Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Konkoly búcsú.kíváncsi vagyok ki lesz az új edző

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Nyögvenyelős, sok hibával tarkított meccs volt, egy jobb csapat ellen ennyi nem fér bele, de meg van a 2 pont, ez a fő. Pálinger nagyon jó, még mindig, második félidőben érdekes volt a Görbe irányít dolog is. Ja, és Löke kapus elől éppen elszedő gólja nagyon szépre sikeredett. Bő 2 hét és idegenben is nyerni kell!DenyHát ha kell 😊
több mint 14 éve
ideje még bőven van, van vagy 22 éves....peachPersze, én nem szidtam, csak Bébé emlékei nem stimmeltek az enyémekkel.
Egyébként jó srác, csak védekezésben totál fogalmatlan. De a nulla magyar utánpótlástól már ez is jó.
több mint 14 éve
ideje még bőven van, van vagy 22 éves....peachPersze, én nem szidtam, csak Bébé emlékei nem stimmeltek az enyémekkel.
Egyébként jó srác, csak védekezésben totál fogalmatlan. De a nulla magyar utánpótlástól már ez is jó.
több mint 14 éve
ideje még bőven van, van vagy 22 éves....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
A francia meccsből annyi maradt meg, hogy 10+al szívtunk, lehet, hogy egyébként Lékai jó volt, nemtom 😊
több mint 14 éve
mintha a franciák ellen játszottunk volna, de ez sem százViszonylag limitált a választék, lévén Lékai csak az idei vébén került be a válogatottba. Mondjuk az általad leírtakra nem emlékszem, sztem csak a japánok ellen remekelt, ők meg azért nem jók. Jónak mondható csapat, akivel szorosat toltunk, azok a lengyelek meg a németek, mindkettőt megnyertük, Lékai szinte fenn se volt.Rajnalékai meg hihetetlen mekkora clutch!peach1ik világversenyen is jó volt a válogatottban
jók ellen játszottunk, eléggé aláztak, utsó 15 percre bejött Lékai és szopatta a népet és azt hiszem még szoros is lett aránylagBébé
meg lehet h nem is lett szoros 😀 , de azt tudom h bejött és a nagy állatok között nagyon élt, hátán vitte a csapatot
vagy az lehet még, h az idő mindent megszépít 😀
több mint 14 éve
Viszonylag limitált a választék, lévén Lékai csak az idei vébén került be a válogatottba. Mondjuk az általad leírtakra nem emlékszem, sztem csak a japánok ellen remekelt, ők meg azért nem jók. Jónak mondható csapat, akivel szorosat toltunk, azok a lengyelek meg a németek, mindkettőt megnyertük, Lékai szinte fenn se volt.lékai meg hihetetlen mekkora clutch!peach1ik világversenyen is jó volt a válogatottban
jók ellen játszottunk, eléggé aláztak, utsó 15 percre bejött Lékai és szopatta a népet és azt hiszem még szoros is lett aránylagBébé
több mint 14 éve
lékai meg hihetetlen mekkora clutch!peach1ik világversenyen is jó volt a válogatottban
jók ellen játszottunk, eléggé aláztak, utsó 15 percre bejött Lékai és szopatta a népet és azt hiszem még szoros is lett aránylag
több mint 14 éve
nem azért a 20 fillérért, de elkentünka veszprém száját... 😛 😀 lékai meg hihetetlen mekkora clutch!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Nyögvenyelős, sok hibával tarkított meccs volt, egy jobb csapat ellen ennyi nem fér bele, de meg van a 2 pont, ez a fő. Pálinger nagyon jó, még mindig, második félidőben érdekes volt a Görbe irányít dolog is. Ja, és Löke kapus elől éppen elszedő gólja nagyon szépre sikeredett. Bő 2 hét és idegenben is nyerni kell!
több mint 14 éve
A Veszprém kurva jó ma is. 😊SchleckEz volt a legkönnyebb meccs idén, most jön az Atletico, az már valóban keménynek ígérkezik.
több mint 14 éve
Szombat 17:15 SportKlubGYÖNGYÖS - mezőkövesd Gigarangadó. Tessék nézni :cool:
több mint 14 éve
Elég blama hangulat lett a városi újságokban, hírportálokban hirtelen. Előtte ezer nyilatkozatot lehoztak, hogy xy szerint az ETO a világ legerősebb női csapata (volt aki a brazilok elleni felkészülési meccsre hivatkozott), sima győzelemmel kell kezdeni, cél egyértelműen a BL döntő, erre jött a kudarc. Most mindenki temeti őket, holott annyira nagy baj még nincs.(De legalább így a címlapokon a futsal csapat eredménye van 😀)
több mint 14 éve
Nők... mellesleg tavaly az első körben kieső Zvenyigorod otthonában kezdett vereséggel a Győr, aztán a maradék öt meccset hozta. Felőlem annyit bénázhatnak itt amennyit akarnak, csak ynerjék meg a végén, az az igazi gáz, nem ez.A győri lánykákat is ahogyan nyalogatták, pont úgy kapnak ki a Randerstől...HabiMint minden évben? 😀 Persze nem a világvége a vereség de vicc hogy minden évben le kell írni hogy a világlegjobb csapata a Győr mert így meg ciki Dániában is kikapni.Toca
több mint 14 éve
A győri lánykákat is ahogyan nyalogatták, pont úgy kapnak ki a Randerstől...HabiMint minden évben? 😀 Persze nem a világvége a vereség de vicc hogy minden évben le kell írni hogy a világlegjobb csapata a Győr mert így meg ciki Dániában is kikapni.
több mint 14 éve
A győri lánykákat is ahogyan nyalogatták, pont úgy kapnak ki a Randerstől...

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Nagyon jó a Veszprém eddig, külön élvezem, hogy itt csak EHF közvetítéssel látom angolul, a kommentátor nagyon drukkol a Kielcének, de hiába 😊 a támadás állat, a kapusaik semmit sem fognak, Alilovics meg rohadt jó.
több mint 14 éve
oktat az All-Star Team, v Dream Team? BL így már azért illene végre... :rolleyes: nem baj CSAJOK, akkor is ti vagytok FERENCVÁROS!!!
|
több mint 14 éve
Böhn az új női HC. Sok sikert neki a lányokhoz. 😊tüsi91Kezdetnek hozhatna 1-2 játékost a norvég válogatottból 😊 Amúgy sok sikert neki.
több mint 14 éve
Böhn az új női HC. Sok sikert neki a lányokhoz. 😊