Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Az oltás okozta.az elvileg arra vonatkozott hogy az oltás okozta-e vagy semanyum tegnap megkapta az AZ-t, elvileg nem volt könnyű éjszakájaElvileg nem volt könnyű, vagy gyakorlatilag?
fater jövőhéten Sputnikot kap
Negritis
slowmotion
rázta a hideg és rosszul aludt, de tegnap délelőtt meg fájt a torka kicsit ami valszeg egy meghűlés volt
Negritis
Engem mondjuk a hideg nem rázott, de a rossz alvás az megvolt, három órával az ébresztő előtt keltem, és nem tudtam visszaaludni sehogy sem. Másnap olyan használhatatlan voltam, hogy ihaj.
több mint 4 éve
az elvileg arra vonatkozott hogy az oltás okozta-e vagy semanyum tegnap megkapta az AZ-t, elvileg nem volt könnyű éjszakájaElvileg nem volt könnyű, vagy gyakorlatilag?
Negritis
slowmotion
rázta a hideg és rosszul aludt, de tegnap délelőtt meg fájt a torka kicsit ami valszeg egy meghűlés volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
anyum tegnap megkapta az AZ-t, elvileg nem volt könnyű éjszakájaElvileg nem volt könnyű, vagy gyakorlatilag?
Negritis
több mint 4 éve
anyum tegnap megkapta az AZ-t, elvileg nem volt könnyű éjszakájafater jövőhéten Sputnikot kap
több mint 4 éve
Ma kellett volna leadni az "interjút".Na mit mondott a vezér? Nem figyeltem 😕Orbán Viktor miniszterelnök szerda este interjút adott a közszolgálati televízióban. A kormányfő többek között arról beszélt, hogy
Heisman
-azért kell az újranyitással megvárni a két és fél millió beoltott embert, mert így minden regisztrált 65 év feletti megkapta az oltást.
-A harmadik hullám agresszívabb, a korlátozások nem tudják megállítani, csak lassítani.
-Április végén, május elején mindenki megkapja az oltást aki regisztrált.
-Bűn az oltás ellen kampányolni.
-2-3 nehéz hét jön.
-Minden intézkedés előtt egy héttel tájékoztatja a nyilvánosságot.
-A tervek szerint először az iskolák nyitnak, utána a boltok is.
-Köszönetét fejezte ki az orvosoknak, háziorvosoknak és ápolónőknek.
-Április 4-ig 2 356 000, április közepéig 4 121 000 oltóanyag érkezik Magyarországra, így május végére, június elejére lehet eljutni a hétmillió beoltott emberig.
-Nyár végére visszakaphatjuk az életünket.
kapitnono
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
hvg.hu/tudomany/20210331_ujabb_brazil_virusmutans

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
😁Khmmm. Én ezt a fogadást hónapok óta feldobtam Joskanak, nem elt vele. Ne plagizaljunk 😊Mióta nincs kedved fogadni?Ne hívj meg. Se nem örülnék, se nem igazán iszok amcsi whiskyt.Kizárt.Én azt gondolom, hogy elsöprő ellenzéki győzelem lesz, nem kell evk-kat számolgatni.Igazából magamnak jeleztem hogy off mert elszalad velem a ló és két poszt múlva már a Baranya 2. Evk-t elemzem hogy miert és hogyan lesz az megnyerve (random evk) erre a pettingre meg ott a politika topik 😊És akkor még mindig csak azzal kalkulálunk, amit tudunk.Jóval fölé megy-e? Ha csak valami negatív csoda nem történik egyik oldalon, akkor ez csúcs részvétel lesz valahol 75-76% körül. Amiben nem értünk egyet sobrival, hogy szerintem az egyéni csatatér körzeteket egyszerűen meg tudja venni a Fidesz majd és nekik bőven elég lesz 105-106 képviselő meg a sima többség. Ahhoz meg elég 57-60 körzetet nyerni. De ez itt off.Azt meg hogyan? Megszaporodunk addigra? 😀 Az USA népessége ugye növekszik, évente milliókkal. Évről évre egyre több a felnőttkorba (választó korba) lépő fiatal is. A mi népességünk meg csökken.Nem hiszem, hogy ez a kötelező oltásról szólt volna. Azt nem lett volna szükség így megágyazni, millió úton ment volna. Amúgy se lesz kötelező oltás sose. Nem merik meglépni, önmagában csak azért sem, mert a saját szavazótáborban nagyobb az elutasítottság, mint a társadalmi átlag.A saját tábornak elég (több szavazatot fog kapni a Fidesz, mint 18-ban), az összes szavazóknak nem (nyerni fog az ellenzék). Mint Trumpnál.
Ha egy főnök ilyen hirtelen áll ki, akkor ott valami szar került a palacsintába. Vagy betörtek a migránsok / vagy elvitte a földrengés a parlamentet, stb. Vagy mértek, és az jött ki, hogy a számok rosszak. Nem csak a covid, hanem a saját népszerűségi számok is. És adni kellett egy lökést a tábornak, hogy még itt vagyok ám, és feltűrt újjal egyedül vágom kétvállra a problémát.
