Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Tegnap beszéltem egy ismerőssel a 18.kerületben, mint kiderült ott az oltóponton dolgozik.
Mondta, hogy hétfőn pl már lasszóval kellett az embereket fogniuk pfizerre és modernára is, valószínűleg kezd telítődni ez a rész. Kínaira, illetve szputnyikra már a háziorvosoknak kell szervezni az embereket a kiküldött körlevél szerint, de szinte lehetetlen küldetésnek tűnik ez.
Biztos, hogy még százezrek mondják majd, hogy jöjjön a kínai vagy orosz, csak legyen már valami, de érzékelhető, hogy közeledik az idő, amikor a regisztráltakkal végez az egészségügy. Utána viszont nekem úgy tűnik, nagyon nehéz lesz meggyőzni az embereket, az oltás fontosságáról. Azon ismerőseim, akik "oltásellenesek" -és itt azokra gondolok, akik valóban azok és nem csak a Mencer féle "politikusaink" szerint-, azok nagyon nehezen meggyőzhetőek egyelőre. Nincsenek különösebb (számomra) ésszerű érveik, sőt egyesek olyanokat állítanak, hogy azóta nő a halottak száma, amióta oltják az embereket. Nos ezt a réteget elképesztően nehéz lesz rávenni az oltásra és szerintem egy fokkal még nehezebb lesz majd a kínai oltóanyagra rábírni őket. (Van olyan oltásszkeptikus ismerős, aki azért a pfizert végül beadatta magának)
Klaci79
én nemtom pl öcsémékkel mi lesz, a héten mesélte muter hogy ők nem akarnak oltatni
kora 30asok a feleségével, mindketten katonák, bár a csaj otthon van most gyerekkel (1.5 éves)
öcsém ősszel átesett rajta így úgy gondolja minden fasza ...
Negritis
A halálom, amikor azt hallom, hogy "már úgyis átestem rajta"...de persze semmi teszt, csak szarul volt pár napig. Meg a "dolgozzon csak az immunrendszerem"...
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 244 — Invisible man
Na beprotekcióztam magam kínaira keddre. 8.án verseny a lányomnak, legyen papírom hátha.
Bazzani
Én két héttel az első oltás után kaptam kártyát is.
csi77
Elméletileg senki sem mehet msjd oda (szülő) de hátha addig oldanak fel valamit.
Mondjuk kikisérleteztem már honnan lehet rálátni emelvényről a pályára.
Bazzani
Milyen sportág ez? Vagy tánc?
csi77
Gyorsasági görkorcsolya.
Bazzani
Ez bel- vagy kültéri verseny lesz (bocs, ha nagyon hülyeséget kérdezek)?
csi77
Kültéri de palánkos.
Szóval csak úgy látod ha a palánknál állsz.
A döntött kanyar miatt plàne.
Bazzani
Bérelj emelőkosaras kocsit.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 440 — The Mathematician
Tegnap beszéltem egy ismerőssel a 18.kerületben, mint kiderült ott az oltóponton dolgozik.
Mondta, hogy hétfőn pl már lasszóval kellett az embereket fogniuk pfizerre és modernára is, valószínűleg kezd telítődni ez a rész. Kínaira, illetve szputnyikra már a háziorvosoknak kell szervezni az embereket a kiküldött körlevél szerint, de szinte lehetetlen küldetésnek tűnik ez.
Biztos, hogy még százezrek mondják majd, hogy jöjjön a kínai vagy orosz, csak legyen már valami, de érzékelhető, hogy közeledik az idő, amikor a regisztráltakkal végez az egészségügy. Utána viszont nekem úgy tűnik, nagyon nehéz lesz meggyőzni az embereket, az oltás fontosságáról. Azon ismerőseim, akik "oltásellenesek" -és itt azokra gondolok, akik valóban azok és nem csak a Mencer féle "politikusaink" szerint-, azok nagyon nehezen meggyőzhetőek egyelőre. Nincsenek különösebb (számomra) ésszerű érveik, sőt egyesek olyanokat állítanak, hogy azóta nő a halottak száma, amióta oltják az embereket. Nos ezt a réteget elképesztően nehéz lesz rávenni az oltásra és szerintem egy fokkal még nehezebb lesz majd a kínai oltóanyagra rábírni őket. (Van olyan oltásszkeptikus ismerős, aki azért a pfizert végül beadatta magának)
Klaci79
én nemtom pl öcsémékkel mi lesz, a héten mesélte muter hogy ők nem akarnak oltatni
kora 30asok a feleségével, mindketten katonák, bár a csaj otthon van most gyerekkel (1.5 éves)
öcsém ősszel átesett rajta így úgy gondolja minden fasza ...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
„A rendelkezésre álló vakcinák mielőbbi eloltása érdekében a következő hét 2021. április 26-tól április 30-ig, valamint 2021. május 3-tól május 5-ig »Tömeges Oltási Szakasz« kerül bevezetésre."

