Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem mellesleg most halt meg egy vásárhelyi ismerős aki már mindkét oltást megkapta és a kórhazban is sok ilyen van.És bóklászott?
Ezt nem az m1 mondta hanem az ott dolgozó barátom.
Szóval a két oltással is ki lehet törölni sajnos.
És igen. A kínait szerintem is nyomja fel Orbán meg a kakadu az anyjának.
Bazzani
Elővigyázatos volt?
Kevés kontaktja volt?
Nem az oltás maga a lényeg, hanem a kialakuló antitestvédelem.
Kaphatsz naponta két oltást is akár, ha nem várod meg, hogy kialakuljon az antitestvédelem, és olybá' veszed, hogy védett vagy. Ez sokszor még két hét a második adag felvételétől számítva Addig gyakorlatilag úgy kell kezelni, mintha nem is kaptál volna oltást.
több mint 4 éve
Tudtommal az ellenzék az ellen szólalt fel, hogy nem megfelelően bevizsgált és nem megfelelően dokumentált vakcinát kizárólag anyagi haszonszerzés miatt ne hagyjon jóvá a kormány, hol ebben a hiba és az oltásellenesség?De, kizárólag abból ment. Ha nem abból ment volna, akkor a dk - MSZP stb. Politikusok miért engedték hogy kínai vagy orosz vakcinát szúrjon belé ez a szemét hatalom? Nem azt kellett volna, hogy ők várnak a nyugatira mert a keletiről szó sem lehet? Rosszul sikerült politikai ötlet volt, nem jött be ennyi. Ha nincs harmadik hullám, akkor simán be jöhetett volna mert az emberek szartak volna kinaival oltatni magukat napi 50-90 halott mellett.Hol ferdítettem?Pl nem hiszem, hogy "kizárólag poltikai okokból" ment volna a "kampány" a keleti vakcinák ellen.
MC12
Ugye vannak ezek a fránya jogszabályok, én inkább hiszek azok betartásában, mintsem a helyzethez formálásában, remélem te is.
Ha ebben az alaptézisben egyetértünk, akkor értelmezhetlen a kritikád.
Szokol
Csak a vírust nem érdekelte se az ellenzéki (emberkiserlet a keleti
Vakcina) se a kormány (márciusban nyitunk) kampánya. És most az zajlik, ki tudja jobban hibáztatni a másikat az elmondott faszsagai miatt.
MC12
Azóta jöttek ki dokumentumok és a szakértők is támogatják, így nem szólalnak fel ellene, sőt ezek beadatását is támogatják, ami a logikus és helyes eljárás.
több mint 4 éve
A legkevésbé hatékony, legrégebbi technológiát alkalmazó, legdrágább kínai vakcinával engem se fognak beoltani, mert rajtam ne nyerészkedjenek, ha az egybites retorikánál ez oltásellenességet jelent, akkor én is az vagyokTök jó, hogy semmi mással nem nyerészkedtek eddig rajtad, csak most nyerészkednének pont ezzel.
r.baggio
Én ismerek oltásellenest. Mármint nem csak a coiddal kacsolatban, hanem mindennel szemben. Na ő nem azt mondja, hogy xy oltás szar, hanem azt, hogy az összes felesleges, mert 500 éve egy sem volt, mégis él az emberiség.Valóban többfajta oltásellenesség van.
Ez az oltásellenesség, nem az, hogy xy oltás adminisztratíve nem felel meg a jogszabályoknak, ezért azokat nem kellene alkalmazni.
Szokol
Egy brutális világjárvány zajlik éppen, tönkrebassza a gazdaságot, öli az embereket, és egyetlen módon lehet ellene védekezni (ha már a rendes zárlat Európában ennyire nem alternatíva), az oltással.
Aki ezt ellenzi, az az én logikám szerint oltásellenes.
Akár azért ellenzi, mert 500 éve se volt, akár azért, mert azt hiszi, hogy jobban el tud igazodni a vakcinák között, mint a gyógyszerhatóság, akár mert fejlett egotudatával demonstrálja, hogy ő rendelkezik a teste fölött, mint Konok Péter teszi, akár mert felül a politikai hülyevasútra, és megideologizálja, hogy miért nem kurva mindegy, hogy Szputnyik vagy Astra Zeneca.
több mint 4 éve
Értem. Ha oltásellenes az ellenzék szerinted, akkor az.De, kizárólag abból ment. Ha nem abból ment volna, akkor a dk - MSZP stb. Politikusok miért engedték hogy kínai vagy orosz vakcinát szúrjon belé ez a szemét hatalom? Nem azt kellett volna, hogy ők várnak a nyugatira mert a keletiről szó sem lehet? Rosszul sikerült politikai ötlet volt, nem jött be ennyi. Ha nincs harmadik hullám, akkor simán be jöhetett volna mert az emberek szartak volna kinaival oltatni magukat napi 50-90 halott mellett.Hol ferdítettem?Pl nem hiszem, hogy "kizárólag poltikai okokból" ment volna a "kampány" a keleti vakcinák ellen.
