Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Nálam az, hogy: Orbán Viktor keringőzik Varga Judittal, aki kézcsókja eredményeképpen búzává változott.KépaláírásÉs Orbán is szereti az ő népét.Efelől nincs kétségem.De Orbánt szereti a nép.Most nem tudom eldönteni, hogy viccnek szántad vagy komolyan gondolod.Azt hittem, ez közismert.Magyarországon a kívánt cél, a 40 ezer ágy, 8 ezer lélegeztetőgép = 200 ezer beteget lát el.Ezt honnan veszed?
Atari
Lecsó
OV mondta a 8-at a rádióban, meg Kásler rendelte el a 40-et.
Atari
A 36000 kórházi ágy kitakarításának semmi köze a járványhoz, vagy az elleni védekezéshez.
8000 léelegeztetőnk az életben nem lesz, erre most merek nagy összegben fogadni.
Ha május eleje közepe a csúcs a főni szerint, akkor hogy a meredt faszba lesz felszerelve 2 hét alatt a 36000 kórházi ágy? Sehogy.
A 36000 kórházi ágy egyszerű leépítés az eü-ben. Ennyi.
Halkan megjegyzem, ha Gyurcsány csinált volna ilyet, kaszával mentek volna a parlamentnek az emberek. 300 forintért majdnem meglincselték, de csak belebukott, így olcsón megúszta. Változnak az idők 😀
Lecsó
A fogadás miatt meg írok PM-et.
Sobri Jóska
Lecsó
Sobri Jóska
Kormányviktor megvegzálja a búzákat, sikít-e a sikér?
sutianap
több mint 5 éve
Pár órája hívott a főnököm.Akkor mondd azt, hogy éppen felújítandó lakásokat keresel ezerrel.
- Szeva, mit csinálsz?
- Kertet építek.
- Az jó. Nem dolgozol?
- De hisz áll a piac...
- Figyelj, vannak befektetőink, akik már kapirgálnak, felújítandó lakások kellenek, szerezz.
- De nem értem. Még csak most jön a neheze szerintem, hónapokra készültünk.
- Baromság. Itt Május 3 után minden visszaáll a régi kerékvágásba, az elsők közt kell lennünk.
- Ok...
Beszarok.
Olyan jó itthon a családdal, szépül a kert, sokat játszunk, olvasunk, elvagyunk mind a befőtt.
Évek óta robotolok, a 12 hónapból 20-30 nap szabadságom volt eddig átlagban. Minden nap 12-14 óra meló, sosincs nyugalom. Semmi időm nem volt a családra.
Most van.
Szükségem volt erre, ez meg vissza akar zavarni majd a vírus közepén 😀😀😀D
Óriási.
LoveSobri
És szépítsd tovább a kerted.
Szívesen.
több mint 5 éve
KépaláírásÉs Orbán is szereti az ő népét.Efelől nincs kétségem.De Orbánt szereti a nép.Most nem tudom eldönteni, hogy viccnek szántad vagy komolyan gondolod.Azt hittem, ez közismert.Magyarországon a kívánt cél, a 40 ezer ágy, 8 ezer lélegeztetőgép = 200 ezer beteget lát el.Ezt honnan veszed?
Atari
Lecsó
Atari
A 36000 kórházi ágy kitakarításának semmi köze a járványhoz, vagy az elleni védekezéshez.
8000 léelegeztetőnk az életben nem lesz, erre most merek nagy összegben fogadni.
Ha május eleje közepe a csúcs a főni szerint, akkor hogy a meredt faszba lesz felszerelve 2 hét alatt a 36000 kórházi ágy? Sehogy.
Halkan megjegyzem, ha Gyurcsány csinált volna ilyet, kaszával mentek volna a parlamentnek az emberek. 300 forintért majdnem meglincselték, de csak belebukott, így olcsón megúszta. Változnak az idők 😀
Lecsó
Sobri Jóska
Lecsó
Sobri Jóska
Kormányviktor megvegzálja a búzákat, sikít-e a sikér?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Pár órája hívott a főnököm.- Szeva, mit csinálsz?
- Kertet építek.
- Az jó. Nem dolgozol?
- De hisz áll a piac...
- Figyelj, vannak befektetőink, akik már kapirgálnak, felújítandó lakások kellenek, szerezz.
