Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Ha ennek megvan az eredménye, már okosabbat tudok mondani. Mindenesetre nagyon covidos tüneteim vannak, meglepne a negatív. A gyorsteszt negatív lett, de egyébként is valami borzasztó számokat lehet látni a megbízhatóságáról. Ha tévedek, akkor javítson ki valaki.Az már megvolt. A megbízhatóság vele a legnagyobb bajomÉn is kacérkodtam a gondolattal, hogy veszek patikai tesztet. Nem érdemes?
dugo93
nagylaza
több mint 4 éve
Egyébként valaki tudta már meggyőzni a szülőjét valamivel, aki hiper oltas ellenes?Nekik van igazuk!
Ő belé nem fognak tüskeferherjét nyomni! Meg génmanipulálni!
Nyugodtan nem sikerült lereagalnom, főleg mikor eljutottunk odáig hogy ő inkább megy lélegeztetőre vagy arra se de őt be ne oltsák.
Mivel kormanyszervnél van beoltathatná magát amit én preferalnák főleg születendő unoka mellé.
Toca
Tudjuk, hogy az oltásnak milyen szövődményei lesznek évek múlva?
Mi van azon egészséges, tünetmentes emberekkel, akik megkapták az oltást és napokig nyomták az ágyat (ismerek nem egyet)?
A maszk viselés csak felesleges, az oltás legalább kockázatos is!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Az egyébként nem hangzik túl jól, hogy a J&J sem fog szállítani április közepéig, de lehet májusig, az EU-ba, mivel ugyan a folyadékot itt termeli, de azt kiviszi az USA-ba töltögetni és onnan hozná vissza. Közben viszont Biden bejelentette, hogy május elejéig a teljes felnőtt lakosságot, 255 millió embert legalább egyszer be kell oltani, így valószínű, hogy exportkorlátozás vár a már kész vakcinára.
Hát érdekes helyzet mit mondjak, főleg annak tükrében, hogy az Astra-Zeneca is egyre kevesebbet szállít. Tényleg nem tudnak semmi értelmeset kitalálni? Mi lenne ha ez az egész egy halálosabb vírus lenne...
több mint 4 éve
Az már megvolt. A megbízhatóság vele a legnagyobb bajomÉn is kacérkodtam a gondolattal, hogy veszek patikai tesztet. Nem érdemes?
dugo93
több mint 4 éve
Egyébként valaki tudta már meggyőzni a szülőjét valamivel, aki hiper oltas ellenes?most erre mit lehet mondani....ha nem akarja az unokáját látni...(nem azért mert megtiltod, ha nem mert más történne vele....)
Ő belé nem fognak tüskeferherjét nyomni! Meg génmanipulálni!
Nyugodtan nem sikerült lereagalnom, főleg mikor eljutottunk odáig hogy ő inkább megy lélegeztetőre vagy arra se de őt be ne oltsák.
Mivel kormanyszervnél van beoltathatná magát amit én preferalnák főleg születendő unoka mellé.
Toca
több mint 4 éve
Az már megvolt. A megbízhatóság vele a legnagyobb bajomEgyszerubb, ha veszel a patikaban egy tesztet, igy nem kell kontaktolnod a velhetoen fertozottekkel.De. A háziorvos adott beutalót. De ez alapján szortíroztak isDe tünetesként nem mehetsz oda, nem? Legalább is régebben így voltEgy kis gyűlölködjünk: kaptam mára beutalót tesztre, mert 3 napja lázas vagyok. Ügyes gyerek módjára, megérkeztem jó korán. Majd amikor kinyitották az ajtót, minden ember aki ott volt, beállt tolakodni egy kupacba. Én meg néztem hátulról, hogy mi a fasz van. Nyilván itt veszett el minden reményen a sorrendben érkezés adta előnyökre. De még amikor kiszól a nő, hogy ne álljanak egymás hegyén hátán, közelebb mennek, hogy hallják majd ennyi a reakció: "jaa, oké" és mindenki marad a helyén. Elképesztő.Én ezért mentem magánba.
Jó persze, lehet én vagyok szigorú, miért is lenne tele fertőzöttel az a sor, ahol tünettel rendelkező emberek vannak.
dugo93
Toca
csi77
dugo93
undisputedly
több mint 4 éve
Egyébként valaki tudta már meggyőzni a szülőjét valamivel, aki hiper oltas ellenes?Ő belé nem fognak tüskeferherjét nyomni! Meg génmanipulálni!
több mint 4 éve
Egyszerubb, ha veszel a patikaban egy tesztet, igy nem kell kontaktolnod a velhetoen fertozottekkel.De. A háziorvos adott beutalót. De ez alapján szortíroztak isDe tünetesként nem mehetsz oda, nem? Legalább is régebben így voltEgy kis gyűlölködjünk: kaptam mára beutalót tesztre, mert 3 napja lázas vagyok. Ügyes gyerek módjára, megérkeztem jó korán. Majd amikor kinyitották az ajtót, minden ember aki ott volt, beállt tolakodni egy kupacba. Én meg néztem hátulról, hogy mi a fasz van. Nyilván itt veszett el minden reményen a sorrendben érkezés adta előnyökre. De még amikor kiszól a nő, hogy ne álljanak egymás hegyén hátán, közelebb mennek, hogy hallják majd ennyi a reakció: "jaa, oké" és mindenki marad a helyén. Elképesztő.Én ezért mentem magánba.
Jó persze, lehet én vagyok szigorú, miért is lenne tele fertőzöttel az a sor, ahol tünettel rendelkező emberek vannak.
dugo93
Toca
csi77
dugo93
több mint 4 éve
Nyitást, egyértelmű! Le van konzultálva 😀Egyébként amúgy mit vártál?Szlávik: "az elkövetkező 3-4 hét nagyon nehéz lesz".Akkor 22.-én hosszabbítunk...
www.blikk.hu/aktualis/belfold/kovidok-beszelgetes-koronavirus-szakemberek/rfhhg3y?utm_source=hirkereso&utm_medium=hirkereso&utm_campaign=hirkereso
nagylaza
bcsarli
csi77
több mint 4 éve
Így van, ha a Magyar Nép nyitni akar, akkor nyitunk! Erre való a Nemzeti Konzultáció!En nyitast, hiszen errol akarnak velem is konzultalni.Egyébként amúgy mit vártál?Szlávik: "az elkövetkező 3-4 hét nagyon nehéz lesz".Akkor 22.-én hosszabbítunk...
www.blikk.hu/aktualis/belfold/kovidok-beszelgetes-koronavirus-szakemberek/rfhhg3y?utm_source=hirkereso&utm_medium=hirkereso&utm_campaign=hirkereso
nagylaza
bcsarli
csi77
Vrij6
több mint 4 éve
De. A háziorvos adott beutalót. De ez alapján szortíroztak isDe tünetesként nem mehetsz oda, nem? Legalább is régebben így voltEgy kis gyűlölködjünk: kaptam mára beutalót tesztre, mert 3 napja lázas vagyok. Ügyes gyerek módjára, megérkeztem jó korán. Majd amikor kinyitották az ajtót, minden ember aki ott volt, beállt tolakodni egy kupacba. Én meg néztem hátulról, hogy mi a fasz van. Nyilván itt veszett el minden reményen a sorrendben érkezés adta előnyökre. De még amikor kiszól a nő, hogy ne álljanak egymás hegyén hátán, közelebb mennek, hogy hallják majd ennyi a reakció: "jaa, oké" és mindenki marad a helyén. Elképesztő.Én ezért mentem magánba.
dugo93
Toca
csi77
több mint 4 éve
En nyitast, hiszen errol akarnak velem is konzultalni.Egyébként amúgy mit vártál?Szlávik: "az elkövetkező 3-4 hét nagyon nehéz lesz".Akkor 22.-én hosszabbítunk...