Ennek egyébként meg is felelt szerintem is. Ezt jól csinálja Orbán. Azt meg majd meglátjuk, hogy az ennek megfelelés elég lesz-e még most is, ahogy korábban az volt, vagy ennyi már nem elég.
peterk2005
Sobri Jóska
Nem zárom ki, de jóval 70% fölé kéne mennie a részvételnek. Úgy gondolod fölé fog menni? Bravúr lenne.
peterk2005
MC12
De ha pl. Orbán valami óriási osztogatásba kezd (kénytelen lesz) mondjuk 100 rugó mindenkinek, mint egyszeri újraindítási segély, vagy efféle, az is változtathat hozzáállásokon, persze.
Offnak nem gondolnám a témát, hisz ha megnézel 100 random egymást követő hsz.-t, abból minimum 50 foglalkozik Orbánnal, politikával.
Sobri Jóska
MC12
Mint 2010-ben.
Sobri Jóska
Meghívlak egy üveg jackre, ha így lesz.
Amadeus
De azért köszi. 😊
Sobri Jóska
Amadeus
Amúgy páran foniztetek. Közvetlen környezetében amúgy tényleg fonokkent hívják ...
csebi
m.youtube.com/watch?v=-WhKD1EIPPg

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
A kinaival OV hazardirozott, mindenki mas borere, mert o megtehette.Én semmilyen forrás nem vagyok, csak egy vélemény, mint te. 😊 (Szólok is, hogy ha netán azt hallanád, hogy engedélyeztem egy vakcinát, akkor tudd, hogy valószínűleg segg részeg voltam és azt hittem valamilyen stimuláns ami jól csúszik a sörre. 😀 )Természetesen mindent meg lehet kérdőjelezni, de azért e tekintetben te sem vagy feltétlen hitelesebb forrás 😊 De én egyébként arról beszéltem, hogy ha ez bebizonyosodik (amivel kapcsolatban nőtt az esély, de eleve volt/van realitása), akkor ez egy újabb szép nagy politikai öngól lesz a baloldalnak, ami nem az első és nem is az utolsó.Nem akarom a WHO helyét is felszántani és sóval behinteni, de azért tudjuk, hogy ott pillanatnyilag kiknek a befolyása érvényesül leginkább. Másrészt a WHO a harmadik világra figyel elsősorban, oda szánja a vakcinát is. Ezt is érdemes figyelembe venni a döntéseik értékelésénél. De legyen igazad, legyen az is olyan jó, mint a többi.A mai nap első körben a WHO jóváhagyta a kínai vakcinát is, azért ez egy elég komoly előrelépés.Az oroszban bízom, úgy tűnik az jó lesz tényleg. Engedélyezhetné már az EU. 😊 (Akkor felgyorsulna a gyártása, mert Putyinék nem tudnak belőle eleget gyártani.)Baloldal oltasellenes. Ki, hol? Melyik az? 😀Egyébként, ha bebizonyosodik hogy a kínai és az orosz vakcina tényleg hatásos lesz (márpedig - szerencsére - ebbe az irányba mennek a dolgok per pillanat), akkor ez a DK féle keleti vakcinák elleni fellépés hasonlóan nagy öngól lesz, mint anno a migráns probléma elbagatelizálása volt a részükről.
Vrij6
Szesze
A kínaival még ne siessük el a verdiktet. Nem csak jövő héten kell annak működnie, hanem novemberben, jövő februárban is. Ha kiderülne, hogy egyszer csak "lejár", és november-február környékén valamikor újat kellene szúratni, miközben a többi még "kitart", az azért komolyan vissza is üthet még. De legyen úgy, hogy az is jó. Többet érnek az életek, mint egy visszanyaló fagyi.
peterk2005
Szesze
peterk2005
Szesze
Komolyra fordítva, bármi fordulhat még ebben a csatában. Hajlok az álláspontod felé, de kínaitól függetlenül. Elég jól navigál Orbán, és elég nem jól az ellenzék egyelőre. De ez egy maraton, aminek 2022-ben lesz csak vége. Most 2021 április eleje van, két kézzel kapkodunk minden ampulla után, és naponta 250-300 ember hal meg. Teljesen más így a világ, most nem számít sem ár, se hol kapom, se egyéb. Most választást lehet azzal is nyerni, hogy 27%-on állunk az EU 17% helyett. Május vége - június eleje-közepére viszont elfogynak a regisztráltak, és elkezdődik a lepkehálóval vadászgatás az emberekre. Válogatni lehet majd, és azt szúrnak amit kérsz. Az emberi emlékezet rövid, és a jelenre koncentrál. Az ami most fontos, az fél év múlva már jó eséllyel nem az, akkor más lesz a fontos. Emlékszel még, hogy tavaly a többi országhoz képest mikor nyitottunk? Később, vagy korábban? Ha később, mennyivel, ha korábban akkor mennyivel? Nem? Naugye. 😊 És arra emlékszel, hogy vettünk 15 ezer lélegeztetőgépet? Naugye. Ki tudja, hogy decemberben hogy néznek a kínaira, ha másik négy is bármikor kérhető lesz. Akár jó lesz, akár kevésbé. Fogják kérni önként? Nem? És mi lesz, ha még 3 millió mindig raktárban lesz, a legdrágábban vásárolt vakcinából? Akkor is üt majd az a mondat, hogy de márciusban 27%-on álltunk miatta 17% helyett?
