Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem úgy írták hogy 65%körüli el sem kapta, és 85% meg enyhe tünetekkel megúszta és nem volt súlyos a lefolyása?És az 4 millió ember beoltására is alkalmas...én már mennék is érte, de még várni kell pár napot.Mondjuk le is kötöttünk 4 milliót belőleEz az új egy dózisú vakcina most akkor Johnson and Johnson vagy Jansen? Vagy a kettő ugyanaz? Mert mindegyik lap másik néven hozza le.J&J a gyár, a Jensen a termék, az egy dózisú vakcina....65 % körüli hatékonysággal
kapitnono
Klaci79
kapitnono
Mondjuk a 65%-os hatékonyság nem tűnik soknak, de a lényeg ugyanúgy, hogy nem leszel súlyos beteg.
Klaci79

több mint 4 éve
És az 4 millió ember beoltására is alkalmas...én már mennék is érte, de még várni kell pár napot.Mondjuk le is kötöttünk 4 milliót belőleEz az új egy dózisú vakcina most akkor Johnson and Johnson vagy Jansen? Vagy a kettő ugyanaz? Mert mindegyik lap másik néven hozza le.J&J a gyár, a Jensen a termék, az egy dózisú vakcina....65 % körüli hatékonysággal
kapitnono
Klaci79
kapitnono
Mondjuk a 65%-os hatékonyság nem tűnik soknak, de a lényeg ugyanúgy, hogy nem leszel súlyos beteg.
több mint 4 éve
Faterom ma reggel ment 9re. 7kor kezdtek elvileg oltani, valójában fél8kor mert késett kicsit a vakcina. Pontban 9kor be is hívták, nem volt csúszás, a dr. nő szerint azért mert addig a 7 és 9 közötti időpontra berendeltek 40%-a jelent meg.És abból mennyi lehet a kamu, meg aki el sem megy.Jó, de akárhogyan is van: hétszentség, hogy nem fog mindenki regisztrálni. Bármennyire is turbó fokozatba kapcsolt a járvány, most tartunk kb. 3 milliónál.Így "jött ki" a 2/3 is... 😊Szóval szerintük, 70% körüli átoltottság kell a nyájimmunitáshoz, és remélik nyárra elérik az 5 millió beoltottat, amivel meglenne a 70%. Lehet én tudom rosszul de Már alig több mint 9 millióan laknak MO n, annak a 70% a nagyon nem 5 millió...Ez azért van mert a 18 év alattiakat nem számolják mivel ők nem kapnak oltást, nincsenek is a tervben. Nélkülük vagyunk kb. 8 millióan annak a 70%-a 5.6 millió. Az 5 Milla meg a 62,5% az akar lehet 70koruli is ha egy jogász (Gulyás) számolja 😊
kapitnono
MC12
zemanla
nagylaza
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Mondjuk le is kötöttünk 4 milliót belőleEz az új egy dózisú vakcina most akkor Johnson and Johnson vagy Jansen? Vagy a kettő ugyanaz? Mert mindegyik lap másik néven hozza le.J&J a gyár, a Jensen a termék, az egy dózisú vakcina....65 % körüli hatékonysággal
kapitnono
Klaci79

több mint 4 éve
Ez az új egy dózisú vakcina most akkor Johnson and Johnson vagy Jansen? Vagy a kettő ugyanaz? Mert mindegyik lap másik néven hozza le.J&J a gyár, a Jensen a termék, az egy dózisú vakcina....65 % körüli hatékonysággal
kapitnono
több mint 4 éve
Ez az új egy dózisú vakcina most akkor Johnson and Johnson vagy Jansen? Vagy a kettő ugyanaz? Mert mindegyik lap másik néven hozza le.

több mint 4 éve
igen tudjuk, mert mas is ugyanolyan sz@r lenne 😀Az lehetnék, ami csak akarok, persze.akkor mire ez a nagy fidesz felcopas nalad?amugy Joskat annyira ihleti meg, hogy mikor kifogasolta azt h mit kerunk szamon korabbi mondatokat egy fideszes politikustol akkor megkerdeztem tole h rendben, meddig lehet visszamenni, mi az elevulesi hatarido egy politikus mondatainal akkor kivetelesen csendben maradt, es nem meltatott valaszra.Bocsi, mindig szívesen válaszolok, költői kérdésnek véltem, de ezek szerint félreértettem.
csebi
Nyilván amit egy politikus mond, annak se súlya, se számonkérhetősége, se komolyanvehetősége nincs, így amint kitette a mondatvégi írásjelet már el is évült, van, amikor 20 másodpercen belül ellentmond saját magának. Hisz politikus.