nagylaza
bcsarli
csi77
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Egyébként amúgy mit vártál?Szlávik: "az elkövetkező 3-4 hét nagyon nehéz lesz".Akkor 22.-én hosszabbítunk...
nagylaza
bcsarli
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Másra számítottál?Szlávik: "az elkövetkező 3-4 hét nagyon nehéz lesz".Akkor 22.-én hosszabbítunk...
nagylaza
bcsarli
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 4 éve
Szlávik: "az elkövetkező 3-4 hét nagyon nehéz lesz".Akkor 22.-én hosszabbítunk...
nagylaza
több mint 4 éve
Szlávik: "az elkövetkező 3-4 hét nagyon nehéz lesz".www.blikk.hu/aktualis/belfold/kovidok-beszelgetes-koronavirus-szakemberek/rfhhg3y?utm_source=hirkereso&utm_medium=hirkereso&utm_campaign=hirkereso
több mint 4 éve
De tünetesként nem mehetsz oda, nem? Legalább is régebben így voltEgy kis gyűlölködjünk: kaptam mára beutalót tesztre, mert 3 napja lázas vagyok. Ügyes gyerek módjára, megérkeztem jó korán. Majd amikor kinyitották az ajtót, minden ember aki ott volt, beállt tolakodni egy kupacba. Én meg néztem hátulról, hogy mi a fasz van. Nyilván itt veszett el minden reményen a sorrendben érkezés adta előnyökre. De még amikor kiszól a nő, hogy ne álljanak egymás hegyén hátán, közelebb mennek, hogy hallják majd ennyi a reakció: "jaa, oké" és mindenki marad a helyén. Elképesztő.Én ezért mentem magánba.
dugo93
Toca
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Egy kis gyűlölködjünk: kaptam mára beutalót tesztre, mert 3 napja lázas vagyok. Ügyes gyerek módjára, megérkeztem jó korán. Majd amikor kinyitották az ajtót, minden ember aki ott volt, beállt tolakodni egy kupacba. Én meg néztem hátulról, hogy mi a fasz van. Nyilván itt veszett el minden reményen a sorrendben érkezés adta előnyökre. De még amikor kiszól a nő, hogy ne álljanak egymás hegyén hátán, közelebb mennek, hogy hallják majd ennyi a reakció: "jaa, oké" és mindenki marad a helyén. Elképesztő.Én ezért mentem magánba.
dugo93
több mint 4 éve
Egy kis gyűlölködjünk: kaptam mára beutalót tesztre, mert 3 napja lázas vagyok. Ügyes gyerek módjára, megérkeztem jó korán. Majd amikor kinyitották az ajtót, minden ember aki ott volt, beállt tolakodni egy kupacba. Én meg néztem hátulról, hogy mi a fasz van. Nyilván itt veszett el minden reményen a sorrendben érkezés adta előnyökre. De még amikor kiszól a nő, hogy ne álljanak egymás hegyén hátán, közelebb mennek, hogy hallják majd ennyi a reakció: "jaa, oké" és mindenki marad a helyén. Elképesztő.Jó persze, lehet én vagyok szigorú, miért is lenne tele fertőzöttel az a sor, ahol tünettel rendelkező emberek vannak.
több mint 4 éve
telex.hu/koronavirus/2021/03/11/janssen-johnson-johnson-vakcina-oltas-europa-eu-ema-engedely-szallitasMerck beszállt a gyártásába, az USA majus végéig lekötött belőle 87 milliót, június végéig pedig 100 milliót.
empty taxi
www.washingtonpost.com/health/2021/03/02/merck-johnson-and-johnson-covid-vaccine-partnership/
több mint 4 éve
Orbán, jan. 3.:Február 05 : Orbán: mi támadunk, a vírus védekezik.9k felett az új fertőzöttek száma, az olaszok meg csuknak hétfőtől.Megyek és kitöltöm a konzultációt a nyitásról.