- De nem értem. Még csak most jön a neheze szerintem, hónapokra készültünk.
- Baromság. Itt Május 3 után minden visszaáll a régi kerékvágásba, az elsők közt kell lennünk.
- Ok...
Beszarok.
Olyan jó itthon a családdal, szépül a kert, sokat játszunk, olvasunk, elvagyunk mind a befőtt.
Évek óta robotolok, a 12 hónapból 20-30 nap szabadságom volt eddig átlagban. Minden nap 12-14 óra meló, sosincs nyugalom. Semmi időm nem volt a családra.
Most van.
Szükségem volt erre, ez meg vissza akar zavarni majd a vírus közepén 😀😀😀D
Óriási.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 5 éve
Lehet, hogy írtam, hogy olcsó.Elképzelem a szitut, mikor egy nb3-as meccsen a 150 nézőt letesztelik 500 forintos jegyár ellenében egyenként egy-egy 15e-s teszttel 😊Szerintem az összes okoskodásnak az a vége, hogy akkor léphetünk minőségileg új fázisba, vagyis mondhatjuk, hogy látszik a vége, ha lesz vakcina, megelőző oltás.Nem is egyén szempontjából néztem, hanem ha ez egy nagy mintahalmazra is igaz, akkor itt nem egy meg nem kettő hullám lehetDe ha újra bekapod, akkor megint nem pörögsz fel és megint nem esel át rendesen.Jah, vagyis rendesen nem estél átA kínai kutatásban ez a rossz hír:nem értek hozzá de nekem ez logikusnak tűnikt, nincs tünet nincs oka a testnek felpörgetni a belső védelmi mechanizmusokat, nem?
About 30 per cent of patients failed to develop high titers of neutralising antibodies after Covid-19 infection. However, the disease duration of these patients compared to others was similar," they said.
The team also found that antibody levels rose with age, with people in the 60-85 age group displaying more than three times the amount of antibodies as people in the 15-39 age group.
Lényegében tehát a tüneteket nem vagy enyhén produkáló, de gazdaságilag aktív fiataloknál termelődött kevés antitest, ezért ők potenciális újrafertőzők lehetnek.
Fast Willie
briareos
Fast Willie
Az egyén szempontjából ez nem gáz, észre se veszi, de mint fertőző, a többiekre veszélyes.
Sobri Jóska
Fast Willie
Illetve b-tervként olyan gyógyszer, ami a súlyos esetek 99+ százalékánál is biztosítja a túlélést, illetve c-tervként egy olyan olcsó, pontos gyorsteszt, ami nagyon hamar kimutatja a fertőzést, tehát kvázi egy színház, egy munkahely, egy focimeccs bejáratánál pikk-pakk elvégezhető, és jelzi, hogy a belépni szándékozó fertőzött vagy sem.
Sobri Jóska
NB2
Lehet, hogy nem vetted észre.
Egy ilyen gyorsteszt nem kerülhet többe, 100 forintnál, mint egy papírcsík az otthoni vércukorszintmérőkbe, vagy egy olyan berendezés kell legyen, mint a hőmérőpisztoly.
több mint 5 éve
Elképzelem a szitut, mikor egy nb3-as meccsen a 150 nézőt letesztelik 500 forintos jegyár ellenében egyenként egy-egy 15e-s teszttel 😊Szerintem az összes okoskodásnak az a vége, hogy akkor léphetünk minőségileg új fázisba, vagyis mondhatjuk, hogy látszik a vége, ha lesz vakcina, megelőző oltás.Nem is egyén szempontjából néztem, hanem ha ez egy nagy mintahalmazra is igaz, akkor itt nem egy meg nem kettő hullám lehetDe ha újra bekapod, akkor megint nem pörögsz fel és megint nem esel át rendesen.Jah, vagyis rendesen nem estél átA kínai kutatásban ez a rossz hír:nem értek hozzá de nekem ez logikusnak tűnikt, nincs tünet nincs oka a testnek felpörgetni a belső védelmi mechanizmusokat, nem?
About 30 per cent of patients failed to develop high titers of neutralising antibodies after Covid-19 infection. However, the disease duration of these patients compared to others was similar," they said.
The team also found that antibody levels rose with age, with people in the 60-85 age group displaying more than three times the amount of antibodies as people in the 15-39 age group.
