Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
1 millió lakosra jutó halottak számában már csak Gibraltár van előttünk, de mára megelőztük Csehországot 😕1 Gibraltar 2,791 /33,683 lakos
2 Hungary 2,697 /9,640,567 lakos
3 Czechia 2,684 /10,724,982 lakos
több mint 4 éve
Tesóm 33, nincsen betegsége, holnap kapja a Modernát Pesten.Az, hogy bejelentkezzen-e kínaira, vagy várja ki a Pfizer/Modernát.Egyik családtagomat elérte a vakcinadilemma... Van itt olyan bp-i, akinek nincs alapbetegsége (nem is várandós), 25-30 közötti és kapott Pfizert/Modernát? Vagy: ismer valakit, aki kapott?Munkatársam 30 éves férfi Gazdagréten, kapott, semmi baja. De mi a dilemma? Ez a kettő az amire az emberek 100%-a igent mond 😊
nagylaza
MC12
nagylaza
több mint 4 éve
Ja értem, viszont akkor ez egy nehezebb kérdés, mert attól hogy van többi ilyen ismerősöm egyik sem a háziorvosától kapta, ezért lehet félrevezető.Pontosan.😊Szerintem arra irányult az érdeklődés, hogy van-e reális esély Pfizerre 25-30 közötti nem beteg, nem terhes bp-inek, tehát érdemes-e várni picit rá, vagy menjen most a kínai, amit tuti megkap pár napon belül 🙂Egyik családtagomat elérte a vakcinadilemma... Van itt olyan bp-i, akinek nincs alapbetegsége (nem is várandós), 25-30 közötti és kapott Pfizert/Modernát? Vagy: ismer valakit, aki kapott?Nekem van 28 éves, de ez miért lényeg ? Félnek a pfizertol?
nagylaza
Toca
warr_b
nagylaza
Esély egyébként van, de nagyon körzet / háziorvos függő.
több mint 4 éve
Egyik családtagomat elérte a vakcinadilemma... Van itt olyan bp-i, akinek nincs alapbetegsége (nem is várandós), 25-30 közötti és kapott Pfizert/Modernát? Vagy: ismer valakit, aki kapott?Én ismerek. Pfizerrel oltanak már sok oltóponton és ismerős körben is van 30 alatti aki azt kapott. Háziorvostól azt kérte kizárólag, és amikor érkezett akkor behívta/elküldte magához/oltópontra. Gondolom ott hamarabb fogyott a listáról az oltakozni vágyók sora.
nagylaza
több mint 4 éve
Én 40 felett vagyok bőven és szívproblémás, allergiás, ráadásul lombikozunk 😉Egyik családtagomat elérte a vakcinadilemma... Van itt olyan bp-i, akinek nincs alapbetegsége (nem is várandós), 25-30 közötti és kapott Pfizert/Modernát? Vagy: ismer valakit, aki kapott?Szerintem topin innen a fórumról ez a korosztály és Modernát kapott, nem?
nagylaza
csi77
több mint 4 éve
A családbarát kormány:😂😂😂 Zseniális.
"Kedden 207 áldozata volt a koronavírusnak, köztük egy 34 éves gyermeket váró nőt is feltüntetett az elhunytak adatait tartalmazó oldal. A várandósságot az alapbetegségek között tüntették fel."
A cinizmusnak se alja, se határa.
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Egyik családtagomat elérte a vakcinadilemma... Van itt olyan bp-i, akinek nincs alapbetegsége (nem is várandós), 25-30 közötti és kapott Pfizert/Modernát? Vagy: ismer valakit, aki kapott?Szerintem topin innen a fórumról ez a korosztály és Modernát kapott, nem?
nagylaza
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Pontosan.😊Szerintem arra irányult az érdeklődés, hogy van-e reális esély Pfizerre 25-30 közötti nem beteg, nem terhes bp-inek, tehát érdemes-e várni picit rá, vagy menjen most a kínai, amit tuti megkap pár napon belül 🙂Egyik családtagomat elérte a vakcinadilemma... Van itt olyan bp-i, akinek nincs alapbetegsége (nem is várandós), 25-30 közötti és kapott Pfizert/Modernát? Vagy: ismer valakit, aki kapott?Nekem van 28 éves, de ez miért lényeg ? Félnek a pfizertol?
