Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Na nekem is megvolt az Astra. Ritkán szoktam itthon bármit dicsérni, de a csepeli oltopont előtt le a kalappal. Kapunál fertőtlenítés, tökéletesen kitáblázva, mindenki kedves, oltás után negyed óra varokazas kialakított kis fülkékben, és meg azon se problémáztak, hogy háromnegyed órával korábban értem oda. Nagyon kellemes csalódás volt.Szent Kristófban (11. kerület) ugyan ezek voltak a tapasztalataim. Gördülékenyen ment minden, mindenki kedves volt, a doktornő még vicces is. Tengermély tiszteletem nekik.
roberto23
több mint 4 éve
Azt egyébként tudja valaki, hogy mi van ha valamiért nem tudok elmenni a 2.oltásra?Én ma voltam, azt mondták, ha nem jó valamiért a 2. időpont, akkor a háziorvostól kell kérni másikat.
Ilyenkor háziorvost kell keresni és ő ad időpontot vagy hogy?
Nem hiszem, hogy lesz ilyen, de akár még benne is lehet a pakliban.
Toca
több mint 4 éve
Facebookon találtam 😊A covid mutáns teknős meg jön és elzavarja az oroszlánt és ott a baj. 😀
Jönnek itt tüskefehérjével, meg mindennel... Én leegyszerűsítettem az oltásokat oroszlános példával...
💉Sinofarm
Beküldik a halott oroszlánt. A szervezet felismeri, később megküzd az élővel.
💉AstraZeneca, Szputnyik
Kiherélt izgága egérre sörényt tesznek. A szervezet legyőzi az egeret, azt hiszi, ő az oroszlán. Később az oroszlánt is legyőzi.
💉Moderna, Pfizer
A szervezetnek mutatnak egy lenyúzott oroszlánbőrt : ha jön, majd ezt győzd le!
somoskovig
index.hu/mindekozben/poszt/2021/04/21/egy-teknos-tartja-rettegesben-az-oroszlanokat/
több mint 4 éve
Azt egyébként tudja valaki, hogy mi van ha valamiért nem tudok elmenni a 2.oltásra? Ilyenkor háziorvost kell keresni és ő ad időpontot vagy hogy?
Nem hiszem, hogy lesz ilyen, de akár még benne is lehet a pakliban.
több mint 4 éve
Persze.Fogad van még?Fogorvosom Packers fan.biztos ravens fanDe, highest risk (extremely clinically vulnerable)be vagyok sorolva.Egyébként jó buli, hogy magasan veszélyeztetettként még mindig nem kaptam semmit, de már az ismerőseim 95%-a be van oltva.Az oltás szempontjából nem számítasz annak, gondolom.
tenorx
Mikey
Írtam neki, azt mondta, hogy sorban olt, mert még "viszonylag fiatal maga".Egyébként jó buli, hogy magasan veszélyeztetettként még mindig nem kaptam semmit, de már az ismerőseim 95%-a be van oltva.Menj utána a dolognak.
tenorx
Máshogy tényleg soha nem kerülsz sorra.
Egy telefont megér.
Bazzani
tenorx
briareos
Meccsen is volt kinn.
Mindig akkor dumál amikor ki van peckelve a szám.
És röhög.
Bazzani
nagylaza
Kettő.
Jobb alul meg bal felül.
több mint 4 éve
Facebookon találtam 😊Oroszlánok mindenhol.
Jönnek itt tüskefehérjével, meg mindennel... Én leegyszerűsítettem az oltásokat oroszlános példával...
💉Sinofarm
💉AstraZeneca, Szputnyik
Kiherélt izgága egérre sörényt tesznek. A szervezet legyőzi az egeret, azt hiszi, ő az oroszlán. Később az oroszlánt is legyőzi.
💉Moderna, Pfizer
somoskovig
több mint 4 éve
Fogad van még?Fogorvosom Packers fan.biztos ravens fanDe, highest risk (extremely clinically vulnerable)be vagyok sorolva.Egyébként jó buli, hogy magasan veszélyeztetettként még mindig nem kaptam semmit, de már az ismerőseim 95%-a be van oltva.Az oltás szempontjából nem számítasz annak, gondolom.
tenorx
Mikey
Írtam neki, azt mondta, hogy sorban olt, mert még "viszonylag fiatal maga".Egyébként jó buli, hogy magasan veszélyeztetettként még mindig nem kaptam semmit, de már az ismerőseim 95%-a be van oltva.Menj utána a dolognak.
tenorx
Egy telefont megér.
