NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Nem tudok egyéb infót, valaki posztolta hétvégén, hogy gépen van szegény, mára állítólag meghalt 😕Sajnos azt hallottam, hogy mifelénk egy 13 éves kislány került kórházba, gépre és mára meg is halt.......😕
Szörnyű.......😕
csi77
Volt valamilyen alapbetegsége szegénynek?
Vrij6
De már az eredeti posztot sem találom.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Sajnos azt hallottam, hogy mifelénk egy 13 éves kislány került kórházba, gépre és mára meg is halt.......😕
Szörnyű.......😕
csi77
Volt valamilyen alapbetegsége szegénynek?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Sajnos azt hallottam, hogy mifelénk egy 13 éves kislány került kórházba, gépre és mára meg is halt.......Szörnyű.......😕
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
November végén mi is bevállaljuk a 3. oltást, előtte meg ellenanyagszint mérés.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Én összeszedtem vmit, gyors lefolyású nátha, amit ma remélem kipihenek, valószínűleg jövő 7re csúszik a 3. Amúgy valóban nagyon jókor jött a szünet, így is lenne programom, ez ugrott, de a holnapi nap így akkor is nyugodtabb.
több mint 3 éve
A zárt térben maszkot én sem értem hogy miért nem kötelező már.
több mint 3 éve
Nálam is így volt. A folyosón már ketten is pozitívak lettek.... vártam egy hetet én is...nekem kivárás, mert az egyik közvetlen munkatársamról kiderült, hogy pozitív. most várakozás, meg pcr-teszt.Maszk + harmadik oltás.Reggel meg is kaptam a harmadikat....
Nem értem mire vár mindenki.
Amadeus
zemanla
még jó, hogy iskolaszünet van, remélem a gyerekekig végképp nem jut el, de ha nem muszáj, akkor nem vinnénk ajándékot az osztálytársaknak.
slowmotion
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Maszk + harmadik oltás.Én Jensenre
Amadeus
több mint 3 éve
nekem kivárás, mert az egyik közvetlen munkatársamról kiderült, hogy pozitív. most várakozás, meg pcr-teszt.Maszk + harmadik oltás.Reggel meg is kaptam a harmadikat....
Amadeus
zemanla
még jó, hogy iskolaszünet van, remélem a gyerekekig végképp nem jut el, de ha nem muszáj, akkor nem vinnénk ajándékot az osztálytársaknak.
több mint 3 éve
Maszk + harmadik oltás.Reggel meg is kaptam a harmadikat....
Amadeus
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 915
Maszk + harmadik oltás.Nem értem mire vár mindenki.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Ezt elsőre én is félreértettem, a 47-nek a fele-fele kb, a 6 intenzívesből mindannyian oltatlanok. Persze ezek (még) kis számok ahhoz, h túl sok érdemi következtetést le lehessen szűrni belőle.Kis belsős infó Pécsről a covid fertőzöttekkel kapcsolatban: jelenleg 47-en vannak a covid osztályon és 6-an az intenzíven (fele-fele az oltott/oltatlan). Vélhetően most fog indulni a buli..A 6nak a fele-fele az oltott/oltatlan vagy a 47nek?
Szesze
peach
több mint 3 éve
Kis belsős infó Pécsről a covid fertőzöttekkel kapcsolatban: jelenleg 47-en vannak a covid osztályon és 6-an az intenzíven (fele-fele az oltott/oltatlan). Vélhetően most fog indulni a buli..A 6nak a fele-fele az oltott/oltatlan vagy a 47nek?
Szesze
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
telex.hu/koronavirus/2021/10/24/virusvadaszat-konyv-kemenesi-gabor-barat-jozsef-covid-kutatas-virusok
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
2 oltással valóban nem aggódom annyira nyilván, ettől függetlenül nem hangzik jól....Azért egyetlen esetre ne parázz már rá, egy esetből elégé merész dolog lenne általánosítani.Mondjuk ez annyira nem jó hír. Én spec 5 évvel idősebb vagyok nála....Annyit tudok, hogy az utolsó akit az intenzívre bevittek 82-es születésű volt..A korosztályt sem esetleg?nem tudok ennél többetKis belsős infó Pécsről a covid fertőzöttekkel kapcsolatban: jelenleg 47-en vannak a covid osztályon és 6-an az intenzíven (fele-fele az oltott/oltatlan). Vélhetően most fog indulni a buli..Arról tudsz valamit esetleg, hogy az oltottak mit kaptak?
Szesze
nagylaza
Szesze
csi77
Szesze
csi77
De az biztos, hogy elég sokat olvasni arról, hogy mennyire durva a delta-variáns.
Mindenki rábaszhat, aki nincs beoltva, 49, 39, 29 éves is, pláne ha túlsúlyos, cukorbeteg, immunbeteg, vagy csak simán olyan a genetikája, ami rosszul reagál egy koronavírusfertőzésre.
1-2 hónap múlva sajnos lesz elég adat, és nyilvánvaló lesz, hogy alapvetően az oltatlanokat kaszálja ez a hullám, és bár elviekben akárki lehet az "ezerből egy", de neked 2 (3?) oltással sok aggódniavalód szerintem nincs.
