Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
de persze ha hozzáraknám a vágyvezéreltségemet, akkor nem csak lenne, de a Jax meg is nyerné.Lehet lesz valami olyasmi mint anno a 2005-ös amerikai F1 nagydíj Indianapolisban.
Sobri Jóska
Akkor van egy kis esélyetek... 😀
több mint 5 éve
Öreg vagy, azért nem ismered... Már ne lovald bele magad! 😀www.tiktok.com/@kyscottt/video/6815758866769349894Off: Mi ez a tiktok? Valami új instagram? Az utóbbi időben mindenhol látom felbukkanni.
Nem bírok leállni vele, 16. megnézésre is tökéletes. "The germ has become so brilliant"
Gyurma Pappa
A hülye konspira horgolt agyam állandóan titkoknak olvassa. 😀
peterk2005
több mint 5 éve
Itt azért két orvos, szakember (Bezzegh Attila, Friedman Gábor) némileg árnyalja a csúnya gonosz kormányzat ágyfelszabadítási metodikáját. Azt nem tudom melyiküknek milyen szegről-végről rokonsága van Orbánnal vagy bárkivel, próbáltam a mondandójukra fókuszálni.www.youtube.com/watch?v=46sQOPpX5Yw
több mint 5 éve
24 év alattiak 90%-a használja, a 24 év felettiek 2%-a hallott róla 😀hát, ez a kínai youtube/coub/insta hybridwww.tiktok.com/@kyscottt/video/6815758866769349894Off: Mi ez a tiktok? Valami új instagram? Az utóbbi időben mindenhol látom felbukkanni.
Nem bírok leállni vele, 16. megnézésre is tökéletes. "The germ has become so brilliant"
Gyurma Pappa
peterk2005
"the new shit" csak ugye ez kicsit érdekesebb mint a többi a kínai tulajdon miatt
Negritis
gyakorlatilag azért lett népszerű, mert sok "kihívás" van rajta, és rákattantak a tizenévesek.. ugye annak idején (amíg a Twitter be nem szántotta) a Vine a 6mp-es videókkal nagyot ment, a Tik Tok igazán ugyanez, csak olyan marketinggel, ami a tizenéveseket célozta... mára a celebvilág is rákattant, és egyre több felnőtt kezdi el használni, már csak a korona miatt
de hogy mennyire is nagy:

több mint 5 éve
Én nem a görbe alapján tippelgetek.Nem, mert te mindenkit leoltasz, aki szerinted "vágyvezérelten" mondja, hogy lesz NFL szezon, meg újraindul az élet, mert még csak a görbe elején járunk.Akkor jó hülyén tetted. 😊Pont erről beszélek én is.Ez egy teljesen másra vonatkozó valós görbe.vpi24.hu/kozelet/2020/04/19/orban-jarvany-tetozes/Honnan lehetne tudni mit hoz a jövő?
Akkor most május eleje, vagy július lesz a tetőzés? Tegnap még júliust olvastam.
peterk2005
...
Lesz egy pár hónap, mondjuk május-június-július ami durvább, utána sokáig meg nem annyira.
Sobri Jóska
Azt illusztrálja, hogy egy rövid szakaszból felelőtlenség messzemenő következtetést levonni.
Sobri Jóska
vpi
Sobri Jóska
Pont erre az ellentmondásra utalok, hogy a görbe eddig ismert szakaszából a világvégét sem kéne megjósolni, ehhez képest mindenki - Te pedig különösképp - ezt teszi.
vpi
Annak dacára. 😊
Próbálom egybegyúrni mindazt a sok hírt, fake newst, infót, félinfót, dezinfót, filmet, könyvet, amit eddig olvastam, láttam, és az alapján keresem azt a szcenáriót, ami lesz.
Mert ugye logikailag lehet rengeteg, de csak egy valóság lesz.
És nekem csak arra kell reagálnom.
És a rengeteg között az, ami eleve nem igényel reagálást (mondjuk, hogy kis gazdasági recesszió, pár százalékpontos GDP csökkenés, 50ezer munkanélküli, jövőre fesztiválok, stb.), azt leszarom, de amiben van mondjuk élelmiszerhiány, vagy éhséglázadás, vagy 3 év múlva is a fél mozi maszkban fog ülni, és a pesti éttermek fele évekre bezá, stb., azt meg bindzsizgetem az agyamban.
És a fenti kiindulópontokból racionálisnak tartom azt, hogy nem lesz NFL szezon, olyan, amilyet még 3 hónapja hittünk biztos nem, valamilyen más, eltorzított meg nem biztosan, de az egeész eredője a "nem lesz" felé mutat, de persze ha hozzáraknám a vágyvezéreltségemet, akkor nem csak lenne, de a Jax meg is nyerné.
Én meg tudom különböztetni a következtetést a prognózistól. Ami technikailag tippelgetés.
