Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Nézd, először is, nem személyeskedtem. Sosem teszem. Na jó, nagyritkán előfordul, de akkor sem szándékos, és ha észrevezem, akkor utólag elnézést szoktam kérni.Köszönöm szépen a kioktatást e személyeskedő stílusban.De már megszoktam tőled a kedves szavakat mint a burkoltan lebutázást.Nem személyeskedik, hanem ironizál veled betyárom. 😊Nem tudom miért személyeskedsz ennyire nyíltan....Meg Rózsa Sándor (betyár)Csak a paranoiások élik túl...Szerintem kicsit ti izguljátok túl !Amúgy délután kimentünk az Omszki-tóhoz megfuttatni a gyerekeket... rengetegen voltak, futók, bringások, horgászok, piknikezők, még a wakeboard pálya is fullon volt. Maszkot rajtunk kívül kb egy három fős családon láttunk, senkin nem volt. Le se szarják már az emberek ezt az egészet.Hisz 5 napja vége.
warr_b
Bár a 90% azt se tudja pontosan minek, hiszen egyetlen vírust se láttak, "csak egy influenza, minek túlparázni?"
Sobri Jóska
Eskü sokszor azt érzem sok reakción hogy egyes emberek azt várják mikor kezdenek el 1000 számra halni itthon az emberek.
És ezáltal önös megnyugvást érezzenek hogy bezzeg mi megmondtuk hogy ez lesz.
Nem kifejezetten rátok gondolok most..
Akinek nem inge..........
Rózsa Sándor (betyár)
nagylaza
peach
De ha így jobb neked hát lelked rajta 😉
Rózsa Sándor (betyár)
Amit meg is érdemelsz, mert te se érted mi a probléma azzal, amit warr_b leírt. 😊 Kvára másodlagos ugyanis, hogy _te_ mennyire érzed veszélyesnek a dolgot. Maszkot azért viselsz, mert van társadalmi felelősségtudatod. Mert ha te tünetmentesen át is vitorlázol az egész vírus sztorin, egy kis náthának érezve, vagy még annak sem, _akkor sem_ akarsz vele másokat megfertőzni, akik viszont a kockázati körbe tartoznak. Hogy ne fertőzz meg mondjuk egy melletted sétáló nővért, aki esetleg visszacipelheti a vírust egy idősotthonba, ahol a fertőzöttek harmada meghal amiatt...
Szóval aki nem viseli a maszkot, az nem bátor, vagy felmérte a következményeket és túltoltnak gondolja, hanem egyszerűen túl buta ahhoz, hogy felfogja, hogy a dolog nem _csak_ róla szól. Ne légy ilyen túl buta Sándorom. 😉
peterk2005
Róhadtúl nem a maszk viselésre reagáltam😡
(Egyébként maximállisan egyet értek vele zárt helyen)
De azért kiváncsi lennék melyik szavamból fejtetted meg hogy én felelőtlen vagyok és nem tudom miért kell maszkot hordani.
Na mindegy a lényeg hogy te ezt frappánsan észrevetted 😊
+1De azért megjegyzem egy tó nem az.
(Nem zárt hely)
És igen is az a véleményem hogy egyesek túl aggódják ezt a vírus helyzetet.
És ezzel nem elbagatelizálni akarom a veszélyességét vagy megkérdőjelezni a veszély meglétét.
Rózsa Sándor (betyár)
A véleményed kritizálása az nem személyeskedés. Akkor sem, ha butaságnak nevezem, mert úgy gondolom, hogy az. És onnan vettem, hogy nem tudod miért kell maszkot viselni, mert egy maszkra vonatkozó postra reagáltál. Ráadásul nem is akárhogyan és akármit. Mielőtt megsértődsz, legközelebb ne írj le olyant, hogy úgy érzed egyesek egyenesen kívánják a bajt, hogy utána mutogathassanak. Mert ha valami, akkor ez a feltételezés tényleg sértő.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
És igen is az a véleményem hogy egyesek túl aggódják ezt a vírus helyzetet.De. Ezzel pont ezt teszed.
