Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Most akkor gondoljuk át, hogy a társadalmunk megérett-e egy olyan szabályozásra, h négyzetméter v légköbméter alapon engedhetnek be az üzletek bizonyos létszámot. Mint pl Észak-Euban.Tavaly volt létszámkorlát a boltokban, semmi lázadás nem volt. Szép kis sor volt az Aldi, Lidl előtt. Kiálltuk, beengedtek, onnan minden ment gyorsan, mert nem volt tömeg. Nem a kasszánál álltál sorban, hanem a bejáratnál.
Gondolom a rendőrök ott álldogálnának minden egyes boltnál, h leverjék a néplázadást.
Willie Parker
több mint 4 éve
jah én is magamnak nyírom 😀Ahhoz nem kell fodrász 😄nullásgép.Akkor sapka, vagy nullásgép 🤪random, mentem úgyis fodrászhoz, úgy voltam vele, hogy megnézem, de elég hamar elálltam a kísérlettől.jaa 😀 miért nem rendelsz amúgy online? gondolom tudod hogy melyiket akarodNem. Akartam venni egy Dolce Gusto kávégépet, mert a mostani nespresso kezd meghalni. De megláttam a tömeget - és a fejhallgatós polcot a bejáratból - így hazajöttem és megpróbálom megszerelni a cuccot.neked is az kellett, nem? 😀Nem vágom bazmeg. Tegnap West End media markt ugyanez volt. Egy darab fejhallgató nem volt már délután. Érted, kurvára most kellett mindenkinek.Mit szeretnenek venni, hogy tuleljek a két hetet?! Két het mulva nem er ra? Interneten nem lehet megvenni?Mennyire kell ahhoz idiótának lenni, hogy beállj egy többszáz méteres sorba az ikeánál? Ingyen osztják a jokk-mokk ot?telex.hu/koronavirus/2021/03/07/8-40-kor-mar-kilometeres-sor-allt-a-soroksari-ikea-elott-1
gordon
kilóméter az már ...
tegnap már írtam, de sokan azon pampognak hogy nem tudnak beköltözni mert hogy lesz ágy meg konyhabútor
Negritis
Ventura
Amadeus
Negritis
Amadeus
a fejhalgatóra meg a tippem hogy mivel megint mindenki home office ezért kellenek
kb mint a webkamerák hogy amit én anno vettem 30€ért az most itthon 50000
Negritis
Home office nálunk nincs.
A fodrász sajnos kellett, nem nézhetek ki szarul az ügyfelek előtt, loboncosan.
Amadeus
warr_b
Amadeus
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ahhoz nem kell fodrász 😄nullásgép.Akkor sapka, vagy nullásgép 🤪random, mentem úgyis fodrászhoz, úgy voltam vele, hogy megnézem, de elég hamar elálltam a kísérlettől.jaa 😀 miért nem rendelsz amúgy online? gondolom tudod hogy melyiket akarodNem. Akartam venni egy Dolce Gusto kávégépet, mert a mostani nespresso kezd meghalni. De megláttam a tömeget - és a fejhallgatós polcot a bejáratból - így hazajöttem és megpróbálom megszerelni a cuccot.neked is az kellett, nem? 😀Nem vágom bazmeg. Tegnap West End media markt ugyanez volt. Egy darab fejhallgató nem volt már délután. Érted, kurvára most kellett mindenkinek.Mit szeretnenek venni, hogy tuleljek a két hetet?! Két het mulva nem er ra? Interneten nem lehet megvenni?Mennyire kell ahhoz idiótának lenni, hogy beállj egy többszáz méteres sorba az ikeánál? Ingyen osztják a jokk-mokk ot?telex.hu/koronavirus/2021/03/07/8-40-kor-mar-kilometeres-sor-allt-a-soroksari-ikea-elott-1
gordon
kilóméter az már ...
