NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Koronavírus 2024

33 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
Hát erre a Csenyétére nem szivesen látogatnék el 😀
warr_b
Hozd egy mondatba a csenyéteiek oltatlanságát Merkely Béla felelősségével. Nem egyértelmű az összefüggés. 😊
Itt 50-100 éves lemaradások vannak, nem két-, meg háromhetesek az aktuális vírushelyzet tekintetében.
Sobri Jóska
Itt más bajok is vannak... 😀
warr_b
A baj mindig ugyanaz: ha valaki ostoba és buta.
Sobri Jóska
Esetleg kapzsi és/vagy gonosz?
ender1112
Az nem egzakt.
Minden probléma legmélyén a butaság vagyis az alulinformáltság, tudatlanság, kognitivitásdeficit van.

több mint 3 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 326 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
warr_b
Hozd egy mondatba a csenyéteiek oltatlanságát Merkely Béla felelősségével. Nem egyértelmű az összefüggés. 😊
Itt 50-100 éves lemaradások vannak, nem két-, meg háromhetesek az aktuális vírushelyzet tekintetében.
Sobri Jóska
warr_b
Sobri Jóska
Esetleg kapzsi és/vagy gonosz?
több mint 3 éve
warr_b
Sobri Jóska
warr_b

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 244 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 962 — nabege2@yahoo.com
warr_b
tankkal 😊
több mint 3 éve
warr_b

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 244 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Amúgy nem értem, miért aggódnak egyesek. Merkely Béla már májusban megmondta: "Nem lesz negyedik hullám, sem most, sem szeptemberben, nem tud egy olyan mutáció kialakulni, ami Magyarországon ismét egy járványt hozzon, mert nagyon magas az átfertőzöttség és az átoltottság is."
 www.portfolio.hu/gazdasag/20210523/merkely-sem-nyaron-sem-szeptemberben-nem-lesz-negyedik-hullam-magyarorszagon-484506
nagylaza
Azt Merkely mondta, nem releváns ha utána Szíjjas vagy a Vitya felülírja.
Amit ők mondanak, az a valóság.
Solymi
Ezek prognózisok.
Tippek.
Azon lehet és érdemes vitázni, amit igazolt tényekről, megtörtént dolgokról mond valaki.
Egy prognózis vagy bejön vagy nem.
Ha sokat prognosztizál valaki, még ha random is teszi, elég jó százaléka lesz.
Ráadásul vírustémában a legtöbb prognózis még csak a prognózisok alapfeltételeinek se felel meg, egyszerű vágyak, remények jövőre vonatkozó állításnak megfogalmazva.
Ráadásul a vírustéma aktuálpolitika, vagyis még kevésbbé prognosztizálható.
Érdektelen a jelenben, hogy mit mondott valaki a múltban.
Sobri Jóska
Mint amikor tavaly minden második mondatod az volt hogy #nemleszszezon 😃
samu09
Pontosan.
Logikus prognózis volt, nem jött be.
Nem volt már relevanciája amikor elkezdődött a szezon.
Méádiavirológusok hónapokkal ezelőtti megnyilvánulásain gúnyolódni ugyanennyi értelme van - semmi.
Nincs érvényességük.
Egy Merkely kb. mondott ötvenféle dolgot, abból bejött mondjuk 20.
Az Időkép is hol eltalálja mikor fog esni, hol nem.
Aztán mégis sokan szeretik nézegetni, hogy mi lesz a hétvégén vagy 2 hét múlva.
Nekem egyszer volt egy koraőszi szabadtéri rendezvényem, és az azt megelőző két hétben mindig lescreenshotoltam az előrejelzést arra a napra. Volt ott minden 20 fok napsütéstől 8 fok viharig. 😊
Sobri Jóska
Te csak ne mentegesd Merkely Bélát. Egyike azoknak a "hivatalos megszólalóknak", akik az információk birtokában vannak, és akiknek kötelességük lenne mindenkit az oltás felvételére buzdítani. Az ilyen menthetetlen faszsággal pont az ellenkezőjét érte el. Így aztán eljutottunk ide:
Egyre hátrébb csúszik Magyarország az uniós átoltottsági ranglistán
 nepszava.hu/3130423_egyre-hatrebb-csuszik-magyarorszag-az-unios-atoltottsagi-ranglistan
nagylaza
Nézd meg ezt a videót, aztán döntsd el te magad, hogy ezeknek mennyit számít, hogy mit mond Merkely Béla...

youtu.be/-akc0dAJKCE

Pár belpesti értelmiségin kívül nem hiszem, hogy bárkit is érdekel egy médiavirológus, vagy amit mond, aki nem akar oltakozni, az az "Oltás után meghalt Birinéni" és a "Majd én tudom mit raknak belém, én nem félek, rajtam ne kísérletezgessenek" univerzumok között leledzenek.
És valójában még a belpesti értelmiség egy része is, mint például Réz András vagy Konok Péter.

