Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Az én háziorvosom azt mondta, hogy az öccsének nem adott (pedig nem gyógyszerellenes, nem bagatellizálja el a COVID-ot, tolta az oltást, mint állat).Nem írt fel. Az segítene a szaglásban is? Mert ezen kívül jól vagyok.A szaglásvesztés mennyi ideig tart? Ízeket még érzek.Változó, elvileg néhány hét. A háziorvos nem írt fel Favipiravirt? A tünetek megjelenése után 5-10 napon belül kell kezdeni szedni.
bcsarli
nagylaza
A mintavételi ponton kaptam valami ezerszer másolt tájékoztatót amin szerepel, hogy a háziorvos eldöntheti a Favipiravir alkalmazását. Szerintem amikor beszéltünk látta hogy nincs nagy baj, így nem írta fel. Kérjem kedden?
bcsarli
több mint 3 éve
Nem írt fel. Az segítene a szaglásban is? Mert ezen kívül jól vagyok.A szaglásvesztés mennyi ideig tart? Ízeket még érzek.Változó, elvileg néhány hét. A háziorvos nem írt fel Favipiravirt? A tünetek megjelenése után 5-10 napon belül kell kezdeni szedni.
bcsarli
nagylaza
A mintavételi ponton kaptam valami ezerszer másolt tájékoztatót amin szerepel, hogy a háziorvos eldöntheti a Favipiravir alkalmazását. Szerintem amikor beszéltünk látta hogy nincs nagy baj, így nem írta fel. Kérjem kedden?
több mint 3 éve
Nem kell feltétlenül, alapvetően az elég durva gyogyszer, ha valaki oltott és nincs különösebben baja, akkor nem érdemes.A szaglásvesztés mennyi ideig tart? Ízeket még érzek.Változó, elvileg néhány hét. A háziorvos nem írt fel Favipiravirt? A tünetek megjelenése után 5-10 napon belül kell kezdeni szedni.
bcsarli
nagylaza
több mint 3 éve
A szaglásvesztés mennyi ideig tart? Ízeket még érzek.Változó, elvileg néhány hét. A háziorvos nem írt fel Favipiravirt? A tünetek megjelenése után 5-10 napon belül kell kezdeni szedni.
bcsarli
több mint 3 éve
A szaglásvesztés mennyi ideig tart? Ízeket még érzek.
több mint 3 éve
Gyorsító nélkül? Kevés lesz.Mind2 oldalnak ajánlom tapasztalat alapján: 6 sör és elengeded a témát 😉Érdekes, én úgy veszem észre, hogy ahhoz képest, amit művel, kifejezetten visszafogottan bánunk a kormánnyal.OFF!Esetleg nem több milliárdot kellett volna elbaszni Stop Soros, Stop akárki kampányra, hanem fizetni annak aki szeretnél az ellenanyag vizsgálatát. Jó persze rizikós, mert ha esetleg a kínai nem szuperálna, akkor buknának.Tudod mennyi itt ugyanez? 75 euro, de itt nem volt stop soros mégis fizettetnek az emberekkel, hallatlan.
Ezért is okádék ez a kormány, mert minden lépése csak és kizárólag politikai célú és nem az emberekért van!
NB2
Off:
Ti amúgy nem unjátok még hogy lassan minden topicban a "köcsög kormány" megy? Főleg itt szvsz ez az esetek döntő többségében nem jogos egyáltalán.
On
Ja és bocs a zavarásért.
davemayer
Minden topicban??? Foci, politika, korona. De nem mi tehetünk róla, hogy ezeket teljesen átszövi a politika. Az egész 2 éves koronavírus védekezés nagyrésze csak azt a célt szolgálja, hogy hatalmon maradjanak és ha lehet még többet lopjanak!
Én egyébként nem harapnám le a fejüket, ha emiatt a totál ismeretlen vírus miatt nem mindig hoznának jó döntést. De pl itt van a birkamenet esete. Már többen írtuk, hogy nem biztos, hogy jó ötlet egy durvuló járvány közepette egy ilyen tömegesemény, főleg, hogy Európa egyik legfertőzöttebb országából ezrével hozták az embereket. Erre épelméjű ember azt kérdezni: NOOOORMÁLIS??? (megjegyzem én megemlítettem, hogy az ellenzéki tüntetést sem kéne megtartani)
Szóval elhiszem, hogy Fradistaként (esetleg Fidesz szimpatizánsként) bánt, hogy ekézzük őket, de hidd el, ha csak bénázásokról szólna a dolog, szerintem én is és sokan hamar túllépnénk rajta és azzal elintéznénk: hát basszus tényleg erre a vírusra nem lehetett felkészülni, megtették a legtöbbet amit tudtak, néha belecsúszik 1-1 hiba, de ebben a helyzetben ezt elnézzük.
NB2
nagylaza
empty taxi
több mint 3 éve
Nem az bánt hogy ekézitek őket, több szituációban is bőven megérdemlik. Engem az zavar kurvára hogy szó szerint mindenért őket hibáztatjátok, és ez az ami faszság, tudni kellene különbséget tenni bizonyos szituációk között.OFF!Esetleg nem több milliárdot kellett volna elbaszni Stop Soros, Stop akárki kampányra, hanem fizetni annak aki szeretnél az ellenanyag vizsgálatát. Jó persze rizikós, mert ha esetleg a kínai nem szuperálna, akkor buknának.Tudod mennyi itt ugyanez? 75 euro, de itt nem volt stop soros mégis fizettetnek az emberekkel, hallatlan.
Ezért is okádék ez a kormány, mert minden lépése csak és kizárólag politikai célú és nem az emberekért van!
NB2
Off:
Ti amúgy nem unjátok még hogy lassan minden topicban a "köcsög kormány" megy? Főleg itt szvsz ez az esetek döntő többségében nem jogos egyáltalán.
On
Ja és bocs a zavarásért.
davemayer
Minden topicban??? Foci, politika, korona. De nem mi tehetünk róla, hogy ezeket teljesen átszövi a politika. Az egész 2 éves koronavírus védekezés nagyrésze csak azt a célt szolgálja, hogy hatalmon maradjanak és ha lehet még többet lopjanak!
Én egyébként nem harapnám le a fejüket, ha emiatt a totál ismeretlen vírus miatt nem mindig hoznának jó döntést. De pl itt van a birkamenet esete. Már többen írtuk, hogy nem biztos, hogy jó ötlet egy durvuló járvány közepette egy ilyen tömegesemény, főleg, hogy Európa egyik legfertőzöttebb országából ezrével hozták az embereket. Erre épelméjű ember azt kérdezni: NOOOORMÁLIS??? (megjegyzem én megemlítettem, hogy az ellenzéki tüntetést sem kéne megtartani)
Szóval elhiszem, hogy Fradistaként (esetleg Fidesz szimpatizánsként) bánt, hogy ekézzük őket, de hidd el, ha csak bénázásokról szólna a dolog, szerintem én is és sokan hamar túllépnénk rajta és azzal elintéznénk: hát basszus tényleg erre a vírusra nem lehetett felkészülni, megtették a legtöbbet amit tudtak, néha belecsúszik 1-1 hiba, de ebben a helyzetben ezt elnézzük.
