Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
TV2, gyorshírek:4. Soros, 5. Migrans, 6. Sorosmigrans ezek lemaradtak?
1. Egy millióan követik Orbán Viktort Facebook-on
2. Kevés a fertőzött, kevés a halott, kezeljük a helyzetet
3. Erősödött a Fidesz támogatottsága
Nem tudom sírjak e vagy nevessek..
LoveSobri
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Orbán arra számít, hogy május 3-ára az ország eléri azt a felkészültségi szintet, ami alapján kijelenthető: van annyi orvos, ápoló, kórházi ágy és lélegeztetőkészülék, hogy a vírus elszabadulásának esetén is mindenkinek jut kórházi ágy illetve szükséges ellátás.Igen, OV most már próbál kifarolni abból, amit vasárnap mondott az ajkai kórházban.
Ezt elolvasva én nem úgy értelmezem, hogy a tetőzést várják május 3ra. Hanem, hogy ekkor merik szabadjára engedni az embereket mert ha nem akkor gazdaságilag összeomlunk.
Meglepő is lenne számomra ha ennyivel megúsztuk volna az egészet. Az én kis városom 2 bejelentett beteggel, persze.
Bazzani
több mint 5 éve
legalább őszinte.Tévedsz.Köszönöm, hogy önzetlenül megosztod másokkal a benned felhalmozódott mérhetetlen tudást, így végre számomra is világos, milyen az, ha valaki nem szektás politikailag. (Olyan, mint te.)Persze.Itt azért két orvos, szakember (Bezzegh Attila, Friedman Gábor) némileg árnyalja a csúnya gonosz kormányzat ágyfelszabadítási metodikáját. Azt nem tudom melyiküknek milyen szegről-végről rokonsága van Orbánnal vagy bárkivel, próbáltam a mondandójukra fókuszálni.Az általad hivatkozott egyik szakember (Friedman Gábor) azt mondja a kormány intézkedéséről, hogy "ez az egész primitív" (6.40. körül). Megnézted, mielőtt kiraktad ide?
www.youtube.com/watch?v=46sQOPpX5Yw
Sobri Jóska
nagylaza
Tudod, aki nem szektás politikailag, az nem csak kétféleképpen tud beszélni. Isteniteni vagy fújolni.
Ez ATV-s műsor, nyílvánvalóan nem kormánypropagandisták a vendégek. (Rokonságfüggetlenül.)
És ettől még árnyalják a “köcsög, beteggyilkos, értelmetlen” narratívákat.
Sobri Jóska
nagylaza
Én ugyanolyan pontosan látom Orbánt, mint a legtöbben, akár te is. Látom, hogy meghackelte a demokráciát, látom a kliensrendszere kiépítését, az állam cégként való kezelését, a maffiaállamot, a machiavellista, thatcherista, háborús metodikáit, még azt is, hogy geci.
Az a nagy különbség, hogy nekem ez tetszik.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
TV2, gyorshírek:Ne nézd!
1. Egy millióan követik Orbán Viktort Facebook-on
LoveSobri
több mint 5 éve
Orbán arra számít, hogy május 3-ára az ország eléri azt a felkészültségi szintet, ami alapján kijelenthető: van annyi orvos, ápoló, kórházi ágy és lélegeztetőkészülék, hogy a vírus elszabadulásának esetén is mindenkinek jut kórházi ágy illetve szükséges ellátás.Ezt elolvasva én nem úgy értelmezem, hogy a tetőzést várják május 3ra. Hanem, hogy ekkor merik szabadjára engedni az embereket mert ha nem akkor gazdaságilag összeomlunk.
Meglepő is lenne számomra ha ennyivel megúsztuk volna az egészet. Az én kis városom 2 bejelentett beteggel, persze.
több mint 5 éve
TV2, gyorshírek:1. Egy millióan követik Orbán Viktort Facebook-on
több mint 5 éve
Nem ostoba csak ostobaságokat tud írni 😊Mi az örök boldogság titka?Sobri sok minden, de nem ostoba.
Nem kell vitatkozni az ostobákkal.
Nem értek egyet!
Igazad van...
nagylaza
peterk2005
több mint 5 éve
Ejnye. Mondtam én, hogy rá gondolok?Mi az örök boldogság titka?Sobri sok minden, de nem ostoba.
