Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 296 — beers & Packers
Ma beszéltem egy a győri kórházban a covid osztályon dolgozóval. Elmondta, hogy teljes a teltház, de tudnak minden lélegeztetőt használni, mert az újak egy része nem kompatibilis az eszközeikkel! 🤬
nagir
Tudnak vagy nem tudnak?
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 486 — Bla, bla, bla
Ma beszéltem egy a győri kórházban a covid osztályon dolgozóval. Elmondta, hogy teljes a teltház, de nem tudnak minden lélegeztetőt használni, mert az újak egy része nem kompatibilis az eszközeikkel! 🤬

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
Egy kozeli baratom nagymamaja halt meg ma covidban 2 kor pfizer utan. A csalad is elkapta, mindenki karantenban, igy meg semmit sem tudtak intezni, stb. Le vagyok sujtva. Arra tippelnek hogy a ket oltas kozott kaphatta el. De semmi hivatalosat nem tudnak eddig. Fuck Covid.
Vrij6
Előbb jött a covid, mint a védelem. Nem azonnali a védelem, de ezt tudtuk.
több mint 4 éve
Fidesznél minden csak kommunikáció, bármikor mondanak bármit, ha az érdek úgy kívánja, de sose gondolják komolyan, csak az üzletről szól a teljes működésük.
Sobri Jóska
Itt jegyzem meg hogy ha az mtv székház szétverésénél a Fidesz van kormányon és Pintér a belügyminiszter akkor éles lövedékkel lövetett volna nem gumival. De már régen vót 😃
samu09
Ha 2006-ban a Fidesz van kormány miért verték volna szét az MTV székházat?! Mert Gyurcsány hazudott, és erről beszélt a pártjának? Kb. mindenki leszarja.
2010 óta a Fidesz van kormányon, mondott Orbán is ezt azt, voltak tüntetések, megmozdulások, Pintér volt a belügyminiszter, de mégse lőttek élessel, még gumival sem.
Sobri Jóska
Igen, "tüntetések, megmozdulások" voltak 2010 óta, de ahhoz fogható nem, ami 2006-ban a Szabadság téren és utána történt. (Nagyon messzire mentünk a koronavírustól, részemről befejezem.)
több mint 4 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 545 — I like the Texans, I like who we are
Fidesznél minden csak kommunikáció, bármikor mondanak bármit, ha az érdek úgy kívánja, de sose gondolják komolyan, csak az üzletről szól a teljes működésük.
Sobri Jóska
Itt jegyzem meg hogy ha az mtv székház szétverésénél a Fidesz van kormányon és Pintér a belügyminiszter akkor éles lövedékkel lövetett volna nem gumival. De már régen vót 😃
samu09
kizárt.

Pintér nem hülye.
Amadeus
Taxis blokadnal a kijelentése rémlik?
samu09
Kevered. Horváth Balázsnak, az akkori belügyminiszternek tulajdonították, hogy lövetni akart.
nagylaza
Én úgy emlékszem Pintér jelezte ha ő lenne a döntéshozó drasztikusabb lépéseket is meg merne lépni.
De ezeket csak olvastam a blokád idején még 8 hónap volt hátra hogy megszülessek😃
több mint 4 éve
Sobri Jóska
samu09
kizárt.

Pintér nem hülye.
Amadeus
samu09
Kevered. Horváth Balázsnak, az akkori belügyminiszternek tulajdonították, hogy lövetni akart.
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sobri Jóska
samu09
kizárt.

Pintér nem hülye.
Amadeus
samu09
Közte 15 év azért 😉
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Egy kozeli baratom nagymamaja halt meg ma covidban 2 kor pfizer utan. A csalad is elkapta, mindenki karantenban, igy meg semmit sem tudtak intezni, stb. Le vagyok sujtva. Arra tippelnek hogy a ket oltas kozott kaphatta el. De semmi hivatalosat nem tudnak eddig. Fuck Covid.
Vrij6
Ennyit a nyugati vakcinarol
Magyarul az en olvasatom tök mindegy mit kapsz vagy vagy
De minden jobb a virusnal (persze leszamitva a halalt de az szerencsere ritka )
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Operatív törzs mai infókból (ha volt már sorry):
- A 3,2 millió regisztráltból 1,6 millió 60 év feletti regisztrált van, igyekeznek haladni az ő oltásukkal is, kérik a türelmet, mert először a 80 év felettiek oltását szeretnék befejezni - ismertette Müller.
- Szerdától szerdáig tehát összesen több mint 500 ezer oltás beadására lesz lehetőség - mondta György István.
- A Sinophram vakcina gyakorlatilag eloltásra került a háziorvosoknál (korábbi 550k)
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 075 — #NoStress
Sobri Jóska
samu09
Ha 2006-ban a Fidesz van kormány miért verték volna szét az MTV székházat?! Mert Gyurcsány hazudott, és erről beszélt a pártjának? Kb. mindenki leszarja.
2010 óta a Fidesz van kormányon, mondott Orbán is ezt azt, voltak tüntetések, megmozdulások, Pintér volt a belügyminiszter, de mégse lőttek élessel, még gumival sem.

több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 068 — Слава Україні! Героям слава!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Sobri Jóska
samu09
kizárt.

