Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=O_6l1dl-70YSzerintem linkeljünk csöcsöket, mindenkinek jobb lesz.Megfejtési kódot kérek: mi a vita tárgya?- Etikus-e egy NFL lockout közben azt mondani, hogy nem baj, annál több ember néz majd NCAA-t?
nagylaza
- Tebowt meg kellett volna tartania a Broncosnak
- Sobri provokál
- Brady kiégett
- 2014-es választások
- Sobri belegázolt valakinek az érzelmeibe
- Az összes irányító kiégett, az NFL válságba kerül
- Terrortámadások és migránsok
- Brady megint kiégett
- Sobri megint provokál
- 2018-as választások
- Koronavírus
A legtöbb terméketlen, 20-30 oldalon át tartó, sehová sem vezető vita kb. a fenti témák valamelyikéből indult el. Most is valami hasonlóról van szó, én tuti nem olvasok vissza.
Kampman
warr_b
lazító nyújtás 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
😀Megfejtési kódot kérek: mi a vita tárgya?- Etikus-e egy NFL lockout közben azt mondani, hogy nem baj, annál több ember néz majd NCAA-t?
nagylaza
- Sobri provokál
- Brady kiégett
- 2014-es választások
- Brady megint kiégett
- Sobri még mindig provokál
- 2018-as választások
- Koronavírus
A legtöbb terméketlen, 20-30 oldalon át tartó, sehová sem vezető vita kb. a fenti témák valamelyikéből indult el. Most is valami hasonlóról van szó, én tuti nem olvasok vissza.
Kampman
több mint 5 éve
Szerintem linkeljünk csöcsöket, mindenkinek jobb lesz.Megfejtési kódot kérek: mi a vita tárgya?- Etikus-e egy NFL lockout közben azt mondani, hogy nem baj, annál több ember néz majd NCAA-t?
nagylaza
- Sobri provokál
- Brady kiégett
- 2014-es választások
- Brady megint kiégett
- Sobri megint provokál
- 2018-as választások
- Koronavírus
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Megfejtési kódot kérek: mi a vita tárgya?- Etikus-e egy NFL lockout közben azt mondani, hogy nem baj, annál több ember néz majd NCAA-t?
nagylaza
- Sobri provokál
- Brady kiégett
- 2014-es választások
- Brady megint kiégett
- Sobri megint provokál
- 2018-as választások
- Koronavírus
Szerkesztette: Kampman
több mint 5 éve
NFL jelenlegi hozzáállása a szezonhoz:twitter.com/AricDiLalla/status/1258787467894747136
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mivan ?Akkor ne érzelemből, puzsérista módon vitatkozz, pláne, hogy pont ez a fajta stílus a legnagyobb kritikád felé.Ne basszál már fel.Ezért mondom, hogy érzelemvezérelten látod, mert túlzásokba esel, és eleve "szeretésről" beszélsz, amikor én "szórakoztatásról" írok.Ez nem érzelemvezéreltség baszod. Egyszerűen nem értem, hogy mit lehet szeretni ezeken az embereken, akiknek minden második érve az, hogy felemelik a hangjukat, belepofáznak a másik mondatába, vagy szimplán - már-már obstrukció szintjén - szétbasznak minden műsort azzal, hogy egy levegővétellel végig pofáznak 30 percet. Az csak a másik fele, hogy a tetejébe külön-külön eltérő faszságokat beszélnek. Gyökkettő vitakultúra, valami egészen szánalmas. Na ezt nevezem én puzsérizmusnak, és sajnos kurva sokan művelik ezt az ellenzéki oldalon, Robi haverodtól kezdve, Marcin át az ex-kdnp-s kis csajjal bezárólag, inclusive az ilyen Gy. Német Erzsébet féle férgek, meg a Momentumos kortársak. Hát így aztán kurva nehéz érveket, értékeket közvetíteni és ütköztetni.De van, de akkor disztingváltan érvekkel bírálnál, nem 2 szavas jelzős szerkezetekben puzséristáznál érzelemvezérelten.Olyan opció nincs, hogy nem vagyok nerpárti és az általad említett uraktól is kiráz a hideg?Kezdesz NER-pártibb lenni még nálam is.Durva, hogy a teljes ellenzéki oldalról egyedül Gulyás Marci tudott felnőni a helyzethez és minőségi tartalmakat előállítani. Sokat elárul arról, hogy mennyire ellenzéki az az oldal, és mennyire akarnak bármit is előállítani.egyszer tárd fel előttem, hogy miért vonzódsz a puzsérista közéleti szereplőkhöz.