Lényegében tehát a tüneteket nem vagy enyhén produkáló, de gazdaságilag aktív fiataloknál termelődött kevés antitest, ezért ők potenciális újrafertőzők lehetnek.
Fast Willie
briareos
Fast Willie
Az egyén szempontjából ez nem gáz, észre se veszi, de mint fertőző, a többiekre veszélyes.
Sobri Jóska
Fast Willie
Illetve b-tervként olyan gyógyszer, ami a súlyos esetek 99+ százalékánál is biztosítja a túlélést, illetve c-tervként egy olyan olcsó, pontos gyorsteszt, ami nagyon hamar kimutatja a fertőzést, tehát kvázi egy színház, egy munkahely, egy focimeccs bejáratánál pikk-pakk elvégezhető, és jelzi, hogy a belépni szándékozó fertőzött vagy sem.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Szerintem az összes okoskodásnak az a vége, hogy akkor léphetünk minőségileg új fázisba, vagyis mondhatjuk, hogy látszik a vége, ha lesz vakcina, megelőző oltás.Nem is egyén szempontjából néztem, hanem ha ez egy nagy mintahalmazra is igaz, akkor itt nem egy meg nem kettő hullám lehetDe ha újra bekapod, akkor megint nem pörögsz fel és megint nem esel át rendesen.Jah, vagyis rendesen nem estél átA kínai kutatásban ez a rossz hír:nem értek hozzá de nekem ez logikusnak tűnikt, nincs tünet nincs oka a testnek felpörgetni a belső védelmi mechanizmusokat, nem?
Fast Willie
briareos
Fast Willie
Sobri Jóska
Fast Willie
több mint 5 éve
És Orbán is szereti az ő népét.Efelől nincs kétségem.De Orbánt szereti a nép.Most nem tudom eldönteni, hogy viccnek szántad vagy komolyan gondolod.Azt hittem, ez közismert.Magyarországon a kívánt cél, a 40 ezer ágy, 8 ezer lélegeztetőgép = 200 ezer beteget lát el.Ezt honnan veszed?
Atari
Lecsó
Atari
Lecsó
Sobri Jóska
Lecsó
több mint 5 éve
Nem is egyén szempontjából néztem, hanem ha ez egy nagy mintahalmazra is igaz, akkor itt nem egy meg nem kettő hullám lehetDe ha újra bekapod, akkor megint nem pörögsz fel és megint nem esel át rendesen.Jah, vagyis rendesen nem estél átA kínai kutatásban ez a rossz hír:nem értek hozzá de nekem ez logikusnak tűnikt, nincs tünet nincs oka a testnek felpörgetni a belső védelmi mechanizmusokat, nem?
Fast Willie
briareos
Fast Willie
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Efelől nincs kétségem.De Orbánt szereti a nép.Most nem tudom eldönteni, hogy viccnek szántad vagy komolyan gondolod.Azt hittem, ez közismert.Magyarországon a kívánt cél, a 40 ezer ágy, 8 ezer lélegeztetőgép = 200 ezer beteget lát el.Ezt honnan veszed?
Atari
Lecsó
Atari
Lecsó
Sobri Jóska
több mint 5 éve
De ha újra bekapod, akkor megint nem pörögsz fel és megint nem esel át rendesen.Jah, vagyis rendesen nem estél átA kínai kutatásban ez a rossz hír:nem értek hozzá de nekem ez logikusnak tűnikt, nincs tünet nincs oka a testnek felpörgetni a belső védelmi mechanizmusokat, nem?
Fast Willie
briareos
Fast Willie
több mint 5 éve
Jah, vagyis rendesen nem estél átA kínai kutatásban ez a rossz hír:nem értek hozzá de nekem ez logikusnak tűnikt, nincs tünet nincs oka a testnek felpörgetni a belső védelmi mechanizmusokat, nem?
Fast Willie
briareos
több mint 5 éve
A kínai kutatásban ez a rossz hír:nem értek hozzá de nekem ez logikusnak tűnikt, nincs tünet nincs oka a testnek felpörgetni a belső védelmi mechanizmusokat, nem?
