Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Van egy kolléganőm aki amióta megtudta, hogy be vagyok olta azóta nem jön közel hozzám, mert megfertőzöm.Épp ezért látszatintézkedés ez.
Van 15 sofőrünk abból ketten vagyunk beoltva. A pékség részen sincs meg szerintem a 30%-os beoltottsági arány.
Na ilyen helyen próbáld kötelezővé tenni. Szerintem be is dőlne a cég.
Bazzani
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Én nem tudom kinek mi a jó, de nálunk 100% hogy nem lesz kötelező pedig fideszközeli cég, a tulajék is oltáspártiak.Van egy kolléganőm aki amióta megtudta, hogy be vagyok olta azóta nem jön közel hozzám, mert megfertőzöm.Végülis sokkal jobb az éhhalál.
Van 15 sofőrünk abból ketten vagyunk beoltva. A pékség részen sincs meg szerintem a 30%-os beoltottsági arány.
Bazzani
Hanni
Így is alig találnak normális munkást (pedig jó a fizetés), nem kockáztatják meg hogy a meglévők közül emiatt bárki kiessen
Más.
45év körüli férfi ismerős (erős fizikum, nincs krónikus betegség, 2 Pfizer oltással)
3 nap alatt olyan állapotba került, hogy kórházba került és jelenleg oxigén támogatást kap.
Ha nem javul akkor gépre teszik.
több mint 3 éve
Van egy kolléganőm aki amióta megtudta, hogy be vagyok olta azóta nem jön közel hozzám, mert megfertőzöm.Végülis sokkal jobb az éhhalál.
Bazzani
több mint 3 éve
Van egy kolléganőm aki amióta megtudta, hogy be vagyok oltva azóta nem jön közel hozzám, mert megfertőzöm.Van 15 sofőrünk abból ketten vagyunk beoltva. A pékség részen sincs meg szerintem a 30%-os beoltottsági arány.
Szerkesztette: Bazzani
több mint 3 éve
Azért ez megint a szokásos gyáva szarság, mi ugyan nem hozzuk meg a kötelező oltást, de persze az önkormányzatok meg a cégek saját hatáskörben dönthetnek. Azért kíváncsi vagyok a jó példára az állami alkalmazottak esetében.Mondjuk ahol a dolgozók nagy része hómofiszban van, ott mi van? 😊
somoskovig
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
A Fidesz önkormányzatok biztos hogy egységesen kötelezővé teszik.De nagyon meglepődnék.
Baloldali önkormányzatok érdekes helyzetbe kerültek ismét. Bár szerintem ők is kötelezővé fogják tenni. Vagy óttásellenes baloldal lesznek.
bcsarli
több mint 3 éve
A Fidesz önkormányzatok biztos hogy egységesen kötelezővé teszik.öcsémék nem akarják beoltatni magukat
Baloldali önkormányzatok érdekes helyzetbe kerültek ismét. Bár szerintem ők is kötelezővé fogják tenni. Vagy óttásellenes baloldal lesznek.
bcsarli
kiváncsi leszek a katonaság hogy dönt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
A Fidesz önkormányzatok biztos hogy egységesen kötelezővé teszik.Baloldali önkormányzatok érdekes helyzetbe kerültek ismét. Bár szerintem ők is kötelezővé fogják tenni. Vagy óttásellenes baloldal lesznek.
több mint 3 éve
A harmadik oltást amikor neten intézem akkor pontos dátumot is tudok foglalni?Lehet. Sőt, én. Csak olyat láttam (Bp)
Másnapra szabadságot szeretnék és nekünk pár héttel előtte már ki kell kérni.
Bazzani
Reggel 8 ra mentem, nem kellett várni sem.. utána, lehet volt torlódás..
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
A harmadik oltást amikor neten intézem akkor pontos dátumot is tudok foglalni?Igen. Óra, percre tudsz foglalni. A visszaigazolást is így kapod meg (néhány perccel a foglalás után). Rajta lesz az óra, perc. Ha kell, azt be is tudod vinni a munkaadódnak, ha igazolni kellene.
Bazzani
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Igen. Ezért azt várni hogy a maszk miatt nem kapsz el valamit merő ábránd(amíg csak 2 hord 8 meg nem)Maszkja válogatja. Az "orvosi maszk"-ként ismert meg a különböő textil maszkok elsősorban a többieket védik tőled. De az ffp3-as maszkok nagyon jó hatékonysággal (95%+) védenek téged is. Egyszerűen ffp3-ast kell használni és akkor hatékonyan tudod magadat is védeni. Az ffp3-as maszkok drágábbak ugyan, de néhány száz forintért már kaphatók, nem akkora tétel, hogy ezen múljon. És - bár papíron egyszer használatosak -, de mivel nekünk nem kell egész nap hordani, mint pl. egy orvosnak vagy nővérnek, mi itt feltesszük fél-egy órára aztán ott feltesszük húsz percre, egy maszk több napot is simán kibír. (Érdemes rotálni őket. Ne egyet használj, hanem 2-3-at egyszerre. így mánap nem az előző napit veszed fel, amiből esetleg még nem pusztult ki minden vírus/kórokozó, hanem egy olyant ami vagy új, vagy állt 2-3 napot és biztosan kipusztult belőle minden. Aztán pár alkalom után kidobod és beemelsz helyette egy újat a rotációba.)
