Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
A halálom, amikor azt hallom, hogy "már úgyis átestem rajta"...de persze semmi teszt, csak szarul volt pár napig. Meg a "dolgozzon csak az immunrendszerem"...Tegnap beszéltem egy ismerőssel a 18.kerületben, mint kiderült ott az oltóponton dolgozik.én nemtom pl öcsémékkel mi lesz, a héten mesélte muter hogy ők nem akarnak oltatni
Mondta, hogy hétfőn pl már lasszóval kellett az embereket fogniuk pfizerre és modernára is, valószínűleg kezd telítődni ez a rész. Kínaira, illetve szputnyikra már a háziorvosoknak kell szervezni az embereket a kiküldött körlevél szerint, de szinte lehetetlen küldetésnek tűnik ez.
Biztos, hogy még százezrek mondják majd, hogy jöjjön a kínai vagy orosz, csak legyen már valami, de érzékelhető, hogy közeledik az idő, amikor a regisztráltakkal végez az egészségügy. Utána viszont nekem úgy tűnik, nagyon nehéz lesz meggyőzni az embereket, az oltás fontosságáról. Azon ismerőseim, akik "oltásellenesek" -és itt azokra gondolok, akik valóban azok és nem csak a Mencer féle "politikusaink" szerint-, azok nagyon nehezen meggyőzhetőek egyelőre. Nincsenek különösebb (számomra) ésszerű érveik, sőt egyesek olyanokat állítanak, hogy azóta nő a halottak száma, amióta oltják az embereket. Nos ezt a réteget elképesztően nehéz lesz rávenni az oltásra és szerintem egy fokkal még nehezebb lesz majd a kínai oltóanyagra rábírni őket. (Van olyan oltásszkeptikus ismerős, aki azért a pfizert végül beadatta magának)
Klaci79
kora 30asok a feleségével, mindketten katonák, bár a csaj otthon van most gyerekkel (1.5 éves)
öcsém ősszel átesett rajta így úgy gondolja minden fasza ...
Negritis
több mint 4 éve
Bérelj emelőkosaras kocsit.Kültéri de palánkos.Ez bel- vagy kültéri verseny lesz (bocs, ha nagyon hülyeséget kérdezek)?Gyorsasági görkorcsolya.Milyen sportág ez? Vagy tánc?Elméletileg senki sem mehet msjd oda (szülő) de hátha addig oldanak fel valamit.Na beprotekcióztam magam kínaira keddre. 8.án verseny a lányomnak, legyen papírom hátha.Én két héttel az első oltás után kaptam kártyát is.
Bazzani
csi77
Mondjuk kikisérleteztem már honnan lehet rálátni emelvényről a pályára.
Bazzani
csi77
Bazzani
csi77
Szóval csak úgy látod ha a palánknál állsz.
A döntött kanyar miatt plàne.
Bazzani

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Tegnap beszéltem egy ismerőssel a 18.kerületben, mint kiderült ott az oltóponton dolgozik.én nemtom pl öcsémékkel mi lesz, a héten mesélte muter hogy ők nem akarnak oltatni
Mondta, hogy hétfőn pl már lasszóval kellett az embereket fogniuk pfizerre és modernára is, valószínűleg kezd telítődni ez a rész. Kínaira, illetve szputnyikra már a háziorvosoknak kell szervezni az embereket a kiküldött körlevél szerint, de szinte lehetetlen küldetésnek tűnik ez.