Marci viszont ha lenne ilyen, akkor már most az év oknyomozó újságírója díjra apellálhatna.
Sobri Jóska
Amadeus
Nem tudom, hogy ennek örüljek, vagy rökönyödjek meg.
De inkább az előbbi.
Kedvelem az új, számomra eredeti(nek tűnő) megközelítéseket, gondolatokat, markáns véleményeket megfogalmazó, belső indíttatás által vezérelt közéleti szereplőket, tartalomelőállítókat, főként akiknek a tevékenységéhez magas szakmaiság, közérthető kivitelezés, választékos, érthető, szinvonalas kommunikáció társul. Ha még úgy gondolom, hogy a fejükben is van valami (amivel feltétlen egyet se kell értsek, hisz se Puzsér posztmodernfóbiájával, se Marci munkásmozgalmárságával, de még Mérő toleranciájával, vagy TGM pikírtségével se tudok azonosulni), és ezt át is tudják adni, meg is tudják jeleníteni, akkor meg pláne.
Szórakoztatónak tartom a produktumaikat.
Ezért vonzódom hozzájuk.
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Viktorunk persze mosolyog - már nem csak - magában, mert pontosan tudja, hogy ezeket a virtuális puzsérista bikákat, egy jó vörös - érted, "vörös" - posztóval simán faszra húzza rutinos torreádor módjára. De, hogy mondjak egy pozitív ellenzéki példát: Ungár Péter.
Tudom, buzi. De legalább volt gyerekszobája.
Amadeus
Átkommunikálod a saját belső hozzáállásodnak megfelelően.
Ungár Péter buzi? Ez elég puzsérista így, nem? Meleg. Azokban a körökben, ahol értékeket ütköztetnek vagy közvetítenek így mondják.
Ne legyél már puzsérista.
Sobri Jóska
Amadeus
Inkább a nőre haragudj, akit megdugott, és ennyire fáj neked. Puzsér félrészegen honnan tudta volna, hogy neked fontos, vagy hogy egyáltalán létezel? Ilyen szitukban sose a másik pasi a hibás, gondolom voltál már a másik oldalon te is.
Sobri Jóska
Amedeusz nőjét levarta Puzsér ?
Ezért utálja ?
több mint 5 éve
semmi kedvem téged meggyőzni semmiről, ha neked nem tetszik elfogadom, te pedig fogadd el, hogy nekem tetszik .Annyi kérdésem lenne, hogyha ez a náci pöcs 30%-os Mészáros-adóról beszél, amit "Orbán barátainak" kellene fizetnie, akkor azt hogy konkretizálja, vagy írna belőle jogszabályt, rendeletet? Ki számít Orbán barátjának? Illetve minek a 30 százaléka? Ezt nem bírta elmondani. És honnan veszi, hogy Mészáros Lőrinc magánvagyona 407 milliárd forint? Lehet ennyi, én nem vonom kétségbe, de te, aki bizonyára jobban ismered Jakab munkásságát hátha tudsz adni linket, amiből kiderül, ez hogy jött ki neki.
gordon
www.youtube.com/watch?v=uIHV_zlstdA
Itt az első 9 perc Jakabé, abból az első 3-ban van a fentiekről szó. Még Bangóné előtt...
