Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 400 — Packers Suicide Squad
talán most megugrik, hogy elkezdték a háziorvosok azokat is hívni, akik regisztráltak de nincs alapbetegségük.
MC12
A regisztrált, alapbetegséggel rendelkezőket mikor fogják behívni? Majd utánuk?
Mikey
Anyámat most szombatra hívták be. Az oroszra beszélte rá a doki, pedig eddig én úgy tudtam, hogy pont azt nem kaphat a pajzsmirigy meg autoimmun gondjai miatt...
warr_b
Egy kolléganőm (daganatos alapbetegség) szintén kapott jelzést szputnyikra az orvosától. Finoman visszautasította, most orvost vált. A másik kollégának, (pajzsmirigyes) orvosa fel sem ajánlotta az oroszt, az előzőek miatt.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
Valami biztos megmozdult, mert hívták anyámat is szputnyikra de nem kérte, mivel tanár és elvileg őket jövő héten oktják pfizerrel, illetvekeresztszüleim is megkapják a hétvégén az oltásukat. Mindnyájan 50esek

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 065 — Слава Україні! Героям слава!
Nálunk Anya jövő szerdán vagy csütörtökön kapja a szputnyikot, örülök.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 548 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mióta pl. a Budapest-Tatabánya-Győr-Hegyeshalom fővonallal sikerült utolérnünk Kambodzsa színvonalát, meg is értem hogy elvesznek 10 milliárdot a vasúti fejlesztési keretből.
Mikey
Olyan rossz lett? (Kb. 25 éve nem vonatozok, nincs róla tapasztalatom, de kb. 10 éve mentem egyszer egy pár állomásnyit az egyik "helyi járatún" Hegyeshalom és Győr között, és az egész korrekt kis "kombínó" féle légkondícionált volt.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 986 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
talán most megugrik, hogy elkezdték a háziorvosok azokat is hívni, akik regisztráltak de nincs alapbetegségük.
MC12
Mikey
Anyámat most szombatra hívták be. Az oroszra beszélte rá a doki, pedig eddig én úgy tudtam, hogy pont azt nem kaphat a pajzsmirigy meg autoimmun gondjai miatt...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 394
MC12
Mikey
Fene tudja, hogy megy. Ahol a háziorvosom van, ott még mindig az 1954-64 közötti korosztálynál járnak + krónikusok, pedig csak egy nagyobb falu (5500 fő) és már hetek óta le vannak itt ragadva. Közben kispesti 39 éves barátomat - minden ismert alapbetegség nélkül - most vasárnap 13:00-ra hívta a háziorvosa Szputnyikkal oltani.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
MC12
Mikey
Hívják őket.

Mutter 7.-én kapja a vakcinát.
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 033
 hvg.hu/itthon/20210401_gazdasagvedelmi_alap_atcsoportositas_modern_varosok_magyar_falu
A vasúti fejlesztések keretéből 10 milliárdot „Nemzetközi vadászati, természeti és lovas rendezvények, valamint a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus megrendezésével összefüggő szervezési és lebonyolítási eladatok támogatására”
A március 31-én, szerdán megjelent Magyar Közlöny szerint a kormány támogatja az úgynevezett Magyar Templom-felújítási Program megvalósítását, melyre jelentős összeget, 25,79 milliárd forintot szánnak a Gazdaságvédelmi Alapból.
Megint a világ legfontosabb dolgaira basszák ki a pénzt az ablakon...
Beki
Mióta pl. a Budapest-Tatabánya-Győr-Hegyeshalom fővonallal sikerült utolérnünk Kambodzsa színvonalát, meg is értem hogy elvesznek 10 milliárdot a vasúti fejlesztési keretből.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 033
MC12

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 282 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ma voltam a Semmelweisen ott számolták, osztották, szorozták, mennyi rendelőt/kezelőt lehet az oltáshoz (ha jól értettem kismamák oltásához) felszabadítania. Szervezték a dolgot.
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 394
55k új első oltás és 34k 2. oltás.
Beki
Ezek egész jó számok a közelmúlthoz képest.
bcsarli
Az azért lászik, hogy naponta, ha normálisan közlik az adatokat - és nem kell bevárni a kétmilliót - akkor 40 és 50 ezer között mozog az első oltást kapottak száma és 30-40 ezer a másodikat megkapók, tehát napi 100k körül van az oltási kapacitás átlagosan. Gyorsulni szerintem addig, amíg ennyi kórházban lévő van, nem tudom, hogy tud-e, talán most megugrik, hogy elkezdték a háziorvosok azokat is hívni, akik regisztráltak de nincs alapbetegségük. Kíváncsi leszek, hol van/lesz a szűk keresztmetszet.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
218k AZ vakcina érkezik ma.
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 926
A Rókusban konkrétan Hétfőn még sorban sem kellett állni, a parkolás lényegesen több időt vett igénybe mint az adatlap kitöltése és az oltás. 12perc 45 másodpercet mértem a belépéstől.
több mint 4 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 406 — Do Your Job
Úgy néz ki, Budapesten gyorsul az oltás. Engem is hívták hétfőre...
Még legalább 5 kollégámat

