Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 3 éve
A tripla áron beszerzett pfizeren is lehet nyerészkedni 😊dehogynem, arra vették hogy sikkasszanakja, lélegeztetőgépből is milyen faszákat szereztek már, csak arra nem lehet használni őket, amire vettékPortyázók megoldják 😀Majd vesznek ha kell, mondjuk tripla áron mint az EU-n keresztül jönne.akarhatunk venni, ha nem jut ...
bcsarli
Negritis
Ha kell eltérítenek pár vakcina szállító gépet...
bcsarli
slowmotion
arra tökéletesek
Negritis
több mint 3 éve
Willie ParkerTökéletesen egyetértek.
több mint 3 éve
dehogynem, arra vették hogy sikkasszanakja, lélegeztetőgépből is milyen faszákat szereztek már, csak arra nem lehet használni őket, amire vettékPortyázók megoldják 😀Majd vesznek ha kell, mondjuk tripla áron mint az EU-n keresztül jönne.akarhatunk venni, ha nem jut ...
bcsarli
Negritis
bcsarli
slowmotion
arra tökéletesek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
ja, lélegeztetőgépből is milyen faszákat szereztek már, csak arra nem lehet használni őket, amire vettékPortyázók megoldják 😀Majd vesznek ha kell, mondjuk tripla áron mint az EU-n keresztül jönne.akarhatunk venni, ha nem jut ...
bcsarli
Negritis
bcsarli
több mint 3 éve
Portyázók megoldják 😀Majd vesznek ha kell, mondjuk tripla áron mint az EU-n keresztül jönne.akarhatunk venni, ha nem jut ...
bcsarli
Negritis
több mint 3 éve
Majd vesznek ha kell, mondjuk tripla áron mint az EU-n keresztül jönne.akarhatunk venni, ha nem jut ...
bcsarli
több mint 3 éve
Majd vesznek ha kell, mondjuk tripla áron mint az EU-n keresztül jönne.
több mint 3 éve
444.hu/2021/11/18/elfogyhatnak-itthon-a-legkorszerubb-vakcinakjannsen?Moderna lesz?az eddig se nagyon volt túl sok szerintem..
bcsarli
Szesze
Negritis
(még csak átfutottam, de majd ebéd után elolvasom)
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
jannsen?Moderna lesz?az eddig se nagyon volt túl sok szerintem..
bcsarli
Szesze
több mint 3 éve
Moderna lesz?az eddig se nagyon volt túl sok szerintem..
bcsarli
több mint 3 éve
Moderna lesz?
több mint 3 éve
ugyanez nálam is.. szerintem adatom be jövő hétenAz utolsó előtti Pfizer-szállítmány érkezhetett a héten Magyarországra – írta a Portfolió. Valóban úgy tűnik, hogy jövő héten még jön 240 ezer adag, és ezzel a Pfizer készre jelentheti a 10,8 milliós megrendelést. Folytatás nincs, mert az újabb közös európai uniós beszerzésből a magyar kormány – a tagállamok közül egyedül – kiszállt májusban. Az unió a Pfizerrel állapodott meg az újabb ütemről."Eddig nem gondolkodtam 3. oltáson, úgy voltam vele, hogy majd február környékén. Mert van ~1000 antitestes vizsgálatom is.
Vrij6
DE most elgondolkodtam, hogy ha én ragaszkodom a nyugati (pfizer, moderna) vakciknákhoz, akkor érdemes lenne még idén beadatni a harmadikat, mert később majd csak kínai lesz meg a debreceni...
GiantsMLBhunter
több mint 3 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Az utolsó előtti Pfizer-szállítmány érkezhetett a héten Magyarországra – írta a Portfolió. Valóban úgy tűnik, hogy jövő héten még jön 240 ezer adag, és ezzel a Pfizer készre jelentheti a 10,8 milliós megrendelést. Folytatás nincs, mert az újabb közös európai uniós beszerzésből a magyar kormány – a tagállamok közül egyedül – kiszállt májusban. Az unió a Pfizerrel állapodott meg az újabb ütemről."Eddig nem gondolkodtam 3. oltáson, úgy voltam vele, hogy majd február környékén. Mert van ~1000 antitestes vizsgálatom is.
Vrij6
DE most elgondolkodtam, hogy ha én ragaszkodom a nyugati (pfizer, moderna) vakciknákhoz, akkor érdemes lenne még idén beadatni a harmadikat, mert később majd csak kínai lesz meg a debreceni...
