Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Tévedsz.Szóval igen, a csúcson lévő személy felelősséget visel az általa kinevezettek hibáiért. Aztán hogy ez a hiba mennyire fontos azt a választók majd eldöntik. Eldöntötték 2018-ban is 😉MC12Milyen érdekes, hogy ezt az utolsó mondatot a Karácsony sztoriban nem írtad oda a postod végére. Hogy arról is döntöttek a választók. 😊
(Ami csak azért említek meg, mert negligálja a teljes megelőző post-halmazodat felelősségről.)
peterk2005
Karácsonyról majd 24-ben döntik el, hiszen a hiba vagy nemhiba után lehet a dologról dönteni.
19-ben arról döntöttek, hogy ki kapjon lehetőséget hibázni, nemhibázni.
24-ben fognak arról, hogy elégedettek e vagy sem, hogy mennyire fontos nekik ami 21-ben történt a villamospótlás kapcsán.
több mint 4 éve
szerencsére nekem már csak a jó öreg neptun tárgyfelvétel emlékek vannak megMeg a Digi net hálózata is dettó.Lásd kréta...nem sejtették, hogy egy csomó ember oktatna rajtaÉn nem csodálkozok benne.vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/Egyszer amikor az egyik minisztériumban valamihez csinálunk regisztrációs felületet és az ezt létrehozó munkacsoportban üldögéltem és hallgattam az IT-tól, hogy a felület kész és ők tulajdonképpen nem értik, mit keresnek itt, feltettem azt a bátortalan kérdést, hogy terheléses teszt lett-e a végezve és ha igen, mekkora terhelést bír el a rendszer, amire az volt a válasz, hogy az informatikai szabályzatban meghatározottak szerint természetesen végeztek teljestmény tesztelést és minden rendben. Az informatikai szabályzat 2006-os volt, ez 2014-ben történt, a rendszer az első éles alkalommal összeomlott mert túl sokan akartak regisztrálni 😊 - természetesen az IT nem volt hibás, hiszen "tesztrendszeren minden működött".
Ez nem ugyanaz amit beraktál.vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/??
A webhely nem érhető el
Teabee
vakcinainfo.gov.hu/regisztracio-oltasra
warr_b
Az ellenőrzés nem elérhető.
Bazzani
Azóta mindig mosolygok, amikor egy ilyen bejelentés után valaki csodálkozik, hogy a rendszer összeomlik.
MC12
Tudtam, hogy nem készültek fel arra, hogy egyszerre több ember is meg akarja nézni.
Bazzani
Klaci79
Bazzani
több mint 4 éve
Szóval igen, a csúcson lévő személy felelősséget visel az általa kinevezettek hibáiért. Aztán hogy ez a hiba mennyire fontos azt a választók majd eldöntik. Eldöntötték 2018-ban is 😉MC12Milyen érdekes, hogy ezt az utolsó mondatot a Karácsony sztoriban nem írtad oda a postod végére. Hogy arról is döntöttek a választók. 😊
(Ami csak azért említek meg, mert ezzel a mondattal úgy kidobtad a teljes megelőző post-halmazod komolyan vehetőségét felelősségről a pöcébe, mint a huzat.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Meg a Digi net hálózata is dettó.Lásd kréta...nem sejtették, hogy egy csomó ember oktatna rajtaÉn nem csodálkozok benne.vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/Egyszer amikor az egyik minisztériumban valamihez csinálunk regisztrációs felületet és az ezt létrehozó munkacsoportban üldögéltem és hallgattam az IT-tól, hogy a felület kész és ők tulajdonképpen nem értik, mit keresnek itt, feltettem azt a bátortalan kérdést, hogy terheléses teszt lett-e a végezve és ha igen, mekkora terhelést bír el a rendszer, amire az volt a válasz, hogy az informatikai szabályzatban meghatározottak szerint természetesen végeztek teljestmény tesztelést és minden rendben. Az informatikai szabályzat 2006-os volt, ez 2014-ben történt, a rendszer az első éles alkalommal összeomlott mert túl sokan akartak regisztrálni 😊 - természetesen az IT nem volt hibás, hiszen "tesztrendszeren minden működött".
