Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Ma délután érkező Eindhoven járatra a wizz air ingyenes és önkéntes korona tesztet szervezett. Kint voltak az önkormányzati vezetők, wizz képviselői, tv, újság minden. Jöttek az utasok, kérdezik tőlük, akarnak e tesztet. Ha igen erre, ha nem arra. Így zajlott:Megnéztem. Pontosan melyik időpontnál vagy Te?
Szeretne tesztet csináltatni?
Nem
Nem
Ingyenes?
Igen
Nem
És így tovább. A tv kb öt percig vette a folyamatot aztán elvonultak. Kb 10 ember vállalta a tesztet. Elég kínos volt így a felhajtás
De a jó hír, ha dehiren megkeresitek a videót láthatjátok ahogy beallitom a gépet ☺️
samu09
több mint 5 éve
Ma délután érkező Eindhoven járatra a wizz air ingyenes és önkéntes korona tesztet szervezett. Kint voltak az önkormányzati vezetők, wizz képviselői, tv, újság minden. Jöttek az utasok, kérdezik tőlük, akarnak e tesztet. Ha igen erre, ha nem arra. Így zajlott:Szeretne tesztet csináltatni?
Nem
Nem
Ingyenes?
Igen
Nem
És így tovább. A tv kb öt percig vette a folyamatot aztán elvonultak. Kb 10 ember vállalta a tesztet. Elég kínos volt így a felhajtás
De a jó hír, ha dehiren megkeresitek a videót láthatjátok ahogy beallitom a gépet ☺️
több mint 5 éve
Namostakkor?"Szigorít Olaszország, ünnepekre jön az egész napos kijárási tilalom"
index.hu/kulfold/2020/12/17/olaszorszag_koronavirus_lezaras_karacsony/
több mint 5 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Amikor valaki beszorul a párt meg a választói közé:www.kisalfold.hu/kozelet/helyi-kozelet/nyilt-levelben-kert-informaciot-a-mosonmagyarovari-korhazban-kialakult-helyzetrol-a-varos-polgarmestere-10487926/
több mint 5 éve
Akkor a Lions drukkerek fokozottan veszélyeztetettek.Ez is egy opció.Én már láttam epilepsziát és depressziót is ezekben a jelentésekben. Nyilván jobb, ha nem depressziósan kapod el, de ha csak azom lenne, akkor meglepne, ha belehalnék a covidba. 😊
Nekem most egy ismerősöm úgy került korházba, hogy volt egy tüszős mandulagyulladása, barátnője átment hozzá segíteni, tőle elkapta a koronát, aztán jött a tüdőgyulladás, most meg a korház.
Nem mindig a koronavírus az első a sorban.
Majd ha alapbetegségnek combnyaktörés, porckorongsérv meg Tourette-szindróma lesz megadva, az már valóban okot adhat konspirációra.
Most az lehet a protokoll, hogy a sajtóanyagba válogatás nélkül beleírnak mindent a kórtörténetből.
Sobri Jóska
adam8
több mint 5 éve
Pár nappal ezelőtt volt róla szó:Ez is egy opció.Én már láttam epilepsziát és depressziót is ezekben a jelentésekben. Nyilván jobb, ha nem depressziósan kapod el, de ha csak azom lenne, akkor meglepne, ha belehalnék a covidba. 😊
Nekem most egy ismerősöm úgy került korházba, hogy volt egy tüszős mandulagyulladása, barátnője átment hozzá segíteni, tőle elkapta a koronát, aztán jött a tüdőgyulladás, most meg a korház.
Majd ha alapbetegségnek combnyaktörés, porckorongsérv meg Tourette-szindróma lesz megadva, az már valóban okot adhat konspirációra.
Most az lehet a protokoll, hogy a sajtóanyagba válogatás nélkül beleírnak mindent a kórtörténetből.
Sobri Jóska
adam8
"azt h valaki epilepsziás, v értelmi fogyatékos miért kell feltüntetni alapbetegségként?
nem igazán releváns a virus elleni ellenállóképesség terén nem?"
briareos
"Epilepszia hátterében lehet rejtett agyállományi vagy agyi érkárosodás, v idegrendszeri gyulladás, aminek a vírus gondolom nem használ.