Tényleg bírtak egy TOSZ-t kitalálni??? 😀
somoskovig
Ez az egész el van TOSZva 😀
több mint 4 éve
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 119 — Chiefs GM
„A rendelkezésre álló vakcinák mielőbbi eloltása érdekében a következő hét 2021. április 26-tól április 30-ig, valamint 2021. május 3-tól május 5-ig »Tömeges Oltási Szakasz« kerül bevezetésre."

Tényleg bírtak egy TOSZ-t kitalálni??? 😀

több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Na beprotekcióztam magam kínaira keddre. 8.án verseny a lányomnak, legyen papírom hátha.
Bazzani
csi77
Elméletileg senki sem mehet msjd oda (szülő) de hátha addig oldanak fel valamit.
Bazzani
csi77
Gyorsasági görkorcsolya.
Bazzani
csi77
Kültéri de palánkos.
Szóval csak úgy látod ha a palánknál állsz.
A döntött kanyar miatt plàne.

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 627 — Lucas Scott
"...mivel az oltási program teljes egészében a kínai vakcinákra épül".
Beki
vhol van arrol adat, hogy melyik vakcinabol mennyit adtak be nominalisan? picit tulzonak erzem professzor ur szavait.
csebi
Ez a 10 napos országos oltási kampányra vonatkozik majd, amelynek az alapja az érkező kínai vakcina lesz. 😊
Az EU-s adatok alapján am eddig 1.017M kínait adtak be.
Beki
jaaa my bad.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 257 — Bears & Illinois fan
Bazzani
csi77
Bazzani
csi77
Gyorsasági görkorcsolya.
Bazzani

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Bazzani
csi77
Bazzani
csi77
Gyorsasági görkorcsolya.

több mint 4 éve
Bazzani
csi77
Bazzani

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 440 — The Mathematician
vhol van arrol adat, hogy melyik vakcinabol mennyit adtak be nominalisan? picit tulzonak erzem professzor ur szavait.
csebi
 koronavirus.gov.hu/cikkek/magyarorszagra-erkezett-vakcinak-tipusa-es-mennyisege-10
 g7.hu/adat/20210414/szinte-mar-az-osszes-kinai-vakcinat-beadtak-magyarorszagon/
pár napos adat arról hogy menniy érkezet és mennyit adtak be

de valahol leszokták hozni azt is hogy ebből mennyi első és mennyi második, lehet az origo(?)

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Beki
csebi
Ez a 10 napos országos oltási kampányra vonatkozik majd, amelynek az alapja az érkező kínai vakcina lesz. 😊
Az EU-s adatok alapján am eddig 1.017M kínait adtak be.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 627 — Lucas Scott
Beki

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
 www.portfolio.hu/uzlet/20210421/koronavirus-internetes-foglalasi-rendszert-kezd-tesztelni-a-kormany-70-ezer-ember-kap-sms-t-a-napokban-479650
több mint 4 éve
Bazzani
csi77

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Szombaton jön 600k Sinopharm, újabb 400k jövő héten, Szputnyik 200k első oltás jövő héten. - by Petya

www.portfolio.hu/gazdasag/20210421/tiznapos-oltasi-kampanyt-hirdetett-a-kormany-479624
„ezen a héten elsődlegesen a 45 évesek és idősebbek oltását kell megtennie, illetve megszerveznie"
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
46k első oltás és 505 fővel kevesebb kórházban ápolt tegnap.
több mint 4 éve
Bazzani

Hajrá Bad Bones!
több mint 4 éve
Bazzani
Ja és a háziorvosom jelezte hogy hetekig csak kínai oltóanyag lesz nála mert nem kap mást.

több mint 4 éve

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 266 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor ezt küldjük azoknak, akik oltáshiányban szenvednek és mindenkinek aki szereti: 😉

Brian élete záródal feldolgozás, ne ítélj elsőre 😛

youtu.be/lMg-WC1w9p0

Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 804 — no es importante
 24.hu/kozelet/2021/04/20/kinai-vakcina-sinopharm-haziorvos-dijazas/
ender1112
Mindig van hova süllyedni

De bazdmeg én vagyok oltásellenes, ha ezt a szart nem kérem, hát ezek tényleg nem normálisak, micsoda egy elcseszett disztópiában is élünk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 953 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
4 millió oltásnál mi a következő ajándék a népnek ?
Janek
Ingyen szotyola es tökmag
Vrij6
Ingyen sör mikor jön?
warr_b
Majd ha két ezer lesz a csirkemell
csebi
Csirkemellet egyék a gyúrósok, nekem jó a csülök meg a tarja 😀
warr_b
Akkor neked nem lesz ingyen sor
csebi
Francba. Mondjuk mindegy, gondolom úgyis kb Borsodi vagy valami hasonló szutyok lenne, akkor inkább fizetek valami rendes sörért 😊
warr_b
Kőbányai
csebi
Hahh, ilyenek akkor se kellenek, ha még nekem fizetnek érte 🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
mayet Purdue Boilermakers 155
 24.hu/kozelet/2021/04/20/kinai-vakcina-sinopharm-haziorvos-dijazas/
ender1112
meg a vegen Klacit is meggyozi az orvosa, hogy a kinai sooldat lesz a legjobb neki 😀