Nem értek egyet!
Igazad van...
nagylaza
peterk2005
több mint 5 éve
Mi az örök boldogság titka?Sobri sok minden, de nem ostoba.
Nem értek egyet!
Igazad van...
nagylaza

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Mi az örök boldogság titka?Nem kell vitatkozni az ostobákkal.
Nem értek egyet!
Igazad van...
több mint 5 éve
Kezdek őszintén kíváncsi lenni, hogy kurvákban milyen típusra buksz. 😀Tévedsz.Köszönöm, hogy önzetlenül megosztod másokkal a benned felhalmozódott mérhetetlen tudást, így végre számomra is világos, milyen az, ha valaki nem szektás politikailag. (Olyan, mint te.)Persze.Itt azért két orvos, szakember (Bezzegh Attila, Friedman Gábor) némileg árnyalja a csúnya gonosz kormányzat ágyfelszabadítási metodikáját. Azt nem tudom melyiküknek milyen szegről-végről rokonsága van Orbánnal vagy bárkivel, próbáltam a mondandójukra fókuszálni.Az általad hivatkozott egyik szakember (Friedman Gábor) azt mondja a kormány intézkedéséről, hogy "ez az egész primitív" (6.40. körül). Megnézted, mielőtt kiraktad ide?
Sobri Jóska
nagylaza
Tudod, aki nem szektás politikailag, az nem csak kétféleképpen tud beszélni. Isteniteni vagy fújolni.
Ez ATV-s műsor, nyílvánvalóan nem kormánypropagandisták a vendégek. (Rokonságfüggetlenül.)
Sobri Jóska
nagylaza
Én ugyanolyan pontosan látom Orbánt, mint a legtöbben, akár te is. Látom, hogy meghackelte a demokráciát, látom a kliensrendszere kiépítését, az állam cégként való kezelését, a maffiaállamot, a machiavellista, thatcherista, háborús metodikáit, még azt is, hogy geci.
Sobri Jóska
Egyébként nincs ebben semmi különös, az ország felének is tetszik. Vagy azért, mert annyira fél a veszett sorosvérebtől, hogy inkább hajlandó átesni a vak komondoron. Vagy egyszerűen szeret átesni rajta. Vagy - ők vannak kisebbségben - övé a vak komondor. Te melyikbe tartozol? 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Lehet szexet. Ne szolj bele, ha epp forr a levego. 😀"Szó bennszakad, hang fennakad,Mit vársz ettől a beszélgetéstől?
Lehellet megszegik."
nagylaza
zinedine5
több mint 5 éve
Beszélgetés?😊 Leginkább arra próbáltam felhívni a figyelmet (azok számára, akik nem nézték meg), hogy az ATV-s műsorhoz írt szöveg nem minden elemében fejtette ki a teljes igazságot."Szó bennszakad, hang fennakad,Mit vársz ettől a beszélgetéstől?
Lehellet megszegik."
nagylaza
zinedine5
több mint 5 éve
egy fingást"Szó bennszakad, hang fennakad,Mit vársz ettől a beszélgetéstől?
Lehellet megszegik."
nagylaza
zinedine5
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
"Szó bennszakad, hang fennakad,Mit vársz ettől a beszélgetéstől?
Lehellet megszegik."
nagylaza
több mint 5 éve
"Szó bennszakad, hang fennakad,Tévedsz.Köszönöm, hogy önzetlenül megosztod másokkal a benned felhalmozódott mérhetetlen tudást, így végre számomra is világos, milyen az, ha valaki nem szektás politikailag. (Olyan, mint te.)Persze.Itt azért két orvos, szakember (Bezzegh Attila, Friedman Gábor) némileg árnyalja a csúnya gonosz kormányzat ágyfelszabadítási metodikáját. Azt nem tudom melyiküknek milyen szegről-végről rokonsága van Orbánnal vagy bárkivel, próbáltam a mondandójukra fókuszálni.Az általad hivatkozott egyik szakember (Friedman Gábor) azt mondja a kormány intézkedéséről, hogy "ez az egész primitív" (6.40. körül). Megnézted, mielőtt kiraktad ide?
