Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
A maszkviseléshez meg annyit, hogy valójában indiferens, hogy véd vagy sem.peterk2005Rózsa Sándor (betyár)
Az biztos, hogy ha csak egyszer egy adag vírust megfog kifelé menet egy fertőzöttből, és emiatt csak egy ember nem kapja el, és nem kerül korházba, nem hal meg, már megérte.
Merthogy kényelmetlen, de nem kerül semmibe a hordása.
És ahogy látom, ha valaki cigizni akar, úgyis a nyakára tolja, ha meg fagyizni, akkor a homlokára.
Tehát nyilánvalóan nem a használóját védi, hanem tőle mindenki mást.
Ha ketten vagyunk a szobában, akkor rajtad miattam, rajtam miattad van, nem az önvédelmünk miatt.
Márpedig az index 2017-es matekérettségielemző cikkében is az a matek, hogy pár ezrelékes fertőzöttség esetén ahol 80 ember együtt van, már valószínűleg van köztük fertőzött.
több mint 5 éve
5G nem nagoyn lesz erdők környékénVagy a 4G-t. Idővel kiírtja az összeset.Lehet hogy az emberre nem veszélyes, de ha a méheket veszélyezteti (nem tudom, de olvastam ilyet is) akkor már baj lehet vele.5G-s konteo elég komoly cucc, vagy inkább elég sok drogot szedhetett aki összedobta, valszeg kb. annyit tudva a rendszerek működésérőkl mint nagymamám.Djoookkkoooooo!!!!!Munkahelyi közös fb csoportunkban egy idióta a cikkben is említett david icke 5g-s konteós interjúit osztja meg nagy lelkesedéssel, nincs alja az emberi sötétségnek
www.szeretlekmagyarorszag.hu/egyre-hajmeresztobb-es-veszelyesebb-altudomanyos-elmeleteket-oszt-meg-novak-djokovics/
nagylaza
r.baggio
Toca
bcsarli
Sobri Jóska
nincs elég hatósugara és túl "sűrűn" kéne lepakolni
ki fog 100 méterenként a rétre rakni egy erősítőt? 😀
meg minek?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Én nem éreztem semmit februárban, tök jól voltam.nálam ugyanez, február vége azt hittem meghalok annyira szarul voltam, 2 hétig táppénz. De én meg is mondtam főnöknek h na legalább már túl vagyok koronán. Mire meggyógyultam már be is indult a teljes work from homeNalunk februarban a csoport fele influenza szeru tunetekkel kidolt. Kolleganom 2 hetig volt lazas.azt mondta hogy ilyen sokaig meg sosem volt. A nyakam ratennem hogy koronavirusa volt.Én nem tudom ki mit csinál.szeged365.hu/2020/05/08/dr-letoha-tamas-magyarorszag-ezt-a-jarvanyt-gyakorlatilag-legyozte-interju-hanggal/?fbclid=IwAR2H60HImcmQ5dXwV8Pw9G6ATJB85c2c1KeAF1mYLZNLwbDBhrEzshVAXiMElolvastam. Hümm+hümm.
Bazzani
"A pánikhangulat, ami a járványt kíséri, teljesen túlmegy a józan ész határain."
Akkor most ő bagatellizál, vagy nem bagatellizál, hanem olyan szakember, aki reálisan értékeli a helyzetet?
nagylaza
Annyit tudok, hogy valamiért nem terjed úgy a vírus mint máshol.
Itt nálunk van 50000 ember. Nem mondanám azt, hogy kurvára figyel mindenki a védekezésre mégis volt összesen 2 igazolt beteg. Tudok pár embert aki nagyon beteg volt de ez sem jellemző. Munkám révén meg amúgy is marha sok embert ismerek a városban.
Viszont februárban nagyon sok felső légúti betegséggel küzdő ismerősöm volt, a cégünktől is voltak bőséggel táppénzen.
Én is voltam háromszor influenzás(?). Nem lehet, hogy ez a vírus hamarabb itt volt mint ahogy elkezdtünk megijedni tőle?