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Nem szabad kapkodni... Vityánk reggel tutira az operatív törzs ülésén volt (ha még létezik egyáltalán), utána videót vágtak össze h megígérje a 14. havi nyugdíjat is és eme ügyben lohol a pénzügyminiszter után, aztán ki kell osztani pár tendert Lölönek, egyeztetni mai stop Soros és Gyurcsány tervekről, napi migráncs beszólások kiosztása stb.Érdekes, hogy ma délután 3kor lesz Kormányinfó.Állítólag szigorításokat jelentenek be. Nem értem mire ez a sietség...
Gondolom nem sikerült eddig eldönteni h hány migránsos kérdést tehetnek fel Gulyásnak.
Beki
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Állítólag már múlt héten is azt akartak. 😀Érdekes, hogy ma délután 3kor lesz Kormányinfó.Állítólag szigorításokat jelentenek be. Nem értem mire ez a sietség...
Gondolom nem sikerült eddig eldönteni h hány migránsos kérdést tehetnek fel Gulyásnak.
Beki
Tactful Cactus
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 880
Érdekes, hogy ma délután 3kor lesz Kormányinfó.Állítólag szigorításokat jelentenek be. Nem értem mire ez a sietség...
Beki
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
rokaur
869
Az utolsó előtti Pfizer-szállítmány érkezhetett a héten Magyarországra – írta a Portfolió. Valóban úgy tűnik, hogy jövő héten még jön 240 ezer adag, és ezzel a Pfizer készre jelentheti a 10,8 milliós megrendelést. Folytatás nincs, mert az újabb közös európai uniós beszerzésből a magyar kormány – a tagállamok közül egyedül – kiszállt májusban. Az unió a Pfizerrel állapodott meg az újabb ütemről."Majd lesz ingyenes kinai amin van jo lehetoseg lopni meg lesz egy borsodi bt ami behozza a Pfizert es fizethetsz erte maganban.
Vrij6
több mint 3 éve
csipkelli
4 008
Az utolsó előtti Pfizer-szállítmány érkezhetett a héten Magyarországra – írta a Portfolió. Valóban úgy tűnik, hogy jövő héten még jön 240 ezer adag, és ezzel a Pfizer készre jelentheti a 10,8 milliós megrendelést. Folytatás nincs, mert az újabb közös európai uniós beszerzésből a magyar kormány – a tagállamok közül egyedül – kiszállt májusban. Az unió a Pfizerrel állapodott meg az újabb ütemről."Fogy a készlet, emiatt felpörög az oltási kedv, mint tavasszal, a rendkívüli pfizer napokon.
Vrij6
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 910
Az utolsó előtti Pfizer-szállítmány érkezhetett a héten Magyarországra – írta a Portfolió. Valóban úgy tűnik, hogy jövő héten még jön 240 ezer adag, és ezzel a Pfizer készre jelentheti a 10,8 milliós megrendelést. Folytatás nincs, mert az újabb közös európai uniós beszerzésből a magyar kormány – a tagállamok közül egyedül – kiszállt májusban. Az unió a Pfizerrel állapodott meg az újabb ütemről."Kurva jó.
Vrij6
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Érdekes, hogy ma délután 3kor lesz Kormányinfó.Gondolom nem sikerült eddig eldönteni h hány migránsos kérdést tehetnek fel Gulyásnak.
több mint 3 éve
Az utolsó előtti Pfizer-szállítmány érkezhetett a héten Magyarországra – írta a Portfolió. Valóban úgy tűnik, hogy jövő héten még jön 240 ezer adag, és ezzel a Pfizer készre jelentheti a 10,8 milliós megrendelést. Folytatás nincs, mert az újabb közös európai uniós beszerzésből a magyar kormány – a tagállamok közül egyedül – kiszállt májusban. Az unió a Pfizerrel állapodott meg az újabb ütemről."
több mint 3 éve
Na ja, csak ha valamire el lehetett volna szórni százmilliárdokat, az a kötelező ellenanyag-szint mérés, de erre a következtésre még senki nem jutott, így mindenkinek marad a zavarosban halászás
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
dawyd728
3 851
Gibralter 99%-os beoltottsag es romlik a helyzet.Felejtsük el már ezt a beoltottság kifejezést. Az első 6-8 hónapban oké volt. Mára már 11 hónapja folyik az oltás. Vannak védettek és védtelenek. Nem minden oltott védett már.
YoungZeeZee
több mint 3 éve
új: 10 767 (heti átlag: 7 969)elhunyt: 131
kórházban: 5 969 (+117 tegnap óta) (+979 múlt csütörtök óta)
gépen: 606 (+41 tegnap óta) (+118 múlt csütörtök óta)
teszt: 44 872
új pozitívak aránya: 24%
több mint 3 éve
index.hu/kultur/cinematrix/2021/11/17/hollywood-filmipar-tv-sorozat-sztarok-koronavirus-oltas-botrany/
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta