Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Minden topicban??? Foci, politika, korona. De nem mi tehetünk róla, hogy ezeket teljesen átszövi a politika. Az egész 2 éves koronavírus védekezés nagyrésze csak azt a célt szolgálja, hogy hatalmon maradjanak és ha lehet még többet lopjanak!Hát ja. Nehéz azt mondani, hogy hát nézzétek, mindenhol ez van, amikor Európában csak mi vettünk huszonvalahányezer lélegeztetőgépet, csak mi vettünk 5 millió kínai vakcinát, csak mi oltottunk be vele 1 millió hatvan felettit. És közben (szinte) csak nálunk nem volt lényegében semmilyen átmeneti segély a legnagyobb lezárások idején, a leginkább érintett szektorokban sem.
Én egyébként nem harapnám le a fejüket, ha emiatt a totál ismeretlen vírus miatt nem mindig hoznának jó döntést. De pl itt van a birkamenet esete. Már többen írtuk, hogy nem biztos, hogy jó ötlet egy durvuló járvány közepette egy ilyen tömegesemény, főleg, hogy Európa egyik legfertőzöttebb országából ezrével hozták az embereket. Erre épelméjű ember azt kérdezni: NOOOORMÁLIS??? (megjegyzem én megemlítettem, hogy az ellenzéki tüntetést sem kéne megtartani)
Szóval elhiszem, hogy Fradistaként (esetleg Fidesz szimpatizánsként) bánt, hogy ekézzük őket, de hidd el, ha csak bénázásokról szólna a dolog, szerintem én is és sokan hamar túllépnénk rajta és azzal elintéznénk: hát basszus tényleg erre a vírusra nem lehetett felkészülni, megtették a legtöbbet amit tudtak, néha belecsúszik 1-1 hiba, de ebben a helyzetben ezt elnézzük.
NB2
Ja, és csak mi szálltunk ki az európai közös vakcina programból a jövőre nézve. Csak mi majd megoldjuk magunk. Valahogy. Hogy hogy a ****csába, azt ugyan senki nem tudja. Majd feltaláljuk mi magunk az ellenszert. Vagy gyártjuk Csingcsangékét ... a legdrágábban a világon.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Ezek felső - és középvezetők, cégtulajok, építészek, jogászok, mérnök és földmérők...Mondd nekik azt, hogy bizony, bizony. És tedd hozzá, hogy megbízható helyről megsúgták neked, hogy mivel kevesen vállalták be a vakcinát, ezért a sörbe és a borba is belenyúltak. Csak az ezerkétszáz forintos német sört és az öt puttonyos tokajit nem bántották, mert ők azt isszák. A többibe mind mentek bele a gének.Figyu, szerintük a DNS-be belenyúltak, manipulálják az oltottak génjeit, amitől majd valamelyik szervük tönkremegy.Mindezt Csernobiltól 500 km-re.Nekem néhány oltásellenes úgy nyilatkozott, hogy vár 3-4 évet a hosszútávú mellékhatások miatt.Egyszerűen nem értem baszki, hogy mit kell ezen ennyit lamentálni.Na még egyszer:Oltás + maszk működik = Magyarország működik 😊
Oltás + maszk.
Amadeus
bcsarli
Itt egy halálos, gyorsan terjedő betegség.
Itt van a vele szemben hatásos vakcina, többféle, válogathatsz.
Itt vannak a maszkok, orvosi maszk, nem orvosi, designer drága márkás, nem designer drága márkás. Válogathatsz.
Mi tartja vissza az embereket?
Nem olttatja be magát, mert nem tudja mi van benne. Több milliárd reprezentatív minta után.
De bazmeg a felvágottat megeszi, a kőbányait megissza.
Nevetséges.
Amadeus
Már ha megélik!
Willie Parker
Idióták.