Gulyás Marcihoz hasonlítani Jakab felkészültségét, hozzáállását, műsorkészítési szakmaiságát több, mint merész.
több mint 5 éve
Akkor ne érzelemből, puzsérista módon vitatkozz, pláne, hogy pont ez a fajta stílus a legnagyobb kritikád felé.Ne basszál már fel.Ezért mondom, hogy érzelemvezérelten látod, mert túlzásokba esel, és eleve "szeretésről" beszélsz, amikor én "szórakoztatásról" írok.Ez nem érzelemvezéreltség baszod. Egyszerűen nem értem, hogy mit lehet szeretni ezeken az embereken, akiknek minden második érve az, hogy felemelik a hangjukat, belepofáznak a másik mondatába, vagy szimplán - már-már obstrukció szintjén - szétbasznak minden műsort azzal, hogy egy levegővétellel végig pofáznak 30 percet. Az csak a másik fele, hogy a tetejébe külön-külön eltérő faszságokat beszélnek. Gyökkettő vitakultúra, valami egészen szánalmas. Na ezt nevezem én puzsérizmusnak, és sajnos kurva sokan művelik ezt az ellenzéki oldalon, Robi haverodtól kezdve, Marcin át az ex-kdnp-s kis csajjal bezárólag, inclusive az ilyen Gy. Német Erzsébet féle férgek, meg a Momentumos kortársak. Hát így aztán kurva nehéz érveket, értékeket közvetíteni és ütköztetni.De van, de akkor disztingváltan érvekkel bírálnál, nem 2 szavas jelzős szerkezetekben puzséristáznál érzelemvezérelten.Olyan opció nincs, hogy nem vagyok nerpárti és az általad említett uraktól is kiráz a hideg?Kezdesz NER-pártibb lenni még nálam is.Durva, hogy a teljes ellenzéki oldalról egyedül Gulyás Marci tudott felnőni a helyzethez és minőségi tartalmakat előállítani. Sokat elárul arról, hogy mennyire ellenzéki az az oldal, és mennyire akarnak bármit is előállítani.egyszer tárd fel előttem, hogy miért vonzódsz a puzsérista közéleti szereplőkhöz.
Marci viszont ha lenne ilyen, akkor már most az év oknyomozó újságírója díjra apellálhatna.
Sobri Jóska
Amadeus
De inkább az előbbi.
Kedvelem az új, számomra eredeti(nek tűnő) megközelítéseket, gondolatokat, markáns véleményeket megfogalmazó, belső indíttatás által vezérelt közéleti szereplőket, tartalomelőállítókat, főként akiknek a tevékenységéhez magas szakmaiság, közérthető kivitelezés, választékos, érthető, szinvonalas kommunikáció társul. Ha még úgy gondolom, hogy a fejükben is van valami (amivel feltétlen egyet se kell értsek, hisz se Puzsér posztmodernfóbiájával, se Marci munkásmozgalmárságával, de még Mérő toleranciájával, vagy TGM pikírtségével se tudok azonosulni), és ezt át is tudják adni, meg is tudják jeleníteni, akkor meg pláne.
Ezért vonzódom hozzájuk.
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Viktorunk persze mosolyog - már nem csak - magában, mert pontosan tudja, hogy ezeket a virtuális puzsérista bikákat, egy jó vörös - érted, "vörös" - posztóval simán faszra húzza rutinos torreádor módjára. De, hogy mondjak egy pozitív ellenzéki példát: Ungár Péter.
Amadeus
Ungár Péter buzi? Ez elég puzsérista így, nem? Meleg. Azokban a körökben, ahol értékeket ütköztetnek vagy közvetítenek így mondják.