nagylaza
Toca
warr_b
több mint 4 éve
Szerintem arra irányult az érdeklődés, hogy van-e reális esély Pfizerre 25-30 közötti nem beteg, nem terhes bp-inek, tehát érdemes-e várni picit rá, vagy menjen most a kínai, amit tuti megkap pár napon belül 🙂Egyik családtagomat elérte a vakcinadilemma... Van itt olyan bp-i, akinek nincs alapbetegsége (nem is várandós), 25-30 közötti és kapott Pfizert/Modernát? Vagy: ismer valakit, aki kapott?Nekem van 28 éves, de ez miért lényeg ? Félnek a pfizertol?
nagylaza
Toca

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Nem, pont fordítva.😊 (Lásd alább.)Egyik családtagomat elérte a vakcinadilemma... Van itt olyan bp-i, akinek nincs alapbetegsége (nem is várandós), 25-30 közötti és kapott Pfizert/Modernát? Vagy: ismer valakit, aki kapott?Nekem van 28 éves, de ez miért lényeg ? Félnek a pfizertol?
nagylaza
Toca
több mint 4 éve
Egyik családtagomat elérte a vakcinadilemma... Van itt olyan bp-i, akinek nincs alapbetegsége (nem is várandós), 25-30 közötti és kapott Pfizert/Modernát? Vagy: ismer valakit, aki kapott?Nekem van 28 éves, de ez miért lényeg ? Félnek a pfizertol?
nagylaza
több mint 4 éve
Hallottam a minap Rusvai Miklóst nyilatkozni: szerinte a kínai esetében csak a második oltás után két héttel alakul ki védettség (nem a vakcina hibájáról van szó, hanem egy ilyen típusú oltásnál ez a természetes). A Pfizerről azt mondta, hogy már az első dózis után két héttel elég nagy védettséget ad.Jah, azt hittem felajánlották és gondolkodik, hogy elfogadja-e 😊 szerintem igen aztán amikor elérhető magánban is, oltson rá Pfizerrel ha nem bízik a kínaiban, peterk szerint ne, heteken belül lesz bárkinek Pfizer/Moderna akármi nyugati. Mind a két vélemény melett lehet pro-kontra érveket felhozni.Az, hogy bejelentkezzen-e kínaira, vagy várja ki a Pfizer/Modernát.Egyik családtagomat elérte a vakcinadilemma... Van itt olyan bp-i, akinek nincs alapbetegsége (nem is várandós), 25-30 közötti és kapott Pfizert/Modernát? Vagy: ismer valakit, aki kapott?Munkatársam 30 éves férfi Gazdagréten, kapott, semmi baja. De mi a dilemma? Ez a kettő az amire az emberek 100%-a igent mond 😊
nagylaza
MC12
nagylaza
Ez ma már inkább saját felfogás és élethelyzet kérdése, mint racionálisan megválaszolható és igazolható döntés. Ha májusban menni akar szállodába mindenképpen oltakozzon kínaival 😊 ha tud otthon kuksolni és nem bízik a kínaiban akkor várja a Pfizert.
MC12
Szóval: franc se tudja...
több mint 4 éve
Jah, azt hittem felajánlották és gondolkodik, hogy elfogadja-e 😊 szerintem igen aztán amikor elérhető magánban is, oltson rá Pfizerrel ha nem bízik a kínaiban, peterk szerint ne, heteken belül lesz bárkinek Pfizer/Moderna akármi nyugati. Mind a két vélemény melett lehet pro-kontra érveket felhozni.Az, hogy bejelentkezzen-e kínaira, vagy várja ki a Pfizer/Modernát.Egyik családtagomat elérte a vakcinadilemma... Van itt olyan bp-i, akinek nincs alapbetegsége (nem is várandós), 25-30 közötti és kapott Pfizert/Modernát? Vagy: ismer valakit, aki kapott?Munkatársam 30 éves férfi Gazdagréten, kapott, semmi baja. De mi a dilemma? Ez a kettő az amire az emberek 100%-a igent mond 😊
nagylaza
MC12
nagylaza
Ez ma már inkább saját felfogás és élethelyzet kérdése, mint racionálisan megválaszolható és igazolható döntés. Ha májusban menni akar szállodába mindenképpen oltakozzon kínaival 😊 ha tud otthon kuksolni és nem bízik a kínaiban akkor várja a Pfizert.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Egyik családtagomat elérte a vakcinadilemma... Van itt olyan bp-i, akinek nincs alapbetegsége (nem is várandós), 25-30 közötti és kapott Pfizert/Modernát? Vagy: ismer valakit, aki kapott?ismerek bpi 25 éves modernást
nagylaza
több mint 4 éve
Az, hogy bejelentkezzen-e kínaira, vagy várja ki a Pfizer/Modernát.Egyik családtagomat elérte a vakcinadilemma... Van itt olyan bp-i, akinek nincs alapbetegsége (nem is várandós), 25-30 közötti és kapott Pfizert/Modernát? Vagy: ismer valakit, aki kapott?Munkatársam 30 éves férfi Gazdagréten, kapott, semmi baja. De mi a dilemma? Ez a kettő az amire az emberek 100%-a igent mond 😊
nagylaza
MC12
több mint 4 éve
Egyik családtagomat elérte a vakcinadilemma... Van itt olyan bp-i, akinek nincs alapbetegsége (nem is várandós), 25-30 közötti és kapott Pfizert/Modernát? Vagy: ismer valakit, aki kapott?Munkatársam 30 éves férfi Gazdagréten, kapott, semmi baja. De mi a dilemma? Ez a kettő az amire az emberek 100%-a igent mond 😊
nagylaza
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Egyik családtagomat elérte a vakcinadilemma... Van itt olyan bp-i, akinek nincs alapbetegsége (nem is várandós), 25-30 közötti és kapott Pfizert/Modernát? Vagy: ismer valakit, aki kapott?Hát, én 31 vagyok, tegnap kaptam pfizert, de van autoimmun betegségem.