tegnap már írtam, de sokan azon pampognak hogy nem tudnak beköltözni mert hogy lesz ágy meg konyhabútor
Negritis
Ventura
Amadeus
Negritis
Amadeus
a fejhalgatóra meg a tippem hogy mivel megint mindenki home office ezért kellenek
Negritis
Amadeus
warr_b
Amadeus

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
nullásgép.Akkor sapka, vagy nullásgép 🤪random, mentem úgyis fodrászhoz, úgy voltam vele, hogy megnézem, de elég hamar elálltam a kísérlettől.jaa 😀 miért nem rendelsz amúgy online? gondolom tudod hogy melyiket akarodNem. Akartam venni egy Dolce Gusto kávégépet, mert a mostani nespresso kezd meghalni. De megláttam a tömeget - és a fejhallgatós polcot a bejáratból - így hazajöttem és megpróbálom megszerelni a cuccot.neked is az kellett, nem? 😀Nem vágom bazmeg. Tegnap West End media markt ugyanez volt. Egy darab fejhallgató nem volt már délután. Érted, kurvára most kellett mindenkinek.Mit szeretnenek venni, hogy tuleljek a két hetet?! Két het mulva nem er ra? Interneten nem lehet megvenni?Mennyire kell ahhoz idiótának lenni, hogy beállj egy többszáz méteres sorba az ikeánál? Ingyen osztják a jokk-mokk ot?telex.hu/koronavirus/2021/03/07/8-40-kor-mar-kilometeres-sor-allt-a-soroksari-ikea-elott-1
gordon
kilóméter az már ...
Negritis
Ventura
Amadeus
Negritis
Amadeus
Negritis
Amadeus
warr_b
több mint 4 éve
Akkor sapka, vagy nullásgép 🤪random, mentem úgyis fodrászhoz, úgy voltam vele, hogy megnézem, de elég hamar elálltam a kísérlettől.jaa 😀 miért nem rendelsz amúgy online? gondolom tudod hogy melyiket akarodNem. Akartam venni egy Dolce Gusto kávégépet, mert a mostani nespresso kezd meghalni. De megláttam a tömeget - és a fejhallgatós polcot a bejáratból - így hazajöttem és megpróbálom megszerelni a cuccot.neked is az kellett, nem? 😀Nem vágom bazmeg. Tegnap West End media markt ugyanez volt. Egy darab fejhallgató nem volt már délután. Érted, kurvára most kellett mindenkinek.Mit szeretnenek venni, hogy tuleljek a két hetet?! Két het mulva nem er ra? Interneten nem lehet megvenni?Mennyire kell ahhoz idiótának lenni, hogy beállj egy többszáz méteres sorba az ikeánál? Ingyen osztják a jokk-mokk ot?telex.hu/koronavirus/2021/03/07/8-40-kor-mar-kilometeres-sor-allt-a-soroksari-ikea-elott-1
gordon
kilóméter az már ...
Negritis
Ventura
Amadeus
Negritis
Amadeus
Negritis
Amadeus

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
hvg.hu/elet/20210307_ATV_Hatalmas_sorok_kigyoznak_oltasertGondoltam rá én is, hogy bepróbálkozom. Kemény.
Oltsanak már rendesen bassza meg.
több mint 4 éve
megoldás magyar módra, okosba
több mint 4 éve
random, mentem úgyis fodrászhoz, úgy voltam vele, hogy megnézem, de elég hamar elálltam a kísérlettől.jaa 😀 miért nem rendelsz amúgy online? gondolom tudod hogy melyiket akarodNem. Akartam venni egy Dolce Gusto kávégépet, mert a mostani nespresso kezd meghalni. De megláttam a tömeget - és a fejhallgatós polcot a bejáratból - így hazajöttem és megpróbálom megszerelni a cuccot.neked is az kellett, nem? 😀Nem vágom bazmeg. Tegnap West End media markt ugyanez volt. Egy darab fejhallgató nem volt már délután. Érted, kurvára most kellett mindenkinek.Mit szeretnenek venni, hogy tuleljek a két hetet?! Két het mulva nem er ra? Interneten nem lehet megvenni?Mennyire kell ahhoz idiótának lenni, hogy beállj egy többszáz méteres sorba az ikeánál? Ingyen osztják a jokk-mokk ot?telex.hu/koronavirus/2021/03/07/8-40-kor-mar-kilometeres-sor-allt-a-soroksari-ikea-elott-1
gordon
kilóméter az már ...
