Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Koronavírus 2024

33 feliratkozó

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 324 — beers & Packers
Gyerekkori - gyerekkorban kikezelt - asztma esetében felnőtt embernél van olyan vakcina ami inkább kerülendő?
bcsarli
Még az "aktív" asztmásoknak is javasolják az oltást, elég sok előadást és cikket találsz erről a neten.
Pl:  www.portfolio.hu/gazdasag/20210320/az-asztmasoknak-es-az-allergiasoknak-is-javasoljak-az-oltast-475010
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/159895556_922656415208178_8261595802855128279_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=1pqgEn0laX8Q7kNvgFVONIY&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=AoDio_Py_zc2o-WvSK4dqzs&oh=00_AYCvP6g-chKDqKP48iDhl-SPzAsntoH6N9R1sG5oddJhTw&oe=6748D70B
Oltás asztma és allergia esetén | Tévhit, hogy az asztmások illetve allergiások nem kaphatnak védőoltást. Sőt, kifejezetten ajánlott számukra, hiszen mint minden alapbetegség ezek is... | By M1 | Facebook
Tévhit, hogy az asztmások illetve allergiások nem kaphatnak védőoltást. Sőt, kifejezetten ajánlott számukra, hiszen mint minden alapbetegség ezek is...

A helyedben azért inkább a háziorvosomat kérdezném.
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 466 — Слава Україні! Героям слава!
Gyerekkori - gyerekkorban kikezelt - asztma esetében felnőtt embernél van olyan vakcina ami inkább kerülendő?
bcsarli
Nem értek hozzá, de barátnőm tesójának van asztmája, igaz már huszonéves bőven. Ő pfizert kapott.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

több mint 3 éve
Nohát, véget ért a Béka, öö, Békemenet, Szlávik nertárs egyből megjegyezte hogy esetleg talán valamit tenni kellene. Mivel a Romániából való beutaztatás ellen nem szólalt fel, és Merkely nertárs sem (legalábbis én nem olvastam erről nyilatkozatot), így inkább maradjanak csendben.

2 hét alatt a napi fertőzöttek száma több, mint háromszorosára ugrott (úgy hogy nem is tesztelünk normálisan), az elhunytaké 2,5-szeresre. Kórházban is kb 225%-al többen vannak, mint október 12-én.

Amúgy meg 44 halott 1 nap alatt. Szóval jah, tenni kéne valamit.

Szerkesztette: Zsellér van de Vrij

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 19 381 — Vikings fan
Megvan a PCR-tesztem eredménye: negatív!
Adjon ez bátorítást azoknak, akik iszonyatosan köhögnek, egyik zsebkendőt a másik után használják, alig látnak ki a fejükből és 39,6 fokos lázuk van. A háziorvosom is Covidra tippelt (antibiotikum mellett Favipiravirt is felírt), de nem mind korona, ami annak látszik.
nagylaza
Még egy rendesen tomboló covidot se tudsz elkapni? 😊
Matthew99
Olyan mint a Carolina elkapók.
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Adjon ez bátorítást azoknak, akik iszonyatosan köhögnek, egyik zsebkendőt a másik után használják, alig látnak ki a fejükből és 39,6 fokos lázuk van. A háziorvosom is Covidra tippelt (antibiotikum mellett Favipiravirt is felírt), de nem mind korona, ami annak látszik.
nagylaza
Még egy rendesen tomboló covidot se tudsz elkapni? 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 324 — beers & Packers
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 966
Csak erdekessegkepp: Salzburg tartomanyban 18.000 ingyenes nyalokas PCR tesztet vegeztek az ovodakban. Abbol 2 lett pozitiv.
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Nem tudom itthon miért vár mindenki a szigorításra. Az oltások tolják kicsit a negyediket a kormány érdeke hogy minél tovább húzódjon és meg tudják hosszabbítani a veszelyhelyzetet aztán a választásokat se kell kiírni negyven évig. Bejelentik az Első Galaktikus Birodalmat.
samu09
Más prioritások mentén vagyunk ésszerűek mi, és a hatalom.

több mint 3 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 082 — I like the Texans, I like who we are
Nem tudom itthon miért vár mindenki a szigorításra. Az oltások tolják kicsit a negyediket a kormány érdeke hogy minél tovább húzódjon és meg tudják hosszabbítani a veszelyhelyzetet aztán a választásokat se kell kiírni negyven évig. Bejelentik az Első Galaktikus Birodalmat.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan
Maszk + harmadik oltás.

Nem értem mire vár mindenki.
Amadeus
Reggel meg is kaptam a harmadikat....
zemanla
nekem kivárás, mert az egyik közvetlen munkatársamról kiderült, hogy pozitív. most várakozás, meg pcr-teszt.
még jó, hogy iskolaszünet van, remélem a gyerekekig végképp nem jut el, de ha nem muszáj, akkor nem vinnénk ajándékot az osztálytársaknak.
slowmotion
Nálam is így volt. A folyosón már ketten is pozitívak lettek.... vártam egy hetet én is...
zemanla
nálunk nem folyosó van, hanem open office 😮
amúgy a kolléga a közvetlen asztalszomszéd, hétfőn bent dolgoztunk (mondjuk túl sokat nem ültünk egymás mellett), aztán csütörtökön csapatépítő vonatozással - de ott maszkoztunk mindketten.
na majd kiderül. izgi van. remélem, a két adag AZ megteszi, amit meg kell.
slowmotion
Ez kollégád aki elkapta be volt oltva ?
Ha igen mivel ?
VvAlekosz
kínaival, májusig bezárólag
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Maszk + harmadik oltás.

Amadeus
zemanla
nekem kivárás, mert az egyik közvetlen munkatársamról kiderült, hogy pozitív. most várakozás, meg pcr-teszt.
még jó, hogy iskolaszünet van, remélem a gyerekekig végképp nem jut el, de ha nem muszáj, akkor nem vinnénk ajándékot az osztálytársaknak.
slowmotion
Nálam is így volt. A folyosón már ketten is pozitívak lettek.... vártam egy hetet én is...
zemanla
amúgy a kolléga a közvetlen asztalszomszéd, hétfőn bent dolgoztunk (mondjuk túl sokat nem ültünk egymás mellett), aztán csütörtökön csapatépítő vonatozással - de ott maszkoztunk mindketten.
slowmotion
Ez kollégád aki elkapta be volt oltva ?
Ha igen mivel ?
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 319 — 49ers GM
Ez a doki nagyon nagyon jól látja a helyzetet, ezt elengedták Viktorék:
 www.youtube.com/watch?v=9S5njV7Ih3Y
bcsarli
ha elengedték, ha nem azért adódik a kérdés:

Mégis mit kéne csinálni?
Amadeus
Zárt térben kötelező maszk. Ennyit bevállalhatnának.
bcsarli
Meg szerintem kellene még 2 Gyurcsány-ellenes plakátkampány, Müller Cecília bebetonozása 2/3-os többséggel 9 évre, meg egy Budapest-Felcsút TGV kínai hitelből, ezek már az előző hullámokat is szépen megfogták.

Ja, majd elfelejtettem, vissza az ingyen parkolást!!!

több mint 3 éve
bcsarli

Mégis mit kéne csinálni?
Amadeus
Zárt térben kötelező maszk. Ennyit bevállalhatnának.

több mint 3 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
bcsarli

Mégis mit kéne csinálni?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan
Maszk + harmadik oltás.

Amadeus
zemanla
slowmotion
zemanla
több mint 3 éve
Én összeszedtem vmit, gyors lefolyású nátha, amit ma remélem kipihenek, valószínűleg jövő 7re csúszik a 3. Amúgy valóban nagyon jókor jött a szünet, így is lenne programom, ez ugrott, de a holnapi nap így akkor is nyugodtabb.
dande
Ennek mik a tünetei nálad? Tegnap én is egy kicsit levert voltam, 37,9 volt a legmagasabb mérésem, de később és éjszaka 37,3 körül. Takony minimális, kb 2 óránként köhögök egyet, attól monjuk szaggat a fejem rendesen. Ahogy visszaemlékszem, egy kicsit fájt (merev volt) a hátam, folyamatosan nyújtogatni kellett. Elég mélyen éreztem, féltem is hogy vese, de mára az is elmúlt. Ma csak minimális gyengeség, meg 37,2 a max. Várjak még, vagy kérjek tesztet?
bcsarli
én két hete voltam így, "hála" a tesómnak
ő megfertőzött, én 4 napig csak azt éreztem reggel, hogy valami nem okés, aztán egyik vasárnap kitört, nátha, másnapra 38.0, levertség, hogy aztán másnapra már csak a nátha maradt meg, és azt kb 10 nap után múlott el
tesztet nem csináltam, igaz el sem igazán mozdultam itthonról 😊
NB2
Most már kb 90 százalékosnak érzem magam. De mivel nem szoktam beteg lenni, inkább nem mozdulok pár napig. Meglátjuk mi lesz.

