NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
170
29
18:30-tól, ARENA4
Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 4 éve
Ami pedig külön szép, hogy nem egy rommá bemákolt meccs volt. Egyszerűen megfolytottuk őket. Kihagyott hetes, ostoba két percek, gyenge beálló helyzet kihasználás, de konkrétan lejátszottuk őket. Jó ez, tetszett.
több mint 4 éve
Bazdki, azért a végén rendesen megfújták a hazai pályát, másfél percig támadhattak, abból felet végig "passzívnál", elengedték lauge buzi nagy belemenését. Kb könyörghettek is volna a dánoknak, hogy basszanák már egy gólt. Kár volt belenyúlni a végébe. A csapatnak meg óriási respect, ez brutál kemény volt.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Tetszik ez a sok fiatal. Óriási eredmény ez. Nekem már az eb előtt nagyon jól esett hogy végre kikerültek a fékek és a dinoszauruszok. Szét kell kapni izlandot, és nem kell a matek. 😎
több mint 4 éve
Fattyu
1 920
Sipos?Én egy kutyaütő bandát vártam erre simán tartják a jobb képességű danokkal a meccsetmost mondjam azt h azok, de vért szarnak? 😀
FLZOLI
mert vért szarnak és kevés kivételtől eltekintve maximumot hoznak ki (sipos az egyetlen igazi negatívum számomra)
Negritis
Miért?
Szerintem meg amit most védekezésben
nyomott, kiemelkedő volt.
Szerkesztette: Fattyu
több mint 4 éve
Mondjuk azért az a pohár rohadtul tele van bármi is lesz szerdán, mert x-elni a vb és olimpiai bajnokkal az piszok nagy eredmény, főleg ennek a csapatnak!
több mint 4 éve
ha ez, ha az? ki a faszt érdekelértékes meccs a csapat fejlődés szempontjából
minden pont ajádnék amiért vért szarnak a srácok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Passz, ennyire nem követem hogy ki milyen szinten nyomja a klubjában. Ez egy hajtós munkás csapat,sajnos klasszis nélkülÉn egy kutyaütő bandát vártam erre simán tartják a jobb képességű danokkal a meccsetmost mondjam azt h azok, de vért szarnak? 😀
FLZOLI
mert vért szarnak és kevés kivételtől eltekintve maximumot hoznak ki (sipos az egyetlen igazi negatívum számomra)
Negritis
több mint 4 éve
Ja basszus ezt benéztem, Izland verte Dániát...... Oh akkor pláne kár 😊
több mint 4 éve
"fejben nem jók a srácok mert csak döntetlent hoztak össze a világbajnokok ellen" 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ezmiafasz volt? Nem láttam mert a Hawks meccset néztem vissza, erre majd bőgő dánokat látok 😁
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Hát ezt nem hittem volna...Szép volt
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Óriási eredmény de ha Balogh belovi a hetest valszeg nyerünk :/Mondjuk a sporik nem kicsit a Danoknak fújtak a végén.
több mint 4 éve
Hej ha egy ziccerrel több bemegy 😊Nagy gratula!!!!
több mint 4 éve
szép volt fiúk
több mint 4 éve
ezt a végén elkúrtuk, pedig azt hittem tudunk támadni 8 mp alatt😕és az a durva, ha kikapunk Izland ellen, kb semmit nem ér😕
bízzunk Izlandban, hogy ki akarják pottyantani a dánokat😊
több mint 4 éve
Az a vicc ha nyerünk se biztos a 2. hely... De ez is nagy dolog 😊jah, akkor lehetünk elsők is 😀
dande
több mint 4 éve
Az a vicc ha nyerünk se biztos a 2. hely... De ez is nagy dolog 😊
több mint 4 éve
van 8 másodperc for the WIN
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
"hazai" pályát azért itt most megfújják sajnos
több mint 4 éve
Antonius
1 702
baszki támadhatunk a győzelemért 😀 csak el ne adjuk a labdát....
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Én egy kutyaütő bandát vártam erre simán tartják a jobb képességű danokkal a meccsetmost mondjam azt h azok, de vért szarnak? 😀
FLZOLI
több mint 4 éve
Chema Nagy Laci páros sokat jelenthet a padon szvsz