A webhely nem érhető el
Teabee
warr_b
Bazzani
Azóta mindig mosolygok, amikor egy ilyen bejelentés után valaki csodálkozik, hogy a rendszer összeomlik.
MC12
Tudtam, hogy nem készültek fel arra, hogy egyszerre több ember is meg akarja nézni.
Bazzani
Klaci79
több mint 4 éve
Lásd kréta...nem sejtették, hogy egy csomó ember oktatna rajtaÉn nem csodálkozok benne.vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/Egyszer amikor az egyik minisztériumban valamihez csinálunk regisztrációs felületet és az ezt létrehozó munkacsoportban üldögéltem és hallgattam az IT-tól, hogy a felület kész és ők tulajdonképpen nem értik, mit keresnek itt, feltettem azt a bátortalan kérdést, hogy terheléses teszt lett-e a végezve és ha igen, mekkora terhelést bír el a rendszer, amire az volt a válasz, hogy az informatikai szabályzatban meghatározottak szerint természetesen végeztek teljestmény tesztelést és minden rendben. Az informatikai szabályzat 2006-os volt, ez 2014-ben történt, a rendszer az első éles alkalommal összeomlott mert túl sokan akartak regisztrálni 😊 - természetesen az IT nem volt hibás, hiszen "tesztrendszeren minden működött".
A webhely nem érhető el
Teabee
warr_b
Bazzani
MC12
Bazzani
több mint 4 éve
Megmondom, ha megmondod, hogy Orbánt vagy Gyurcsányt utálod.De most akkor Cilinéni, Kásler, vagy egyből Orbán monnyon le emiatt?már csak az élrdekel hogy viktor hogy lehet akkora balfasz hogy ezt se tudják megoldanivakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/Egyszer amikor az egyik minisztériumban valamihez csinálunk regisztrációs felületet és az ezt létrehozó munkacsoportban üldögéltem és hallgattam az IT-tól, hogy a felület kész és ők tulajdonképpen nem értik, mit keresnek itt, feltettem azt a bátortalan kérdést, hogy terheléses teszt lett-e a végezve és ha igen, mekkora terhelést bír el a rendszer, amire az volt a válasz, hogy az informatikai szabályzatban meghatározottak szerint természetesen végeztek teljestmény tesztelést és minden rendben. Az informatikai szabályzat 2006-os volt, ez 2014-ben történt, a rendszer az első éles alkalommal összeomlott mert túl sokan akartak regisztrálni 😊 - természetesen az IT nem volt hibás, hiszen "tesztrendszeren minden működött".
A webhely nem érhető el
Teabee
warr_b
Bazzani
MC12
Negritis
warr_b
(Amúgy talán három órája mondtam a két kollégámnak, hogy ha ma meg akarják nézni a regisztrációjukat, akkor most menjenek fel, mert délutánra le fog halni az oldal. Biztos voltam benne. Egyébként nem csak államigazgatásban, a piacon is ez a jellemző. 😊 Ilyen rövid ideig tartó induló peak terhelésekre egyszerűen nem éri meg rendszert tervezni. Egyszerűbb átvészelni az első néhány órát, aztán elosztódik a terhelés, mert az emberek jó része megunja, és visszamegy másnap/harmadnap. Mindezzel nem az állami informatika színvonalát próbálom védeni, az ettől függetlenül olyan, amilyen.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Ha Orbán ebben lenne leginkább felelős...😀Teljesen jogos kérdés 😊 és a lánc végén természetesen felvethető a miniszterelnök felelőssége mert képtelen olyan MNV vezetőt kinevezni aki képtelen értelmes NISZ vezetőt kinevezni aki képtelen értelmes IT-sokat szerezni a közigazgatás részére 😊már csak az élrdekel hogy viktor hogy lehet akkora balfasz hogy ezt se tudják megoldanivakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/Egyszer amikor az egyik minisztériumban valamihez csinálunk regisztrációs felületet és az ezt létrehozó munkacsoportban üldögéltem és hallgattam az IT-tól, hogy a felület kész és ők tulajdonképpen nem értik, mit keresnek itt, feltettem azt a bátortalan kérdést, hogy terheléses teszt lett-e a végezve és ha igen, mekkora terhelést bír el a rendszer, amire az volt a válasz, hogy az informatikai szabályzatban meghatározottak szerint természetesen végeztek teljestmény tesztelést és minden rendben. Az informatikai szabályzat 2006-os volt, ez 2014-ben történt, a rendszer az első éles alkalommal összeomlott mert túl sokan akartak regisztrálni 😊 - természetesen az IT nem volt hibás, hiszen "tesztrendszeren minden működött".