És ezzel nem elbagatelizálni akarom a veszélyességét vagy megkérdőjelezni a veszély meglétét.
Rózsa Sándor (betyár)
És ezt a "vírus helyzetet", annak egészségügyi, gazdasági, politikai, társadalmi apsektusait nem lehet "túl aggódni". Mivel ez olyannyira ki fog hatni mindannyiunk mindennapjaira a következő 1-2-5-10 évben, hogy nem létezik az a fogalom, amit te túlaggódásként érzékelsz. Ezért jelzi ez a fajta kommunikációd, hogy megkérdőjelezed a veszélyességét, hatásait és sajnos elbagatelizálod.
több mint 5 éve
Szerintem helyes viselkedés, ha mindenki a saját lehetőségeihez mérten korlátozza magát. A saját szint, más számára lehet túlzás, de semmiképp sem hiba. Nem hiszem, hogy pl. a távolságtartás, maszkviselés túlzottan megerőltető lenne bárki számára, bár kényelmetlen. (Orbán is mondta, hogy ki kell lépnünk a komfortzónánkból.)Sokan vagyunk lusták, kényelmesek és már rég oda a társadalmi szolidaritás. ... Vagy egyszerűen tudományos morfondírozást követően a gyors nyájimmunitásban hisznek és tesznek is érte.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm szépen a kioktatást e személyeskedő stílusban.De már megszoktam tőled a kedves szavakat mint a burkoltan lebutázást.Nem személyeskedik, hanem ironizál veled betyárom. 😊Nem tudom miért személyeskedsz ennyire nyíltan....Meg Rózsa Sándor (betyár)Csak a paranoiások élik túl...Szerintem kicsit ti izguljátok túl !Amúgy délután kimentünk az Omszki-tóhoz megfuttatni a gyerekeket... rengetegen voltak, futók, bringások, horgászok, piknikezők, még a wakeboard pálya is fullon volt. Maszkot rajtunk kívül kb egy három fős családon láttunk, senkin nem volt. Le se szarják már az emberek ezt az egészet.Hisz 5 napja vége.
warr_b
Bár a 90% azt se tudja pontosan minek, hiszen egyetlen vírust se láttak, "csak egy influenza, minek túlparázni?"
Sobri Jóska
Eskü sokszor azt érzem sok reakción hogy egyes emberek azt várják mikor kezdenek el 1000 számra halni itthon az emberek.
Rózsa Sándor (betyár)
nagylaza
peach
Rózsa Sándor (betyár)
Amit meg is érdemelsz, mert te se érted mi a probléma azzal, amit warr_b leírt. 😊 Kvára másodlagos ugyanis, hogy _te_ mennyire érzed veszélyesnek a dolgot. Maszkot azért viselsz, mert van társadalmi felelősségtudatod. Mert ha te tünetmentesen át is vitorlázol az egész vírus sztorin, egy kis náthának érezve, vagy még annak sem, _akkor sem_ akarsz vele másokat megfertőzni, akik viszont a kockázati körbe tartoznak. Hogy ne fertőzz meg mondjuk egy melletted sétáló nővért, aki esetleg visszacipelheti a vírust egy idősotthonba, ahol a fertőzöttek harmada meghal amiatt...
Szóval aki nem viseli a maszkot, az nem bátor, vagy felmérte a következményeket és túltoltnak gondolja, hanem egyszerűen túl buta ahhoz, hogy felfogja, hogy a dolog nem _csak_ róla szól. Ne légy ilyen túl buta Sándorom. 😉
peterk2005
Róhadtúl nem a maszk viselésre reagáltam😡
(Egyébként maximállisan egyet értek vele zárt helyen)
De azért kiváncsi lennék melyik szavamból fejtetted meg hogy én felelőtlen vagyok és nem tudom miért kell maszkot hordani.
Na mindegy a lényeg hogy te ezt frappánsan észrevetted 😊
+1De azért megjegyzem egy tó nem az.