Értelmi fogy háttere általában kromoszóma rendellenesség, ami többszervi kihatású is lehet vagy ott is állhat agysérülés mögötte"
Willie Parker
Depressziónál nem tudom, lehet, hogy nem volt kedve orvoshoz menni, ezért nem tudták, hogy van baja.
több mint 5 éve
Ez is egy opció.Én már láttam epilepsziát és depressziót is ezekben a jelentésekben. Nyilván jobb, ha nem depressziósan kapod el, de ha csak azom lenne, akkor meglepne, ha belehalnék a covidba. 😊
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Nyeten fönnvann, meg szakcikk isvan, talány Orvoshi HetilapposAz után, hogy meghal valaki, hány napig/hétig van a teste a kórház hullaházában?a vékonyjég nem a hullaházi kapacitás, hanem a kórboncnok, minden kórházi elhalálozást hivatalosan boncolási jegyzőkönyvvel kell ellátni, hiszen retorikailag ragaszkonak a co-morbid teóriához ( többségében idős krónikus beteg ) s mivel fertőzött beteg bonctana megy, így hadd ne soroljam a procedúrát
Mert ha nem hetekig, akkor picit megmagyarázhatatlan, hogy miért van szükség több hűtő konténerre egy kórháznál, ahol alapból 48 hullára van kapacitás a hűtőházban.
Igen, arra utalok, hogy csalnak a számokkal (csak már nem csak a fertőzöttekével).
444.hu/2020/12/17/a-ksh-pont-azokat-a-halalozasi-adatokat-nem-frissitette-amik-segitettek-volna-eligazodni-a-jarvany-legrejtelyesebb-heteben
nem csak nekünk tűnt fel, hogy már 2 napja csúsznak a friss KSH számok...vicc bazdmeg...
Borbinho
sutianap
több mint 5 éve
Az után, hogy meghal valaki, hány napig/hétig van a teste a kórház hullaházában?a vékonyjég nem a hullaházi kapacitás, hanem a kórboncnok, minden kórházi elhalálozást hivatalosan boncolási jegyzőkönyvvel kell ellátni, hiszen retorikailag ragaszkonak a co-morbid teóriához ( többségében idős krónikus beteg ) s mivel fertőzött beteg bonctana megy, így hadd ne soroljam a procedúrát
Mert ha nem hetekig, akkor picit megmagyarázhatatlan, hogy miért van szükség több hűtő konténerre egy kórháznál, ahol alapból 48 hullára van kapacitás a hűtőházban.
Igen, arra utalok, hogy csalnak a számokkal (csak már nem csak a fertőzöttekével).
444.hu/2020/12/17/a-ksh-pont-azokat-a-halalozasi-adatokat-nem-frissitette-amik-segitettek-volna-eligazodni-a-jarvany-legrejtelyesebb-heteben
nem csak nekünk tűnt fel, hogy már 2 napja csúsznak a friss KSH számok...vicc bazdmeg...
Borbinho
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
A COVID-19-betegek esetében a halál közvetlen oka rendszerint szívleállás, fulladás, agyi érkatasztrófa (stroke) vagy akut légúti distressz-szindróma (ARDS, a tüdő kiterjedt gyulladása következtében légzéselégtelenség)Jó, hát végső soron a halál oka mindig keringés- és légzésleállás...
gov.hu: "Ritkábban súlyos kórforma alakulhat ki, ami tüdőgyulladással, heveny légzési elégtelenséggel, vagy akár szepszissel (vérmérgezés), keringési vagy több szervi elégtelenséggel járhat."
Teabee

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Az után, hogy meghal valaki, hány napig/hétig van a teste a kórház hullaházában? Mert ha nem hetekig, akkor picit megmagyarázhatatlan, hogy miért van szükség több hűtő konténerre egy kórháznál, ahol alapból 48 hullára van kapacitás a hűtőházban.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
A COVID-19-betegek esetében a halál közvetlen oka rendszerint szívleállás, fulladás, agyi érkatasztrófa (stroke) vagy akut légúti distressz-szindróma (ARDS, a tüdő kiterjedt gyulladása következtében légzéselégtelenség)gov.hu: "Ritkábban súlyos kórforma alakulhat ki, ami tüdőgyulladással, heveny légzési elégtelenséggel, vagy akár szepszissel (vérmérgezés), keringési vagy több szervi elégtelenséggel járhat."
több mint 5 éve
Ez is egy opció.Mer nyilván nem úgy volt, hogy a koronavírust kapta el, amitől lett egy tüdőgyuszija, amivel kórházba került, ahol fertőzést kapott, vérmérgezése lett és nem élte túl.Tehát bekerült egy vérmérgezés, tüdőgyulladás (+ az egyéb felsoroltak) kombinációval és a koronavírusba halt bele.A mai adatok szerint a koronavírus legfiatalabb áldozata tegnap egy 34 éves férfi volt, alapbetegségei között tüdőgyulladást, magasvérnyomás-betegséget, vérmérgezést, szívbetegséget, vérszegénységet jelöltek a koronavirus.gov.hu oldalán.Eleve azzal került be a kórházba, ne kötözködj.
Hogy lehet a tüdőgyulladás alapbetegség?
Bazzani
Mikey
Én kérek elnézést.
