Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
28-as, 37-es villamos? Asszem villanna is egyből a bicska 😜a 9-es buszon buntessenek, foleg a korut es kobanya kozott 😀24.hu/belfold/2020/09/08/8000-forint-birsag-maszk-bkk/Megnezem amikor vegigmegy a kaller a 4-6on es kioszt 200k-t 10 perc alatt 😀
Negritis
Meg tipik az lesz, h a 60 eves neniket megbuntetik, a muszak vege utan (elott?) hazafele tarto, lajtosan sorozo komuves brigadot meg bekenhagyjak, esetleg megkerik oket 😀
Borbinho
ZoliMP

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 509
a 9-es buszon buntessenek, foleg a korut es kobanya kozott 😀24.hu/belfold/2020/09/08/8000-forint-birsag-maszk-bkk/Megnezem amikor vegigmegy a kaller a 4-6on es kioszt 200k-t 10 perc alatt 😀
Negritis
Meg tipik az lesz, h a 60 eves neniket megbuntetik, a muszak vege utan (elott?) hazafele tarto, lajtosan sorozo komuves brigadot meg bekenhagyjak, esetleg megkerik oket 😀
Borbinho
több mint 5 éve
24.hu/belfold/2020/09/08/8000-forint-birsag-maszk-bkk/Megnezem amikor vegigmegy a kaller a 4-6on es kioszt 200k-t 10 perc alatt 😀
Negritis
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
jah, csak mókás lesz h a kallernek kint az orra de büntet érte 😀24.hu/belfold/2020/09/08/8000-forint-birsag-maszk-bkk/Na végre, valaki meg merte lépni. Csak aztán büntessenek is lelkesen.
Negritis
Csak belegondolva, ha vonaton is bevezetnék, csak a hajnali járaton amivel munkába megyek kb. fél milliót be lehetne szedni.
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
24.hu/belfold/2020/09/08/8000-forint-birsag-maszk-bkk/Na végre, valaki meg merte lépni. Csak aztán büntessenek is lelkesen.
Negritis
Csak belegondolva, ha vonaton is bevezetnék, csak a hajnali járaton amivel munkába megyek kb. fél milliót be lehetne szedni.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
800 ezret kellett volna 😛 annak tán visszatartó ereje is lenne 😊Ja aki tesztelni készül még csak fogat se mosson 12 órával előtte .. mi ezt elcsesztük (még a minta vétel előtt kiderült) , így holnap lehet újra próbálkozni... Csak így csúszik a dolog egy napot,ami számítana...
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
24.hu/belfold/2020/09/08/8000-forint-birsag-maszk-bkk/de jó, várom hogy büntessék a sok idiótát, lesz erre elég ember?😀
Negritis
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
24.hu/belfold/2020/09/08/8000-forint-birsag-maszk-bkk/
több mint 5 éve
hogy a faszomba lehet ilyet kijelenteni szeptemberben?!www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezi-biztosan-megrendezik-az-idei-kolni-dontot-hivatalos-2782445
értem én hogy dolgoznak rajta és mindent megtesznek, de 2020 eddig arról szólt hogy bármi megtörténhet, és kb bármi meg is történik
több mint 5 éve
Akkor mehet iskolába, edzésre. A hétvégén amúgy is a Vasassal játszanak. Az osztálytársa meg ott pólózik...Fiam nem kontaktolt a kettővel arrébb ülő osztálytársával.Ne keress!
Micsoda szerencse!
Arra van vmi definíció, hogy mit nevezünk közvetlen kontaktnak Covid ügyben?
Vagy ne keressék logikát?
zemanla
Ha nincs tünet, az egy háztartásban élő családtagot sem tesztelik!
Ha van tünet és korrekt a háziorvos, akkor pedig kontakt nélkül is tesztelhetnek.
clbass
De lehet, ez is halasztós meccs lesz így...☹️

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Fiam nem kontaktolt a kettővel arrébb ülő osztálytársával.Ne keress!
Micsoda szerencse!
zemanla
Ha nincs tünet, az egy háztartásban élő családtagot sem tesztelik!
Ha van tünet és korrekt a háziorvos, akkor pedig kontakt nélkül is tesztelhetnek.
több mint 5 éve
24.hu/kulfold/2020/09/08/masodik-hullam-koronavirus-barabasi-albert-laszlo-maszk/
több mint 5 éve
Fiam nem kontaktolt a kettővel arrébb ülő osztálytársával."For COVID-19, a close contact is defined as any individual who was within 6 feet of an infected person for at least 15 minutes starting from 2 days before illness onset (or, for asymptomatic patients, 2 days prior to positive specimen collection) until the time the patient is isolated."
Micsoda szerencse!
zemanla

