Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
A harmadik világban gondolom ez nem szempont. Mi meg vakarhatjuk a fejünket, hogy mi is oda tartozunk-e, vagy csak kakukktojás vagyunk nyugaton.Hajlok a kakukkra, de nem vagyok hajlandó beletörődni.
peterk2005
több mint 4 éve
Ramp up going onwww.reuters.com/world/india/exclusive-unicef-says-astrazeneca-supply-issues-outside-india-resolved-2021-04-20/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Helyes. Ha a háziorvosok nem értenek hozzá annyira, mint némelyek itt a fórumon, akkor a kormány ne hárítsa rájuk a felelősséget. Nevezzen ki egy kellően népes szakmai stábot, amelyhez minden állampolgár nyugodt szívvel fordulhat, ha felvilágosítást és tanácsot szeretne kérni. (Elvileg ezt a funkciót a koronavirus.gov.hu töltené be, csak éppen nem működik.)De, hiszen éppen az a baj - eddig kivétel nélkül mindegyik azért pampogott -, hogy nem tud róla semmit. Nem a vakcinák minőségét véleményezik, nem szakmai véleményt mondanak róla. Csak annyit mondanak, hogy van 5 amiről lehet tudni mit tud, egyről meg nem lehet, és ez nemoké. Az is elképzelhető, hogy jó. De akkor mondják meg hogy pontosan mennyire, oszt mehet is.
Máskülönben én bizonyos vagyok abban, hogy a háziorvosok is képesek lennének válaszolni, ha megfelelő, adatokkal és vizsgálati eredményekkel alátámasztott szakmai útmutatót, nem pedig politikai utasításokat kapnának.
nagylaza
Amúgy, ha ennyire rohadt fontos az oltás a kormányzatnak - nyilván az, és ez nem baj, mert itt közös az érdek, ők ugyan magukért oltatnak, de mi is jól járunk -, nem fér a fejembe, hogy miért nem terítették a lapokat. Csak simán publikálni kellene a tesztek eredményeit. Ha a kínaiak nem teszik, tegyük meg mi. Csak van egy olyan sanda gyanúm, hogy szerződésben lehet lefektetve, hogy ilyen szemszabad. Nem lehet véletlen, hogy a szerbek is kiszlalomoztak az idősekre vonatkozó adatok közlésétől. Az emírek meg a kínai kommunista pártnál is csendesebbek.
Egyébként kínai szempontból se világos, hogy minek titkolóznak ennyire. Putyin se teszi, nem logikus. Kivéve, ha van mit titkolni. Ha tényleg van(nak) vakciná(k) ami(k) vesztenének a versenyben. Nem feltétlenül az, ami ide jön. Lehet, hogy a másik 3-4 között van 1-2 dzsunka (van nekik vagy 4-5 féle is). És lehet, hogy az a policy, hogy semmiről nem adunk infót, így nem lóg ki a dzsunka a sorból. Csak így ugye az összest homály fedi, és ha van jó, arról se tudni eléggé megbízhatóan, hogy tényleg jó. A harmadik világban gondolom ez nem szempont. Mi meg vakarhatjuk a fejünket, hogy mi is oda tartozunk-e, vagy csak kakukktojás vagyunk nyugaton.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Ugyan miért? Hiszen csak jót tesznek mindenkivel (hiszen minden vakcina ugyanolyan jó) 😉24.hu/kozelet/2021/04/20/kinai-vakcina-sinopharm-haziorvos-dijazas/ezért nem lehetne perelni az államot?
ender1112
NB2
Szerkesztette: ender1112
több mint 4 éve
24.hu/kozelet/2021/04/20/kinai-vakcina-sinopharm-haziorvos-dijazas/ezért nem lehetne perelni az államot?
ender1112
több mint 4 éve
KőbányaiFrancba. Mondjuk mindegy, gondolom úgyis kb Borsodi vagy valami hasonló szutyok lenne, akkor inkább fizetek valami rendes sörért 😊Akkor neked nem lesz ingyen sorCsirkemellet egyék a gyúrósok, nekem jó a csülök meg a tarja 😀Majd ha két ezer lesz a csirkemellIngyen sör mikor jön?4 millió oltásnál mi a következő ajándék a népnek ?Ingyen szotyola es tökmag
Janek
Vrij6
warr_b
csebi
warr_b
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
jah főleg h cili nyanya közölte h minden az oltás miatt javul ...márpedig számít tekintve,hogy ugye nálunk kétszer magasabb az átoltottság mint az unióban.. mégis hamarabb nyit Ausztria ? mivan? ezt ugye nem lehet megengedni,plusz a rendszert müködtetőknek is kell már egy kis aprópénzazt én értem, de így 14 hónap után nem hiszem hogy az a +5 hét annyit számít (tudom h az AZ az 12+2, de a sputnik meg 3+2 tartsuk azt)Ugye ez most a menekülő útvonal ,hogy ne kerüljön szóba a sok sok halott.24.hu/belfold/2021/04/20/koronavirus-negymillio-beoltott-oltas-nyitas-kormany/Túlságosan pozitív vagy, az 5 millió csak akkor lesz meg önkéntes alapon, ha 12-18 korosztályt is elkezdik oltanisztem nem lesz 6 millió önkéntes, 5nél sajnos el fogjuk érni a korlátokat4 millió oltásnál mi a következő ajándék a népnek ?Az a jobb kérdés, hogy amikor majd kb. 6 milliónál megáll, akkor mi a büntetés?