MC12
Ugye vannak ezek a fránya jogszabályok, én inkább hiszek azok betartásában, mintsem a helyzethez formálásában, remélem te is.
Szokol
Vakcina) se a kormány (márciusban nyitunk) kampánya. És most az zajlik, ki tudja jobban hibáztatni a másikat az elmondott faszsagai miatt.
MC12
több mint 4 éve
Aki bármilyen oltás ellen szót emel, amit a magyar hatóságok engedélyeztek (attól, hogy az EU tagjai vagyunk, még lehetnek saját protokolljaink, nem vagyunk tehetetlen béna pöcsök, Magyarországon is dolgoznak megfelelően képzett gyógyszerengedélyezési szakemberek, nehogy már ne dönthessenek az EU nélkül, vagy nehogymár elhidd, hogy nem tartják be a saját szakmai normáikat, pláne egy olyan országban, ahol ha balul ütne ki egy oltóanyag engedélyezése akkor őket vennének elő, nem politikusokat) az az oltás ellen van, ez triviális politika nélkül is.Abszolút az oltások mellett vagyok, de azt azért ne felejtsük el, hogy a kínai vakcina előbb rendeletben lett engedélyezve, politikusok által, majd másnap az illetékes magyar hatóság megadta az engedélyt rá ami a rendelet után puszta formalitás volt.
Sobri Jóska
Tudom, hogy vannak remek szakembereink, csak nem ők engedélyezték először.
több mint 4 éve
Lefegyverző érvelés 😊 győztél 😊Értelmi fogyatékos vagy vagy szándékosan játszod a hülyét?Tehát van olyan oltás ami ellen kampányoltak. Köszönöm nincs több kérdésem 😊Ott, hogy nem az OLTÁS ellen kampányoltak hanem a KELETI (akkor még nem engedélyezett) oltások ellen.Hol ferdítettem?Én megkérnélek, hogy legalább ezen a fórumon ne ferdítsünk, hiszen itt többségében más világnézetet képviselő, de értelmes emberek vannak. Te is leírtad, hogy csak a keleti vakcinákkal szemben volt kritika, ez nem oltásellenesség. Ezek ellen azért volt kritika, mert az EU nem engedélyezte, nem vizsgálta be ezeket. Ha nyugatról jött volna nem engedélyezett vakcina, gondolom azt is basztatták volna, csak valahogy ezek a hülye nyugatiak betartották az adminisztratív előírásokat, amiket amígy mi is elfogadtunk, amikor beléptünk az EU-ba.Fogalmazzunk úgy hogy a te memóriád emlékszik arra ami neki kedves 😊 mindegyik ellenzéki párt a nyugati vakcinák mellett és a keleti vakcinák ellen kampányolt hiába próbálod ezt elkenni.Kicsit szelektív a memóriád de több is veszett Mohácsnál.OV: A baloldal úgy gondolkodik, hogy beszéljük le az embereket az oltásról, mert akkor nagyobb lesz a baj, és többen meghalnak, és visszatérhetnek a hatalombaTalán nem kellett volna hetekig làzítani kizárólag politikai okokból a kínai meg orosz vakcina ellen- hogy aztán elegánsan kifaroljanak a saját mondásukból és elmenjenek szépen beadatni magunknak a kínait es oroszt is - és akkor ezt nem lehetne kihasználni. Nyilván lenne más, de ez magas labda volt, nagyon magas.
Rohadt hazug féreg.
Bazzani
Amúgy meg teljesen jól passzol a tömeggyilkos halál kormány - baloldali halál kampány násztáncba 😊
MC12
Biztos nem a Momentum kampányolt az oltás mellett, még pénzt is akartak annak adatni aki beoltatja magát.
A baloldal nem az oltás ellen hanem az akkor még nem elfogadott oltás ellen beszélt. Kurvára nem ugyanaz.
Csak egy szokásos orbáni hazugság.
Bazzani
Emlékszel? Emberkísérletnek hívták - kicsit se náci konnotáció dehogy - csak amikor a valóság beköszönt és egyetlen komoly virologust se találtak már aki egyetértene velük, akkor hirtelen jó lett a keleti is - legalábbis “elfelejtettek” ellene hergelni és mindenki oltassa magát azzal amit kap. Ettől még ha a politikai érdekük úgy kívánta, simán uszítottak a keletiek ellen. Amit értek politikailag abszolút, de ha Orbán ezt felhasználja a maga orbáni módján akkor talán vegyük észre, hogy van mit felhasználni.
MC12
Amiért lehez kritizálni az ellenzéket az a február eleji nyitáskövetelés, az teljesen jogos!
Szokol
MC12
Ha én azt mondom, hogy nem kérek spenótot az még nem azt jelenti, hogy nem akarok enni.
Szóval kár hazudoznod a köpcös főmufti haveroddal együtt.