Szerkesztette: zemanla

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 130 — Chiefs GM
 hvg.hu/itthon/20210401_gazdasagvedelmi_alap_atcsoportositas_modern_varosok_magyar_falu
A vasúti fejlesztések keretéből 10 milliárdot „Nemzetközi vadászati, természeti és lovas rendezvények, valamint a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus megrendezésével összefüggő szervezési és lebonyolítási eladatok támogatására”
A március 31-én, szerdán megjelent Magyar Közlöny szerint a kormány támogatja az úgynevezett Magyar Templom-felújítási Program megvalósítását, melyre jelentős összeget, 25,79 milliárd forintot szánnak a Gazdaságvédelmi Alapból.
Beki
Mindkettő tok releváns. A vírust meg kell ölni, elmondta tegnap a főni, ehhez kell egy csomó vadasz. Addig meg marad az imádkozas 😊

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
Faternak semmi baja nem volt tőle, haver 3 napig nagyon, megint 3 napig kevésbé volt szarul. Fekeségének 1 nap volt. Franc se tudja kinél mi jön ki

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 472 — The Mathematician
anyum tegnap megkapta az AZ-t, elvileg nem volt könnyű éjszakája

fater jövőhéten Sputnikot kap
Negritis
Elvileg nem volt könnyű, vagy gyakorlatilag?
slowmotion
az elvileg arra vonatkozott hogy az oltás okozta-e vagy sem
rázta a hideg és rosszul aludt, de tegnap délelőtt meg fájt a torka kicsit ami valszeg egy meghűlés volt
Negritis
igen, ez AZ tipikus mellékhatás. Minden ismerősünk így volt az első 1-2 éjszakán.
topin
Hasonlókat tudok írni én is:
2 ismerősöm kapott AZ-t: egyiküknél majdnem 39 fokos láz és nem tudott aludni, másiknál fejfájás és alvásprobléma, másnapra minden elmúlt.
Beki
jah azóta muter is eljutott odáig hogy mondja hogy ezt előre közölték vele

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Beki
Ezek egész jó számok a közelmúlthoz képest.

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

Negritis
slowmotion
rázta a hideg és rosszul aludt, de tegnap délelőtt meg fájt a torka kicsit ami valszeg egy meghűlés volt
Negritis
Az oltás okozta.
Engem mondjuk a hideg nem rázott, de a rossz alvás az megvolt, három órával az ébresztő előtt keltem, és nem tudtam visszaaludni sehogy sem. Másnap olyan használhatatlan voltam, hogy ihaj.
slowmotion
Ha a rossz alvás a tünet, akkor nekem évek óta bead valaki minden nap egy AZ-t titokban😊
Ez alapján nekem ez a legjobb vakcina, semmi (új) tünetet nem fog produkálni.

több mint 4 éve
Törölt felhasználó

Negritis
slowmotion
Negritis
igen, ez AZ tipikus mellékhatás. Minden ismerősünk így volt az első 1-2 éjszakán.
topin
Hasonlókat tudok írni én is:
2 ismerősöm kapott AZ-t: egyiküknél majdnem 39 fokos láz és nem tudott aludni, másiknál fejfájás és alvásprobléma, másnapra minden elmúlt.
több mint 4 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 562 — Amerikai sportok rajongója

Negritis
slowmotion
Negritis
Az oltás okozta.
Engem mondjuk a hideg nem rázott, de a rossz alvás az megvolt, három órával az ébresztő előtt keltem, és nem tudtam visszaaludni sehogy sem. Másnap olyan használhatatlan voltam, hogy ihaj.
slowmotion
Én is Astrat kaptam. Másfél napig hőemelkedés, fejfájás. Az elmúlt, utána jött torokfájás pár napig, kellett rá szokásos gyógyszer is, közben begyulladt a derekam (ezek kb. fél éve nem voltak egyik sem) most meg pár napja gyulladás van a bőrömön egy helyen, kellett rá krém. Háziorvosom szerint a legelső napot leszámítva egyik se az oltástól jött ki...
több mint 4 éve
topin New England Patriots 2 265

Negritis
slowmotion
Negritis
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 472 — The Mathematician
 people.com/health/johnson-and-johnson-covid-vaccine-delayed-after-ingredient-mix-up-at-factory-report/

ez nem indul túl bíztatóan

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!