Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 275 — beers & Packers
Tágabb család, 60 körüli férfi: magas láza volt, pocsékul érezte magát, annyira romlott az állapota, hogy a minap végül a mentő vitte el. Covid... Tavasszal kínait kapott.
több mint 4 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 428
 www.portfolio.hu/global/20210909/kotelezo-oltas-nagy-lepesre-keszul-az-amerikai-elnok-499968
nagir
Bátor dolog, felvállal vele egy nagy rakat balhét. De szükség lehet rá. Érdemes rápillantani az alábbi táblázatokra. Britek vs USA. Mindkét ország a legelején elkezdte a vakcinázást, nagyjából hasonló ütemben is haladtak, de a britek 9%-al magasabb arányig jutottak. Ez a következménye. A táblázatok jobb szélét tessék nézni, az utóbbi hetek halálozási számai. Mindez úgy, hogy a briteknél néhány héttel még hamarabb is jelent meg a delta mint az amerikaiaknál:

Számunkra is jelentősége lehet ennek a 9%-nak mert mi meg így állunk európai összevetésben. Plusz nálunk be kell kalkulálni, hogy vagy fél millió idős embert a kínaival oltottak, úgyhogy valószínűleg hatékonyságban all in all néhány százalékkal kevesebben is állunk, mint amit a nyers darabszámok mutatnak.

peterk2005
Igen, de közülük harmadik oltásként kb 250.000-en már Pfizert kaptak, nem?
Willie Parker
Igen , faterom is kinait kapott majd harmadikra Pfizert ,de már több mint 400 ezren.

Portugálok elképesztő száma vajon miből áll ? van erről valakinek infója ,kötelező ott ? számomra tökmeglepő , déli nép lévén nem vártam volna h náluk ennyire elsöprő lesz , az északiakat biztosra vettem h simán meglesz a 80+% , aki tud erről vmit h a portugálok mint csinálnak ennyire jól ne tartsa magában 😊
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 535 — The only discipline that lasts, is self discipline
Számunkra is jelentősége lehet ennek a 9%-nak mert mi meg így állunk európai összevetésben. Plusz nálunk be kell kalkulálni, hogy vagy fél millió idős embert a kínaival oltottak, úgyhogy valószínűleg hatékonyságban all in all néhány százalékkal kevesebben is állunk, mint amit a nyers darabszámok mutatnak.
peterk2005
Willie Parker
Nem tudom. Azt olvastam, hogy az idősotthonok lakóit mind beoltották harmadikkal, de ők moderna-t és pfizert kaptak első kettőre is. És az egészségügyesek is most kapják a harmadikat, ők is pfizert kaptak elsőre. Szóval azt sem tudom, hogy mennyi lehet az önként jelentkező harmadjára beoltott abból a számból, amit naponta közölnek. Azt meg végképp nem, hogy ezen belül mennyi közülök az, aki kínait kapott elsőre. A szüleimet most kedden vitte a tesóm a harmadik oltásra, ők első kettőre is pfizert kaptak. Van egy olyan gyanúm, hogy most inkább azok jelentkeznek, akik fontosnak érzik a harmadikat, azok között meg arányaiban nem lehet túl magas a kínait kapottak aránya. De lehet, hogy tévedek. Jó lenne számokat látni.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 008
 telex.hu/kulfold/2021/09/10/joe-biden-egyesult-allamok-kotelezo-oltas-koronavirus-jarvany

Na végre valaki megelégelte.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 995 — #NoStress
A Hunyadi téren most átsétálva csíptem el ezt az okfejtést egy hatvanas nő okított két másikat:

“…véd a fájzer meg az asztra, mert abban sok a zeneka, a putnyikban meg nincs is…”

Cáfolhatatlan.
Sobri Jóska
Ilyen az, amikor egy buta ember tulajdonképpen okosat mond. Zseniális.
Mikey
Tehát ha jól értem amit mondani akarsz Pfizer meg Asztra jobb mint a Szputnyik.
Kifejtenéd hogy ezt mire alapozod ?
VvAlekosz
Nem érted.
Az asztrában van sok zeneka a putnyikban meg nincs.

Mintha úgy érvelnél a "három meg hét az tíz" igazsága mellett, hogy a három az nyolcszor hat, a hetet viszont megkapjuk ha kilencvenkettőt osztunk néggyel, vagyis a hat meg négy az tíz. És tényleg.

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 662 — "Montoya por favor!"
 www.portfolio.hu/global/20210909/kotelezo-oltas-nagy-lepesre-keszul-az-amerikai-elnok-499968
nagir
Bátor dolog, felvállal vele egy nagy rakat balhét. De szükség lehet rá. Érdemes rápillantani az alábbi táblázatokra. Britek vs USA. Mindkét ország a legelején elkezdte a vakcinázást, nagyjából hasonló ütemben is haladtak, de a britek 9%-al magasabb arányig jutottak. Ez a következménye. A táblázatok jobb szélét tessék nézni, az utóbbi hetek halálozási számai. Mindez úgy, hogy a briteknél néhány héttel még hamarabb is jelent meg a delta mint az amerikaiaknál:

peterk2005
legkevésbé se meglepő hogy Bulgária a legutolsó az EU-ban, ahol tényleg basznak felvenni, pedig van rá opció bőven

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 124
nagir

peterk2005
több mint 4 éve
A Hunyadi téren most átsétálva csíptem el ezt az okfejtést egy hatvanas nő okított két másikat:

“…véd a fájzer meg az asztra, mert abban sok a zeneka, a putnyikban meg nincs is…”

Cáfolhatatlan.
Sobri Jóska
Mikey
VvAlekosz
Nem erről beszéltem.

több mint 4 éve
Törölt felhasználó

Cáfolhatatlan.
Sobri Jóska
Mikey
több mint 4 éve

Cáfolhatatlan.
Sobri Jóska

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 918 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 535 — The only discipline that lasts, is self discipline
nagir

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 483 — Bla, bla, bla

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Cáfolhatatlan.
Sobri Jóska
Úgy látszik a putynik arra a sorsa jutott, mint a komenisták. Valamikor voltak, valamikor számítottak. Ma viszont már nincsenek, senki se látott régóta egyet sem, de a népi emlékezet még sokáig őrzi az emléküket. 😊
peterk2005
Meg majd mi, mert àllítólag aztat fog gyártani a csudâlatos vakcinacina gyárunk amit építünk Debrecenbe izibe 😊 (tudom, biztos mást is, de először főleg arról hallottam, nem is értettem miért)
dande
Putnyikot? Na ez új. De úgysem lehet igaz, mert szinofár lesz. Az kétszer annyiba kerül, nagyobb rajta a haszon. 😊

több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 483 — Bla, bla, bla
Ide is beteszem:
 www.portfolio.hu/global/20210908/a-koronavirus-eredete-ez-aztan-az-ujabb-fordulat-499816

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 243 — Így remélem megfelelek nektek.....
Cáfolhatatlan.
Sobri Jóska
Úgy látszik a putynik arra a sorsa jutott, mint a komenisták. Valamikor voltak, valamikor számítottak. Ma viszont már nincsenek, senki se látott régóta egyet sem, de a népi emlékezet még sokáig őrzi az emléküket. 😊
peterk2005
Meg majd mi, mert àllítólag aztat fog gyártani a csudâlatos vakcinacina gyárunk amit építünk Debrecenbe izibe 😊 (tudom, biztos mást is, de először főleg arról hallottam, nem is értettem miért)

Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Cáfolhatatlan.
Sobri Jóska

több mint 4 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 047 — Слава Україні! Героям слава!

Cáfolhatatlan.
Sobri Jóska
O is dontott, hogy kell neki a kárd, hogy legyen holidéj?

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 536 — I like the Texans, I like who we are

Cáfolhatatlan.
Sobri Jóska
Kell neked elmozdulni az erkelyrol
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 995 — #NoStress

Cáfolhatatlan.

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 401 — The Mathematician
 24.hu/belfold/2021/09/08/koronavirus-napi-adatok-statisztika-fertozottek-oltas-halottak/

~200an kórházban
~250 új eset

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
arra van hivatalos info,hogy a napi 200 esetből van e oltott ? vagy ilyen adat sose lesz nyilvános itthon ?
Janek
Van, mert pl. Gyurcsány is pozitív lett, és ő elmondta, hogy oltott.

Az arányokról nem tudom, hogy van-e statisztika.
peterk2005
Te hiszel Gyurcsánynak? 😀😀
warr_b
Miért érné meg neki bekamuznia ezt?
Mikey
Hát azért, hogy az oltáselleneseknek tudjanak hőbörögni, hogy "né' a gyurcsányik is beszuratta, osz mégis..."
😀

több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
A vészhelyzeti kormányzás még érvényben van?
Ha nincs akkor vinnem kell műszakira a kocsit.
😊
bcsarli
Ne haragudj meg a kérdésért, de mi akadályoz meg abban, hogy elvidd? Nincs idő vagy pénzed vagy szeretsz veszélyesen él?😀
nagir
Olajcserére viszem. 1 napig ott lesz, át fogják nézni műszakilag is. Ha van nagy probléma akkor megcsináltatom és le is vizsgáztatom, ha azt mondják hogy rendben van, akkor várok vele. Később lesz a következő vizsga.

több mint 4 éve
arra van hivatalos info,hogy a napi 200 esetből van e oltott ? vagy ilyen adat sose lesz nyilvános itthon ?
Janek
Van, mert pl. Gyurcsány is pozitív lett, és ő elmondta, hogy oltott.

Az arányokról nem tudom, hogy van-e statisztika.
peterk2005
Te hiszel Gyurcsánynak? 😀😀
warr_b
Miért érné meg neki bekamuznia ezt?

több mint 4 éve
A vészhelyzeti kormányzás még érvényben van?
Ha nincs akkor vinnem kell műszakira a kocsit.
😊
bcsarli
Ne haragudj meg a kérdésért, de mi akadályoz meg abban, hogy elvidd? Nincs idő vagy pénzed vagy szeretsz veszélyesen él?😀
nagir
Én se csináltattam meg még a jogsim. Foglalni nem tudok csak rohadtul előre és mindig van jobb dolgom.
Toca
A jogsi egy dolog, ha nem vagy 80 éves és beteg. A kocsi más, annak a műszaki állapota azért néhány hónap alatt is leromolhat. Mondjuk a fékrendszer / betétek / tárcsák. Aki hónapokig halogatja a vizsgáztatást, az nem hiszem, hogy vizsga nem, de "csak úgy" szervízbe azért beviszi, hogy nézzék át, hogy minden rendben van-e. 😊