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 976 — Lucas Scott
Nem kell 68 lap, akár még telefonon is bemutatva elég az eu-s vakcinaigazolás meg a qr kód az eu plf-ről

Ez Málta, Svájcba már a sinopharmot is elfogadják, az oltottaknak meg regisztrálni se kell a swiss adminos plf-re
r.baggio
köszi, ezt a plf-t nem vágtam, jó témának tűnik köszi!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
 24.hu/kulfold/2021/08/27/izrael-harmadik-oltas-meresek-fertozodes-95-szazalekban-megved/

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 466 — Слава Україні! Героям слава!
Nekem Ausztriából van most kis tapasztalat, ott szállodában, étteremben meg a vonaton kérték bemutatni az Uniós igazolást, és annyi.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 508 — no es importante
Nem hivatalos infó, de érzésem szerint amúgy is ki lett adva egy direktíva az egész eu-ban, hogy a hazafelé igyekvő állampolgárokat ne vegzálják, a külföldiek papírjait tanusíthatom, hogy sokkal jobban megvizsgálják a rendőrök.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Jó nagy kamu ez a reptéri ellenőrzés hazafelé jövet...
Hanni
Mesélj, én szombaton repülök haza.
davemayer
Engem is érdekelne...milyen ellenőrzés kamu?
Klaci79
Kedd este fél11 körül, három szerencsétlen rendőr "ellenőrizte" a megfelelő dokumentumokat.

*rápillant*
-OK, köszi

Hogy az egy oltási igazolás, vagy egy 50 órája lejárt antigén teszt, vagy egy lidl kártya QR kódja volt, az a kutyát nem érdekelte.
Hanni
A közúti határokon még ez sincs. Bár azt azért el tudom képzelni, hogy ennyi nézegetés után, már elég rápillantania az okmányra, hogy lássa elég e ez a karantén elkerülésére. Meg azt is el tudom képzelni, hogy baromira nem akartak karantén elrendelőket kitölteni. Ha más sem veszi komolyan, majd pont ők fogják.
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 313 — Je suis kobranadrág
Hanni
davemayer
Klaci79
Kedd este fél11 körül, három szerencsétlen rendőr "ellenőrizte" a megfelelő dokumentumokat.

*rápillant*
-OK, köszi

Hogy az egy oltási igazolás, vagy egy 50 órája lejárt antigén teszt, vagy egy lidl kártya QR kódja volt, az a kutyát nem érdekelte.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!
 24.hu/tudomany/2021/08/27/koronavirus-covid-19-astrazeneca-antitest-terapia/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Nem kell 68 lap, akár még telefonon is bemutatva elég az eu-s vakcinaigazolás meg a qr kód az eu plf-ről

Ez Málta, Svájcba már a sinopharmot is elfogadják, az oltottaknak meg regisztrálni se kell a swiss adminos plf-re
r.baggio
Regisztrálni nem kell, de elvileg a kitöltött formanyomtatványnak nálad kell lennie, amit elkérhetnek belépéskor (mondjuk tőlem nem kérték).

Madden hates me.
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 323 — 49ers GM
Ez már egy éles szimuláció az eucharisztikus kongresszus érkezőinek fogadására.
somoskovig
Ez az eucharisztikus kongresszus az az eseménysor, ahová tipikusan busszal is szokták vinni, a menni is nehezen tudó időseket is, hogy imádkozhassanak együtt egyet a tudomisén éppen kivel? Ha igen, akkor az fasza lesz...
peterk2005
Az összes ilyen ájtatos közös bégetés pont ugyanilyen, nem tudom, hogy pont az eucharisztikus kongresszus miben speciális.

több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
somoskovig
Ez az eucharisztikus kongresszus az az eseménysor, ahová tipikusan busszal is szokták vinni, a menni is nehezen tudó időseket is, hogy imádkozhassanak együtt egyet a tudomisén éppen kivel? Ha igen, akkor az fasza lesz...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 508 — no es importante

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Majd ki feléről is írjatok már. Ugye jól tudom h az EESZT app már jo uniós igazolvanynak? Látom benne ezt a pontot de pl azt nekem Máltán elfogadják majd?
csebi
Elvileg igen, de én vittem magammal kinyomtatott EU-s igazolást is. Itthon a check-in pultos csaj ránézett majd ráírta a boarding passomra h "Doc OK" ez volt a múlt hónapban és most szerdán is.
A bázeli reptéren egyébként legutóbb le is csipogták a kinyomtatott igazolásom QR kódját.