Én két dolognak drukkolok egyébként: a) legyen jó a kínai is, mert sok százezren megkapták / megkapják. Ha már belevágtunk, közös érdekünk, hogy minél jobbnak bizonyuljon. b) valamikor a jövőben vágja állon a sors (vagy a jog) azt, aki ezen nyerészkedett pandémia idején. Mert valaki nyerészkedett. A lélegeztetőgépes nyertessel együtt. Nálam ez lenne az optimális kifutása a történetnek.
peterk2005
Az EU-ban senki nem merte volna megtenni h egy teszteletlen vagy ismeretlen vakcinat beengedjen, mert ha gebasz van, akkor bukott volna.
Itt nem lett volna semmi, max annyi h bemondja, ezt a kockazatot vallalni kellett, mert pandemia van, stb.
Az ellenzek? Az mit tud jelenleg csinalni, a kommunikacion kivul? Semmit.
Ha van rajtuk sapka, az a baj, ha nincs, az lesz a baj. A kormany szamara mindegy mit csinalnak vagy mondanak, ellenuk forditjak.
Az ellenzek most annyit tehet h bazist epit, bovit es folyamatosan jelen van es felszinen tartja ezeket az ugyeket, mert kesobb, a valasztasokkor elo lehet venni.
Nem kell neked erre emlekezni, mert emlekeztetni fognak ra.
Masreszt meg, ha jol csinaljak a kommunikaciot, akkor meg tudnak akasztani dolgokat, mint pl. a Rogan fele foldmutyi. Persze ez nem sok a tobbihez kepest, de azert ebbol is latszik, hogy vigyaznak az ilyen stiklikre. Majd megcsinaljak kesobb.
Amugy meg Brusszel miatt meghalt 20ezer ember. Csodalatos nareativa, szokjunk hozza, mert jonni fog meg ilyen.
Meg az lesz h a libsik lelken szarad ezen es tobb ember halala, mert megakadalyoztak/tuk volna a a kinai/orosz hasznalatat (na, eleg, ne adjunk tippeket).
több mint 4 éve
🎶Then put your little hand in mine (...)🎶 pic.twitter.com/pHRjvw0Afz
— Hrutka Pál (@jatekpartizan) March 31, 2021
több mint 4 éve
Én semmilyen forrás nem vagyok, csak egy vélemény, mint te. 😊 (Szólok is, hogy ha netán azt hallanád, hogy engedélyeztem egy vakcinát, akkor tudd, hogy valószínűleg segg részeg voltam és azt hittem valamilyen stimuláns ami jól csúszik a sörre. 😀 )Természetesen mindent meg lehet kérdőjelezni, de azért e tekintetben te sem vagy feltétlen hitelesebb forrás 😊 De én egyébként arról beszéltem, hogy ha ez bebizonyosodik (amivel kapcsolatban nőtt az esély, de eleve volt/van realitása), akkor ez egy újabb szép nagy politikai öngól lesz a baloldalnak, ami nem az első és nem is az utolsó.Nem akarom a WHO helyét is felszántani és sóval behinteni, de azért tudjuk, hogy ott pillanatnyilag kiknek a befolyása érvényesül leginkább. Másrészt a WHO a harmadik világra figyel elsősorban, oda szánja a vakcinát is. Ezt is érdemes figyelembe venni a döntéseik értékelésénél. De legyen igazad, legyen az is olyan jó, mint a többi.A mai nap első körben a WHO jóváhagyta a kínai vakcinát is, azért ez egy elég komoly előrelépés.Az oroszban bízom, úgy tűnik az jó lesz tényleg. Engedélyezhetné már az EU. 😊 (Akkor felgyorsulna a gyártása, mert Putyinék nem tudnak belőle eleget gyártani.)Baloldal oltasellenes. Ki, hol? Melyik az? 😀Egyébként, ha bebizonyosodik hogy a kínai és az orosz vakcina tényleg hatásos lesz (márpedig - szerencsére - ebbe az irányba mennek a dolgok per pillanat), akkor ez a DK féle keleti vakcinák elleni fellépés hasonlóan nagy öngól lesz, mint anno a migráns probléma elbagatelizálása volt a részükről.
Vrij6
Szesze
A kínaival még ne siessük el a verdiktet. Nem csak jövő héten kell annak működnie, hanem novemberben, jövő februárban is. Ha kiderülne, hogy egyszer csak "lejár", és november-február környékén valamikor újat kellene szúratni, miközben a többi még "kitart", az azért komolyan vissza is üthet még. De legyen úgy, hogy az is jó. Többet érnek az életek, mint egy visszanyaló fagyi.
