NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 3 éve
én tegnap reggel voltam pcr-en (ellenőrizni, hogy egy héttel a pozitív kontakt után sikerült-e valamit kinevelnem magamban), de negatív lett a teszt.szülinapi ajándéknak (még ha kicsit korai is) tökéletes
több mint 3 éve
Komolyan a maszkról beszéltek? Teljesen marginális kérdés ahhoz képest, amilyen jogot kaptak a munkáltatók.érdekes lesz az biztos
Nálunk már jött is az ukáz, hogy készítsük elő a munkahelyi szabályozást eszerint. 😊
Jughead
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ez nagyon érdekes... Baltikum totál kész, a legjobban meg az olaszok és a spanyolok állnak kábé... Fura.
Vrij6
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ahova ugye védettségi kártya sem kellett...Tehát az elmúlt 2 napban az a propaganda ment, hogy az oltás elég a védekezéshez, ma meg 3 lépést bejelentenek és Gulyi megemlítette h zárt térben kötelező maszkról MÉG nem döntöttek... bohóc banda.Vadászati, békamenet, stb
Beki
Vrij6
több mint 3 éve
Jughead
5 230
Komolyan a maszkról beszéltek? Teljesen marginális kérdés ahhoz képest, amilyen jogot kaptak a munkáltatók.Nálunk már jött is az ukáz, hogy készítsük elő a munkahelyi szabályozást eszerint. 😊
több mint 3 éve
Melóhelyen kolléga csoportjában 3-an is pozitívak lettek. Mind a hárman oltottak. Igen szarul vannak. Lázasak, szétmegy a fejük, nehézlégzés, stb.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Tehát az elmúlt 2 napban az a propaganda ment, hogy az oltás elég a védekezéshez, ma meg 3 lépést bejelentenek és Gulyi megemlítette h zárt térben kötelező maszkról MÉG nem döntöttek... bohóc banda.Vadászati, békamenet, stb
Beki
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Tehát az elmúlt 2 napban az a propaganda ment, hogy az oltás elég a védekezéshez, ma meg 3 lépést bejelentenek és Gulyi megemlítette h zárt térben kötelező maszkról MÉG nem döntöttek... bohóc banda.
több mint 3 éve
444.hu/2021/10/28/oltasellenes-tuntetok-csaptak-ossze-a-rendorokkel-marokkoban
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
voltam ellenanyagteszten reggel, 1-3 munkanap és lesz eredmény, kíváncsian várom. 😀
több mint 3 éve
kell a maszk hétfőtől a tömegközlekedésenAz állami szerveknél is kötelező lesz az oltás
pont a lényeget elkaptam, a migránsozásnál kinyomtam.
Vrij6
Az oltottsági adatokról azt mondta, hogy minden olyan intézkedés kell, ami növeli az oltottságot, de minden más védekezési mód csak másodlagos hatékonyságú. A magyar állam szintén munkáltató, így az állami szervek esetében is előírják az oltási kötelezettséget - tette hozzá. Az önkormányzatoknál a polgármesterek döntenek a kötelező oltás elrendeléséről.
több mint 3 éve
kell a maszk hétfőtől a tömegközlekedésenpont a lényeget elkaptam, a migránsozásnál kinyomtam.
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
több mint 3 éve
Én egy 37,9-es mérés után inkább leellenőriztettem a háziorvossal. Nála a csak antigén volt, az pozitív lett. Ma megyek PCR-re. Már 36,2 szinte mindíg amikor ellenőrzöm, kb 90 százalékosnak érzem magam. Ezért kérdeztem, hogy lehet-e reménykedni ezek után negatív PCR-ben. Tudom, reménykedni mindíg lehet, de mi a realitás? Mondjuk akkor szuri előtt nem baj hogy kiderül.Ha egy antigén gyorsteszt pozitívat mutat, akkor azért van sansz rá hogy a PCR negatív lesz?A gyorsteszt eredményét csak akkor fogadják el, ha pozitív. Ha negatív, akkor jön a PCR.
bcsarli
nagylaza
több mint 3 éve
Ha egy antigén gyorsteszt pozitívat mutat, akkor azért van sansz rá hogy a PCR negatív lesz?A gyorsteszt eredményét csak akkor fogadják el, ha pozitív. Ha negatív, akkor jön a PCR.
