Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Multheten vittem a sajátomat, azt mondták ha amúgy lenne dolgom ráér mert a veszélyhelyzetben automata meghosszabbodik. De minek várjak meg amúgy is kiderült hogy csúszik az egyik fék úgyhogy meg lett csinálva meg a műszaki is.A vészhelyzeti kormányzás még érvényben van?Veszélyhelyzet lejárata után 180 napig érvényes lesz a műszaki, tavaly is így volt, most is így lesz gondolom.
Ha nincs akkor vinnem kell műszakira a kocsit.
😊
bcsarli
De azért ne balesetezz lejárt műszakis autóval, mert ha te is vagy a vétlen a biztosító nem fog semmit fizetni 😁
kapitnono
több mint 4 éve
A vészhelyzeti kormányzás még érvényben van?Veszélyhelyzet lejárata után 180 napig érvényes lesz a műszaki, tavaly is így volt, most is így lesz gondolom.
😊
bcsarli
De azért ne balesetezz lejárt műszakis autóval, mert ha te is vagy a vétlen a biztosító nem fog semmit fizetni 😁

több mint 4 éve
Én se csináltattam meg még a jogsim. Foglalni nem tudok csak rohadtul előre és mindig van jobb dolgom.A vészhelyzeti kormányzás még érvényben van?Ne haragudj meg a kérdésért, de mi akadályoz meg abban, hogy elvidd? Nincs idő vagy pénzed vagy szeretsz veszélyesen él?😀
😊
bcsarli
nagir
több mint 4 éve
Asszonyé járt volna le most 13-án, múlt héten elvittem, meg lett csinálva...A vészhelyzeti kormányzás még érvényben van?Ne haragudj meg a kérdésért, de mi akadályoz meg abban, hogy elvidd? Nincs idő vagy pénzed vagy szeretsz veszélyesen él?😀
😊
bcsarli
nagir

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
A vészhelyzeti kormányzás még érvényben van?Ne haragudj meg a kérdésért, de mi akadályoz meg abban, hogy elvidd? Nincs idő vagy pénzed vagy szeretsz veszélyesen él?😀
😊
bcsarli
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
A vészhelyzeti kormányzás még érvényben van?Igen, az Országgyűlés őszi ülésszakának első ülésnapját követő 15. napig tart. Állítólag szeptember 20-án ül össze a parlament, akkor október 4. a vége( Ha nem hosszabbítják meg újra ) .
😊
bcsarli
Szerkesztette: xrace77
több mint 4 éve
A vészhelyzeti kormányzás még érvényben van?Azt nem tudom, de a tömeges bevándorlás miatti veszélyhelyzetet azt meghosszabbították...
😊
bcsarli

több mint 4 éve
A vészhelyzeti kormányzás még érvényben van?Ha nincs akkor vinnem kell műszakira a kocsit.
😊
több mint 4 éve
sztem a csatorna meg vissza lett állítva nem törölveAmúgyis nevetséges megtekintések vannak a csatornán.
www.youtube.com/c/DrG%C5%91d%C3%A9nyGy%C3%B6rgy/videos
Negritis
Én rühellem Gődényt, de liberálisként azt gondolom, hogy ha valakinek az ő faszságai a szellemi táplálék, akkor ne hagyjuk őket éhen, lakjanak csak jól ezzel az ostobaságmoslékkal.
Minél több ilyen agyhalott, annál közelebb jutunk a kötelező oltáshoz.
több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2021/09/07/vegleg-toroltek-godeny-youtube-csatornajat-pedig-azt-mondja-tudomanyos-eredmenyekkel-erveltindex.hu/belfold/2021/09/07/godeny-gyorgy-youtube-torles/
sztem a csatorna meg vissza lett állítva nem törölve
www.youtube.com/c/DrG%C5%91d%C3%A9nyGy%C3%B6rgy/videos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
www.vg.hu/vilaggazdasag-magyar-gazdasag/2021/09/dontott-a-kormany-marad-a-hitelmoratorium
több mint 4 éve
Én?Te melyik politikusnak hiszel?Te hiszel Gyurcsánynak? 😀😀arra van hivatalos info,hogy a napi 200 esetből van e oltott ? vagy ilyen adat sose lesz nyilvános itthon ?Van, mert pl. Gyurcsány is pozitív lett, és ő elmondta, hogy oltott.
Janek
Az arányokról nem tudom, hogy van-e statisztika.
peterk2005
warr_b
YoungZeeZee
Akkor higgyél

több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 493
Te melyik politikusnak hiszel?Te hiszel Gyurcsánynak? 😀😀arra van hivatalos info,hogy a napi 200 esetből van e oltott ? vagy ilyen adat sose lesz nyilvános itthon ?Van, mert pl. Gyurcsány is pozitív lett, és ő elmondta, hogy oltott.
Janek
peterk2005
warr_b
több mint 4 éve
Te hiszel Gyurcsánynak? 😀😀arra van hivatalos info,hogy a napi 200 esetből van e oltott ? vagy ilyen adat sose lesz nyilvános itthon ?Van, mert pl. Gyurcsány is pozitív lett, és ő elmondta, hogy oltott.
Janek
peterk2005

több mint 4 éve
arra van hivatalos info,hogy a napi 200 esetből van e oltott ? vagy ilyen adat sose lesz nyilvános itthon ?Van, mert pl. Gyurcsány is pozitív lett, és ő elmondta, hogy oltott.
Janek