Bazzani
Vrij6
briareos
Lehet átestem tünetmentesen?
több mint 5 éve
Vagy a 4G-t. Idővel kiírtja az összeset.Lehet hogy az emberre nem veszélyes, de ha a méheket veszélyezteti (nem tudom, de olvastam ilyet is) akkor már baj lehet vele.5G-s konteo elég komoly cucc, vagy inkább elég sok drogot szedhetett aki összedobta, valszeg kb. annyit tudva a rendszerek működésérőkl mint nagymamám.Djoookkkoooooo!!!!!Munkahelyi közös fb csoportunkban egy idióta a cikkben is említett david icke 5g-s konteós interjúit osztja meg nagy lelkesedéssel, nincs alja az emberi sötétségnek
www.szeretlekmagyarorszag.hu/egyre-hajmeresztobb-es-veszelyesebb-altudomanyos-elmeleteket-oszt-meg-novak-djokovics/
nagylaza
r.baggio
Toca
bcsarli
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=x24Hu_Nou7o
több mint 5 éve
Lehet hogy az emberre nem veszélyes, de ha a méheket veszélyezteti (nem tudom, de olvastam ilyet is) akkor már baj lehet vele.5G-s konteo elég komoly cucc, vagy inkább elég sok drogot szedhetett aki összedobta, valszeg kb. annyit tudva a rendszerek működésérőkl mint nagymamám.Djoookkkoooooo!!!!!Munkahelyi közös fb csoportunkban egy idióta a cikkben is említett david icke 5g-s konteós interjúit osztja meg nagy lelkesedéssel, nincs alja az emberi sötétségnek
nagylaza
r.baggio
Toca
több mint 5 éve
kedvencem hogy mindig linkelik azt a cikket ahol meghalnak a madarak5G-s konteo elég komoly cucc, vagy inkább elég sok drogot szedhetett aki összedobta, valszeg kb. annyit tudva a rendszerek működésérőkl mint nagymamám.Djoookkkoooooo!!!!!Munkahelyi közös fb csoportunkban egy idióta a cikkben is említett david icke 5g-s konteós interjúit osztja meg nagy lelkesedéssel, nincs alja az emberi sötétségnek
nagylaza
r.baggio
Toca
csak aztán kiderül h mer lemérgezték őket
több mint 5 éve
Már most is van! Két évvel vagyunk 2018 után.ok köszi, akkor megnyugodhatunk. mindenkinek lesz munkája!Az idézet pontos, OV ezt mondta a parlamentben. És mondta azt is, amit te idézel.én a tegnapi rádiónyilatkozatból indultam ki, ez csupán cím, amit a magyar nemzet vszeg szándékosan így írt, mert jobban mutat. van pontos idézet is, ahol OV azt mondta, hogy "mindenkinek lesz munkája"? Hiába OV meg minden, azért nem szeretnék olyat adni a szájába, amit nem mondott."Orbán Viktor: Mindenkinek lesz munkájaÉn csak azt nem értem h..1: ferdítés. Azt mondta h minden embernek lesz munkája aki a vírus miatt vesztette el. Aztán majd kiderül h senki sem amiatt vesztette el 😊
1. Orbán azt mondja h mindenkinek lesz munkahelye járvány után, akkor elötte miért nem volt?
2. Ha 3.-ra várták a tetőzést, akkor 4.-én miért lett lazább a helyzet?
3. Ha Olaszországba megkérik a focistákat h ne köpködjenek a pályán, akkor itthon meg csak lazán kinyítniak a strandok?
Tudom 2 külön ország, 2 külön helyzettel!
Ha már Jakab, én bírom a faszit!
Ő legalább nem kerüli el a válaszadást mint OV, magától beszél stb stb
steelwolf
csebi
A miniszterelnök szerint nem akad majd olyan, aki ne kapna állásajánlatot"
Szándékosan a Magyar Nemzetből idéztem.
magyarnemzet.hu/belfold/orban-viktor-mindenkinek-lesz-munkaja-8052668/
nagylaza
én az enyémre találtam:
www.facebook.com/kormanyzat/videos/618901045369959/UzpfSTEwMjE0MTAyODA2Mjc5NDoxMzk0NDQ0MjQzMzI0NTQ/
csebi
Viktorunk amúgy már 2014-ben belengette, hogy négy év múlva, azaz 2018-ra jön a teljes foglalkoztatottság:
"Orbán álma: négy év múlva mindenkinek lesz munkája
A miniszterelnök azt mondta, az üzleti világgal együttműködve akarják elérni a teljes foglalkoztatottságot."