Sobri Jóska
nagylaza
Sobri Jóska
nagylaza
Sobri Jóska
Lehellet megszegik."
több mint 5 éve
Tévedsz.Köszönöm, hogy önzetlenül megosztod másokkal a benned felhalmozódott mérhetetlen tudást, így végre számomra is világos, milyen az, ha valaki nem szektás politikailag. (Olyan, mint te.)Persze.Itt azért két orvos, szakember (Bezzegh Attila, Friedman Gábor) némileg árnyalja a csúnya gonosz kormányzat ágyfelszabadítási metodikáját. Azt nem tudom melyiküknek milyen szegről-végről rokonsága van Orbánnal vagy bárkivel, próbáltam a mondandójukra fókuszálni.Az általad hivatkozott egyik szakember (Friedman Gábor) azt mondja a kormány intézkedéséről, hogy "ez az egész primitív" (6.40. körül). Megnézted, mielőtt kiraktad ide?
Sobri Jóska
nagylaza
Sobri Jóska
nagylaza
több mint 5 éve
edition.cnn.com/2020/04/19/media/reliable-sources-piers-morgan/index.html
több mint 5 éve
jött új Boruto közben (angolul)eleve havi megjelenésűek asszemMy bad, nekem mindkettő naruto-kun.hu, de akkor még van remény 😊Se Boruto, se Fairy Tail 100 éves küldetés tényleg megérett a világ a pusztulásraaz FT100Q az Magazine Pocket nem WSJ 😀
KoporShow
Negritis
KoporShow
Negritis
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 5 éve
Köszönöm, hogy önzetlenül megosztod másokkal a benned felhalmozódott mérhetetlen tudást, így végre számomra is világos, milyen az, ha valaki nem szektás politikailag. (Olyan, mint te.)Persze.Itt azért két orvos, szakember (Bezzegh Attila, Friedman Gábor) némileg árnyalja a csúnya gonosz kormányzat ágyfelszabadítási metodikáját. Azt nem tudom melyiküknek milyen szegről-végről rokonsága van Orbánnal vagy bárkivel, próbáltam a mondandójukra fókuszálni.Az általad hivatkozott egyik szakember (Friedman Gábor) azt mondja a kormány intézkedéséről, hogy "ez az egész primitív" (6.40. körül). Megnézted, mielőtt kiraktad ide?
Sobri Jóska
nagylaza
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Persze.Itt azért két orvos, szakember (Bezzegh Attila, Friedman Gábor) némileg árnyalja a csúnya gonosz kormányzat ágyfelszabadítási metodikáját. Azt nem tudom melyiküknek milyen szegről-végről rokonsága van Orbánnal vagy bárkivel, próbáltam a mondandójukra fókuszálni.Az általad hivatkozott egyik szakember (Friedman Gábor) azt mondja a kormány intézkedéséről, hogy "ez az egész primitív" (6.40. körül). Megnézted, mielőtt kiraktad ide?
Sobri Jóska
nagylaza
több mint 5 éve
Olaszok 2256 uj eset, juhuuuuuuuHa jól látom, eddig 1,4 millió tesztet csináltak.
Vrij6
És már "csak" 454 -en haltak meg ma.
Eddig összesen 24.114 en.
Egy kisebb városnyi ember!
Tudom, mind öreg és krónikus beteg volt már.
Ahogy nézem az "olasz görbe" lapulását", még vagy 10e ember rá fog menni...
☹️

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Itt azért két orvos, szakember (Bezzegh Attila, Friedman Gábor) némileg árnyalja a csúnya gonosz kormányzat ágyfelszabadítási metodikáját. Azt nem tudom melyiküknek milyen szegről-végről rokonsága van Orbánnal vagy bárkivel, próbáltam a mondandójukra fókuszálni.Az általad hivatkozott egyik szakember (Friedman Gábor) azt mondja a kormány intézkedéséről, hogy "ez az egész primitív" (6.40. körül). Megnézted, mielőtt kiraktad ide?
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Olaszok 2256 uj eset, juhuuuuuuu
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
pcworld.hu/pcwlite/influencer-vlogger-instaceleb-youtuber-koronavirus-277538.html