Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Neked baj van az agyaddal neharagudj.Sándorom... ha már tényleg ugyanúgy hívnak, mint a kedvenc Sándorom, miért csinálod ezt?
És ezt most nem rosszból írom.
De mindig azzal jössz hogy már te pedig ezt és ezt csináltad és itt tartasz.És akkor mások miért nem ?Erre sajnos nem tudom a választ hogy miért nem.De abban tudok segiteni hogy sok mindenki nem ott tart ahol te.Ez van.És ők vannak többen.
De azt még mindig nem értem hogy ha te ilyen jó kereszteny vagy aki még a kukásnak is rajzot készit.Akkor hogy a fenébe ez az elso gondolatod hogy ők miért nem tartanak ott ahol te 🤔 Nekem ez fúrcsa🤔
A HIT gyülis után meg ott a mosolygos fej 😃 szóval ne veddddd olyan komolyan.
De különben miert nem tudom hogy kell használni a fórumot?Ezt kifejthetnéd bővebben is ha szabad kérnem.
Rózsa Sándor (betyár)
Nem haragszom, ha lehülyézel, kaptam itt már erősebbet is, mégis élek. Azt nem értem, miért hülyézel le?
Nem rosszból írod. Ha jóból írod, akkor kedvesebb jelződ nincs?
Lehet sok lesz a kérdés... nem akarlak összezavarni.
Nem érted.
Az öntömjénezés és nagyképűség nem egyelő azzal, amit írok. De mivel ez egy fórum, ahol az emberek nem beszélgetnek face to face, hanem írnak, arctalanul többnyire és ismeretlenül, ezért az ilyen esetek 90%ában mindig félrecsúszik valami a kommunikációban.
Hozzám hasonlóan ezer és egy embernek volt nehéz sora. Sőt, nehezebb. Mégis felértek a csúcsra. Én még messze nem vagyok ott...
Pusztán arra céloztam, mikor írod, hogy sok ismerősödnek vagy a közeledben élőknek nem lesz mit enniük, hogy azért ki a hibás?
A magyar ember egy fura nép. Szinte mindg mást hibázat...törökök, nácik, komcsik, Soros, migránsok, stb. Mindig van egy ellenségünk, amivel takarózunk.
Nekem sem azért nem sikerült a vizsgám, mert pont a vérben forgó szemű Ahmed dörömbölt a kerítésen, hanem mert nem tanultam.
De más simán Ahmedre keni.
Arra célzok csak, hogy lehet, hogy valaki nem a nulláról, hanem a mínusz 23.-ról kezdi, de semmi nem akadályozhatja meg abban, hogyha jön egy vírus, hogy pár héttel később odáig jusson el, hogy nincs mit enni.
Szerintem.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Apropo David&Sobri ti miért is lájkoltátok? Őszintén 😃Senkit nem bélyegeztem meg, nem tudsz olvasni? Puszta kérdéseket tettem fel.De miért gondolod azt hogy minden ember mindenről ugyanúgy gondolkodik????De különben nem azért az egyhuszért de nagyon sokan konnyen vagytok van megtakaritásotok van munkátok igy konnyen beszéltek(nekem is van megtakaritásom nem azert mondom)Ne haragudj már meg, de őket mi akadályozta meg abban, hogy félretegyenek?
De kicsit probáljátok már annak nagy többségnek a helyzetébe képzelni magatok aki holnap után nem fog tudni szállást és ételt adni a gyerekeinek vagy sajat magának.
Rózsa Sándor (betyár)
Hogy akár másodállást vállaljanak, amíg nincs jobb?
Hogy tanuljanak?
Állandóan a kifogások.
Ott van a Boldogság nyomában c. film, annál lejjebb nem lehet ember szinte, nézd meg a film végére mit ért el szorgalommal meg kitartással...
LoveSobri
Én kocsmárosként is dolgoztam évekig,nagyon sok életet láttam a pia miatt tönkremenni. Hiába magyarázol embereknek,ha ők nem ebben hisznek,vagy nem hisznek semmibe sem.
És az is óriási faszság,ha valaki úgy gondolja hogy itt ebben az országban minden tejjel-vajjal folyó kánaán,és azért mert egyikőtöknek másikótoknak jó munkája van,meg otthonról dolgozik,azért néha valakiknek az utcát is kell sepreni,a ganéjt kitrágyázni a disznók alól,mert nem párizsiként terem a Spar-ban a húskészítmény....
