Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
hvg.hu/vilag/20210419_szputnyik_v_ausztria_torokorszagEz csak Vlsz max Zsidó trükk, vagy bolsi ármány lehet...
osztrákok várnak az engedélyre
törökök gyártani akarják
Negritis
több mint 4 éve
Nah...felhívott minket a háziorvos!!Ez három nappal ezelőtti:
Azt mondta, nyugodjunk meg. Egyelőre a 65 pluszosokat oltja és CSAK őket küldheti oltópontra is Pfizerért...a fiatalabbakat nem is próbálja beküldeni a Bajcsyba, mert visszadobnák...komolyan feldobja a napom az ilyen 😀 😀 😀
Mintha egy párhuzamos világban élnék sokatokkal...
Klaci79
"Az eddig regisztrált 65 év felettiek száma 1 millió 573 ezer fő, 90%-uk már túl van az oltáson, aki még nem, azt is folyamatosan próbálják elérni a háziorvosok. Ma már a regisztrált 60 év alattiak oltása zajlik."
koronavirus.gov.hu/cikkek/hol-tartunk-az-oltasban
több mint 4 éve
Nah...felhívott minket a háziorvos!!Múlt héten sikerült bejutnom a Bajcsyba hónapok után orvosi rendelésre, és kifelé jövet az októpontokon a Pfizer ajtók előtt kb 40 évesnél szinte csak fiatalabb emberek ültek a váróban.
Azt mondta, nyugodjunk meg. Egyelőre a 65 pluszosokat oltja és CSAK őket küldheti oltópontra is Pfizerért...a fiatalabbakat nem is próbálja beküldeni a Bajcsyba, mert visszadobnák...komolyan feldobja a napom az ilyen 😀 😀 😀
Klaci79
kapitnono

😀 😀 😀
több mint 4 éve
Nah...felhívott minket a háziorvos!!Múlt héten sikerült bejutnom a Bajcsyba hónapok után orvosi rendelésre, és kifelé jövet az októpontokon a Pfizer ajtók előtt kb 40 évesnél szinte csak fiatalabb emberek ültek a váróban.
Klaci79

több mint 4 éve
Nah...felhívott minket a háziorvos!!Azt mondta, nyugodjunk meg. Egyelőre a 65 pluszosokat oltja és CSAK őket küldheti oltópontra is Pfizerért...a fiatalabbakat nem is próbálja beküldeni a Bajcsyba, mert visszadobnák...komolyan feldobja a napom az ilyen 😀 😀 😀
több mint 4 éve
hvg.hu/vilag/20210419_szputnyik_v_ausztria_torokorszagosztrákok várnak az engedélyre
törökök gyártani akarják
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Megpróbáltam felhívni a háziorvost (persze rendelési időben), hogy mi a stájsz az oltással... "A hívott szám átmenetileg ki van kapcsolva a forgalomból" 😀😀
Miért is nem vagyok meglepve...
Szerk.: asszony telefonjában volt egy másik szám is hozzá. Az egyből hangpostára sípol 😀😀
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
hvg.hu/tudomany/20210419_brit_mutans_india_koronavrus
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
De négerek nem élnek a városában, így azokat könnyű védeni.Ez a tipik. RASSZIZMUS 😊Klaci: tied a pálya 😊Alakul ez köszi....bíztam mondjuk a házidokiban, mert most kapott egy nagy adag pfizert, de a terheseket oltja előbb, abból pedig azért itt nálunk van bőven, gondolom ismered kis városom peremrészeit 😀
index.hu/belfold/2021/04/19/belfold-koronavirus-oltas-budajeno-telki-ne-vesszen-karba-az-oltoanyag/
dande
ott állnak sorba terhesen, cigivel a szájukba, azt jöjjön a Pfizer...nyilván ha ők nem is adtak annyit a közösbe, mint én, de majd a gyerekeik fognak.... | jajj, de nagyon gonosz vagyok 😀 |
Klaci79
Mondhatnám "intézményes"
Ez nem az USA topic ? (Mondjuk ott mindig a négereket véded szóval nem)
Ne vedd komolyan
VvAlekosz
több mint 4 éve
Kapni fogsz majd 6 hónapra kártyát.Én másfél hete pozitív tesztet produkáltam. Ugyan még nem regisztráltam, de pozitív miatt most legalább 2 hónapig nem is kaphatok oltást. Most akkor én ki vagyok zárva majd sokmindenből önhibámon kívül???Mondjuk 26 évesen nem teljesen értem a dühödet. Te is sorra kerülszhavert és a bnőjét is a héten oltják pfizerrelBaratnomet is hivtak a heten pfizerre a 11.keruletben, miutan a multheti astra-kort inkabb nem kerte, egeszsegesen, boven harminc alatt, nekem pedig sehol semmi ugyanott annak ellenere, hogy o kb 3 hete, en januar elejen regisztraltam. Oltasi terv, persze, pedig a regellenorzos oldaluk szerint is benne vagyok a rendszerben.
