NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Nem hazudok, a te általad linkelt cikkből idézek:Ne hazudj, attól függ milyen volt az eleje: www.portfolio.hu/uzlet/20210727/kiderult-milyen-kombinacioban-lehet-kerni-a-harmadik-oltast-494246Sehol.KösziA napokban olvastam h Johnsonból van bőven raktáron, a rendelt mennyiségnek relatíve kis részét használták fel. Ha más nincs, próbáld kinyomozni h épp merre jár a honvédségi oltóbusz, azon tudtommal Johnsonnal oltanak.Nem azért kellHarmadik oltásra hol lehet jelentkezni mi a menet ?www.eeszt.gov.hu/oldalvalaszto.jsp
VvAlekosz
Ha már "jár" harmadik oltás (ez a tajszámodból kiderül) akkor irányítószámot írsz ahol oltást akarsz kapni, és felajánl a környékén pár oltópontot, illetve 3 perc pontossággal tudsz időpontot választani.
Vakcinát nem, azt a helyszínen.
De mivel vektorossal harmadikat oltani sok értelme nincs, illetve vektorosra, mRNS-re haszontalan az elölt, így kvázi mindenki Pfizert/Modernát kap harmadikra.
Illetve ha jól emlékszem te Sputnikot kaptál, az kb a második oltástól számított negyedik, ötödik hónapban több antitestet termel, jobban véd, mint előtte (argentínoknál kikutatták), így valószínűleg sok szükséged nincs harmadikra.
Én voltam a második Sputnik után 1 és 3 hónapra antitestvizsgálaton, annyi van, hogy ki se tudják mérni. 😊
Majd 5 hónapra is megyek, meg 7, stb., amíg el nem kezd csökkenni, akkor van értelme a Pfizernek.
Most egy harmadik oltás kb. olyan lenne a szervezetemnek, mint teletankolás után két perccel újra tankolni.
Ez a vektoros előnye, hogy akinel hatásos, annál nagyon hatásos tud lenni. Legalábbis a Sputnik bizonyosan, arról nem olvastam még semmi negatívat.
Sobri Jóska
Papír miatt külföldre (nem utazás )
Egy dózisú vakcina kellene azt fogadják el kint (mivel gondolom itthon nem fognak kettőt adni emlékeztető oltásként )
Háziorvos nem foglalkozik vele már
Az időpont foglalást én is néztem de sajnos vakcina választás lenne a lényeges
Ahogy fent írtam amiatt.
Johnson & Johnson vakcinát szeretném nem tudom mennyi az esély erre szerintetek hogy ezt megkaphatom ?
VvAlekosz
empty taxi
És erre hol van lehetőség ?
Már mint hol vagy miként keressek rá ?
VvAlekosz
Harmadiknak nem adnak egydózisút.
Viszont ha a Pfizert harmadiknak kapod két keletire, azt sok országban elfogadják.
Sobri Jóska
empty taxi
"a Szputnyikra Pfizer, Moderna és Sinopharm."
Neki Szputnyik van, többször leírtuk, így sehol nincs lehetősége Jansent kapni, akármennyi is van raktáron.
Tudom, hogy szeretsz szemantikailag kukacoskodni, de ezúttal a a szövegkörnyezetből egyértelmű volt, hogy Sputnikra harmadiknak nem adnak egydózisút.
