
a veszprémbe igazolása óta viszont ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Én annyit írtam, hogy a meccseket nézve az átlövőink nem nagyon híányoznak, mert remekül pótolják őket a fiatalok. Lékai viszont igen, mert Győrinek még kicsit nagy ez a cipő. Utóbbi instant upgrade lenne, ha játszhatna.Hosszabb távon nyilván mind Bodó, mind Ancsin, mind Lékai, mind Juhász - és rajtuk kívül is bárki aki jó formába kerül - része a "tervnek", de ezen az EB-n eddig ez a helyzet.
több mint 4 éve
De te nem azt írtad, hogy a jövőben hanem azt, hogy most. Mikor attól zeng a sajtó, hogy a magyar válogatott brutális, abszolút nem várt átlövő játékot játszik. Ha szarul fogalmazol nehogy már még te legyél felháborodva. Amúgy természetesen egészségesen bodónak helye van a csapatba, ez sose volt kérdésNem ertem minek ez a fasza gyerek stilus de ha neked jol esik csak nyomjad nyilvan kell az onbizalmadnakFelőlem pukkadhatsz, de az átlövő teljesítményt hiányolni egy ilyen ligetvári produkció után totál wtfJa!ok!bocs !Bodo soha tobbet ne legyen valogatott nincs semmi szukseg ra ....!tul jok vagyunk mar igy is!Te nézted a mait? Meg úgy az egész eb-t?Azért ezt megköszönhetjük Vranjesnek. 😊 Ember nem érti ezt a fazont, minek pihentette Bombacot. Jó volt a cseréje is, de Bombac teljesen más szint, amikor abszolút nem ment nekik a támadás, ritmusvesztésben voltak, akkor jött ki igazán. Addig kavar 1-1-ben amíg valahogy csak megtalálja a beállóst vagy szélsőt. Ezzel tudtak egyáltalán meccsben maradni, ha ő nincs 4-5 góllal nyerünk.Azert Bodo sokat dobna ..egy igazi bombazo atlovo nagyon jol jonne szemelyeben..
Nálunk meg a második félidőben (megint) szinte magától is beesett minden a szlovén kapuba. 😊 De az első félidőben meg fordítva volt, pont a kis szerencse meg az 1-2 hiba miatt kerültünk hátrányba, úgyhogy nem csak szerencse ez. A srácok érdeme teljes mértékben.
Egyébként nekem úgy tűnik az átlövőink nem is nagyon hiányoznak. Lékai hiányzik egyedül nagyon. Győri akar, hajt, megtesz mindent, de neki úgy érzem (még?) kicsit nagy ez a cipő. Ő picit kilóg lefelé a csapatból. Lékaival, Nagy Bencével ennél is jobbak lehetnénk. De hát ez van.
peterk2005
yooker
peach
yooker
peach
Es nyilvan igazad is van hogy Ligetvari innentol egyedul ellatja ezt a posztot a jovoben....
+mindenben is
yooker
több mint 4 éve
Antonius
1 702
Bodó posztján Szita játszik, aki eddig - ha nem is tökéletesen - de elfogadhatóan ellátta a posztot. Ennél többet Bodótól sem várhattunk volna, neki is voltak (és lesznek is) gyengébb meccsei. Az utóbbi 2 meccsen, amikor Szita már elfáradt, Ligetvárit vezényelték fel a cseréjének, aki zseniálisan játszott. Összességében nem lehet hiányérzetünk a balátlövő poszton, ettől függetlenül egy egészséges Bodóra bármikor szükség lehet.
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Nem ertem minek ez a fasza gyerek stilus de ha neked jol esik csak nyomjad nyilvan kell az onbizalmadnakFelőlem pukkadhatsz, de az átlövő teljesítményt hiányolni egy ilyen ligetvári produkció után totál wtfJa!ok!bocs !Bodo soha tobbet ne legyen valogatott nincs semmi szukseg ra ....!tul jok vagyunk mar igy is!Te nézted a mait? Meg úgy az egész eb-t?Azért ezt megköszönhetjük Vranjesnek. 😊 Ember nem érti ezt a fazont, minek pihentette Bombacot. Jó volt a cseréje is, de Bombac teljesen más szint, amikor abszolút nem ment nekik a támadás, ritmusvesztésben voltak, akkor jött ki igazán. Addig kavar 1-1-ben amíg valahogy csak megtalálja a beállóst vagy szélsőt. Ezzel tudtak egyáltalán meccsben maradni, ha ő nincs 4-5 góllal nyerünk.Azert Bodo sokat dobna ..egy igazi bombazo atlovo nagyon jol jonne szemelyeben..
Nálunk meg a második félidőben (megint) szinte magától is beesett minden a szlovén kapuba. 😊 De az első félidőben meg fordítva volt, pont a kis szerencse meg az 1-2 hiba miatt kerültünk hátrányba, úgyhogy nem csak szerencse ez. A srácok érdeme teljes mértékben.