Sobri Jóska
Amadeus
Inkább a nőre haragudj, akit megdugott, és ennyire fáj neked. Puzsér félrészegen honnan tudta volna, hogy neked fontos, vagy hogy egyáltalán létezel? Ilyen szitukban sose a másik pasi a hibás, gondolom voltál már a másik oldalon te is.
több mint 5 éve
Elfogadom, csak furcsállom, hogy egy olyan figuráról beszélsz, akinek ez a Németh Szilárd klón az alelnöke, és akik most is csak a bősz cigányozással vannak elfoglalva. Valóban ez most a legfontosabb, hogy 2050-re ne legyen 2 millió cigány és hogy bár a KSH, a népszámlálási adatok mást mondanak, ők jobban tudják hány cigány is van valójában, és a náci szerint mit kéne tenniük?Szegénykém, szerintem össze van zavarodva az aggodalomtól, és összekeverte az 50 meg 100 éves "progrónisokat". A romákat meg gondolom zavarában négyzetre emelte. 😀
Végülis szíved joga.
Sobri Jóska
Mekkorát fog szegény koppanni, ha megtudja, hogy 50 éven belül a romák száma kutyafasza lesz a első és másodgenerációs migránsok számához képest. 😀 (Ez nem vicc...)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Megfejtési kódot kérek: mi a vita tárgya?
több mint 5 éve
de Zsótinak a trágársága az a művészeti motívuma? vagy én legalábbis úgy gondolom, hogy 5-10 év múlva mikor a munkásságát tanítják az iskolákban akkor ez egy pozitív dolog lesz, hogy korát megelőzve milyen stílusban írt.Hát nekem aztán kva sok bajom van Puzsérral kapcsolatban, rendszeresen le is hordom itt mindennek - a Marcit is meg a többit is -, de ilyen szegényes jellemleírást még nem olvastam róluk. 😀Ez nem érzelemvezéreltség baszod. Egyszerűen nem értem, hogy mit lehet szeretni ezeken az embereken, akiknek minden második érve az, hogy felemelik a hangjukat, belepofáznak a másik mondatába, vagy szimplán - már-már obstrukció szintjén - szétbasznak minden műsort azzal, hogy egy levegővétellel végig pofáznak 30 percet. Az csak a másik fele, hogy a tetejébe külön-külön eltérő faszságokat beszélnek. Gyökkettő vitakultúra, valami egészen szánalmas. Na ezt nevezem én puzsérizmusnak, és sajnos kurva sokan művelik ezt az ellenzéki oldalon, Robi haverodtól kezdve, Marcin át az ex-kdnp-s kis csajjal bezárólag, inclusive az ilyen Gy. Német Erzsébet féle férgek, meg a Momentumos kortársak. Hát így aztán kurva nehéz érveket, értékeket közvetíteni és ütköztetni.De van, de akkor disztingváltan érvekkel bírálnál, nem 2 szavas jelzős szerkezetekben puzséristáznál érzelemvezérelten.Olyan opció nincs, hogy nem vagyok nerpárti és az általad említett uraktól is kiráz a hideg?Kezdesz NER-pártibb lenni még nálam is.Durva, hogy a teljes ellenzéki oldalról egyedül Gulyás Marci tudott felnőni a helyzethez és minőségi tartalmakat előállítani. Sokat elárul arról, hogy mennyire ellenzéki az az oldal, és mennyire akarnak bármit is előállítani.egyszer tárd fel előttem, hogy miért vonzódsz a puzsérista közéleti szereplőkhöz.
Sobri Jóska
Amadeus
De inkább az előbbi.
Ezért vonzódom hozzájuk.