Azért attól tartózkodjunk már,hogy embereket az életmódjuk,vagy a munkájuk miatt bélyegezünk meg...
Foresz
Én meg 4 évesen a kukorica földön kezdtem hajnal 4-kor, egy gazdag rokont sem ismertem - mert nem volt -, nem volt pénzünk a továbbtanulásra, kaszáltam füvet, etettem disznót, szedtem ki alóla a ganét, dolgoztam raktárban és gyárban is 3 műszakban, lemondtam dolgokról zokszó nélkül, mégis tudtam félretenni, keveset.
Itt meg jön nekem a Sanya, aki soha nem ítélkezik és nem személykeskedik (mst sem), a megmondóember hogy mi lesz másokkal... mindig van feljebb!
Egyébként a lányaim mindig gondolnak a kukásokra, postásokra és a többiekre is, mert így lettek nevelve, hogy mindenki munkáját értékeljék.
Ezért raknak ki a kukára szép rajzokat (4&2 évesek) vagy szaladnak ki 20 métert üdvözölni a postást és megkérdezni hogy van?
Mindig lehet tenni az ellen, ha beüt a szar, 1 hónap múlva is legyen mit enni...
LoveSobri
több mint 5 éve
Egészségügyi állapota?Pl. hogy buta, mint a föld.Mi akadályozza meg abban, hogy legyen valamije?Mindig lehet tenni az ellen, ha beüt a szar, 1 hónap múlva is legyen mit enni...Akinek nincs semmije, az annyit is ér?
LoveSobri
Atari
LoveSobri
Atari
több mint 5 éve
A két legjobb fórum-barátom lájkolta egy azon üzenetem.Esküszöm éreztem valami megmagyarázhatatlan erőt itt bent.
Szerintem be lehet zárni a zinternetet 😀
több mint 5 éve
Nahát akkor meg pláne nem kellene különbséget tenned emberek közt csak az életmódjuk szerint.Senkit nem bélyegeztem meg, nem tudsz olvasni? Puszta kérdéseket tettem fel.De miért gondolod azt hogy minden ember mindenről ugyanúgy gondolkodik????De különben nem azért az egyhuszért de nagyon sokan konnyen vagytok van megtakaritásotok van munkátok igy konnyen beszéltek(nekem is van megtakaritásom nem azert mondom)Ne haragudj már meg, de őket mi akadályozta meg abban, hogy félretegyenek?
De kicsit probáljátok már annak nagy többségnek a helyzetébe képzelni magatok aki holnap után nem fog tudni szállást és ételt adni a gyerekeinek vagy sajat magának.
Rózsa Sándor (betyár)
Hogy tanuljanak?
Állandóan a kifogások.
Ott van a Boldogság nyomában c. film, annál lejjebb nem lehet ember szinte, nézd meg a film végére mit ért el szorgalommal meg kitartással...
LoveSobri
Én kocsmárosként is dolgoztam évekig,nagyon sok életet láttam a pia miatt tönkremenni. Hiába magyarázol embereknek,ha ők nem ebben hisznek,vagy nem hisznek semmibe sem.
És az is óriási faszság,ha valaki úgy gondolja hogy itt ebben az országban minden tejjel-vajjal folyó kánaán,és azért mert egyikőtöknek másikótoknak jó munkája van,meg otthonról dolgozik,azért néha valakiknek az utcát is kell sepreni,a ganéjt kitrágyázni a disznók alól,mert nem párizsiként terem a Spar-ban a húskészítmény....
Azért attól tartózkodjunk már,hogy embereket az életmódjuk,vagy a munkájuk miatt bélyegezünk meg...
Foresz
Én meg 4 évesen a kukorica földön kezdtem hajnal 4-kor, egy gazdag rokont sem ismertem - mert nem volt -, nem volt pénzünk a továbbtanulásra, kaszáltam füvet, etettem disznót, szedtem ki alóla a ganét, dolgoztam raktárban és gyárban is 3 műszakban, lemondtam dolgokról zokszó nélkül, mégis tudtam félretenni, keveset.
Itt meg jön nekem a Sanya, aki soha nem ítélkezik és nem személykeskedik (mst sem), a megmondóember hogy mi lesz másokkal... mindig van feljebb!