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
szegeden a radnótiban is legalább 1 diák és 3 tanár karatnén alatt
több mint 5 éve
Fiam nem kontaktolt a kettővel arrébb ülő osztálytársával.Micsoda szerencse!
Szerkesztette: zemanla

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
aha, akkor a cikk vagy félrevezető vagy félreértettemDoki, ha esetleg figyelszAhogy jon vmi uj ( es elerheto) ugyis fogjak adni, tok mindegy mikor. Protokoll me igazandibol nincs, mint ahogy oki terapia sincs. Tuneti terapia meg teljesen individualis ( hozzaferhetoseg, beteg, orvos faktorok)
hvg.hu/itthon/20200908_covid_19_kezeles_koronavirus_gyogyszerek
2-3 hónap sok vagy kevés itthon a felülvizsgáláshoz?
Negritis
diverdoc
köszi
több mint 5 éve
24.hu/belfold/2020/09/08/pcr-teszt-maganlabor-synlab/Napi 60 milliós bevétel nem is rossz 😁
Beki

több mint 5 éve
nekem amúgy mind2 fenti 4es "fent" maradt mer a tejfogak vagy későn vagy nem estek ki 😀adná magát (lassan nekem is adni fogja), de gimiben volt olyan ismerősöm, akinek relatíve elölről húztak ki fogat.Bolcsessegfog lesz az a szemfog😬😬(fontos megjegyezni, hogy ha valakinek nincsenek komolyabb problémái a fogaival, akkor 28 éves koriág több foga van, mint gyertyája. persze ebbe nem tartoznak bele azok, akiknek pl fogszabályzás miatt kihúzzák a szemfogaikat.)azért ez elég pedofil mondat volt 😀Akinek több gyertyája van a szülinapi tortáján mint fog a szájában az öreg 😊mondjuk volt olyan ismerősöm aki közölte hogy mit aggódok most a fiatalok körében terjedDe jó hogy pont középkorú vagyok 😊
én meg: jah, aki találkozik a szüleivel akik szintén elkapják akkor már a 50es korosztályról beszélünk
ők mennek a nagyinak segíteni és baj
vagy mennek orvoshoz mert kevésbé elpusztíthatlanok és baj
Negritis
bcsarli
FLZOLI
Negritis
slowmotion
diverdoc
most, hogy mondod, lehet, hogy nem a hármasokat húzták ki - de akkor a négyeseket? csak annyi rémlik, hogy egy fog hiányzott mindegyik negyedből. (odáig meg nem jutottam el, hogy nagyon közelről is behatóan tanulmányozhassam a fogsorát. odáig sem😕)
slowmotion
(utolsó tejfogamat 22 évesen húzták ki miután Szinen letört a fele 😀)
most meg a bölcsesség fogakkal szívok
(még mindig kb sehol pedig már 34 elmúltam)
több mint 5 éve
adná magát (lassan nekem is adni fogja), de gimiben volt olyan ismerősöm, akinek relatíve elölről húztak ki fogat.Bolcsessegfog lesz az a szemfog😬😬(fontos megjegyezni, hogy ha valakinek nincsenek komolyabb problémái a fogaival, akkor 28 éves koriág több foga van, mint gyertyája. persze ebbe nem tartoznak bele azok, akiknek pl fogszabályzás miatt kihúzzák a szemfogaikat.)azért ez elég pedofil mondat volt 😀Akinek több gyertyája van a szülinapi tortáján mint fog a szájában az öreg 😊mondjuk volt olyan ismerősöm aki közölte hogy mit aggódok most a fiatalok körében terjedDe jó hogy pont középkorú vagyok 😊
én meg: jah, aki találkozik a szüleivel akik szintén elkapják akkor már a 50es korosztályról beszélünk
Negritis
bcsarli
FLZOLI
Negritis
slowmotion
diverdoc
most, hogy mondod, lehet, hogy nem a hármasokat húzták ki - de akkor a négyeseket? csak annyi rémlik, hogy egy fog hiányzott mindegyik negyedből. (odáig meg nem jutottam el, hogy nagyon közelről is behatóan tanulmányozhassam a fogsorát. odáig sem😕)
több mint 5 éve
Doki, ha esetleg figyelszAhogy jon vmi uj ( es elerheto) ugyis fogjak adni, tok mindegy mikor. Protokoll me igazandibol nincs, mint ahogy oki terapia sincs. Tuneti terapia meg teljesen individualis ( hozzaferhetoseg, beteg, orvos faktorok)
hvg.hu/itthon/20200908_covid_19_kezeles_koronavirus_gyogyszerek
2-3 hónap sok vagy kevés itthon a felülvizsgáláshoz?
Negritis