több mint 3 éve
pislancs csak rá a poly-oltásraSzerintem a gyermekbetegségek ellen, több évtizedes tapasztalattal rendelkező tudáshalmaz mellett beadott vakcinákat ne hasonlítsuk össze ezzel. Ennek a vakcinának a tájékoztatóját jelenleg velünk írják, ez fiatalok és főleg gyermekek esetében azért más, mint mondjuk a bárányhimlő elleni oltás.Én ugyan a "szellemileg elmaradott" kifejezést inkább lecserélném arra, hogy a "politikai populizmus és a social media által befolyásolt" (ami mindenféle emberre igaz, a tanultra is, ránk is, még ha éppen mondjuk nem is a vakcinával kapcsolatban, de valamivel kapcsolatban szinte biztosan), de Jóskának abban igaza van, hogy ez az oltassunk vagy sem csak és kizárólag azért lett ilyen controversial, két táborra szakadós történet, mert nem magáról a vakcináról szól. Ötven-hatvan éve léteznek vakcinák különböző betegségek ellen, nem egy és nem kettő vakcina kötelező is közülük, és az elmúlt ötven évben lényegében nem létezett az a vita a társadalomban, hogy beadassuk vagy sem. Egészen szűk, szélsőséges szektásokon kívül mindenki - értsd mindenki - gondolkodás és ellenállás nélkül elfogadta, elfogadja az egészségügyi szakmai álláspontot és megy és beadatja és kész. A szüleink is így döntöttek amikor nekünk adatták be gyerek korunkban, és a mi generációnk sem vacillál, hanem viszi az 1 éves, meg 5 éves, meg 12 éves gyerekét amikor eljön az ideje, és gondolkodás nélkül, hosszú távú mellékhatásokon aggódás nélkül adatja be a gyereknek. És ugyanezt tesz, ha afrikába megy esetleg dolgozni, nyaralni.Mondjuk látva, hogy az oltakozni nem akarók/nem merők nagy része leginkább a szellemileg elmaradott rétegek közül kerül ki, én bedobnám a kormányzat részéről azt, hogy aki bizonyíthatóan a vakcina mellékhatásaként hal meg, az kap az államtól 10 millió forintot. A sok agyhalott zavarná el a rokonait ezerrel, hátha belehal, és jól jár a család.Saját tapasztalatom mást mond. Egy jelentős része a "nem oltakozottaknak" fiatal, akik úgy ítélik meg, hogy számukra az oltás felvétele eü kockázat. Fiatal nőknél a meddőséget emlegetik, de igazából leszarják az egészet.
Sobri Jóska
csi77
Miért pont ez az egy vakcina lett ilyen nagy vita tárgya a százból? Hát azért, mert abszolút nem magáról a vakcináról szól ez a döntés. Akkor sem, ha az, aki így vagy úgy dönt, azt hiszi, hogy arról dönt. Meg hosszú távú hatásokról és egyebekről. Egy nagy lóf*szt dönt az ember ezekről. Nem ért hozzá, hogy a fenébe is dönthetne róluk.
peterk2005
csi77
zwei. immárom full FDA törzskönyv, van, mi tehát fújás?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
cwbchicago.com/2021/08/security-guard-who-shot-man-3-times-acted-in-self-defense-because-the-victim-wasnt-wearing-a-covid-mask-lawyer-says.htmlérdekes történet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nyilván nem általános eset, de tesóm zárójelentésén rajta van h a nyár folyamán átesett egy Hepatitis A-n, aminek kialakulásához a zárójelentés szerint hozzájárulhatott az is h akkoriban oltották másodszorra. Hogy ennek lesz-e maradandó hatása a májára, az még a jövő zenéje.