A webhely nem érhető el
Teabee
warr_b
Bazzani
MC12
Negritis
Szóval igen, a csúcson lévő személy felelősséget visel az általa kinevezettek hibáiért. Aztán hogy ez a hiba mennyire fontos azt a választók majd eldöntik. Eldöntötték 2018-ban is 😉
MC12
De sajnos ennél sokkal rosszabb dolgai is vannak.
Voltaképp minden elvezethető a legfelső szintig, csak kérdés ennek mennyire van értelme...az hogy a NER naponta jár dubajozni már inkább Orbán felelősége. Hogy egy honlapot nem tudnak megcsinálni rendesen...vicc
több mint 4 éve
elmúltnyolcévDe most akkor Cilinéni, Kásler, vagy egyből Orbán monnyon le emiatt?már csak az élrdekel hogy viktor hogy lehet akkora balfasz hogy ezt se tudják megoldanivakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/Egyszer amikor az egyik minisztériumban valamihez csinálunk regisztrációs felületet és az ezt létrehozó munkacsoportban üldögéltem és hallgattam az IT-tól, hogy a felület kész és ők tulajdonképpen nem értik, mit keresnek itt, feltettem azt a bátortalan kérdést, hogy terheléses teszt lett-e a végezve és ha igen, mekkora terhelést bír el a rendszer, amire az volt a válasz, hogy az informatikai szabályzatban meghatározottak szerint természetesen végeztek teljestmény tesztelést és minden rendben. Az informatikai szabályzat 2006-os volt, ez 2014-ben történt, a rendszer az első éles alkalommal összeomlott mert túl sokan akartak regisztrálni 😊 - természetesen az IT nem volt hibás, hiszen "tesztrendszeren minden működött".
A webhely nem érhető el
Teabee
warr_b
Bazzani
MC12
Negritis
warr_b
több mint 4 éve
Teljesen jogos kérdés 😊 és a lánc végén természetesen felvethető a miniszterelnök felelőssége mert képtelen olyan MNV vezetőt kinevezni aki képtelen értelmes NISZ vezetőt kinevezni aki képtelen értelmes IT-sokat szerezni a közigazgatás részére 😊már csak az élrdekel hogy viktor hogy lehet akkora balfasz hogy ezt se tudják megoldanivakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/Egyszer amikor az egyik minisztériumban valamihez csinálunk regisztrációs felületet és az ezt létrehozó munkacsoportban üldögéltem és hallgattam az IT-tól, hogy a felület kész és ők tulajdonképpen nem értik, mit keresnek itt, feltettem azt a bátortalan kérdést, hogy terheléses teszt lett-e a végezve és ha igen, mekkora terhelést bír el a rendszer, amire az volt a válasz, hogy az informatikai szabályzatban meghatározottak szerint természetesen végeztek teljestmény tesztelést és minden rendben. Az informatikai szabályzat 2006-os volt, ez 2014-ben történt, a rendszer az első éles alkalommal összeomlott mert túl sokan akartak regisztrálni 😊 - természetesen az IT nem volt hibás, hiszen "tesztrendszeren minden működött".