Negritis
Szerk.: felhuztam magam a dolgon, felhivtam a haziorvost, megkerdezte, hany eves vagyok, mondom 26, mire o, hogy a het masodik feleben szerveznek, es mehetek oltopontra pfizerre, mert bar ok csak a 45 eveseknel jarnak, de mindegy, ha tudok, menjek. Ahhhha, szoval van terv. Very nice.
dankodavid
csi77
NB2
Én 3 1/2 hónapja estem át rajta ( mint sok kisgyermekes) enyhébb tipikus tünetekkel. Jelentkeztem oltásra március végén úgy voltam hogy hívnak majd 2-3 hónap múlva, de 10 nap múlva hívták oltásra. Kicsit korainak tűnt, így múlt héten elmentem antitest tesztre. Tegnap még is jött az eredménye még sok száz a szám úgyhogy majd szól a doki, hogy most mi legyen.
A "védettség" mindenkinél egyedi.
több mint 4 éve
fater pálinkafőzdés és otthon sűrűn rákóstol 😀Szerintem én kb 6szor az elmúlt 10 napban 😀Puff neki... Most éppen ez a verdikt:Ajajaj, ezt elbasztam. Nem is egyszer......
Orosz orvos mondja: aki Szputnyik vakcinát kapott, hónapokig nem ihat
indirekt.hu/cimlap/orosz-orvos-mondja-aki-szputnyik-vakcinat-kapott-honapokig-nem-ihat/
Van néhány ismerősöm, aki nem lesz boldog.
nagylaza
csi77
peach
több mint 4 éve
Szerintem én kb 6szor az elmúlt 10 napban 😀Puff neki... Most éppen ez a verdikt:Ajajaj, ezt elbasztam. Nem is egyszer......
Orosz orvos mondja: aki Szputnyik vakcinát kapott, hónapokig nem ihat
indirekt.hu/cimlap/orosz-orvos-mondja-aki-szputnyik-vakcinat-kapott-honapokig-nem-ihat/
Van néhány ismerősöm, aki nem lesz boldog.
nagylaza
csi77
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 501
Igeb.jar kartya...6 honapra csak.Te is kapsz majd kártyát ha jól tudom.Én másfél hete pozitív tesztet produkáltam. Ugyan még nem regisztráltam, de pozitív miatt most legalább 2 hónapig nem is kaphatok oltást. Most akkor én ki vagyok zárva majd sokmindenből önhibámon kívül???Mondjuk 26 évesen nem teljesen értem a dühödet. Te is sorra kerülszhavert és a bnőjét is a héten oltják pfizerrelBaratnomet is hivtak a heten pfizerre a 11.keruletben, miutan a multheti astra-kort inkabb nem kerte, egeszsegesen, boven harminc alatt, nekem pedig sehol semmi ugyanott annak ellenere, hogy o kb 3 hete, en januar elejen regisztraltam. Oltasi terv, persze, pedig a regellenorzos oldaluk szerint is benne vagyok a rendszerben.
Negritis
Szerk.: felhuztam magam a dolgon, felhivtam a haziorvost, megkerdezte, hany eves vagyok, mondom 26, mire o, hogy a het masodik feleben szerveznek, es mehetek oltopontra pfizerre, mert bar ok csak a 45 eveseknel jarnak, de mindegy, ha tudok, menjek. Ahhhha, szoval van terv. Very nice.
dankodavid
csi77
NB2
Toca
több mint 4 éve
Te is kapsz majd kártyát ha jól tudom.Én másfél hete pozitív tesztet produkáltam. Ugyan még nem regisztráltam, de pozitív miatt most legalább 2 hónapig nem is kaphatok oltást. Most akkor én ki vagyok zárva majd sokmindenből önhibámon kívül???Mondjuk 26 évesen nem teljesen értem a dühödet. Te is sorra kerülszhavert és a bnőjét is a héten oltják pfizerrelBaratnomet is hivtak a heten pfizerre a 11.keruletben, miutan a multheti astra-kort inkabb nem kerte, egeszsegesen, boven harminc alatt, nekem pedig sehol semmi ugyanott annak ellenere, hogy o kb 3 hete, en januar elejen regisztraltam. Oltasi terv, persze, pedig a regellenorzos oldaluk szerint is benne vagyok a rendszerben.