Bazzani
MC12
Bazzani
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
De, kizárólag abból ment. Ha nem abból ment volna, akkor a dk - MSZP stb. Politikusok miért engedték hogy kínai vagy orosz vakcinát szúrjon belé ez a szemét hatalom? Nem azt kellett volna, hogy ők várnak a nyugatira mert a keletiről szó sem lehet? Rosszul sikerült politikai ötlet volt, nem jött be ennyi. Ha nincs harmadik hullám, akkor simán be jöhetett volna mert az emberek szartak volna kinaival oltatni magukat napi 50-90 halott mellett.Hol ferdítettem?Pl nem hiszem, hogy "kizárólag poltikai okokból" ment volna a "kampány" a keleti vakcinák ellen.
MC12
Szokol
több mint 4 éve
Ez baromság.De azt jelenti, hogy nem vagy éhes.Ott, hogy nem az OLTÁS ellen kampányoltak hanem a KELETI (akkor még nem engedélyezett) oltások ellen.Hol ferdítettem?Én megkérnélek, hogy legalább ezen a fórumon ne ferdítsünk, hiszen itt többségében más világnézetet képviselő, de értelmes emberek vannak. Te is leírtad, hogy csak a keleti vakcinákkal szemben volt kritika, ez nem oltásellenesség. Ezek ellen azért volt kritika, mert az EU nem engedélyezte, nem vizsgálta be ezeket. Ha nyugatról jött volna nem engedélyezett vakcina, gondolom azt is basztatták volna, csak valahogy ezek a hülye nyugatiak betartották az adminisztratív előírásokat, amiket amígy mi is elfogadtunk, amikor beléptünk az EU-ba.Fogalmazzunk úgy hogy a te memóriád emlékszik arra ami neki kedves 😊 mindegyik ellenzéki párt a nyugati vakcinák mellett és a keleti vakcinák ellen kampányolt hiába próbálod ezt elkenni.Kicsit szelektív a memóriád de több is veszett Mohácsnál.OV: A baloldal úgy gondolkodik, hogy beszéljük le az embereket az oltásról, mert akkor nagyobb lesz a baj, és többen meghalnak, és visszatérhetnek a hatalombaTalán nem kellett volna hetekig làzítani kizárólag politikai okokból a kínai meg orosz vakcina ellen- hogy aztán elegánsan kifaroljanak a saját mondásukból és elmenjenek szépen beadatni magunknak a kínait es oroszt is - és akkor ezt nem lehetne kihasználni. Nyilván lenne más, de ez magas labda volt, nagyon magas.
Rohadt hazug féreg.
Bazzani
Amúgy meg teljesen jól passzol a tömeggyilkos halál kormány - baloldali halál kampány násztáncba 😊
MC12
Biztos nem a Momentum kampányolt az oltás mellett, még pénzt is akartak annak adatni aki beoltatja magát.
A baloldal nem az oltás ellen hanem az akkor még nem elfogadott oltás ellen beszélt. Kurvára nem ugyanaz.
Bazzani
Emlékszel? Emberkísérletnek hívták - kicsit se náci konnotáció dehogy - csak amikor a valóság beköszönt és egyetlen komoly virologust se találtak már aki egyetértene velük, akkor hirtelen jó lett a keleti is - legalábbis “elfelejtettek” ellene hergelni és mindenki oltassa magát azzal amit kap. Ettől még ha a politikai érdekük úgy kívánta, simán uszítottak a keletiek ellen. Amit értek politikailag abszolút, de ha Orbán ezt felhasználja a maga orbáni módján akkor talán vegyük észre, hogy van mit felhasználni.
MC12
Amiért lehez kritizálni az ellenzéket az a február eleji nyitáskövetelés, az teljesen jogos!
Szokol
MC12
Ha én azt mondom, hogy nem kérek spenótot az még nem azt jelenti, hogy nem akarok enni.
Bazzani
Ha éhes vagy, akkor jó a spenót is. Pláne ha nincs Wellington bélszín.
És az ellenzék ENGEDÉLYEZETT oltások ellen kampányolt.
Sobri Jóska
Nem csak spenót van.
Van mindenféle oltás.
Anyum nem kérte a kínait, kapott Astrát.
Nem mellesleg most halt meg egy vásárhelyi ismerős aki már mindkét oltást megkapta és a kórhazban is sok ilyen van.
Ezt nem az m1 mondta hanem az ott dolgozó barátom.
Szóval a két oltással is ki lehet törölni sajnos.
És igen. A kínait szerintem is nyomja fel Orbán meg a kakadu az anyjának.