privatbankar.hu/cikkek/makro/orban-alma-negy-ev-mulva-mindenkinek-lesz-munkaja-273951.html
nagylaza
csebi
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ó sorry azt nem tudtam hogy nincs veled 😔feleségem Magyarországon van jelenleg, ez a bajom, hogy külön vagyunk. ha ő itt lenne vagy együtt otthon, akkor sokkal jobban érezném magam. március 16 óta múlt hétvégén volt először, hogy találkoztam bmien ismerősökkel személyesen, és hosszabban beszélgettünk két órán át miközben a promenádon sétáltunk.Nem azért de Málta gyonyoru 😊A tevehuszáros történet mellett, akit feltétlen haza kellett hozni nyaralni ez különösen szép...Sztem dél Amerika is konkrétan az a hely ahova küldeni kellene egy kor járatot. Leszáll 3-4 helyen és összeszedi az embereket. Ezt meg kevésbé értem mint h ide nem küldenek.
index.hu/belfold/2020/05/09/argentina_kinnragadt_magyar_kulugy_koronavirus_lezaras/
Nem mondom, hogy különgepet kéne küldeni mindenhova, de legalább a konzulatus próbáljon mindenhol alkotni valamit
FLZOLI
Csávó helyzetet at tudom érezni annyiban könnyebb a dolgom h itt Máltán lenni jelenleg a legbiztonságosabb talán. Dél Amerikában nem tudom milyen a jarvanyhelyzet és feltételezem h az alap egészségügy sem a legjobb arrafelé.
csebi
Tenger homok szikla napfény ott a párod is és még fizetnek is érte😊
Én nagyon szívesen cserélnék veled.
Rózsa Sándor (betyár)
igen, gyönyörű a sziget főleg most, hogy a turisták hada nem ostromolja. kitisztult a tenger, a delfinek visszajöttek közel, olyan belső öblökben látni őket, ahol sztem évtizedek óta nem, mert a legforgalmasabbak voltak. mondjuk még átlag embernek hideg a 18 fokos víz, de én mindig is a hideg vizet szerettem, ezért is volt tök jó úszni ott.
csebi
Akkor a megoldás őt kell valahogy kijuttatni hozzád 😊
több mint 5 éve
ok köszi, akkor megnyugodhatunk. mindenkinek lesz munkája!Az idézet pontos, OV ezt mondta a parlamentben. És mondta azt is, amit te idézel.én a tegnapi rádiónyilatkozatból indultam ki, ez csupán cím, amit a magyar nemzet vszeg szándékosan így írt, mert jobban mutat. van pontos idézet is, ahol OV azt mondta, hogy "mindenkinek lesz munkája"? Hiába OV meg minden, azért nem szeretnék olyat adni a szájába, amit nem mondott."Orbán Viktor: Mindenkinek lesz munkájaÉn csak azt nem értem h..1: ferdítés. Azt mondta h minden embernek lesz munkája aki a vírus miatt vesztette el. Aztán majd kiderül h senki sem amiatt vesztette el 😊
1. Orbán azt mondja h mindenkinek lesz munkahelye járvány után, akkor elötte miért nem volt?
3. Ha Olaszországba megkérik a focistákat h ne köpködjenek a pályán, akkor itthon meg csak lazán kinyítniak a strandok?
steelwolf
csebi
nagylaza
én az enyémre találtam:
www.facebook.com/kormanyzat/videos/618901045369959/UzpfSTEwMjE0MTAyODA2Mjc5NDoxMzk0NDQ0MjQzMzI0NTQ/
csebi
Viktorunk amúgy már 2014-ben belengette, hogy négy év múlva, azaz 2018-ra jön a teljes foglalkoztatottság:
A miniszterelnök azt mondta, az üzleti világgal együttműködve akarják elérni a teljes foglalkoztatottságot."
privatbankar.hu/cikkek/makro/orban-alma-negy-ev-mulva-mindenkinek-lesz-munkaja-273951.html
nagylaza
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
azért úgy gondolom, hogy nagyon nem mindegy mikor és kit tesztelsz. mielőtt a social distancing hatásai megérezhetők voltak addig nem teszteltünk. most már, hogy a korlátozásoknak hála visszaszorult a járvány terjedése, feleslegesen emeljük a tesztek számát, annyit ér, mint szarnak a pofon. persze kirakatba lehet mutogatni, de attól még nem lesz valós. abba már nem is megyek bele, hogy kontakt személyeket mennyire nem teszteltünk csak azokat, akiknél tünetek jelentkeztek.Az elmúlt 3 napban 14 ezer tesztet végeztek és 93 új fertőzött van. A MOL és az OTP a saját dolgozóit tesztelte, a több, mint 12 ezer tesztjükből 52 volt pozitív.Ha nincs teszt, nincs vírus.Én nem tudom ki mit csinál.szeged365.hu/2020/05/08/dr-letoha-tamas-magyarorszag-ezt-a-jarvanyt-gyakorlatilag-legyozte-interju-hanggal/?fbclid=IwAR2H60HImcmQ5dXwV8Pw9G6ATJB85c2c1KeAF1mYLZNLwbDBhrEzshVAXiMElolvastam. Hümm+hümm.