Szeretek tippelgetni.
több mint 5 éve
A kínai kutatásban ez a rossz hír:Viszont a betegségen túlesett időseket már kis eséllyel fertőzik újra. Ami persze a zárjukelőket esetén lóf*szt segít, mert megint elzárhatjuk őket.
About 30 per cent of patients failed to develop high titers of neutralising antibodies after Covid-19 infection. However, the disease duration of these patients compared to others was similar," they said.
The team also found that antibody levels rose with age, with people in the 60-85 age group displaying more than three times the amount of antibodies as people in the 15-39 age group.
Lényegében tehát a tüneteket nem vagy enyhén produkáló, de gazdaságilag aktív fiataloknál termelődött kevés antitest, ezért ők potenciális újrafertőzők lehetnek.
Fast Willie
Vas Megyében van 14 igazolt fertőzött. Mi arra a válaszotok, hogy a kórházakban szinte nincsen víruskezelt beteg (én személy szerint az elmúlt 6 hétben 2 ilyenről tudok a Markusovszky-ban)? Miért van ez? A nagy számok törvénye alapján a sok fertőzöttből kellene lenni random súlyos esetnek is, nem?Azt olvasom / hallom, hogy jelenleg hatvanvalamennyi beteg van lélegeztető gépen. Akkor úgy kétszer-háromszor annyi lehet intenzíven (ny-i arányok), további háromszor annyi kórházi ágyon de nem intenzíven. Szóval ránk vagy máshogy hat a vírus és nem ezek az arányok, vagy kb. minden második kimutatott fertőzött kórházban van.
Fast Willie
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
hát, ez a kínai youtube/coub/insta hybridwww.tiktok.com/@kyscottt/video/6815758866769349894Off: Mi ez a tiktok? Valami új instagram? Az utóbbi időben mindenhol látom felbukkanni.
Gyurma Pappa
peterk2005
"the new shit" csak ugye ez kicsit érdekesebb mint a többi a kínai tulajdon miatt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
www.tiktok.com/@kyscottt/video/6815758866769349894Off: Mi ez a tiktok? Valami új instagram? Az utóbbi időben mindenhol látom felbukkanni.
Gyurma Pappa

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Maszkhegyek:Tudom, hogy van gyűlölködjünk rovat; de akkor is a kurva anyjukat! Ilyenkor is a pénzt kell herdálni basszák meg.
"Az elmúlt héten 21 repülővel és 3 kamionnal szállítottak Magyarországra a koronavírus-járvány elleni egészségügyi védekezéshez szükséges eszközöket - közölte a külgazdasági és külügyminiszter.
Szijjártó Péter elmondta: az elmúlt héten 22,5 millió maszkot - 20,65 millió sebészeti és 1,85 millió magasabb szintű védelmet nyújtó maszkot - szállítottak Magyarországra. Így a járvány kirobbanása óta összesen már 72 954 890 maszk érkezett, ami nagyjából a fele a leszerződött mennyiségnek. Még 75 852 550 maszk Magyarországra szállítását várják - közölte.
A miniszter arról is tájékoztatott, hogy a múlt héten 220 lélegeztetőgép, 50 ezer teszt és több mint 10,6 millió védekezéshez szükséges ruházati termék is érkezett."
nagylaza
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Vas Megyében van 14 igazolt fertőzött. Mi arra a válaszotok, hogy a kórházakban szinte nincsen víruskezelt beteg (én személy szerint az elmúlt 6 hétben 2 ilyenről tudok a Markusovszky-ban)? Miért van ez? A nagy számok törvénye alapján a sok fertőzöttből kellene lenni random súlyos esetnek is, nem?Ezt már én is kérdezni akartam.
Fast Willie
(Privát véleményem itt már nem lesz buumm valahogy közép europai országokban nem nagyon arat ez a virus)
több mint 5 éve
az üzlet nem állhat leMeg Szabó Tünde sógorához... 😀Türkmenisztán, Kirgizisztán stb.Maszkhegyek:A húszforintos kérdés már csak az, hogy ezek hova kerültek 😊
"Az elmúlt héten 21 repülővel és 3 kamionnal szállítottak Magyarországra a koronavírus-járvány elleni egészségügyi védekezéshez szükséges eszközöket - közölte a külgazdasági és külügyminiszter.
Szijjártó Péter elmondta: az elmúlt héten 22,5 millió maszkot - 20,65 millió sebészeti és 1,85 millió magasabb szintű védelmet nyújtó maszkot - szállítottak Magyarországra. Így a járvány kirobbanása óta összesen már 72 954 890 maszk érkezett, ami nagyjából a fele a leszerződött mennyiségnek. Még 75 852 550 maszk Magyarországra szállítását várják - közölte.
A miniszter arról is tájékoztatott, hogy a múlt héten 220 lélegeztetőgép, 50 ezer teszt és több mint 10,6 millió védekezéshez szükséges ruházati termék is érkezett."
nagylaza
warr_b
csebi
Lecsó
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Biztos?(Ezt úgy írod, mintha én lennék OV vagy Kásler. Nem vagyok!)Most nem tudom eldönteni, hogy viccnek szántad vagy komolyan gondolod.Azt hittem, ez közismert.Magyarországon a kívánt cél, a 40 ezer ágy, 8 ezer lélegeztetőgép = 200 ezer beteget lát el.Ezt honnan veszed?