több mint 4 éve
Én ismerek oltásellenest. Mármint nem csak a coiddal kacsolatban, hanem mindennel szemben. Na ő nem azt mondja, hogy xy oltás szar, hanem azt, hogy az összes felesleges, mert 500 éve egy sem volt, mégis él az emberiség.De, ez maga az oltásellenesség, ha az oltás keleti.Én megkérnélek, hogy legalább ezen a fórumon ne ferdítsünk, hiszen itt többségében más világnézetet képviselő, de értelmes emberek vannak. Te is leírtad, hogy csak a keleti vakcinákkal szemben volt kritika, ez nem oltásellenesség. Ezek ellen azért volt kritika, mert az EU nem engedélyezte, nem vizsgálta be ezeket. Ha nyugatról jött volna nem engedélyezett vakcina, gondolom azt is basztatták volna, csak valahogy ezek a hülye nyugatiak betartották az adminisztratív előírásokat, amiket amígy mi is elfogadtunk, amikor beléptünk az EU-ba.Fogalmazzunk úgy hogy a te memóriád emlékszik arra ami neki kedves 😊 mindegyik ellenzéki párt a nyugati vakcinák mellett és a keleti vakcinák ellen kampányolt hiába próbálod ezt elkenni.Kicsit szelektív a memóriád de több is veszett Mohácsnál.OV: A baloldal úgy gondolkodik, hogy beszéljük le az embereket az oltásról, mert akkor nagyobb lesz a baj, és többen meghalnak, és visszatérhetnek a hatalombaTalán nem kellett volna hetekig làzítani kizárólag politikai okokból a kínai meg orosz vakcina ellen- hogy aztán elegánsan kifaroljanak a saját mondásukból és elmenjenek szépen beadatni magunknak a kínait es oroszt is - és akkor ezt nem lehetne kihasználni. Nyilván lenne más, de ez magas labda volt, nagyon magas.
Rohadt hazug féreg.
Bazzani
MC12
Bazzani
MC12
Szokol
Egy ideális világban nem is tudnánk, hogy ki a gyártó, annyit tudnánk, hogy kapunk koronavírus elleni oltást.
De az információs társadalomban persze van kínai, orosz, pfizer, astrazeneca, ami teljességgel értelmetlen tudás, te se tudod, hogy a gyerekednek beadott TBC oltást, a torokgyík, szamárköhögés vagy kanyaró, rubeola ellenit ki gyártja, annyit tudsz, hogy kanyaró elleni meg rubeola elleni.
Aki bármilyen oltás ellen szót emel, amit a magyar hatóságok engedélyeztek (attól, hogy az EU tagjai vagyunk, még lehetnek saját protokolljaink, nem vagyunk tehetetlen béna pöcsök, Magyarországon is dolgoznak megfelelően képzett gyógyszerengedélyezési szakemberek, nehogy már ne dönthessenek az EU nélkül, vagy nehogymár elhidd, hogy nem tartják be a saját szakmai normáikat, pláne egy olyan országban, ahol ha balul ütne ki egy oltóanyag engedélyezése akkor őket vennének elő, nem politikusokat) az az oltás ellen van, ez triviális politika nélkül is.
Óriási faszkalapság volt az ellenzék részéről átpolitizálni a vakcinákat, főleg úgy, hogy van kb. száz balfaszsága a kormányzatnak, amibe könnyen bele lehet kötni, be lehet cibálni a politikai térbe.
De az, hogy oltsunk akármilyen engedélyezett vakcinával nagyon nem ez.
Sobri Jóska
Ez az oltásellenesség, nem az, hogy xy oltás adminisztratíve nem felel meg a jogszabályoknak, ezért azokat nem kellene alkalmazni.
Persze ha módosítunk a jogszabályokon bármit lehet csinálni, csaknem biztos, hogy az a megfelelő út.
több mint 4 éve
A legkevésbé hatékony, legrégebbi technológiát alkalmazó, legdrágább kínai vakcinával engem se fognak beoltani, mert rajtam ne nyerészkedjenek, ha az egybites retorikánál ez oltásellenességet jelent, akkor én is az vagyok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
De azt jelenti, hogy nem vagy éhes.Ott, hogy nem az OLTÁS ellen kampányoltak hanem a KELETI (akkor még nem engedélyezett) oltások ellen.Hol ferdítettem?Én megkérnélek, hogy legalább ezen a fórumon ne ferdítsünk, hiszen itt többségében más világnézetet képviselő, de értelmes emberek vannak. Te is leírtad, hogy csak a keleti vakcinákkal szemben volt kritika, ez nem oltásellenesség. Ezek ellen azért volt kritika, mert az EU nem engedélyezte, nem vizsgálta be ezeket. Ha nyugatról jött volna nem engedélyezett vakcina, gondolom azt is basztatták volna, csak valahogy ezek a hülye nyugatiak betartották az adminisztratív előírásokat, amiket amígy mi is elfogadtunk, amikor beléptünk az EU-ba.Fogalmazzunk úgy hogy a te memóriád emlékszik arra ami neki kedves 😊 mindegyik ellenzéki párt a nyugati vakcinák mellett és a keleti vakcinák ellen kampányolt hiába próbálod ezt elkenni.Kicsit szelektív a memóriád de több is veszett Mohácsnál.OV: A baloldal úgy gondolkodik, hogy beszéljük le az embereket az oltásról, mert akkor nagyobb lesz a baj, és többen meghalnak, és visszatérhetnek a hatalombaTalán nem kellett volna hetekig làzítani kizárólag politikai okokból a kínai meg orosz vakcina ellen- hogy aztán elegánsan kifaroljanak a saját mondásukból és elmenjenek szépen beadatni magunknak a kínait es oroszt is - és akkor ezt nem lehetne kihasználni. Nyilván lenne más, de ez magas labda volt, nagyon magas.