peterk2005
Szesze
peterk2005
Szesze
Komolyra fordítva, bármi fordulhat még ebben a csatában. Hajlok az álláspontod felé, de kínaitól függetlenül. Elég jól navigál Orbán, és elég nem jól az ellenzék egyelőre. De ez egy maraton, aminek 2022-ben lesz csak vége. Most 2021 április eleje van, két kézzel kapkodunk minden ampulla után, és naponta 250-300 ember hal meg. Teljesen más így a világ, most nem számít sem ár, se hol kapom, se egyéb. Most választást lehet azzal is nyerni, hogy 27%-on állunk az EU 17% helyett. Május vége - június eleje-közepére viszont elfogynak a regisztráltak, és elkezdődik a lepkehálóval vadászgatás az emberekre. Válogatni lehet majd, és azt szúrnak amit kérsz. Az emberi emlékezet rövid, és a jelenre koncentrál. Az ami most fontos, az fél év múlva már jó eséllyel nem az, akkor más lesz a fontos. Emlékszel még, hogy tavaly a többi országhoz képest mikor nyitottunk? Később, vagy korábban? Ha később, mennyivel, ha korábban akkor mennyivel? Nem? Naugye. 😊 És arra emlékszel, hogy vettünk 15 ezer lélegeztetőgépet? Naugye. Ki tudja, hogy decemberben hogy néznek a kínaira, ha másik négy is bármikor kérhető lesz. Akár jó lesz, akár kevésbé. Fogják kérni önként? Nem? És mi lesz, ha még 3 millió mindig raktárban lesz, a legdrágábban vásárolt vakcinából? Akkor is üt majd az a mondat, hogy de márciusban 27%-on álltunk miatta 17% helyett?
Én két dolognak drukkolok egyébként: a) legyen jó a kínai is, mert sok százezren megkapták / megkapják. Ha már belevágtunk, közös érdekünk, hogy minél jobbnak bizonyuljon. b) valamikor a jövőben vágja állon a sors (vagy a jog) azt, aki ezen nyerészkedett pandémia idején. Mert valaki nyerészkedett. A lélegeztetőgépes nyertessel együtt. Nálam ez lenne az optimális kifutása a történetnek.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Egy Chivast feltennék szívesen, de csak mert Jóskáról van szó.Kizárt hogy ne legyen 😊 csak szerintem Tennessee helyett Islay felé kell menni 😊Mióta nincs kedved fogadni?Ne hívj meg. Se nem örülnék, se nem igazán iszok amcsi whiskyt.Kizárt.Én azt gondolom, hogy elsöprő ellenzéki győzelem lesz, nem kell evk-kat számolgatni.Igazából magamnak jeleztem hogy off mert elszalad velem a ló és két poszt múlva már a Baranya 2. Evk-t elemzem hogy miert és hogyan lesz az megnyerve (random evk) erre a pettingre meg ott a politika topik 😊És akkor még mindig csak azzal kalkulálunk, amit tudunk.Jóval fölé megy-e? Ha csak valami negatív csoda nem történik egyik oldalon, akkor ez csúcs részvétel lesz valahol 75-76% körül. Amiben nem értünk egyet sobrival, hogy szerintem az egyéni csatatér körzeteket egyszerűen meg tudja venni a Fidesz majd és nekik bőven elég lesz 105-106 képviselő meg a sima többség. Ahhoz meg elég 57-60 körzetet nyerni. De ez itt off.Azt meg hogyan? Megszaporodunk addigra? 😀 Az USA népessége ugye növekszik, évente milliókkal. Évről évre egyre több a felnőttkorba (választó korba) lépő fiatal is. A mi népességünk meg csökken.Nem hiszem, hogy ez a kötelező oltásról szólt volna. Azt nem lett volna szükség így megágyazni, millió úton ment volna. Amúgy se lesz kötelező oltás sose. Nem merik meglépni, önmagában csak azért sem, mert a saját szavazótáborban nagyobb az elutasítottság, mint a társadalmi átlag.A saját tábornak elég (több szavazatot fog kapni a Fidesz, mint 18-ban), az összes szavazóknak nem (nyerni fog az ellenzék). Mint Trumpnál.
Ha egy főnök ilyen hirtelen áll ki, akkor ott valami szar került a palacsintába. Vagy betörtek a migránsok / vagy elvitte a földrengés a parlamentet, stb. Vagy mértek, és az jött ki, hogy a számok rosszak. Nem csak a covid, hanem a saját népszerűségi számok is. És adni kellett egy lökést a tábornak, hogy még itt vagyok ám, és feltűrt újjal egyedül vágom kétvállra a problémát.
Ennek egyébként meg is felelt szerintem is. Ezt jól csinálja Orbán. Azt meg majd meglátjuk, hogy az ennek megfelelés elég lesz-e még most is, ahogy korábban az volt, vagy ennyi már nem elég.
peterk2005
Sobri Jóska
Nem zárom ki, de jóval 70% fölé kéne mennie a részvételnek. Úgy gondolod fölé fog menni? Bravúr lenne.
peterk2005
MC12
De ha pl. Orbán valami óriási osztogatásba kezd (kénytelen lesz) mondjuk 100 rugó mindenkinek, mint egyszeri újraindítási segély, vagy efféle, az is változtathat hozzáállásokon, persze.
Offnak nem gondolnám a témát, hisz ha megnézel 100 random egymást követő hsz.-t, abból minimum 50 foglalkozik Orbánnal, politikával.
Sobri Jóska
MC12
Mint 2010-ben.
