Koncertek, fesztiválok
7 feliratkozó
38 perce
Amúgy csak a tisztánlátás érdekében: a Puskás Aréna nem a Papp László Aréna.
42 perce
Ja hogy így, akkor félreértettem... Igen, ebben akkor így valószínűleg igazad van.. Én továbbra sem látok olyan irgalmatlan, többszörös különbségeket.Pont ezt mondtam, hogy egy kisebb zenekar egy nagyobb helyen mennyivel drágább jegyeket eredményezne. Ami a Barba Negrában 50€, az az Arénában 200-250€ lenne, hogy a kevesebb eladott jegy kompenzálja a sokkal magasabb bérleti díjat.
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
44 perce
. Én továbbra sem látok olyan irgalmatlan, többszörös különbségeket.Pont ezt mondtam, hogy egy kisebb zenekar egy nagyobb helyen mennyivel drágább jegyeket eredményezne. Ami a Barba Negrában 50€, az az Arénában 200-250€ lenne, hogy a kevesebb eladott jegy kompenzálja a sokkal magasabb bérleti díjat.
warr_b
58 perce
Átlagokról beszéltünk, nem a legdrágábbról.És tényleg:Sobrinak muszáj volt megszakérteni megint, ő ugye mindenhez IS ért.😊Nem éppen... Barbába egy átlag, vagy mondjuk nagyobb név olyan 15 körül van, Helloweenre meg 20 volt a jegy. Szóval még a szer kettő sincs meg, nemhogy a négy-ötszörös.Mert nem sokan fizetnének négy-ötszörös árat a jegyekért.Jah. De ez van, majdnem minden ott van... Ahhoz 40 éves Helloween-nek kell lenni, hogy a Papp Lászlóban legyél 😅Kár hogy a Barba Negraban.Júniusban The Gathering-koncert Pesten. Az eredeti felállás, Annekével. Ha van valami, amire azt hittem, hogy már az életben nem jutok el, az ez. És jegy a zsebben. 😊Hah, és a teljes Mandylion lemezt eljátszák. Valamikor 2000, 2001 környékén voltam az E-klubban 😄
Bálesz
warr_b
zavi27
warr_b
Barba Negraban 50€ környéke, a Papp Lászlóban 200-250€ lenne.
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
zavi27
A Gatheringet szinte telibe pontosan írtam, Arénás rockkoncertre mondjuk legyen a 26-os Metallica (de ők tuti teltház duplán), ezt kicsit túlbecsültem.
Ettől még a piac dönt, azért kell nagy névnek lenni a Papp Lászlóhoz, hogy visszajöjjön a koncertszervező pénze, sőt, keresni is tudjon rajta a bérleti díj, a fellépti díj, a reklám- és szervezési költségeken, járulékos kiadásokon felül.
Minden zenekart oda visznek, ahol nagyon valószínű a teltház.
Őszentsége Sobri Jóska
2025, Papp László:
Iron Maiden: 21.100 - 100.000 ft
Disturbed/Megadeth: 19.100 - 42.000 ft
Helloween: 18.900 - 27.900
Barba, 2025:
Halestorm: 16.665 ft
The 69 eyes: 9.999 - 14.999 ft
W.A.S.P.: 15.990 - 19.990 ft
Morcheeba: 17.180 ft
Arch Enemy/Amorphis/Eluveitie: 16.999 - 29.999 ft
Dark Tranquillity: 9.999 - 19.999 ft
Wind Rose/Orden Ogan: 7.999 - 19.999 ft
Gojira (ez elmaradt, de a jegyárak megvannak): 14.900 - 20.900 ft
Itt az olcsóbbak early bird, a legdrágábbak valami vip jegy. Én továbbra sem látok olyan irgalmatlan, többszörös különbségeket.

2 órája
És tényleg:Sobrinak muszáj volt megszakérteni megint, ő ugye mindenhez IS ért.😊Nem éppen... Barbába egy átlag, vagy mondjuk nagyobb név olyan 15 körül van, Helloweenre meg 20 volt a jegy. Szóval még a szer kettő sincs meg, nemhogy a négy-ötszörös.Mert nem sokan fizetnének négy-ötszörös árat a jegyekért.Jah. De ez van, majdnem minden ott van... Ahhoz 40 éves Helloween-nek kell lenni, hogy a Papp Lászlóban legyél 😅Kár hogy a Barba Negraban.Júniusban The Gathering-koncert Pesten. Az eredeti felállás, Annekével. Ha van valami, amire azt hittem, hogy már az életben nem jutok el, az ez. És jegy a zsebben. 😊Hah, és a teljes Mandylion lemezt eljátszák. Valamikor 2000, 2001 környékén voltam az E-klubban 😄
Bálesz
warr_b
zavi27
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
zavi27

A Gatheringet szinte telibe pontosan írtam, Arénás rockkoncertre mondjuk legyen a 26-os Metallica (de ők tuti teltház duplán), ezt kicsit túlbecsültem.