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Miért kell mindig, mindenben átesni a ló túloldalára, ezzel bagatelizálni az egészet, nem értem.Igazad van, a kormány tökéletesen kezeli a járványt, így a jelenlegi negyedik hullámot is. Minden intézkedést időben hoznak meg, és odafigyelnek az emberek egészségére. Nekik tényleg az emberek élete és egészsége az első, minden más csak utána következhet. Ez minden egyes tettükből látszik. Egyszerűen nem tudnak hibázni! Ezért van külön egészségügyi minisztérium, ezért van napi szakértői tájékoztatás a köztévén neves virológusoktól, járványügyi szakemberektől,stbItt Hollandiában kb ugyanez lesz, de itt nem volt egyik sem. Biztos hogy erről is a kormány tehet?Tehát az elmúlt 2 napban az a propaganda ment, hogy az oltás elég a védekezéshez, ma meg 3 lépést bejelentenek és Gulyi megemlítette h zárt térben kötelező maszkról MÉG nem döntöttek... bohóc banda.Vadászati, békamenet, stb
Beki
Vrij6
Nem értem esküszöm hogy mi alapján ítélkeztek ilyenkor.
Azt meg már elég sok helyen elmondták hogy az oltás leginkább abban segít hogy ha el is kapod, semmilyen vagy gyengébb lefolyású lesz nálad a betegség (ergo azt nem akadályozza meg hogy átadd olyannak akire veszélyesebb, emiatt kell a maszk).
davemayer
Ha bekapcsolom a köztévét, rendre hozzáértő szakemberek mutogatnak mindenféle diagramot, meg ábrát a járvány alakulásával kapcsolatban. Masszív tudást lehetett eddig is felszedni napi 1-2 óra köztévé nézéséből az elmúlt másfél évben. Az állampolgárok így megfelelően tájékoztatva vannak az igazán fontos kérdéseket illetően. Hála a kormánynak.
Az, hogy még mindig nincs kötelező bolti maszkviselés, iskolai kötelező maszk, zárt terekbe a belépés korlátozása (igen, EU védettségi kóddal)
ingyenes teszt, stb az nem a kormány hibája.
Megkeseredett ember vagyok, akinek soha semmi jó, amit a kormány csinál. Főleg a vírusvédekezés terén.
Éljen a Párt! Éljen soká!
Vrij6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Megdönthetetlen érvrendszer, látom zabálják is itt a népek.Ti amúgy nem unjátok még hogy lassan minden topicban a "köcsög kormány" megy?Nem.
davemayer
Főleg itt szvsz ez az esetek döntő többségében nem jogos egyáltalán.De.
davemayer
Duff
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Mikey
18 756
Visszakérdezek. Aki emiatt nem oltakozik, az mire alapozza ezen félelmeit azonkívül, hogy "nem tudja"?Szerintem ez egyébként egy teljesen legitim felvetés.Figyu, szerintük a DNS-be belenyúltak, manipulálják az oltottak génjeit, amitől majd valamelyik szervük tönkremegy....peterk2005
Nem tudom cáfolni
Willie Parker
Az egy dolog, hogy én -és azért elég sokan- úgy állunk a járványhoz, hogy kurva veszélyes, halálos kimenetelű is lehet, és ennek tükrében simán bevállalható egy vakcina, pár nap kellemetlenség, némi mellékhatás, illetve az, hogy nem tudom, nem is tudhatom mi van benne, ahogy a coca-colában vagy az éttermi kajában vagy az algopyrinben se tudom, de nem is parázok rajta. Se ezeken, se a vakcinán. A legjobb elérhető megoldásnak tartom momentán a vírus ellen. Gyakorlatilag az egyetlen értelmes megoldásnak az alaphigiéniás védekezéseken (maszk-távolság-fertőtlenítés ezerrel) felül.
De.
Ha valaki nem látja reálisan a vírus veszélyeit, vagy magára nézve nem látja, mert egészségesnek, ellenállónak gondolja magát, és tart attól, hogy egy vakcina egészségkárosodást okozhat, és nem is a becsippeléstől fél, se nem attól, hogy hatástalan, de még attól se, hogy bárki szántszándékkal ártani akar neki, csak simán parázik egy új technológiától, és az az állítása, a vélelme, hogy mondjuk 10 év múlva szívinfarktusa lesz, vagy tönkremegy a hasnyálmirigye, ezt valóban nehéz cáfolni. Nem is lehet, mert senki sincs koronavírus ellen 10 éve beoltva, mindnyájan kénytelenek vagyunk "bemondásra" elhinni, hogy nem fog ártani, hogy nem lehet a tudósok által is elnézett káros következménye, stb.