Sobri Jóska
Amadeus
De azért köszi. 😊
Sobri Jóska
Amadeus
MC12
több mint 4 éve
Hallod JC6, lépj ki Sobri fiókjából!Azt hittem ajándék.Mióta nincs kedved fogadni?Ne hívj meg. Se nem örülnék, se nem igazán iszok amcsi whiskyt.Kizárt.Én azt gondolom, hogy elsöprő ellenzéki győzelem lesz, nem kell evk-kat számolgatni.Igazából magamnak jeleztem hogy off mert elszalad velem a ló és két poszt múlva már a Baranya 2. Evk-t elemzem hogy miert és hogyan lesz az megnyerve (random evk) erre a pettingre meg ott a politika topik 😊És akkor még mindig csak azzal kalkulálunk, amit tudunk.Jóval fölé megy-e? Ha csak valami negatív csoda nem történik egyik oldalon, akkor ez csúcs részvétel lesz valahol 75-76% körül. Amiben nem értünk egyet sobrival, hogy szerintem az egyéni csatatér körzeteket egyszerűen meg tudja venni a Fidesz majd és nekik bőven elég lesz 105-106 képviselő meg a sima többség. Ahhoz meg elég 57-60 körzetet nyerni. De ez itt off.Azt meg hogyan? Megszaporodunk addigra? 😀 Az USA népessége ugye növekszik, évente milliókkal. Évről évre egyre több a felnőttkorba (választó korba) lépő fiatal is. A mi népességünk meg csökken.Nem hiszem, hogy ez a kötelező oltásról szólt volna. Azt nem lett volna szükség így megágyazni, millió úton ment volna. Amúgy se lesz kötelező oltás sose. Nem merik meglépni, önmagában csak azért sem, mert a saját szavazótáborban nagyobb az elutasítottság, mint a társadalmi átlag.A saját tábornak elég (több szavazatot fog kapni a Fidesz, mint 18-ban), az összes szavazóknak nem (nyerni fog az ellenzék). Mint Trumpnál.
peterk2005
Sobri Jóska
peterk2005
MC12
Sobri Jóska
MC12
Mint 2010-ben.
Sobri Jóska
Amadeus
De azért köszi. 😊
Sobri Jóska
Amadeus
Nem fogadok saját csapat ellen, szeretek teljes szívből drukkolni.
És Orbánnak drukkolok.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Khmmm. Én ezt a fogadást hónapok óta feldobtam Joskanak, nem elt vele. Ne plagizaljunk 😊Mióta nincs kedved fogadni?Ne hívj meg. Se nem örülnék, se nem igazán iszok amcsi whiskyt.Kizárt.Én azt gondolom, hogy elsöprő ellenzéki győzelem lesz, nem kell evk-kat számolgatni.Igazából magamnak jeleztem hogy off mert elszalad velem a ló és két poszt múlva már a Baranya 2. Evk-t elemzem hogy miert és hogyan lesz az megnyerve (random evk) erre a pettingre meg ott a politika topik 😊És akkor még mindig csak azzal kalkulálunk, amit tudunk.Jóval fölé megy-e? Ha csak valami negatív csoda nem történik egyik oldalon, akkor ez csúcs részvétel lesz valahol 75-76% körül. Amiben nem értünk egyet sobrival, hogy szerintem az egyéni csatatér körzeteket egyszerűen meg tudja venni a Fidesz majd és nekik bőven elég lesz 105-106 képviselő meg a sima többség. Ahhoz meg elég 57-60 körzetet nyerni. De ez itt off.Azt meg hogyan? Megszaporodunk addigra? 😀 Az USA népessége ugye növekszik, évente milliókkal. Évről évre egyre több a felnőttkorba (választó korba) lépő fiatal is. A mi népességünk meg csökken.Nem hiszem, hogy ez a kötelező oltásról szólt volna. Azt nem lett volna szükség így megágyazni, millió úton ment volna. Amúgy se lesz kötelező oltás sose. Nem merik meglépni, önmagában csak azért sem, mert a saját szavazótáborban nagyobb az elutasítottság, mint a társadalmi átlag.A saját tábornak elég (több szavazatot fog kapni a Fidesz, mint 18-ban), az összes szavazóknak nem (nyerni fog az ellenzék). Mint Trumpnál.
peterk2005
Sobri Jóska
peterk2005
MC12
Sobri Jóska
MC12
Mint 2010-ben.