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ez igaz volt mondjuk januárban. Mára beadtak belőlük nagyjából 2 milliárd adagot, van elég tényszerű, mérhető adat a hatékonyságukról és lehetséges mellékhatásaikról. Hosszú távú mellékhatásaikra utaló jelek sincsenek. (Hosszú távú mellékhatás - immunológus szakorvos szavait ismétlem - úgy tud jelentkezni, hogy valamilyen szervünk sérül. Agy, vese, máj, érrendszer, szív, satöbbi. Ha ezekben nincs kimutatható változás, akkor hosszú távú mellékhatás is nagyon valószínűtlen. A covid betegségen átesetteknél ugye a hosszú távú mellékhatásokról éppen azért tudunk, és azért tudjuk jósolni, hogy problémák lesznek, mert kimutatható - már most kimutatható - károkat okoz bizonyos szervekben.)Szerintem a gyermekbetegségek ellen, több évtizedes tapasztalattal rendelkező tudáshalmaz mellett beadott vakcinákat ne hasonlítsuk össze ezzel. Ennek a vakcinának a tájékoztatóját jelenleg velünk írják, ez fiatalok és főleg gyermekek esetében azért más, mint mondjuk a bárányhimlő elleni oltás.Én ugyan a "szellemileg elmaradott" kifejezést inkább lecserélném arra, hogy a "politikai populizmus és a social media által befolyásolt" (ami mindenféle emberre igaz, a tanultra is, ránk is, még ha éppen mondjuk nem is a vakcinával kapcsolatban, de valamivel kapcsolatban szinte biztosan), de Jóskának abban igaza van, hogy ez az oltassunk vagy sem csak és kizárólag azért lett ilyen controversial, két táborra szakadós történet, mert nem magáról a vakcináról szól. Ötven-hatvan éve léteznek vakcinák különböző betegségek ellen, nem egy és nem kettő vakcina kötelező is közülük, és az elmúlt ötven évben lényegében nem létezett az a vita a társadalomban, hogy beadassuk vagy sem. Egészen szűk, szélsőséges szektásokon kívül mindenki - értsd mindenki - gondolkodás és ellenállás nélkül elfogadta, elfogadja az egészségügyi szakmai álláspontot és megy és beadatja és kész. A szüleink is így döntöttek amikor nekünk adatták be gyerek korunkban, és a mi generációnk sem vacillál, hanem viszi az 1 éves, meg 5 éves, meg 12 éves gyerekét amikor eljön az ideje, és gondolkodás nélkül, hosszú távú mellékhatásokon aggódás nélkül adatja be a gyereknek. És ugyanezt tesz, ha afrikába megy esetleg dolgozni, nyaralni.Mondjuk látva, hogy az oltakozni nem akarók/nem merők nagy része leginkább a szellemileg elmaradott rétegek közül kerül ki, én bedobnám a kormányzat részéről azt, hogy aki bizonyíthatóan a vakcina mellékhatásaként hal meg, az kap az államtól 10 millió forintot. A sok agyhalott zavarná el a rokonait ezerrel, hátha belehal, és jól jár a család.Saját tapasztalatom mást mond. Egy jelentős része a "nem oltakozottaknak" fiatal, akik úgy ítélik meg, hogy számukra az oltás felvétele eü kockázat. Fiatal nőknél a meddőséget emlegetik, de igazából leszarják az egészet.
Sobri Jóska
csi77
Miért pont ez az egy vakcina lett ilyen nagy vita tárgya a százból? Hát azért, mert abszolút nem magáról a vakcináról szól ez a döntés. Akkor sem, ha az, aki így vagy úgy dönt, azt hiszi, hogy arról dönt. Meg hosszú távú hatásokról és egyebekről. Egy nagy lóf*szt dönt az ember ezekről. Nem ért hozzá, hogy a fenébe is dönthetne róluk.
peterk2005
csi77
(Egyébként minden vakcina esetén "lényegében velünk írják" a vakcinák hatékonyságát és következményeit, mert fejlesszék is bármilyen hosszú ideig, nem tudnak milliárdokat leoltani vele, mielőtt bevezetik. Szóval mindegyiket úgy kezdik el széles körben oltani, hogy a teljes lakossághoz mérten minden vakcina relative kis számú minta alapján kerül beadásra. Aztán ahogy nő a minta, akkor jönnek az új adatok, és változtatnak, ha muszáj. Nem tudok rá példát, hogy mikor volt muszáj, de biztosan volt ilyen. Mindenesetre például a hepatitis B elleni vakcinát - amit 2010 környékén tettek kötelezővé - sem adták be előtte sokmillió embernek, és nem volt ellene szélesebb körű tiltakozás.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Az EU felnőtt lakosságának átoltottsága💉 elérte a 7⃣0⃣ %-ot. Mindenkit köszönet illet, aki segített ebben.
