Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Játékra fel:Én vettem egy pezsgőt arra a napra amikor megkapja a fájzerét 😊
mikor kapja meg Klaci az oltást, jöjjenek a tippek 😀
NB2
több mint 4 éve
Játékra fel:mikor kapja meg Klaci az oltást, jöjjenek a tippek 😀
több mint 4 éve
Csoda történt. Imént hívott a házidoki, holnap 11-re megyek az első adagomért. Nem is oltópontra, hanem a házidokihoz. Pfizer. Ezek szerint ők is kapnak / kaptak belőle, nem csak az oltópontok.Vidd magaddal Klacit.......😊
peterk2005
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Csoda történt. Imént hívott a házidoki, holnap 11-re megyek az első adagomért. Nem is oltópontra, hanem a házidokihoz. Pfizer. Ezek szerint ők is kapnak / kaptak belőle, nem csak az oltópontok.igen mar egy ideje megy oda is Pfizer, nekem is az jutott volna hetfon, ha otthon vagyok.
peterk2005
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Csoda történt. Imént hívott a házidoki, holnap 11-re megyek az első adagomért. Nem is oltópontra, hanem a házidokihoz. Pfizer. Ezek szerint ők is kapnak / kaptak belőle, nem csak az oltópontok.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Na holnap mehetek én is oltasra, AstraZeneca.Én is várom a holnapit. 😊
Sose örültem meg ennyire oltásnak szerintem. 😀
roberto23
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Nem szarakodnak sokat már, amikor a második adag Sputnikot lőtték belém, a velem lévő kolleginát is simán beoltották elsővel a Rókusban egy kis beszélgetés után. Pedig nem volt a listán és csak márciusban reggel be ‘utasításra’. 😉A megoldást keresik mostmár mindenütt szerencsére, szóval lassan már csak szándékosan lehet kimaradni.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Nálam továbbra is zéró. 😀Lacival ellesztek egy ideig 😊
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Nálam továbbra is zéró. 😀
több mint 4 éve
Még valaszthatod a kínait ha nem vagy puhány 😂💪😀Van itt olyan rajtam kívül aki nem is regisztrált még?Én ma kaptam e-mailt h 26.-tól Sinopharmot kaphatnék a munkáltatón keresztül, mivel csütörtökön megyek Astráért a háziorvoshoz így késtek vele 1 kicsit.
Nálunk amúgy lesz céges oltakozás, oda elmegyek. Eddig a többi telephelyen az Astrát, ás a Szputnyikot adták. Fel van adva a lecke, hogy ezekből melyiket válasszam? Lehet hogy 1 ilyet, egy olyat kellene kérni 😊
bcsarli
empty taxi
több mint 4 éve
Na én elvileg a héten hívva leszek Pfizerre vagy Modernára. El sem hiszem.Szerintem ezeket már direkt Lacinak külditek bosszantásból 😊
Mikey
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ceci mama:- tegnap jött 68.4k Moderna, egy része 2. körös oltásokra megy, többi megy háziorvosokhoz
- 72k AZ jön ma, többsége 2. körös oltásokra megy
- 248k Pfizer jön: első és második oltásokra használják
- este jön 100k Szputnyik, 2. oltásokra megy
- héten jön még Sinopharm is
több mint 4 éve
Na én elvileg a héten hívva leszek Pfizerre vagy Modernára. El sem hiszem.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Van itt olyan rajtam kívül aki nem is regisztrált még?Én ma kaptam e-mailt h 26.-tól Sinopharmot kaphatnék a munkáltatón keresztül, mivel csütörtökön megyek Astráért a háziorvoshoz így késtek vele 1 kicsit.
Nálunk amúgy lesz céges oltakozás, oda elmegyek. Eddig a többi telephelyen az Astrát, ás a Szputnyikot adták. Fel van adva a lecke, hogy ezekből melyiket válasszam? Lehet hogy 1 ilyet, egy olyat kellene kérni 😊
bcsarli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Akkor próbálok nem teherbe esni 😊pl oltas utan teherbe esetteknel akar fel is merulhet pl elso Astra es utana teherbeeses 12 heten belul, de Szputnyiknal is elofordult.Gondolom kérni sem lehet ilyen formában, ezért ment a szmájli.Van itt olyan rajtam kívül aki nem is regisztrált még?meg nincsenek pontos kutatasi eredmenyek a kombinaciokrol, hogy milyen hatassal vannak egymasra es a vedelemre.
bcsarli
csebi
bcsarli
bar azt tanacsoljak, hogy varjanak 6honapot es ujra kezdeni elso oltassal.
csebi
több mint 4 éve
Péntek 12 óra második adag Pfizer
több mint 4 éve
Ez így nem pontos ne csúsztass.Nah...felhívott minket a háziorvos!!Dehát neked senki se mondta, nem olvastad, hogy aki visszautasít oltást, azt a sor végére teszik?