nagylaza
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Egyik családtagomat elérte a vakcinadilemma... Van itt olyan bp-i, akinek nincs alapbetegsége (nem is várandós), 25-30 közötti és kapott Pfizert/Modernát? Vagy: ismer valakit, aki kapott?
több mint 4 éve
A családbarát kormány:Erre nehéz mit mondani.
"Kedden 207 áldozata volt a koronavírusnak, köztük egy 34 éves gyermeket váró nőt is feltüntetett az elhunytak adatait tartalmazó oldal. A várandósságot az alapbetegségek között tüntették fel."
r.baggio
több mint 4 éve
A családbarát kormány:telex.hu/koronavirus/2021/04/21/egy-34-eves-kismama-is-meghalt-koronavirusban
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
A családbarát kormány:Bár mindig van lejjebb, de ezt úgy érzem nehéz lesz alulmúlni. G*CIK.
r.baggio
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Amúgy a Varosmajorban továbbra is fogadnak utcáról, időpont nélkül beeső terheseket és oltanak. Asszony tegnap megkapta a Pfizert.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
A családbarát kormány:"Kedden 207 áldozata volt a koronavírusnak, köztük egy 34 éves gyermeket váró nőt is feltüntetett az elhunytak adatait tartalmazó oldal. A várandósságot az alapbetegségek között tüntették fel."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Na így hajnalra jött azért a fájdalom az oltás helyénél. Bár nem egy vészes dolog eddig, lehet egy rendes alvás után múlik majd ez a tünet...meglátjuk 😊Keményen felkészítettél, várom a mellékhatásokat...mondjuk munkában vagyok reggelig, szar lesz ha tényleg jön...de még semmi 16:26-kor kaptamNa pfizer a karomban! Bár nem éreztem a szuri helyét sem (van némi tűfóbiám). Tegnap kora délután hívták az asszonyt, én még nem kerültem volna most sorra, de szerencsére kisírta nekem is, így nem kell tovább várni.A fóbiákat vetkőzd le, mert fogod még érezni. 😊 Én kb 6 órája kaptam meg - maga az oltás semmi, egy csípéssel se ér fel -, de most már az autó kormányát is nehezen forgatom. Bedurrant a vállam elég szépen. 😀 (Láz, fejfájás satöbbi még nincs. De gyanús, hogy lesz valami mert kezdek fázni is.)
Klaci79
peterk2005
Klaci79
több mint 4 éve
Már csak azt kéne tudni, miért Szent Kristófról, az utazók és hajósok védőszentjéről nevezték el a hajdani SZTK-t.Na nekem is megvolt az Astra. Ritkán szoktam itthon bármit dicsérni, de a csepeli oltopont előtt le a kalappal. Kapunál fertőtlenítés, tökéletesen kitáblázva, mindenki kedves, oltás után negyed óra varokazas kialakított kis fülkékben, és meg azon se problémáztak, hogy háromnegyed órával korábban értem oda. Nagyon kellemes csalódás volt.Szent Kristófban (11. kerület) ugyan ezek voltak a tapasztalataim. Gördülékenyen ment minden, mindenki kedves volt, a doktornő még vicces is. Tengermély tiszteletem nekik.
roberto23
winston