Rohadt hazug féreg.
Bazzani
MC12
Bazzani
MC12
Szokol
MC12
Bazzani
Ha éhes vagy, akkor jó a spenót is. Pláne ha nincs Wellington bélszín.
És az ellenzék ENGEDÉLYEZETT oltások ellen kampányolt.
több mint 4 éve
Értelmi fogyatékos vagy vagy szándékosan játszod a hülyét?Tehát van olyan oltás ami ellen kampányoltak. Köszönöm nincs több kérdésem 😊Ott, hogy nem az OLTÁS ellen kampányoltak hanem a KELETI (akkor még nem engedélyezett) oltások ellen.Hol ferdítettem?Én megkérnélek, hogy legalább ezen a fórumon ne ferdítsünk, hiszen itt többségében más világnézetet képviselő, de értelmes emberek vannak. Te is leírtad, hogy csak a keleti vakcinákkal szemben volt kritika, ez nem oltásellenesség. Ezek ellen azért volt kritika, mert az EU nem engedélyezte, nem vizsgálta be ezeket. Ha nyugatról jött volna nem engedélyezett vakcina, gondolom azt is basztatták volna, csak valahogy ezek a hülye nyugatiak betartották az adminisztratív előírásokat, amiket amígy mi is elfogadtunk, amikor beléptünk az EU-ba.Fogalmazzunk úgy hogy a te memóriád emlékszik arra ami neki kedves 😊 mindegyik ellenzéki párt a nyugati vakcinák mellett és a keleti vakcinák ellen kampányolt hiába próbálod ezt elkenni.Kicsit szelektív a memóriád de több is veszett Mohácsnál.OV: A baloldal úgy gondolkodik, hogy beszéljük le az embereket az oltásról, mert akkor nagyobb lesz a baj, és többen meghalnak, és visszatérhetnek a hatalombaTalán nem kellett volna hetekig làzítani kizárólag politikai okokból a kínai meg orosz vakcina ellen- hogy aztán elegánsan kifaroljanak a saját mondásukból és elmenjenek szépen beadatni magunknak a kínait es oroszt is - és akkor ezt nem lehetne kihasználni. Nyilván lenne más, de ez magas labda volt, nagyon magas.
Rohadt hazug féreg.
Bazzani
MC12
Bazzani
MC12
Szokol
MC12
Bazzani
MC12
több mint 4 éve
De, ez maga az oltásellenesség, ha az oltás keleti.Én megkérnélek, hogy legalább ezen a fórumon ne ferdítsünk, hiszen itt többségében más világnézetet képviselő, de értelmes emberek vannak. Te is leírtad, hogy csak a keleti vakcinákkal szemben volt kritika, ez nem oltásellenesség. Ezek ellen azért volt kritika, mert az EU nem engedélyezte, nem vizsgálta be ezeket. Ha nyugatról jött volna nem engedélyezett vakcina, gondolom azt is basztatták volna, csak valahogy ezek a hülye nyugatiak betartották az adminisztratív előírásokat, amiket amígy mi is elfogadtunk, amikor beléptünk az EU-ba.Fogalmazzunk úgy hogy a te memóriád emlékszik arra ami neki kedves 😊 mindegyik ellenzéki párt a nyugati vakcinák mellett és a keleti vakcinák ellen kampányolt hiába próbálod ezt elkenni.Kicsit szelektív a memóriád de több is veszett Mohácsnál.OV: A baloldal úgy gondolkodik, hogy beszéljük le az embereket az oltásról, mert akkor nagyobb lesz a baj, és többen meghalnak, és visszatérhetnek a hatalombaTalán nem kellett volna hetekig làzítani kizárólag politikai okokból a kínai meg orosz vakcina ellen- hogy aztán elegánsan kifaroljanak a saját mondásukból és elmenjenek szépen beadatni magunknak a kínait es oroszt is - és akkor ezt nem lehetne kihasználni. Nyilván lenne más, de ez magas labda volt, nagyon magas.
Rohadt hazug féreg.
Bazzani
MC12
Bazzani
MC12
Szokol
Egy ideális világban nem is tudnánk, hogy ki a gyártó, annyit tudnánk, hogy kapunk koronavírus elleni oltást.
De az információs társadalomban persze van kínai, orosz, pfizer, astrazeneca, ami teljességgel értelmetlen tudás, te se tudod, hogy a gyerekednek beadott TBC oltást, a torokgyík, szamárköhögés vagy kanyaró, rubeola ellenit ki gyártja, annyit tudsz, hogy kanyaró elleni meg rubeola elleni.
Aki bármilyen oltás ellen szót emel, amit a magyar hatóságok engedélyeztek (attól, hogy az EU tagjai vagyunk, még lehetnek saját protokolljaink, nem vagyunk tehetetlen béna pöcsök, Magyarországon is dolgoznak megfelelően képzett gyógyszerengedélyezési szakemberek, nehogy már ne dönthessenek az EU nélkül, vagy nehogymár elhidd, hogy nem tartják be a saját szakmai normáikat, pláne egy olyan országban, ahol ha balul ütne ki egy oltóanyag engedélyezése akkor őket vennének elő, nem politikusokat) az az oltás ellen van, ez triviális politika nélkül is.