Sobri Jóska
Amadeus
De azért köszi. 😊
Sobri Jóska
Amadeus
Amúgy páran foniztetek. Közvetlen környezetében amúgy tényleg fonokkent hívják ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Kizárt hogy ne legyen 😊 csak szerintem Tennessee helyett Islay felé kell menni 😊Mióta nincs kedved fogadni?Ne hívj meg. Se nem örülnék, se nem igazán iszok amcsi whiskyt.Kizárt.Én azt gondolom, hogy elsöprő ellenzéki győzelem lesz, nem kell evk-kat számolgatni.Igazából magamnak jeleztem hogy off mert elszalad velem a ló és két poszt múlva már a Baranya 2. Evk-t elemzem hogy miert és hogyan lesz az megnyerve (random evk) erre a pettingre meg ott a politika topik 😊És akkor még mindig csak azzal kalkulálunk, amit tudunk.Jóval fölé megy-e? Ha csak valami negatív csoda nem történik egyik oldalon, akkor ez csúcs részvétel lesz valahol 75-76% körül. Amiben nem értünk egyet sobrival, hogy szerintem az egyéni csatatér körzeteket egyszerűen meg tudja venni a Fidesz majd és nekik bőven elég lesz 105-106 képviselő meg a sima többség. Ahhoz meg elég 57-60 körzetet nyerni. De ez itt off.Azt meg hogyan? Megszaporodunk addigra? 😀 Az USA népessége ugye növekszik, évente milliókkal. Évről évre egyre több a felnőttkorba (választó korba) lépő fiatal is. A mi népességünk meg csökken.Nem hiszem, hogy ez a kötelező oltásról szólt volna. Azt nem lett volna szükség így megágyazni, millió úton ment volna. Amúgy se lesz kötelező oltás sose. Nem merik meglépni, önmagában csak azért sem, mert a saját szavazótáborban nagyobb az elutasítottság, mint a társadalmi átlag.A saját tábornak elég (több szavazatot fog kapni a Fidesz, mint 18-ban), az összes szavazóknak nem (nyerni fog az ellenzék). Mint Trumpnál.
peterk2005
Sobri Jóska
peterk2005
MC12
Sobri Jóska
MC12
Mint 2010-ben.
Sobri Jóska
Amadeus
De azért köszi. 😊
Sobri Jóska
Amadeus
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Azt hittem ajándék.Mióta nincs kedved fogadni?Ne hívj meg. Se nem örülnék, se nem igazán iszok amcsi whiskyt.Kizárt.Én azt gondolom, hogy elsöprő ellenzéki győzelem lesz, nem kell evk-kat számolgatni.Igazából magamnak jeleztem hogy off mert elszalad velem a ló és két poszt múlva már a Baranya 2. Evk-t elemzem hogy miert és hogyan lesz az megnyerve (random evk) erre a pettingre meg ott a politika topik 😊És akkor még mindig csak azzal kalkulálunk, amit tudunk.Jóval fölé megy-e? Ha csak valami negatív csoda nem történik egyik oldalon, akkor ez csúcs részvétel lesz valahol 75-76% körül. Amiben nem értünk egyet sobrival, hogy szerintem az egyéni csatatér körzeteket egyszerűen meg tudja venni a Fidesz majd és nekik bőven elég lesz 105-106 képviselő meg a sima többség. Ahhoz meg elég 57-60 körzetet nyerni. De ez itt off.Azt meg hogyan? Megszaporodunk addigra? 😀 Az USA népessége ugye növekszik, évente milliókkal. Évről évre egyre több a felnőttkorba (választó korba) lépő fiatal is. A mi népességünk meg csökken.Nem hiszem, hogy ez a kötelező oltásról szólt volna. Azt nem lett volna szükség így megágyazni, millió úton ment volna. Amúgy se lesz kötelező oltás sose. Nem merik meglépni, önmagában csak azért sem, mert a saját szavazótáborban nagyobb az elutasítottság, mint a társadalmi átlag.A saját tábornak elég (több szavazatot fog kapni a Fidesz, mint 18-ban), az összes szavazóknak nem (nyerni fog az ellenzék). Mint Trumpnál.
peterk2005
Sobri Jóska
peterk2005
MC12
Sobri Jóska
MC12
Mint 2010-ben.
Sobri Jóska
Amadeus
De azért köszi. 😊
Sobri Jóska
Amadeus
Nem fogadok saját csapat ellen, szeretek teljes szívből drukkolni.
És Orbánnak drukkolok.
több mint 4 éve
Mióta nincs kedved fogadni?Ne hívj meg. Se nem örülnék, se nem igazán iszok amcsi whiskyt.Kizárt.Én azt gondolom, hogy elsöprő ellenzéki győzelem lesz, nem kell evk-kat számolgatni.Igazából magamnak jeleztem hogy off mert elszalad velem a ló és két poszt múlva már a Baranya 2. Evk-t elemzem hogy miert és hogyan lesz az megnyerve (random evk) erre a pettingre meg ott a politika topik 😊És akkor még mindig csak azzal kalkulálunk, amit tudunk.Jóval fölé megy-e? Ha csak valami negatív csoda nem történik egyik oldalon, akkor ez csúcs részvétel lesz valahol 75-76% körül. Amiben nem értünk egyet sobrival, hogy szerintem az egyéni csatatér körzeteket egyszerűen meg tudja venni a Fidesz majd és nekik bőven elég lesz 105-106 képviselő meg a sima többség. Ahhoz meg elég 57-60 körzetet nyerni. De ez itt off.Azt meg hogyan? Megszaporodunk addigra? 😀 Az USA népessége ugye növekszik, évente milliókkal. Évről évre egyre több a felnőttkorba (választó korba) lépő fiatal is. A mi népességünk meg csökken.Nem hiszem, hogy ez a kötelező oltásról szólt volna. Azt nem lett volna szükség így megágyazni, millió úton ment volna. Amúgy se lesz kötelező oltás sose. Nem merik meglépni, önmagában csak azért sem, mert a saját szavazótáborban nagyobb az elutasítottság, mint a társadalmi átlag.A saját tábornak elég (több szavazatot fog kapni a Fidesz, mint 18-ban), az összes szavazóknak nem (nyerni fog az ellenzék). Mint Trumpnál.
peterk2005
Sobri Jóska
peterk2005
MC12
Sobri Jóska
MC12
Mint 2010-ben.
