Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Majd ki feléről is írjatok már. Ugye jól tudom h az EESZT app már jo uniós igazolvanynak? Látom benne ezt a pontot de pl azt nekem Máltán elfogadják majd?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Én is kb három hete jöttem haza Angliából de itthon a reptéren senki sem kérdezte hogy honnan vagy miért jövök, vagy be vagyok e oltva.Engem is érdekelne...milyen ellenőrzés kamu?Jó nagy kamu ez a reptéri ellenőrzés hazafelé jövet...Mesélj, én szombaton repülök haza.
Hanni
davemayer
Klaci79

több mint 4 éve
Engem is érdekelne...milyen ellenőrzés kamu?Jó nagy kamu ez a reptéri ellenőrzés hazafelé jövet...Mesélj, én szombaton repülök haza.
Hanni
davemayer
több mint 4 éve
Jó nagy kamu ez a reptéri ellenőrzés hazafelé jövet...Mesélj, én szombaton repülök haza.
Hanni
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Jó nagy kamu ez a reptéri ellenőrzés hazafelé jövet...Italóban sem néztek semmit.
Hanni
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 4 éve
Az nem lehet,hogy most elengedik a virust,hogy az oltattlanok között gyorsan para legyen??
több mint 4 éve
Azert egy telexes covid hirre van 4-500 virustagado comment.
több mint 4 éve
Jó nagy kamu ez a reptéri ellenőrzés hazafelé jövet...
több mint 4 éve
Pontosan.Mint amikor tavaly minden második mondatod az volt hogy #nemleszszezon 😃Ezek prognózisok.Amúgy nem értem, miért aggódnak egyesek. Merkely Béla már májusban megmondta: "Nem lesz negyedik hullám, sem most, sem szeptemberben, nem tud egy olyan mutáció kialakulni, ami Magyarországon ismét egy járványt hozzon, mert nagyon magas az átfertőzöttség és az átoltottság is."Azt Merkely mondta, nem releváns ha utána Szíjjas vagy a Vitya felülírja.
www.portfolio.hu/gazdasag/20210523/merkely-sem-nyaron-sem-szeptemberben-nem-lesz-negyedik-hullam-magyarorszagon-484506
nagylaza
Amit ők mondanak, az a valóság.
Solymi
Tippek.
Azon lehet és érdemes vitázni, amit igazolt tényekről, megtörtént dolgokról mond valaki.
Egy prognózis vagy bejön vagy nem.
Ha sokat prognosztizál valaki, még ha random is teszi, elég jó százaléka lesz.
Ráadásul vírustémában a legtöbb prognózis még csak a prognózisok alapfeltételeinek se felel meg, egyszerű vágyak, remények jövőre vonatkozó állításnak megfogalmazva.
Ráadásul a vírustéma aktuálpolitika, vagyis még kevésbbé prognosztizálható.
Érdektelen a jelenben, hogy mit mondott valaki a múltban.
Sobri Jóska
samu09
Logikus prognózis volt, nem jött be.
Nem volt már relevanciája amikor elkezdődött a szezon.
Méádiavirológusok hónapokkal ezelőtti megnyilvánulásain gúnyolódni ugyanennyi értelme van - semmi.
Nincs érvényességük.
Egy Merkely kb. mondott ötvenféle dolgot, abból bejött mondjuk 20.
Az Időkép is hol eltalálja mikor fog esni, hol nem.
Aztán mégis sokan szeretik nézegetni, hogy mi lesz a hétvégén vagy 2 hét múlva.
Nekem egyszer volt egy koraőszi szabadtéri rendezvényem, és az azt megelőző két hétben mindig lescreenshotoltam az előrejelzést arra a napra. Volt ott minden 20 fok napsütéstől 8 fok viharig. 😊
több mint 4 éve
novekedes.hu/interju/zacher-gabor-haho-emberek-ebbe-bele-lehet-pusztulni