Biztos, hogy még százezrek mondják majd, hogy jöjjön a kínai vagy orosz, csak legyen már valami, de érzékelhető, hogy közeledik az idő, amikor a regisztráltakkal végez az egészségügy. Utána viszont nekem úgy tűnik, nagyon nehéz lesz meggyőzni az embereket, az oltás fontosságáról. Azon ismerőseim, akik "oltásellenesek" -és itt azokra gondolok, akik valóban azok és nem csak a Mencer féle "politikusaink" szerint-, azok nagyon nehezen meggyőzhetőek egyelőre. Nincsenek különösebb (számomra) ésszerű érveik, sőt egyesek olyanokat állítanak, hogy azóta nő a halottak száma, amióta oltják az embereket. Nos ezt a réteget elképesztően nehéz lesz rávenni az oltásra és szerintem egy fokkal még nehezebb lesz majd a kínai oltóanyagra rábírni őket. (Van olyan oltásszkeptikus ismerős, aki azért a pfizert végül beadatta magának)
Klaci79
kora 30asok a feleségével, mindketten katonák, bár a csaj otthon van most gyerekkel (1.5 éves)
öcsém ősszel átesett rajta így úgy gondolja minden fasza ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
„A rendelkezésre álló vakcinák mielőbbi eloltása érdekében a következő hét 2021. április 26-tól április 30-ig, valamint 2021. május 3-tól május 5-ig »Tömeges Oltási Szakasz« kerül bevezetésre."Ez az egész el van TOSZva 😀
Tényleg bírtak egy TOSZ-t kitalálni??? 😀
somoskovig
több mint 4 éve
Tegnap beszéltem egy ismerőssel a 18.kerületben, mint kiderült ott az oltóponton dolgozik.Mondta, hogy hétfőn pl már lasszóval kellett az embereket fogniuk pfizerre és modernára is, valószínűleg kezd telítődni ez a rész. Kínaira, illetve szputnyikra már a háziorvosoknak kell szervezni az embereket a kiküldött körlevél szerint, de szinte lehetetlen küldetésnek tűnik ez.
több mint 4 éve
„A rendelkezésre álló vakcinák mielőbbi eloltása érdekében a következő hét 2021. április 26-tól április 30-ig, valamint 2021. május 3-tól május 5-ig »Tömeges Oltási Szakasz« kerül bevezetésre."Tényleg bírtak egy TOSZ-t kitalálni??? 😀
több mint 4 éve
Kültéri de palánkos.Ez bel- vagy kültéri verseny lesz (bocs, ha nagyon hülyeséget kérdezek)?Gyorsasági görkorcsolya.Milyen sportág ez? Vagy tánc?Elméletileg senki sem mehet msjd oda (szülő) de hátha addig oldanak fel valamit.Na beprotekcióztam magam kínaira keddre. 8.án verseny a lányomnak, legyen papírom hátha.Én két héttel az első oltás után kaptam kártyát is.
Bazzani
csi77
Bazzani
csi77
Bazzani
csi77
Szóval csak úgy látod ha a palánknál állsz.
A döntött kanyar miatt plàne.
több mint 4 éve
jaaa my bad.Ez a 10 napos országos oltási kampányra vonatkozik majd, amelynek az alapja az érkező kínai vakcina lesz. 😊"...mivel az oltási program teljes egészében a kínai vakcinákra épül".vhol van arrol adat, hogy melyik vakcinabol mennyit adtak be nominalisan? picit tulzonak erzem professzor ur szavait.
Beki
csebi
Az EU-s adatok alapján am eddig 1.017M kínait adtak be.
Beki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ez bel- vagy kültéri verseny lesz (bocs, ha nagyon hülyeséget kérdezek)?Gyorsasági görkorcsolya.Milyen sportág ez? Vagy tánc?Elméletileg senki sem mehet msjd oda (szülő) de hátha addig oldanak fel valamit.Na beprotekcióztam magam kínaira keddre. 8.án verseny a lányomnak, legyen papírom hátha.Én két héttel az első oltás után kaptam kártyát is.
Bazzani
csi77
Bazzani
csi77
Bazzani
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Gyorsasági görkorcsolya.Milyen sportág ez? Vagy tánc?Elméletileg senki sem mehet msjd oda (szülő) de hátha addig oldanak fel valamit.Na beprotekcióztam magam kínaira keddre. 8.án verseny a lányomnak, legyen papírom hátha.Én két héttel az első oltás után kaptam kártyát is.
Bazzani
csi77
Bazzani
csi77
több mint 4 éve
Milyen sportág ez? Vagy tánc?Elméletileg senki sem mehet msjd oda (szülő) de hátha addig oldanak fel valamit.Na beprotekcióztam magam kínaira keddre. 8.án verseny a lányomnak, legyen papírom hátha.Én két héttel az első oltás után kaptam kártyát is.
Bazzani
csi77
Bazzani
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
vhol van arrol adat, hogy melyik vakcinabol mennyit adtak be nominalisan? picit tulzonak erzem professzor ur szavait.koronavirus.gov.hu/cikkek/magyarorszagra-erkezett-vakcinak-tipusa-es-mennyisege-10
csebi
g7.hu/adat/20210414/szinte-mar-az-osszes-kinai-vakcinat-beadtak-magyarorszagon/
pár napos adat arról hogy menniy érkezet és mennyit adtak be
de valahol leszokták hozni azt is hogy ebből mennyi első és mennyi második, lehet az origo(?)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ez a 10 napos országos oltási kampányra vonatkozik majd, amelynek az alapja az érkező kínai vakcina lesz. 😊"...mivel az oltási program teljes egészében a kínai vakcinákra épül".vhol van arrol adat, hogy melyik vakcinabol mennyit adtak be nominalisan? picit tulzonak erzem professzor ur szavait.
Beki
csebi
Az EU-s adatok alapján am eddig 1.017M kínait adtak be.
több mint 4 éve
"...mivel az oltási program teljes egészében a kínai vakcinákra épül".vhol van arrol adat, hogy melyik vakcinabol mennyit adtak be nominalisan? picit tulzonak erzem professzor ur szavait.
Beki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Elméletileg senki sem mehet msjd oda (szülő) de hátha addig oldanak fel valamit.Na beprotekcióztam magam kínaira keddre. 8.án verseny a lányomnak, legyen papírom hátha.Én két héttel az első oltás után kaptam kártyát is.
Bazzani
csi77
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Szombaton jön 600k Sinopharm, újabb 400k jövő héten, Szputnyik 200k első oltás jövő héten. - by Petyawww.portfolio.hu/gazdasag/20210421/tiznapos-oltasi-kampanyt-hirdetett-a-kormany-479624
"...mivel az oltási program teljes egészében a kínai vakcinákra épül".
„ezen a héten elsődlegesen a 45 évesek és idősebbek oltását kell megtennie, illetve megszerveznie"
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
46k első oltás és 505 fővel kevesebb kórházban ápolt tegnap.
több mint 4 éve
Na beprotekcióztam magam kínaira keddre. 8.án verseny a lányomnak, legyen papírom hátha.Én két héttel az első oltás után kaptam kártyát is.
Bazzani
Hajrá Bad Bones!
több mint 4 éve
Na beprotekcióztam magam kínaira keddre. 8.án verseny a lányomnak, legyen papírom hátha.Ja és a háziorvosom jelezte hogy hetekig csak kínai oltóanyag lesz nála mert nem kap mást.
Bazzani
több mint 4 éve
Na beprotekcióztam magam kínaira keddre. 8.án verseny a lányomnak, legyen papírom hátha.
több mint 4 éve
Akkor ezt küldjük azoknak, akik oltáshiányban szenvednek és mindenkinek aki szereti: 😉Brian élete záródal feldolgozás, ne ítélj elsőre 😛
youtu.be/lMg-WC1w9p0
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
24.hu/kozelet/2021/04/20/kinai-vakcina-sinopharm-haziorvos-dijazas/Mindig van hova süllyedni
ender1112
De bazdmeg én vagyok oltásellenes, ha ezt a szart nem kérem, hát ezek tényleg nem normálisak, micsoda egy elcseszett disztópiában is élünk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Hahh, ilyenek akkor se kellenek, ha még nekem fizetnek érte 🤣KőbányaiFrancba. Mondjuk mindegy, gondolom úgyis kb Borsodi vagy valami hasonló szutyok lenne, akkor inkább fizetek valami rendes sörért 😊Akkor neked nem lesz ingyen sorCsirkemellet egyék a gyúrósok, nekem jó a csülök meg a tarja 😀Majd ha két ezer lesz a csirkemellIngyen sör mikor jön?4 millió oltásnál mi a következő ajándék a népnek ?Ingyen szotyola es tökmag
Janek
Vrij6
warr_b
csebi
warr_b
csebi
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
24.hu/kozelet/2021/04/20/kinai-vakcina-sinopharm-haziorvos-dijazas/meg a vegen Klacit is meggyozi az orvosa, hogy a kinai sooldat lesz a legjobb neki 😀
ender1112