Egyébként a lányaim mindig gondolnak a kukásokra, postásokra és a többiekre is, mert így lettek nevelve, hogy mindenki munkáját értékeljék.
Ezért raknak ki a kukára szép rajzokat (4&2 évesek) vagy szaladnak ki 20 métert üdvözölni a postást és megkérdezni hogy van?
Mindig lehet tenni az ellen, ha beüt a szar, 1 hónap múlva is legyen mit enni...
LoveSobri
Nekem se apám adta a pénzt hogy csináljak vendéglőt,sőt fiatal korom óta árvaként nőttem fel.És bár mindig megdolgoztam mindenemért,és én is sokat csodálkozom azon amikor embereket cél nélkül látok élni,de mégsem érzem azt hogy ettől ő megérdemel minden rosszt.
Ez viszont nem ilyenféle kérdés,hisz itt most nem lecsúszott alkoholistákról írunk,hanem a magyar lakosság jelentős részéről.És messze nem biztos hogy nem azért nem élnének túl egy atomtámadást pl. mert nem gazdálkodtak eddig megfelelően.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Neked baj van az agyaddal neharagudj.Senkit nem bélyegeztem meg, nem tudsz olvasni? Puszta kérdéseket tettem fel.De miért gondolod azt hogy minden ember mindenről ugyanúgy gondolkodik????De különben nem azért az egyhuszért de nagyon sokan konnyen vagytok van megtakaritásotok van munkátok igy konnyen beszéltek(nekem is van megtakaritásom nem azert mondom)Ne haragudj már meg, de őket mi akadályozta meg abban, hogy félretegyenek?
Rózsa Sándor (betyár)
Hogy tanuljanak?
Állandóan a kifogások.
LoveSobri
Foresz
LoveSobri
És ezt most nem rosszból írom.
De mindig azzal jössz hogy már te pedig ezt és ezt csináltad és itt tartasz.És akkor mások miért nem ?Erre sajnos nem tudom a választ hogy miért nem.De abban tudok segiteni hogy sok mindenki nem ott tart ahol te.Ez van.És ők vannak többen.
De azt még mindig nem értem hogy ha te ilyen jó kereszteny vagy aki még a kukásnak is rajzot készit.Akkor hogy a fenébe ez az elso gondolatod hogy ők miért nem tartanak ott ahol te 🤔 Nekem ez fúrcsa🤔
A HIT gyülis után meg ott a mosolygos fej 😃 szóval ne veddddd olyan komolyan.
De különben miert nem tudom hogy kell használni a fórumot?Ezt kifejthetnéd bővebben is ha szabad kérnem.
több mint 5 éve
Pl. hogy buta, mint a föld.Mi akadályozza meg abban, hogy legyen valamije?Mindig lehet tenni az ellen, ha beüt a szar, 1 hónap múlva is legyen mit enni...Akinek nincs semmije, az annyit is ér?
LoveSobri
Atari
LoveSobri
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 5 éve
Mi akadályozza meg abban, hogy legyen valamije?Mindig lehet tenni az ellen, ha beüt a szar, 1 hónap múlva is legyen mit enni...Akinek nincs semmije, az annyit is ér?
LoveSobri
Atari
több mint 5 éve
Mindig lehet tenni az ellen, ha beüt a szar, 1 hónap múlva is legyen mit enni...Akinek nincs semmije, az annyit is ér?
LoveSobri
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 5 éve
Most komolyan, egy olyan kóstolgat, aki egy egyszerű fórumot nem tud használni?Ja Ő HIT gyülis 😃Nem,hanem akivel éppen vitatkoztál.Ezt most nekem cimezted ?De miért gondolod azt hogy minden ember mindenről ugyanúgy gondolkodik????De különben nem azért az egyhuszért de nagyon sokan konnyen vagytok van megtakaritásotok van munkátok igy konnyen beszéltek(nekem is van megtakaritásom nem azert mondom)Ne haragudj már meg, de őket mi akadályozta meg abban, hogy félretegyenek?
Rózsa Sándor (betyár)
Hogy tanuljanak?
Állandóan a kifogások.