Negritis
dankodavid
csi77
NB2
több mint 4 éve
Én másfél hete pozitív tesztet produkáltam. Ugyan még nem regisztráltam, de pozitív miatt most legalább 2 hónapig nem is kaphatok oltást. Most akkor én ki vagyok zárva majd sokmindenből önhibámon kívül???Mondjuk 26 évesen nem teljesen értem a dühödet. Te is sorra kerülszhavert és a bnőjét is a héten oltják pfizerrelBaratnomet is hivtak a heten pfizerre a 11.keruletben, miutan a multheti astra-kort inkabb nem kerte, egeszsegesen, boven harminc alatt, nekem pedig sehol semmi ugyanott annak ellenere, hogy o kb 3 hete, en januar elejen regisztraltam. Oltasi terv, persze, pedig a regellenorzos oldaluk szerint is benne vagyok a rendszerben.
Negritis
dankodavid
csi77
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ez a tipik. RASSZIZMUS 😊Klaci: tied a pálya 😊Alakul ez köszi....bíztam mondjuk a házidokiban, mert most kapott egy nagy adag pfizert, de a terheseket oltja előbb, abból pedig azért itt nálunk van bőven, gondolom ismered kis városom peremrészeit 😀
index.hu/belfold/2021/04/19/belfold-koronavirus-oltas-budajeno-telki-ne-vesszen-karba-az-oltoanyag/
dande
ott állnak sorba terhesen, cigivel a szájukba, azt jöjjön a Pfizer...nyilván ha ők nem is adtak annyit a közösbe, mint én, de majd a gyerekeik fognak.... | jajj, de nagyon gonosz vagyok 😀 |
Klaci79
Mondhatnám "intézményes"
Ez nem az USA topic ? (Mondjuk ott mindig a négereket véded szóval nem)
Ne vedd komolyan
több mint 4 éve
Mesélte egy háziorvos, hogy a rendelőjében lévő telefon nem foglaltat jelez, hanem kicseng, amikor beszél. Mindeddig nem sikerült megoldani ezt a bonyolult problémát. A páciensek közben azt hiszik, hogy baszik felvenni.Nálunk asszony az idősebb, 47 és továbbra is esélytelenek nyugalmával várjuk a pfizert, miközben ezek szerint 26 évesek is már kapják. Decemberben regisztráltunk, benne vagyunk a rendszerben, úgyhogy szerintem itt kb minden a háziorvostól függ. Mi megszoptuk vele, de legalább tudom, hogy érdemes lesz váltani háziorvost, mert a mostani arra nem veszi a fáradságot, hogy felvegye a telefont. Így gyerek marad itthon, mi meg várjuk a cuccot...havert és a bnőjét is a héten oltják pfizerrelBaratnomet is hivtak a heten pfizerre a 11.keruletben, miutan a multheti astra-kort inkabb nem kerte, egeszsegesen, boven harminc alatt, nekem pedig sehol semmi ugyanott annak ellenere, hogy o kb 3 hete, en januar elejen regisztraltam. Oltasi terv, persze, pedig a regellenorzos oldaluk szerint is benne vagyok a rendszerben.
Negritis
dankodavid
2 hete mag felvette, akkor azt mondta ő '61-eseket olt, majd másnap hívta asszonyt Astrára, mint 73-as. Tudja a faszom mi van ezeknek a fejében, de telefonálgatni sem akarok egyfolytában, úgyhogy szarok rá és próbálok okosban megoldást találni.
Klaci79
Persze, nem tudom, nálatok mi a helyzet. Mindenesetre:
femina.hu/egeszseg/haziorvos-valtas-menete/
több mint 4 éve
Unlucky.Mondjuk 26 évesen nem teljesen értem a dühödet. Te is sorra kerülszhavert és a bnőjét is a héten oltják pfizerrelBaratnomet is hivtak a heten pfizerre a 11.keruletben, miutan a multheti astra-kort inkabb nem kerte, egeszsegesen, boven harminc alatt, nekem pedig sehol semmi ugyanott annak ellenere, hogy o kb 3 hete, en januar elejen regisztraltam. Oltasi terv, persze, pedig a regellenorzos oldaluk szerint is benne vagyok a rendszerben.