BTW a 2 nyári hazajövetelemkor meg annyi volt h júliusban lázmérőztek egyet, legutóbb még ez sem.
empty taxi
köszi szépen. én is így gondoltam, hogy viszek mindent magammal, app-ot, magát comirnatys lapot is és ki is nyomtatom az uniósat. gondolom ezt az EESZT-ből tudom ugye, hogy gépen belépek és ott van?
csebi
Igen, ha eléred az EESZT-t, nekem nem sikerült, ezért bebattyogtam egy Kormányablakba és ott kaptam meg.

Madden hates me.
több mint 3 éve
Majd ki feléről is írjatok már. Ugye jól tudom h az EESZT app már jo uniós igazolvanynak? Látom benne ezt a pontot de pl azt nekem Máltán elfogadják majd?
csebi
Elvileg igen, de én vittem magammal kinyomtatott EU-s igazolást is. Itthon a check-in pultos csaj ránézett majd ráírta a boarding passomra h "Doc OK" ez volt a múlt hónapban és most szerdán is.
A bázeli reptéren egyébként legutóbb le is csipogták a kinyomtatott igazolásom QR kódját.

BTW a 2 nyári hazajövetelemkor meg annyi volt h júliusban lázmérőztek egyet, legutóbb még ez sem.
empty taxi
köszi szépen. én is így gondoltam, hogy viszek mindent magammal, app-ot, magát comirnatys lapot is és ki is nyomtatom az uniósat. gondolom ezt az EESZT-ből tudom ugye, hogy gépen belépek és ott van?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
csebi

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 323 — 49ers GM
Hanni
davemayer
Klaci79
Én is kb három hete jöttem haza Angliából de itthon a reptéren senki sem kérdezte hogy honnan vagy miért jövök, vagy be vagyok e oltva.
kapitnono

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 330 — beers & Packers
Amúgy nem értem, miért aggódnak egyesek. Merkely Béla már májusban megmondta: "Nem lesz negyedik hullám, sem most, sem szeptemberben, nem tud egy olyan mutáció kialakulni, ami Magyarországon ismét egy járványt hozzon, mert nagyon magas az átfertőzöttség és az átoltottság is."
 www.portfolio.hu/gazdasag/20210523/merkely-sem-nyaron-sem-szeptemberben-nem-lesz-negyedik-hullam-magyarorszagon-484506
nagylaza
Azt Merkely mondta, nem releváns ha utána Szíjjas vagy a Vitya felülírja.
Amit ők mondanak, az a valóság.
Solymi
Ezek prognózisok.
Tippek.
Azon lehet és érdemes vitázni, amit igazolt tényekről, megtörtént dolgokról mond valaki.
Egy prognózis vagy bejön vagy nem.
Ha sokat prognosztizál valaki, még ha random is teszi, elég jó százaléka lesz.
Ráadásul vírustémában a legtöbb prognózis még csak a prognózisok alapfeltételeinek se felel meg, egyszerű vágyak, remények jövőre vonatkozó állításnak megfogalmazva.
Ráadásul a vírustéma aktuálpolitika, vagyis még kevésbbé prognosztizálható.
Érdektelen a jelenben, hogy mit mondott valaki a múltban.
Sobri Jóska
Mint amikor tavaly minden második mondatod az volt hogy #nemleszszezon 😃
samu09
Pontosan.
Logikus prognózis volt, nem jött be.
Nem volt már relevanciája amikor elkezdődött a szezon.
Méádiavirológusok hónapokkal ezelőtti megnyilvánulásain gúnyolódni ugyanennyi értelme van - semmi.
Nincs érvényességük.
Egy Merkely kb. mondott ötvenféle dolgot, abból bejött mondjuk 20.
Az Időkép is hol eltalálja mikor fog esni, hol nem.
Aztán mégis sokan szeretik nézegetni, hogy mi lesz a hétvégén vagy 2 hét múlva.
Nekem egyszer volt egy koraőszi szabadtéri rendezvényem, és az azt megelőző két hétben mindig lescreenshotoltam az előrejelzést arra a napra. Volt ott minden 20 fok napsütéstől 8 fok viharig. 😊
Sobri Jóska
Te csak ne mentegesd Merkely Bélát. Egyike azoknak a "hivatalos megszólalóknak", akik az információk birtokában vannak, és akiknek kötelességük lenne mindenkit az oltás felvételére buzdítani. Az ilyen menthetetlen faszsággal pont az ellenkezőjét érte el. Így aztán eljutottunk ide:
Egyre hátrébb csúszik Magyarország az uniós átoltottsági ranglistán
 nepszava.hu/3130423_egyre-hatrebb-csuszik-magyarorszag-az-unios-atoltottsagi-ranglistan
több mint 3 éve