LoveSobri
Foresz
Mert akkor az esetembe valamit nagyon félreértettél
Rózsa Sándor (betyár)
Foresz
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Senkit nem bélyegeztem meg, nem tudsz olvasni? Puszta kérdéseket tettem fel.De miért gondolod azt hogy minden ember mindenről ugyanúgy gondolkodik????De különben nem azért az egyhuszért de nagyon sokan konnyen vagytok van megtakaritásotok van munkátok igy konnyen beszéltek(nekem is van megtakaritásom nem azert mondom)Ne haragudj már meg, de őket mi akadályozta meg abban, hogy félretegyenek?
Rózsa Sándor (betyár)
Hogy tanuljanak?
Állandóan a kifogások.
LoveSobri
Foresz
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ja Ő HIT gyülis 😃Nem,hanem akivel éppen vitatkoztál.Ezt most nekem cimezted ?De miért gondolod azt hogy minden ember mindenről ugyanúgy gondolkodik????De különben nem azért az egyhuszért de nagyon sokan konnyen vagytok van megtakaritásotok van munkátok igy konnyen beszéltek(nekem is van megtakaritásom nem azert mondom)Ne haragudj már meg, de őket mi akadályozta meg abban, hogy félretegyenek?
Rózsa Sándor (betyár)
Hogy tanuljanak?
Állandóan a kifogások.
LoveSobri
Foresz
Rózsa Sándor (betyár)
Foresz
több mint 5 éve
Nem,hanem akivel éppen vitatkoztál.Ezt most nekem cimezted ?De miért gondolod azt hogy minden ember mindenről ugyanúgy gondolkodik????De különben nem azért az egyhuszért de nagyon sokan konnyen vagytok van megtakaritásotok van munkátok igy konnyen beszéltek(nekem is van megtakaritásom nem azert mondom)Ne haragudj már meg, de őket mi akadályozta meg abban, hogy félretegyenek?
Rózsa Sándor (betyár)
Hogy tanuljanak?
Állandóan a kifogások.
LoveSobri
Foresz
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ezt most nekem cimezted ?De miért gondolod azt hogy minden ember mindenről ugyanúgy gondolkodik????De különben nem azért az egyhuszért de nagyon sokan konnyen vagytok van megtakaritásotok van munkátok igy konnyen beszéltek(nekem is van megtakaritásom nem azert mondom)Ne haragudj már meg, de őket mi akadályozta meg abban, hogy félretegyenek?
Rózsa Sándor (betyár)
Hogy tanuljanak?
Állandóan a kifogások.
LoveSobri
Foresz
több mint 5 éve
De miért gondolod azt hogy minden ember mindenről ugyanúgy gondolkodik????De különben nem azért az egyhuszért de nagyon sokan konnyen vagytok van megtakaritásotok van munkátok igy konnyen beszéltek(nekem is van megtakaritásom nem azert mondom)Ne haragudj már meg, de őket mi akadályozta meg abban, hogy félretegyenek?
Rózsa Sándor (betyár)
Hogy tanuljanak?
Állandóan a kifogások.
LoveSobri
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Neharagudj de most nagyon nagyokat nyelek hogy ne írjam le mit gondolok rólad !De különben nem azért az egyhuszért de nagyon sokan konnyen vagytok van megtakaritásotok van munkátok igy konnyen beszéltek(nekem is van megtakaritásom nem azert mondom)Ne haragudj már meg, de őket mi akadályozta meg abban, hogy félretegyenek?
Rózsa Sándor (betyár)
Hogy tanuljanak?
Állandóan a kifogások.
LoveSobri
Ez alapján amit leírtál ide.
Ezen még meg se akadnék ha nem egy "szent fazékról" lenne szó.
De majd Isten megitél mint "jo" keresztényt.
több mint 5 éve
Ne csináljak politikai kérdést.. ember, egy hónap minuszban vagyunk a Fidesz miatt. Olvasd el @gabokocka legutóbbi hsz-ét.Lehet nem az összes képviselő fizetését kellett volna millió (!!!) fölé szavazni a múlthéten, szétosztani a haverok között a maszkokat és egyéb felszerléseket (hónapokkal ezelőtti sztori is, hogy EU-s pályázaton mit feketéztek EÜ gépekkel) meg értelmetlen gazdaságvédelmi akciókat hozni, hanem ténylegesen a zsebbe nyúlni és munkahelyeket, embereket menteni... eskü, ez a vírus megbuktathatná Vityát, ennyit 10 év alatt nem hibázott, mint az elmúlt két hónapban...Légyszíves ne magyar politikai kérdést csinalj ebbol.
