Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Játékra fel:
mikor kapja meg Klaci az oltást, jöjjenek a tippek 😀
NB2
Én vettem egy pezsgőt arra a napra amikor megkapja a fájzerét 😊

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 121 — nabege2@yahoo.com
Játékra fel:
mikor kapja meg Klaci az oltást, jöjjenek a tippek 😀
több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 257 — Bears & Illinois fan
Csoda történt. Imént hívott a házidoki, holnap 11-re megyek az első adagomért. Nem is oltópontra, hanem a házidokihoz. Pfizer. Ezek szerint ők is kapnak / kaptak belőle, nem csak az oltópontok.
peterk2005
Vidd magaddal Klacit.......😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 631 — Lucas Scott
Csoda történt. Imént hívott a házidoki, holnap 11-re megyek az első adagomért. Nem is oltópontra, hanem a házidokihoz. Pfizer. Ezek szerint ők is kapnak / kaptak belőle, nem csak az oltópontok.
peterk2005
igen mar egy ideje megy oda is Pfizer, nekem is az jutott volna hetfon, ha otthon vagyok.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 546 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 056 — Слава Україні! Героям слава!
Na holnap mehetek én is oltasra, AstraZeneca.

Sose örültem meg ennyire oltásnak szerintem. 😀
roberto23
Én is várom a holnapit. 😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 906
Nem szarakodnak sokat már, amikor a második adag Sputnikot lőtték belém, a velem lévő kolleginát is simán beoltották elsővel a Rókusban egy kis beszélgetés után. Pedig nem volt a listán és csak márciusban reggel be ‘utasításra’. 😉
A megoldást keresik mostmár mindenütt szerencsére, szóval lassan már csak szándékosan lehet kimaradni.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Nálam továbbra is zéró. 😀
Amadeus
Lacival ellesztek egy ideig 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 495
Nálam továbbra is zéró. 😀
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 896
Na holnap mehetek én is oltasra, AstraZeneca.

Sose örültem meg ennyire oltásnak szerintem. 😀

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 250 — Vikings fan
Van itt olyan rajtam kívül aki nem is regisztrált még?
Nálunk amúgy lesz céges oltakozás, oda elmegyek. Eddig a többi telephelyen az Astrát, ás a Szputnyikot adták. Fel van adva a lecke, hogy ezekből melyiket válasszam? Lehet hogy 1 ilyet, egy olyat kellene kérni 😊
bcsarli
Én ma kaptam e-mailt h 26.-tól Sinopharmot kaphatnék a munkáltatón keresztül, mivel csütörtökön megyek Astráért a háziorvoshoz így késtek vele 1 kicsit.
empty taxi
Még valaszthatod a kínait ha nem vagy puhány 😂💪😀
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Na én elvileg a héten hívva leszek Pfizerre vagy Modernára. El sem hiszem.
Mikey
Szerintem ezeket már direkt Lacinak külditek bosszantásból 😊

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ceci mama:
- tegnap jött 68.4k Moderna, egy része 2. körös oltásokra megy, többi megy háziorvosokhoz
- 72k AZ jön ma, többsége 2. körös oltásokra megy
- 248k Pfizer jön: első és második oltásokra használják
- este jön 100k Szputnyik, 2. oltásokra megy
- héten jön még Sinopharm is
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 026
Na én elvileg a héten hívva leszek Pfizerre vagy Modernára. El sem hiszem.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
Nálunk amúgy lesz céges oltakozás, oda elmegyek. Eddig a többi telephelyen az Astrát, ás a Szputnyikot adták. Fel van adva a lecke, hogy ezekből melyiket válasszam? Lehet hogy 1 ilyet, egy olyat kellene kérni 😊
bcsarli
Én ma kaptam e-mailt h 26.-tól Sinopharmot kaphatnék a munkáltatón keresztül, mivel csütörtökön megyek Astráért a háziorvoshoz így késtek vele 1 kicsit.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
bcsarli
meg nincsenek pontos kutatasi eredmenyek a kombinaciokrol, hogy milyen hatassal vannak egymasra es a vedelemre.
csebi
Gondolom kérni sem lehet ilyen formában, ezért ment a szmájli.
bcsarli
pl oltas utan teherbe esetteknel akar fel is merulhet pl elso Astra es utana teherbeeses 12 heten belul, de Szputnyiknal is elofordult.
bar azt tanacsoljak, hogy varjanak 6honapot es ujra kezdeni elso oltassal.
csebi
Akkor próbálok nem teherbe esni 😊