Vagyis szerintem is agyhalott, aki nem oltakozik, ezt párszor kinyílvánítottam, de ha csak logikailag nézzük, hogy mondjuk egy 35 éves sportos, magát egészségesnek gondoló értelmes ember felteszi azt a kérdést, vagy inkább állításként megfogalmazza, hogy "a vakcinától 10 év múlva egészségkárosodásom lehet, tönkre mehet a májam, vesém, epehólyagom, és nem akarok kockáztatni", azzal nehéz valid érvet szembeszegezni, cáfolni, azt mondani, hogy "nem lesz, tuti nem lesz".
Vagy te tudsz?
Te tudod cáfolni?
Ez az oltakozás a bizalomról szól inkább, mint a bizonyosságról.
Bennem van bizalom, benned is (persze nem vakbizalom, sokat utánaolvastunk, informálódtunk, de van), és van akiben nincs. Nem azért mert aluliskolázottak, hiszen "Ezek felső - és középvezetők, cégtulajok, építészek, jogászok, mérnök és földmérők...", hanem csak simán nincs. Alkatilag. (Akiben van, az már oltakozott.) Bizonyosságot meg senki nem tud nekik adni.
Hiába ülne melléjük Karikó Katalin és vezetné le három óra alatt, hogy miért nem kell aggódniuk az mRNS, a DNS, és az egész vakcina miatt, a 90%-t nem értenék, de ha értenék se hinnék el, mert nem bizonyosság, csak teória, elmélet, valószínűség, prognózis, hogy nem lesz semmi bajuk 10 év múlva.
Ettől kurva nehéz ez, és ezért kéne kötelezővé tenni az oltást, akkor nem lenne ilyen dilemma senki előtt.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Mind2 oldalnak ajánlom tapasztalat alapján: 6 sör és elengeded a témát 😉Érdekes, én úgy veszem észre, hogy ahhoz képest, amit művel, kifejezetten visszafogottan bánunk a kormánnyal.OFF!Esetleg nem több milliárdot kellett volna elbaszni Stop Soros, Stop akárki kampányra, hanem fizetni annak aki szeretnél az ellenanyag vizsgálatát. Jó persze rizikós, mert ha esetleg a kínai nem szuperálna, akkor buknának.Tudod mennyi itt ugyanez? 75 euro, de itt nem volt stop soros mégis fizettetnek az emberekkel, hallatlan.
NB2
Off:
On
Ja és bocs a zavarásért.
davemayer
NB2
nagylaza
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ha ez igaz, akkor azért kell eltakarodnia ennek a bagázsnak, ha pedig nem igaz, akkor azért:www.blikk.hu/aktualis/belfold/koronavirus-muller-ceclia-nemzeti-nepegeszsegugyi-kozpont-oltott-oltatlan-korhaz/szw00tc?utm_source=hirkereso&utm_medium=hirkereso&utm_campaign=hirkereso
több mint 3 éve
Érdekes, én úgy veszem észre, hogy ahhoz képest, amit művel, kifejezetten visszafogottan bánunk a kormánnyal.OFF!Esetleg nem több milliárdot kellett volna elbaszni Stop Soros, Stop akárki kampányra, hanem fizetni annak aki szeretnél az ellenanyag vizsgálatát. Jó persze rizikós, mert ha esetleg a kínai nem szuperálna, akkor buknának.Tudod mennyi itt ugyanez? 75 euro, de itt nem volt stop soros mégis fizettetnek az emberekkel, hallatlan.
