Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 529
Az már megvolt. A megbízhatóság vele a legnagyobb bajom
dugo93
Én is kacérkodtam a gondolattal, hogy veszek patikai tesztet. Nem érdemes?
nagylaza
Ha ennek megvan az eredménye, már okosabbat tudok mondani. Mindenesetre nagyon covidos tüneteim vannak, meglepne a negatív. A gyorsteszt negatív lett, de egyébként is valami borzasztó számokat lehet látni a megbízhatóságáról. Ha tévedek, akkor javítson ki valaki.

több mint 4 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 911 — Deion Sanders for president!
Egyébként valaki tudta már meggyőzni a szülőjét valamivel, aki hiper oltas ellenes?
Ő belé nem fognak tüskeferherjét nyomni! Meg génmanipulálni!
Nyugodtan nem sikerült lereagalnom, főleg mikor eljutottunk odáig hogy ő inkább megy lélegeztetőre vagy arra se de őt be ne oltsák.
Mivel kormanyszervnél van beoltathatná magát amit én preferalnák főleg születendő unoka mellé.
Toca
Nekik van igazuk!
Tudjuk, hogy az oltásnak milyen szövődményei lesznek évek múlva?
Mi van azon egészséges, tünetmentes emberekkel, akik megkapták az oltást és napokig nyomták az ágyat (ismerek nem egyet)?
A maszk viselés csak felesleges, az oltás legalább kockázatos is!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 888
Az egyébként nem hangzik túl jól, hogy a J&J sem fog szállítani április közepéig, de lehet májusig, az EU-ba, mivel ugyan a folyadékot itt termeli, de azt kiviszi az USA-ba töltögetni és onnan hozná vissza.
Közben viszont Biden bejelentette, hogy május elejéig a teljes felnőtt lakosságot, 255 millió embert legalább egyszer be kell oltani, így valószínű, hogy exportkorlátozás vár a már kész vakcinára.
Hát érdekes helyzet mit mondjak, főleg annak tükrében, hogy az Astra-Zeneca is egyre kevesebbet szállít. Tényleg nem tudnak semmi értelmeset kitalálni? Mi lenne ha ez az egész egy halálosabb vírus lenne...
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 296 — beers & Packers
dugo93
Én is kacérkodtam a gondolattal, hogy veszek patikai tesztet. Nem érdemes?
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként valaki tudta már meggyőzni a szülőjét valamivel, aki hiper oltas ellenes?
Nyugodtan nem sikerült lereagalnom, főleg mikor eljutottunk odáig hogy ő inkább megy lélegeztetőre vagy arra se de őt be ne oltsák.
Mivel kormanyszervnél van beoltathatná magát amit én preferalnák főleg születendő unoka mellé.
Toca
most erre mit lehet mondani....ha nem akarja az unokáját látni...(nem azért mert megtiltod, ha nem mert más történne vele....)
több mint 4 éve
Egy kis gyűlölködjünk: kaptam mára beutalót tesztre, mert 3 napja lázas vagyok. Ügyes gyerek módjára, megérkeztem jó korán. Majd amikor kinyitották az ajtót, minden ember aki ott volt, beállt tolakodni egy kupacba. Én meg néztem hátulról, hogy mi a fasz van. Nyilván itt veszett el minden reményen a sorrendben érkezés adta előnyökre. De még amikor kiszól a nő, hogy ne álljanak egymás hegyén hátán, közelebb mennek, hogy hallják majd ennyi a reakció: "jaa, oké" és mindenki marad a helyén. Elképesztő.

Jó persze, lehet én vagyok szigorú, miért is lenne tele fertőzöttel az a sor, ahol tünettel rendelkező emberek vannak.
dugo93
Én ezért mentem magánba.
Toca
De tünetesként nem mehetsz oda, nem? Legalább is régebben így volt
csi77
De. A háziorvos adott beutalót. De ez alapján szortíroztak is
dugo93
Egyszerubb, ha veszel a patikaban egy tesztet, igy nem kell kontaktolnod a velhetoen fertozottekkel.
undisputedly

több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 269 — Vikings fan
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 845 — SuperBowl Champions 2013/2014
Egy kis gyűlölködjünk: kaptam mára beutalót tesztre, mert 3 napja lázas vagyok. Ügyes gyerek módjára, megérkeztem jó korán. Majd amikor kinyitották az ajtót, minden ember aki ott volt, beállt tolakodni egy kupacba. Én meg néztem hátulról, hogy mi a fasz van. Nyilván itt veszett el minden reményen a sorrendben érkezés adta előnyökre. De még amikor kiszól a nő, hogy ne álljanak egymás hegyén hátán, közelebb mennek, hogy hallják majd ennyi a reakció: "jaa, oké" és mindenki marad a helyén. Elképesztő.

Jó persze, lehet én vagyok szigorú, miért is lenne tele fertőzöttel az a sor, ahol tünettel rendelkező emberek vannak.
dugo93
Én ezért mentem magánba.
Toca
csi77
dugo93
Egyszerubb, ha veszel a patikaban egy tesztet, igy nem kell kontaktolnod a velhetoen fertozottekkel.
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Szlávik: "az elkövetkező 3-4 hét nagyon nehéz lesz".
 www.blikk.hu/aktualis/belfold/kovidok-beszelgetes-koronavirus-szakemberek/rfhhg3y?utm_source=hirkereso&utm_medium=hirkereso&utm_campaign=hirkereso
nagylaza
Akkor 22.-én hosszabbítunk...
bcsarli
Egyébként amúgy mit vártál?
csi77
Nyitást, egyértelmű! Le van konzultálva 😀

több mint 4 éve
 www.blikk.hu/aktualis/belfold/kovidok-beszelgetes-koronavirus-szakemberek/rfhhg3y?utm_source=hirkereso&utm_medium=hirkereso&utm_campaign=hirkereso
nagylaza
bcsarli
csi77
En nyitast, hiszen errol akarnak velem is konzultalni.
Vrij6
Így van, ha a Magyar Nép nyitni akar, akkor nyitunk! Erre való a Nemzeti Konzultáció!
több mint 4 éve

dugo93
Én ezért mentem magánba.
Toca
csi77

több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 068 — Слава Україні! Героям слава!
nagylaza
bcsarli
csi77
En nyitast, hiszen errol akarnak velem is konzultalni.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 257 — Bears & Illinois fan
nagylaza
bcsarli