Janek
Sobri Jóska
Negritis
4 millió oltásnál mi a következő ajándék a népnek ?Akkora várják a mozik, színházak, stb nyitását
Janek
r.baggio
A lap információi szerint a négymilliós határnál várható a szállodák, fürdők, illetve a mozik, színházak és más kulturális rendezvények újraindulása. Azokat 18 éves kor felett védettségi igazolvánnyal lehetne látogatni.mondjuk továbbra is kurvagáz hogy az első öltés másnapján akarunk ajándékozni, sokkal fontosabb lenne hogy a második oltásokat nézzünk és onnan 2 hét legyen bármiféle nyitás alapja
A vendéglátósok a teraszok után a belső tereket is kinyithatnák, a személyzetnek kötelező lesz a maszk, a vendégeknek a fogyasztás idejére nem.
Negritis
Plusz a pénzügyi gépezetet be kell lőcsőlni nyilt titok,hogy rengeteg budapesti hely került fidesz közeli emberek kezébe...
Janek
ez amúgy egy érdekes statisztika
covid19-vaccine-report.ecdc.europa.eu/
Negritis
Janek
több mint 4 éve
márpedig számít tekintve,hogy ugye nálunk kétszer magasabb az átoltottság mint az unióban.. mégis hamarabb nyit Ausztria ? mivan? ezt ugye nem lehet megengedni,plusz a rendszert müködtetőknek is kell már egy kis aprópénzazt én értem, de így 14 hónap után nem hiszem hogy az a +5 hét annyit számít (tudom h az AZ az 12+2, de a sputnik meg 3+2 tartsuk azt)Ugye ez most a menekülő útvonal ,hogy ne kerüljön szóba a sok sok halott.24.hu/belfold/2021/04/20/koronavirus-negymillio-beoltott-oltas-nyitas-kormany/Túlságosan pozitív vagy, az 5 millió csak akkor lesz meg önkéntes alapon, ha 12-18 korosztályt is elkezdik oltanisztem nem lesz 6 millió önkéntes, 5nél sajnos el fogjuk érni a korlátokat4 millió oltásnál mi a következő ajándék a népnek ?Az a jobb kérdés, hogy amikor majd kb. 6 milliónál megáll, akkor mi a büntetés?
Janek
Sobri Jóska
Negritis
4 millió oltásnál mi a következő ajándék a népnek ?Akkora várják a mozik, színházak, stb nyitását
Janek
r.baggio
A lap információi szerint a négymilliós határnál várható a szállodák, fürdők, illetve a mozik, színházak és más kulturális rendezvények újraindulása. Azokat 18 éves kor felett védettségi igazolvánnyal lehetne látogatni.mondjuk továbbra is kurvagáz hogy az első öltés másnapján akarunk ajándékozni, sokkal fontosabb lenne hogy a második oltásokat nézzünk és onnan 2 hét legyen bármiféle nyitás alapja
A vendéglátósok a teraszok után a belső tereket is kinyithatnák, a személyzetnek kötelező lesz a maszk, a vendégeknek a fogyasztás idejére nem.
Negritis
Plusz a pénzügyi gépezetet be kell lőcsőlni nyilt titok,hogy rengeteg budapesti hely került fidesz közeli emberek kezébe...
Janek
Negritis
több mint 4 éve
Francba. Mondjuk mindegy, gondolom úgyis kb Borsodi vagy valami hasonló szutyok lenne, akkor inkább fizetek valami rendes sörért 😊Akkor neked nem lesz ingyen sorCsirkemellet egyék a gyúrósok, nekem jó a csülök meg a tarja 😀Majd ha két ezer lesz a csirkemellIngyen sör mikor jön?4 millió oltásnál mi a következő ajándék a népnek ?Ingyen szotyola es tökmag
Janek
Vrij6
warr_b
csebi
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Sült lizs? Az sült LIZS, maga ploli! Benny bácsi 😁én ben bácsiig szoktam jutni 😀Említettem már, hogy remek nyitrait tudok készíteni csirkemellből?Csirkemellet egyék a gyúrósok, nekem jó a csülök meg a tarja 😀Majd ha két ezer lesz a csirkemellIngyen sör mikor jön?4 millió oltásnál mi a következő ajándék a népnek ?Ingyen szotyola es tökmag
Janek
Vrij6
warr_b
csebi
warr_b
nagylaza
Negritis

több mint 4 éve
azt én értem, de így 14 hónap után nem hiszem hogy az a +5 hét annyit számít (tudom h az AZ az 12+2, de a sputnik meg 3+2 tartsuk azt)Ugye ez most a menekülő útvonal ,hogy ne kerüljön szóba a sok sok halott.24.hu/belfold/2021/04/20/koronavirus-negymillio-beoltott-oltas-nyitas-kormany/Túlságosan pozitív vagy, az 5 millió csak akkor lesz meg önkéntes alapon, ha 12-18 korosztályt is elkezdik oltanisztem nem lesz 6 millió önkéntes, 5nél sajnos el fogjuk érni a korlátokat4 millió oltásnál mi a következő ajándék a népnek ?Az a jobb kérdés, hogy amikor majd kb. 6 milliónál megáll, akkor mi a büntetés?