Bazzani
"A pánikhangulat, ami a járványt kíséri, teljesen túlmegy a józan ész határain."
Akkor most ő bagatellizál, vagy nem bagatellizál, hanem olyan szakember, aki reálisan értékeli a helyzetet?
nagylaza
Itt nálunk van 50000 ember. Nem mondanám azt, hogy kurvára figyel mindenki a védekezésre mégis volt összesen 2 igazolt beteg. Tudok pár embert aki nagyon beteg volt de ez sem jellemző. Munkám révén meg amúgy is marha sok embert ismerek a városban.
Viszont februárban nagyon sok felső légúti betegséggel küzdő ismerősöm volt, a cégünktől is voltak bőséggel táppénzen.
Én is voltam háromszor influenzás(?). Nem lehet, hogy ez a vírus hamarabb itt volt mint ahogy elkezdtünk megijedni tőle?
Bazzani
nagylaza
Nem lehet a kevés tesztre fogni.
Jughead
amúgy meg ha ennyire teszt párti az OT akkor kérdezem, hogy a kórházakból elküldött embereken miért nem végeztek teszteket mielőtt haza vagy idősek otthonába kerültek vissza? egyszerűen látták a számokat, hogy a korlátozások hatásai már eléggé eredményesek ahhoz, hogy teszteljünk, jelenleg nem lesz sok pozitív teszt. ha jön a második hullám akkor sztem majd jön a következő indok, hogy miért visszük vissza a napi tesztek számát alacsonyra.
napi 5 ezer teszt magyar viszonylatban nevetséges. ha itt Máltán tudnak napi ezer tesztet végezni akkor otthon legalább napi 10 ezret kellene és még mindig arányaiban a felénél járnánk a máltainak.
halálozási számok tényleg meglepőek, és ezt utólag ki kell elemezni, mert valóban feltaláltunk vmi új módszert, amit tanítani kell mindenkinek vagy pedig kamu az egész. mondjuk az elég komolyan ferdít a halálozási számokon, hogy senkit sem tesztelnek koronára halál után így azért jelentős számú ember marad ki ebből a statisztikából. nem tudom, hogy külföldön mi ebben a gyakorlat? Máltán úgy tudom, hogy minden halottat letesztelnek, akinek bármilyen tünete felveti a korona gyanúját.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Az idézet pontos, OV ezt mondta a parlamentben. És mondta azt is, amit te idézel.én a tegnapi rádiónyilatkozatból indultam ki, ez csupán cím, amit a magyar nemzet vszeg szándékosan így írt, mert jobban mutat. van pontos idézet is, ahol OV azt mondta, hogy "mindenkinek lesz munkája"? Hiába OV meg minden, azért nem szeretnék olyat adni a szájába, amit nem mondott."Orbán Viktor: Mindenkinek lesz munkájaÉn csak azt nem értem h..1: ferdítés. Azt mondta h minden embernek lesz munkája aki a vírus miatt vesztette el. Aztán majd kiderül h senki sem amiatt vesztette el 😊
steelwolf
csebi
nagylaza
én az enyémre találtam:
csebi
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 5 éve
én a tegnapi rádiónyilatkozatból indultam ki, ez csupán cím, amit a magyar nemzet vszeg szándékosan így írt, mert jobban mutat. van pontos idézet is, ahol OV azt mondta, hogy "mindenkinek lesz munkája"? Hiába OV meg minden, azért nem szeretnék olyat adni a szájába, amit nem mondott."Orbán Viktor: Mindenkinek lesz munkájaÉn csak azt nem értem h..1: ferdítés. Azt mondta h minden embernek lesz munkája aki a vírus miatt vesztette el. Aztán majd kiderül h senki sem amiatt vesztette el 😊
steelwolf
csebi
nagylaza
én az enyémre találtam:
több mint 5 éve
Ez igaz. De én arra reagáltam, hogy azok között is lehettek koronások, akik korábban influenzásnak hitték magukat. A panasszal érkezők és kontaktjaik körében (nyilvánvalóan) mások az arányok, mint a tünetmenteseknél:Az elmúlt 3 napban 14 ezer tesztet végeztek és 93 új fertőzött van. A MOL és az OTP a saját dolgozóit tesztelte, a több, mint 12 ezer tesztjükből 52 volt pozitív.Ha nincs teszt, nincs vírus.Én nem tudom ki mit csinál.szeged365.hu/2020/05/08/dr-letoha-tamas-magyarorszag-ezt-a-jarvanyt-gyakorlatilag-legyozte-interju-hanggal/?fbclid=IwAR2H60HImcmQ5dXwV8Pw9G6ATJB85c2c1KeAF1mYLZNLwbDBhrEzshVAXiMElolvastam. Hümm+hümm.