Amadeus
Nem tudom cáfolni
Willie Parker
Ha a vakcinára nem is tudod őket rávenni, akkor legalább ne valami lőrét igyanak.
peterk2005
több mint 3 éve
Mondd nekik azt, hogy bizony, bizony. És tedd hozzá, hogy megbízható helyről megsúgták neked, hogy mivel kevesen vállalták be a vakcinát, ezért a sörbe és a borba is belenyúltak. Csak az ezerkétszáz forintos német sört és az öt puttonyos tokajit nem bántották, mert ők azt isszák. A többibe mind mentek bele a gének.Figyu, szerintük a DNS-be belenyúltak, manipulálják az oltottak génjeit, amitől majd valamelyik szervük tönkremegy.Mindezt Csernobiltól 500 km-re.Nekem néhány oltásellenes úgy nyilatkozott, hogy vár 3-4 évet a hosszútávú mellékhatások miatt.Egyszerűen nem értem baszki, hogy mit kell ezen ennyit lamentálni.Na még egyszer:Oltás + maszk működik = Magyarország működik 😊
Oltás + maszk.
Amadeus
bcsarli
Itt vannak a maszkok, orvosi maszk, nem orvosi, designer drága márkás, nem designer drága márkás. Válogathatsz.
Nem olttatja be magát, mert nem tudja mi van benne. Több milliárd reprezentatív minta után.
Nevetséges.
Amadeus
Már ha megélik!
Willie Parker
Idióták.
Amadeus
Nem tudom cáfolni
Willie Parker
Ha a vakcinára nem is tudod őket rávenni, akkor legalább ne valami lőrét igyanak.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
OFF!Esetleg nem több milliárdot kellett volna elbaszni Stop Soros, Stop akárki kampányra, hanem fizetni annak aki szeretnél az ellenanyag vizsgálatát. Jó persze rizikós, mert ha esetleg a kínai nem szuperálna, akkor buknának.Tudod mennyi itt ugyanez? 75 euro, de itt nem volt stop soros mégis fizettetnek az emberekkel, hallatlan.
Ezért is okádék ez a kormány, mert minden lépése csak és kizárólag politikai célú és nem az emberekért van!
NB2
Off:
Ti amúgy nem unjátok még hogy lassan minden topicban a "köcsög kormány" megy? Főleg itt szvsz ez az esetek döntő többségében nem jogos egyáltalán.
On
Ja és bocs a zavarásért.
davemayer
Minden topicban??? Foci, politika, korona. De nem mi tehetünk róla, hogy ezeket teljesen átszövi a politika. Az egész 2 éves koronavírus védekezés nagyrésze csak azt a célt szolgálja, hogy hatalmon maradjanak és ha lehet még többet lopjanak!
Én egyébként nem harapnám le a fejüket, ha emiatt a totál ismeretlen vírus miatt nem mindig hoznának jó döntést. De pl itt van a birkamenet esete. Már többen írtuk, hogy nem biztos, hogy jó ötlet egy durvuló járvány közepette egy ilyen tömegesemény, főleg, hogy Európa egyik legfertőzöttebb országából ezrével hozták az embereket. Erre épelméjű ember azt kérdezni: NOOOORMÁLIS??? (megjegyzem én megemlítettem, hogy az ellenzéki tüntetést sem kéne megtartani)
Szóval elhiszem, hogy Fradistaként (esetleg Fidesz szimpatizánsként) bánt, hogy ekézzük őket, de hidd el, ha csak bénázásokról szólna a dolog, szerintem én is és sokan hamar túllépnénk rajta és azzal elintéznénk: hát basszus tényleg erre a vírusra nem lehetett felkészülni, megtették a legtöbbet amit tudtak, néha belecsúszik 1-1 hiba, de ebben a helyzetben ezt elnézzük.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Figyu, szerintük a DNS-be belenyúltak, manipulálják az oltottak génjeit, amitől majd valamelyik szervük tönkremegy.Mindezt Csernobiltól 500 km-re.Nekem néhány oltásellenes úgy nyilatkozott, hogy vár 3-4 évet a hosszútávú mellékhatások miatt.Egyszerűen nem értem baszki, hogy mit kell ezen ennyit lamentálni.Na még egyszer:Oltás + maszk működik = Magyarország működik 😊
Oltás + maszk.
