Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Megjott ellenanyag tesztem eredmenye nekem is.5 honappal 2. Pfizer utan: 167 BAU / ml. Referencia ertek min 30.
több mint 3 éve
Toto21
5 966
Szerintetek vissza fog allni az elet meg normalis ( corona elotti) allapotba? Mert valahogy ugy erzem meg az X-edik oltas utan se lehet majd biztosra menni. Vajon evente lesznek honapok mikor csak maszkban lehet barmit csinalni? Mar igazan vege lehetne ennek az egesznek. Elegge lehangolo az egesz mar... Nincs kedvem se kartyat mutogatni, se maszkot hordani ujra.
több mint 3 éve
olyan, mint a szaggás...Mi az a Szallas?Persze. Szallas vesztes egy tünet. Szallas / izleles sogoromnak negatív teszt után 3 hónappal kezdett realizalodni. De most 8 hónappal utána se 100% még.De azért közben azért lehet gyógyult valaki, anélkül hogy visszatérne a szaglása?ajóisten, az unokahúgomnak fél év vótVan valami ami esetleg gyorsít a szaglás helyreállásán?nemkőNem írt fel. Az segítene a szaglásban is? Mert ezen kívül jól vagyok.A szaglásvesztés mennyi ideig tart? Ízeket még érzek.Változó, elvileg néhány hét. A háziorvos nem írt fel Favipiravirt? A tünetek megjelenése után 5-10 napon belül kell kezdeni szedni.
bcsarli
nagylaza
A mintavételi ponton kaptam valami ezerszer másolt tájékoztatót amin szerepel, hogy a háziorvos eldöntheti a Favipiravir alkalmazását. Szerintem amikor beszéltünk látta hogy nincs nagy baj, így nem írta fel. Kérjem kedden?
bcsarli
www.nature.com/articles/s41598-021-90551-6
sutianap
bcsarli
sutianap
Gondolom az unokahúgod sem volt fél évet karanténban?
bcsarli
Toca
VvAlekosz
szaglás
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Alekosz úr, te elengedted a covidot? Hagyod a gicibe?Mi az a Szallas?Persze. Szallas vesztes egy tünet. Szallas / izleles sogoromnak negatív teszt után 3 hónappal kezdett realizalodni. De most 8 hónappal utána se 100% még.De azért közben azért lehet gyógyult valaki, anélkül hogy visszatérne a szaglása?ajóisten, az unokahúgomnak fél év vótVan valami ami esetleg gyorsít a szaglás helyreállásán?nemkőNem írt fel. Az segítene a szaglásban is? Mert ezen kívül jól vagyok.A szaglásvesztés mennyi ideig tart? Ízeket még érzek.Változó, elvileg néhány hét. A háziorvos nem írt fel Favipiravirt? A tünetek megjelenése után 5-10 napon belül kell kezdeni szedni.
bcsarli
nagylaza
A mintavételi ponton kaptam valami ezerszer másolt tájékoztatót amin szerepel, hogy a háziorvos eldöntheti a Favipiravir alkalmazását. Szerintem amikor beszéltünk látta hogy nincs nagy baj, így nem írta fel. Kérjem kedden?
bcsarli
sutianap
bcsarli
sutianap
bcsarli
Toca
VvAlekosz
több mint 3 éve
Hajléktalan leszel a vírustól.Mi az a Szallas?Persze. Szallas vesztes egy tünet. Szallas / izleles sogoromnak negatív teszt után 3 hónappal kezdett realizalodni. De most 8 hónappal utána se 100% még.De azért közben azért lehet gyógyult valaki, anélkül hogy visszatérne a szaglása?ajóisten, az unokahúgomnak fél év vótVan valami ami esetleg gyorsít a szaglás helyreállásán?nemkőNem írt fel. Az segítene a szaglásban is? Mert ezen kívül jól vagyok.A szaglásvesztés mennyi ideig tart? Ízeket még érzek.Változó, elvileg néhány hét. A háziorvos nem írt fel Favipiravirt? A tünetek megjelenése után 5-10 napon belül kell kezdeni szedni.
bcsarli
nagylaza
bcsarli
sutianap
bcsarli
sutianap
bcsarli
Toca
VvAlekosz
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Mi az a Szallas?Persze. Szallas vesztes egy tünet. Szallas / izleles sogoromnak negatív teszt után 3 hónappal kezdett realizalodni. De most 8 hónappal utána se 100% még.De azért közben azért lehet gyógyult valaki, anélkül hogy visszatérne a szaglása?ajóisten, az unokahúgomnak fél év vótVan valami ami esetleg gyorsít a szaglás helyreállásán?nemkőNem írt fel. Az segítene a szaglásban is? Mert ezen kívül jól vagyok.A szaglásvesztés mennyi ideig tart? Ízeket még érzek.Változó, elvileg néhány hét. A háziorvos nem írt fel Favipiravirt? A tünetek megjelenése után 5-10 napon belül kell kezdeni szedni.