Bazzani
tenorx
briareos
Meccsen is volt kinn.
És röhög.
Bazzani
több mint 4 éve
Fogorvosom Packers fan.biztos ravens fanDe, highest risk (extremely clinically vulnerable)be vagyok sorolva.Egyébként jó buli, hogy magasan veszélyeztetettként még mindig nem kaptam semmit, de már az ismerőseim 95%-a be van oltva.Az oltás szempontjából nem számítasz annak, gondolom.
tenorx
Mikey
tenorx
Egy telefont megér.
Bazzani
tenorx
briareos
Meccsen is volt kinn.
És röhög.
több mint 4 éve
Keményen felkészítettél, várom a mellékhatásokat...mondjuk munkában vagyok reggelig, szar lesz ha tényleg jön...de még semmi 16:26-kor kaptamNa pfizer a karomban! Bár nem éreztem a szuri helyét sem (van némi tűfóbiám). Tegnap kora délután hívták az asszonyt, én még nem kerültem volna most sorra, de szerencsére kisírta nekem is, így nem kell tovább várni.A fóbiákat vetkőzd le, mert fogod még érezni. 😊 Én kb 6 órája kaptam meg - maga az oltás semmi, egy csípéssel se ér fel -, de most már az autó kormányát is nehezen forgatom. Bedurrant a vállam elég szépen. 😀 (Láz, fejfájás satöbbi még nincs. De gyanús, hogy lesz valami mert kezdek fázni is.)
Klaci79
peterk2005
több mint 4 éve
Leírom, hátha még nem volt háziorvosi Pfizer tapasztalat leírva. Ezt ugye hűteni kell, egy ampullában több adag is van, kicsit szkeptikus is voltam, hogy mi lesz ebből egy hétköznapi háziorvosi eszköz/rendelő/stb. esetén, ahol hely is kevés, váró is kevés, orvos is csak egy van. Hát semmi. Tükörsima volt. Kint kellett várni a szabad levegőn, egyszerre hat embert hívott be a váróba (hat adagnyi van egy gyári kiszerelésű ampullában). A váróból pedig egyenként a rendelőbe oltásra. Kabát már a váróban le, így egy ember kb. 30 mp, leül, feltűr, szúr, feláll, következő. Utána a kövelező 15-20 perc a váróban, ahol 6 ember kényelmesen elfért. A doki tartott egy 10 perces szentbeszédet (mellékhatások, oltás után is vigyázzanak, maradjon a maszk, satöbbi), miközben a nővér kitöltötte a hat ember oltási papírjait. 20 perccel a bemenetel után már kint voltunk az udvaron. Még annyi esze is volt az öregnek, hogy a legelső csoportba hetet hívott be, hogy legyen azonnali vésztartalék, ha valaki nem jelenne meg. Az utolsó csoportba pedig ötöt. Így, ha valaki nem jelent meg, akkor volt azonnal egy tartalék. Nálunk mindenki megjelent, úgyhogy 1 embernek (nem én voltam) fél órát kellett várnia, a következő csoporttal ment be. Így ha mindig mindenki megjelent, 1-1 ember várt max 30 percet, a többi azonnal. Gógyis megoldás, kis méretre tervezve. A késők nem okoznak gondot, a hiányzók pótlására meg több csoportnyi idő (1-2 óra) van, nem a végén kell rohangálva kaparászni valaki után, amikor már mindenki menne haza.És persze itt is volt egy "okos", mert az minden random társaságban van. Harmincas nőci első kérdése: "és sportolni lehet"? Doki: ha mellékhatást érez akkor ne.... a nő meg se várta, hogy befejezze a doki a mondatot, jött, hogy "nálam az nem lesz". A doki megakad egy pillanatra, majd folytatja, hogy egyébként 1-2 napig ne legyen nagy terhelés, óvatosabban aztán persze. És a nő felé fordulva hozzáteszi, hogy minden immunrendszer máshogy reagál a vakcinára. Gyakori, hogy az erős, nagyon jó immunrendszer "keményebbet" reagál, ami mellékhatásokban jelentkezik, az idősebb meg lustább, és nincs semmi. A vége ugyanaz lesz, mindkettő reagál, csak az intenzitás térhet el. Lefelé egymás mögött mentünk a lépcsőn, a nő már a lépcső közepén hívta a nemtudomkijét, hogy megy algopirint venni, és mekkora szívás, hogy két hétig nem mehet aerobikra. (Nem aerobikot mondott, de nem jut eszembe, hogy mit. Az az újkeletűbb, lényegében aziserobik, de kúúlabbul cseng. ). Olyan jól hozta az ignorant Karen-t ("áh, én úgyse kapom el" az ésszerűtlenség határán túl is, majd amikor szembejön valóság, akkor a túlreagált pánik/hiszti), hogy nem bírtam ki mosolygás nélkül (a maszk alatt) 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Menczer Tamás bejelentéséhez...Ösmerős. Vajon melyik az igaz? Putyin medvén lovagolt, vagy a KGB terjeszti azt a twitteren, hogy medvén lovagolt?