(Nem zárt hely)
És igen is az a véleményem hogy egyesek túl aggódják ezt a vírus helyzetet.
több mint 5 éve
Nem személyeskedik, hanem ironizál veled betyárom. 😊Nem tudom miért személyeskedsz ennyire nyíltan....Meg Rózsa Sándor (betyár)Csak a paranoiások élik túl...Szerintem kicsit ti izguljátok túl !Amúgy délután kimentünk az Omszki-tóhoz megfuttatni a gyerekeket... rengetegen voltak, futók, bringások, horgászok, piknikezők, még a wakeboard pálya is fullon volt. Maszkot rajtunk kívül kb egy három fős családon láttunk, senkin nem volt. Le se szarják már az emberek ezt az egészet.Hisz 5 napja vége.
warr_b
Sobri Jóska
Rózsa Sándor (betyár)
nagylaza
peach
Rózsa Sándor (betyár)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
amíg Te okozol csalódást, és nem a csapatod, addig bármikor elviselem 😊megpróbálom túlélni, hogy egy dallasi szurkolónak csalódást okoztam 😊csalódtam Benned. azt reméltem, legalább méterre pontosan megmondod 😛ez sem igaz. Bukarest reptér 1369 km Ferihegy1341 km Luqától.repat gépek: a máltai kormány úgy néz ki szervezné minden országba a repat gépeket, ha a fogadó ország vevő erre. a románok holnap küldenek egy gépet, amin az egy útra repjegy 232 EUR. most erre mondjam azt, hogy Románia jobban teljesít, mint Magyarország?nem teljesítenek jobban, csak közelebb vannak, hamarabb odaér a gép 😊
csebi
slowmotion
csebi
slowmotion
csebi
több mint 5 éve
És persze Sobri a zuglói erkélyén. 😁Meg Rózsa Sándor (betyár)Csak a paranoiások élik túl...Szerintem kicsit ti izguljátok túl !Amúgy délután kimentünk az Omszki-tóhoz megfuttatni a gyerekeket... rengetegen voltak, futók, bringások, horgászok, piknikezők, még a wakeboard pálya is fullon volt. Maszkot rajtunk kívül kb egy három fős családon láttunk, senkin nem volt. Le se szarják már az emberek ezt az egészet.Hisz 5 napja vége.
warr_b
Sobri Jóska
Rózsa Sándor (betyár)
nagylaza
peach

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
A járvány lecsengésének legbiztosabb jele. Migráncsok!"Több mint kétszázezer migráns vár útnak indulásra - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna pénteki esti műsorában. Bakondi György közlése szerint Törökországban mintegy 100 ezer, a balkáni útvonalon mintegy 130 ezer migráns tartózkodik. Ha ők útnak indulnak, jelentősen megemelkedhet az illegális határátlépések száma a következő hetekben."
Mérget vehetünk rá: meg fog emelkedni! Ha valahol áttéved a határon egy gombaszedő, az is vezető hír lesz az M1-en.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom miért személyeskedsz ennyire nyíltan....Meg Rózsa Sándor (betyár)Csak a paranoiások élik túl...Szerintem kicsit ti izguljátok túl !Amúgy délután kimentünk az Omszki-tóhoz megfuttatni a gyerekeket... rengetegen voltak, futók, bringások, horgászok, piknikezők, még a wakeboard pálya is fullon volt. Maszkot rajtunk kívül kb egy három fős családon láttunk, senkin nem volt. Le se szarják már az emberek ezt az egészet.Hisz 5 napja vége.
warr_b
Sobri Jóska
Rózsa Sándor (betyár)
nagylaza
peach
több mint 5 éve
Meg Rózsa Sándor (betyár)Csak a paranoiások élik túl...Szerintem kicsit ti izguljátok túl !Amúgy délután kimentünk az Omszki-tóhoz megfuttatni a gyerekeket... rengetegen voltak, futók, bringások, horgászok, piknikezők, még a wakeboard pálya is fullon volt. Maszkot rajtunk kívül kb egy három fős családon láttunk, senkin nem volt. Le se szarják már az emberek ezt az egészet.Hisz 5 napja vége.