Bazzani
nagylaza
Bazzani
nagylaza
Jughead
"Április 26-ig a négy orvosi egyetem és egy magánlabor összesen 12 440 teljesen tünetmentes embert tesztelt le, és közöttük mindössze 55 pozitívat talált (0,4 százalék)
Ugyanebben az időszakban 12 704, panasszal érkező betegnél is végeztek orr- és garatmintavételt (PCR). Itt 448 koronavírusost találtak, ami a vizsgált emberek 3,5 százaléka.
Érthető okokból a kontaktszemélyeknél, tehát a fertőzésgyanús emberekkel közeli kapcsolatban lévő emberek tesztelésénél a legnagyobb a találati arány, hiszen itt valószínűsíthető leginkább, hogy többen is elkapták a fertőzést. Az egyetemek és a magánlabor április 26-ig 8011 kontaktszemélyt vizsgáltak meg, akik közül 329-et, azaz 4,1 százalékukat találták pozitívnak."
index.hu/belfold/2020/04/29/merkely_bela_semmelweis_egyetem_rektor_teszteles_koronavirus_mol_otp_tunetmentes_szures/
több mint 5 éve
feleségem Magyarországon van jelenleg, ez a bajom, hogy külön vagyunk. ha ő itt lenne vagy együtt otthon, akkor sokkal jobban érezném magam. március 16 óta múlt hétvégén volt először, hogy találkoztam bmien ismerősökkel személyesen, és hosszabban beszélgettünk két órán át miközben a promenádon sétáltunk.Nem azért de Málta gyonyoru 😊A tevehuszáros történet mellett, akit feltétlen haza kellett hozni nyaralni ez különösen szép...Sztem dél Amerika is konkrétan az a hely ahova küldeni kellene egy kor járatot. Leszáll 3-4 helyen és összeszedi az embereket. Ezt meg kevésbé értem mint h ide nem küldenek.
index.hu/belfold/2020/05/09/argentina_kinnragadt_magyar_kulugy_koronavirus_lezaras/
Nem mondom, hogy különgepet kéne küldeni mindenhova, de legalább a konzulatus próbáljon mindenhol alkotni valamit
FLZOLI
Csávó helyzetet at tudom érezni annyiban könnyebb a dolgom h itt Máltán lenni jelenleg a legbiztonságosabb talán. Dél Amerikában nem tudom milyen a jarvanyhelyzet és feltételezem h az alap egészségügy sem a legjobb arrafelé.
csebi
Rózsa Sándor (betyár)
igen, gyönyörű a sziget főleg most, hogy a turisták hada nem ostromolja. kitisztult a tenger, a delfinek visszajöttek közel, olyan belső öblökben látni őket, ahol sztem évtizedek óta nem, mert a legforgalmasabbak voltak. mondjuk még átlag embernek hideg a 18 fokos víz, de én mindig is a hideg vizet szerettem, ezért is volt tök jó úszni ott.
több mint 5 éve
Az elmúlt 3 napban 14 ezer tesztet végeztek és 93 új fertőzött van. A MOL és az OTP a saját dolgozóit tesztelte, a több, mint 12 ezer tesztjükből 52 volt pozitív.Ha nincs teszt, nincs vírus.Én nem tudom ki mit csinál.szeged365.hu/2020/05/08/dr-letoha-tamas-magyarorszag-ezt-a-jarvanyt-gyakorlatilag-legyozte-interju-hanggal/?fbclid=IwAR2H60HImcmQ5dXwV8Pw9G6ATJB85c2c1KeAF1mYLZNLwbDBhrEzshVAXiMElolvastam. Hümm+hümm.