Atari
Lecsó
OV mondta a 8-at a rádióban, meg Kásler rendelte el a 40-et.
Atari
Lecsó
Atari
több mint 5 éve
Meg Szabó Tünde sógorához... 😀Türkmenisztán, Kirgizisztán stb.Maszkhegyek:A húszforintos kérdés már csak az, hogy ezek hova kerültek 😊
nagylaza
warr_b
csebi
több mint 5 éve
Sokan keresnek, ergo most kevés van?Höh:szép lista, de a nagy része nem kórházi / orvosi labor 😊
hu.jooble.org/%C3%A1ll%C3%A1s-laborasszisztens/Magyarorsz%C3%A1g
Hemo-Vet Kft.
Poulpharm
Nova Human
Nyírő
Dél-Pesti
Semmelweis
OOI
Fast Willie
JSanyo
több mint 5 éve
Höh:szép lista, de a nagy része nem kórházi / orvosi labor 😊
hu.jooble.org/%C3%A1ll%C3%A1s-laborasszisztens/Magyarorsz%C3%A1g
Hemo-Vet Kft.
Poulpharm
Nova Human
Nyírő
Dél-Pesti
Semmelweis
OOI
Fast Willie
Szerkesztette: JSanyo
több mint 5 éve
(Ezt úgy írod, mintha én lennék OV vagy Kásler. Nem vagyok!)Most nem tudom eldönteni, hogy viccnek szántad vagy komolyan gondolod.Azt hittem, ez közismert.Magyarországon a kívánt cél, a 40 ezer ágy, 8 ezer lélegeztetőgép = 200 ezer beteget lát el.Ezt honnan veszed?
Atari
Lecsó
OV mondta a 8-at a rádióban, meg Kásler rendelte el a 40-et.
Atari
Lecsó
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 5 éve
www.tiktok.com/@kyscottt/video/6815758866769349894Nem bírok leállni vele, 16. megnézésre is tökéletes. "The germ has become so brilliant"

több mint 5 éve
www.dailymail.co.uk/news/article-8234085/Lockdown-flouters-lap-south-coast-sun-covidiots-walk-Kensington-Palace-Gardens.html
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nem, mert te mindenkit leoltasz, aki szerinted "vágyvezérelten" mondja, hogy lesz NFL szezon, meg újraindul az élet, mert még csak a görbe elején járunk.Akkor jó hülyén tetted. 😊Pont erről beszélek én is.Ez egy teljesen másra vonatkozó valós görbe.vpi24.hu/kozelet/2020/04/19/orban-jarvany-tetozes/Honnan lehetne tudni mit hoz a jövő?
Akkor most május eleje, vagy július lesz a tetőzés? Tegnap még júliust olvastam.
peterk2005
...
Lesz egy pár hónap, mondjuk május-június-július ami durvább, utána sokáig meg nem annyira.
Sobri Jóska
Azt illusztrálja, hogy egy rövid szakaszból felelőtlenség messzemenő következtetést levonni.
Sobri Jóska
vpi
Sobri Jóska
Pont erre az ellentmondásra utalok, hogy a görbe eddig ismert szakaszából a világvégét sem kéne megjósolni, ehhez képest mindenki - Te pedig különösképp - ezt teszi.
több mint 5 éve
Akkor jó hülyén tetted. 😊Pont erről beszélek én is.Ez egy teljesen másra vonatkozó valós görbe.vpi24.hu/kozelet/2020/04/19/orban-jarvany-tetozes/Honnan lehetne tudni mit hoz a jövő?
peterk2005
...
Sobri Jóska
Sobri Jóska
vpi
több mint 5 éve
Pont erről beszélek én is.Ez egy teljesen másra vonatkozó valós görbe.Honnan lehetne tudni mit hoz a jövő?vpi
...
Sobri Jóska
Sobri Jóska
Szerkesztette: vpi
több mint 5 éve
Höh:hu.jooble.org/%C3%A1ll%C3%A1s-laborasszisztens/Magyarorsz%C3%A1g
Hemo-Vet Kft.
Poulpharm
Nova Human
Nyírő
Dél-Pesti
Semmelweis
OOI
több mint 5 éve
Türkmenisztán, Kirgizisztán stb.Maszkhegyek:A húszforintos kérdés már csak az, hogy ezek hova kerültek 😊
nagylaza
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Maszkhegyek:A húszforintos kérdés már csak az, hogy ezek hova kerültek 😊
nagylaza

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Maszkhegyek:"Az elmúlt héten 21 repülővel és 3 kamionnal szállítottak Magyarországra a koronavírus-járvány elleni egészségügyi védekezéshez szükséges eszközöket - közölte a külgazdasági és külügyminiszter.