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
arra van hivatalos info,hogy a napi 200 esetből van e oltott ? vagy ilyen adat sose lesz nyilvános itthon ?
több mint 4 éve
Vannak itt is olyan arcok, akikre nem veszélyes az agytumor.döntöttem, legyen kárd és holidéj!
empty taxi
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
És még az sem.Vannak itt is olyan arcok, akikre nem veszélyes az agytumor.Ide kell már a plakát a migránssal, dömpingben. Ezt a fajta agytumort a mennyiség tudja csak legyőzni. Egységes, primitív, három szavas, ugyanazt harsogó mennyiség.
empty taxi
peterk2005
Csakis az egyértelmű, megkérdőjelezhetetlen, szankciókkal fenyegető utasítás.
több mint 4 éve
Vannak itt is olyan arcok, akikre nem veszélyes az agytumor.Ide kell már a plakát a migránssal, dömpingben. Ezt a fajta agytumort a mennyiség tudja csak legyőzni. Egységes, primitív, három szavas, ugyanazt harsogó mennyiség.
empty taxi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Vannak itt is olyan arcok, akikre nem veszélyes az agytumor.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
a világon sztem mindenki megkergült az utóbbi 2 évbenangol prolik and its finest...🚨 Protestors try to storm the Medicines and Healthcare products Regulatory Agency building in London https://t.co/LmxO5OJQv6
— TLDRNewsUK (@TLDRNewsUK) September 3, 2021
@TLDRNewsUK
It is self-described as the "London Freedom Rally (Anti Lockdown / Apartheid Protest)"
Should be noted that the MHRA has nothing to do with lockdowns and is the body that makes sure medicines (i.e vaccines) are safe for use
2:19 PM · Sep 3, 2021·Twitter Web App
Negritis
Heisman
több mint 4 éve
angol prolik and its finest...🚨 Protestors try to storm the Medicines and Healthcare products Regulatory Agency building in London https://t.co/LmxO5OJQv6
@TLDRNewsUK
It is self-described as the "London Freedom Rally (Anti Lockdown / Apartheid Protest)"
Should be noted that the MHRA has nothing to do with lockdowns and is the body that makes sure medicines (i.e vaccines) are safe for use
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
🚨 Protestors try to storm the Medicines and Healthcare products Regulatory Agency building in London https://t.co/LmxO5OJQv6
@TLDRNewsUK
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
Ez nem vágyvezérelt gondolkodás....Vágyvezérelt gondolkodás. Kitől is olvastam, várjunk csak....😊
Ergo, kötelezővé kell tenni az oltásokat, szigorúan büntetni a dacoskodókat, és akkor eléri az oltás a társadalmi célját.
Sobri Jóska
csi77
Ezek maguk a vágyaim. 😊
több mint 4 éve
"Vattay Gábor hozzátette, hogy lényegében egy-másfél hónapig tartott megérteni, hogy az oltás hatékonysága néhány hónap alatt elhalványul, mely után az emberek ismét meg tudnak betegedni, és természetesen tovább is tudják adni a koronavírust.Ezt úgy mondod, mintha egy kartöréssel érne fel egy vakcina beszúrása. 😊
Az is kiderült, hogy az idő múltával a súlyos betegséget kiszűrő hatása is gyengül az oltásnak, ezért nagyjából 5 hónap után ajánlatos újraoltatni a lakosságot."
Ezek a dolgok garantáltan növelik az oltakozási kedvet... pláne a fiatalok körében (hogy én se fogom 5 havonta újraoltatni magam az is tutifix)
r.baggio
Az influenza oltás lényegesen alacsonyabb hatékonyságú, mint a covid vakcinák, teljesen önkéntes is, mégis beadnak belőle évente vagy két és fél milliót, ha jól emlékszem a számra. Ez azt jelenti ugyan, hogy 6.5 millióan nem kérik, de kétlem, hogy a döntésben komoly szerepe lenne annak, hogy évente fel kell venni. Aki úgy érzi, hogy számára hasznos, az felveszi évente, és fel fogja venni a covid oltást is fél évente, ha kell. Aki meg nem érzi úgy, az már az elsőt se nagyon akarja.
Szerintem egyébként a végén erről úgyis a covid (mármint a vírus) fog dönteni. Ha a következő években a világ rákényszerül továbbra is az időszakos csiki-csukizásra annak érdekében, hogy a hullámok ne térdepeltessék le az országok eü rendszereit, akkor előbb, mint utóbb kötelező lesz és nem lesz apelláta, mert hosszú távon nagyobb probléma, ha az egészségügy időről időre nem képes ellátni a normális feladatait normálisan. Ha pedig átmegy egy influenza-szerű dölogba, ami mellett az egészségügy be tud állni és ellátni a normál feladatait is, akkor meg marad önkéntes, és senkit nem fog érdekelni, hogy ki hogyan dönt, felveszi-e vagy sem az oltásokat.