— Európai Bizottság 🇪🇺 (@EC_Budapest) August 31, 2021
De nem állhatunk meg itt, Európában 🇪🇺és világszerte 🌐még több ember kell, hogy oltáshoz jusson. Az EU ebben továbbra is minden partnerét támogatja. https://t.co/Gy2dstkfeC
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
g7.hu/adat/20210831/kelet-kozep-europat-sujthatja-leginkabb-a-jarvany-kovetkezo-hullama/
Madden hates me.
több mint 3 éve
vissza kell menni az időben, jegyet venni a repülőnapra, leugrani Kecskemétre, mert ott láttam bent az A szektorbanA napokban olvastam h Johnsonból van bőven raktáron, a rendelt mennyiségnek relatíve kis részét használták fel. Ha más nincs, próbáld kinyomozni h épp merre jár a honvédségi oltóbusz, azon tudtommal Johnsonnal oltanak.Nem azért kellHarmadik oltásra hol lehet jelentkezni mi a menet ?www.eeszt.gov.hu/oldalvalaszto.jsp
VvAlekosz
Ha már "jár" harmadik oltás (ez a tajszámodból kiderül) akkor irányítószámot írsz ahol oltást akarsz kapni, és felajánl a környékén pár oltópontot, illetve 3 perc pontossággal tudsz időpontot választani.
De mivel vektorossal harmadikat oltani sok értelme nincs, illetve vektorosra, mRNS-re haszontalan az elölt, így kvázi mindenki Pfizert/Modernát kap harmadikra.
Illetve ha jól emlékszem te Sputnikot kaptál, az kb a második oltástól számított negyedik, ötödik hónapban több antitestet termel, jobban véd, mint előtte (argentínoknál kikutatták), így valószínűleg sok szükséged nincs harmadikra.
Én voltam a második Sputnik után 1 és 3 hónapra antitestvizsgálaton, annyi van, hogy ki se tudják mérni. 😊
Majd 5 hónapra is megyek, meg 7, stb., amíg el nem kezd csökkenni, akkor van értelme a Pfizernek.
Most egy harmadik oltás kb. olyan lenne a szervezetemnek, mint teletankolás után két perccel újra tankolni.
Ez a vektoros előnye, hogy akinel hatásos, annál nagyon hatásos tud lenni. Legalábbis a Sputnik bizonyosan, arról nem olvastam még semmi negatívat.
Sobri Jóska
Egy dózisú vakcina kellene azt fogadják el kint (mivel gondolom itthon nem fognak kettőt adni emlékeztető oltásként )
Ahogy fent írtam amiatt.
Johnson & Johnson vakcinát szeretném nem tudom mennyi az esély erre szerintetek hogy ezt megkaphatom ?
VvAlekosz
empty taxi
több mint 3 éve
Szerintem a gyermekbetegségek ellen, több évtizedes tapasztalattal rendelkező tudáshalmaz mellett beadott vakcinákat ne hasonlítsuk össze ezzel. Ennek a vakcinának a tájékoztatóját jelenleg velünk írják, ez fiatalok és főleg gyermekek esetében azért más, mint mondjuk a bárányhimlő elleni oltás.Én ugyan a "szellemileg elmaradott" kifejezést inkább lecserélném arra, hogy a "politikai populizmus és a social media által befolyásolt" (ami mindenféle emberre igaz, a tanultra is, ránk is, még ha éppen mondjuk nem is a vakcinával kapcsolatban, de valamivel kapcsolatban szinte biztosan), de Jóskának abban igaza van, hogy ez az oltassunk vagy sem csak és kizárólag azért lett ilyen controversial, két táborra szakadós történet, mert nem magáról a vakcináról szól. Ötven-hatvan éve léteznek vakcinák különböző betegségek ellen, nem egy és nem kettő vakcina kötelező is közülük, és az elmúlt ötven évben lényegében nem létezett az a vita a társadalomban, hogy beadassuk vagy sem. Egészen szűk, szélsőséges szektásokon kívül mindenki - értsd mindenki - gondolkodás és ellenállás nélkül elfogadta, elfogadja az egészségügyi szakmai álláspontot és megy és beadatja és kész. A szüleink is így döntöttek amikor nekünk adatták be gyerek korunkban, és a mi generációnk sem vacillál, hanem viszi az 1 éves, meg 5 éves, meg 12 éves gyerekét amikor eljön az ideje, és gondolkodás nélkül, hosszú távú mellékhatásokon aggódás nélkül adatja be a gyereknek. És ugyanezt tesz, ha afrikába megy esetleg dolgozni, nyaralni.Mondjuk látva, hogy az oltakozni nem akarók/nem merők nagy része leginkább a szellemileg elmaradott rétegek közül kerül ki, én bedobnám a kormányzat részéről azt, hogy aki bizonyíthatóan a vakcina mellékhatásaként hal meg, az kap az államtól 10 millió forintot. A sok agyhalott zavarná el a rokonait ezerrel, hátha belehal, és jól jár a család.Saját tapasztalatom mást mond. Egy jelentős része a "nem oltakozottaknak" fiatal, akik úgy ítélik meg, hogy számukra az oltás felvétele eü kockázat. Fiatal nőknél a meddőséget emlegetik, de igazából leszarják az egészet.
Sobri Jóska
csi77
peterk2005
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Én ugyan a "szellemileg elmaradott" kifejezést inkább lecserélném arra, hogy a "politikai populizmus és a social media által befolyásolt" (ami mindenféle emberre igaz, a tanultra is, ránk is, még ha éppen mondjuk nem is a vakcinával kapcsolatban, de valamivel kapcsolatban szinte biztosan), de Jóskának abban igaza van, hogy ez az oltassunk vagy sem csak és kizárólag azért lett ilyen controversial, két táborra szakadós történet, mert nem magáról a vakcináról szól. Ötven-hatvan éve léteznek vakcinák különböző betegségek ellen, nem egy és nem kettő vakcina kötelező is közülük, és az elmúlt ötven évben lényegében nem létezett az a vita a társadalomban, hogy beadassuk vagy sem. Egészen szűk, szélsőséges szektásokon kívül mindenki - értsd mindenki - gondolkodás és ellenállás nélkül elfogadta, elfogadja az egészségügyi szakmai álláspontot és megy és beadatja és kész. A szüleink is így döntöttek amikor nekünk adatták be gyerek korunkban, és a mi generációnk sem vacillál, hanem viszi az 1 éves, meg 5 éves, meg 12 éves gyerekét amikor eljön az ideje, és gondolkodás nélkül, hosszú távú mellékhatásokon aggódás nélkül adatja be a gyereknek. És ugyanezt tesz, ha afrikába megy esetleg dolgozni, nyaralni.Mondjuk látva, hogy az oltakozni nem akarók/nem merők nagy része leginkább a szellemileg elmaradott rétegek közül kerül ki, én bedobnám a kormányzat részéről azt, hogy aki bizonyíthatóan a vakcina mellékhatásaként hal meg, az kap az államtól 10 millió forintot. A sok agyhalott zavarná el a rokonait ezerrel, hátha belehal, és jól jár a család.Saját tapasztalatom mást mond. Egy jelentős része a "nem oltakozottaknak" fiatal, akik úgy ítélik meg, hogy számukra az oltás felvétele eü kockázat. Fiatal nőknél a meddőséget emlegetik, de igazából leszarják az egészet.
Sobri Jóska
csi77
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Saját tapasztalatom mást mond. Egy jelentős része a "nem oltakozottaknak" fiatal, akik úgy ítélik meg, hogy számukra az oltás felvétele eü kockázat. Fiatal nőknél a meddőséget emlegetik, de igazából leszarják az egészet.akkor ha kötelező lesz az oltás, oda a varázslatos 100%-os fideszszavazás Csenyétén?Ugyan.
kaszo
"Köcsög Gyurcsány miatt lett kötelező, mert oltásellenes baloldal, illetve a migránsok a hunyók, mert hozzák a migránsvírust. "
Kommunikációval sosincs gond.
Mondjuk látva, hogy az oltakozni nem akarók/nem merők nagy része leginkább a szellemileg elmaradott rétegek közül kerül ki, én bedobnám a kormányzat részéről azt, hogy aki bizonyíthatóan a vakcina mellékhatásaként hal meg, az kap az államtól 10 millió forintot.
A sok agyhalott zavarná el a rokonait ezerrel, hátha belehal, és jól jár a család.
Aztán mennyibe kerülne ez az államnak?
Eleve kurva kevesek halnak meg a vakcinák miatt.
A bizonyíthatóság se túl egzakt, látva a biztosítók kinemfizetési gyakorlatát, mivel majdnem mindig van valami, ami miatt nem úgy, nem annyit nem fizetnek.
Arról nem is beszélve, hogy ha lenne is kifizetés, mondjuk száz embernek, az is csak egymilliárd, ami a költségvetésben nem tétel, és egy ilyen kampányra is el lehetne baszni pártíz milliárdot jó "megtérüléssel", ami mindig fontos szempont kormányzati döntéseknél.
Legalább egymillió agyhalottat/félőst rá lehetne venni az oltásra egy ilyen akcióval.
Sobri Jóska
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Ne hazudj, attól függ milyen volt az eleje: www.portfolio.hu/uzlet/20210727/kiderult-milyen-kombinacioban-lehet-kerni-a-harmadik-oltast-494246Sehol.KösziA napokban olvastam h Johnsonból van bőven raktáron, a rendelt mennyiségnek relatíve kis részét használták fel. Ha más nincs, próbáld kinyomozni h épp merre jár a honvédségi oltóbusz, azon tudtommal Johnsonnal oltanak.Nem azért kellHarmadik oltásra hol lehet jelentkezni mi a menet ?www.eeszt.gov.hu/oldalvalaszto.jsp
VvAlekosz
Sobri Jóska
Ahogy fent írtam amiatt.
VvAlekosz
empty taxi
VvAlekosz
Viszont ha a Pfizert harmadiknak kapod két keletire, azt sok országban elfogadják.
Sobri Jóska
Madden hates me.
több mint 3 éve
Még egy kérdés nem lehet a rendszert úgy átverni mint ha beteg lettem volna?Nem.
(Antitest vizsgálatot végeztetni )
Elméletben azt olvasom szinte mindenhol elfogadják 90napig.
VvAlekosz
De vannak országok, ahova beutazhatsz akár oltás nélkül is, csak a megfelelő PCR/karantén protokollokat be kell tartanod.
Szerintem legegyszerűbb ha megnézed itt, melyik országba milyen lehetőségek vannak:
konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Még egy kérdés nem lehet a rendszert úgy átverni mint ha beteg lettem volna?(Antitest vizsgálatot végeztetni )
Elméletben azt olvasom szinte mindenhol elfogadják 90napig.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Hát ez faszaSehol.KösziA napokban olvastam h Johnsonból van bőven raktáron, a rendelt mennyiségnek relatíve kis részét használták fel. Ha más nincs, próbáld kinyomozni h épp merre jár a honvédségi oltóbusz, azon tudtommal Johnsonnal oltanak.Nem azért kellHarmadik oltásra hol lehet jelentkezni mi a menet ?www.eeszt.gov.hu/oldalvalaszto.jsp
VvAlekosz
Sobri Jóska
Ahogy fent írtam amiatt.
VvAlekosz
empty taxi
VvAlekosz
Sobri Jóska
Hogy basz...........g
Azért köszi az információt
több mint 3 éve
Sehol.KösziA napokban olvastam h Johnsonból van bőven raktáron, a rendelt mennyiségnek relatíve kis részét használták fel. Ha más nincs, próbáld kinyomozni h épp merre jár a honvédségi oltóbusz, azon tudtommal Johnsonnal oltanak.Nem azért kellHarmadik oltásra hol lehet jelentkezni mi a menet ?www.eeszt.gov.hu/oldalvalaszto.jsp
VvAlekosz
Sobri Jóska
Ahogy fent írtam amiatt.
VvAlekosz
empty taxi
VvAlekosz
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
KösziA napokban olvastam h Johnsonból van bőven raktáron, a rendelt mennyiségnek relatíve kis részét használták fel. Ha más nincs, próbáld kinyomozni h épp merre jár a honvédségi oltóbusz, azon tudtommal Johnsonnal oltanak.Nem azért kellHarmadik oltásra hol lehet jelentkezni mi a menet ?www.eeszt.gov.hu/oldalvalaszto.jsp
VvAlekosz
Sobri Jóska
Ahogy fent írtam amiatt.
VvAlekosz
empty taxi
több mint 3 éve
A napokban olvastam h Johnsonból van bőven raktáron, a rendelt mennyiségnek relatíve kis részét használták fel. Ha más nincs, próbáld kinyomozni h épp merre jár a honvédségi oltóbusz, azon tudtommal Johnsonnal oltanak.Nem azért kellHarmadik oltásra hol lehet jelentkezni mi a menet ?www.eeszt.gov.hu/oldalvalaszto.jsp
VvAlekosz
Sobri Jóska
Ahogy fent írtam amiatt.
VvAlekosz
Madden hates me.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Nem azért kellHarmadik oltásra hol lehet jelentkezni mi a menet ?www.eeszt.gov.hu/oldalvalaszto.jsp
VvAlekosz
Sobri Jóska
Ahogy fent írtam amiatt.
több mint 3 éve
Harmadik oltásra hol lehet jelentkezni mi a menet ?www.eeszt.gov.hu/oldalvalaszto.jsp
VvAlekosz
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Harmadik oltásra hol lehet jelentkezni mi a menet ?Anyám a héten veszi fel, ő a háziorvosával beszélt, ő intézett neki időpontot.
VvAlekosz
Madden hates me.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Harmadik oltásra hol lehet jelentkezni mi a menet ?
több mint 3 éve
akkor ha kötelező lesz az oltás, oda a varázslatos 100%-os fideszszavazás Csenyétén?Ugyan.
kaszo
"Köcsög Gyurcsány miatt lett kötelező, mert oltásellenes baloldal, illetve a migránsok a hunyók, mert hozzák a migránsvírust. "
Kommunikációval sosincs gond.
Mondjuk látva, hogy az oltakozni nem akarók/nem merők nagy része leginkább a szellemileg elmaradott rétegek közül kerül ki, én bedobnám a kormányzat részéről azt, hogy aki bizonyíthatóan a vakcina mellékhatásaként hal meg, az kap az államtól 10 millió forintot.
A sok agyhalott zavarná el a rokonait ezerrel, hátha belehal, és jól jár a család.
Aztán mennyibe kerülne ez az államnak?
Eleve kurva kevesek halnak meg a vakcinák miatt.
A bizonyíthatóság se túl egzakt, látva a biztosítók kinemfizetési gyakorlatát, mivel majdnem mindig van valami, ami miatt nem úgy, nem annyit nem fizetnek.
Arról nem is beszélve, hogy ha lenne is kifizetés, mondjuk száz embernek, az is csak egymilliárd, ami a költségvetésben nem tétel, és egy ilyen kampányra is el lehetne baszni pártíz milliárdot jó "megtérüléssel", ami mindig fontos szempont kormányzati döntéseknél.
Legalább egymillió agyhalottat/félőst rá lehetne venni az oltásra egy ilyen akcióval.
több mint 3 éve
akkor ha kötelező lesz az oltás, oda a varázslatos 100%-os fideszszavazás Csenyétén?