Pintér nem hülye.
Amadeus
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
Sobri Jóska
samu09
kizárt.

Pintér nem hülye.
több mint 4 éve
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Csak ne kábítózzunk ezzel az egy hétvége alatt beoltunk mindenkittel tényleg, mert csak borzolja az emberek idegeit.
peterk2005
Tévedsz.
A tiedet borzolja, meg még 1-5 százaléknyi tájékozottabbét.
Az átlagembert, átlagszavazót meg megnyugtatja.
Pl. a szüleim követik a híreket, de nem úgy, mint én, nem kedvelik Orbánt, pláne nem úgy, mint én, de az van bennük, hogy nem kell izgulni, mert ha lesz elég oltás, akkor mindenki be lesz oltva, ha nem is nyárra, akkor őszre. Nem is izgulnak.
Vagyis rájuk, akik nem hülyék, csak kevesebb infot fogyasztanak, mint mi, pont a kívánt hatással van, nem pörögnek még ezen is pluszban.

Amúgy kicsit kezd az az érzésem lenni, hogy túlságosan ráálltunk arra a vonalra, hogy majd a vakcina megfogja a járványt. Ami igaz, de majd 70+% beoltottságnál. 30% beoltottság lóf*sz, az nem fog semmit megfogni, és attól is még másfél hónapra vagyunk. Berakok két grafikont az angol és a dél afrikai napi fertőzés számok alakulásáról. Mindegyik durván lelaposodott, töredékükre estek a számok. Ezt nem a vakcina csinálta - Dél-Afrikában 1% körül van az átoltottság -, hanem a zárás. A durva, kemény, hosszabb zárás. Mindkét ország a vírus kifejezetten veszélyesebb, fertőzőbb, halálosabb verzióját fogta meg így. Nem vakcinával.
peterk2005
Végülis ez a logikus.
Egy éve.
Csak valahogy nem akaródzik megvalósítani egy rendes zárást szintén már egy éve, mert valahogy nálunk erre nincs társadalmi igény.
Még itt a fórumon is többen elleneznék, mint sem, akkor képzelj el egy tizedennyire nem tájékozott többmilliós tömeget.

több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 336
amugy Joskat annyira ihleti meg, hogy mikor kifogasolta azt h mit kerunk szamon korabbi mondatokat egy fideszes politikustol akkor megkerdeztem tole h rendben, meddig lehet visszamenni, mi az elevulesi hatarido egy politikus mondatainal akkor kivetelesen csendben maradt, es nem meltatott valaszra.
csebi
Bocsi, mindig szívesen válaszolok, költői kérdésnek véltem, de ezek szerint félreértettem.
Nyilván amit egy politikus mond, annak se súlya, se számonkérhetősége, se komolyanvehetősége nincs, így amint kitette a mondatvégi írásjelet már el is évült, van, amikor 20 másodpercen belül ellentmond saját magának. Hisz politikus.
Azt hittem erre utalsz, és ezzel én is teljesen egyetértek.
Aki politikusok korábbi (értsd valaha elhangzott, vagyis bármelyik általa kimondott) állításai alapján akar eligazodni, az már akkor eltévedt, amikor még el se indult.
Sobri Jóska
akkor mire ez a nagy fidesz felcopas nalad?
ilyen alapon lehetnel nyugodtan gyurcsanyista is. egy kis soros berenc.
riley
Az lehetnék, ami csak akarok, persze.
De én Orbánt kedvelem, már sokszor leírtam miért.
De ez itt off, ha érdekel szívesen összefoglalom, kérdezz rá a politika topicban.
Sobri Jóska
igen tudjuk, mert mas is ugyanolyan sz@r lenne 😀
riley
Nem.
Azért szavazok a Fideszre, mert ők a legjobb opció, a többi nem ugyanolyan lenne, hanem sokkal szarabb.
De Orbánt, mint embert nem ezért kedvelem, nem más politikusokhoz képest (akik szarabbak vagy jobbak), hanem önmagában.
Sobri Jóska
Ez érdekel miért lenne szarabb Neked? Tudtommal Neked nincs hatással az életedre, amiket csinál egy kormány, szóval Neked szarabb nem lehet egy kormányváltás, de cserébe meg ha jól gondolom, akkor nem értessz egyet azokkal, amiket képvisel a Fidesz (melegek üldözése, kereszténység, EU ellenesség, kelet felé nyitás stb.), hisz liberálisnak vallod magad, szóval a Te szempontodból max jobb lehet, ha liberálisabb értékrend kerülne elő.
Jughead
Nekem nem ezek a szavazási szempontjaim, logikám.
Számomra primér, mindennapi szinten valóban mindegy ki kormányoz.
Elvi szinten (liberális attitűddel) nem hiszek egy olyan bandának, amelyikben ott van a Jobbik, sosem szavaznék valódi nácikra, antiszemitákra, cigányozó, buzizó agyhalottakra, míg tudom, hogy a Fidesznél minden csak kommunikáció, bármikor mondanak bármit, ha az érdek úgy kívánja, de sose gondolják komolyan, csak az üzletről szól a teljes működésük. Ez szimpatikus. Nem kedvelem az önérzeteskedő "elvek embereit". Mindig csak a gond volt velük egész életemben, rugalmatlanok, sértődékenyek, gőgösek, nem kooperatívak, hiszen nekik elveik vannak.