NB2
Off:
On
Ja és bocs a zavarásért.
davemayer
NB2
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Egyikükről tudom, h csak homeopátiás cuccot hajlandó bevenni, meg természetes anyagokat, ő még a foghúzásnál sem kért fájdalomcsillapítót. Szerencsére nincs gyereke, így a kötelező oltásokkal sem dilemmázik.Ha valaki nem látja reálisan a vírus veszélyeit, vagy magára nézve nem látja, mert egészségesnek, ellenállónak gondolja magát, és tart attól, hogy egy vakcina egészségkárosodást okozhat, és nem is a becsippeléstől fél, se nem attól, hogy hatástalan, de még attól se, hogy bárki szántszándékkal ártani akar neki, csak simán parázik egy új technológiától, és az az állítása, a vélelme, hogy mondjuk 10 év múlva szívinfarktusa lesz, vagy tönkremegy a hasnyálmirigye, ezt valóban nehéz cáfolni.ez az új technológia egy bevizsgált és cirka 10 éve (vagy asszem még több is) fejlesztett dolog. de persze a gyógyszeres szekrény otthon az fullon van nekik is 😀
Sobri Jóska
jusssipekka
több mint 3 éve
Napi "kedvenc": 24.hu/kulfold/2021/10/29/duna-setahajo-koronavirus/ezis viking cruises?
empty taxi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Van, akinek a feketék, nők, melegek egyenjogúsága, az alap emberi jogok vagy akár a tudatos internethasználat is "új technológia".Ha valaki nem látja reálisan a vírus veszélyeit, vagy magára nézve nem látja, mert egészségesnek, ellenállónak gondolja magát, és tart attól, hogy egy vakcina egészségkárosodást okozhat, és nem is a becsippeléstől fél, se nem attól, hogy hatástalan, de még attól se, hogy bárki szántszándékkal ártani akar neki, csak simán parázik egy új technológiától, és az az állítása, a vélelme, hogy mondjuk 10 év múlva szívinfarktusa lesz, vagy tönkremegy a hasnyálmirigye, ezt valóban nehéz cáfolni.ez az új technológia egy bevizsgált és cirka 10 éve (vagy asszem még több is) fejlesztett dolog. de persze a gyógyszeres szekrény otthon az fullon van nekik is 😀
Sobri Jóska
jusssipekka
Illetve a koronavírus előtt és se hallottam soha, hogy "mRNS-alapú vakcina".
Vagyis attól, hogy nem annyira új valami, még simán lehet alulinformáltak számára "újnak tűnő".
több mint 3 éve
Napi "kedvenc": 24.hu/kulfold/2021/10/29/duna-setahajo-koronavirus/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
jusssipekka
595
Ha valaki nem látja reálisan a vírus veszélyeit, vagy magára nézve nem látja, mert egészségesnek, ellenállónak gondolja magát, és tart attól, hogy egy vakcina egészségkárosodást okozhat, és nem is a becsippeléstől fél, se nem attól, hogy hatástalan, de még attól se, hogy bárki szántszándékkal ártani akar neki, csak simán parázik egy új technológiától, és az az állítása, a vélelme, hogy mondjuk 10 év múlva szívinfarktusa lesz, vagy tönkremegy a hasnyálmirigye, ezt valóban nehéz cáfolni.ez az új technológia egy bevizsgált és cirka 10 éve (vagy asszem még több is) fejlesztett dolog. de persze a gyógyszeres szekrény otthon az fullon van nekik is 😀
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Szerintem ez egyébként egy teljesen legitim felvetés.Figyu, szerintük a DNS-be belenyúltak, manipulálják az oltottak génjeit, amitől majd valamelyik szervük tönkremegy....peterk2005
Nem tudom cáfolni
Willie Parker
Az egy dolog, hogy én -és azért elég sokan- úgy állunk a járványhoz, hogy kurva veszélyes, halálos kimenetelű is lehet, és ennek tükrében simán bevállalható egy vakcina, pár nap kellemetlenség, némi mellékhatás, illetve az, hogy nem tudom, nem is tudhatom mi van benne, ahogy a coca-colában vagy az éttermi kajában vagy az algopyrinben se tudom, de nem is parázok rajta. Se ezeken, se a vakcinán. A legjobb elérhető megoldásnak tartom momentán a vírus ellen. Gyakorlatilag az egyetlen értelmes megoldásnak az alaphigiéniás védekezéseken (maszk-távolság-fertőtlenítés ezerrel) felül.