Azt hittem erre utalsz, és ezzel én is teljesen egyetértek.
Aki politikusok korábbi (értsd valaha elhangzott, vagyis bármelyik általa kimondott) állításai alapján akar eligazodni, az már akkor eltévedt, amikor még el se indult.
Sobri Jóska
ilyen alapon lehetnel nyugodtan gyurcsanyista is. egy kis soros berenc.
riley
De én Orbánt kedvelem, már sokszor leírtam miért.
De ez itt off, ha érdekel szívesen összefoglalom, kérdezz rá a politika topicban.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Az lehetnék, ami csak akarok, persze.akkor mire ez a nagy fidesz felcopas nalad?amugy Joskat annyira ihleti meg, hogy mikor kifogasolta azt h mit kerunk szamon korabbi mondatokat egy fideszes politikustol akkor megkerdeztem tole h rendben, meddig lehet visszamenni, mi az elevulesi hatarido egy politikus mondatainal akkor kivetelesen csendben maradt, es nem meltatott valaszra.Bocsi, mindig szívesen válaszolok, költői kérdésnek véltem, de ezek szerint félreértettem.
csebi
Nyilván amit egy politikus mond, annak se súlya, se számonkérhetősége, se komolyanvehetősége nincs, így amint kitette a mondatvégi írásjelet már el is évült, van, amikor 20 másodpercen belül ellentmond saját magának. Hisz politikus.
Aki politikusok korábbi (értsd valaha elhangzott, vagyis bármelyik általa kimondott) állításai alapján akar eligazodni, az már akkor eltévedt, amikor még el se indult.
Sobri Jóska
riley
De én Orbánt kedvelem, már sokszor leírtam miért.
De ez itt off, ha érdekel szívesen összefoglalom, kérdezz rá a politika topicban.
több mint 4 éve
akkor mire ez a nagy fidesz felcopas nalad?amugy Joskat annyira ihleti meg, hogy mikor kifogasolta azt h mit kerunk szamon korabbi mondatokat egy fideszes politikustol akkor megkerdeztem tole h rendben, meddig lehet visszamenni, mi az elevulesi hatarido egy politikus mondatainal akkor kivetelesen csendben maradt, es nem meltatott valaszra.Bocsi, mindig szívesen válaszolok, költői kérdésnek véltem, de ezek szerint félreértettem.
csebi
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Jah...köszönjük Viktor, hogy legalább focimeccseket hoztál az életünkbe 😊Maltai repter is aszzem vmi 80%os visszaesest mutatt ki tavalz 2019hez kepest. vmi tizenx eve eloszor veszteseg is volt, bar kb 20%-a volt a tavalyi nyeresegnek tehat meg sztem nem veszes.Most a focis charterekkel foglalkozunk...épp utazik haza a PoolFerihegy hetfo reggel eleg kihalt volt pedig ket teli gep ment (Frankfurt meg Amszterdam), es egesz nap sem ment sok gep csak pl Tel-Aviv, Dubai stb.Reptéren mi a stájsz?hvg.hu/itthon/20210311_Szlavik_Janos_brit_mutacio_koronavirusÉs még ilyenkor is az öntömjénezés...na ezt de nagyon rühellem.Nevetséges... hétről hétre magukat égetik a gyökerek.
Az idősek oltására sor kerül húsvétig....na de Vitya azt ígérte, hogy mindenki aki regisztrált be lesz oltva addig....na most mi van?!
Klaci79
Beki
csak magángéppel tessék utazni!
r.baggio
warr_b
par uzlet volt nyitva de lathatoan jo paran elegge lehuztak a rolot. ettermi reszre nem mentem fel.
csebi
Meg 10 körül jött mindannyiunk szállítógépe, tele kínai vakcinával. Bízom benne, hogy hamarabb elkerülnek innen, mint a lélegeztetőgépek...
A tavalyi forgalmunk kevesebb mint 10%-a van, de 1-1 nap ez inkább csak 3-4%.
Update...előbb még a Lipcse utazik haza....utánuk a Pool
Klaci79
amugy latod, OV megmentette a munkadat, mi lenne veled ha nem lennenek ilyen focis charterek. Klopp meg biztos vmi alvo Soros ugynok, hogy ez ellen beszelt.
csebi
Egyébként ez heti 8-10 gép, ami általában egy napi forgalomnak felel meg mostanság.