warr_b
Sobri Jóska
Rózsa Sándor (betyár)
nagylaza
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Csak a paranoiások élik túl...Szerintem kicsit ti izguljátok túl !Amúgy délután kimentünk az Omszki-tóhoz megfuttatni a gyerekeket... rengetegen voltak, futók, bringások, horgászok, piknikezők, még a wakeboard pálya is fullon volt. Maszkot rajtunk kívül kb egy három fős családon láttunk, senkin nem volt. Le se szarják már az emberek ezt az egészet.Hisz 5 napja vége.
warr_b
Sobri Jóska
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Szerintem kicsit ti izguljátok túl !Amúgy délután kimentünk az Omszki-tóhoz megfuttatni a gyerekeket... rengetegen voltak, futók, bringások, horgászok, piknikezők, még a wakeboard pálya is fullon volt. Maszkot rajtunk kívül kb egy három fős családon láttunk, senkin nem volt. Le se szarják már az emberek ezt az egészet.Hisz 5 napja vége.
warr_b
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Hát jah. A múlt héten még lezárt parkolók is nyitva voltak, tele is voltak autókkal.Amúgy délután kimentünk az Omszki-tóhoz megfuttatni a gyerekeket... rengetegen voltak, futók, bringások, horgászok, piknikezők, még a wakeboard pálya is fullon volt. Maszkot rajtunk kívül kb egy három fős családon láttunk, senkin nem volt. Le se szarják már az emberek ezt az egészet.Hisz 5 napja vége.
warr_b
Sobri Jóska

több mint 5 éve
Amúgy délután kimentünk az Omszki-tóhoz megfuttatni a gyerekeket... rengetegen voltak, futók, bringások, horgászok, piknikezők, még a wakeboard pálya is fullon volt. Maszkot rajtunk kívül kb egy három fős családon láttunk, senkin nem volt. Le se szarják már az emberek ezt az egészet.Hisz 5 napja vége.
warr_b
több mint 5 éve
Amúgy délután kimentünk az Omszki-tóhoz megfuttatni a gyerekeket... rengetegen voltak, futók, bringások, horgászok, piknikezők, még a wakeboard pálya is fullon volt. Maszkot rajtunk kívül kb egy három fős családon láttunk, senkin nem volt. Le se szarják már az emberek ezt az egészet.

több mint 5 éve
Így van. A "régi" az pl a 2003-as SARS.Arra jutottam, hogy valószínűleg a COVID-19-et nevezik "új típusúnak", és nem ahhoz képest van új korona.Fel se tűnt. Jogos.Valami ilyesmitől féltem:Ez az új típusú koronavírus más, mint amiről az utóbbi 3 hónapban beszélünk?
"Egyelőre nem folytatódik a koronavírus-járvány lassítását szolgáló korlátozások lazítása több németországi járásban többnyire a kelet-európai vendégmunkásokat foglalkoztató húsipari üzemekben keletkezett fertőzéshullámok miatt - jelentették pénteken német hírportálok.
Az Észak-Rajna-Vesztfália tartományi Coesfeld járásban egy vágóhíd 129 kelet-európai vendégmunkásának szervezetében mutatták ki az új típusú koronavírust. Így az 50-es határérték fölé emelkedett az utóbbi hét nap alatt kimutatott új fertőzések százezer lakosra vetített száma, ezért el kell halasztani a járványlassító intézkedések visszavonásának következő szakaszát."
nagylaza
Ha nem, akkor mi volt a régi?
Kampman
nagylaza
nagylaza

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Szerintem is. Meg ha mutalodott is volna a nemeteknel, azt nem uj tipusnak irnak.Arra jutottam, hogy valószínűleg a COVID-19-et nevezik "új típusúnak", és nem ahhoz képest van új korona.Fel se tűnt. Jogos.Valami ilyesmitől féltem:Ez az új típusú koronavírus más, mint amiről az utóbbi 3 hónapban beszélünk?
"Egyelőre nem folytatódik a koronavírus-járvány lassítását szolgáló korlátozások lazítása több németországi járásban többnyire a kelet-európai vendégmunkásokat foglalkoztató húsipari üzemekben keletkezett fertőzéshullámok miatt - jelentették pénteken német hírportálok.
