Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Szóval már a Fidesz is oltásellenes lett 😉"Gulyás szerint a Sinopharm jobb, mint a Pfizer, és a Szputnyik a legjobb."Ez ugyanaz a duma, mint ami miatt az ellenzéket oltásellenesnek bélyegzik. Lehet, hogy az ellenzék nem fogja lecsapni a labdát (mert hát ők se okosak), de nekik, akik ebben élnek, igazán feltűnhetne , hogy egyfolytában a saját narratívájukkal (minden oltás ugyanolyan jó, aki mást mond az oltásellenes) mennek szembe.
Jaja 😀
Hanni
Jughead
több mint 4 éve
Valójában csakis szavazatokban.Volt valami plakat is OV szerint a sikeresseg a halottak szamaban merheto...azóta már oltásokban
Janek
Negritis
Majd jövőre.
több mint 4 éve
embernemadat.hu/
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Azóta már 26.Volt valami plakat is OV szerint a sikeresseg a halottak szamaban merheto...Remélem, erről nem feledkeztél meg:
Janek
24.hu/belfold/2021/03/30/lazar-a-keleti-vakcinak-600-ezer-magyart-mentettek-meg-a-nyugati-vakcinak-miatt-20-ezer-magyar-vesztette-eletet/
nagylaza
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Volt valami plakat is OV szerint a sikeresseg a halottak szamaban merheto...Remélem, erről nem feledkeztél meg:
Janek
24.hu/belfold/2021/03/30/lazar-a-keleti-vakcinak-600-ezer-magyart-mentettek-meg-a-nyugati-vakcinak-miatt-20-ezer-magyar-vesztette-eletet/
több mint 4 éve
Volt valami plakat is OV szerint a sikeresseg a halottak szamaban merheto...azóta már oltásokban
Janek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Volt valami plakat is OV szerint a sikeresseg a halottak szamaban merheto...
több mint 4 éve
Persze, de nagyon úgy tűnik, hogy a németeknek "komolyak a szándékaik"."A moszkvai Gamaleja Intézet szerint a megbetegedési rátákat tekintve az orosz vakcina hatásossága két oltás után 97,6%-os, de az Intézet igazgatója, Alekszandr Gincburg szerint még ennél is magasabb lehet."Ne tegyél ilyet a Szputnyik rosszwww.egeszsegkalauz.hu/betegsegek/fertozo-betegsegek/bivalyeros-a-szputnyik-jol-dontott-aki-az-orosz-vakcinaval-oltatott/q8nm521Pont azon gondolkodtam, hogy a következő körben majd a Szputyint lövetem.
A részletes tudományos publikációt májusra ígérik.
Szputnyik V-vel eddig világszerte 10-11 millió embert oltottak be. Mint mondta, az oltóanyag a SARS-CoV-2 minden ismertté vált változatával, így a brit mutáns, a dél-afrikai és a brazil mutációval szemben is védelmet nyújt,
ozibozi
Willie Parker
VvAlekosz
Miért nem azonnal 110 százalék?
Engem változatlanul hidegen hagy, hogy az oroszok hogyan dicsérik a saját portékájukat.
Ez már sokkal inkább meggyőző:
infostart.hu/kulfold/2021/04/22/nemetorszag-bevasarol-a-szputnyik-v-vakcinabol
nagylazaA beszerzés feltétele, hogy az orosz készítmény rendelkezzék EU-s forgalmazási engedéllyel.a fontos részlet ugye
Negritis
több mint 4 éve
Számítottam rá, hogy valaki nagyon hamar bedobja ezt. 😀Tűszúrásnak ennyire még nem örültem szerintem, mint a mainak.Heroin? Attól szoktak ilyen boldog lenni az emberek 😀
Mikey
Toca
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Tűszúrásnak ennyire még nem örültem szerintem, mint a mainak.Heroin? Attól szoktak ilyen boldog lenni az emberek 😀
Mikey
több mint 4 éve
"A moszkvai Gamaleja Intézet szerint a megbetegedési rátákat tekintve az orosz vakcina hatásossága két oltás után 97,6%-os, de az Intézet igazgatója, Alekszandr Gincburg szerint még ennél is magasabb lehet."Ne tegyél ilyet a Szputnyik rosszwww.egeszsegkalauz.hu/betegsegek/fertozo-betegsegek/bivalyeros-a-szputnyik-jol-dontott-aki-az-orosz-vakcinaval-oltatott/q8nm521Pont azon gondolkodtam, hogy a következő körben majd a Szputyint lövetem.