Ettől még a piac dönt, azért kell nagy névnek lenni a Papp Lászlóhoz, hogy visszajöjjön a koncertszervező pénze, sőt, keresni is tudjon rajta a bérleti díj, a fellépti díj, a reklám- és szervezési költségeken, járulékos kiadásokon felül.
Minden zenekart oda visznek, ahol nagyon valószínű a teltház.
7 órája
2010 metal fest open air hungary 😊Azon én is ott voltam 😊Jó, de azok már szupermenőnek számítanak évek óta 😀Jah. De ez van, majdnem minden ott van... Ahhoz 40 éves Helloween-nek kell lenni, hogy a Papp Lászlóban legyél 😅Sabaton is oda szokott már menni 😊
warr_b
Negritis, a vajda
Én még a Pecsában láttam őket talán 2012, 2013-ban.
warr_b
somoskovig
www.rockvilag.hu/hirek/vegyes/metalfest-open-air-hungary-2010-info-bazis/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 órája
Azon én is ott voltam 😊Jó, de azok már szupermenőnek számítanak évek óta 😀Jah. De ez van, majdnem minden ott van... Ahhoz 40 éves Helloween-nek kell lenni, hogy a Papp Lászlóban legyél 😅Sabaton is oda szokott már menni 😊
warr_b
Negritis, a vajda
warr_b
9 órája
😀 😀Sobrinak muszáj volt megszakérteni megint, ő ugye mindenhez IS ért.😊Nem éppen... Barbába egy átlag, vagy mondjuk nagyobb név olyan 15 körül van, Helloweenre meg 20 volt a jegy. Szóval még a szer kettő sincs meg, nemhogy a négy-ötszörös.Mert nem sokan fizetnének négy-ötszörös árat a jegyekért.Jah. De ez van, majdnem minden ott van... Ahhoz 40 éves Helloween-nek kell lenni, hogy a Papp Lászlóban legyél 😅Kár hogy a Barba Negraban.Júniusban The Gathering-koncert Pesten. Az eredeti felállás, Annekével. Ha van valami, amire azt hittem, hogy már az életben nem jutok el, az ez. És jegy a zsebben. 😊Hah, és a teljes Mandylion lemezt eljátszák. Valamikor 2000, 2001 környékén voltam az E-klubban 😄
Bálesz
warr_b
zavi27
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
zavi27

9 órája
Sobrinak muszáj volt megszakérteni megint, ő ugye mindenhez IS ért.😊Nem éppen... Barbába egy átlag, vagy mondjuk nagyobb név olyan 15 körül van, Helloweenre meg 20 volt a jegy. Szóval még a szer kettő sincs meg, nemhogy a négy-ötszörös.Mert nem sokan fizetnének négy-ötszörös árat a jegyekért.Jah. De ez van, majdnem minden ott van... Ahhoz 40 éves Helloween-nek kell lenni, hogy a Papp Lászlóban legyél 😅Kár hogy a Barba Negraban.Júniusban The Gathering-koncert Pesten. Az eredeti felállás, Annekével. Ha van valami, amire azt hittem, hogy már az életben nem jutok el, az ez. És jegy a zsebben. 😊Hah, és a teljes Mandylion lemezt eljátszák. Valamikor 2000, 2001 környékén voltam az E-klubban 😄
Bálesz
warr_b
zavi27
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
12 órája
Jó, de azok már szupermenőnek számítanak évek óta 😀Jah. De ez van, majdnem minden ott van... Ahhoz 40 éves Helloween-nek kell lenni, hogy a Papp Lászlóban legyél 😅Sabaton is oda szokott már menni 😊
warr_b
Negritis, a vajda

13 órája
Nem éppen... Barbába egy átlag, vagy mondjuk nagyobb név olyan 15 körül van, Helloweenre meg 20 volt a jegy. Szóval még a szer kettő sincs meg, nemhogy a négy-ötszörös.Mert nem sokan fizetnének négy-ötszörös árat a jegyekért.Jah. De ez van, majdnem minden ott van... Ahhoz 40 éves Helloween-nek kell lenni, hogy a Papp Lászlóban legyél 😅Kár hogy a Barba Negraban.Júniusban The Gathering-koncert Pesten. Az eredeti felállás, Annekével. Ha van valami, amire azt hittem, hogy már az életben nem jutok el, az ez. És jegy a zsebben. 😊Hah, és a teljes Mandylion lemezt eljátszák. Valamikor 2000, 2001 környékén voltam az E-klubban 😄
Bálesz
warr_b
zavi27
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska

21 órája
Ott van még a A38 meg a Dürert kert is, mondjuk ezek kisebbek azért jóval.Jah. De ez van, majdnem minden ott van... Ahhoz 40 éves Helloween-nek kell lenni, hogy a Papp Lászlóban legyél 😅Kár hogy a Barba Negraban.Júniusban The Gathering-koncert Pesten. Az eredeti felállás, Annekével. Ha van valami, amire azt hittem, hogy már az életben nem jutok el, az ez. És jegy a zsebben. 😊Hah, és a teljes Mandylion lemezt eljátszák. Valamikor 2000, 2001 környékén voltam az E-klubban 😄
Bálesz
warr_b
zavi27
warr_b
21 órája
Jah. De ez van, majdnem minden ott van... Ahhoz 40 éves Helloween-nek kell lenni, hogy a Papp Lászlóban legyél 😅Sabaton is oda szokott már menni 😊
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 órája
Mert nem sokan fizetnének négy-ötszörös árat a jegyekért.Jah. De ez van, majdnem minden ott van... Ahhoz 40 éves Helloween-nek kell lenni, hogy a Papp Lászlóban legyél 😅Kár hogy a Barba Negraban.Júniusban The Gathering-koncert Pesten. Az eredeti felállás, Annekével. Ha van valami, amire azt hittem, hogy már az életben nem jutok el, az ez. És jegy a zsebben. 😊Hah, és a teljes Mandylion lemezt eljátszák. Valamikor 2000, 2001 környékén voltam az E-klubban 😄
Bálesz
warr_b
zavi27
warr_b
22 órája
Jah. De ez van, majdnem minden ott van... Ahhoz 40 éves Helloween-nek kell lenni, hogy a Papp Lászlóban legyél 😅Kár hogy a Barba Negraban.Júniusban The Gathering-koncert Pesten. Az eredeti felállás, Annekével. Ha van valami, amire azt hittem, hogy már az életben nem jutok el, az ez. És jegy a zsebben. 😊Hah, és a teljes Mandylion lemezt eljátszák. Valamikor 2000, 2001 környékén voltam az E-klubban 😄
Bálesz
warr_b
zavi27

22 órája
Kár hogy a Barba Negraban.Júniusban The Gathering-koncert Pesten. Az eredeti felállás, Annekével. Ha van valami, amire azt hittem, hogy már az életben nem jutok el, az ez. És jegy a zsebben. 😊Hah, és a teljes Mandylion lemezt eljátszák. Valamikor 2000, 2001 környékén voltam az E-klubban 😄
Bálesz
warr_b
1 napja
Nem maradtam sokáig (a végén még körúlmetélnek)Ismét?! Ez aztán az önbizalom!
empty taxi
1 napja
Nem maradtam sokáig (a végén még körúlmetélnek), leher van/volt az is 😂A Madàch téren van vmi Hanuka-fesztivál, környéken járva nyilván hallottam a zenét. Nem tudom eldönteni h a dubstep vagy a sramlizene baszott oda jobban héberül. 🤣hanuka fesztivál goa nélkül?
empty taxi
fake.id

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 napja
A Madàch téren van vmi Hanuka-fesztivál, környéken járva nyilván hallottam a zenét. Nem tudom eldönteni h a dubstep vagy a sramlizene baszott oda jobban héberül. 🤣hanuka fesztivál goa nélkül?
empty taxi
1 napja
A Madàch téren van vmi Hanuka-fesztivál, környéken járva nyilván hallottam a zenét. Nem tudom eldönteni h a dubstep vagy a sramlizene baszott oda jobban héberül. 🤣

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
8 napja
Júniusban The Gathering-koncert Pesten. Az eredeti felállás, Annekével. Ha van valami, amire azt hittem, hogy már az életben nem jutok el, az ez. És jegy a zsebben. 😊Hah, és a teljes Mandylion lemezt eljátszák. Valamikor 2000, 2001 környékén voltam az E-klubban 😄
Bálesz

8 napja
recorder.blog.hu/2025/12/08/david_byrne_17_ev_utan_ujra_budapesten_koncertezik
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 napja
Júniusban The Gathering-koncert Pesten. Az eredeti felállás, Annekével. Ha van valami, amire azt hittem, hogy már az életben nem jutok el, az ez. És jegy a zsebben. 😊

1 hónapja
youtu.be/ze8ZAlTyEIU?si=pOSXKMNwdRHkXrAR
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)