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Ez olyan, mintha Bajerzsótinak az lenne a legnagyobb baja, hogy pösze és trágár. Hát nem az a legnagyobb baja. 😉
peterk2005
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Hát nekem aztán kva sok bajom van Puzsérral kapcsolatban, rendszeresen le is hordom itt mindennek - a Marcit is meg a többit is -, de ilyen szegényes jellemleírást még nem olvastam róluk. 😀Ez nem érzelemvezéreltség baszod. Egyszerűen nem értem, hogy mit lehet szeretni ezeken az embereken, akiknek minden második érve az, hogy felemelik a hangjukat, belepofáznak a másik mondatába, vagy szimplán - már-már obstrukció szintjén - szétbasznak minden műsort azzal, hogy egy levegővétellel végig pofáznak 30 percet. Az csak a másik fele, hogy a tetejébe külön-külön eltérő faszságokat beszélnek. Gyökkettő vitakultúra, valami egészen szánalmas. Na ezt nevezem én puzsérizmusnak, és sajnos kurva sokan művelik ezt az ellenzéki oldalon, Robi haverodtól kezdve, Marcin át az ex-kdnp-s kis csajjal bezárólag, inclusive az ilyen Gy. Német Erzsébet féle férgek, meg a Momentumos kortársak. Hát így aztán kurva nehéz érveket, értékeket közvetíteni és ütköztetni.De van, de akkor disztingváltan érvekkel bírálnál, nem 2 szavas jelzős szerkezetekben puzséristáznál érzelemvezérelten.Olyan opció nincs, hogy nem vagyok nerpárti és az általad említett uraktól is kiráz a hideg?Kezdesz NER-pártibb lenni még nálam is.Durva, hogy a teljes ellenzéki oldalról egyedül Gulyás Marci tudott felnőni a helyzethez és minőségi tartalmakat előállítani. Sokat elárul arról, hogy mennyire ellenzéki az az oldal, és mennyire akarnak bármit is előállítani.egyszer tárd fel előttem, hogy miért vonzódsz a puzsérista közéleti szereplőkhöz.
Sobri Jóska
Amadeus
De inkább az előbbi.
Ezért vonzódom hozzájuk.
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Ez olyan, mintha Bajerzsótinak az lenne a legnagyobb baja, hogy pösze és trágár. Hát nem az a legnagyobb baja. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Ne basszál már fel.Ezért mondom, hogy érzelemvezérelten látod, mert túlzásokba esel, és eleve "szeretésről" beszélsz, amikor én "szórakoztatásról" írok.Ez nem érzelemvezéreltség baszod. Egyszerűen nem értem, hogy mit lehet szeretni ezeken az embereken, akiknek minden második érve az, hogy felemelik a hangjukat, belepofáznak a másik mondatába, vagy szimplán - már-már obstrukció szintjén - szétbasznak minden műsort azzal, hogy egy levegővétellel végig pofáznak 30 percet. Az csak a másik fele, hogy a tetejébe külön-külön eltérő faszságokat beszélnek. Gyökkettő vitakultúra, valami egészen szánalmas. Na ezt nevezem én puzsérizmusnak, és sajnos kurva sokan művelik ezt az ellenzéki oldalon, Robi haverodtól kezdve, Marcin át az ex-kdnp-s kis csajjal bezárólag, inclusive az ilyen Gy. Német Erzsébet féle férgek, meg a Momentumos kortársak. Hát így aztán kurva nehéz érveket, értékeket közvetíteni és ütköztetni.De van, de akkor disztingváltan érvekkel bírálnál, nem 2 szavas jelzős szerkezetekben puzséristáznál érzelemvezérelten.Olyan opció nincs, hogy nem vagyok nerpárti és az általad említett uraktól is kiráz a hideg?Kezdesz NER-pártibb lenni még nálam is.Durva, hogy a teljes ellenzéki oldalról egyedül Gulyás Marci tudott felnőni a helyzethez és minőségi tartalmakat előállítani. Sokat elárul arról, hogy mennyire ellenzéki az az oldal, és mennyire akarnak bármit is előállítani.egyszer tárd fel előttem, hogy miért vonzódsz a puzsérista közéleti szereplőkhöz.
Sobri Jóska
Amadeus
De inkább az előbbi.
Ezért vonzódom hozzájuk.