Negritis
Ventura
Amadeus
Negritis
Amadeus
Negritis
több mint 4 éve
Megtette. Bármelyik vállalat kedvére szabályozhatja, hogy hány ember mehet be légköbméterenként, négyzetméterenként, deciliterenként 😊 most te azt mondod hogy a profitmaximalizálás felül írja az emberi élet védelmét a multiknál? Ez megdöbbentő lenne 😊Nincs. A versenyszférában működnek, nekik azzal van dolguk, hogy bevételt és profitot maximalizáljanak. Az államnak meg azzal van dolga, hogy megteremtse a szabályozási környezetet. Sajnos itthon kicsit megfordult, az állam(párt) maximalizál bevételt meg profitot, és az egyénekre és a gazdasági szereplőkre van bízva az (ön)szabályozás a jelek szerint.Most akkor gondoljuk át, hogy a társadalmunk megérett-e egy olyan szabályozásra, h négyzetméter v légköbméter alapon engedhetnek be az üzletek bizonyos létszámot. Mint pl Észak-Euban.Mondjuk éppenséggel egyetlen boltot sem tart vissza semmi, hogy ezt csinálja. Bármelyik SPAR, Lidl Tesco bevezetheti ezt a csr, társadalmi felelősségvállalás stb. Égisze alatt. Vagy ha az állam nem írja elő, akkor nekik nincs dolguk ezzel? 😊
Gondolom a rendőrök ott álldogálnának minden egyes boltnál, h leverjék a néplázadást.
Willie Parker
MC12
somoskovig
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
nem tolom a viccekbe, de kb így lett kihírdetve
több mint 4 éve
jaa 😀 miért nem rendelsz amúgy online? gondolom tudod hogy melyiket akarodNem. Akartam venni egy Dolce Gusto kávégépet, mert a mostani nespresso kezd meghalni. De megláttam a tömeget - és a fejhallgatós polcot a bejáratból - így hazajöttem és megpróbálom megszerelni a cuccot.neked is az kellett, nem? 😀Nem vágom bazmeg. Tegnap West End media markt ugyanez volt. Egy darab fejhallgató nem volt már délután. Érted, kurvára most kellett mindenkinek.Mit szeretnenek venni, hogy tuleljek a két hetet?! Két het mulva nem er ra? Interneten nem lehet megvenni?Mennyire kell ahhoz idiótának lenni, hogy beállj egy többszáz méteres sorba az ikeánál? Ingyen osztják a jokk-mokk ot?telex.hu/koronavirus/2021/03/07/8-40-kor-mar-kilometeres-sor-allt-a-soroksari-ikea-elott-1
gordon
kilóméter az már ...
Negritis
Ventura
Amadeus
Negritis
Amadeus
több mint 4 éve
Nem. Akartam venni egy Dolce Gusto kávégépet, mert a mostani nespresso kezd meghalni. De megláttam a tömeget - és a fejhallgatós polcot a bejáratból - így hazajöttem és megpróbálom megszerelni a cuccot.neked is az kellett, nem? 😀Nem vágom bazmeg. Tegnap West End media markt ugyanez volt. Egy darab fejhallgató nem volt már délután. Érted, kurvára most kellett mindenkinek.Mit szeretnenek venni, hogy tuleljek a két hetet?! Két het mulva nem er ra? Interneten nem lehet megvenni?Mennyire kell ahhoz idiótának lenni, hogy beállj egy többszáz méteres sorba az ikeánál? Ingyen osztják a jokk-mokk ot?telex.hu/koronavirus/2021/03/07/8-40-kor-mar-kilometeres-sor-allt-a-soroksari-ikea-elott-1
gordon
kilóméter az már ...