Egyébként nekem úgy tűnik az átlövőink nem is nagyon hiányoznak. Lékai hiányzik egyedül nagyon. Győri akar, hajt, megtesz mindent, de neki úgy érzem (még?) kicsit nagy ez a cipő. Ő picit kilóg lefelé a csapatból. Lékaival, Nagy Bencével ennél is jobbak lehetnénk. De hát ez van.
peterk2005
yooker
peach
yooker
peach
Es nyilvan igazad is van hogy Ligetvari innentol egyedul ellatja ezt a posztot a jovoben....
+mindenben is
több mint 4 éve
Felőlem pukkadhatsz, de az átlövő teljesítményt hiányolni egy ilyen ligetvári produkció után totál wtfJa!ok!bocs !Bodo soha tobbet ne legyen valogatott nincs semmi szukseg ra ....!tul jok vagyunk mar igy is!Te nézted a mait? Meg úgy az egész eb-t?Azért ezt megköszönhetjük Vranjesnek. 😊 Ember nem érti ezt a fazont, minek pihentette Bombacot. Jó volt a cseréje is, de Bombac teljesen más szint, amikor abszolút nem ment nekik a támadás, ritmusvesztésben voltak, akkor jött ki igazán. Addig kavar 1-1-ben amíg valahogy csak megtalálja a beállóst vagy szélsőt. Ezzel tudtak egyáltalán meccsben maradni, ha ő nincs 4-5 góllal nyerünk.Azert Bodo sokat dobna ..egy igazi bombazo atlovo nagyon jol jonne szemelyeben..
peterk2005
yooker
peach
yooker
több mint 4 éve
Azért a kézilabda is közelít a focihoz, ami az elterjedtséget és kiegyensúlyozottságot illeti. Sokat mondó, hogy a 20-22. helyeken Szerbia, Lengyelország és Oroszország végeztek. Oké, hogy a szerberk és oroszok mostanság nem villantanak, de azért komoly kézi kultúra van mindkét helyen. A lengyelről nem is beszélve.szerintem az összes ffi csapatsportra igaz ez
peterk2005
és jönnek fel a többi földrész csapatai is
több mint 4 éve
Ja!ok!bocs !Bodo soha tobbet ne legyen valogatott nincs semmi szukseg ra ....!tul jok vagyunk mar igy is!Te nézted a mait? Meg úgy az egész eb-t?Azért ezt megköszönhetjük Vranjesnek. 😊 Ember nem érti ezt a fazont, minek pihentette Bombacot. Jó volt a cseréje is, de Bombac teljesen más szint, amikor abszolút nem ment nekik a támadás, ritmusvesztésben voltak, akkor jött ki igazán. Addig kavar 1-1-ben amíg valahogy csak megtalálja a beállóst vagy szélsőt. Ezzel tudtak egyáltalán meccsben maradni, ha ő nincs 4-5 góllal nyerünk.Azert Bodo sokat dobna ..egy igazi bombazo atlovo nagyon jol jonne szemelyeben..
peterk2005
yooker
peach
több mint 4 éve
Te nézted a mait? Meg úgy az egész eb-t?Azért ezt megköszönhetjük Vranjesnek. 😊 Ember nem érti ezt a fazont, minek pihentette Bombacot. Jó volt a cseréje is, de Bombac teljesen más szint, amikor abszolút nem ment nekik a támadás, ritmusvesztésben voltak, akkor jött ki igazán. Addig kavar 1-1-ben amíg valahogy csak megtalálja a beállóst vagy szélsőt. Ezzel tudtak egyáltalán meccsben maradni, ha ő nincs 4-5 góllal nyerünk.Azert Bodo sokat dobna ..egy igazi bombazo atlovo nagyon jol jonne szemelyeben..
peterk2005
yooker
több mint 4 éve
Azért ezt megköszönhetjük Vranjesnek. 😊 Ember nem érti ezt a fazont, minek pihentette Bombacot. Jó volt a cseréje is, de Bombac teljesen más szint, amikor abszolút nem ment nekik a támadás, ritmusvesztésben voltak, akkor jött ki igazán. Addig kavar 1-1-ben amíg valahogy csak megtalálja a beállóst vagy szélsőt. Ezzel tudtak egyáltalán meccsben maradni, ha ő nincs 4-5 góllal nyerünk.Azert Bodo sokat dobna ..egy igazi bombazo atlovo nagyon jol jonne szemelyeben..
peterk2005
több mint 4 éve
Svédeket férfi kézilabdába nekünk megverni? Ez számomra még mindig az a kategória, mintha ők vernének meg minket vízilabdàba 😛 😀 de ki tudja, 😊 nagy gratula a maiért, láttam egy olyan meccset, amit tét helyzetben nem bénáztunk el 😊
több mint 4 éve
Azért a kézilabda is közelít a focihoz, ami az elterjedtséget és kiegyensúlyozottságot illeti. Sokat mondó, hogy a 20-22. helyeken Szerbia, Lengyelország és Oroszország végeztek. Oké, hogy a szerberk és oroszok mostanság nem villantanak, de azért komoly kézi kultúra van mindkét helyen. A lengyelről nem is beszélve.