Sobri Jóska
Hajrá Bad Bones!
több mint 3 éve
Azért egyetlen esetre ne parázz már rá, egy esetből elégé merész dolog lenne általánosítani.Mondjuk ez annyira nem jó hír. Én spec 5 évvel idősebb vagyok nála....Annyit tudok, hogy az utolsó akit az intenzívre bevittek 82-es születésű volt..A korosztályt sem esetleg?nem tudok ennél többetKis belsős infó Pécsről a covid fertőzöttekkel kapcsolatban: jelenleg 47-en vannak a covid osztályon és 6-an az intenzíven (fele-fele az oltott/oltatlan). Vélhetően most fog indulni a buli..Arról tudsz valamit esetleg, hogy az oltottak mit kaptak?
Szesze
nagylaza
Szesze
csi77
Szesze
csi77
De az biztos, hogy elég sokat olvasni arról, hogy mennyire durva a delta-variáns.
Mindenki rábaszhat, aki nincs beoltva, 49, 39, 29 éves is, pláne ha túlsúlyos, cukorbeteg, immunbeteg, vagy csak simán olyan a genetikája, ami rosszul reagál egy koronavírusfertőzésre.
1-2 hónap múlva sajnos lesz elég adat, és nyilvánvaló lesz, hogy alapvetően az oltatlanokat kaszálja ez a hullám, és bár elviekben akárki lehet az "ezerből egy", de neked 2 (3?) oltással sok aggódniavalód szerintem nincs.
több mint 3 éve
én is 😊Mondjuk ez annyira nem jó hír. Én spec 5 évvel idősebb vagyok nála....Annyit tudok, hogy az utolsó akit az intenzívre bevittek 82-es születésű volt..A korosztályt sem esetleg?nem tudok ennél többetKis belsős infó Pécsről a covid fertőzöttekkel kapcsolatban: jelenleg 47-en vannak a covid osztályon és 6-an az intenzíven (fele-fele az oltott/oltatlan). Vélhetően most fog indulni a buli..Arról tudsz valamit esetleg, hogy az oltottak mit kaptak?
Szesze
nagylaza
Szesze
csi77
Szesze
csi77
több mint 3 éve
Mondjuk ez annyira nem jó hír. Én spec 5 évvel idősebb vagyok nála....Annyit tudok, hogy az utolsó akit az intenzívre bevittek 82-es születésű volt..A korosztályt sem esetleg?nem tudok ennél többetKis belsős infó Pécsről a covid fertőzöttekkel kapcsolatban: jelenleg 47-en vannak a covid osztályon és 6-an az intenzíven (fele-fele az oltott/oltatlan). Vélhetően most fog indulni a buli..Arról tudsz valamit esetleg, hogy az oltottak mit kaptak?
Szesze
nagylaza
Szesze
csi77
Szesze
Hajrá Bad Bones!
több mint 3 éve
m.hvg.hu/vilag/20211024_Romaniaban_minden_5_percben_meghal_egy_covidbeteg_de_a_regio_tobbi_orszaga_sem_all_tul_jol
több mint 3 éve
Annyit tudok, hogy az utolsó akit az intenzívre bevittek 82-es születésű volt..A korosztályt sem esetleg?nem tudok ennél többetKis belsős infó Pécsről a covid fertőzöttekkel kapcsolatban: jelenleg 47-en vannak a covid osztályon és 6-an az intenzíven (fele-fele az oltott/oltatlan). Vélhetően most fog indulni a buli..Arról tudsz valamit esetleg, hogy az oltottak mit kaptak?
Szesze
nagylaza
Szesze
csi77
több mint 3 éve
A korosztályt sem esetleg?nem tudok ennél többetKis belsős infó Pécsről a covid fertőzöttekkel kapcsolatban: jelenleg 47-en vannak a covid osztályon és 6-an az intenzíven (fele-fele az oltott/oltatlan). Vélhetően most fog indulni a buli..Arról tudsz valamit esetleg, hogy az oltottak mit kaptak?
Szesze
nagylaza
Szesze
Hajrá Bad Bones!
több mint 3 éve
nem fog kikerülni semmi, ezzel eddig se volt "gond"..Veszélyes infó, főleg ha kikerül... egyből jönnek majd az oltásellenesek.nem tudok ennél többetKis belsős infó Pécsről a covid fertőzöttekkel kapcsolatban: jelenleg 47-en vannak a covid osztályon és 6-an az intenzíven (fele-fele az oltott/oltatlan). Vélhetően most fog indulni a buli..Arról tudsz valamit esetleg, hogy az oltottak mit kaptak?
Szesze
nagylaza
Szesze
Solymi
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 029
Veszélyes infó, főleg ha kikerül... egyből jönnek majd az oltásellenesek.nem tudok ennél többetKis belsős infó Pécsről a covid fertőzöttekkel kapcsolatban: jelenleg 47-en vannak a covid osztályon és 6-an az intenzíven (fele-fele az oltott/oltatlan). Vélhetően most fog indulni a buli..Arról tudsz valamit esetleg, hogy az oltottak mit kaptak?
Szesze
nagylaza
Szesze
több mint 3 éve
nem tudok ennél többetKis belsős infó Pécsről a covid fertőzöttekkel kapcsolatban: jelenleg 47-en vannak a covid osztályon és 6-an az intenzíven (fele-fele az oltott/oltatlan). Vélhetően most fog indulni a buli..Arról tudsz valamit esetleg, hogy az oltottak mit kaptak?
Szesze
nagylaza
több mint 3 éve
Kis belsős infó Pécsről a covid fertőzöttekkel kapcsolatban: jelenleg 47-en vannak a covid osztályon és 6-an az intenzíven (fele-fele az oltott/oltatlan). Vélhetően most fog indulni a buli..Arról tudsz valamit esetleg, hogy az oltottak mit kaptak?
Szesze