De.
Ha valaki nem látja reálisan a vírus veszélyeit, vagy magára nézve nem látja, mert egészségesnek, ellenállónak gondolja magát, és tart attól, hogy egy vakcina egészségkárosodást okozhat, és nem is a becsippeléstől fél, se nem attól, hogy hatástalan, de még attól se, hogy bárki szántszándékkal ártani akar neki, csak simán parázik egy új technológiától, és az az állítása, a vélelme, hogy mondjuk 10 év múlva szívinfarktusa lesz, vagy tönkremegy a hasnyálmirigye, ezt valóban nehéz cáfolni. Nem is lehet, mert senki sincs koronavírus ellen 10 éve beoltva, mindnyájan kénytelenek vagyunk "bemondásra" elhinni, hogy nem fog ártani, hogy nem lehet a tudósok által is elnézett káros következménye, stb.
Vagyis szerintem is agyhalott, aki nem oltakozik, ezt párszor kinyílvánítottam, de ha csak logikailag nézzük, hogy mondjuk egy 35 éves sportos, magát egészségesnek gondoló értelmes ember felteszi azt a kérdést, vagy inkább állításként megfogalmazza, hogy "a vakcinától 10 év múlva egészségkárosodásom lehet, tönkre mehet a májam, vesém, epehólyagom, és nem akarok kockáztatni", azzal nehéz valid érvet szembeszegezni, cáfolni, azt mondani, hogy "nem lesz, tuti nem lesz".
Vagy te tudsz?
Te tudod cáfolni?
Ez az oltakozás a bizalomról szól inkább, mint a bizonyosságról.
Bennem van bizalom, benned is (persze nem vakbizalom, sokat utánaolvastunk, informálódtunk, de van), és van akiben nincs. Nem azért mert aluliskolázottak, hiszen "Ezek felső - és középvezetők, cégtulajok, építészek, jogászok, mérnök és földmérők...", hanem csak simán nincs. Alkatilag. (Akiben van, az már oltakozott.) Bizonyosságot meg senki nem tud nekik adni.
Hiába ülne melléjük Karikó Katalin és vezetné le három óra alatt, hogy miért nem kell aggódniuk az mRNS, a DNS, és az egész vakcina miatt, a 90%-t nem értenék, de ha értenék se hinnék el, mert nem bizonyosság, csak teória, elmélet, valószínűség, prognózis, hogy nem lesz semmi bajuk 10 év múlva.
Ettől kurva nehéz ez, és ezért kéne kötelezővé tenni az oltást, akkor nem lenne ilyen dilemma senki előtt.
több mint 3 éve
Jó pénzért...😊Miért, vállalnád? 😊ÉN?Jesszusom. Remélem azt nem hiszik el, hogy az épületek vázát a CSI tartja meg. 😀Ezek felső - és középvezetők, cégtulajok, építészek, jogászok, mérnök és földmérők...Mondd nekik azt, hogy bizony, bizony. És tedd hozzá, hogy megbízható helyről megsúgták neked, hogy mivel kevesen vállalták be a vakcinát, ezért a sörbe és a borba is belenyúltak. Csak az ezerkétszáz forintos német sört és az öt puttonyos tokajit nem bántották, mert ők azt isszák. A többibe mind mentek bele a gének.Figyu, szerintük a DNS-be belenyúltak, manipulálják az oltottak génjeit, amitől majd valamelyik szervük tönkremegy.Mindezt Csernobiltól 500 km-re.Nekem néhány oltásellenes úgy nyilatkozott, hogy vár 3-4 évet a hosszútávú mellékhatások miatt.Egyszerűen nem értem baszki, hogy mit kell ezen ennyit lamentálni.Na még egyszer:Oltás + maszk működik = Magyarország működik 😊
Oltás + maszk.
