Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Amit érez megértem 100 százalékban.Tudom, h nem ez a legerősebb tulajdonságod, de kicsit próbáld beleképzelni magadat azoknak a helyzetébe akik nap, mint nap szembesülnek ezzel a szörnyű helyzettel ami ott van és közben egyfolytában azt kell hallgatniuk ahogy a köcsög politikusok azt hazudják, hogy minden fasza. Ha sikerül, akkor talán megérted te is..Na neki sem lesz holnaptól állása...hogy lehet olyat nyilatkozni, ami szembemegy a kormány egyértelmű álláspontjával:Viccen kívül: mi haszna származik neki, az orvosainak, kollégáinak, a rá bízott betegeinek abból, ha nyilatkozik?
www.portfolio.hu/gazdasag/20210325/ozdi-korhazigazgato-mar-olyan-rettenetes-a-helyzet-a-korhazunkban-mint-amilyen-olaszorszagban-volt-475856
Klaci79
Mert arról hasonlót gondolunk, hogy mi kára származhat.
Arról is, hogy mi van a korházakban.
De mi értelme, haszna van megnyilvánulnia szerinted? Kinek segít ezzel és mit? Vagy mi vele a célja?
Őszintén érdekel.
Sobri Jóska
Szesze
Amit csinál, azt nem.
Azzal senkin nem segít, ha megnyilvánul, de ártani árthat vele magának, és ezáltal a korházának is.
Van egy olyan mondás, vagy graffiti, hogyha nyakig ülsz a szarban, akkor ne kiabálj, inkább adj hálát, hogy legalább nem hullámzik.
Szerintem passzol ehhez a helyzethez.
több mint 4 éve
Elvileg nem, csekkoltam én is submit előttNagyon vicces ez a rendszer. Asszony pár hete beregisztrált engem is az oltásra, jött is emailben valami kormánypropaganda sikertörténet.mail cim jó, elirta tajszámodat v szül dátumot
Erre most rácsekkolt ezen az új csodanyavalyán, ami közölte, hogy nincs beérkezett regisztráció 😀
Megpróbált újra regisztrálni, mire kiírta, hogy ezzel az email címmel már regisztráltak 😀😀
Csúcs.
warr_b
briareos

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Az emberek nem rettennek meg egy kis influenzától.Így van...szörnyű volt látni ma a játszóteret és még most jön csak a jó idő. Az emberek nem fogják fel, hogy mennyire nagy szarba kerülhet. 39 éves gyerekkori tóbarátom ma került kórházba 8 nap után, nap mint nap belázasodva. Kiderült 30%-os tüdőgyuszi. Pedig ő ki sem mozdult szinte otthonról, nyomta a homeofficet, azt tessék. Nem veszik komolyan az emberek, mert úgy tűnik, mintha kézben lenne tartva a probléma...pedig az már rég nincs 😕elrettentés, talán ha valaki komolyan veszi amit mond, akkor jobban odafigyel a szabályokra.Na neki sem lesz holnaptól állása...hogy lehet olyat nyilatkozni, ami szembemegy a kormány egyértelmű álláspontjával:Viccen kívül: mi haszna származik neki, az orvosainak, kollégáinak, a rá bízott betegeinek abból, ha nyilatkozik?
www.portfolio.hu/gazdasag/20210325/ozdi-korhazigazgato-mar-olyan-rettenetes-a-helyzet-a-korhazunkban-mint-amilyen-olaszorszagban-volt-475856
Klaci79
De mi értelme, haszna van megnyilvánulnia szerinted? Kinek segít ezzel és mit? Vagy mi vele a célja?
Őszintén érdekel.
Sobri Jóska
Amadeus
Klaci79
Anyámék szomszédai nem hordtak maszkot, szerintük faszság ez a para (belvárosi diplomás értelmiségiek - papíron), novemberben el is kapták, szarul voltak, de otthonukban túlélték.
Most büszkék, hogy nekik volt igazuk, és ezt el is tudják mondani.
Warr_b fórumtárs feleségének kolleganője belehalt, ő már nem tudja elmondani, hogy "oké, tévedtem".
Az a gond a ti logikátokkal, hogy bármennyire is ostobán, veszélyesen él egy ember, aki mondjuk az oroszlán szájába dugja a fejét naponta, vagy protector nélkül ül a Hayabusára, vagy szarik a maszkra, a vírusra, mégis, mindig el fogja tudni mondanoi, hogy "dehát nem történt semmi baj, itt vagyok, élek", mert még él, és mert akivel baj történik, az meghal, és nem tudja már elmondani.
Tehát elfogadom, hogy az ózdi jóember ezt hitte, csak olyan, mintha ő nem itt és most élne.