Klopp nyilatkozata őszinte lehetett, de amúgy a Pool nagyon elégedett volt az eddigiekkel...lehet ebben a továbbjutás is segített 😀
több mint 4 éve
amugy Joskat annyira ihleti meg, hogy mikor kifogasolta azt h mit kerunk szamon korabbi mondatokat egy fideszes politikustol akkor megkerdeztem tole h rendben, meddig lehet visszamenni, mi az elevulesi hatarido egy politikus mondatainal akkor kivetelesen csendben maradt, es nem meltatott valaszra.Bocsi, mindig szívesen válaszolok, költői kérdésnek véltem, de ezek szerint félreértettem.
csebi
több mint 4 éve
ezek a kinai okos eszkozok nem olcsok, nem nezted mostanban milyen dragak lettek? ...el lehet ezt viccelni, de a 63 eurós adagonkénti ár, miközben az orosz pl 17, azért komoly kérdéseket vet felMi a rák kerül majd 24 ezer forintba ebben a kínai vakcinában?a csip
Szabadíts a világra egy vírust, tizedeld meg a saját néped, úgyis sokan vannak, majd "találj fel" egy vakcinát és add el darabját 24 ezerért.
Zseniális.
"Hogy ez miért nem nekünk jutott eszünkbe?"
#JC6
Negritis
mondjuk abban az országban, ahol 300 milliárdot szórnak el használhatatlan horkolásgátlókra...
r.baggio
amugy a 63 az a ket adag ara, 17 meg egy adag szoval inkabb 63 vs 34, ami meg mindig kozel dupla ar, csak a pontossag kedveert.
eleg egyszeru h miert dragabb sztem: kinaiaknak nem kell eus engedely, ok azert adjak ennyiert mert nekunk nagyobb szuksegunk van ra, igy feljebb nyomtak.
oroszoknak meg sztem jol jott h rendeltunk, ez egy eleg jo kis erve ay eu-s engedelyeztetesnel sztem meg ha nem is perdonto.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
el lehet ezt viccelni, de a 63 eurós adagonkénti ár, miközben az orosz pl 17, azért komoly kérdéseket vet felszerintem is kurvagáz hogy ezt toljuk leginkább aminél hiányzik a nemzetközi elfogadás és kurvadrága is
mondjuk abban az országban, ahol 300 milliárdot szórnak el használhatatlan horkolásgátlókra...
r.baggio
(szemben ugye a moderna túl drága lett volna)
de megkérdezni hogy mi kerül benne ennyiben sztem felesleges
jelenleg minden vakcináért annyit kérnek amennyit nem szégyellnek mert mocskos nagy hiány van, ha majd lesz túlkínálat szépen beesik az ára
a kínaival ugye az is szopás (meg az orosszal) hogy nem volt előre szerződés róla (eu ugye csinált dealt a nagyobb nyugati gyárakkal) így az árra azt mondanak amit akarnak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Maltai repter is aszzem vmi 80%os visszaesest mutatt ki tavalz 2019hez kepest. vmi tizenx eve eloszor veszteseg is volt, bar kb 20%-a volt a tavalyi nyeresegnek tehat meg sztem nem veszes.Most a focis charterekkel foglalkozunk...épp utazik haza a PoolFerihegy hetfo reggel eleg kihalt volt pedig ket teli gep ment (Frankfurt meg Amszterdam), es egesz nap sem ment sok gep csak pl Tel-Aviv, Dubai stb.Reptéren mi a stájsz?hvg.hu/itthon/20210311_Szlavik_Janos_brit_mutacio_koronavirusÉs még ilyenkor is az öntömjénezés...na ezt de nagyon rühellem.Nevetséges... hétről hétre magukat égetik a gyökerek.
Az idősek oltására sor kerül húsvétig....na de Vitya azt ígérte, hogy mindenki aki regisztrált be lesz oltva addig....na most mi van?!
Klaci79
Beki
csak magángéppel tessék utazni!
r.baggio
warr_b
par uzlet volt nyitva de lathatoan jo paran elegge lehuztak a rolot. ettermi reszre nem mentem fel.
csebi
Meg 10 körül jött mindannyiunk szállítógépe, tele kínai vakcinával. Bízom benne, hogy hamarabb elkerülnek innen, mint a lélegeztetőgépek...
A tavalyi forgalmunk kevesebb mint 10%-a van, de 1-1 nap ez inkább csak 3-4%.