bcsarli
nagylaza
bcsarli
sutianap
bcsarli
sutianap
bcsarli
Toca
több mint 3 éve
Mikey
18 756
"Tíz év múlva leáll a vesém az oltástól. Ettől félek. A koronavírust kiköhögöm 5 nap alatt, attól nem félek. Győzz meg, hogy tévedek, cáfold meg amit mondok."Nem menne, ugyanakkor én azzal reagálnék, hogy először bizonyítsa az állításának helyességét. S innentől döntetlen lenne. Pont ez a bajom az oltástól való rettegéssel. Semmi nem indokolja. Az egyéni butaságon kívül.
Neked menne?
Sobri Jóska
A kötelező oltás kapcsán egyetértek. A legelején megkaptuk, hogy nem vagyunk tízmillió virológus országa, tehát ne okoskodjunk a témában. Ugyanígy nem vagyunk tízmillió oltásszakértő országa sem, tehát ránk bízni sem kellene a döntést, hogy beoltassuk magunkat vagy sem.
Természetesen így könnyebb a kormánynak, mert a felelősség át lett tolva a népre, ill. most már a munkáltatókra. (A politikai vonatkozását a dolognak most hagyjuk.)
több mint 3 éve
Passz....Visszakérdezek. Aki emiatt nem oltakozik, az mire alapozza ezen félelmeit azonkívül, hogy "nem tudja"?
Sobri Jóska
Mikey
Én a koronavírustól félek, ezért oltakozok.
Gondolom aki nem oltakozik, azt más félelmek mozgatják.
Van aki egy 2 centis póktól tud félni, vagy egy egértől vagy egy lifttől vagy bezárt szobában, én csak felfogni tudom ezt, átélni nem.
De felesleges ezügyben visszakérdezni, mert azzal csak a kommunikációs térben lehet bármire is jutni, a valóságban sokra nem mész vele.
"Tíz év múlva leáll a vesém az oltástól. Ettől félek. A koronavírust kiköhögöm 5 nap alatt, attól nem félek. Győzz meg, hogy tévedek, cáfold meg amit mondok."
Neked menne?
Ezért kéne a kötelező oltás, hogy az embernek ne kérdezősködnie, győzködnie, cáfolnia, stb., kelljen, hanem csak menni oltakozni.
több mint 3 éve
A 3. ismétlő oltással kapcsolatban lenne egy kérdésem. Online foglaltam jövő hétre időpontot oltópontra. Regisztráció során nem derült ki, hogy milyen oltást választhatok. Ott a helyszínen lehet majd választani?Igen. Azt is elmondják, hogy miből lehet választani.
xrace77
Nem egyszerű: egyik családtagom két Pfizer után Modernát kért és kapott, másik családtagomnak pár hét múlva (szintén két Pfizer után) ugyanezen a helyen azt mondták, hogy ott nem oltanak Modernával. (Bp.)
több mint 3 éve
coldastop - akó nem kell annyit keresniwww.hazipatika.com/taplalkozas/vitamin_abc/cikkek/koronavirus_ez_a_vitamin_adhatja_vissza_a_szaglast/20210929150025De azért közben azért lehet gyógyult valaki, anélkül hogy visszatérne a szaglása?ajóisten, az unokahúgomnak fél év vótVan valami ami esetleg gyorsít a szaglás helyreállásán?nemkőNem írt fel. Az segítene a szaglásban is? Mert ezen kívül jól vagyok.A szaglásvesztés mennyi ideig tart? Ízeket még érzek.Változó, elvileg néhány hét. A háziorvos nem írt fel Favipiravirt? A tünetek megjelenése után 5-10 napon belül kell kezdeni szedni.
bcsarli
nagylaza
bcsarli
sutianap
bcsarli
sutianap
bcsarli
majd süti megszakérti😊
NB2
több mint 3 éve
egy hét alatt kijött, csak szagsüket maratt jódarabigDe azért közben azért lehet gyógyult valaki, anélkül hogy visszatérne a szaglása?ajóisten, az unokahúgomnak fél év vótVan valami ami esetleg gyorsít a szaglás helyreállásán?nemkőNem írt fel. Az segítene a szaglásban is? Mert ezen kívül jól vagyok.A szaglásvesztés mennyi ideig tart? Ízeket még érzek.Változó, elvileg néhány hét. A háziorvos nem írt fel Favipiravirt? A tünetek megjelenése után 5-10 napon belül kell kezdeni szedni.