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Elfogadom, csak furcsállom, hogy egy olyan figuráról beszélsz, akinek ez a Németh Szilárd klón az alelnöke, és akik most is csak a bősz cigányozással vannak elfoglalva. Valóban ez most a legfontosabb, hogy 2050-re ne legyen 2 millió cigány és hogy bár a KSH, a népszámlálási adatok mást mondanak, ők jobban tudják hány cigány is van valójában, és a náci szerint mit kéne tenniük?semmi kedvem téged meggyőzni semmiről, ha neked nem tetszik elfogadom, te pedig fogadd el, hogy nekem tetszik .Mitől lenne ellenzéki egy náci? Vagy ő is olan, mint a gyíkká változtatott paraszt a Gyalog-galoppban, hogy már elmúlt?Durva, hogy a teljes ellenzéki oldalról egyedül Gulyás Marci tudott felnőni a helyzethez és minőségi tartalmakat előállítani. Sokat elárul arról, hogy mennyire ellenzéki az az oldal, és mennyire akarnak bármit is előállítani.Nálam még Jakab Péter ilyen de őt felzabálják majd..
Sobri Jóska
gordon
Illetve neki milyen contentjei, oknyomozásai, beszélgetései, publicisztikái vannak?
Sobri Jóska
gordon
Végülis szíved joga.
www.youtube.com/watch?v=p_XHTpFrPvw&t=606s
több mint 5 éve
Ezért mondom, hogy érzelemvezérelten látod, mert túlzásokba esel, és eleve "szeretésről" beszélsz, amikor én "szórakoztatásról" írok.Ez nem érzelemvezéreltség baszod. Egyszerűen nem értem, hogy mit lehet szeretni ezeken az embereken, akiknek minden második érve az, hogy felemelik a hangjukat, belepofáznak a másik mondatába, vagy szimplán - már-már obstrukció szintjén - szétbasznak minden műsort azzal, hogy egy levegővétellel végig pofáznak 30 percet. Az csak a másik fele, hogy a tetejébe külön-külön eltérő faszságokat beszélnek. Gyökkettő vitakultúra, valami egészen szánalmas. Na ezt nevezem én puzsérizmusnak, és sajnos kurva sokan művelik ezt az ellenzéki oldalon, Robi haverodtól kezdve, Marcin át az ex-kdnp-s kis csajjal bezárólag, inclusive az ilyen Gy. Német Erzsébet féle férgek, meg a Momentumos kortársak. Hát így aztán kurva nehéz érveket, értékeket közvetíteni és ütköztetni.De van, de akkor disztingváltan érvekkel bírálnál, nem 2 szavas jelzős szerkezetekben puzséristáznál érzelemvezérelten.Olyan opció nincs, hogy nem vagyok nerpárti és az általad említett uraktól is kiráz a hideg?Kezdesz NER-pártibb lenni még nálam is.Durva, hogy a teljes ellenzéki oldalról egyedül Gulyás Marci tudott felnőni a helyzethez és minőségi tartalmakat előállítani. Sokat elárul arról, hogy mennyire ellenzéki az az oldal, és mennyire akarnak bármit is előállítani.egyszer tárd fel előttem, hogy miért vonzódsz a puzsérista közéleti szereplőkhöz.
Sobri Jóska
Amadeus
De inkább az előbbi.
Ezért vonzódom hozzájuk.