Update...előbb még a Lipcse utazik haza....utánuk a Pool
Klaci79
amugy latod, OV megmentette a munkadat, mi lenne veled ha nem lennenek ilyen focis charterek. Klopp meg biztos vmi alvo Soros ugynok, hogy ez ellen beszelt.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
el lehet ezt viccelni, de a 63 eurós adagonkénti ár, miközben az orosz pl 17, azért komoly kérdéseket vet felMi a rák kerül majd 24 ezer forintba ebben a kínai vakcinában?a csip
Szabadíts a világra egy vírust, tizedeld meg a saját néped, úgyis sokan vannak, majd "találj fel" egy vakcinát és add el darabját 24 ezerért.
Zseniális.
#JC6
Negritis
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Most lehet itt menőzni, én már pókereztem is az öreggel 😀Meséltem, hogy eccer voltam Korda Gyuri (+Klári) koncerten?😊Asszem ezt hívják biankó lájknak, amit adtam. Céges netről nem látom a youtube-ot viszont a hsz alapján a Korda-slágerre következtetek 😀Szlávik János: "Nyárra nem vennék még repülőjegyet"Reptéééééééér
Kormány: "Nyárra megvenném a repteret"
Csak a rím kedvéért 😀
bcsarli
youtu.be/OR-zjGr9Gnw
gamerkr
empty taxi
nagylaza

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Mi a rák kerül majd 24 ezer forintba ebben a kínai vakcinában?Drága a szállítás, illetve most drágák a chipek.
Zseniális.
#JC6
több mint 4 éve
amúgy azoktól akik már kaptak oltást?Mamám levelet kapott, ő levélben is regisztrált.
most akkor sms jön, vagy email vagy levél?
briareos
Kollégám SMS-t kapott, ő a weboldalon regisztrált.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Meséltem, hogy eccer voltam Korda Gyuri (+Klári) koncerten?😊Asszem ezt hívják biankó lájknak, amit adtam. Céges netről nem látom a youtube-ot viszont a hsz alapján a Korda-slágerre következtetek 😀Szlávik János: "Nyárra nem vennék még repülőjegyet"Reptéééééééér
Csak a rím kedvéért 😀
bcsarli
youtu.be/OR-zjGr9Gnw
gamerkr
empty taxi
több mint 4 éve
Mi a rák kerül majd 24 ezer forintba ebben a kínai vakcinában?Nemááár...
Zseniális.
#JC6
több mint 4 éve
Mi a rák kerül majd 24 ezer forintba ebben a kínai vakcinában?a csip
Zseniális.
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Mi a rák kerül majd 24 ezer forintba ebben a kínai vakcinában?Szabadíts a világra egy vírust, tizedeld meg a saját néped, úgyis sokan vannak, majd "találj fel" egy vakcinát és add el darabját 24 ezerért.
Zseniális.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
ujabb ember, akinel nem volt jobb az oltas a virusnalindex.hu/kulfold/2021/03/11/daniaban-is-elhunyt-egy-ember-az-astrazeneca-oltas-utan-felfuggesztettek-a-vakcina-hasznalatat/
több mint 4 éve
Asszem ezt hívják biankó lájknak, amit adtam. Céges netről nem látom a youtube-ot viszont a hsz alapján a Korda-slágerre következtetek 😀Szlávik János: "Nyárra nem vennék még repülőjegyet"Reptéééééééér
Csak a rím kedvéért 😀
bcsarli
youtu.be/OR-zjGr9Gnw
gamerkr

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Feltételeztem, hogy erre nem kell több szót vesztegetnem, de akkor mégis: egészségügyi miniszter akkor lenne, ha létezne önálló egészségügyi minisztérium. Ennek létrehozását azonban a Fidesz - unortodox módon - nem látta szükségesnek. Így aztán nincs se miniszter, se minisztérium.Akkor talán hallgassuk meg, mit mond az egészségügyi miniszter. Ja, hogy olyan nincs is.Van egészségügyért felelős minisztert ráadásul orvos, ő meg javasolja a vakcina beadását. Szóval technikailag nincs igazad 😊
nagylaza
MC12
Ezt a tényt sem technikai, sem tartalmi értelemben nem cáfolja, hogy Kásler Mikló személyében van olyan miniszter, aki (mostanában csökkentett hatáskörrel ugyan, de sok egyéb mellett) felelőse az egészségügynek is.
Ellenérv lehet, hogy a szocik idején is volt idő, amikor "szociális és egészségügyi" minisztérium működött. Valóban, de ez a két terület sok szálon kötődik egymáshoz. A Kásler-féle emberminisztériumhoz ellenben olyan apróságok tartoznak még, mint pl. a köznevelés vagy a kultúra:
kormany.hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/allamtitkarok
Mert hiszen oktatási és/vagy kulturális minisztérium sincs.