Óriási faszkalapság volt az ellenzék részéről átpolitizálni a vakcinákat, főleg úgy, hogy van kb. száz balfaszsága a kormányzatnak, amibe könnyen bele lehet kötni, be lehet cibálni a politikai térbe.
De az, hogy oltsunk akármilyen engedélyezett vakcinával nagyon nem ez.
több mint 4 éve
Hol ferdítettem?Pl nem hiszem, hogy "kizárólag poltikai okokból" ment volna a "kampány" a keleti vakcinák ellen.
MC12
több mint 4 éve
pedig a nyugati gyógyszergyárak már több mint 20000 embert megöltek itthonOtt, hogy nem az OLTÁS ellen kampányoltak hanem a KELETI (akkor még nem engedélyezett) oltások ellen.Hol ferdítettem?Én megkérnélek, hogy legalább ezen a fórumon ne ferdítsünk, hiszen itt többségében más világnézetet képviselő, de értelmes emberek vannak. Te is leírtad, hogy csak a keleti vakcinákkal szemben volt kritika, ez nem oltásellenesség. Ezek ellen azért volt kritika, mert az EU nem engedélyezte, nem vizsgálta be ezeket. Ha nyugatról jött volna nem engedélyezett vakcina, gondolom azt is basztatták volna, csak valahogy ezek a hülye nyugatiak betartották az adminisztratív előírásokat, amiket amígy mi is elfogadtunk, amikor beléptünk az EU-ba.Fogalmazzunk úgy hogy a te memóriád emlékszik arra ami neki kedves 😊 mindegyik ellenzéki párt a nyugati vakcinák mellett és a keleti vakcinák ellen kampányolt hiába próbálod ezt elkenni.Kicsit szelektív a memóriád de több is veszett Mohácsnál.OV: A baloldal úgy gondolkodik, hogy beszéljük le az embereket az oltásról, mert akkor nagyobb lesz a baj, és többen meghalnak, és visszatérhetnek a hatalombaTalán nem kellett volna hetekig làzítani kizárólag politikai okokból a kínai meg orosz vakcina ellen- hogy aztán elegánsan kifaroljanak a saját mondásukból és elmenjenek szépen beadatni magunknak a kínait es oroszt is - és akkor ezt nem lehetne kihasználni. Nyilván lenne más, de ez magas labda volt, nagyon magas.
Rohadt hazug féreg.
Bazzani
MC12
Bazzani
MC12
Szokol
MC12
Bazzani
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Tehát van olyan oltás ami ellen kampányoltak. Köszönöm nincs több kérdésem 😊Ott, hogy nem az OLTÁS ellen kampányoltak hanem a KELETI (akkor még nem engedélyezett) oltások ellen.Hol ferdítettem?Én megkérnélek, hogy legalább ezen a fórumon ne ferdítsünk, hiszen itt többségében más világnézetet képviselő, de értelmes emberek vannak. Te is leírtad, hogy csak a keleti vakcinákkal szemben volt kritika, ez nem oltásellenesség. Ezek ellen azért volt kritika, mert az EU nem engedélyezte, nem vizsgálta be ezeket. Ha nyugatról jött volna nem engedélyezett vakcina, gondolom azt is basztatták volna, csak valahogy ezek a hülye nyugatiak betartották az adminisztratív előírásokat, amiket amígy mi is elfogadtunk, amikor beléptünk az EU-ba.Fogalmazzunk úgy hogy a te memóriád emlékszik arra ami neki kedves 😊 mindegyik ellenzéki párt a nyugati vakcinák mellett és a keleti vakcinák ellen kampányolt hiába próbálod ezt elkenni.Kicsit szelektív a memóriád de több is veszett Mohácsnál.OV: A baloldal úgy gondolkodik, hogy beszéljük le az embereket az oltásról, mert akkor nagyobb lesz a baj, és többen meghalnak, és visszatérhetnek a hatalombaTalán nem kellett volna hetekig làzítani kizárólag politikai okokból a kínai meg orosz vakcina ellen- hogy aztán elegánsan kifaroljanak a saját mondásukból és elmenjenek szépen beadatni magunknak a kínait es oroszt is - és akkor ezt nem lehetne kihasználni. Nyilván lenne más, de ez magas labda volt, nagyon magas.
Rohadt hazug féreg.