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 5 éve
megpróbálom túlélni, hogy egy dallasi szurkolónak csalódást okoztam 😊csalódtam Benned. azt reméltem, legalább méterre pontosan megmondod 😛ez sem igaz. Bukarest reptér 1369 km Ferihegy1341 km Luqától.repat gépek: a máltai kormány úgy néz ki szervezné minden országba a repat gépeket, ha a fogadó ország vevő erre. a románok holnap küldenek egy gépet, amin az egy útra repjegy 232 EUR. most erre mondjam azt, hogy Románia jobban teljesít, mint Magyarország?nem teljesítenek jobban, csak közelebb vannak, hamarabb odaér a gép 😊
csebi
slowmotion
csebi
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
csalódtam Benned. azt reméltem, legalább méterre pontosan megmondod 😛ez sem igaz. Bukarest reptér 1369 km Ferihegy1341 km Luqától.repat gépek: a máltai kormány úgy néz ki szervezné minden országba a repat gépeket, ha a fogadó ország vevő erre. a románok holnap küldenek egy gépet, amin az egy útra repjegy 232 EUR. most erre mondjam azt, hogy Románia jobban teljesít, mint Magyarország?nem teljesítenek jobban, csak közelebb vannak, hamarabb odaér a gép 😊
csebi
slowmotion
csebi
több mint 5 éve
ez sem igaz. Bukarest reptér 1369 km Ferihegy1341 km Luqától.repat gépek: a máltai kormány úgy néz ki szervezné minden országba a repat gépeket, ha a fogadó ország vevő erre. a románok holnap küldenek egy gépet, amin az egy útra repjegy 232 EUR. most erre mondjam azt, hogy Románia jobban teljesít, mint Magyarország?nem teljesítenek jobban, csak közelebb vannak, hamarabb odaér a gép 😊
csebi
slowmotion
több mint 5 éve
repat gépek: a máltai kormány úgy néz ki szervezné minden országba a repat gépeket, ha a fogadó ország vevő erre. a románok holnap küldenek egy gépet, amin az egy útra repjegy 232 EUR. most erre mondjam azt, hogy Románia jobban teljesít, mint Magyarország?nem teljesítenek jobban, csak közelebb vannak, hamarabb odaér a gép 😊
csebi
több mint 5 éve
ja és a mai magyar átlagválasztópolgár éppen ezt díjazza, ahogy egy Ungár Péter vitatkozik, és nem úgy ahogy pl egy Hollik, Németh Szilárd kettős.Ez nem érzelemvezéreltség baszod. Egyszerűen nem értem, hogy mit lehet szeretni ezeken az embereken, akiknek minden második érve az, hogy felemelik a hangjukat, belepofáznak a másik mondatába, vagy szimplán - már-már obstrukció szintjén - szétbasznak minden műsort azzal, hogy egy levegővétellel végig pofáznak 30 percet. Az csak a másik fele, hogy a tetejébe külön-külön eltérő faszságokat beszélnek. Gyökkettő vitakultúra, valami egészen szánalmas. Na ezt nevezem én puzsérizmusnak, és sajnos kurva sokan művelik ezt az ellenzéki oldalon, Robi haverodtól kezdve, Marcin át az ex-kdnp-s kis csajjal bezárólag, inclusive az ilyen Gy. Német Erzsébet féle férgek, meg a Momentumos kortársak. Hát így aztán kurva nehéz érveket, értékeket közvetíteni és ütköztetni.De van, de akkor disztingváltan érvekkel bírálnál, nem 2 szavas jelzős szerkezetekben puzséristáznál érzelemvezérelten.Olyan opció nincs, hogy nem vagyok nerpárti és az általad említett uraktól is kiráz a hideg?Kezdesz NER-pártibb lenni még nálam is.Durva, hogy a teljes ellenzéki oldalról egyedül Gulyás Marci tudott felnőni a helyzethez és minőségi tartalmakat előállítani. Sokat elárul arról, hogy mennyire ellenzéki az az oldal, és mennyire akarnak bármit is előállítani.egyszer tárd fel előttem, hogy miért vonzódsz a puzsérista közéleti szereplőkhöz.
Sobri Jóska
Amadeus
De inkább az előbbi.
Ezért vonzódom hozzájuk.