Fast Willie
több mint 5 éve
A kínai kutatásban ez a rossz hír:About 30 per cent of patients failed to develop high titers of neutralising antibodies after Covid-19 infection. However, the disease duration of these patients compared to others was similar," they said.
több mint 5 éve
De Orbánt szereti a nép.Most nem tudom eldönteni, hogy viccnek szántad vagy komolyan gondolod.Azt hittem, ez közismert.Magyarországon a kívánt cél, a 40 ezer ágy, 8 ezer lélegeztetőgép = 200 ezer beteget lát el.Ezt honnan veszed?
Atari
Lecsó
Atari
Lecsó
több mint 5 éve
Pontosan.Maruzsa Zoltán lemondott már? Gondolom, nem maradhat kormányzati pozícióban azok után, hogy egy terrorszervezethez, a Vörös Brigádokhoz hasonlította a PDSZ-t, amellyel elméletileg együtt kellene működnie.pont azért maradhat pozícióban, csak szólok
nagylaza
slowmotion
Inkább a PDSZ-nek kéne összekapnia magát, ha nem akarnak nagyobb szart a nyakukba.
több mint 5 éve
Nem mintha manapság nagy különbség lenne. Nekem úgy tűnik átmentünk harci metodikába, ebben a pillanatban a megmukkanni merő fideszeseket is úgy lövöldözik ki, mint a dezertőröket. Itt most nincs helye se kérdésnek, se ellenvéleménynek, fideszen belül se.Ez a normál ügymenet, ehhez nincs sok köze a pandémiának.
peterk2005

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Nem tudom mit láttál, de egy tömegközlekedési eszköz használatából sok következtetést nem lehet levonni a társadalom mindennapi szokásaira vonatkozóan.Ezt már nem először olvasom, de bevallom nem értem!Ez csúszós pálya, mert a svédek sztem eleve egy disztanszingolt társadalom. Nem másznak egymás segglyukába, nem élnek több generációs családi életet, stb. Náluk könnyű azt mondani, hogy ne menj nagyanyádhoz pár hónapig. Az olaszoknál meg együtt vacsizik 4 generáció minden este, és egymást csókolgatják... Amúgy valszeg az lehet, amit te is mondasz, hogy a svédek józan ésszel belátják, hogy most nem kell annyit egymás szájában turkálni, bármennyire is arra buzdít a kormány 😀Hogy valami értelmes dolgoról is essen szó a hülye statisztikán kívül:A svédeknél keresgélj, ők mentek rá (nyilvánosan is) a nyájimmunitásra.
Gazdaság vs "egészség":
Értem, hogy az ENSZ szerint közel 400 millió gyerek fog éhezni a gazdasági nehézségek miatt. Azt i értem, hogy a GDP visszaesést már mindenki kiszámolta előre. Mire várunk a karanténban, és mi lesz ennek a vége, összedől a világgazdaság, stb. Ok.
Arra keresek kalkulációt, becslést, modellt, valamit, hogy mi lenne, ha senki nem karanténozna, bedobnánk a nagyikat a közösbe, a 65 alattiak meg valamilyen eloszlásban megbetegednének, túlélnék vagy nem, lerokkannának vagy nem, stb... Erre számolt már valaki hozzávetőleges károkat?
Mert ugye az nem úgy van, hogy aki nem hal bele, annak lófing, aki meg belehal, annak úgyis mindegy. Hogy hány ember esne ki mennyi időre a munkából, esne be az eü-be? Aztán ha onnan kikerül, még mindig nem esik vissza a munkába, hanem átesik a szocellátó rendszerbe? Mert mondjuk már soha nem lesz jó semminek, csak biodíszletnek? Ok, tud gombot válogatni, de nem lesz belőle fizikai munkás, mert a lépcsőn sem bír felmenni.
Erre van valahol egy jófajta megközelítés? Ez érdekelne...
Lecsó
A számok alapján úgy tűnik, hogy náluk sincs nagyobb apokalipszis mint máshol. Úgyhogy vagy nem igazak a számok, vagy a svéd lakosság nem hallgat a kormányára, és önkényesen socialdistancingol ahelyett, hogy fertőzné egymást. 😀 Tudja a fene.