Mármint a Földön.
több mint 4 éve
Lehet ugy van vele, 2 het mulva mar lehet nem fog tudni interjut adni.Értem, hogy ezt gondolod, de mégis, nekem az az elmúlt egy év tapasztalata, hogy az idióta faszkalapokat nem igazán érdeklik korházigazgatók nyilatkozatai.mi haszna? mondjuk az hogy néhány idióta faszkalap felfogja hogy nagyobb a szar mint a főfaszkalap nyilatkozik?Na neki sem lesz holnaptól állása...hogy lehet olyat nyilatkozni, ami szembemegy a kormány egyértelmű álláspontjával:Viccen kívül: mi haszna származik neki, az orvosainak, kollégáinak, a rá bízott betegeinek abból, ha nyilatkozik?
Klaci79
Őszintén érdekel.
Sobri Jóska
és akkor hátha otthon marad és kevésbé terjed ez a fos
Negritis
Csak az, hogy NORMÁLIS ÉLET-et élhessenek.
Maszk, meg korlátozások nélkül, szabadon bóklászva.
Szerintem 0 ember fogja egy ózdi korházigazgató nyilatkozata alapján átértékelni az eddigi döntéseit, a gondolatait, amelyek az elmúlt egy évben kialakultak a helyzettel kapcsolatosan.
De értem, hogy szerinted az ózdi korházigazgató úgy hiszi, hogy majd az ő szava lesz az utolsó csepp a pohárban, aminek köszönhetően az agyhalottak megvilágosodnak, bár furcsállom, nem vall nagy emberismeretre.
Sobri Jóska
Halason a kontener korhazban, amit a covid miatt epitettek, a folyosokon tudjak mar csak elhelyezni az uj betegeket...
Ezt ugy, h Del-Magyarorszag viszonylag meguszta eddig.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
nálunk a faluban sok agyhalott fogta fel h nagy a szar scak azért mert meghalt valami ismerőseÉrtem, hogy ezt gondolod, de mégis, nekem az az elmúlt egy év tapasztalata, hogy az idióta faszkalapokat nem igazán érdeklik korházigazgatók nyilatkozatai.mi haszna? mondjuk az hogy néhány idióta faszkalap felfogja hogy nagyobb a szar mint a főfaszkalap nyilatkozik?Na neki sem lesz holnaptól állása...hogy lehet olyat nyilatkozni, ami szembemegy a kormány egyértelmű álláspontjával:Viccen kívül: mi haszna származik neki, az orvosainak, kollégáinak, a rá bízott betegeinek abból, ha nyilatkozik?
Klaci79
Őszintén érdekel.
Sobri Jóska
Negritis
Szerintem 0 ember fogja egy ózdi korházigazgató nyilatkozata alapján átértékelni az eddigi döntéseit, a gondolatait, amelyek az elmúlt egy évben kialakultak a helyzettel kapcsolatosan.
De értem, hogy szerinted az ózdi korházigazgató úgy hiszi, hogy majd az ő szava lesz az utolsó csepp a pohárban, aminek köszönhetően az agyhalottak megvilágosodnak, bár furcsállom, nem vall nagy emberismeretre.
Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Értem, hogy ezt gondolod, de mégis, nekem az az elmúlt egy év tapasztalata, hogy az idióta faszkalapokat nem igazán érdeklik korházigazgatók nyilatkozatai.mi haszna? mondjuk az hogy néhány idióta faszkalap felfogja hogy nagyobb a szar mint a főfaszkalap nyilatkozik?Na neki sem lesz holnaptól állása...hogy lehet olyat nyilatkozni, ami szembemegy a kormány egyértelmű álláspontjával:Viccen kívül: mi haszna származik neki, az orvosainak, kollégáinak, a rá bízott betegeinek abból, ha nyilatkozik?
Klaci79
Őszintén érdekel.
Sobri Jóska
Negritis
több mint 4 éve
Nagyon vicces ez a rendszer. Asszony pár hete beregisztrált engem is az oltásra, jött is emailben valami kormánypropaganda sikertörténet.mail cim jó, elirta tajszámodat v szül dátumot
Erre most rácsekkolt ezen az új csodanyavalyán, ami közölte, hogy nincs beérkezett regisztráció 😀
Megpróbált újra regisztrálni, mire kiírta, hogy ezzel az email címmel már regisztráltak 😀😀
Csúcs.
warr_b
több mint 4 éve
Tudom, h nem ez a legerősebb tulajdonságod, de kicsit próbáld beleképzelni magadat azoknak a helyzetébe akik nap, mint nap szembesülnek ezzel a szörnyű helyzettel ami ott van és közben egyfolytában azt kell hallgatniuk ahogy a köcsög politikusok azt hazudják, hogy minden fasza. Ha sikerül, akkor talán megérted te is..Na neki sem lesz holnaptól állása...hogy lehet olyat nyilatkozni, ami szembemegy a kormány egyértelmű álláspontjával:Viccen kívül: mi haszna származik neki, az orvosainak, kollégáinak, a rá bízott betegeinek abból, ha nyilatkozik?