Bazzani
MC12
Bazzani
MC12
Szokol
MC12
Bazzani
több mint 4 éve
Ott, hogy nem az OLTÁS ellen kampányoltak hanem a KELETI (akkor még nem engedélyezett) oltások ellen.Hol ferdítettem?Én megkérnélek, hogy legalább ezen a fórumon ne ferdítsünk, hiszen itt többségében más világnézetet képviselő, de értelmes emberek vannak. Te is leírtad, hogy csak a keleti vakcinákkal szemben volt kritika, ez nem oltásellenesség. Ezek ellen azért volt kritika, mert az EU nem engedélyezte, nem vizsgálta be ezeket. Ha nyugatról jött volna nem engedélyezett vakcina, gondolom azt is basztatták volna, csak valahogy ezek a hülye nyugatiak betartották az adminisztratív előírásokat, amiket amígy mi is elfogadtunk, amikor beléptünk az EU-ba.Fogalmazzunk úgy hogy a te memóriád emlékszik arra ami neki kedves 😊 mindegyik ellenzéki párt a nyugati vakcinák mellett és a keleti vakcinák ellen kampányolt hiába próbálod ezt elkenni.Kicsit szelektív a memóriád de több is veszett Mohácsnál.OV: A baloldal úgy gondolkodik, hogy beszéljük le az embereket az oltásról, mert akkor nagyobb lesz a baj, és többen meghalnak, és visszatérhetnek a hatalombaTalán nem kellett volna hetekig làzítani kizárólag politikai okokból a kínai meg orosz vakcina ellen- hogy aztán elegánsan kifaroljanak a saját mondásukból és elmenjenek szépen beadatni magunknak a kínait es oroszt is - és akkor ezt nem lehetne kihasználni. Nyilván lenne más, de ez magas labda volt, nagyon magas.
Rohadt hazug féreg.
Bazzani
MC12
Bazzani
MC12
Szokol
MC12
több mint 4 éve
Vagyis úgy mondanám ebben a kérdésben mindegy mit mond az ellenzék (vagy akár a kormányzat), ezt eleve mindenki jobban tudja nélkülük is.Ez szerinted igaz lehet azok után, hogy pl Tuzséron rettegtek az emberek a migránsoktól úgy, hogy csak a tévében láttak belőlük párat?
Sobri Jóska
A Fidesz által kialakított kommunikációs csatornák bármire alkalmasak, erre is szerintem, csak használni kellene.
több mint 4 éve
Hol ferdítettem?Én megkérnélek, hogy legalább ezen a fórumon ne ferdítsünk, hiszen itt többségében más világnézetet képviselő, de értelmes emberek vannak. Te is leírtad, hogy csak a keleti vakcinákkal szemben volt kritika, ez nem oltásellenesség. Ezek ellen azért volt kritika, mert az EU nem engedélyezte, nem vizsgálta be ezeket. Ha nyugatról jött volna nem engedélyezett vakcina, gondolom azt is basztatták volna, csak valahogy ezek a hülye nyugatiak betartották az adminisztratív előírásokat, amiket amígy mi is elfogadtunk, amikor beléptünk az EU-ba.Fogalmazzunk úgy hogy a te memóriád emlékszik arra ami neki kedves 😊 mindegyik ellenzéki párt a nyugati vakcinák mellett és a keleti vakcinák ellen kampányolt hiába próbálod ezt elkenni.Kicsit szelektív a memóriád de több is veszett Mohácsnál.OV: A baloldal úgy gondolkodik, hogy beszéljük le az embereket az oltásról, mert akkor nagyobb lesz a baj, és többen meghalnak, és visszatérhetnek a hatalombaTalán nem kellett volna hetekig làzítani kizárólag politikai okokból a kínai meg orosz vakcina ellen- hogy aztán elegánsan kifaroljanak a saját mondásukból és elmenjenek szépen beadatni magunknak a kínait es oroszt is - és akkor ezt nem lehetne kihasználni. Nyilván lenne más, de ez magas labda volt, nagyon magas.
Rohadt hazug féreg.
Bazzani
MC12
Bazzani
MC12
Szokol
több mint 4 éve
Én megkérnélek, hogy legalább ezen a fórumon ne ferdítsünk, hiszen itt többségében más világnézetet képviselő, de értelmes emberek vannak. Te is leírtad, hogy csak a keleti vakcinákkal szemben volt kritika, ez nem oltásellenesség. Ezek ellen azért volt kritika, mert az EU nem engedélyezte, nem vizsgálta be ezeket. Ha nyugatról jött volna nem engedélyezett vakcina, gondolom azt is basztatták volna, csak valahogy ezek a hülye nyugatiak betartották az adminisztratív előírásokat, amiket amígy mi is elfogadtunk, amikor beléptünk az EU-ba.Fogalmazzunk úgy hogy a te memóriád emlékszik arra ami neki kedves 😊 mindegyik ellenzéki párt a nyugati vakcinák mellett és a keleti vakcinák ellen kampányolt hiába próbálod ezt elkenni.Kicsit szelektív a memóriád de több is veszett Mohácsnál.OV: A baloldal úgy gondolkodik, hogy beszéljük le az embereket az oltásról, mert akkor nagyobb lesz a baj, és többen meghalnak, és visszatérhetnek a hatalombaTalán nem kellett volna hetekig làzítani kizárólag politikai okokból a kínai meg orosz vakcina ellen- hogy aztán elegánsan kifaroljanak a saját mondásukból és elmenjenek szépen beadatni magunknak a kínait es oroszt is - és akkor ezt nem lehetne kihasználni. Nyilván lenne más, de ez magas labda volt, nagyon magas.