Amadeus
bcsarli
Itt egy halálos, gyorsan terjedő betegség.
Itt van a vele szemben hatásos vakcina, többféle, válogathatsz.
Itt vannak a maszkok, orvosi maszk, nem orvosi, designer drága márkás, nem designer drága márkás. Válogathatsz.
Mi tartja vissza az embereket?
Nem olttatja be magát, mert nem tudja mi van benne. Több milliárd reprezentatív minta után.
De bazmeg a felvágottat megeszi, a kőbányait megissza.
Nevetséges.
Amadeus
Már ha megélik!
Willie Parker
Idióták.
Amadeus
Nem tudom cáfolni
Willie Parker
Ha a vakcinára nem is tudod őket rávenni, akkor legalább ne valami lőrét igyanak.
peterk2005
Willie Parker
Nehogy felhozd nekik, hogy a cement porba hallucinogéneket kevernek, hogy a felépített házakban alvók agyát éjszaka alvás közben manipulálhassák, mert még elkezdenek cement helyett agyagot használni. 😊
peterk2005
csi77
peterk2005
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Miért, vállalnád? 😊ÉN?Jesszusom. Remélem azt nem hiszik el, hogy az épületek vázát a CSI tartja meg. 😀Ezek felső - és középvezetők, cégtulajok, építészek, jogászok, mérnök és földmérők...Mondd nekik azt, hogy bizony, bizony. És tedd hozzá, hogy megbízható helyről megsúgták neked, hogy mivel kevesen vállalták be a vakcinát, ezért a sörbe és a borba is belenyúltak. Csak az ezerkétszáz forintos német sört és az öt puttonyos tokajit nem bántották, mert ők azt isszák. A többibe mind mentek bele a gének.Figyu, szerintük a DNS-be belenyúltak, manipulálják az oltottak génjeit, amitől majd valamelyik szervük tönkremegy.Mindezt Csernobiltól 500 km-re.Nekem néhány oltásellenes úgy nyilatkozott, hogy vár 3-4 évet a hosszútávú mellékhatások miatt.Egyszerűen nem értem baszki, hogy mit kell ezen ennyit lamentálni.Na még egyszer:Oltás + maszk működik = Magyarország működik 😊
Oltás + maszk.
Amadeus
bcsarli
Itt vannak a maszkok, orvosi maszk, nem orvosi, designer drága márkás, nem designer drága márkás. Válogathatsz.
Nem olttatja be magát, mert nem tudja mi van benne. Több milliárd reprezentatív minta után.
Nevetséges.
Amadeus
Már ha megélik!
Willie Parker
Idióták.
Amadeus
Nem tudom cáfolni
Willie Parker
Ha a vakcinára nem is tudod őket rávenni, akkor legalább ne valami lőrét igyanak.
peterk2005
Willie Parker
Nehogy felhozd nekik, hogy a cement porba hallucinogéneket kevernek, hogy a felépített házakban alvók agyát éjszaka alvás közben manipulálhassák, mert még elkezdenek cement helyett agyagot használni. 😊
peterk2005
csi77
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
ÉN?Jesszusom. Remélem azt nem hiszik el, hogy az épületek vázát a CSI tartja meg. 😀Ezek felső - és középvezetők, cégtulajok, építészek, jogászok, mérnök és földmérők...Mondd nekik azt, hogy bizony, bizony. És tedd hozzá, hogy megbízható helyről megsúgták neked, hogy mivel kevesen vállalták be a vakcinát, ezért a sörbe és a borba is belenyúltak. Csak az ezerkétszáz forintos német sört és az öt puttonyos tokajit nem bántották, mert ők azt isszák. A többibe mind mentek bele a gének.Figyu, szerintük a DNS-be belenyúltak, manipulálják az oltottak génjeit, amitől majd valamelyik szervük tönkremegy.Mindezt Csernobiltól 500 km-re.Nekem néhány oltásellenes úgy nyilatkozott, hogy vár 3-4 évet a hosszútávú mellékhatások miatt.Egyszerűen nem értem baszki, hogy mit kell ezen ennyit lamentálni.Na még egyszer:Oltás + maszk működik = Magyarország működik 😊
Oltás + maszk.