Negritis
Ventura
Amadeus
Negritis
több mint 4 éve
lenne ilyen feladatuk, de magától egyik cég se fogja megtenni hisz akkor a többihez képest hátrányba kerülNincs. A versenyszférában működnek, nekik azzal van dolguk, hogy bevételt és profitot maximalizáljanak. Az államnak meg azzal van dolga, hogy megteremtse a szabályozási környezetet. Sajnos itthon kicsit megfordult, az állam(párt) maximalizál bevételt meg profitot, és az egyénekre és a gazdasági szereplőkre van bízva az (ön)szabályozás a jelek szerint.Most akkor gondoljuk át, hogy a társadalmunk megérett-e egy olyan szabályozásra, h négyzetméter v légköbméter alapon engedhetnek be az üzletek bizonyos létszámot. Mint pl Észak-Euban.Mondjuk éppenséggel egyetlen boltot sem tart vissza semmi, hogy ezt csinálja. Bármelyik SPAR, Lidl Tesco bevezetheti ezt a csr, társadalmi felelősségvállalás stb. Égisze alatt. Vagy ha az állam nem írja elő, akkor nekik nincs dolguk ezzel? 😊
Willie Parker
MC12
somoskovig
ezért kell az állam hogy az ilyen döntéseket meghozza a cégek helyett
több mint 4 éve
Nincs. A versenyszférában működnek, nekik azzal van dolguk, hogy bevételt és profitot maximalizáljanak. Az államnak meg azzal van dolga, hogy megteremtse a szabályozási környezetet. Sajnos itthon kicsit megfordult, az állam(párt) maximalizál bevételt meg profitot, és az egyénekre és a gazdasági szereplőkre van bízva az (ön)szabályozás a jelek szerint.Most akkor gondoljuk át, hogy a társadalmunk megérett-e egy olyan szabályozásra, h négyzetméter v légköbméter alapon engedhetnek be az üzletek bizonyos létszámot. Mint pl Észak-Euban.Mondjuk éppenséggel egyetlen boltot sem tart vissza semmi, hogy ezt csinálja. Bármelyik SPAR, Lidl Tesco bevezetheti ezt a csr, társadalmi felelősségvállalás stb. Égisze alatt. Vagy ha az állam nem írja elő, akkor nekik nincs dolguk ezzel? 😊
Willie Parker
MC12
több mint 4 éve
neked is az kellett, nem? 😀Nem vágom bazmeg. Tegnap West End media markt ugyanez volt. Egy darab fejhallgató nem volt már délután. Érted, kurvára most kellett mindenkinek.Mit szeretnenek venni, hogy tuleljek a két hetet?! Két het mulva nem er ra? Interneten nem lehet megvenni?Mennyire kell ahhoz idiótának lenni, hogy beállj egy többszáz méteres sorba az ikeánál? Ingyen osztják a jokk-mokk ot?telex.hu/koronavirus/2021/03/07/8-40-kor-mar-kilometeres-sor-allt-a-soroksari-ikea-elott-1
gordon
kilóméter az már ...
Negritis
Ventura
Amadeus
több mint 4 éve
Most akkor gondoljuk át, hogy a társadalmunk megérett-e egy olyan szabályozásra, h négyzetméter v légköbméter alapon engedhetnek be az üzletek bizonyos létszámot. Mint pl Észak-Euban.Mondjuk éppenséggel egyetlen boltot sem tart vissza semmi, hogy ezt csinálja. Bármelyik SPAR, Lidl Tesco bevezetheti ezt a csr, társadalmi felelősségvállalás stb. Égisze alatt. Vagy ha az állam nem írja elő, akkor nekik nincs dolguk ezzel? 😊
Willie Parker
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Mert nagyon hangosak a gyerekek. Én se bírnám fejhallgató nélkül. 😊Nem vágom bazmeg. Tegnap West End media markt ugyanez volt. Egy darab fejhallgató nem volt már délután. Érted, kurvára most kellett mindenkinek.Mit szeretnenek venni, hogy tuleljek a két hetet?! Két het mulva nem er ra? Interneten nem lehet megvenni?Mennyire kell ahhoz idiótának lenni, hogy beállj egy többszáz méteres sorba az ikeánál? Ingyen osztják a jokk-mokk ot?telex.hu/koronavirus/2021/03/07/8-40-kor-mar-kilometeres-sor-allt-a-soroksari-ikea-elott-1
gordon
kilóméter az már ...
Negritis
Ventura
Amadeus
több mint 4 éve
Nem vágom bazmeg. Tegnap West End media markt ugyanez volt. Egy darab fejhallgató nem volt már délután. Érted, kurvára most kellett mindenkinek.Mit szeretnenek venni, hogy tuleljek a két hetet?! Két het mulva nem er ra? Interneten nem lehet megvenni?Mennyire kell ahhoz idiótának lenni, hogy beállj egy többszáz méteres sorba az ikeánál? Ingyen osztják a jokk-mokk ot?telex.hu/koronavirus/2021/03/07/8-40-kor-mar-kilometeres-sor-allt-a-soroksari-ikea-elott-1
gordon
kilóméter az már ...