Amadeus
bcsarli
Nevetséges.
Amadeus
Már ha megélik!
Willie Parker
Idióták.
Amadeus
Nem tudom cáfolni
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 915
Mindezt Csernobiltól 500 km-re.Nekem néhány oltásellenes úgy nyilatkozott, hogy vár 3-4 évet a hosszútávú mellékhatások miatt.Egyszerűen nem értem baszki, hogy mit kell ezen ennyit lamentálni.Na még egyszer:Oltás + maszk működik = Magyarország működik 😊
Oltás + maszk.
Amadeus
bcsarli
Nevetséges.
Amadeus
Már ha megélik!
Willie Parker
Idióták.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Detto. Haverom meg kivar. Meg aztan egeszseges, neki ugyse lesz baja, stbNekem néhány oltásellenes úgy nyilatkozott, hogy vár 3-4 évet a hosszútávú mellékhatások miatt.Egyszerűen nem értem baszki, hogy mit kell ezen ennyit lamentálni.Na még egyszer:Oltás + maszk működik = Magyarország működik 😊
Oltás + maszk.
Amadeus
bcsarli
Nevetséges.
Amadeus
Már ha megélik!
Willie Parker
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Nekem néhány oltásellenes úgy nyilatkozott, hogy vár 3-4 évet a hosszútávú mellékhatások miatt.Egyszerűen nem értem baszki, hogy mit kell ezen ennyit lamentálni.Na még egyszer:Oltás + maszk működik = Magyarország működik 😊
Oltás + maszk.
Amadeus
bcsarli
Nevetséges.
Amadeus
Már ha megélik!
több mint 3 éve
34 éves kolléganő 2 moderna után tüdőgyulladás. :/geci ez a delta de nagyon.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Múltkor haveromtól kaptam kettő darab két literes, műanyag palackos Kőbányait.... 😕Pedig az az igazi "mindent bele sör" az arany ászok (szándékosan kisbetűvel) mellett.A kőbányait kérem kihagyni az ilyen hasonlatokból. KöszönömEgyszerűen nem értem baszki, hogy mit kell ezen ennyit lamentálni.Na még egyszer:Oltás + maszk működik = Magyarország működik 😊
Oltás + maszk.
Amadeus
bcsarli
Nevetséges.
Amadeus
peach
Amadeus
Értem hogy ő kőbányai gyerek és nagy lokálpatrióta, de bazzeg 😀
Azóta is egy szekrény mélyére van elsuvasztva, szerintem majd kirakom a kuka mellé, a csöviknek jó lesz...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 915
Pedig az az igazi "mindent bele sör" az arany ászok (szándékosan kisbetűvel) mellett.A kőbányait kérem kihagyni az ilyen hasonlatokból. KöszönömEgyszerűen nem értem baszki, hogy mit kell ezen ennyit lamentálni.Na még egyszer:Oltás + maszk működik = Magyarország működik 😊
Oltás + maszk.
Amadeus
bcsarli
Nevetséges.
Amadeus
peach
több mint 3 éve
A kőbányait kérem kihagyni az ilyen hasonlatokból. KöszönömEgyszerűen nem értem baszki, hogy mit kell ezen ennyit lamentálni.Na még egyszer:Oltás + maszk működik = Magyarország működik 😊
Oltás + maszk.
Amadeus
bcsarli
Nevetséges.