Beki
Amadeus
Vrij6
1. a járvány második hullámát „sikerült leszorítanunk, ha még nem is semlegesíteni, de most már földharc van… levittük a birkózószőnyegre”
2. ha hirtelen több millió vakcina állna rendelkezésre, a beadása a több mint tízezer választási helyszínen történhetne meg, az állampolgároknak tehát oda kellene menniük, ahol szavazni szoktak
24.hu/belfold/2021/01/03/orban-viktor-kossuth-radio-interju/
Orbán, márc. 8.:
"A helyzet nem könnyű, de most már a célegyenesben vagyunk. Tartsunk össze a következő hetekben és akkor sikerülni fog, együtt sikerülni fog."
www.vg.hu/kozelet/kozeleti-hirek/orban-viktor-a-helyzet-nehez-de-a-celegyenesben-vagyunk-3604747/
több mint 4 éve
Leg 80k beoltott lett 1 nap alatt.Gondolom a rendvédelmi szervek tagjainak oltása dobja meg
Beki
több mint 4 éve
Nem tudom de ez a szánalmas társaság inkább a Gyalog-galopp Fekete lovagjára emlékeztet.hat nem tudom, ha mar 44 tele, inkabb tunik ez a mi reszunkrol Budapest ostromanak:Már győztünk amúgy, ez már csak a vírus utolsó, kétségbeesett ellentámadása, mint a németeknek az Ardennekben '44 decemberében.Február 05 : Orbán: mi támadunk, a vírus védekezik.9k felett az új fertőzöttek száma, az olaszok meg csuknak hétfőtől.Megyek és kitöltöm a konzultációt a nyitásról.
Beki
Amadeus
Vrij6
warr_b
telex.hu/koronavirus/2021/03/11/magyar-orvosi-kamara-mok-hegedus-zsolt-etikai-ajanlas-egeszsegugy
csebi
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
telex.hu/koronavirus/2021/03/11/janssen-johnson-johnson-vakcina-oltas-europa-eu-ema-engedely-szallitas

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
És én tönkretettem a dolgot, mert ez a topic eddig egy nyers vírusinfó folyam volt. Bocs!Nem tudom. Van mondjuk politikai topic is, meg gyűlölködjünk topic is. Engem annyira nem érdekel ez a vonal, amikor ide koronavírus kapcsán jövök olvasni.Számomra primér, mindennapi szinten valóban mindegy ki kormányoz.Tehát a valódi antiszemiták, cigányozók, buzizók nem tetszenek. Annyira, hogy rájuk aztán sose. Az érdekből antiszemiták, cigányozók, buzizók viszont tetszenek. Ők viszont kifehezetten, mert csak pénzt keresnek vele.
Elvi szinten (liberális attitűddel) nem hiszek egy olyan bandának, amelyikben ott van a Jobbik, sosem szavaznék valódi nácikra, antiszemitákra, cigányozó, buzizó agyhalottakra, míg tudom, hogy a Fidesznél minden csak kommunikáció, bármikor mondanak bármit, ha az érdek úgy kívánja, de sose gondolják komolyan, csak az üzletről szól a teljes működésük. Ez szimpatikus. Nem kedvelem az önérzeteskedő "elvek embereit". Mindig csak a gond volt velük egész életemben, rugalmatlanok, sértődékenyek, gőgösek, nem kooperatívak, hiszen nekik elveik vannak.Sobri Jóska
Nem önérzeteskedés, "elveskedés" ez szerinted? Egyáltalán a zsidókról, buzikról, nációkról szól ez nálad? Ha azért gázosítják el (sz*patják, nyomják el, üldözik, satöbbi) mert nem csípik az rossz, de ha azért, mert pénzt lehet vele keresni, akkor minden oké? Érdekes egy felfogás...
peterk2005
GiantsMLBhunter
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)