Klaci79
Őszintén érdekel.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Így van...szörnyű volt látni ma a játszóteret és még most jön csak a jó idő. Az emberek nem fogják fel, hogy mennyire nagy szarba kerülhet. 39 éves gyerekkori jóbarátom ma került kórházba 8 nap után, nap mint nap belázasodva. Kiderült 30%-os tüdőgyuszi. Pedig ő ki sem mozdult szinte otthonról, nyomta a homeofficet, azt tessék. Nem veszik komolyan az emberek, mert úgy tűnik, mintha kézben lenne tartva a probléma...pedig az már rég nincs 😕elrettentés, talán ha valaki komolyan veszi amit mond, akkor jobban odafigyel a szabályokra.Na neki sem lesz holnaptól állása...hogy lehet olyat nyilatkozni, ami szembemegy a kormány egyértelmű álláspontjával:Viccen kívül: mi haszna származik neki, az orvosainak, kollégáinak, a rá bízott betegeinek abból, ha nyilatkozik?
Klaci79
Őszintén érdekel.
Sobri Jóska
Amadeus
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Nagyon vicces ez a rendszer. Asszony pár hete beregisztrált engem is az oltásra, jött is emailben valami kormánypropaganda sikertörténet.Nekem elsőre ezt írta:
Csúcs.
warr_b
HTTP Status 500 - Internal Server Error
type Exception report
messageInternal Server Error
descriptionThe server encountered an internal error that prevented it from fulfilling this request.
exception
javax.servlet.ServletException: java.sql.SQLException: Error in allocating a connection. Cause: Connection could not be allocated because: Listener refused the connection with the following error:
ORA-12505, TNS:listener does not currently know of SID given in connect descriptor
root cause
java.sql.SQLException: Error in allocating a connection. Cause: Connection could not be allocated because: Listener refused the connection with the following error:
ORA-12505, TNS:listener does not currently know of SID given in connect descriptor
root cause
javax.resource.spi.ResourceAllocationException: Error in allocating a connection. Cause: Connection could not be allocated because: Listener refused the connection with the following error:
root cause
com.sun.appserv.connectors.internal.api.PoolingException: Connection could not be allocated because: Listener refused the connection with the following error:
root cause
com.sun.appserv.connectors.internal.api.PoolingException: Connection could not be allocated because: Listener refused the connection with the following error:
root cause
root cause
javax.resource.spi.ResourceAllocationException: Connection could not be allocated because: Listener refused the connection with the following error:
root cause
java.sql.SQLException: Listener refused the connection with the following error:
root cause
oracle.net.ns.NetException: Listener refused the connection with the following error:
note The full stack traces of the exception and its root causes are available in the GlassFish Server Open Source Edition 5.0.1 logs.
GlassFish Server Open Source Edition 5.0.1
Szó szerint. 😊
több mint 4 éve
Valójában kommentár nélkül, live-ban háttérzajjal kellene közvetíteni egy intenzív osztályrólelrettentés, talán ha valaki komolyan veszi amit mond, akkor jobban odafigyel a szabályokra.Na neki sem lesz holnaptól állása...hogy lehet olyat nyilatkozni, ami szembemegy a kormány egyértelmű álláspontjával:Viccen kívül: mi haszna származik neki, az orvosainak, kollégáinak, a rá bízott betegeinek abból, ha nyilatkozik?
Klaci79
Őszintén érdekel.
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 4 éve
Az rosszul hangzana a propagandában...Na neki sem lesz holnaptól állása...hogy lehet olyat nyilatkozni, ami szembemegy a kormány egyértelmű álláspontjával:tisztán megmutatja, hogy a jelenlegi lezárás szart sem ér és jobban kell szigorítani.
Klaci79
Amadeus
több mint 4 éve
elrettentés, talán ha valaki komolyan veszi amit mond, akkor jobban odafigyel a szabályokra.Na neki sem lesz holnaptól állása...hogy lehet olyat nyilatkozni, ami szembemegy a kormány egyértelmű álláspontjával:Viccen kívül: mi haszna származik neki, az orvosainak, kollégáinak, a rá bízott betegeinek abból, ha nyilatkozik?