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 139
Péntek 12 óra második adag Pfizer
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 250 — Vikings fan
Nah...felhívott minket a háziorvos!!
Azt mondta, nyugodjunk meg. Egyelőre a 65 pluszosokat oltja és CSAK őket küldheti oltópontra is Pfizerért...a fiatalabbakat nem is próbálja beküldeni a Bajcsyba, mert visszadobnák...komolyan feldobja a napom az ilyen 😀 😀 😀
Mintha egy párhuzamos világban élnék sokatokkal...
Klaci79
Dehát neked senki se mondta, nem olvastad, hogy aki visszautasít oltást, azt a sor végére teszik?
Ez nem azt jelenti, hogy amint lesz másik, mint amit visszautasított, azt megkapja, hanem azt, hogy előbb beoltják azt, aki nem variál, és utána jön majd az a néhány százalék, aki a sor végére került.
De valószínűleg az összes regisztrált sorra kerül május közepére, akkor újra hívnak, és szerintem addigra lesz mindegyik, és lehet választani.
Sobri Jóska
Ez így nem pontos ne csúsztass.
Ha visszautasítasz egy vakcinát akkor a végére kerülsz vagy nem.
Mint az egész oltási terv.
65 év felett / tanárok / terhes vagy 1 éven belül szült kismamák kapják a Pfizert.
Kivéve ha
- olyan szervezet tagja vagy ami kapott
- olyan szervezetben dolgozó rokona vagy aki kapott és már nem tudnak kit oltani
- olyan szervezet barátja vagy akit behívnak csak tudják eloltani a vakcinát
- olyan helyen laksz ahol csak 50-en vannak a csoportban akik Pfizert kéne kapjanak de 300 adag ment ki és kb mindenkit azzal oltanak.
- visszautasítottad a Szputnyikot de elől vagy a névsorba és behívnak Pfizerre
- ide még van kb 5 eset és még a megvesztegeted az orvos rész bele se írom.

Ha szerencséd van már bevagy oltva, nagyobb szerencséd (márha te Nyugati hívő vagy) akkor Pfizert kaptál.
Ha nincs szerencséd, hiába vagy aztmás / közel 60-hoz / egyéb eü. bajjal, még nem kaptál.

Koncepció az az, hogy nincs koncepció.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Tegnap csak sikerült 50k első oltást beadni, de így csúszik a terasznyitás, mi lesz így velünk... 😮
Ma 100k Szputnyik 2. oltás érkezik. Hét második felében rakat kínai cucc jön. - by Petya (milyen csoda h a mai Pfizert kihagyta megint... 😀 )
több mint 4 éve
bcsarli
meg nincsenek pontos kutatasi eredmenyek a kombinaciokrol, hogy milyen hatassal vannak egymasra es a vedelemre.
csebi
bcsarli
pl oltas utan teherbe esetteknel akar fel is merulhet pl elso Astra es utana teherbeeses 12 heten belul, de Szputnyiknal is elofordult.
bar azt tanacsoljak, hogy varjanak 6honapot es ujra kezdeni elso oltassal.

több mint 4 éve
bcsarli
én se reggeltem még
NB2
Akkor nem érzem magam egyedül. Amúgy csak ki akartam várni, amíg elfogynak a regisztráltak. De így hogy helybe hozzák, és még pihenőnap is jár érte...

több mint 4 éve
bcsarli
csebi

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 121 — nabege2@yahoo.com
bcsarli
én se reggeltem még
több mint 4 éve
Nah...felhívott minket a háziorvos!!
Azt mondta, nyugodjunk meg. Egyelőre a 65 pluszosokat oltja és CSAK őket küldheti oltópontra is Pfizerért...a fiatalabbakat nem is próbálja beküldeni a Bajcsyba, mert visszadobnák...komolyan feldobja a napom az ilyen 😀 😀 😀
Mintha egy párhuzamos világban élnék sokatokkal...
Klaci79
Ma reggel hívta a nejemet a háziorvosa (13. Ker) hogy pénteken reggel mehet a Honvédba Pfizerre. Nincs még 65 😀itt tényleg a Steelersel lesz a baj 😊
MC12
Vakcina-gate 😊

több mint 4 éve
bcsarli