Ha visszatér záros határidőn belül minden a normáliskerékvágásba, akkor összeomlik az amúgy sem stabil lábakon álló egészségügyünk.
Doki leírta itt egy hónapja, ti meg már nyitnátok, nem értem...
Én évek óta rakok félre a fizuból, keveset, de legalább tudok. Hála Istennek ez miatt nem fogunk egy darabig szűkölködni.
De másokon muszáj lenne az államnak segíteni, nincs mese... ha elfogy a rabszolga, ki építi fel az FC Hugyag stadionját?
LoveSobri
Más orszag sem fogja birni ezt még honapokig.
Hiába ez lenne a jo es humánus☝️
Egy ido utan mindenki arra fog jutni hogy ujra kell indulni.
Itt csak az a kérdes kinel mikor jon el ez a pont.
Én csak ezt akartam elmondani nektek és megértettni veletek.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Lehet nem az összes képviselő fizetését kellett volna millió (!!!) fölé szavazni a múlthéten, szétosztani a haverok között a maszkokat és egyéb felszerléseket (hónapokkal ezelőtti sztori is, hogy EU-s pályázaton mit feketéztek EÜ gépekkel) meg értelmetlen gazdaságvédelmi akciókat hozni, hanem ténylegesen a zsebbe nyúlni és munkahelyeket, embereket menteni... eskü, ez a vírus megbuktathatná Vityát, ennyit 10 év alatt nem hibázott, mint az elmúlt két hónapban...Légyszíves ne magyar politikai kérdést csinalj ebbol.
Ha visszatér záros határidőn belül minden a normáliskerékvágásba, akkor összeomlik az amúgy sem stabil lábakon álló egészségügyünk.
Én évek óta rakok félre a fizuból, keveset, de legalább tudok. Hála Istennek ez miatt nem fogunk egy darabig szűkölködni.
De másokon muszáj lenne az államnak segíteni, nincs mese... ha elfogy a rabszolga, ki építi fel az FC Hugyag stadionját?
LoveSobri
Más orszag sem fogja birni ezt még honapokig.
Hiába ez lenne a jo es humánus☝️
Egy ido utan mindenki arra fog jutni hogy ujra kell indulni.
Itt csak az a kérdes kinel mikor jon el ez a pont.
Én csak ezt akartam elmondani nektek és megértettni veletek.
több mint 5 éve
De különben nem azért az egyhuszért de nagyon sokan konnyen vagytok van megtakaritásotok van munkátok igy konnyen beszéltek(nekem is van megtakaritásom nem azert mondom)Ne haragudj már meg, de őket mi akadályozta meg abban, hogy félretegyenek?
Rózsa Sándor (betyár)
Hogy tanuljanak?
Állandóan a kifogások.
több mint 5 éve
Lehet nem az összes képviselő fizetését kellett volna millió (!!!) fölé szavazni a múlthétentalán lehetett volna azt csinálni mint pár legalja nyugati ballibcsi kormány
LoveSobri
és fixen állni azoknak a fizetésének 60-80%át aki nem tud bemenni dolgozni különböző járványügyi ok miatt
ahellyett ami elvileg a legjobb gazdasági csomag
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Miért,eddig a gyárak java része is termelt. Olyan gyárak nyomták a termelést,ahol egy műszakban 600-700 ember van...az nem kritikus? Vagy eddig nem volt az?mert az ki fogja bírni ha az dolgozók 10%a meghal?Neharagudj de ezt egy gazdasag sem fogja tudni kibirni !A hétszer képletes volt. Nyilvánvaló, hogy ha a munkahelyeden 8 órát össze vagy zárva a kollégáiddal, aztán jössz-mész a városban mint 2 hónappal ezelőtt, akkor sokszor annyi potenciális kontakt pontod lesz amikor elkaphatod a vírust, mintha hetente egyszer mész el bevásárolni.Milyen hétszer?Sokkal? (Hétszer?)Miért,jelenleg ha bemész egy multihoz minden hétvégén vásárolni,az mennyivel biztonságosabb?Az a helyzet (és én ezt már itt leírtam) hogy lassan el kell kezdeni visszatérni a normál hétköznapokhoz.Szóval térjek vissza a normál hétköznapokhoz, értem.
Egyszerűen azért,mert egyrészt tavasszal meg nyáron nem fogod tudni karámba zárni az embereket mint az állatokat.Nem megy,tapasztalatból mondom...