(Én 2014 előtt sose szavaztam a Fideszre, mindig volt számomra szimpatikusabb alternatíva. Mára nincs, csak ha bevállalom, hogy elveszejtem a szavazatomat, és mondjuk az MKKP-re adom, még ha tudom is, hogy esélytelen, hogy kormányra kerüljenek. De itt még nem tartok "kormányzatkritikában". Jobbikra a fenti okok miatt, Gyurcsányra a baloldal, a Horn-hagyomány, a teljes szociális pusztítás -kamu neolib intézkedések- miatt nem szavaznék.)

Gyakorlati szinten meg úgy ítélem meg, hogy az ország számára egy pragmatikusabb, életszerűbb, gyakorlatias, hatékonyabb vezetés a célravezető jelenleg, ahol bár "lopnak, csalnak, hazudnak", de ez nem érint, viszont "most jó magyarak lenni", vagyis kapitalizmus van, neoliberalizmus, demokrácia dilettantizmus és balfaszkodás nélkül. Ez a 2020 eleji meglátásom.
Sajnos a kormányzati, orbáni járványkezelés ezt felülírta, balfaszkodnak, ha nem teszik kötelezővé az oltást, akkor dilettánsan kezelik a helyzetet, ezt őszintén sajnálom magunk miatt, nem az ő megítélésük miatt.
Ez így kerek, koherens válasz?
Sobri Jóska
Az, köszi. 😊
több mint 4 éve
amugy Joskat annyira ihleti meg, hogy mikor kifogasolta azt h mit kerunk szamon korabbi mondatokat egy fideszes politikustol akkor megkerdeztem tole h rendben, meddig lehet visszamenni, mi az elevulesi hatarido egy politikus mondatainal akkor kivetelesen csendben maradt, es nem meltatott valaszra.
csebi
Bocsi, mindig szívesen válaszolok, költői kérdésnek véltem, de ezek szerint félreértettem.
Nyilván amit egy politikus mond, annak se súlya, se számonkérhetősége, se komolyanvehetősége nincs, így amint kitette a mondatvégi írásjelet már el is évült, van, amikor 20 másodpercen belül ellentmond saját magának. Hisz politikus.
Azt hittem erre utalsz, és ezzel én is teljesen egyetértek.
Aki politikusok korábbi (értsd valaha elhangzott, vagyis bármelyik általa kimondott) állításai alapján akar eligazodni, az már akkor eltévedt, amikor még el se indult.
Sobri Jóska
akkor mire ez a nagy fidesz felcopas nalad?
ilyen alapon lehetnel nyugodtan gyurcsanyista is. egy kis soros berenc.
riley
Az lehetnék, ami csak akarok, persze.
De én Orbánt kedvelem, már sokszor leírtam miért.
De ez itt off, ha érdekel szívesen összefoglalom, kérdezz rá a politika topicban.
Sobri Jóska
igen tudjuk, mert mas is ugyanolyan sz@r lenne 😀
riley
Nem.
Azért szavazok a Fideszre, mert ők a legjobb opció, a többi nem ugyanolyan lenne, hanem sokkal szarabb.
De Orbánt, mint embert nem ezért kedvelem, nem más politikusokhoz képest (akik szarabbak vagy jobbak), hanem önmagában.
Sobri Jóska
Ez érdekel miért lenne szarabb Neked? Tudtommal Neked nincs hatással az életedre, amiket csinál egy kormány, szóval Neked szarabb nem lehet egy kormányváltás, de cserébe meg ha jól gondolom, akkor nem értessz egyet azokkal, amiket képvisel a Fidesz (melegek üldözése, kereszténység, EU ellenesség, kelet felé nyitás stb.), hisz liberálisnak vallod magad, szóval a Te szempontodból max jobb lehet, ha liberálisabb értékrend kerülne elő.
Jughead
Nekem nem ezek a szavazási szempontjaim, logikám.
Számomra primér, mindennapi szinten valóban mindegy ki kormányoz.
Elvi szinten (liberális attitűddel) nem hiszek egy olyan bandának, amelyikben ott van a Jobbik, sosem szavaznék valódi nácikra, antiszemitákra, cigányozó, buzizó agyhalottakra, míg tudom, hogy a Fidesznél minden csak kommunikáció, bármikor mondanak bármit, ha az érdek úgy kívánja, de sose gondolják komolyan, csak az üzletről szól a teljes működésük. Ez szimpatikus. Nem kedvelem az önérzeteskedő "elvek embereit". Mindig csak a gond volt velük egész életemben, rugalmatlanok, sértődékenyek, gőgösek, nem kooperatívak, hiszen nekik elveik vannak.