Update: 36.7

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 957 — nabege2@yahoo.com
Én összeszedtem vmit, gyors lefolyású nátha, amit ma remélem kipihenek, valószínűleg jövő 7re csúszik a 3. Amúgy valóban nagyon jókor jött a szünet, így is lenne programom, ez ugrott, de a holnapi nap így akkor is nyugodtabb.
dande
Ennek mik a tünetei nálad? Tegnap én is egy kicsit levert voltam, 37,9 volt a legmagasabb mérésem, de később és éjszaka 37,3 körül. Takony minimális, kb 2 óránként köhögök egyet, attól monjuk szaggat a fejem rendesen. Ahogy visszaemlékszem, egy kicsit fájt (merev volt) a hátam, folyamatosan nyújtogatni kellett. Elég mélyen éreztem, féltem is hogy vese, de mára az is elmúlt. Ma csak minimális gyengeség, meg 37,2 a max. Várjak még, vagy kérjek tesztet?
bcsarli
én két hete voltam így, "hála" a tesómnak
ő megfertőzött, én 4 napig csak azt éreztem reggel, hogy valami nem okés, aztán egyik vasárnap kitört, nátha, másnapra 38.0, levertség, hogy aztán másnapra már csak a nátha maradt meg, és azt kb 10 nap után múlott el
tesztet nem csináltam, igaz el sem igazán mozdultam itthonról 😊
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Sajnos azt hallottam, hogy mifelénk egy 13 éves kislány került kórházba, gépre és mára meg is halt.......
Szörnyű.......😕
csi77
😕

Volt valamilyen alapbetegsége szegénynek?
Vrij6
Nem tudok egyéb infót, valaki posztolta hétvégén, hogy gépen van szegény, mára állítólag meghalt 😕
De már az eredeti posztot sem találom.
csi77
Jól tudom hogy Te Hollandiában élsz?
bcsarli
Nem, Szekszárd MO
csi77
Valamelyik Bears fan-al keverlek.
Ja, látom is hogy Dave-el.

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 781 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande
bcsarli
Ez nálam "rendszeres" tünet még covid előttről, torok kaparás, láz (ez egyelőre hála Istennek nem volt) a torok kaparás elmúlik és az egész átmegy taknyosságba. Ilyenkor már kB kifelé jövök. Ha semmi nem változik 1-2 nap és átfut rajtam, a torok már rendben, esélyes, hogy mézes citrom lének (valódi kifacsart citrom) és meleg teának köszönhetően. Némi köhögés. A gyorsteszt szerint a 3.verziót mutatta, átesesett de már kései, nem fertőző szakasz. Ez az oltás miatt is lehet. 99 % nem covid 😊

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 793 — Bears & Illinois fan
Sajnos azt hallottam, hogy mifelénk egy 13 éves kislány került kórházba, gépre és mára meg is halt.......
Szörnyű.......😕
csi77
😕

Vrij6
Nem tudok egyéb infót, valaki posztolta hétvégén, hogy gépen van szegény, mára állítólag meghalt 😕
csi77
bcsarli
Nem, Szekszárd MO

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Szörnyű.......😕
csi77
😕

Vrij6
csi77
bcsarli
Davemayerrel kevered szerintem, ő él Hollandiában.

Csi77 meg Tolna megye, ha nem tévedek nagyot (Szekszárd? 😊).

több mint 3 éve
Szörnyű.......😕
csi77
😕

Vrij6
csi77

több mint 3 éve
dande