A webhely nem érhető el
Teabee
warr_b
Bazzani
MC12
Negritis
Szóval igen, a csúcson lévő személy felelősséget visel az általa kinevezettek hibáiért. Aztán hogy ez a hiba mennyire fontos azt a választók majd eldöntik. Eldöntötték 2018-ban is 😉
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
De most akkor Cilinéni, Kásler, vagy egyből Orbán monnyon le emiatt?már csak az élrdekel hogy viktor hogy lehet akkora balfasz hogy ezt se tudják megoldanivakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/Egyszer amikor az egyik minisztériumban valamihez csinálunk regisztrációs felületet és az ezt létrehozó munkacsoportban üldögéltem és hallgattam az IT-tól, hogy a felület kész és ők tulajdonképpen nem értik, mit keresnek itt, feltettem azt a bátortalan kérdést, hogy terheléses teszt lett-e a végezve és ha igen, mekkora terhelést bír el a rendszer, amire az volt a válasz, hogy az informatikai szabályzatban meghatározottak szerint természetesen végeztek teljestmény tesztelést és minden rendben. Az informatikai szabályzat 2006-os volt, ez 2014-ben történt, a rendszer az első éles alkalommal összeomlott mert túl sokan akartak regisztrálni 😊 - természetesen az IT nem volt hibás, hiszen "tesztrendszeren minden működött".
A webhely nem érhető el
Teabee
warr_b
Bazzani
MC12
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Ez vagy sima politikai kommunikáció ("na, kaptak egy dátumot, bekussolhatnak, majd módosítjuk, de addig legalább csihadnak"), vagy a gazdaság összeomlásának veszélye annyira reális, hogy inkább az egészségügy omoljon össze, de nyitni kell, és majd szépen megemlékezünk a 100ezer covid halottról jövő ilyenkor Mága Zoltánnal és Cseke Péterrel, tűzijátékkal.Sobri JóskaSzerintem az első. Belökték, hogy lehessen emészteni, aztán majd tologatják azt is előre. Ahogy az oltási határidőket is.
Mondjuk ha ugyaannyira tologatják mint az utóbbit - a február végi "hústvétra minden regisztráltat beoltunk" mostanra "május végére minden regisztráltat beoltunk" lett -, akkor lehet készülni, hogy idén már nem mennek vissza a gyerekek a suliba. 😊 (Ami, ha a helyzet indokolja, még mindig kisebb probléma, mint kinyitni. Úgyhogy tolják csak.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 4 éve
már csak az élrdekel hogy viktor hogy lehet akkora balfasz hogy ezt se tudják megoldanivakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/Egyszer amikor az egyik minisztériumban valamihez csinálunk regisztrációs felületet és az ezt létrehozó munkacsoportban üldögéltem és hallgattam az IT-tól, hogy a felület kész és ők tulajdonképpen nem értik, mit keresnek itt, feltettem azt a bátortalan kérdést, hogy terheléses teszt lett-e a végezve és ha igen, mekkora terhelést bír el a rendszer, amire az volt a válasz, hogy az informatikai szabályzatban meghatározottak szerint természetesen végeztek teljestmény tesztelést és minden rendben. Az informatikai szabályzat 2006-os volt, ez 2014-ben történt, a rendszer az első éles alkalommal összeomlott mert túl sokan akartak regisztrálni 😊 - természetesen az IT nem volt hibás, hiszen "tesztrendszeren minden működött".
A webhely nem érhető el
Teabee
warr_b
Bazzani
MC12
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Én nem csodálkozok benne.vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/Egyszer amikor az egyik minisztériumban valamihez csinálunk regisztrációs felületet és az ezt létrehozó munkacsoportban üldögéltem és hallgattam az IT-tól, hogy a felület kész és ők tulajdonképpen nem értik, mit keresnek itt, feltettem azt a bátortalan kérdést, hogy terheléses teszt lett-e a végezve és ha igen, mekkora terhelést bír el a rendszer, amire az volt a válasz, hogy az informatikai szabályzatban meghatározottak szerint természetesen végeztek teljestmény tesztelést és minden rendben. Az informatikai szabályzat 2006-os volt, ez 2014-ben történt, a rendszer az első éles alkalommal összeomlott mert túl sokan akartak regisztrálni 😊 - természetesen az IT nem volt hibás, hiszen "tesztrendszeren minden működött".