Amadeus
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Igen, karanténban voltam 10 napig. Nemtom most hogy megy a dolog, de az én karanténom azzal szűnt meg, hogy kaptam egy határozatot a kormányhivataltól amiben visszavonták a karantént. (őszintén szólva nem emlékszem, hogy a háziorvosnak volt-e szerepe ennek a határozatnak az elindításában vagy sem..)Te egyébként karanténban voltál? Ha lejár a 10 nap, akkor elég jelezni a háziorvosnak, hogy rendben vagyok, és feloldják a karantént?Ne vizsgálgasd magad, nem lesz semmi gond. Nem akarom elbagatelizálni a dolgot, de az az igazság, hogy a nagy "hype" miatt sajnos nehéz reálisan kezelni ezt a vírust. Valójában viszont még oltás nélkül is nagyon jó esélyed lenne rá, hogy ne durvuljon be, így pedig pláne. Nyugi.Köszi 😊Nekem is ugyanígy volt amikor elkaptam és nem durvult be. Nyugi, a ping-pongosok simán legyűrik 😊Köszi!Ne fesd az ördögöt a falra, mert megver a házmester! Minden jót!Pontosan így van, hülyének is néztek a mintavételi ponton. Azért ha már ott voltam megcsinált még egy AG gyorstesztet, természetesen az is pozitív.Passzolok. Úgy tudtam (a háziorvosom és mások is ezt mondták), hogy amennyiben a gyorsteszt pozitív, akkor már nincs PCR. Elvileg ez a protokoll, gyakorlatilag viszont - a jelek szerint - mégsem.Én egy 37,9-es mérés után inkább leellenőriztettem a háziorvossal. Nála a csak antigén volt, az pozitív lett. Ma megyek PCR-re. Már 36,2 szinte mindíg amikor ellenőrzöm, kb 90 százalékosnak érzem magam. Ezért kérdeztem, hogy lehet-e reménykedni ezek után negatív PCR-ben. Tudom, reménykedni mindíg lehet, de mi a realitás? Mondjuk akkor szuri előtt nem baj hogy kiderül.Ha egy antigén gyorsteszt pozitívat mutat, akkor azért van sansz rá hogy a PCR negatív lesz?A gyorsteszt eredményét csak akkor fogadják el, ha pozitív. Ha negatív, akkor jön a PCR.
bcsarli
nagylaza
bcsarli
nagylaza
Nov 6-ig karantén ami szombat, tehát nov 8. Továbbra sem érzek semmi tünetet, talán egy minimális szédülés van. Most azzal töltöm az időmet hogy parázok azon, hogy be fog durvulni.
bcsarli
nagylaza
Vasárnap volt hőemelkedés, meg le voltam gyengülve, amiatt mentem el ellenőriztetni.
azóta jól vagyok, de nem tudom mire számíthatok. Remélem vasárnap volt a mélypont. Csak annyi időm van agyalni, hogy az is eszembe jut hogy bedurvulhat.
bcsarli
Szesze
Most azért az van, hogy bármi kicsi jelet tapasztalok, amit máskor észre se vennék, akkor teljesen bepánikolok. Valójában meg olyan a helyzet, hogy ha nem nézettem volna meg, akkor simán csinálnám a napi rutint. Az valóban csinálhatna nagyobb bajt, így jó hogy megnézettem. Legalább nem terjesztem.
bcsarli
Szesze
bcsarli
több mint 3 éve
Mikey
18 756
BREAKING: az emberek buták!Egyszerűen nem értem baszki, hogy mit kell ezen ennyit lamentálni.Na még egyszer:Oltás + maszk működik = Magyarország működik 😊
Oltás + maszk.
Amadeus
bcsarli
Nevetséges.
Amadeus
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 915
Egyszerűen nem értem baszki, hogy mit kell ezen ennyit lamentálni.Na még egyszer:Oltás + maszk működik = Magyarország működik 😊
Oltás + maszk.
Amadeus
bcsarli
Nevetséges.
több mint 3 éve
Na még egyszer:Oltás + maszk működik = Magyarország működik 😊
Oltás + maszk.