Janek
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Azért rendesen megindultak a Facebook virológusok a neten.Brutál, hogy Faszomfalva alsón is mennyire ért ehhez mindenki.
Mert olvastam Facebookon, hogy az oltásba hal bele mindenki és az oltással terjed a vírus!!!!
több mint 3 éve
Az olaszoknál a maszk kötelező zárt térben, az éttermekben, bárokban csak oltási igazolvánnyal ükhetnek le, és ugye október 15-től nem dolgozhatnak oltás nélkül.Ez nagyon érdekes... Baltikum totál kész, a legjobban meg az olaszok és a spanyolok állnak kábé... Fura.
Vrij6
warr_b
Úgytűnik a korlázások kellenek az oltás mellé, és akkor valszeg működik.
Kivéve Magyarországon. Itt nem kell. Mi keményebbek vagyunk... mindenkinél is...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
A harmadik oltást amikor neten intézem akkor pontos dátumot is tudok foglalni?elvileg óra:perc -re tudsz foglalni, hogy tényleg sorra kerülsz-e akkor, az már más kérdés.
Bazzani
Én 2-3 hete Bp-n (Zugló) vettem fel a harmadikat, és azért volt sor rendesen.
Azon a helyen az utcáról is eshetett be oltakozásra hajlandó emberke - aki nem foglalt eeszt-ben semmit.
Szerkesztette: gamerkr
több mint 3 éve
A harmadik oltást amikor neten intézem akkor pontos dátumot is tudok foglalni?Tudtommal igen (legalább is én az elsőt online foglaltam, azt óra-percre ki tudtam választani, a második oltási időpontot meg ennek megfelelően automatikusan generálta a rendszer), bár még nem néztem komolyabban utána, mert nekem még van pár hét addig h leteljen a 4 hónap a 2. oltástól.
Bazzani
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Azért ez megint a szokásos gyáva szarság, mi ugyan nem hozzuk meg a kötelező oltást, de persze az önkormányzatok meg a cégek saját hatáskörben dönthetnek. Azért kíváncsi vagyok a jó példára az állami alkalmazottak esetében.Meg azért vicces, hogy ezt ugye pont a "milliós" békemenet után kell meghozni.
somoskovig
Én nem vagyok konteós, meg vakcináci de azért ez igencsak táptalajt ad az oltáselleneseknek.
Szerkesztette: Bazzani
több mint 3 éve
A harmadik oltást amikor neten intézem akkor pontos dátumot is tudok foglalni?Másnapra szabadságot szeretnék és nekünk pár héttel előtte már ki kell kérni.
több mint 3 éve
Azért ez megint a szokásos gyáva szarság, mi ugyan nem hozzuk meg a kötelező oltást, de persze az önkormányzatok meg a cégek saját hatáskörben dönthetnek. Azért kíváncsi vagyok a jó példára az állami alkalmazottak esetében.
több mint 3 éve
anyum közbe pozitív gyorstesztet produkált így nem lesz PCRmegfázás miatt ment dokihoz annak a tünetei vannak
a covid nincs
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Hétfőn kaptam a harmadikat. Nem mentem el egy 500 fős konferenciára Siófokra... Tömegbe nem megyünk, ha kiállítás, ha előválasztás, ha konferencia..szabadon választott !
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
az lett volna a stb. 😀 Csak próbáltam kormányoldal felől gondolkozni, mert az ugye szerintük futottak még kategória volt. 😀 Egy stb-re jó. 😀Ha korrektek vagyunk akkor ne felejtsük el az előválasztáson levő sorokat sem.Tehát az elmúlt 2 napban az a propaganda ment, hogy az oltás elég a védekezéshez, ma meg 3 lépést bejelentenek és Gulyi megemlítette h zárt térben kötelező maszkról MÉG nem döntöttek... bohóc banda.Vadászati, békamenet, stb
Beki
Vrij6
csebi
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Ha korrektek vagyunk akkor ne felejtsük el az előválasztáson levő sorokat sem.Tehát az elmúlt 2 napban az a propaganda ment, hogy az oltás elég a védekezéshez, ma meg 3 lépést bejelentenek és Gulyi megemlítette h zárt térben kötelező maszkról MÉG nem döntöttek... bohóc banda.Vadászati, békamenet, stb
Beki
Vrij6
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Plusz malta 😊Ez nagyon érdekes... Baltikum totál kész, a legjobban meg az olaszok és a spanyolok állnak kábé... Fura.
Vrij6
warr_b
több mint 3 éve
Meg bármelyik munkáltató elrendelheti a kötelező oltást, ha nem oltatod be magad, és nem tudod igazolni hogy EÜ ok miatt nem veheted fel az oltást, akkor 1 év fizetetlen szabi, utána ki is rúghatnak.kell a maszk hétfőtől a tömegközlekedésenAz állami szerveknél is kötelező lesz az oltás
pont a lényeget elkaptam, a migránsozásnál kinyomtam.
Vrij6
Az oltottsági adatokról azt mondta, hogy minden olyan intézkedés kell, ami növeli az oltottságot, de minden más védekezési mód csak másodlagos hatékonyságú. A magyar állam szintén munkáltató, így az állami szervek esetében is előírják az oltási kötelezettséget - tette hozzá. Az önkormányzatoknál a polgármesterek döntenek a kötelező oltás elrendeléséről.
Negritis