Klaci79
Őszintén érdekel.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
mi haszna? mondjuk az hogy néhány idióta faszkalap felfogja hogy nagyobb a szar mint a főfaszkalap nyilatkozik?Na neki sem lesz holnaptól állása...hogy lehet olyat nyilatkozni, ami szembemegy a kormány egyértelmű álláspontjával:Viccen kívül: mi haszna származik neki, az orvosainak, kollégáinak, a rá bízott betegeinek abból, ha nyilatkozik?
Klaci79
Őszintén érdekel.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Na neki sem lesz holnaptól állása...hogy lehet olyat nyilatkozni, ami szembemegy a kormány egyértelmű álláspontjával:Viccen kívül: mi haszna származik neki, az orvosainak, kollégáinak, a rá bízott betegeinek abból, ha nyilatkozik?
Klaci79
Őszintén érdekel.
több mint 4 éve
Na neki sem lesz holnaptól állása...hogy lehet olyat nyilatkozni, ami szembemegy a kormány egyértelmű álláspontjával:tisztán megmutatja, hogy a jelenlegi lezárás szart sem ér és jobban kell szigorítani.
Klaci79
több mint 4 éve
Na neki sem lesz holnaptól állása...hogy lehet olyat nyilatkozni, ami szembemegy a kormány egyértelmű álláspontjával:www.portfolio.hu/gazdasag/20210325/ozdi-korhazigazgato-mar-olyan-rettenetes-a-helyzet-a-korhazunkban-mint-amilyen-olaszorszagban-volt-475856
több mint 4 éve
Nagyon vicces ez a rendszer. Asszony pár hete beregisztrált engem is az oltásra, jött is emailben valami kormánypropaganda sikertörténet. Erre most rácsekkolt ezen az új csodanyavalyán, ami közölte, hogy nincs beérkezett regisztráció 😀
Csúcs.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Mise ide, mise oda, a bort attol meg lehet inni! 🍷Úgy néz ki mi (reformátusok) "zárva maradunk" Húsvétra is...Ez mit takar? Nem lesz mise?
dande
Toca
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 4 éve
és bérmálkozni sem többször fognak.Úgy néz ki mi (reformátusok) "zárva maradunk" Húsvétra is...Ez mit takar? Nem lesz mise?
dande
Toca
több mint 4 éve
Az nálunk nem is szokott 😉 😛 Nyilvánosan látogatható Istentisztelet nem lesz, csak "online"Úgy néz ki mi (reformátusok) "zárva maradunk" Húsvétra is...Ez mit takar? Nem lesz mise?
dande
Toca
Off bár tudom a köznyelvben a mise és az istentiszteletet ugyan az, de egyébként nem. Majd a vilàgnézetiben leírom a különbséget 😊
On
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
az még hagyján, de nem lesztek tiseÚgy néz ki mi (reformátusok) "zárva maradunk" Húsvétra is...Ez mit takar? Nem lesz mise?
dande
Toca
több mint 4 éve
Úgy néz ki mi (reformátusok) "zárva maradunk" Húsvétra is...Ez mit takar? Nem lesz mise?
dande
több mint 4 éve
Úgy néz ki mi (reformátusok) "zárva maradunk" Húsvétra is...
több mint 4 éve
Kréta és Neptun ugyanarról a tőről fakad azt hiszem.szerencsére nekem már csak a jó öreg neptun tárgyfelvétel emlékek vannak megMeg a Digi net hálózata is dettó.Lásd kréta...nem sejtették, hogy egy csomó ember oktatna rajtaÉn nem csodálkozok benne.vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/Egyszer amikor az egyik minisztériumban valamihez csinálunk regisztrációs felületet és az ezt létrehozó munkacsoportban üldögéltem és hallgattam az IT-tól, hogy a felület kész és ők tulajdonképpen nem értik, mit keresnek itt, feltettem azt a bátortalan kérdést, hogy terheléses teszt lett-e a végezve és ha igen, mekkora terhelést bír el a rendszer, amire az volt a válasz, hogy az informatikai szabályzatban meghatározottak szerint természetesen végeztek teljestmény tesztelést és minden rendben. Az informatikai szabályzat 2006-os volt, ez 2014-ben történt, a rendszer az első éles alkalommal összeomlott mert túl sokan akartak regisztrálni 😊 - természetesen az IT nem volt hibás, hiszen "tesztrendszeren minden működött".
Ez nem ugyanaz amit beraktál.vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/??
A webhely nem érhető el
Teabee
vakcinainfo.gov.hu/regisztracio-oltasra
warr_b
Az ellenőrzés nem elérhető.
Bazzani
Azóta mindig mosolygok, amikor egy ilyen bejelentés után valaki csodálkozik, hogy a rendszer összeomlik.
MC12
Tudtam, hogy nem készültek fel arra, hogy egyszerre több ember is meg akarja nézni.
Bazzani
Klaci79
Bazzani
briareos