Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mennyire kell ahhoz idiótának lenni, hogy beállj egy többszáz méteres sorba az ikeánál? Ingyen osztják a jokk-mokk ot?
gordon
Ez a plázázás egy formája lett. Mint a rendszerváltás környékén a "mekizés". Nem vicc, több csajomat kellett akkoriban elvinnem, mert az volt a nappali "menő hely". (Pláza ugye még alig volt, Ikea meg egy, de az nekem kimaradt). Ez van, nem csak a barátok közt népszerű.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
riley South Alabama Jaguars 66 — .
Mennyire kell ahhoz idiótának lenni, hogy beállj egy többszáz méteres sorba az ikeánál? Ingyen osztják a jokk-mokk ot?
gordon
 telex.hu/koronavirus/2021/03/07/8-40-kor-mar-kilometeres-sor-allt-a-soroksari-ikea-elott-1
kilóméter az már ...
tegnap már írtam, de sokan azon pampognak hogy nem tudnak beköltözni mert hogy lesz ágy meg konyhabútor
Negritis
lehetett sejteni eddig is, hogy MO az agyhalottak orszaga. ezert is fog nyerni ujra a fidesz. amikor a plakatokon a sok hulye majd azt latja GYOZTUNK, utana megy is szepen az X rajuk.

de hat nem romolhat meg a kolcsonbe felvett penz... 😀

Szerkesztette: riley
több mint 4 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Mennyire nevetséges ez a "sorbanálláskor tartsd be a másfél métert meg a pénztárnál" de a kettő között meg egymás kezéből kapkodják ki a leértékelt plüssszart meg a bevásárlókocsit...
Ha döntéshozó helyzetben lennék én is így csináltam volna , belengetek egy teljes zárást de hagyok két napot, hogy megvegyél minden szart ami nem kell és csak kidobod 3 hónap múlva mert megunod , útban van vagy megpenészesedeik..
Mert aki most nem kapja el ezt a szart az sose fogja..alakul ez, hogy minél előbb létrejöjjön a nyájimmunitás..a sok birka adott hozzá.
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Mondjuk ha már elköltünk egy valag pénzt az elektronikus ügyintézésre (ami alapból jó lenne), akkor pár órás informatikai feladat lenne megoldani, hogy az ügyfélkapun egy taj számot beírva le lehessen kérdezni, hogy listán vagy-e, melyik orvoshoz osztottak be (tényleg jó-e a háziorvosod adata), kb. hányan vannak előtted a sorban, satöbbi.
peterk2005
Pláne hogy mindent ugyanaz a cég fejleszt, csak hát ugye az a fránya vízfej
r.baggio
Amúgy nem, maximum a legfelső sapka színe és logója ugyan az.

több mint 4 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 650 — 🏈🐬🐂🤘🏽
gordon
 telex.hu/koronavirus/2021/03/07/8-40-kor-mar-kilometeres-sor-allt-a-soroksari-ikea-elott-1
kilóméter az már ...
tegnap már írtam, de sokan azon pampognak hogy nem tudnak beköltözni mert hogy lesz ágy meg konyhabútor
Negritis
Mit szeretnenek venni, hogy tuleljek a két hetet?! Két het mulva nem er ra? Interneten nem lehet megvenni?

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
az pénzbe kerül.
persze az idő amit elbaszol amikor személyesen mész plusz benzin stb az nem kerül semmibe...
briareos
Nem tudom, ha veszek valami bútort százezrekért vagy többért, nem azon a 20-30.000 en spórolok, de lehet csak én gondolom így.
kapitnono
nyilván

de itt a hülyékről beszélünk

több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
az pénzbe kerül.
persze az idő amit elbaszol amikor személyesen mész plusz benzin stb az nem kerül semmibe...
briareos
Nem tudom, ha veszek valami bútort százezrekért vagy többért, nem azon a 20-30.000 en spórolok, de lehet csak én gondolom így.

több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
gordon
kilóméter az már ...
Negritis
Gondolom a kiszállítást nem nagyon ismerik
kapitnono
az pénzbe kerül.

több mint 4 éve
gordon
kilóméter az már ...
Negritis
Gondolom a kiszállítást nem nagyon ismerik

több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 821 — no es importante
Mondjuk ha már elköltünk egy valag pénzt az elektronikus ügyintézésre (ami alapból jó lenne), akkor pár órás informatikai feladat lenne megoldani, hogy az ügyfélkapun egy taj számot beírva le lehessen kérdezni, hogy listán vagy-e, melyik orvoshoz osztottak be (tényleg jó-e a háziorvosod adata), kb. hányan vannak előtted a sorban, satöbbi.
peterk2005
Pláne hogy mindent ugyanaz a cég fejleszt, csak hát ugye az a fránya vízfej