Sobri Jóska
Amadeus
De azért köszi. 😊
Sobri Jóska
több mint 4 éve
kár hogy az első 3 hazugság, de amúgy nem volt nagy gondNa mit mondott a vezér? Nem figyeltem 😕Orbán Viktor miniszterelnök szerda este interjút adott a közszolgálati televízióban. A kormányfő többek között arról beszélt, hogy
Heisman
-azért kell az újranyitással megvárni a két és fél millió beoltott embert, mert így minden regisztrált 65 év feletti megkapta az oltást.
-A harmadik hullám agresszívabb, a korlátozások nem tudják megállítani, csak lassítani.
-2-3 nehéz hét jön.
-Április 4-ig 2 356 000, április közepéig 4 121 000 oltóanyag érkezik Magyarországra, így május végére, június elejére lehet eljutni a hétmillió beoltott emberig.
kapitnono
több mint 4 éve
Ne hívj meg. Se nem örülnék, se nem igazán iszok amcsi whiskyt.Kizárt.Én azt gondolom, hogy elsöprő ellenzéki győzelem lesz, nem kell evk-kat számolgatni.Igazából magamnak jeleztem hogy off mert elszalad velem a ló és két poszt múlva már a Baranya 2. Evk-t elemzem hogy miert és hogyan lesz az megnyerve (random evk) erre a pettingre meg ott a politika topik 😊És akkor még mindig csak azzal kalkulálunk, amit tudunk.Jóval fölé megy-e? Ha csak valami negatív csoda nem történik egyik oldalon, akkor ez csúcs részvétel lesz valahol 75-76% körül. Amiben nem értünk egyet sobrival, hogy szerintem az egyéni csatatér körzeteket egyszerűen meg tudja venni a Fidesz majd és nekik bőven elég lesz 105-106 képviselő meg a sima többség. Ahhoz meg elég 57-60 körzetet nyerni. De ez itt off.Azt meg hogyan? Megszaporodunk addigra? 😀 Az USA népessége ugye növekszik, évente milliókkal. Évről évre egyre több a felnőttkorba (választó korba) lépő fiatal is. A mi népességünk meg csökken.Nem hiszem, hogy ez a kötelező oltásról szólt volna. Azt nem lett volna szükség így megágyazni, millió úton ment volna. Amúgy se lesz kötelező oltás sose. Nem merik meglépni, önmagában csak azért sem, mert a saját szavazótáborban nagyobb az elutasítottság, mint a társadalmi átlag.A saját tábornak elég (több szavazatot fog kapni a Fidesz, mint 18-ban), az összes szavazóknak nem (nyerni fog az ellenzék). Mint Trumpnál.
peterk2005
Sobri Jóska
peterk2005
MC12
Sobri Jóska
MC12
Mint 2010-ben.
Sobri Jóska
Amadeus
De azért köszi. 😊
több mint 4 éve
Na mit mondott a vezér? Nem figyeltem 😕Orbán Viktor miniszterelnök szerda este interjút adott a közszolgálati televízióban. A kormányfő többek között arról beszélt, hogy
Heisman
-2-3 nehéz hét jön.

több mint 4 éve
Kizárt.Én azt gondolom, hogy elsöprő ellenzéki győzelem lesz, nem kell evk-kat számolgatni.Igazából magamnak jeleztem hogy off mert elszalad velem a ló és két poszt múlva már a Baranya 2. Evk-t elemzem hogy miert és hogyan lesz az megnyerve (random evk) erre a pettingre meg ott a politika topik 😊És akkor még mindig csak azzal kalkulálunk, amit tudunk.Jóval fölé megy-e? Ha csak valami negatív csoda nem történik egyik oldalon, akkor ez csúcs részvétel lesz valahol 75-76% körül. Amiben nem értünk egyet sobrival, hogy szerintem az egyéni csatatér körzeteket egyszerűen meg tudja venni a Fidesz majd és nekik bőven elég lesz 105-106 képviselő meg a sima többség. Ahhoz meg elég 57-60 körzetet nyerni. De ez itt off.Azt meg hogyan? Megszaporodunk addigra? 😀 Az USA népessége ugye növekszik, évente milliókkal. Évről évre egyre több a felnőttkorba (választó korba) lépő fiatal is. A mi népességünk meg csökken.Nem hiszem, hogy ez a kötelező oltásról szólt volna. Azt nem lett volna szükség így megágyazni, millió úton ment volna. Amúgy se lesz kötelező oltás sose. Nem merik meglépni, önmagában csak azért sem, mert a saját szavazótáborban nagyobb az elutasítottság, mint a társadalmi átlag.A saját tábornak elég (több szavazatot fog kapni a Fidesz, mint 18-ban), az összes szavazóknak nem (nyerni fog az ellenzék). Mint Trumpnál.