(Én 2014 előtt sose szavaztam a Fideszre, mindig volt számomra szimpatikusabb alternatíva. Mára nincs, csak ha bevállalom, hogy elveszejtem a szavazatomat, és mondjuk az MKKP-re adom, még ha tudom is, hogy esélytelen, hogy kormányra kerüljenek. De itt még nem tartok "kormányzatkritikában". Jobbikra a fenti okok miatt, Gyurcsányra a baloldal, a Horn-hagyomány, a teljes szociális pusztítás -kamu neolib intézkedések- miatt nem szavaznék.)

Gyakorlati szinten meg úgy ítélem meg, hogy az ország számára egy pragmatikusabb, életszerűbb, gyakorlatias, hatékonyabb vezetés a célravezető jelenleg, ahol bár "lopnak, csalnak, hazudnak", de ez nem érint, viszont "most jó magyarak lenni", vagyis kapitalizmus van, neoliberalizmus, demokrácia dilettantizmus és balfaszkodás nélkül. Ez a 2020 eleji meglátásom.
Sajnos a kormányzati, orbáni járványkezelés ezt felülírta, balfaszkodnak, ha nem teszik kötelezővé az oltást, akkor dilettánsan kezelik a helyzetet, ezt őszintén sajnálom magunk miatt, nem az ő megítélésük miatt.
Ez így kerek, koherens válasz?

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 149
ha ez igaz akkor szarban lehet az AZ
ausztria, dánia és most az olaszok

számok alapján "nagy" szar nincs, de aggasztó

Negritis
Melyik vakcinát érintette az “adathiba”?

Nincs több kérdésem.
Amadeus
Mi bajod lehet egy oltástól?
Bazzani
nekem semmi hála istennek a chemtrailesek már beadtak nekem mindent
briareos
Brüsszelben partyztál Józsival?
Willie Parker
miből gondolod?
briareos
A chemtrailre utalgattál
Willie Parker
és annak mi köze szájerhoz és brüsszelhez?
briareos
neked mar csak tudnod kellene ha vele buliztal 😊
csebi
hát nem buliztam vele, ezért kérdezem h én is azon tudás birtokába kerüljek amivel ezek szerint willie rendelkezik
briareos
 www.facebook.com/partizanpolitika/videos/199585095035779

jackfisherbooks.com/tag/sex-scandals/

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

Negritis

Nincs több kérdésem.
Amadeus
Bazzani
briareos
Willie Parker
miből gondolod?
briareos
A chemtrailre utalgattál
Willie Parker
briareos
csebi
hát nem buliztam vele, ezért kérdezem h én is azon tudás birtokába kerüljek amivel ezek szerint willie rendelkezik

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 651 — Lucas Scott

Negritis

Nincs több kérdésem.
Amadeus
Bazzani
briareos
Willie Parker
miből gondolod?
briareos
A chemtrailre utalgattál
Willie Parker
briareos

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve

Negritis

Nincs több kérdésem.
Amadeus
Bazzani
briareos
Willie Parker
miből gondolod?
briareos
A chemtrailre utalgattál
Willie Parker

több mint 4 éve

Negritis

Nincs több kérdésem.
Amadeus
Bazzani
briareos
Willie Parker
miből gondolod?
briareos
A chemtrailre utalgattál
több mint 4 éve

Negritis

Nincs több kérdésem.
Amadeus
Bazzani
briareos
Willie Parker
miből gondolod?

több mint 4 éve

Negritis

Nincs több kérdésem.
Amadeus
Ja, a magyarok úriemberek, nem kürtölik világgá
több mint 4 éve

Negritis

Nincs több kérdésem.
Amadeus
Bazzani
briareos