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Mint amikor tavaly minden második mondatod az volt hogy #nemleszszezon 😃Ezek prognózisok.Amúgy nem értem, miért aggódnak egyesek. Merkely Béla már májusban megmondta: "Nem lesz negyedik hullám, sem most, sem szeptemberben, nem tud egy olyan mutáció kialakulni, ami Magyarországon ismét egy járványt hozzon, mert nagyon magas az átfertőzöttség és az átoltottság is."Azt Merkely mondta, nem releváns ha utána Szíjjas vagy a Vitya felülírja.
www.portfolio.hu/gazdasag/20210523/merkely-sem-nyaron-sem-szeptemberben-nem-lesz-negyedik-hullam-magyarorszagon-484506
nagylaza
Solymi
Tippek.
Azon lehet és érdemes vitázni, amit igazolt tényekről, megtörtént dolgokról mond valaki.
Ráadásul vírustémában a legtöbb prognózis még csak a prognózisok alapfeltételeinek se felel meg, egyszerű vágyak, remények jövőre vonatkozó állításnak megfogalmazva.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Ezek prognózisok.Amúgy nem értem, miért aggódnak egyesek. Merkely Béla már májusban megmondta: "Nem lesz negyedik hullám, sem most, sem szeptemberben, nem tud egy olyan mutáció kialakulni, ami Magyarországon ismét egy járványt hozzon, mert nagyon magas az átfertőzöttség és az átoltottság is."Azt Merkely mondta, nem releváns ha utána Szíjjas vagy a Vitya felülírja.
nagylaza
Solymi
Tippek.
több mint 4 éve
Amúgy nem értem, miért aggódnak egyesek. Merkely Béla már májusban megmondta: "Nem lesz negyedik hullám, sem most, sem szeptemberben, nem tud egy olyan mutáció kialakulni, ami Magyarországon ismét egy járványt hozzon, mert nagyon magas az átfertőzöttség és az átoltottság is."Azt Merkely mondta, nem releváns ha utána Szíjjas vagy a Vitya felülírja.
nagylaza
több mint 4 éve
Amúgy nem értem, miért aggódnak egyesek. Merkely Béla már májusban megmondta: "Nem lesz negyedik hullám, sem most, sem szeptemberben, nem tud egy olyan mutáció kialakulni, ami Magyarországon ismét egy járványt hozzon, mert nagyon magas az átfertőzöttség és az átoltottság is."www.portfolio.hu/gazdasag/20210523/merkely-sem-nyaron-sem-szeptemberben-nem-lesz-negyedik-hullam-magyarorszagon-484506
több mint 4 éve
Korábban írtam, hogy anyám harmadjára is Pfizert kap. Kiderült azonban: ez egyáltalán nem volt biztos, anyám csak feltételezte, mert az egyik korosztályos társa is azt kapott. Végül aztán tényleg Pfizer lett belőle. Az oltóponton az orvos az AZ-t és a kínait kizárta, majd anyámtól kérdezte, hogy milyet szeretne. Anyám visszakérdezett, hogy mit javasol, elvégre ő ért hozzá. Az orvos mondta, hogy ő sem ért hozzá: kardiológus. Nézegette a leleteket, végül abban maradtak, legyen Pfizer...
több mint 4 éve
bestevverAz első hónap után én is azt mondtam hogy ezek után az a kritika hogy egy horrorban hülyék az emberek invalid
"Amikor lement a Walking dead első pár évada, arra panaszkodtam, hogy nem magyarázták meg, hová tűnt el a legtöbb ember. Most már tudom, hogy 100 millió idióta sétált oda a zombikhoz, azt üvöltve, hogy nem hajlandóak félelemben élni." Mark Harris #spoton t.co/9w51eDgD31
sutianap
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
bestevver"Amikor lement a Walking dead első pár évada, arra panaszkodtam, hogy nem magyarázták meg, hová tűnt el a legtöbb ember. Most már tudom, hogy 100 millió idióta sétált oda a zombikhoz, azt üvöltve, hogy nem hajlandóak félelemben élni." Mark Harris #spoton t.co/9w51eDgD31

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
444.hu/2021/08/26/nem-kell-maszk-az-ovodakban-es-az-iskolakban-a-testhomerseklet-merest-is-megszuntetikNálunk az új oviban tegnaptól kezdődött a beszoktatás. Nincs semmi, se hőmérő, se maszk.
empty taxi
Igaz csak délelőtt egyelőre, de ott lehetnek a szülők a pulyákkal. Kb zéró korlátozás.
Az iskolát meglátjuk elsején...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
444.hu/2021/08/26/nem-kell-maszk-az-ovodakban-es-az-iskolakban-a-testhomerseklet-merest-is-megszuntetik

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Az előzetes adatok szerint 2021 júliusában 8153 gyermek született, és 9632-en haltak meg. 2020 júliusához viszonyítva az élveszületések száma 5,9, a halálozásoké 1,7 százalékkal csökkent. A halálozások számánál a születéseké nagyobb mértékben csökkent, ennek következtében a természetes fogyás 30 százalékkal nőtt. Az első 7 hónapban 21 százalékkal nőtt a halálozás az előző év azonos időszakához képest - közölte a KSH.
több mint 4 éve
24.hu/belfold/2021/08/26/fertozottek-szama-eletkor-alapjan-vakcina-statisztika-heti-vakcinaosszegzo/közben ha jól látom gődényt törölték youtuberól
több mint 4 éve
hvg.hu/tudomany/20210824_koroanvirus_ivermerktin_logyogyszer_fda
több mint 4 éve
Végre lesz egyiptomi vakcina is. Vajon mikor rendelünk belőle?Ha majd nem lesz másból elegendő.
csebi
De egyelőre nem ez a fő gond.
több mint 4 éve
Végre lesz egyiptomi vakcina is. Vajon mikor rendelünk belőle?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
eu.usatoday.com/story/news/politics/2021/08/23/donald-trump-tells-alabama-rally-covid-19-vaccine-gets-booed/8237487002/Ha egyszer kiengedték a szellemet a palackból....
az agyhalál erősebb mint a fandom
Negritis
At his rally in Alabama on Saturday night, Trump tells the crowd to "take the vaccines" and promptly gets booed.
— Bryan Schott (@SchottHappens) August 22, 2021
Not even Trump can convince these people to get the jab.
And, that, folks is why we can't have nice things. https://t.co/2lnCVqqvTV
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)