A webhely nem érhető el
Teabee
warr_b
Bazzani
MC12
több mint 4 éve
vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/Egyszer amikor az egyik minisztériumban valamihez csinálunk regisztrációs felületet és az ezt létrehozó munkacsoportban üldögéltem és hallgattam az IT-tól, hogy a felület kész és ők tulajdonképpen nem értik, mit keresnek itt, feltettem azt a bátortalan kérdést, hogy terheléses teszt lett-e a végezve és ha igen, mekkora terhelést bír el a rendszer, amire az volt a válasz, hogy az informatikai szabályzatban meghatározottak szerint természetesen végeztek teljestmény tesztelést és minden rendben. Az informatikai szabályzat 2006-os volt, ez 2014-ben történt, a rendszer az első éles alkalommal összeomlott mert túl sokan akartak regisztrálni 😊 - természetesen az IT nem volt hibás, hiszen "tesztrendszeren minden működött".
A webhely nem érhető el
Teabee
warr_b
Bazzani
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Ki gondolta volna nem jött össze elsőre ez a túlbonyolított felület 😀 Ezek után nagyon remélem szép betűtípust választottak majd ki a visszaadott igen/nem-re, szeretném látni, hogy jó helyre ment az a sok száz millió!!444
több mint 4 éve
odáig én is, aztán dettóén eljutottam a nem vagyok robotig, attól szart be 😀vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/Jah, akkor félreértettem
A webhely nem érhető el
Teabee
warr_b
Bazzani
Nekem behozta, aztán az adatok beírása után ledöglött 😊
warr_b
briareos
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Csak nyugtatni akarják a népet, más haszna nincs.Nálam most pont bejött fél percre.Ennyi? Akkor sommás és semmitmondó. Nekem bejött usque 40 mp-re, beírtam az adatokat, aztán összeomlás.
IGEN. Az Ön vakcinaigény iránti regisztrációja érvényes és az szerepel a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő nyilvántartásában. Ez azt jelenti, hogy nyilván tartjuk Önt, mint oltandó személyt.
Vrij6
Gergőbácsi
több mint 4 éve
Ennyi... de legalább nem csesztem el anno a regisztrációt... 😀Nálam most pont bejött fél percre.Ennyi? Akkor sommás és semmitmondó. Nekem bejött usque 40 mp-re, beírtam az adatokat, aztán összeomlás.
IGEN. Az Ön vakcinaigény iránti regisztrációja érvényes és az szerepel a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő nyilvántartásában. Ez azt jelenti, hogy nyilván tartjuk Önt, mint oltandó személyt.
Vrij6
Gergőbácsi
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/.ru a megoldás
A webhely nem érhető el
Teabee
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
én eljutottam a nem vagyok robotig, attól szart be 😀vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/Jah, akkor félreértettem
A webhely nem érhető el
Teabee
warr_b
Bazzani
warr_b
több mint 4 éve
Nálam most pont bejött fél percre.Ennyi? Akkor sommás és semmitmondó. Nekem bejött usque 40 mp-re, beírtam az adatokat, aztán összeomlás.
Vrij6
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/Jah, akkor félreértettem
A webhely nem érhető el
Teabee
warr_b
Bazzani

I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Nálam most pont bejött fél percre.IGEN. Az Ön vakcinaigény iránti regisztrációja érvényes és az szerepel a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő nyilvántartásában. Ez azt jelenti, hogy nyilván tartjuk Önt, mint oltandó személyt.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/Ez nem ugyanaz amit beraktál.vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/??
A webhely nem érhető el
Teabee
warr_b
több mint 4 éve
vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/??
A webhely nem érhető el
Teabee