Amadeus
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 915
Na még egyszer: Oltás + maszk.
több mint 3 éve
Te egyébként karanténban voltál? Ha lejár a 10 nap, akkor elég jelezni a háziorvosnak, hogy rendben vagyok, és feloldják a karantént?Ne vizsgálgasd magad, nem lesz semmi gond. Nem akarom elbagatelizálni a dolgot, de az az igazság, hogy a nagy "hype" miatt sajnos nehéz reálisan kezelni ezt a vírust. Valójában viszont még oltás nélkül is nagyon jó esélyed lenne rá, hogy ne durvuljon be, így pedig pláne. Nyugi.Köszi 😊Nekem is ugyanígy volt amikor elkaptam és nem durvult be. Nyugi, a ping-pongosok simán legyűrik 😊Köszi!Ne fesd az ördögöt a falra, mert megver a házmester! Minden jót!Pontosan így van, hülyének is néztek a mintavételi ponton. Azért ha már ott voltam megcsinált még egy AG gyorstesztet, természetesen az is pozitív.Passzolok. Úgy tudtam (a háziorvosom és mások is ezt mondták), hogy amennyiben a gyorsteszt pozitív, akkor már nincs PCR. Elvileg ez a protokoll, gyakorlatilag viszont - a jelek szerint - mégsem.Én egy 37,9-es mérés után inkább leellenőriztettem a háziorvossal. Nála a csak antigén volt, az pozitív lett. Ma megyek PCR-re. Már 36,2 szinte mindíg amikor ellenőrzöm, kb 90 százalékosnak érzem magam. Ezért kérdeztem, hogy lehet-e reménykedni ezek után negatív PCR-ben. Tudom, reménykedni mindíg lehet, de mi a realitás? Mondjuk akkor szuri előtt nem baj hogy kiderül.Ha egy antigén gyorsteszt pozitívat mutat, akkor azért van sansz rá hogy a PCR negatív lesz?A gyorsteszt eredményét csak akkor fogadják el, ha pozitív. Ha negatív, akkor jön a PCR.
bcsarli
nagylaza
bcsarli
nagylaza
Nov 6-ig karantén ami szombat, tehát nov 8. Továbbra sem érzek semmi tünetet, talán egy minimális szédülés van. Most azzal töltöm az időmet hogy parázok azon, hogy be fog durvulni.
bcsarli
nagylaza
Vasárnap volt hőemelkedés, meg le voltam gyengülve, amiatt mentem el ellenőriztetni.
azóta jól vagyok, de nem tudom mire számíthatok. Remélem vasárnap volt a mélypont. Csak annyi időm van agyalni, hogy az is eszembe jut hogy bedurvulhat.
bcsarli
Szesze
Most azért az van, hogy bármi kicsi jelet tapasztalok, amit máskor észre se vennék, akkor teljesen bepánikolok. Valójában meg olyan a helyzet, hogy ha nem nézettem volna meg, akkor simán csinálnám a napi rutint. Az valóban csinálhatna nagyobb bajt, így jó hogy megnézettem. Legalább nem terjesztem.
bcsarli
Szesze
több mint 3 éve
Igazad van, a kormány tökéletesen kezeli a járványt, így a jelenlegi negyedik hullámot is. Minden intézkedést időben hoznak meg, és odafigyelnek az emberek egészségére. Nekik tényleg az emberek élete és egészsége az első, minden más csak utána következhet. Ez minden egyes tettükből látszik. Egyszerűen nem tudnak hibázni! Ezért van külön egészségügyi minisztérium, ezért van napi szakértői tájékoztatás a köztévén neves virológusoktól, járványügyi szakemberektől,stbItt Hollandiában kb ugyanez lesz, de itt nem volt egyik sem. Biztos hogy erről is a kormány tehet?Tehát az elmúlt 2 napban az a propaganda ment, hogy az oltás elég a védekezéshez, ma meg 3 lépést bejelentenek és Gulyi megemlítette h zárt térben kötelező maszkról MÉG nem döntöttek... bohóc banda.Vadászati, békamenet, stb
Beki
Vrij6
Nem értem esküszöm hogy mi alapján ítélkeztek ilyenkor.