Másrészt nem is lenne helyes,mert ez a járvány még ha kijárási tilalom lenne se csengene le őszig sem.
Foresz
Kapjam el a vírust teszem azt valakitől a boltban vagy a kollégámtól, ügyfelemtől, vigyem haza és nyírjam ki a nagyszüleim?
LoveSobri
Foresz
peterk2005
Már hogy egy héten egyszer mész multihoz,étterembe meg hétszer?
Foresz
New Yorkban úgy terjedt el a vírus alig 1 hét alatt, mint a tűzvész, amíg az emberek a normál napi ritmusukat élték. Ha folytatták volna, mára egész NY fertőzött lenne. Így, hogy otthon maradnak, valamelyest kordában tudják tartani, és talán vissza is szorítani.
A normál hétköznapokhoz - legalábbis ahhoz, amit idén februárig annak gondoltunk - szerintem még lehet, hogy évekig nem fogunk tudni visszatérni. Amíg nem lesz vakcina, addig majdnem biztosan nem. Valószínűleg a kijárási tilalom, és a majdnem között fogunk libikókázni. Húzd meg, ereszd meg.
peterk2005
Szoval nonszensz amit írsz
Rózsa Sándor (betyár)
vagy ha az EÜ 10%a? (a miénkből sztem 10 embert se kéne kivenni nem hogy 10%ot)
mi van ha 1-1 kritikusabb helyen tör ki a járvány? (korábban említett Paksot nem féltem
de mondjuk egy vérbank már okozhatna gondot)
Negritis
több mint 5 éve
Ismét vendéglátás - mert abban dolgozom - egy péntek délután hirdették ki a kocsma- illetve vendéglátóhelyek bezárását is....Na most,szerintem minden szakmabeli tudja,hogy nem szombaton szoktuk feltölteni nyersanyaggal a vendéglátóhelyeket,hanem csütörtök-péntek.Nem kell ezt túlgondolni, ők se teszik azt. Még olyat is nyilatkoztak, hogy indokolt esetben az érettségi időpontja is mozgatható, akkor szerinted hány napra is van előre komoly terv?Reggel bejelenti, hogy nuku iskolabezárás, este bezárja.
r.baggio
Egyik nap kitalálják, hogy a polgik hatalmát kvázi megszünteti, másnap visszavonják, harmadnap többlet jogkörrel ruházzák fel őket.
Mintha egy randomgenerátor dobná ki az intézkedéseket.
gabokocka
Tudok jelenleg egy rahedli kocsmát aki gyakorlatilag egyik napról a másikra gazdálkodott épphogy eltartva egy családot,és most dugig cuccal,bezárva rostokol.
több mint 5 éve
De különben nem azért az egyhuszért de nagyon sokan konnyen vagytok van megtakaritásotok van munkátok igy konnyen beszéltek(nekem is van megtakaritásom nem azert mondom)www.youtube.com/watch?v=cc9AyTh_dsI
Rózsa Sándor (betyár)
nálam okosabb ember is azt mondja amit én, ha anélkül hogy megvan az infrastruktúra a vírus izolálásához újranyitod az országot
akkor mi a fasznak zártad le?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Lehet nem az összes képviselő fizetését kellett volna millió (!!!) fölé szavazni a múlthéten, szétosztani a haverok között a maszkokat és egyéb felszerléseket (hónapokkal ezelőtti sztori is, hogy EU-s pályázaton mit feketéztek EÜ gépekkel) meg értelmetlen gazdaságvédelmi akciókat hozni, hanem ténylegesen a zsebbe nyúlni és munkahelyeket, embereket menteni... eskü, ez a vírus megbuktathatná Vityát, ennyit 10 év alatt nem hibázott, mint az elmúlt két hónapban...Ha visszatér záros határidőn belül minden a normáliskerékvágásba, akkor összeomlik az amúgy sem stabil lábakon álló egészségügyünk.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
De különben nem azért az egyhuszért de nagyon sokan konnyen vagytok van megtakaritásotok van munkátok igy konnyen beszéltek(nekem is van megtakaritásom nem azert mondom)De kicsit probáljátok már annak nagy többségnek a helyzetébe képzelni magatok aki holnap után nem fog tudni szállást és ételt adni a gyerekeinek vagy sajat magának.