Bazzani
nagylaza
Bazzani
nagylaza
Szerkesztette: Jughead
több mint 5 éve
5G-s konteo elég komoly cucc, vagy inkább elég sok drogot szedhetett aki összedobta, valszeg kb. annyit tudva a rendszerek működésérőkl mint nagymamám.Djoookkkoooooo!!!!!Munkahelyi közös fb csoportunkban egy idióta a cikkben is említett david icke 5g-s konteós interjúit osztja meg nagy lelkesedéssel, nincs alja az emberi sötétségnek
nagylaza
r.baggio
több mint 5 éve
Djoookkkoooooo!!!!!Munkahelyi közös fb csoportunkban egy idióta a cikkben is említett david icke 5g-s konteós interjúit osztja meg nagy lelkesedéssel, nincs alja az emberi sötétségnek
nagylaza

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
volt vmi olyan is h 2x annyi közmunkás lehet mint most 😀"Orbán Viktor: Mindenkinek lesz munkájaÉn csak azt nem értem h..1: ferdítés. Azt mondta h minden embernek lesz munkája aki a vírus miatt vesztette el. Aztán majd kiderül h senki sem amiatt vesztette el 😊
steelwolf
csebi
nagylaza
több mint 5 éve
"Orbán Viktor: Mindenkinek lesz munkájaÉn csak azt nem értem h..1: ferdítés. Azt mondta h minden embernek lesz munkája aki a vírus miatt vesztette el. Aztán majd kiderül h senki sem amiatt vesztette el 😊
steelwolf
csebi
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem azért de Málta gyonyoru 😊A tevehuszáros történet mellett, akit feltétlen haza kellett hozni nyaralni ez különösen szép...Sztem dél Amerika is konkrétan az a hely ahova küldeni kellene egy kor járatot. Leszáll 3-4 helyen és összeszedi az embereket. Ezt meg kevésbé értem mint h ide nem küldenek.
FLZOLI
csebi
több mint 5 éve
Ez igaz, de attól még lennének súlyos esetek. De alig van ember kórházban. Nálunk Baranyában 36 ember. Ebből 23 volt április elsején is. És alig vannak kórházban.Ha nincs teszt, nincs vírus.Én nem tudom ki mit csinál.szeged365.hu/2020/05/08/dr-letoha-tamas-magyarorszag-ezt-a-jarvanyt-gyakorlatilag-legyozte-interju-hanggal/?fbclid=IwAR2H60HImcmQ5dXwV8Pw9G6ATJB85c2c1KeAF1mYLZNLwbDBhrEzshVAXiMElolvastam. Hümm+hümm.
Bazzani
nagylaza
Bazzani
nagylaza
Nem szeretnék bagatellizálni, de a tények a doki mellett vannak.
több mint 5 éve
nálam ugyanez, február vége azt hittem meghalok annyira szarul voltam, 2 hétig táppénz. De én meg is mondtam főnöknek h na legalább már túl vagyok koronán. Mire meggyógyultam már be is indult a teljes work from homeNalunk februarban a csoport fele influenza szeru tunetekkel kidolt. Kolleganom 2 hetig volt lazas.azt mondta hogy ilyen sokaig meg sosem volt. A nyakam ratennem hogy koronavirusa volt.Én nem tudom ki mit csinál.szeged365.hu/2020/05/08/dr-letoha-tamas-magyarorszag-ezt-a-jarvanyt-gyakorlatilag-legyozte-interju-hanggal/?fbclid=IwAR2H60HImcmQ5dXwV8Pw9G6ATJB85c2c1KeAF1mYLZNLwbDBhrEzshVAXiMElolvastam. Hümm+hümm.
Bazzani
nagylaza
Bazzani
Vrij6
több mint 5 éve
Nalunk februarban a csoport fele influenza szeru tunetekkel kidolt. Kolleganom 2 hetig volt lazas.azt mondta hogy ilyen sokaig meg sosem volt. A nyakam ratennem hogy koronavirusa volt.Én nem tudom ki mit csinál.szeged365.hu/2020/05/08/dr-letoha-tamas-magyarorszag-ezt-a-jarvanyt-gyakorlatilag-legyozte-interju-hanggal/?fbclid=IwAR2H60HImcmQ5dXwV8Pw9G6ATJB85c2c1KeAF1mYLZNLwbDBhrEzshVAXiMElolvastam. Hümm+hümm.
Bazzani
nagylaza
Bazzani
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
A tevehuszáros történet mellett, akit feltétlen haza kellett hozni nyaralni ez különösen szép...Sztem dél Amerika is konkrétan az a hely ahova küldeni kellene egy kor járatot. Leszáll 3-4 helyen és összeszedi az embereket. Ezt meg kevésbé értem mint h ide nem küldenek.
FLZOLI