Egyébként, látva a valódi gócpontokon történteket, szerintem ha ráengednék szabadon a lakosságra, az is ordas lenne. Még úgy is, ha az időseket tényleg le tudnák szeparálni. Nyújorkban a kórházi ápoltak igen jelentős része 40 év alatti. Most azt csinálják, hogy ha már nincs hely, az időseket kapcsolják le és a fiatalabbat teszik gépre. Ha elengednék a dolog kezét, nem lehetne így válogatni.
peterk2005
Szóval nem való mindenkinek a nyájimmunitás. Amúgy meg van már arra vonatkozó kutatás, hogy kialakul-e egyáltalán hosszabb távú immunitás? Mert azt már olvasni, hogy több száz átesett koreai újra megfertőződött. Akkor ez most hogy?
Lecsó
Többször jártam kint hosszabb-rövidebb időre, Malmő és Lund között vonattal ingázva. Frekventált időben az ottani vonatok zsúfoltságához képest a 4-6 vonala ritkának tekinthető! Ugyanezt tapasztaltam egyéb szabadidős tevékenységeik kapcsán is...Nem tudom most hogy viselkedhetnek, de a fenti kijelentést költői tulzásnak érzem 😉
clbass
De akkor elméletben: dél, jó idő, dolce vita, mindenki szeret mindenkit, vamos ala playa. Észak, szar idő, bezárkózunk, fasza tele mindenkinek, depresszió. Hol terjednél könnyebben, mint koronavírus?
több mint 5 éve
Én Stockholmban voltam többször, legutóbb tavaly szeptemberben, én sem tapasztaltam azt a nagy distancing-et 😊Ezt már nem először olvasom, de bevallom nem értem!Ez csúszós pálya, mert a svédek sztem eleve egy disztanszingolt társadalom. Nem másznak egymás segglyukába, nem élnek több generációs családi életet, stb. Náluk könnyű azt mondani, hogy ne menj nagyanyádhoz pár hónapig. Az olaszoknál meg együtt vacsizik 4 generáció minden este, és egymást csókolgatják... Amúgy valszeg az lehet, amit te is mondasz, hogy a svédek józan ésszel belátják, hogy most nem kell annyit egymás szájában turkálni, bármennyire is arra buzdít a kormány 😀Hogy valami értelmes dolgoról is essen szó a hülye statisztikán kívül:A svédeknél keresgélj, ők mentek rá (nyilvánosan is) a nyájimmunitásra.
Gazdaság vs "egészség":
Értem, hogy az ENSZ szerint közel 400 millió gyerek fog éhezni a gazdasági nehézségek miatt. Azt i értem, hogy a GDP visszaesést már mindenki kiszámolta előre. Mire várunk a karanténban, és mi lesz ennek a vége, összedől a világgazdaság, stb. Ok.
Arra keresek kalkulációt, becslést, modellt, valamit, hogy mi lenne, ha senki nem karanténozna, bedobnánk a nagyikat a közösbe, a 65 alattiak meg valamilyen eloszlásban megbetegednének, túlélnék vagy nem, lerokkannának vagy nem, stb... Erre számolt már valaki hozzávetőleges károkat?
Mert ugye az nem úgy van, hogy aki nem hal bele, annak lófing, aki meg belehal, annak úgyis mindegy. Hogy hány ember esne ki mennyi időre a munkából, esne be az eü-be? Aztán ha onnan kikerül, még mindig nem esik vissza a munkába, hanem átesik a szocellátó rendszerbe? Mert mondjuk már soha nem lesz jó semminek, csak biodíszletnek? Ok, tud gombot válogatni, de nem lesz belőle fizikai munkás, mert a lépcsőn sem bír felmenni.
Lecsó
A számok alapján úgy tűnik, hogy náluk sincs nagyobb apokalipszis mint máshol. Úgyhogy vagy nem igazak a számok, vagy a svéd lakosság nem hallgat a kormányára, és önkényesen socialdistancingol ahelyett, hogy fertőzné egymást. 😀 Tudja a fene.
Egyébként, látva a valódi gócpontokon történteket, szerintem ha ráengednék szabadon a lakosságra, az is ordas lenne. Még úgy is, ha az időseket tényleg le tudnák szeparálni. Nyújorkban a kórházi ápoltak igen jelentős része 40 év alatti. Most azt csinálják, hogy ha már nincs hely, az időseket kapcsolják le és a fiatalabbat teszik gépre. Ha elengednék a dolog kezét, nem lehetne így válogatni.
peterk2005
Szóval nem való mindenkinek a nyájimmunitás. Amúgy meg van már arra vonatkozó kutatás, hogy kialakul-e egyáltalán hosszabb távú immunitás? Mert azt már olvasni, hogy több száz átesett koreai újra megfertőződött. Akkor ez most hogy?