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 523 — The Mathematician
gordon
kilóméter az már ...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az első oltásnál egyből rögzítik a második oltás időpontját, és egyből adnak egy papírt is amivel vissza kell menni. Legalábis a szüleimnél ez volt.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Vito Minnesota Vikings LSU Tigers 619 — Purple People Eaters
Elvileg ugye 12 hát van AZ-nál, úgyhogy bőven van idő kitalálni. Ha már valaki odament és beoltották úgy is, hogy nem kellett volna, akkor kapja meg a 2.-at is, nehogy már kárba vesszen. Jövő héten úgyis jön megint AZ vakcina, jó lenne ezzel nem szórakozni.
Klaci79
Ja persze, szerintem is kapják meg a második adagot, örülök, hogy legalább ennyit is haladt az oltás hétvégén.
De az oltási tervet is volt idő kitalálni, több, mint 12 hét aztán mégsem sikerült. Szóval csak vannak fenntartásaim 😀
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 890
Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy a második kört hogy sikerül majd jól megkapni a most utcáról besétálóknak. Besétálnak egy későbbi időpontban is számítva a hasonló káoszra, vagy sikerült őket beregisztrálni a mostani oltás után a rendszerbe?
Vito
Elvileg ugye 12 hát van AZ-nál, úgyhogy bőven van idő kitalálni. Ha már valaki odament és beoltották úgy is, hogy nem kellett volna, akkor kapja meg a 2.-at is, nehogy már kárba vesszen. Jövő héten úgyis jön megint AZ vakcina, jó lenne ezzel nem szórakozni.
több mint 4 éve
Nomac New England Patriots 4 271 — balazs.t85@gmail.com
Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy a második kört hogy sikerül majd jól megkapni a most utcáról besétálóknak. Besétálnak egy későbbi időpontban is számítva a hasonló káoszra, vagy sikerült őket beregisztrálni a mostani oltás után a rendszerbe?
Vito
Szerintem azzal lesz a legkevesebb gond. Feljegyzik hogy megkapták, és már a rendszerben is vannak.

Az elosztó rendszerük térdelt le, ki mikor, mit kaphat.
több mint 4 éve
Vito Minnesota Vikings LSU Tigers 619 — Purple People Eaters
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Az se rossz, a nagy káoszban aki bement az oltópontra leszóltak hogy beoltják, hiába nem kapott smst, nem volt krónikus betegsége

24.hu/belfold/2021/03/07/koronavirus-jarvany-oltasi-terv-beoltottak-nem-kaptak-sms-t/?fbclid=IwAR0V8n2ysdK1oENDZy21qbDcAPHUKvQWllf9TbXVyo9fi0qMOgVwJKkOTSE
kapitnono
 24.hu/belfold/2021/03/07/szerintem-olyan-is-be-tudott-menni-aki-nem-volt-rajta-a-listan/
Itt van videó is kiegészítésnek.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 005 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Közben nálunk a suliban a legújabb infó szerint lehet ugyan ügyeletet kérni, de csak írásban, és csak azoknak jár, akik az egészségügyben vagy a védekezésben dolgoznak...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Az se rossz, a nagy káoszban aki bement az oltópontra leszóltak hogy beoltják, hiába nem kapott smst, nem volt krónikus betegsége

24.hu/belfold/2021/03/07/koronavirus-jarvany-oltasi-terv-beoltottak-nem-kaptak-sms-t/?fbclid=IwAR0V8n2ysdK1oENDZy21qbDcAPHUKvQWllf9TbXVyo9fi0qMOgVwJKkOTSE

több mint 4 éve
Mondjuk több millió ember oltásánál azért óhatatlan, hogy van valamennyi mellényúlás, beoltanak fiatalt, egészségest, kimarad idős, beteg. A probléma inkább az, hogy egyrészt ennél azért mehetne jobban, és előre lehetett tudni, hogy gond lesz, nem volt jó előjel, hogy naponta változott, hogy egyik szerint van oltási terv hónapok óta, másik szerint most dolgozzák ki. És azóta sem elérhető, szóval vagy elszoktak a transzparenciától, vagy óráról órára változik és nem akarják, hogy ezt tudjuk/lássuk.

A transzparencia, és információ hiánya általában is. Elmegy a főnök a pandémiáról beszélni, és mond mindent brüsszeltől gyurcsányig, de a központi információs számot nem tudja. A háziorvosnak fogalma nincs, hogy ki mikor kerül sorra, az enyém azt sem tudja megmondani, hogy szerepelek-e a nagy listáján (jó helyen vagyok-e adminisztrálva). Annyit tudok, hogy regisztráltam, mert nem engedi az email címemmel újra regisztrálást, de ennyi.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 890
6201/108
Kórházban +202
33771 teszt
31.904 oltás...összesen 981.401 összesen
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Vicc ez az egész komolyan. Ezek után pláne nagy szó, hogy a NER hogyan tudta sokáig eladni a profi bűnbanda látszatát.

több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 068 — Слава Україні! Героям слава!
Édesanyám tegnap megkapta a kínai vakcinát a szekszárdi oltóponton. A beszámolója szerint ott minden flottul ment, gyorsan, hatékonyan működött az egész. Ma reggel beszéltünk, semmilyen mellékhatást nem tapasztalt, még az oltás helyét sem érezte. Remélem így is marad, és még jobban, hogy hatásos lesz a vakcina. Április elejére hívták a második adagra.

Édesapám oltásáról, bár előbb regisztrált, igaz kisebb eü problémája van, még nincs hír. A háziorvos szerint két héten belül ő is biztos megkapja.

Egy picit nyugodtabb vagyok.....😊
csi77
ez jo. 😊 Apa 8 napja kapta meg a kinait, eddig semmi baja nincs, marcius vege fele kapja a masodik adagot. 😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 068 — Слава Україні! Героям слава!
Egészen zseniális, hogy mekkora káoszt sikerült csinálni ebből a hétvégi tömeges oltásból. Gyere, ne gyere, jöttél, nem oltunk csak ha beteg vagy, várj, beoltunk akkor is ha nincs betegséged.

Ennyit az egész rendszerről, meg sorrendről. Csak egy évük volt kitalálni, megszervezni majd megvalósítani. Gondolom felelős nem lesz.
Mikey
Felelos? Gyúúcsááány!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil