Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Tágabb család, 60 körüli férfi: magas láza volt, pocsékul érezte magát, annyira romlott az állapota, hogy a minap végül a mentő vitte el. Covid... Tavasszal kínait kapott.
több mint 4 éve
Igen , faterom is kinait kapott majd harmadikra Pfizert ,de már több mint 400 ezren.Igen, de közülük harmadik oltásként kb 250.000-en már Pfizert kaptak, nem?www.portfolio.hu/global/20210909/kotelezo-oltas-nagy-lepesre-keszul-az-amerikai-elnok-499968Bátor dolog, felvállal vele egy nagy rakat balhét. De szükség lehet rá. Érdemes rápillantani az alábbi táblázatokra. Britek vs USA. Mindkét ország a legelején elkezdte a vakcinázást, nagyjából hasonló ütemben is haladtak, de a britek 9%-al magasabb arányig jutottak. Ez a következménye. A táblázatok jobb szélét tessék nézni, az utóbbi hetek halálozási számai. Mindez úgy, hogy a briteknél néhány héttel még hamarabb is jelent meg a delta mint az amerikaiaknál:
nagir
Számunkra is jelentősége lehet ennek a 9%-nak mert mi meg így állunk európai összevetésben. Plusz nálunk be kell kalkulálni, hogy vagy fél millió idős embert a kínaival oltottak, úgyhogy valószínűleg hatékonyságban all in all néhány százalékkal kevesebben is állunk, mint amit a nyers darabszámok mutatnak.
peterk2005
Willie Parker
Portugálok elképesztő száma vajon miből áll ? van erről valakinek infója ,kötelező ott ? számomra tökmeglepő , déli nép lévén nem vártam volna h náluk ennyire elsöprő lesz , az északiakat biztosra vettem h simán meglesz a 80+% , aki tud erről vmit h a portugálok mint csinálnak ennyire jól ne tartsa magában 😊
több mint 4 éve
Nem tudom. Azt olvastam, hogy az idősotthonok lakóit mind beoltották harmadikkal, de ők moderna-t és pfizert kaptak első kettőre is. És az egészségügyesek is most kapják a harmadikat, ők is pfizert kaptak elsőre. Szóval azt sem tudom, hogy mennyi lehet az önként jelentkező harmadjára beoltott abból a számból, amit naponta közölnek. Azt meg végképp nem, hogy ezen belül mennyi közülök az, aki kínait kapott elsőre. A szüleimet most kedden vitte a tesóm a harmadik oltásra, ők első kettőre is pfizert kaptak. Van egy olyan gyanúm, hogy most inkább azok jelentkeznek, akik fontosnak érzik a harmadikat, azok között meg arányaiban nem lehet túl magas a kínait kapottak aránya. De lehet, hogy tévedek. Jó lenne számokat látni.Számunkra is jelentősége lehet ennek a 9%-nak mert mi meg így állunk európai összevetésben. Plusz nálunk be kell kalkulálni, hogy vagy fél millió idős embert a kínaival oltottak, úgyhogy valószínűleg hatékonyságban all in all néhány százalékkal kevesebben is állunk, mint amit a nyers darabszámok mutatnak.Igen, de közülük harmadik oltásként kb 250.000-en már Pfizert kaptak, nem?
peterk2005
Willie Parker
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
telex.hu/kulfold/2021/09/10/joe-biden-egyesult-allamok-kotelezo-oltas-koronavirus-jarvanyNa végre valaki megelégelte.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Nem érted.Tehát ha jól értem amit mondani akarsz Pfizer meg Asztra jobb mint a Szputnyik.A Hunyadi téren most átsétálva csíptem el ezt az okfejtést egy hatvanas nő okított két másikat:Ilyen az, amikor egy buta ember tulajdonképpen okosat mond. Zseniális.
“…véd a fájzer meg az asztra, mert abban sok a zeneka, a putnyikban meg nincs is…”
Cáfolhatatlan.
Sobri Jóska
Mikey
Kifejtenéd hogy ezt mire alapozod ?
VvAlekosz
Az asztrában van sok zeneka a putnyikban meg nincs.
Mintha úgy érvelnél a "három meg hét az tíz" igazsága mellett, hogy a három az nyolcszor hat, a hetet viszont megkapjuk ha kilencvenkettőt osztunk néggyel, vagyis a hat meg négy az tíz. És tényleg.
több mint 4 éve
legkevésbé se meglepő hogy Bulgária a legutolsó az EU-ban, ahol tényleg basznak felvenni, pedig van rá opció bővenwww.portfolio.hu/global/20210909/kotelezo-oltas-nagy-lepesre-keszul-az-amerikai-elnok-499968Bátor dolog, felvállal vele egy nagy rakat balhét. De szükség lehet rá. Érdemes rápillantani az alábbi táblázatokra. Britek vs USA. Mindkét ország a legelején elkezdte a vakcinázást, nagyjából hasonló ütemben is haladtak, de a britek 9%-al magasabb arányig jutottak. Ez a következménye. A táblázatok jobb szélét tessék nézni, az utóbbi hetek halálozási számai. Mindez úgy, hogy a briteknél néhány héttel még hamarabb is jelent meg a delta mint az amerikaiaknál:
nagir
Számunkra is jelentősége lehet ennek a 9%-nak mert mi meg így állunk európai összevetésben. Plusz nálunk be kell kalkulálni, hogy vagy fél millió idős embert a kínaival oltottak, úgyhogy valószínűleg hatékonyságban all in all néhány százalékkal kevesebben is állunk, mint amit a nyers darabszámok mutatnak.
peterk2005
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Igen, de közülük harmadik oltásként kb 250.000-en már Pfizert kaptak, nem?www.portfolio.hu/global/20210909/kotelezo-oltas-nagy-lepesre-keszul-az-amerikai-elnok-499968Bátor dolog, felvállal vele egy nagy rakat balhét. De szükség lehet rá. Érdemes rápillantani az alábbi táblázatokra. Britek vs USA. Mindkét ország a legelején elkezdte a vakcinázást, nagyjából hasonló ütemben is haladtak, de a britek 9%-al magasabb arányig jutottak. Ez a következménye. A táblázatok jobb szélét tessék nézni, az utóbbi hetek halálozási számai. Mindez úgy, hogy a briteknél néhány héttel még hamarabb is jelent meg a delta mint az amerikaiaknál:
nagir
peterk2005
több mint 4 éve
Nem erről beszéltem.Tehát ha jól értem amit mondani akarsz Pfizer meg Asztra jobb mint a Szputnyik.A Hunyadi téren most átsétálva csíptem el ezt az okfejtést egy hatvanas nő okított két másikat:Ilyen az, amikor egy buta ember tulajdonképpen okosat mond. Zseniális.
“…véd a fájzer meg az asztra, mert abban sok a zeneka, a putnyikban meg nincs is…”
Cáfolhatatlan.
Sobri Jóska
Mikey
VvAlekosz
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Tehát ha jól értem amit mondani akarsz Pfizer meg Asztra jobb mint a Szputnyik.A Hunyadi téren most átsétálva csíptem el ezt az okfejtést egy hatvanas nő okított két másikat:Ilyen az, amikor egy buta ember tulajdonképpen okosat mond. Zseniális.
Cáfolhatatlan.
Sobri Jóska
Mikey
több mint 4 éve
A Hunyadi téren most átsétálva csíptem el ezt az okfejtést egy hatvanas nő okított két másikat:Ilyen az, amikor egy buta ember tulajdonképpen okosat mond. Zseniális.
Cáfolhatatlan.
Sobri Jóska
több mint 4 éve

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/global/20210909/kotelezo-oltas-nagy-lepesre-keszul-az-amerikai-elnok-499968Bátor dolog, felvállal vele egy nagy rakat balhét. De szükség lehet rá. Érdemes rápillantani az alábbi táblázatokra. Britek vs USA. Mindkét ország a legelején elkezdte a vakcinázást, nagyjából hasonló ütemben is haladtak, de a britek 9%-al magasabb arányig jutottak. Ez a következménye. A táblázatok jobb szélét tessék nézni, az utóbbi hetek halálozási számai. Mindez úgy, hogy a briteknél néhány héttel még hamarabb is jelent meg a delta mint az amerikaiaknál:
nagir

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/global/20210909/kotelezo-oltas-nagy-lepesre-keszul-az-amerikai-elnok-499968

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Putnyikot? Na ez új. De úgysem lehet igaz, mert szinofár lesz. Az kétszer annyiba kerül, nagyobb rajta a haszon. 😊Meg majd mi, mert àllítólag aztat fog gyártani a csudâlatos vakcinacina gyárunk amit építünk Debrecenbe izibe 😊 (tudom, biztos mást is, de először főleg arról hallottam, nem is értettem miért)A Hunyadi téren most átsétálva csíptem el ezt az okfejtést egy hatvanas nő okított két másikat:Úgy látszik a putynik arra a sorsa jutott, mint a komenisták. Valamikor voltak, valamikor számítottak. Ma viszont már nincsenek, senki se látott régóta egyet sem, de a népi emlékezet még sokáig őrzi az emléküket. 😊
Cáfolhatatlan.
Sobri Jóska
peterk2005
dande

több mint 4 éve
Ide is beteszem:www.portfolio.hu/global/20210908/a-koronavirus-eredete-ez-aztan-az-ujabb-fordulat-499816

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Meg majd mi, mert àllítólag aztat fog gyártani a csudâlatos vakcinacina gyárunk amit építünk Debrecenbe izibe 😊 (tudom, biztos mást is, de először főleg arról hallottam, nem is értettem miért)A Hunyadi téren most átsétálva csíptem el ezt az okfejtést egy hatvanas nő okított két másikat:Úgy látszik a putynik arra a sorsa jutott, mint a komenisták. Valamikor voltak, valamikor számítottak. Ma viszont már nincsenek, senki se látott régóta egyet sem, de a népi emlékezet még sokáig őrzi az emléküket. 😊
Cáfolhatatlan.
Sobri Jóska
peterk2005
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
A Hunyadi téren most átsétálva csíptem el ezt az okfejtést egy hatvanas nő okított két másikat:Úgy látszik a putynik arra a sorsa jutott, mint a komenisták. Valamikor voltak, valamikor számítottak. Ma viszont már nincsenek, senki se látott régóta egyet sem, de a népi emlékezet még sokáig őrzi az emléküket. 😊
Cáfolhatatlan.
Sobri Jóska

több mint 4 éve
A Hunyadi téren most átsétálva csíptem el ezt az okfejtést egy hatvanas nő okított két másikat:O is dontott, hogy kell neki a kárd, hogy legyen holidéj?
Cáfolhatatlan.
Sobri Jóska
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
A Hunyadi téren most átsétálva csíptem el ezt az okfejtést egy hatvanas nő okított két másikat:Kell neked elmozdulni az erkelyrol
Cáfolhatatlan.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
A Hunyadi téren most átsétálva csíptem el ezt az okfejtést egy hatvanas nő okított két másikat:“…véd a fájzer meg az asztra, mert abban sok a zeneka, a putnyikban meg nincs is…”
Cáfolhatatlan.
több mint 4 éve
24.hu/belfold/2021/09/08/koronavirus-napi-adatok-statisztika-fertozottek-oltas-halottak/~200an kórházban
~250 új eset
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Hát azért, hogy az oltáselleneseknek tudjanak hőbörögni, hogy "né' a gyurcsányik is beszuratta, osz mégis..."Miért érné meg neki bekamuznia ezt?Te hiszel Gyurcsánynak? 😀😀arra van hivatalos info,hogy a napi 200 esetből van e oltott ? vagy ilyen adat sose lesz nyilvános itthon ?Van, mert pl. Gyurcsány is pozitív lett, és ő elmondta, hogy oltott.
Janek
Az arányokról nem tudom, hogy van-e statisztika.
peterk2005
warr_b
Mikey
😀
több mint 4 éve
Olajcserére viszem. 1 napig ott lesz, át fogják nézni műszakilag is. Ha van nagy probléma akkor megcsináltatom és le is vizsgáztatom, ha azt mondják hogy rendben van, akkor várok vele. Később lesz a következő vizsga.A vészhelyzeti kormányzás még érvényben van?Ne haragudj meg a kérdésért, de mi akadályoz meg abban, hogy elvidd? Nincs idő vagy pénzed vagy szeretsz veszélyesen él?😀
Ha nincs akkor vinnem kell műszakira a kocsit.
😊
bcsarli
nagir
több mint 4 éve
Miért érné meg neki bekamuznia ezt?Te hiszel Gyurcsánynak? 😀😀arra van hivatalos info,hogy a napi 200 esetből van e oltott ? vagy ilyen adat sose lesz nyilvános itthon ?Van, mert pl. Gyurcsány is pozitív lett, és ő elmondta, hogy oltott.
Janek
Az arányokról nem tudom, hogy van-e statisztika.
peterk2005
warr_b
több mint 4 éve
A jogsi egy dolog, ha nem vagy 80 éves és beteg. A kocsi más, annak a műszaki állapota azért néhány hónap alatt is leromolhat. Mondjuk a fékrendszer / betétek / tárcsák. Aki hónapokig halogatja a vizsgáztatást, az nem hiszem, hogy vizsga nem, de "csak úgy" szervízbe azért beviszi, hogy nézzék át, hogy minden rendben van-e. 😊Én se csináltattam meg még a jogsim. Foglalni nem tudok csak rohadtul előre és mindig van jobb dolgom.A vészhelyzeti kormányzás még érvényben van?Ne haragudj meg a kérdésért, de mi akadályoz meg abban, hogy elvidd? Nincs idő vagy pénzed vagy szeretsz veszélyesen él?😀
Ha nincs akkor vinnem kell műszakira a kocsit.
😊
bcsarli
nagir
Toca