Amadeus
bcsarli
Nevetséges.
Amadeus
Már ha megélik!
Willie Parker
Idióták.
Amadeus
Nem tudom cáfolni
Willie Parker
peterk2005
Willie Parker
peterk2005
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Jesszusom. Remélem azt nem hiszik el, hogy az épületek vázát a CSI tartja meg. 😀Ezek felső - és középvezetők, cégtulajok, építészek, jogászok, mérnök és földmérők...Mondd nekik azt, hogy bizony, bizony. És tedd hozzá, hogy megbízható helyről megsúgták neked, hogy mivel kevesen vállalták be a vakcinát, ezért a sörbe és a borba is belenyúltak. Csak az ezerkétszáz forintos német sört és az öt puttonyos tokajit nem bántották, mert ők azt isszák. A többibe mind mentek bele a gének.Figyu, szerintük a DNS-be belenyúltak, manipulálják az oltottak génjeit, amitől majd valamelyik szervük tönkremegy.Mindezt Csernobiltól 500 km-re.Nekem néhány oltásellenes úgy nyilatkozott, hogy vár 3-4 évet a hosszútávú mellékhatások miatt.Egyszerűen nem értem baszki, hogy mit kell ezen ennyit lamentálni.Na még egyszer:Oltás + maszk működik = Magyarország működik 😊
Oltás + maszk.
Amadeus
bcsarli
Nevetséges.
Amadeus
Már ha megélik!
Willie Parker
Idióták.
Amadeus
Nem tudom cáfolni
Willie Parker
peterk2005
Willie Parker
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Pakstól 50re 😉 😛Mindezt Csernobiltól 500 km-re.Nekem néhány oltásellenes úgy nyilatkozott, hogy vár 3-4 évet a hosszútávú mellékhatások miatt.Egyszerűen nem értem baszki, hogy mit kell ezen ennyit lamentálni.Na még egyszer:Oltás + maszk működik = Magyarország működik 😊
Oltás + maszk.
Amadeus
bcsarli
Nevetséges.
Amadeus
Már ha megélik!
Willie Parker
Idióták.
Amadeus
több mint 3 éve
és a derékszögbe hisznek?Ezek felső - és középvezetők, cégtulajok, építészek, jogászok, mérnök és földmérők...Mondd nekik azt, hogy bizony, bizony. És tedd hozzá, hogy megbízható helyről megsúgták neked, hogy mivel kevesen vállalták be a vakcinát, ezért a sörbe és a borba is belenyúltak. Csak az ezerkétszáz forintos német sört és az öt puttonyos tokajit nem bántották, mert ők azt isszák. A többibe mind mentek bele a gének.Figyu, szerintük a DNS-be belenyúltak, manipulálják az oltottak génjeit, amitől majd valamelyik szervük tönkremegy.Mindezt Csernobiltól 500 km-re.Nekem néhány oltásellenes úgy nyilatkozott, hogy vár 3-4 évet a hosszútávú mellékhatások miatt.Egyszerűen nem értem baszki, hogy mit kell ezen ennyit lamentálni.Na még egyszer:Oltás + maszk működik = Magyarország működik 😊
Oltás + maszk.
Amadeus
bcsarli
Nevetséges.
Amadeus
Már ha megélik!
Willie Parker
Idióták.
Amadeus
Nem tudom cáfolni
Willie Parker
peterk2005
Willie Parker
ámátőrök....
Aki nem hiszi, annak utánajárnak