peterk2005
Sobri Jóska
peterk2005
MC12
Sobri Jóska
MC12
Mint 2010-ben.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Na mit mondott a vezér? Nem figyeltem 😕Igazad volt semmi figyelemre méltót 😛 😉 egyébként minden fsza és a pedagógusok menjenek csak visz 19. után megdögleni 😛 ne pampogjanak 😊
Heisman
több mint 4 éve
Na mit mondott a vezér? Nem figyeltem 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Én azt gondolom, hogy elsöprő ellenzéki győzelem lesz, nem kell evk-kat számolgatni.Igazából magamnak jeleztem hogy off mert elszalad velem a ló és két poszt múlva már a Baranya 2. Evk-t elemzem hogy miert és hogyan lesz az megnyerve (random evk) erre a pettingre meg ott a politika topik 😊És akkor még mindig csak azzal kalkulálunk, amit tudunk.Jóval fölé megy-e? Ha csak valami negatív csoda nem történik egyik oldalon, akkor ez csúcs részvétel lesz valahol 75-76% körül. Amiben nem értünk egyet sobrival, hogy szerintem az egyéni csatatér körzeteket egyszerűen meg tudja venni a Fidesz majd és nekik bőven elég lesz 105-106 képviselő meg a sima többség. Ahhoz meg elég 57-60 körzetet nyerni. De ez itt off.Azt meg hogyan? Megszaporodunk addigra? 😀 Az USA népessége ugye növekszik, évente milliókkal. Évről évre egyre több a felnőttkorba (választó korba) lépő fiatal is. A mi népességünk meg csökken.Nem hiszem, hogy ez a kötelező oltásról szólt volna. Azt nem lett volna szükség így megágyazni, millió úton ment volna. Amúgy se lesz kötelező oltás sose. Nem merik meglépni, önmagában csak azért sem, mert a saját szavazótáborban nagyobb az elutasítottság, mint a társadalmi átlag.A saját tábornak elég (több szavazatot fog kapni a Fidesz, mint 18-ban), az összes szavazóknak nem (nyerni fog az ellenzék). Mint Trumpnál.
peterk2005
Sobri Jóska
peterk2005
MC12
Sobri Jóska
MC12
Mint 2010-ben.
több mint 4 éve
Igazából magamnak jeleztem hogy off mert elszalad velem a ló és két poszt múlva már a Baranya 2. Evk-t elemzem hogy miert és hogyan lesz az megnyerve (random evk) erre a pettingre meg ott a politika topik 😊És akkor még mindig csak azzal kalkulálunk, amit tudunk.Jóval fölé megy-e? Ha csak valami negatív csoda nem történik egyik oldalon, akkor ez csúcs részvétel lesz valahol 75-76% körül. Amiben nem értünk egyet sobrival, hogy szerintem az egyéni csatatér körzeteket egyszerűen meg tudja venni a Fidesz majd és nekik bőven elég lesz 105-106 képviselő meg a sima többség. Ahhoz meg elég 57-60 körzetet nyerni. De ez itt off.Azt meg hogyan? Megszaporodunk addigra? 😀 Az USA népessége ugye növekszik, évente milliókkal. Évről évre egyre több a felnőttkorba (választó korba) lépő fiatal is. A mi népességünk meg csökken.Nem hiszem, hogy ez a kötelező oltásról szólt volna. Azt nem lett volna szükség így megágyazni, millió úton ment volna. Amúgy se lesz kötelező oltás sose. Nem merik meglépni, önmagában csak azért sem, mert a saját szavazótáborban nagyobb az elutasítottság, mint a társadalmi átlag.A saját tábornak elég (több szavazatot fog kapni a Fidesz, mint 18-ban), az összes szavazóknak nem (nyerni fog az ellenzék). Mint Trumpnál.
peterk2005
Sobri Jóska
peterk2005
MC12
Sobri Jóska
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
És akkor még mindig csak azzal kalkulálunk, amit tudunk.Jóval fölé megy-e? Ha csak valami negatív csoda nem történik egyik oldalon, akkor ez csúcs részvétel lesz valahol 75-76% körül. Amiben nem értünk egyet sobrival, hogy szerintem az egyéni csatatér körzeteket egyszerűen meg tudja venni a Fidesz majd és nekik bőven elég lesz 105-106 képviselő meg a sima többség. Ahhoz meg elég 57-60 körzetet nyerni. De ez itt off.Azt meg hogyan? Megszaporodunk addigra? 😀 Az USA népessége ugye növekszik, évente milliókkal. Évről évre egyre több a felnőttkorba (választó korba) lépő fiatal is. A mi népességünk meg csökken.Nem hiszem, hogy ez a kötelező oltásról szólt volna. Azt nem lett volna szükség így megágyazni, millió úton ment volna. Amúgy se lesz kötelező oltás sose. Nem merik meglépni, önmagában csak azért sem, mert a saját szavazótáborban nagyobb az elutasítottság, mint a társadalmi átlag.A saját tábornak elég (több szavazatot fog kapni a Fidesz, mint 18-ban), az összes szavazóknak nem (nyerni fog az ellenzék). Mint Trumpnál.
peterk2005
Sobri Jóska
peterk2005
MC12