Bazzani
peterk2005
több mint 5 éve
Szerintem is.Mer nyilván nem úgy volt, hogy a koronavírust kapta el, amitől lett egy tüdőgyuszija, amivel kórházba került, ahol fertőzést kapott, vérmérgezése lett és nem élte túl.Tehát bekerült egy vérmérgezés, tüdőgyulladás (+ az egyéb felsoroltak) kombinációval és a koronavírusba halt bele.A mai adatok szerint a koronavírus legfiatalabb áldozata tegnap egy 34 éves férfi volt, alapbetegségei között tüdőgyulladást, magasvérnyomás-betegséget, vérmérgezést, szívbetegséget, vérszegénységet jelöltek a koronavirus.gov.hu oldalán.Eleve azzal került be a kórházba, ne kötözködj.
Bazzani
Mikey
Én kérek elnézést.
Bazzani
peterk2005
Ez olyan amikor egy epekő miatt lesz egy hasnyálmirigy gyulladásod. Akkor ott nem a hm gyulladás az alapbetegség.
több mint 5 éve
Mer nyilván nem úgy volt, hogy a koronavírust kapta el, amitől lett egy tüdőgyuszija, amivel kórházba került, ahol fertőzést kapott, vérmérgezése lett és nem élte túl.Tehát bekerült egy vérmérgezés, tüdőgyulladás (+ az egyéb felsoroltak) kombinációval és a koronavírusba halt bele.A mai adatok szerint a koronavírus legfiatalabb áldozata tegnap egy 34 éves férfi volt, alapbetegségei között tüdőgyulladást, magasvérnyomás-betegséget, vérmérgezést, szívbetegséget, vérszegénységet jelöltek a koronavirus.gov.hu oldalán.Eleve azzal került be a kórházba, ne kötözködj.
Bazzani
Mikey
Én kérek elnézést.
Bazzani

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
kiment Plüsszelbe megkeresni a maradék huszonnégy állócerkájú cerkófot, mivel Cyberen má sikerült az ördögűzés, hát így pusztíccsajabűnt a PennyCiliNKocsis Mátéval gyurmázik.Hogyhogy senki nem kérdezi napok óta, hol van Cili néni?Süti a bejglit.
somoskovig
Bazzani
nagylaza

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
A maga módján vicces, igen. Alapból az hogy mindig írják hogy többségében krónikus beteg halt meg. Ennek az értelmét sem látom.Tehát bekerült egy vérmérgezés, tüdőgyulladás (+ az egyéb felsoroltak) kombinációval és a koronavírusba halt bele.A mai adatok szerint a koronavírus legfiatalabb áldozata tegnap egy 34 éves férfi volt, alapbetegségei között tüdőgyulladást, magasvérnyomás-betegséget, vérmérgezést, szívbetegséget, vérszegénységet jelöltek a koronavirus.gov.hu oldalán.Eleve azzal került be a kórházba, ne kötözködj.
Bazzani
Mikey
Én kérek elnézést.
Bazzani
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Tehát bekerült egy vérmérgezés, tüdőgyulladás (+ az egyéb felsoroltak) kombinációval és a koronavírusba halt bele.A mai adatok szerint a koronavírus legfiatalabb áldozata tegnap egy 34 éves férfi volt, alapbetegségei között tüdőgyulladást, magasvérnyomás-betegséget, vérmérgezést, szívbetegséget, vérszegénységet jelöltek a koronavirus.gov.hu oldalán.Eleve azzal került be a kórházba, ne kötözködj.
Bazzani
Mikey
Én kérek elnézést.
több mint 5 éve
A mai adatok szerint a koronavírus legfiatalabb áldozata tegnap egy 34 éves férfi volt, alapbetegségei között tüdőgyulladást, magasvérnyomás-betegséget, vérmérgezést, szívbetegséget, vérszegénységet jelöltek a koronavirus.gov.hu oldalán.Eleve azzal került be a kórházba, ne kötözködj.
Bazzani
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Szerintek kitől kért segítséget, hogy kiszakadt a kolbásza? 😊Kocsis Mátéval gyurmázik.Hogyhogy senki nem kérdezi napok óta, hol van Cili néni?Süti a bejglit.
somoskovig
Bazzani
nagylaza
több mint 5 éve
vagy on the job coachingot csinál hurkasütés-ügyilegKocsis Mátéval gyurmázik.Hogyhogy senki nem kérdezi napok óta, hol van Cili néni?Süti a bejglit.
somoskovig
Bazzani
nagylaza
több mint 5 éve
Kocsis Mátéval gyurmázik.Hogyhogy senki nem kérdezi napok óta, hol van Cili néni?Süti a bejglit.
somoskovig
Bazzani
több mint 5 éve
Hogyhogy senki nem kérdezi napok óta, hol van Cili néni?Süti a bejglit.
somoskovig
több mint 5 éve
Hogyhogy senki nem kérdezi napok óta, hol van Cili néni?Mert senki se nézi 😊
somoskovig