Janek
Sobri Jóska
Negritis
Janek
r.baggio
Negritis
Janek
több mint 4 éve
Ugye ez most a menekülő útvonal ,hogy ne kerüljön szóba a sok sok halott.24.hu/belfold/2021/04/20/koronavirus-negymillio-beoltott-oltas-nyitas-kormany/Túlságosan pozitív vagy, az 5 millió csak akkor lesz meg önkéntes alapon, ha 12-18 korosztályt is elkezdik oltanisztem nem lesz 6 millió önkéntes, 5nél sajnos el fogjuk érni a korlátokat4 millió oltásnál mi a következő ajándék a népnek ?Az a jobb kérdés, hogy amikor majd kb. 6 milliónál megáll, akkor mi a büntetés?
Janek
Sobri Jóska
Negritis
Janek
r.baggio
Negritis
több mint 4 éve
én ben bácsiig szoktam jutni 😀Említettem már, hogy remek nyitrait tudok készíteni csirkemellből?Csirkemellet egyék a gyúrósok, nekem jó a csülök meg a tarja 😀Majd ha két ezer lesz a csirkemellIngyen sör mikor jön?4 millió oltásnál mi a következő ajándék a népnek ?Ingyen szotyola es tökmag
Janek
Vrij6
warr_b
csebi
warr_b
nagylaza
több mint 4 éve
Említettem már, hogy remek nyitrait tudok készíteni csirkemellből?Csirkemellet egyék a gyúrósok, nekem jó a csülök meg a tarja 😀Majd ha két ezer lesz a csirkemellIngyen sör mikor jön?4 millió oltásnál mi a következő ajándék a népnek ?Ingyen szotyola es tökmag
Janek
Vrij6
warr_b
csebi
warr_b
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 4 éve
Akkor neked nem lesz ingyen sorCsirkemellet egyék a gyúrósok, nekem jó a csülök meg a tarja 😀Majd ha két ezer lesz a csirkemellIngyen sör mikor jön?4 millió oltásnál mi a következő ajándék a népnek ?Ingyen szotyola es tökmag
Janek
Vrij6
warr_b
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Csirkemellet egyék a gyúrósok, nekem jó a csülök meg a tarja 😀Majd ha két ezer lesz a csirkemellIngyen sör mikor jön?4 millió oltásnál mi a következő ajándék a népnek ?Ingyen szotyola es tökmag
Janek
Vrij6
warr_b
csebi

több mint 4 éve
farhát számít, nem a burzsuj mellMajd ha két ezer lesz a csirkemellIngyen sör mikor jön?4 millió oltásnál mi a következő ajándék a népnek ?Ingyen szotyola es tökmag
Janek
Vrij6
warr_b
csebi
több mint 4 éve
Majd ha két ezer lesz a csirkemellIngyen sör mikor jön?4 millió oltásnál mi a következő ajándék a népnek ?Ingyen szotyola es tökmag
Janek
Vrij6
warr_b
több mint 4 éve
Lista van, nem párt.
több mint 4 éve
Hogyhogy nincs több párttag...?Ezeknek már régóta ingyé van minden, köztük a sör is.Ingyen sör mikor jön?4 millió oltásnál mi a következő ajándék a népnek ?Ingyen szotyola es tökmag
Janek
Vrij6
warr_b
ozibozi

több mint 4 éve
Ezeknek már régóta ingyé van minden, köztük a sör is.Ingyen sör mikor jön?4 millió oltásnál mi a következő ajándék a népnek ?Ingyen szotyola es tökmag
Janek
Vrij6
warr_b
több mint 4 éve
Rögtön az örök élet után.Ingyen sör mikor jön?4 millió oltásnál mi a következő ajándék a népnek ?Ingyen szotyola es tökmag
Janek
Vrij6
warr_b
nagylaza

több mint 4 éve
Rögtön az örök élet után.Ingyen sör mikor jön?4 millió oltásnál mi a következő ajándék a népnek ?Ingyen szotyola es tökmag
Janek
Vrij6
warr_b
több mint 4 éve
Ingyen sör mikor jön?4 millió oltásnál mi a következő ajándék a népnek ?Ingyen szotyola es tökmag
Janek
Vrij6