bcsarli
több mint 3 éve
A pfizer megborított kicsit, hajnal háromkor brutál hidegrázásra ébredtem, utána jött a láz majd reggelre leszakadt rólam vagy 10 L víz. Ami újdonság, hogy reggelre a hónaljban lévő nyirokcsomó egy fél almányira dagadt és eléggé fáj. Ez volt a szuptnyikra pfizer történet az én esetemben, asszonynak semmi baja persze 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Sajnos azt hallottam, hogy mifelénk egy 13 éves kislány került kórházba, gépre és mára meg is halt.......Így terjednek a pletykák, bár a haláleset sajnos tényleg megtörtént, de bőven nagykorú volt már.
Szörnyű.......😕
csi77
Így is tragédia.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Hányszor? Ez a kérdés.......miután beoltottad magad.Az a megoldás, hogy a szelepes maszkra húzol FFP2-t.A szelepes maszkokat épp azért tiltja pl több légitársaság, mert csak "befelé" védenek hatékonyan, "kifelé" nemLáma kérdés de a maszk kifelé véd ugye nem befelé?Alapvetően attól véd hogy te ne fertőzz meg másokat.
Janek
empty taxi
r.baggio
Willie Parker
Majd otthon maradsz.
Sobri Jóska
index.hu/fomo/2021/10/27/oszvald-marika-oltas-vedekezes-koronavirus-operett/
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Uj: 4 039 (heti átlag: 2 585)elhunyt: 45
kórházban: 1 970 (+172 tegnap óta) (+865 múlt csütörtök óta)
gépen: 204 (+7 tegnap óta) (+49 múlt csütörtök óta)
teszt: 27 744
új pozitívak aránya: 14.56%
több mint 3 éve
A szelepes maszkokat épp azért tiltja pl több légitársaság, mert csak "befelé" védenek hatékonyan, "kifelé" nemez így nem teljesen igaz, abból is van több fajta
r.baggio
amelyiken a szelepet egy szűrő betét takarja el az mind2 irányba rendesen véd (ugye azok az N95sek asszem)
csak sajnos az ilyet nem túl könnyű megkülönböztetni a simától
több mint 3 éve
...miután beoltottad magad.Az a megoldás, hogy a szelepes maszkra húzol FFP2-t.A szelepes maszkokat épp azért tiltja pl több légitársaság, mert csak "befelé" védenek hatékonyan, "kifelé" nemLáma kérdés de a maszk kifelé véd ugye nem befelé?Alapvetően attól véd hogy te ne fertőzz meg másokat.
Janek
empty taxi
r.baggio
Willie Parker
Majd otthon maradsz.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 410
Az a megoldás, hogy a szelepes maszkra húzol FFP2-t.A szelepes maszkokat épp azért tiltja pl több légitársaság, mert csak "befelé" védenek hatékonyan, "kifelé" nemLáma kérdés de a maszk kifelé véd ugye nem befelé?Alapvetően attól véd hogy te ne fertőzz meg másokat.
Janek
empty taxi
r.baggio
több mint 3 éve
A szelepes maszkokat épp azért tiltja pl több légitársaság, mert csak "befelé" védenek hatékonyan, "kifelé" nemLáma kérdés de a maszk kifelé véd ugye nem befelé?Alapvetően attól véd hogy te ne fertőzz meg másokat.
Janek
empty taxi
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Mikey
18 756
Ugyanakkor valahol meg "kellett" húzni egy határt.Most, hogy értékelve lett humoros fordulata, kovid szempontbol: nem szukseges teszt és/vagy oltas (lehetnek kivetelek, atalanossagban irom). Azonban mégis ugyanugy hordozhatja a fertozest, terjesztheti azt.2 évTegnapi Máltai gep tele az őszi szunetelos magyarral akiknek kb legalább fele rosszul hordja a maszkot. Nem lesz már otthon semmilyen hullám, az emberek elengedtek ezt az egészet, már maszk sem lesz sztem kötelező otthon. Azért remelem pár idióta itt megkapja a büntetését majd mert nem hordja a maszkot.Mi a kulonbseg a 10 esztendos és a 12 esztendős gyermek kozott?
csebi
Ventura
Negritis
Ventura
több mint 3 éve
Igen. Ezért azt várni hogy a maszk miatt nem kapsz el valamit merő ábránd(amíg csak 2 hord 8 meg nem)