"Azzal büszkélkedik a kormány, hogy a világ vezető orvosi szaklapja állt ki a Sinopharm mellett, de ez nem igaz"
444.hu/2021/04/21/azzal-buszkelkedik-a-kormany-hogy-a-vilag-vezeto-orvosi-szaklapja-allt-ki-a-sinopharm-mellett-de-ez-nem-igaz
nagylaza
Hülye egy világ ez, hogy valakik tudnak Huawei-t is csinálni, ami simán versenyképes a Samsunggal meg IPhone-al, bizonyos dolgokban akár még jobb is, neked vásárlónak mégis azt kell találgatnod, hogy ha veszel valamit tőlük, akkor tényleg leading techet veszel-e, vagy valami piactéri dzsunkát.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Nekem pl a második oltás után semmilyen tünetem nem volt, míg az elsőnél 1 napig elég szarul voltam. (szputnyik)Nálam enyhe hidegrázás és szédülés volt + két napig alig bírtam felemelni a bal kezem. Aztán teljesen elmúlt. Viszont: mindenkitől azt hallom, hogy a második után húzósabb a dolog.Na pfizer a karomban! Bár nem éreztem a szuri helyét sem (van némi tűfóbiám). Tegnap kora délután hívták az asszonyt, én még nem kerültem volna most sorra, de szerencsére kisírta nekem is, így nem kell tovább várni.A fóbiákat vetkőzd le, mert fogod még érezni. 😊 Én kb 6 órája kaptam meg - maga az oltás semmi, egy csípéssel se ér fel -, de most már az autó kormányát is nehezen forgatom. Bedurrant a vállam elég szépen. 😀 (Láz, fejfájás satöbbi még nincs. De gyanús, hogy lesz valami mert kezdek fázni is.)
Klaci79
peterk2005
nagylaza
több mint 4 éve
Menczer Tamás bejelentéséhez..."Azzal büszkélkedik a kormány, hogy a világ vezető orvosi szaklapja állt ki a Sinopharm mellett, de ez nem igaz"
444.hu/2021/04/21/azzal-buszkelkedik-a-kormany-hogy-a-vilag-vezeto-orvosi-szaklapja-allt-ki-a-sinopharm-mellett-de-ez-nem-igaz
több mint 4 éve
Facebookon találtam 😊Népünk bölcsessége felülmúlhatatlan, legfeljebb csak tájékozottsága és tudása vetekedhet vele.
💉Sinofarm
💉AstraZeneca, Szputnyik
💉Moderna, Pfizer
somoskovig
több mint 4 éve
Nálam enyhe hidegrázás és szédülés volt + két napig alig bírtam felemelni a bal kezem. Aztán teljesen elmúlt. Viszont: mindenkitől azt hallom, hogy a második után húzósabb a dolog.Na pfizer a karomban! Bár nem éreztem a szuri helyét sem (van némi tűfóbiám). Tegnap kora délután hívták az asszonyt, én még nem kerültem volna most sorra, de szerencsére kisírta nekem is, így nem kell tovább várni.A fóbiákat vetkőzd le, mert fogod még érezni. 😊 Én kb 6 órája kaptam meg - maga az oltás semmi, egy csípéssel se ér fel -, de most már az autó kormányát is nehezen forgatom. Bedurrant a vállam elég szépen. 😀 (Láz, fejfájás satöbbi még nincs. De gyanús, hogy lesz valami mert kezdek fázni is.)