Szputnyik V-vel eddig világszerte 10-11 millió embert oltottak be. Mint mondta, az oltóanyag a SARS-CoV-2 minden ismertté vált változatával, így a brit mutáns, a dél-afrikai és a brazil mutációval szemben is védelmet nyújt,
ozibozi
Willie Parker
VvAlekosz
Engem változatlanul hidegen hagy, hogy az oroszok hogyan dicsérik a saját portékájukat.
nagylaza
A beszerzés feltétele, hogy az orosz készítmény rendelkezzék EU-s forgalmazási engedéllyel.a fontos részlet ugye
több mint 4 éve
Tűszúrásnak ennyire még nem örültem szerintem, mint a mainak.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
"A moszkvai Gamaleja Intézet szerint a megbetegedési rátákat tekintve az orosz vakcina hatásossága két oltás után 97,6%-os, de az Intézet igazgatója, Alekszandr Gincburg szerint még ennél is magasabb lehet."Ne tegyél ilyet a Szputnyik rosszwww.egeszsegkalauz.hu/betegsegek/fertozo-betegsegek/bivalyeros-a-szputnyik-jol-dontott-aki-az-orosz-vakcinaval-oltatott/q8nm521Pont azon gondolkodtam, hogy a következő körben majd a Szputyint lövetem.
ozibozi
Willie Parker
VvAlekosz
több mint 4 éve
1 millió lakosra jutó halottak számában már csak Gibraltár van előttünk, de mára megelőztük Csehországot 😕Ez csak Europa?
1 Gibraltar 2,791 /33,683 lakos
2 Hungary 2,697 /9,640,567 lakos
3 Czechia 2,684 /10,724,982 lakos
Klaci79
Janek
Világ.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Sajnos nem...1 millió lakosra jutó halottak számában már csak Gibraltár van előttünk, de mára megelőztük Csehországot 😕Ez csak Europa?
Klaci79
Janek
De Brazilia az első nem európai 1785 halottal/millió fő 14.helyen
USA 1754 15.
www.worldometers.info/coronavirus/
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
1 millió lakosra jutó halottak számában már csak Gibraltár van előttünk, de mára megelőztük Csehországot 😕Ez csak Europa?
Klaci79
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ne tegyél ilyet a Szputnyik rosszwww.egeszsegkalauz.hu/betegsegek/fertozo-betegsegek/bivalyeros-a-szputnyik-jol-dontott-aki-az-orosz-vakcinaval-oltatott/q8nm521Pont azon gondolkodtam, hogy a következő körben majd a Szputyint lövetem.
ozibozi
Willie Parker
több mint 4 éve
"Gulyás szerint a Sinopharm jobb, mint a Pfizer, és a Szputnyik a legjobb."Ez ugyanaz a duma, mint ami miatt az ellenzéket oltásellenesnek bélyegzik. Lehet, hogy az ellenzék nem fogja lecsapni a labdát (mert hát ők se okosak), de nekik, akik ebben élnek, igazán feltűnhetne , hogy egyfolytában a saját narratívájukkal (minden oltás ugyanolyan jó, aki mást mond az oltásellenes) mennek szembe.
Jaja 😀
Hanni
több mint 4 éve
"Gulyás szerint a Sinopharm jobb, mint a Pfizer, és a Szputnyik a legjobb."utóbbit el tudom hinni, mert nem ugyanazt kapod 2x
Jaja 😀
Hanni
több mint 4 éve
"Gulyás szerint a Sinopharm jobb, mint a Pfizer, és a Szputnyik a legjobb."Jaja 😀
több mint 4 éve
www.egeszsegkalauz.hu/betegsegek/fertozo-betegsegek/bivalyeros-a-szputnyik-jol-dontott-aki-az-orosz-vakcinaval-oltatott/q8nm521Pont azon gondolkodtam, hogy a következő körben majd a Szputyint lövetem.
ozibozi
több mint 4 éve
www.egeszsegkalauz.hu/betegsegek/fertozo-betegsegek/bivalyeros-a-szputnyik-jol-dontott-aki-az-orosz-vakcinaval-oltatott/q8nm521A részletes tudományos publikációt májusra ígérik.
több mint 4 éve
Fiatalosabbnak tűntél...😊Én 40 felett vagyok bőven és szívproblémás, allergiás, ráadásul lombikozunk 😉Egyik családtagomat elérte a vakcinadilemma... Van itt olyan bp-i, akinek nincs alapbetegsége (nem is várandós), 25-30 közötti és kapott Pfizert/Modernát? Vagy: ismer valakit, aki kapott?Szerintem topin innen a fórumról ez a korosztály és Modernát kapott, nem?
nagylaza
csi77
topin
Az alapbetegségnél meg pont úgy olvastam, hogy van........
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
nah erre kiváncsi leszek, nem elég a bad press a problémák(?) miattde még jöhet egy fasza per is
www.reuters.com/world/uk/eu-preparing-legal-case-against-astrazeneca-over-vaccine-shortfalls-politico-2021-04-22/
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20210422/szombaton-nyitnak-a-teraszok-kesobb-kezdodik-a-kijarasi-tilalom-479806még meg sincs a 3.5 millió első oltás de már a nyitásról beszélünk...
3.5 millió második oltás után 2 héttel lehetne nyitni, de ugye a valóság már régóta nem érdekel senkit
ahogy a 200+ halott is csak keveseknek hír