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
gdavid New England Patriots 3 923 — Patriots fan
nagylaza
bcsarli
Másra számítottál?

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
nagylaza

több mint 4 éve
több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 257 — Bears & Illinois fan

dugo93
Én ezért mentem magánba.
Toca

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 269 — Vikings fan

dugo93
Én ezért mentem magánba.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 149
 telex.hu/koronavirus/2021/03/11/janssen-johnson-johnson-vakcina-oltas-europa-eu-ema-engedely-szallitas
empty taxi
Merck beszállt a gyártásába, az USA majus végéig lekötött belőle 87 milliót, június végéig pedig 100 milliót.

www.washingtonpost.com/health/2021/03/02/merck-johnson-and-johnson-covid-vaccine-partnership/
több mint 4 éve
9k felett az új fertőzöttek száma, az olaszok meg csuknak hétfőtől.
Beki
Megyek és kitöltöm a konzultációt a nyitásról.
Amadeus
Február 05 : Orbán: mi támadunk, a vírus védekezik.
Vrij6
Orbán, jan. 3.:
1. a járvány második hullámát „sikerült leszorítanunk, ha még nem is semlegesíteni, de most már földharc van… levittük a birkózószőnyegre
2. ha hirtelen több millió vakcina állna rendelkezésre, a beadása a több mint tízezer választási helyszínen történhetne meg, az állampolgároknak tehát oda kellene menniük, ahol szavazni szoktak

24.hu/belfold/2021/01/03/orban-viktor-kossuth-radio-interju/
Orbán, márc. 8.:
"A helyzet nem könnyű, de most már a célegyenesben vagyunk. Tartsunk össze a következő hetekben és akkor sikerülni fog, együtt sikerülni fog."
 www.vg.hu/kozelet/kozeleti-hirek/orban-viktor-a-helyzet-nehez-de-a-celegyenesben-vagyunk-3604747/
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 149
Leg 80k beoltott lett 1 nap alatt.
Beki
Gondolom a rendvédelmi szervek tagjainak oltása dobja meg
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 927
9k felett az új fertőzöttek száma, az olaszok meg csuknak hétfőtől.
Beki
Megyek és kitöltöm a konzultációt a nyitásról.
Amadeus
Február 05 : Orbán: mi támadunk, a vírus védekezik.
Vrij6
Már győztünk amúgy, ez már csak a vírus utolsó, kétségbeesett ellentámadása, mint a németeknek az Ardennekben '44 decemberében.
warr_b
hat nem tudom, ha mar 44 tele, inkabb tunik ez a mi reszunkrol Budapest ostromanak:

telex.hu/koronavirus/2021/03/11/magyar-orvosi-kamara-mok-hegedus-zsolt-etikai-ajanlas-egeszsegugy
csebi
Nem tudom de ez a szánalmas társaság inkább a Gyalog-galopp Fekete lovagjára emlékeztet.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
 telex.hu/koronavirus/2021/03/11/janssen-johnson-johnson-vakcina-oltas-europa-eu-ema-engedely-szallitas

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 550 — The only discipline that lasts, is self discipline
Számomra primér, mindennapi szinten valóban mindegy ki kormányoz.
Elvi szinten (liberális attitűddel) nem hiszek egy olyan bandának, amelyikben ott van a Jobbik, sosem szavaznék valódi nácikra, antiszemitákra, cigányozó, buzizó agyhalottakra, míg tudom, hogy a Fidesznél minden csak kommunikáció, bármikor mondanak bármit, ha az érdek úgy kívánja, de sose gondolják komolyan, csak az üzletről szól a teljes működésük. Ez szimpatikus. Nem kedvelem az önérzeteskedő "elvek embereit". Mindig csak a gond volt velük egész életemben, rugalmatlanok, sértődékenyek, gőgösek, nem kooperatívak, hiszen nekik elveik vannak.Sobri Jóska
Tehát a valódi antiszemiták, cigányozók, buzizók nem tetszenek. Annyira, hogy rájuk aztán sose. Az érdekből antiszemiták, cigányozók, buzizók viszont tetszenek. Ők viszont kifehezetten, mert csak pénzt keresnek vele.

Nem önérzeteskedés, "elveskedés" ez szerinted? Egyáltalán a zsidókról, buzikról, nációkról szól ez nálad? Ha azért gázosítják el (sz*patják, nyomják el, üldözik, satöbbi) mert nem csípik az rossz, de ha azért, mert pénzt lehet vele keresni, akkor minden oké? Érdekes egy felfogás...
peterk2005
Nem tudom. Van mondjuk politikai topic is, meg gyűlölködjünk topic is. Engem annyira nem érdekel ez a vonal, amikor ide koronavírus kapcsán jövök olvasni.
GiantsMLBhunter
És én tönkretettem a dolgot, mert ez a topic eddig egy nyers vírusinfó folyam volt. Bocs!

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)