Klaci79
peterk2005
több mint 4 éve
Facebookon találtam 😊Jönnek itt tüskefehérjével, meg mindennel... Én leegyszerűsítettem az oltásokat oroszlános példával...
💉Sinofarm
💉AstraZeneca, Szputnyik
💉Moderna, Pfizer
több mint 4 éve
Na pfizer a karomban! Bár nem éreztem a szuri helyét sem (van némi tűfóbiám). Tegnap kora délután hívták az asszonyt, én még nem kerültem volna most sorra, de szerencsére kisírta nekem is, így nem kell tovább várni.A fóbiákat vetkőzd le, mert fogod még érezni. 😊 Én kb 6 órája kaptam meg - maga az oltás semmi, egy csípéssel se ér fel -, de most már az autó kormányát is nehezen forgatom. Bedurrant a vállam elég szépen. 😀 (Láz, fejfájás satöbbi még nincs. De gyanús, hogy lesz valami mert kezdek fázni is.)
Klaci79

több mint 4 éve
Na pfizer a karomban! Bár nem éreztem a szuri helyét sem (van némi tűfóbiám). Tegnap kora délután hívták az asszonyt, én még nem kerültem volna most sorra, de szerencsére kisírta nekem is, így nem kell tovább várni.Nem bírtál 29.-ig várni, hogy telitalálatom legyen??!!
Klaci79
Egyébként grat!!!
😊
több mint 4 éve
Elso oltas pipa, nagyon gyorsan ment minden. Hamarabb jottunk, igy hamarabb kaptuk meg, mindenki kedves volt. Adminisztracio is gyorsan ment.
Szerkesztette: Sjoelleer van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Na pfizer a karomban! Bár nem éreztem a szuri helyét sem (van némi tűfóbiám). Tegnap kora délután hívták az asszonyt, én még nem kerültem volna most sorra, de szerencsére kisírta nekem is, így nem kell tovább várni.Hoppá! Protekciós sztílerszes! Bírók csapata!
Klaci79
(Amúgy örülök...)
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 4 éve
Találunk majd valami témát, a rendszer szerintem még ettől nem lesz jobb, max május végén talán tudok szállodázni már.Na pfizer a karomban! Bár nem éreztem a szuri helyét sem (van némi tűfóbiám). Tegnap kora délután hívták az asszonyt, én még nem kerültem volna most sorra, de szerencsére kisírta nekem is, így nem kell tovább várni.Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Klaci79
Na várjunk, akkor most miről fogunk írni a következő 3 hónapban 😛 😉????
(ez az asszony kisírta milyen formában valósult meg 😀)
Bocs tudom szemét vagyok most számíts ezekre 😊
dande
Nem tudom mit mondott, mert nem hallottam. De elég meggyőző tud lenni...🤣
több mint 4 éve
Na nekem is megvolt az Astra. Ritkán szoktam itthon bármit dicsérni, de a csepeli oltopont előtt le a kalappal. Kapunál fertőtlenítés, tökéletesen kitáblázva, mindenki kedves, oltás után negyed óra varokazas kialakított kis fülkékben, és meg azon se problémáztak, hogy háromnegyed órával korábban értem oda. Nagyon kellemes csalódás volt.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
én azért bízom a sobri peterk párosbanNa pfizer a karomban! Bár nem éreztem a szuri helyét sem (van némi tűfóbiám). Tegnap kora délután hívták az asszonyt, én még nem kerültem volna most sorra, de szerencsére kisírta nekem is, így nem kell tovább várni.Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Klaci79
dande
több mint 4 éve
Na pfizer a karomban! Bár nem éreztem a szuri helyét sem (van némi tűfóbiám). Tegnap kora délután hívták az asszonyt, én még nem kerültem volna most sorra, de szerencsére kisírta nekem is, így nem kell tovább várni.Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Klaci79
több mint 4 éve
Na pfizer a karomban! Bár nem éreztem a szuri helyét sem (van némi tűfóbiám). Tegnap kora délután hívták az asszonyt, én még nem kerültem volna most sorra, de szerencsére kisírta nekem is, így nem kell tovább várni.megölted a játékunkat 😊
Klaci79