Rohadt hazug féreg.
Bazzani
MC12
Bazzani
MC12
több mint 4 éve
Ez így van, de annyival árnyalnám, hogy eleve kétfajta ember volt/van: aki akart oltást és aki nem.Fogalmazzunk úgy hogy a te memóriád emlékszik arra ami neki kedves 😊 mindegyik ellenzéki párt a nyugati vakcinák mellett és a keleti vakcinák ellen kampányolt hiába próbálod ezt elkenni.Kicsit szelektív a memóriád de több is veszett Mohácsnál.OV: A baloldal úgy gondolkodik, hogy beszéljük le az embereket az oltásról, mert akkor nagyobb lesz a baj, és többen meghalnak, és visszatérhetnek a hatalombaTalán nem kellett volna hetekig làzítani kizárólag politikai okokból a kínai meg orosz vakcina ellen- hogy aztán elegánsan kifaroljanak a saját mondásukból és elmenjenek szépen beadatni magunknak a kínait es oroszt is - és akkor ezt nem lehetne kihasználni. Nyilván lenne más, de ez magas labda volt, nagyon magas.
Rohadt hazug féreg.
Bazzani
MC12
Bazzani
MC12
Namost aki akart oltást, az pont leszarta, hogy mit mond az ellenzék az oroszról, kínairól, nullára hatott rájuk ebben a politikai kommunikáció.
És igaz ez azokra is, akik amúgy se akarnak oltakozni. Azok nem az ellenzék miatt nem akarnak, hanem a saját agyhaláluk manifesztálódik eképp.
Vagyis úgy mondanám ebben a kérdésben mindegy mit mond az ellenzék (vagy akár a kormányzat), ezt eleve mindenki jobban tudja nélkülük is.
több mint 4 éve
Fogalmazzunk úgy hogy a te memóriád emlékszik arra ami neki kedves 😊 mindegyik ellenzéki párt a nyugati vakcinák mellett és a keleti vakcinák ellen kampányolt hiába próbálod ezt elkenni.Kicsit szelektív a memóriád de több is veszett Mohácsnál.OV: A baloldal úgy gondolkodik, hogy beszéljük le az embereket az oltásról, mert akkor nagyobb lesz a baj, és többen meghalnak, és visszatérhetnek a hatalombaTalán nem kellett volna hetekig làzítani kizárólag politikai okokból a kínai meg orosz vakcina ellen- hogy aztán elegánsan kifaroljanak a saját mondásukból és elmenjenek szépen beadatni magunknak a kínait es oroszt is - és akkor ezt nem lehetne kihasználni. Nyilván lenne más, de ez magas labda volt, nagyon magas.
Rohadt hazug féreg.
Bazzani
MC12
Bazzani
több mint 4 éve
Feltamadunk. De mikor estünk el?Rosszul tagoltad. Fel! Támadunk! (Hofi)
csebi
több mint 4 éve
Kicsit szelektív a memóriád de több is veszett Mohácsnál.OV: A baloldal úgy gondolkodik, hogy beszéljük le az embereket az oltásról, mert akkor nagyobb lesz a baj, és többen meghalnak, és visszatérhetnek a hatalombaTalán nem kellett volna hetekig làzítani kizárólag politikai okokból a kínai meg orosz vakcina ellen- hogy aztán elegánsan kifaroljanak a saját mondásukból és elmenjenek szépen beadatni magunknak a kínait es oroszt is - és akkor ezt nem lehetne kihasználni. Nyilván lenne más, de ez magas labda volt, nagyon magas.
Rohadt hazug féreg.
Bazzani
MC12
több mint 4 éve
szted a fidesz enged egy tv székház ostrom szerű cuccot?A verbális vádaskodásban pedig a tömeggyilkosozással tényleg elmentünk a falig, ezután max még a szerb filmben látott jeleneteket lehet rásütni az aktuális ellenségre, a jelentés nélküli szavakkal dóbálózásnak ez az alja. Ennek így minimum az lesz a vége, ami az USA-ban is a Capitolium ostromában kulminálódott, ez a polgárháborús feszültség óhatatlanul manifesztálódik is majd valaholNe legyél ebben olyan biztos. 😀OV: A baloldal úgy gondolkodik, hogy beszéljük le az embereket az oltásról, mert akkor nagyobb lesz a baj, és többen meghalnak, és visszatérhetnek a hatalombaEnnél lejjebb már nem nagyon van...
Rohadt hazug féreg.
Bazzani
Mikey
Évtizedek óta mondogatja mindenki az épp aktuális politikusokra/vezetésre/közéletre, hogy ennél lejjebb már nem nagyon van... aztán látjuk, hogy lehet fokozni. Lesz itt még jó pár aranyköpés minden oldalról, miután igazán beröffen a kampány.
Ettemlevest
r.baggio
az első 30 emberre ráküldik a tek-et oszt nincs itt semmi látnivaló
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!