Negritis
Ventura
több mint 4 éve
hvg.hu/tudomany/20210307_Senki_nem_veszi_fel_a_telefont_a_1818onEz a k*rva telefonszám nagyon bonyolult lehet, Viktor nem tudta megjegyezni, aztán egy napig titkos volt, most meg nem működik. Szerintem lovasfutárral kellene üzenetet küldeni a központi uradalmi intézőnek, nem való az ilyen úri huncutság a rendes magyar embernek, mint a telefon.
több mint 4 éve
Kb egy hétig tartott. Nálunk pontosan 127 rendőri intézkedés volt Szhelyen emiatt.jaja, itt a tőlem nem messze a DMben is működött és igazán hőbőrgés se volt, csak fel kell "festeni" hogy hova kell állni és .Most akkor gondoljuk át, hogy a társadalmunk megérett-e egy olyan szabályozásra, h négyzetméter v légköbméter alapon engedhetnek be az üzletek bizonyos létszámot. Mint pl Észak-Euban.Tavaly tavasszal tobb boltnal itthon is mukodott, azert nem kell hozza matematikus meg rendorseg se 😀
Willie Parker
1 biztonsagi or a bejaratnal, aki az elso x ember utan akkor enged be ujabbat, ha kijott valaki.
Borbinho
Negritis
Mondjuk a gyógyszertáraknál belül müködik, csak kìvül van 5 km-es sor😃
több mint 4 éve
jaja, itt a tőlem nem messze a DMben is működött és igazán hőbőrgés se volt, csak fel kell "festeni" hogy hova kell állni és .Most akkor gondoljuk át, hogy a társadalmunk megérett-e egy olyan szabályozásra, h négyzetméter v légköbméter alapon engedhetnek be az üzletek bizonyos létszámot. Mint pl Észak-Euban.Tavaly tavasszal tobb boltnal itthon is mukodott, azert nem kell hozza matematikus meg rendorseg se 😀
Willie Parker
1 biztonsagi or a bejaratnal, aki az elso x ember utan akkor enged be ujabbat, ha kijott valaki.
Borbinho
több mint 4 éve
Most akkor gondoljuk át, hogy a társadalmunk megérett-e egy olyan szabályozásra, h négyzetméter v légköbméter alapon engedhetnek be az üzletek bizonyos létszámot. Mint pl Észak-Euban.Tavaly tavasszal tobb boltnal itthon is mukodott, azert nem kell hozza matematikus meg rendorseg se 😀
Willie Parker
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Most akkor gondoljuk át, hogy a társadalmunk megérett-e egy olyan szabályozásra, h négyzetméter v légköbméter alapon engedhetnek be az üzletek bizonyos létszámot. Mint pl Észak-Euban.Máltán is őrület volt tavaly tavasszal a wc papír meg fagyasztott dolgokból mint nálunk. Picit jobban érthető mert semmi sem terem meg ott, sziget stb. Viszont s négyzetméteres szabályozás működött éttermekben. Nekik kellett kiszámolni h mennyi ülőhely lehet és be kellett tartani. Simán működött eddig de most bezárták őket mert ott is nagyon terjed.
Willie Parker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Most akkor gondoljuk át, hogy a társadalmunk megérett-e egy olyan szabályozásra, h négyzetméter v légköbméter alapon engedhetnek be az üzletek bizonyos létszámot. Mint pl Észak-Euban.Gondolom a rendőrök ott álldogálnának minden egyes boltnál, h leverjék a néplázadást.
több mint 4 éve
egyik ország sem jobb, szóval felesleges jönni azzal h MO az agyhalottak országa, nézd meg a briteket vagy az amerikaikakt, ugyanúgy őrjöngve rohantak a boltokba amik kurvára belefértek volna kiszállítással islehetett sejteni eddig is, hogy MO az agyhalottak orszaga. ezert is fog nyerni ujra a fidesz. amikor a plakatokon a sok hulye majd azt latja GYOZTUNK, utana megy is szepen az X rajuk.Mennyire kell ahhoz idiótának lenni, hogy beállj egy többszáz méteres sorba az ikeánál? Ingyen osztják a jokk-mokk ot?telex.hu/koronavirus/2021/03/07/8-40-kor-mar-kilometeres-sor-allt-a-soroksari-ikea-elott-1
gordon
kilóméter az már ...
Negritis
de hat nem romolhat meg a kolcsonbe felvett penz... 😀
akszel