Negritis
dankodavid
csi77
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Mondjuk 26 évesen nem teljesen értem a dühödet. Te is sorra kerülszhavert és a bnőjét is a héten oltják pfizerrelBaratnomet is hivtak a heten pfizerre a 11.keruletben, miutan a multheti astra-kort inkabb nem kerte, egeszsegesen, boven harminc alatt, nekem pedig sehol semmi ugyanott annak ellenere, hogy o kb 3 hete, en januar elejen regisztraltam. Oltasi terv, persze, pedig a regellenorzos oldaluk szerint is benne vagyok a rendszerben.
Negritis
dankodavid
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Ez teljesen rendben van! - mondta o, gunyosan.Mindenre van példa + mindennek az ellenkezőjére is. VII. kerület, 28 éves: telefonált a háziorvosának, hogy érdeklődjön, mikor és mire számíthat. Durván elhajtották, hogy ne foglalja a vonalat, még a 60 felüliek oltásával se végeztek. Ez a múlt héten történt.havert és a bnőjét is a héten oltják pfizerrelBaratnomet is hivtak a heten pfizerre a 11.keruletben, miutan a multheti astra-kort inkabb nem kerte, egeszsegesen, boven harminc alatt, nekem pedig sehol semmi ugyanott annak ellenere, hogy o kb 3 hete, en januar elejen regisztraltam. Oltasi terv, persze, pedig a regellenorzos oldaluk szerint is benne vagyok a rendszerben.
Negritis
dankodavid
nagylaza
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Nálunk asszony az idősebb, 47 és továbbra is esélytelenek nyugalmával várjuk a pfizert, miközben ezek szerint 26 évesek is már kapják. Decemberben regisztráltunk, benne vagyunk a rendszerben, úgyhogy szerintem itt kb minden a háziorvostól függ. Mi megszoptuk vele, de legalább tudom, hogy érdemes lesz váltani háziorvost, mert a mostani arra nem veszi a fáradságot, hogy felvegye a telefont. Így gyerek marad itthon, mi meg várjuk a cuccot...havert és a bnőjét is a héten oltják pfizerrelBaratnomet is hivtak a heten pfizerre a 11.keruletben, miutan a multheti astra-kort inkabb nem kerte, egeszsegesen, boven harminc alatt, nekem pedig sehol semmi ugyanott annak ellenere, hogy o kb 3 hete, en januar elejen regisztraltam. Oltasi terv, persze, pedig a regellenorzos oldaluk szerint is benne vagyok a rendszerben.
Negritis
dankodavid
2 hete mag felvette, akkor azt mondta ő '61-eseket olt, majd másnap hívta asszonyt Astrára, mint 73-as. Tudja a faszom mi van ezeknek a fejében, de telefonálgatni sem akarok egyfolytában, úgyhogy szarok rá és próbálok okosban megoldást találni.
több mint 4 éve
Mindenre van példa + mindennek az ellenkezőjére is. VII. kerület, 28 éves: telefonált a háziorvosának, hogy érdeklődjön, mikor és mire számíthat. Durván elhajtották, hogy ne foglalja a vonalat, még a 60 felüliek oltásával se végeztek. Ez a múlt héten történt.havert és a bnőjét is a héten oltják pfizerrelBaratnomet is hivtak a heten pfizerre a 11.keruletben, miutan a multheti astra-kort inkabb nem kerte, egeszsegesen, boven harminc alatt, nekem pedig sehol semmi ugyanott annak ellenere, hogy o kb 3 hete, en januar elejen regisztraltam. Oltasi terv, persze, pedig a regellenorzos oldaluk szerint is benne vagyok a rendszerben.
Negritis
dankodavid
több mint 4 éve
én anyák napjára megyek haza Kübekre, majd jövő héten hívatom fel faterral a háziorvosom szőregenhavert és a bnőjét is a héten oltják pfizerrelBaratnomet is hivtak a heten pfizerre a 11.keruletben, miutan a multheti astra-kort inkabb nem kerte, egeszsegesen, boven harminc alatt, nekem pedig sehol semmi ugyanott annak ellenere, hogy o kb 3 hete, en januar elejen regisztraltam. Oltasi terv, persze, pedig a regellenorzos oldaluk szerint is benne vagyok a rendszerben.
Negritis
dankodavid
több mint 4 éve
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
havert és a bnőjét is a héten oltják pfizerrelBaratnomet is hivtak a heten pfizerre a 11.keruletben, miutan a multheti astra-kort inkabb nem kerte, egeszsegesen, boven harminc alatt, nekem pedig sehol semmi ugyanott annak ellenere, hogy o kb 3 hete, en januar elejen regisztraltam. Oltasi terv, persze, pedig a regellenorzos oldaluk szerint is benne vagyok a rendszerben.
Negritis
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.