Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Kitörtek a karanténból a srácok.A mi fiaink!
Mindjárt négyszer. 😊
444.hu/2020/05/07/magyarorszag-legszerencsetlenebb-testverparja-reszegen-vezetve-egyetlen-nap-alatt-negyszer-is-belefutott-a-rendorokbe
ozibozi
Hajrá Vásárhely!
több mint 5 éve
Kitörtek a karanténból a srácok.Mindjárt négyszer. 😊
444.hu/2020/05/07/magyarorszag-legszerencsetlenebb-testverparja-reszegen-vezetve-egyetlen-nap-alatt-negyszer-is-belefutott-a-rendorokbe
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 509
Szegenyt veletlenul megloktem....kicsin mulott hogy nem gurult le a gimink lepcsojen.
Solymi
Jol bepereltek volna az tutti.
több mint 5 éve
Én fideszes ismerőseimtől úgy tudom, hogy minden nap, amit Orbán Miniszter Elnök Úrral egy légtérben töltesz varázslatos módon 1 hónapot fiatalít. Hihetetlen, de működik! Gyógyíthatatlan betegségek megszűntek, - a visszér visszahúzódik, az elhalt szívbillentyű újra él!A topik követeli, hogy úszó és politikus is legyen.Hát ő kb. 20 éve nézett így ki. 😊
vpi
peterk2005
Ezért is járja a kórházakat, hogy a legelesettebb Magyaroknak segítséget hozzon ott, ahol az orvostudomány már feladta!
Amikor egy napra eltünt, Vuhanba ment, hogy segítsen. A karantént azóta feloldották, az iskolák újranyitnak.
|
|
Szerkesztette: vpi
több mint 5 éve
A topik követeli, hogy úszó és politikus is legyen.Mi ez a 18. századi beágyazás? Ne kelljen már közel hajolni a monitorhoz pls. 😀
vpi
több mint 5 éve
ebből is látszik hogy magyarország mennyivel progresszívebb mint az usaA topik követeli, hogy úszó és politikus is legyen.Hát ő kb. 20 éve nézett így ki. 😊
vpi
peterk2005
ott AOC-nek bikinis képet se szabad posztolnia 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
A topik követeli, hogy úszó és politikus is legyen.Hát ő kb. 20 éve nézett így ki. 😊
vpi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
A topik követeli, hogy úszó és politikus is legyen.Pfejj, műcsöcs. Azé' tartsunk má' egy szintet 🤔😆
vpi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
ahogy a Török mondta Tommynak a Blöffben...nem követem a híreket 😀Az nem a Szilovics Fannival van, aki kézilabdázó?asszem a kenderesivel van (akinek volt a koreai balhéja 😀)www.instagram.com/p/Bm3rg0xFvwf/?utm_source=ig_embedViheted :-p
www.instagram.com/p/BnMGs5wl4oD/?utm_source=ig_embed
Negritis
warr_b
Negritis
warr_b
olimpia2016.24.hu/olimpiai-hirek/2016/08/10/uszoszerelem-kenderesi-tamasbol-merit-erot-sebestyen-dalma/
mikor dalmáról kerestem képeket ezt dobta be 😀
Negritis
több mint 5 éve
Nem az esetem 😊Most miért, helyre kis topán......😊www.instagram.com/p/Bm3rg0xFvwf/?utm_source=ig_embedViheted :-p
Negritis
warr_b
csi77

több mint 5 éve
nem követem a híreket 😀Az nem a Szilovics Fannival van, aki kézilabdázó?asszem a kenderesivel van (akinek volt a koreai balhéja 😀)www.instagram.com/p/Bm3rg0xFvwf/?utm_source=ig_embedViheted :-p
Negritis
warr_b
Negritis
warr_b
olimpia2016.24.hu/olimpiai-hirek/2016/08/10/uszoszerelem-kenderesi-tamasbol-merit-erot-sebestyen-dalma/
mikor dalmáról kerestem képeket ezt dobta be 😀
több mint 5 éve
Most miért, helyre kis topán......😊www.instagram.com/p/Bm3rg0xFvwf/?utm_source=ig_embedViheted :-p
Negritis
warr_b
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Az nem a Szilovics Fannival van, aki kézilabdázó?asszem a kenderesivel van (akinek volt a koreai balhéja 😀)www.instagram.com/p/Bm3rg0xFvwf/?utm_source=ig_embedViheted :-p
Negritis
warr_b
Negritis

több mint 5 éve
asszem a kenderesivel van (akinek volt a koreai balhéja 😀)www.instagram.com/p/Bm3rg0xFvwf/?utm_source=ig_embedViheted :-p
Negritis
warr_b
több mint 5 éve
www.instagram.com/p/Bm3rg0xFvwf/?utm_source=ig_embedViheted :-p
Negritis

több mint 5 éve
www.instagram.com/p/Bm3rg0xFvwf/?utm_source=ig_embedwww.instagram.com/p/BnMGs5wl4oD/?utm_source=ig_embed
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Efimova:Fuuuu őt nagyon adom 😍
cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/1604/20160416julija-jefimova-uszas.jpg
peterk2005
Megelőztél....
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Efimova:i.imgur.com/4IKL1mC.jpg
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Ismét nyomatékosan felhívom mindenki figyelmét:😀
aki nem rak képet, annak a szavazatát nem vesszük figyelembe! 😀
Matthew99

több mint 5 éve
Ismét nyomatékosan felhívom mindenki figyelmét: aki nem rak képet, annak a szavazatát nem vesszük figyelembe! 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Theresa Alshammar
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...