bcsarli
nagylaza
bcsarli
sutianap
bcsarli
sutianap
bcsarli
több mint 3 éve
www.hazipatika.com/taplalkozas/vitamin_abc/cikkek/koronavirus_ez_a_vitamin_adhatja_vissza_a_szaglast/20210929150025De azért közben azért lehet gyógyult valaki, anélkül hogy visszatérne a szaglása?ajóisten, az unokahúgomnak fél év vótVan valami ami esetleg gyorsít a szaglás helyreállásán?nemkőNem írt fel. Az segítene a szaglásban is? Mert ezen kívül jól vagyok.A szaglásvesztés mennyi ideig tart? Ízeket még érzek.Változó, elvileg néhány hét. A háziorvos nem írt fel Favipiravirt? A tünetek megjelenése után 5-10 napon belül kell kezdeni szedni.
bcsarli
nagylaza
bcsarli
sutianap
bcsarli
sutianap
bcsarli
majd süti megszakérti😊
több mint 3 éve
Persze. Szallas vesztes egy tünet. Szallas / izleles sogoromnak negatív teszt után 3 hónappal kezdett realizalodni. De most 8 hónappal utána se 100% még.De azért közben azért lehet gyógyult valaki, anélkül hogy visszatérne a szaglása?ajóisten, az unokahúgomnak fél év vótVan valami ami esetleg gyorsít a szaglás helyreállásán?nemkőNem írt fel. Az segítene a szaglásban is? Mert ezen kívül jól vagyok.A szaglásvesztés mennyi ideig tart? Ízeket még érzek.Változó, elvileg néhány hét. A háziorvos nem írt fel Favipiravirt? A tünetek megjelenése után 5-10 napon belül kell kezdeni szedni.
bcsarli
nagylaza
bcsarli
sutianap
bcsarli
sutianap
bcsarli
több mint 3 éve
De azért közben azért lehet gyógyult valaki, anélkül hogy visszatérne a szaglása?ajóisten, az unokahúgomnak fél év vótVan valami ami esetleg gyorsít a szaglás helyreállásán?nemkőNem írt fel. Az segítene a szaglásban is? Mert ezen kívül jól vagyok.A szaglásvesztés mennyi ideig tart? Ízeket még érzek.Változó, elvileg néhány hét. A háziorvos nem írt fel Favipiravirt? A tünetek megjelenése után 5-10 napon belül kell kezdeni szedni.
bcsarli
nagylaza
bcsarli
sutianap
bcsarli
sutianap
több mint 3 éve
xrace77
4 515
A 3. ismétlő oltással kapcsolatban lenne egy kérdésem. Online foglaltam jövő hétre időpontot oltópontra. Regisztráció során nem derült ki, hogy milyen oltást választhatok. Ott a helyszínen lehet majd választani?
több mint 3 éve
Benne volt a pakliban.Ha meg covidos lettél volna akkor lehet az a pár nap jelentett volna annyit, hogy korházba kerülsz. Ki tudja...?Ha a háziorvos nem javasolja + csak enyhe tüneteid vannak, akkor véletlenül sem szabad erőltetni. Nekem azért írta fel, mert dögrováson voltam, és azt hitte koronás vagyok. Feleségem kiváltotta, de nem kezdtem el szedni, inkább vártam néhány napot, amíg megjött a PCR (negatív) eredménye.Akkor imádkozunk...ajóisten, az unokahúgomnak fél év vótVan valami ami esetleg gyorsít a szaglás helyreállásán?nemkőNem írt fel. Az segítene a szaglásban is? Mert ezen kívül jól vagyok.A szaglásvesztés mennyi ideig tart? Ízeket még érzek.Változó, elvileg néhány hét. A háziorvos nem írt fel Favipiravirt? A tünetek megjelenése után 5-10 napon belül kell kezdeni szedni.
bcsarli
nagylaza
bcsarli
sutianap
bcsarli
sutianap
bcsarli
nagylaza
peach
Amikor rákérdeztem a háziorvosnál (akkor most kezdjem el szedni negatív gyorsteszt után, PCR-eredmény nélkül?), az volt a válasz, hogy "inkább igen, mint nem".
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Ha meg covidos lettél volna akkor lehet az a pár nap jelentett volna annyit, hogy korházba kerülsz. Ki tudja...?Ha a háziorvos nem javasolja + csak enyhe tüneteid vannak, akkor véletlenül sem szabad erőltetni. Nekem azért írta fel, mert dögrováson voltam, és azt hitte koronás vagyok. Feleségem kiváltotta, de nem kezdtem el szedni, inkább vártam néhány napot, amíg megjött a PCR (negatív) eredménye.Akkor imádkozunk...ajóisten, az unokahúgomnak fél év vótVan valami ami esetleg gyorsít a szaglás helyreállásán?nemkőNem írt fel. Az segítene a szaglásban is? Mert ezen kívül jól vagyok.A szaglásvesztés mennyi ideig tart? Ízeket még érzek.Változó, elvileg néhány hét. A háziorvos nem írt fel Favipiravirt? A tünetek megjelenése után 5-10 napon belül kell kezdeni szedni.
bcsarli
nagylaza
bcsarli
sutianap
bcsarli
sutianap
bcsarli
nagylaza
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Ha a háziorvos nem javasolja + csak enyhe tüneteid vannak, akkor véletlenül sem szabad erőltetni. Nekem azért írta fel, mert dögrováson voltam, és azt hitte koronás vagyok. Feleségem kiváltotta, de nem kezdtem el szedni, inkább vártam néhány napot, amíg megjött a PCR (negatív) eredménye.Akkor imádkozunk...ajóisten, az unokahúgomnak fél év vótVan valami ami esetleg gyorsít a szaglás helyreállásán?nemkőNem írt fel. Az segítene a szaglásban is? Mert ezen kívül jól vagyok.A szaglásvesztés mennyi ideig tart? Ízeket még érzek.Változó, elvileg néhány hét. A háziorvos nem írt fel Favipiravirt? A tünetek megjelenése után 5-10 napon belül kell kezdeni szedni.
bcsarli
nagylaza
bcsarli
sutianap
bcsarli
sutianap
bcsarli
több mint 3 éve
Akkor imádkozunk...ajóisten, az unokahúgomnak fél év vótVan valami ami esetleg gyorsít a szaglás helyreállásán?nemkőNem írt fel. Az segítene a szaglásban is? Mert ezen kívül jól vagyok.A szaglásvesztés mennyi ideig tart? Ízeket még érzek.Változó, elvileg néhány hét. A háziorvos nem írt fel Favipiravirt? A tünetek megjelenése után 5-10 napon belül kell kezdeni szedni.
bcsarli
nagylaza
bcsarli
sutianap
bcsarli
sutianap
több mint 3 éve
ajóisten, az unokahúgomnak fél év vótVan valami ami esetleg gyorsít a szaglás helyreállásán?nemkőNem írt fel. Az segítene a szaglásban is? Mert ezen kívül jól vagyok.A szaglásvesztés mennyi ideig tart? Ízeket még érzek.Változó, elvileg néhány hét. A háziorvos nem írt fel Favipiravirt? A tünetek megjelenése után 5-10 napon belül kell kezdeni szedni.
bcsarli
nagylaza
bcsarli
sutianap
bcsarli
több mint 3 éve
Nincs itthon. Neten lehet rendelni házhozszállítással? 😀LSD?Van valami ami esetleg gyorsít a szaglás helyreállásán?nemkőNem írt fel. Az segítene a szaglásban is? Mert ezen kívül jól vagyok.A szaglásvesztés mennyi ideig tart? Ízeket még érzek.Változó, elvileg néhány hét. A háziorvos nem írt fel Favipiravirt? A tünetek megjelenése után 5-10 napon belül kell kezdeni szedni.
bcsarli
nagylaza
bcsarli
sutianap
bcsarli
empty taxi
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 3 éve
LSD?Van valami ami esetleg gyorsít a szaglás helyreállásán?nemkőNem írt fel. Az segítene a szaglásban is? Mert ezen kívül jól vagyok.A szaglásvesztés mennyi ideig tart? Ízeket még érzek.Változó, elvileg néhány hét. A háziorvos nem írt fel Favipiravirt? A tünetek megjelenése után 5-10 napon belül kell kezdeni szedni.
bcsarli
nagylaza
bcsarli
sutianap
bcsarli
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Van valami ami esetleg gyorsít a szaglás helyreállásán?nemkőNem írt fel. Az segítene a szaglásban is? Mert ezen kívül jól vagyok.A szaglásvesztés mennyi ideig tart? Ízeket még érzek.Változó, elvileg néhány hét. A háziorvos nem írt fel Favipiravirt? A tünetek megjelenése után 5-10 napon belül kell kezdeni szedni.
bcsarli
nagylaza
bcsarli
sutianap
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 3 éve
nemkőNem írt fel. Az segítene a szaglásban is? Mert ezen kívül jól vagyok.A szaglásvesztés mennyi ideig tart? Ízeket még érzek.Változó, elvileg néhány hét. A háziorvos nem írt fel Favipiravirt? A tünetek megjelenése után 5-10 napon belül kell kezdeni szedni.
bcsarli
nagylaza
bcsarli
Szerkesztette: sutianap
több mint 3 éve
durva?? inkább hatékonysági kérdések vannak vele, az viszont bőséggelNem kell feltétlenül, alapvetően az elég durva gyogyszer, ha valaki oltott és nincs különösebben baja, akkor nem érdemes.A szaglásvesztés mennyi ideig tart? Ízeket még érzek.Változó, elvileg néhány hét. A háziorvos nem írt fel Favipiravirt? A tünetek megjelenése után 5-10 napon belül kell kezdeni szedni.
bcsarli
nagylaza
somoskovig