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Bolcsessegfog lesz az a szemfog😬😬(fontos megjegyezni, hogy ha valakinek nincsenek komolyabb problémái a fogaival, akkor 28 éves koriág több foga van, mint gyertyája. persze ebbe nem tartoznak bele azok, akiknek pl fogszabályzás miatt kihúzzák a szemfogaikat.)azért ez elég pedofil mondat volt 😀Akinek több gyertyája van a szülinapi tortáján mint fog a szájában az öreg 😊mondjuk volt olyan ismerősöm aki közölte hogy mit aggódok most a fiatalok körében terjedDe jó hogy pont középkorú vagyok 😊
Negritis
bcsarli
FLZOLI
Negritis
slowmotion

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Kivéve Evander Holyfield, ugyeJó maradjunk annyiban, hogy 33-tól már visszafele számol inkább az ember 😊Akinek már füle is több van, nos az már tényleg öreg vagy sokat bunyózott......
FLZOLI
csi77
több mint 5 éve
Jó maradjunk annyiban, hogy 33-tól már visszafele számol inkább az ember 😊Akinek már füle is több van, nos az már tényleg öreg vagy sokat bunyózott......
FLZOLI
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Én most is lehurrognálak.Na amikor meg még tavasszal azt mondtam hogy nem érdemes emiatt beleállítani a földbe a gazdaságot és az emberek büdzséjét le lettem hurrogva.Svédországmeg is érdemeljük. Ma megint tele volt a metró maszk nélküli emberrel.Azt amugy jól látom,hogy itthon van a ne utazz külföldre se onnan ide plusz maszk a boltban amit kb senki nem néz ?Made in Sweden 2.0
ez az egész reakció ?
Janek
Sobri Jóska
Amadeus
Eddigi összes eset: 84985, a népesség 0,83 százaléka
Eddigi összes halott: 5835, a népesség 0,057 százaléka
Magyarország
Eddigi összes eset: 8963, a népesség 0,09 százaléka
Eddigi összes halott: 625, a népesség 0,0063 százaléka
Egyrészt van pont egy nagyságrendnyi különbség, de másrészt ha a lakosságszázalékokat nézed, minden szám annyira kicsi, hogy 1 százalék alatti.
Ha hozol egy döntést, hogy mondjuk ne álljon le a gazdaság, akkor annak relációjában ezek ugyanannyira kicsi számok, prognózisnál jócskán hibahatáron belül van a 6 tízezrelék körüli értek, és megkülönböztethetetlen a 6 százezreléktől.
Nekem se tetszik, meg lesz ez rosszabb, de ez most a matek.
Sobri Jóska
Nagyon nem tetszik hogy következetlenül hoznak döntéseket, hiszen ha zártak teljesen tavasszal akkor most mitől gondolják hogy a lakosság meg fog/akar bírkózni vele? Ja hogy amikor már nem lehet azt kérni hogy élj a (nem létező) tartalékaidból és fizetni kellene akkor már hírtelen mégsem kell fullra zárni...
Okos dolog a gazdasági oldaláról közelíteni a jelenlegi problémához de akkor azt következetesen kellett volna. Nekem ez így fura, anyagilag látványosan nem akarnak segiteni a polgárokon.
davemayer
Én most is faszságnak tartom a svéd modellt, amit kimondatlanul átvettünk.
Csupán azt illusztráltam, arra próbáltam rámutatni, hogy a kormányzat másként viszonyul a dolgokhoz, és ezt milyen infók, számok alapján teheti.