Lecsó
Többször jártam kint hosszabb-rövidebb időre, Malmő és Lund között vonattal ingázva. Frekventált időben az ottani vonatok zsúfoltságához képest a 4-6 vonala ritkának tekinthető! Ugyanezt tapasztaltam egyéb szabadidős tevékenységeik kapcsán is...Nem tudom most hogy viselkedhetnek, de a fenti kijelentést költői tulzásnak érzem 😉
clbass

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Maruzsa Zoltán lemondott már? Gondolom, nem maradhat kormányzati pozícióban azok után, hogy egy terrorszervezethez, a Vörös Brigádokhoz hasonlította a PDSZ-t, amellyel elméletileg együtt kellene működnie.pont azért maradhat pozícióban, csak szólok
nagylaza
több mint 5 éve
Ez egy teljesen másra vonatkozó valós görbe.És a görbe nem zöld szakaszát a vágyaid rajzolták vagy a hasadra csaptál?24.hu/kozelet/2020/04/19/orban-jarvany-tetozes/Honnan lehetne tudni mit hoz a jövő?
Akkor most május eleje, vagy július lesz a tetőzés? Tegnap még júliust olvastam.
peterk2005
Otthonmaradunk, mi ennyit tudunk tenni.
Szerintem ha görbétlaposítunk nincs effektíve olyan, hogy tetőzés. Lesz egy pár hónap, mondjuk május-június-július ami durvább, utána sokáig meg nem annyira.
De majd kiderül, hogy megy e ez a social distance, mert ha nem, akkor bármikor lehetnek tetőzések.
Az a baj, hogy például ennek a görbének amikor a zöld szakasza ismert, akkor már jönnek a prognózisok, a tetőzésről, a hogyan továbbról. Pedig az még csak az első töredéke a görbének:
Sobri Jóska
Mitől vagy biztos benne, hogy az csak tovább emelkedhet? Megérzés? A Mars és a Jupiter együttállása? Operativ Törzs tagja vagy és a Vezénylő Tábornok út ezt kérte?
Csak azért érdeklődöm, mert elképzelhető, hogy a jövőbeli kommunikációd szerves része lenne a görbe ismeretlen | (ezek szerint csak általad ismert) | részére való hivatkozás.
vpi
Azt illusztrálja, hogy egy rövid szakaszból felelőtlenség messzemenő következtetést levonni.
több mint 5 éve
Maruzsa Zoltán lemondott már? Gondolom, nem maradhat kormányzati pozícióban azok után, hogy egy terrorszervezethez, a Vörös Brigádokhoz hasonlította a PDSZ-t, amellyel elméletileg együtt kellene működnie.
több mint 5 éve
Ezt már nem először olvasom, de bevallom nem értem!Ez csúszós pálya, mert a svédek sztem eleve egy disztanszingolt társadalom. Nem másznak egymás segglyukába, nem élnek több generációs családi életet, stb. Náluk könnyű azt mondani, hogy ne menj nagyanyádhoz pár hónapig. Az olaszoknál meg együtt vacsizik 4 generáció minden este, és egymást csókolgatják... Amúgy valszeg az lehet, amit te is mondasz, hogy a svédek józan ésszel belátják, hogy most nem kell annyit egymás szájában turkálni, bármennyire is arra buzdít a kormány 😀Hogy valami értelmes dolgoról is essen szó a hülye statisztikán kívül:A svédeknél keresgélj, ők mentek rá (nyilvánosan is) a nyájimmunitásra.
Gazdaság vs "egészség":
Lecsó
peterk2005
Lecsó
több mint 5 éve
eleve havi megjelenésűek asszemMy bad, nekem mindkettő naruto-kun.hu, de akkor még van remény 😊Se Boruto, se Fairy Tail 100 éves küldetés tényleg megérett a világ a pusztulásraaz FT100Q az Magazine Pocket nem WSJ 😀
KoporShow
Negritis
KoporShow
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!