Az Észak-Rajna-Vesztfália tartományi Coesfeld járásban egy vágóhíd 129 kelet-európai vendégmunkásának szervezetében mutatták ki az új típusú koronavírust. Így az 50-es határérték fölé emelkedett az utóbbi hét nap alatt kimutatott új fertőzések százezer lakosra vetített száma, ezért el kell halasztani a járványlassító intézkedések visszavonásának következő szakaszát."
nagylaza
Kampman
nagylaza
nagylaza
több mint 5 éve
Arra jutottam, hogy valószínűleg a COVID-19-et nevezik "új típusúnak", és nem ahhoz képest van új korona.Fel se tűnt. Jogos.Valami ilyesmitől féltem:Ez az új típusú koronavírus más, mint amiről az utóbbi 3 hónapban beszélünk?
nagylaza
Kampman
nagylaza
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 5 éve
Ha még nem lett volna elég baj, a koronavírus miatt a Skynet feltűnt a színen. Végül is mi baj lehet belőle? twitter.com/ggreenwald/status/1258797162684653568
több mint 5 éve
Fel se tűnt. Jogos.Valami ilyesmitől féltem:Ez az új típusú koronavírus más, mint amiről az utóbbi 3 hónapban beszélünk?
nagylaza
Kampman
több mint 5 éve
Valami ilyesmitől féltem:Ez az új típusú koronavírus más, mint amiről az utóbbi 3 hónapban beszélünk?
nagylaza
több mint 5 éve
Valami ilyesmitől féltem:"Egyelőre nem folytatódik a koronavírus-járvány lassítását szolgáló korlátozások lazítása több németországi járásban többnyire a kelet-európai vendégmunkásokat foglalkoztató húsipari üzemekben keletkezett fertőzéshullámok miatt - jelentették pénteken német hírportálok.
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=SjcXp9i4r3A
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nálam ez a nap bejegyzése 😊😍www.youtube.com/watch?v=O_6l1dl-70YSzerintem linkeljünk csöcsöket, mindenkinek jobb lesz.Megfejtési kódot kérek: mi a vita tárgya?- Etikus-e egy NFL lockout közben azt mondani, hogy nem baj, annál több ember néz majd NCAA-t?
nagylaza
- Tebowt meg kellett volna tartania a Broncosnak
- Sobri provokál
- Brady kiégett
- 2014-es választások
- Sobri belegázolt valakinek az érzelmeibe
- Az összes irányító kiégett, az NFL válságba kerül
- Terrortámadások és migránsok
- Brady megint kiégett
- Sobri megint provokál
- 2018-as választások
- Koronavírus
A legtöbb terméketlen, 20-30 oldalon át tartó, sehová sem vezető vita kb. a fenti témák valamelyikéből indult el. Most is valami hasonlóról van szó, én tuti nem olvasok vissza.
Kampman
warr_b
lazító nyújtás 😀
Negritis
Hatalmas pacsi nagyon ott van.
több mint 5 éve
A könyv is ott nyílik ki, ahol a legtöbbet használják 😊www.youtube.com/watch?v=O_6l1dl-70YSzerintem linkeljünk csöcsöket, mindenkinek jobb lesz.Megfejtési kódot kérek: mi a vita tárgya?- Etikus-e egy NFL lockout közben azt mondani, hogy nem baj, annál több ember néz majd NCAA-t?
nagylaza
- Tebowt meg kellett volna tartania a Broncosnak
- Sobri provokál
- Brady kiégett
- 2014-es választások
- Sobri belegázolt valakinek az érzelmeibe
- Az összes irányító kiégett, az NFL válságba kerül
- Terrortámadások és migránsok
- Brady megint kiégett
- Sobri megint provokál
- 2018-as választások
- Koronavírus
A legtöbb terméketlen, 20-30 oldalon át tartó, sehová sem vezető vita kb. a fenti témák valamelyikéből indult el. Most is valami hasonlóról van szó, én tuti nem olvasok vissza.
Kampman
warr_b
lazító nyújtás 😀
Negritis