Azt mondta, nyugodjunk meg. Egyelőre a 65 pluszosokat oltja és CSAK őket küldheti oltópontra is Pfizerért...a fiatalabbakat nem is próbálja beküldeni a Bajcsyba, mert visszadobnák...komolyan feldobja a napom az ilyen 😀 😀 😀
Mintha egy párhuzamos világban élnék sokatokkal...
Klaci79
Ez nem azt jelenti, hogy amint lesz másik, mint amit visszautasított, azt megkapja, hanem azt, hogy előbb beoltják azt, aki nem variál, és utána jön majd az a néhány százalék, aki a sor végére került.
De valószínűleg az összes regisztrált sorra kerül május közepére, akkor újra hívnak, és szerintem addigra lesz mindegyik, és lehet választani.
Sobri Jóska
Ha visszautasítasz egy vakcinát akkor a végére kerülsz vagy nem.
Mint az egész oltási terv.
65 év felett / tanárok / terhes vagy 1 éven belül szült kismamák kapják a Pfizert.
Kivéve ha
- olyan szervezet tagja vagy ami kapott
- olyan szervezetben dolgozó rokona vagy aki kapott és már nem tudnak kit oltani
- olyan szervezet barátja vagy akit behívnak csak tudják eloltani a vakcinát
- olyan helyen laksz ahol csak 50-en vannak a csoportban akik Pfizert kéne kapjanak de 300 adag ment ki és kb mindenkit azzal oltanak.
- visszautasítottad a Szputnyikot de elől vagy a névsorba és behívnak Pfizerre
- ide még van kb 5 eset és még a megvesztegeted az orvos rész bele se írom.
Ha szerencséd van már bevagy oltva, nagyobb szerencséd (márha te Nyugati hívő vagy) akkor Pfizert kaptál.
Ha nincs szerencséd, hiába vagy aztmás / közel 60-hoz / egyéb eü. bajjal, még nem kaptál.
Koncepció az az, hogy nincs koncepció.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Tegnap csak sikerült 50k első oltást beadni, de így csúszik a terasznyitás, mi lesz így velünk... 😮Ma 100k Szputnyik 2. oltás érkezik. Hét második felében rakat kínai cucc jön. - by Petya (milyen csoda h a mai Pfizert kihagyta megint... 😀 )
több mint 4 éve
pl oltas utan teherbe esetteknel akar fel is merulhet pl elso Astra es utana teherbeeses 12 heten belul, de Szputnyiknal is elofordult.Gondolom kérni sem lehet ilyen formában, ezért ment a szmájli.Van itt olyan rajtam kívül aki nem is regisztrált még?meg nincsenek pontos kutatasi eredmenyek a kombinaciokrol, hogy milyen hatassal vannak egymasra es a vedelemre.
bcsarli
csebi
bcsarli
bar azt tanacsoljak, hogy varjanak 6honapot es ujra kezdeni elso oltassal.
több mint 4 éve
Akkor nem érzem magam egyedül. Amúgy csak ki akartam várni, amíg elfogynak a regisztráltak. De így hogy helybe hozzák, és még pihenőnap is jár érte...Van itt olyan rajtam kívül aki nem is regisztrált még?én se reggeltem még
bcsarli
NB2
több mint 4 éve
Gondolom kérni sem lehet ilyen formában, ezért ment a szmájli.Van itt olyan rajtam kívül aki nem is regisztrált még?meg nincsenek pontos kutatasi eredmenyek a kombinaciokrol, hogy milyen hatassal vannak egymasra es a vedelemre.
bcsarli
csebi
több mint 4 éve
Van itt olyan rajtam kívül aki nem is regisztrált még?én se reggeltem még
bcsarli
több mint 4 éve
Vakcina-gate 😊Nah...felhívott minket a háziorvos!!Ma reggel hívta a nejemet a háziorvosa (13. Ker) hogy pénteken reggel mehet a Honvédba Pfizerre. Nincs még 65 😀itt tényleg a Steelersel lesz a baj 😊
Azt mondta, nyugodjunk meg. Egyelőre a 65 pluszosokat oltja és CSAK őket küldheti oltópontra is Pfizerért...a fiatalabbakat nem is próbálja beküldeni a Bajcsyba, mert visszadobnák...komolyan feldobja a napom az ilyen 😀 😀 😀
Mintha egy párhuzamos világban élnék sokatokkal...
Klaci79
MC12
több mint 4 éve
Van itt olyan rajtam kívül aki nem is regisztrált még?meg nincsenek pontos kutatasi eredmenyek a kombinaciokrol, hogy milyen hatassal vannak egymasra es a vedelemre.
bcsarli