Azt meg már elég sok helyen elmondták hogy az oltás leginkább abban segít hogy ha el is kapod, semmilyen vagy gyengébb lefolyású lesz nálad a betegség (ergo azt nem akadályozza meg hogy átadd olyannak akire veszélyesebb, emiatt kell a maszk).
davemayer
Ha bekapcsolom a köztévét, rendre hozzáértő szakemberek mutogatnak mindenféle diagramot, meg ábrát a járvány alakulásával kapcsolatban. Masszív tudást lehetett eddig is felszedni napi 1-2 óra köztévé nézéséből az elmúlt másfél évben. Az állampolgárok így megfelelően tájékoztatva vannak az igazán fontos kérdéseket illetően. Hála a kormánynak.
Az, hogy még mindig nincs kötelező bolti maszkviselés, iskolai kötelező maszk, zárt terekbe a belépés korlátozása (igen, EU védettségi kóddal)
ingyenes teszt, stb az nem a kormány hibája.
Megkeseredett ember vagyok, akinek soha semmi jó, amit a kormány csinál. Főleg a vírusvédekezés terén.
Éljen a Párt! Éljen soká!
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
több mint 3 éve
Duff
3 133
Ti amúgy nem unjátok még hogy lassan minden topicban a "köcsög kormány" megy?Nem.
davemayer
Főleg itt szvsz ez az esetek döntő többségében nem jogos egyáltalán.De.
davemayer
több mint 3 éve
Esetleg nem több milliárdot kellett volna elbaszni Stop Soros, Stop akárki kampányra, hanem fizetni annak aki szeretnél az ellenanyag vizsgálatát. Jó persze rizikós, mert ha esetleg a kínai nem szuperálna, akkor buknának.Tudod mennyi itt ugyanez? 75 euro, de itt nem volt stop soros mégis fizettetnek az emberekkel, hallatlan.
Ezért is okádék ez a kormány, mert minden lépése csak és kizárólag politikai célú és nem az emberekért van!
NB2
Off:
Ti amúgy nem unjátok még hogy lassan minden topicban a "köcsög kormány" megy? Főleg itt szvsz ez az esetek döntő többségében nem jogos egyáltalán.
On
Ja és bocs a zavarásért.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Itt Hollandiában kb ugyanez lesz, de itt nem volt egyik sem. Biztos hogy erről is a kormány tehet?Tehát az elmúlt 2 napban az a propaganda ment, hogy az oltás elég a védekezéshez, ma meg 3 lépést bejelentenek és Gulyi megemlítette h zárt térben kötelező maszkról MÉG nem döntöttek... bohóc banda.Vadászati, békamenet, stb
Beki
Vrij6
Nem értem esküszöm hogy mi alapján ítélkeztek ilyenkor.
Azt meg már elég sok helyen elmondták hogy az oltás leginkább abban segít hogy ha el is kapod, semmilyen vagy gyengébb lefolyású lesz nálad a betegség (ergo azt nem akadályozza meg hogy átadd olyannak akire veszélyesebb, emiatt kell a maszk).
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
hvg.hu/tudomany/20211029_koronavirus_jakab_szekanecz_zacher
több mint 3 éve
Beiindult a propaganda gépezet, mert én is kapom már az "anyagot" rendesen.😊 Pedig aztán én végképp nem vagyok a buborékben. A facebookra eleve fél évente egyszer, ha felmegyek. Most is csak azért, mert másik telefonra költöztem és elindítottam mindent, hogy működik-e, köztük a facebook appot is. Úgy omlott rám a gyurcsány meg a többi, hogy két perc után felhúztam a nyúlcipőt. 😀
több mint 3 éve
twitterről van a kép, és a második sztem csak videóAz egyik cikknek vhogy nincs gazdája …Karacsony 99 szazalekban Gyurcsany. 😊Azért egy Gyurcsány elfért volna valahol.
Negritis
Bazzani
Vrij6
csebi
pestisracok.hu/karacsony-probal-panikot-kelteni-jarvanyugyi-korlatozasokat-kovetel-es-kotelezo-maszkviselest/
pestisracok.hu/kovesse-nalunk-eloben-a-kormanyinfot-9/
oh látom közbe mire célzol, hogy nincs szerzője
az sajnos a propaganda cikkeknél sehol sincs
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!