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
amúgy jelenleg a mai magyar politikában az élő viták száma a nullával egyenlő. OGY-ben egymás mellett beszélnek el, ráadásul a híradók azokat is elfogultan mutatják be. a köztévén 95%ban úgy néz ki, hogy mutatnak vki a fideszből/kdnpből, aki előad egy javaslatot majd jön vki a kormányból, hogy ez milyen jó ötlet megfogadjuk, és ennyi. tisztára kb mint hatvanas évek. de ugye abban az országban élünk, ahol egy párt úgy nyer két választást is 2/3-dal, hogy nincs publikált programjuk és nem ülnek le vitázni senkivel. ezt a politikai kultúrát a magyar választók termelték ki, és így magunknak köszönhetjük egyedül.
több mint 5 éve
Ez nem érzelemvezéreltség baszod. Egyszerűen nem értem, hogy mit lehet szeretni ezeken az embereken, akiknek minden második érve az, hogy felemelik a hangjukat, belepofáznak a másik mondatába, vagy szimplán - már-már obstrukció szintjén - szétbasznak minden műsort azzal, hogy egy levegővétellel végig pofáznak 30 percet. Az csak a másik fele, hogy a tetejébe külön-külön eltérő faszságokat beszélnek. Gyökkettő vitakultúra, valami egészen szánalmas. Na ezt nevezem én puzsérizmusnak, és sajnos kurva sokan művelik ezt az ellenzéki oldalon, Robi haverodtól kezdve, Marcin át az ex-kdnp-s kis csajjal bezárólag, inclusive az ilyen Gy. Német Erzsébet féle férgek, meg a Momentumos kortársak. Hát így aztán kurva nehéz érveket, értékeket közvetíteni és ütköztetni.De van, de akkor disztingváltan érvekkel bírálnál, nem 2 szavas jelzős szerkezetekben puzséristáznál érzelemvezérelten.Olyan opció nincs, hogy nem vagyok nerpárti és az általad említett uraktól is kiráz a hideg?Kezdesz NER-pártibb lenni még nálam is.Durva, hogy a teljes ellenzéki oldalról egyedül Gulyás Marci tudott felnőni a helyzethez és minőségi tartalmakat előállítani. Sokat elárul arról, hogy mennyire ellenzéki az az oldal, és mennyire akarnak bármit is előállítani.egyszer tárd fel előttem, hogy miért vonzódsz a puzsérista közéleti szereplőkhöz.
Sobri Jóska
Amadeus
De inkább az előbbi.
Ezért vonzódom hozzájuk.
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=dxmHQM_dHZo
több mint 5 éve
De van, de akkor disztingváltan érvekkel bírálnál, nem 2 szavas jelzős szerkezetekben puzséristáznál érzelemvezérelten.Olyan opció nincs, hogy nem vagyok nerpárti és az általad említett uraktól is kiráz a hideg?Kezdesz NER-pártibb lenni még nálam is.Durva, hogy a teljes ellenzéki oldalról egyedül Gulyás Marci tudott felnőni a helyzethez és minőségi tartalmakat előállítani. Sokat elárul arról, hogy mennyire ellenzéki az az oldal, és mennyire akarnak bármit is előállítani.egyszer tárd fel előttem, hogy miért vonzódsz a puzsérista közéleti szereplőkhöz.
Sobri Jóska
Amadeus
De inkább az előbbi.
Ezért vonzódom hozzájuk.
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 5 éve
azMarci Puzsérista?Durva, hogy a teljes ellenzéki oldalról egyedül Gulyás Marci tudott felnőni a helyzethez és minőségi tartalmakat előállítani. Sokat elárul arról, hogy mennyire ellenzéki az az oldal, és mennyire akarnak bármit is előállítani.egyszer tárd fel előttem, hogy miért vonzódsz a puzsérista közéleti szereplőkhöz.
Sobri Jóska
Amadeus
peterk2005
több mint 5 éve
Marci Puzsérista?Durva, hogy a teljes ellenzéki oldalról egyedül Gulyás Marci tudott felnőni a helyzethez és minőségi tartalmakat előállítani. Sokat elárul arról, hogy mennyire ellenzéki az az oldal, és mennyire akarnak bármit is előállítani.egyszer tárd fel előttem, hogy miért vonzódsz a puzsérista közéleti szereplőkhöz.
Sobri Jóska
Amadeus