Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Hogyhogy senki nem kérdezi napok óta, hol van Cili néni?
több mint 5 éve
A mai adatok szerint a koronavírus legfiatalabb áldozata tegnap egy 34 éves férfi volt, alapbetegségei között tüdőgyulladást, magasvérnyomás-betegséget, vérmérgezést, szívbetegséget, vérszegénységet jelöltek a koronavirus.gov.hu oldalán.Csak tippelek, mert nyilván semmilyen következetességet ne keressünk egy nyilvántartási rendszerben/gyakorlatban, de gondolom az lehetett, hogy a vírustól függetlenül volt neki már egy fennálló tüdőgyulladása. Hogy aztán ez konkrétan most a halálozás előtti állapot volt (és a CoV súlyosította), vagy valamikor 20 évvel ezelőtt, amit a TAj szám alapján előtúrtak, azt ne kérdezd...
Hogy lehet a tüdőgyulladás alapbetegség?
Bazzani
több mint 5 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20201217/operativ-torzs-5-fele-vakcinat-kotott-le-a-magyar-kormany-462192
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Vérmérgezésről azért sok jót nem hall az ember.
több mint 5 éve
A mai adatok szerint a koronavírus legfiatalabb áldozata tegnap egy 34 éves férfi volt, alapbetegségei között tüdőgyulladást, magasvérnyomás-betegséget, vérmérgezést, szívbetegséget, vérszegénységet jelöltek a koronavirus.gov.hu oldalán.Hogy lehet a tüdőgyulladás alapbetegség?
több mint 5 éve
Opsz:French President Emmanuel Macron tests positive for the coronavirus, according to his office
több mint 5 éve
2982 - 157
több mint 5 éve
444.hu/2020/12/16/szlovakiaban-szombattol-kijarasi-tilalom-lesz
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
a szerelemvonatbol nincs kiszallas. 🚂❤️index.hu/kulfold/2020/12/16/koronavirus_london_vedekezes/
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 5 éve
Ne viccelj, egy szinten sincs a kettő, Suti videója az első olyan videó ami tudományos magyarázatot ad arra, mi is a probléma az orosz és a kínai vakcinával. A korona miben változtatta meg vakcina készítés folyamatát, hogy is tudunk ilyen gyorsan vakcinát készíteni.sztem Marci beszélgetése Boldogkői-ékkel sem rossz, és az is informatív1 aza legolcsóbbAmúgy mért csak a kínaiak próbálkoznak a gyengitett vírussal? Gondolnám technológiailag a legkönnyebb és a leggyorsabban gyártható az eddigi vakcinás "gépeken"Azt tudjuk, hogy melyik oltás tartalmaz adenovírus szekvenciákat?Pfizer, Moderna: mRNS alapú
Az orosz biztos, kínairól és Pfizerről fogalmam nincs.
Willie Parker
AstraZeneca, Janssen, Gamaleja (orosz, ez a Sputnik-V): adenovírus vektorral
Sinovac (kínai): inaktivált koronavírus
Teabee
FLZOLI
2 aza legveszélyesebb,
ha nem ölik el rendesen, ugye a vírus amúgy se "él"
kloroform meg minden egyéb maradvány lehet, ami az elöléshez kell
a kimosott lötyit meg tiomerzálla fogja tartósítani, mer hadd ne mongyam az a legolcsóbb
EGYÉBKÉNT NAPOKKAL EZELŐTT BERAKTAM A KEMENESI VIDEÓT, IGAZ FÉLÓRÁS, DE MINDEN KÉRDÉSETEKRE OTT A VÁLASZ BENNE, PLS...
prezi.com/v/nrircihqvyfq/covid-19-vakcinafejlesztesek-osszefoglalo/?fbclid=IwAR1TAtkOUCp70hE2Jf-07PpB0ieP5j1DVALF-qvCkg1rYUvhchaviZBRad4
sutianap
Negritis
Én eddig szkeptikus voltam az oltással kapcsolatban, de most hogy értem az összefüggéseket, megváltozott a véleményem.
több mint 5 éve
Koszonom, birtam az oreget nyilvan nem a legkozelebbi rokon, ezt az egeszet csak azert irtam ide mert nagyon kozelrol eltem meg ezt a folyamatot ami meg mindig nagyon sokaknak csak egy bullshit amirol a memgyar Cecilia magyaraz minden nap. Nem kell hozza 3 fele alapbetegseg hogy baj legyen.RészvétemParom nagyapja.Laz.. nehez legzes.. mento... ket oldali sulyos tudogyulladas...lelegezteto... biztato eredmenyek...KORHAZI FERTOZES...halal.Kid halt meg, ha kérdezhetem?
Ez a vege egy egeszseges aktiv tervekkel teli 78 eves ember eletenek.
Ezt mostanra mar remelem mindenki belatja, fiatalkent en is legyintettem ra de ez a szar nem jatek, vigyazzatok mindenkire aki idos mert nagyon gyorsan azon kapod magad hogy temetest kell szervezni..
JéBé
bcsarli
JéBé
bcsarli
több mint 5 éve
Laz.. nehez legzes.. mento... ket oldali sulyos tudogyulladas...lelegezteto... biztato eredmenyek...KORHAZI FERTOZES...halal.Részvétem... Te legalább jól vagy?
Ezt mostanra mar remelem mindenki belatja, fiatalkent en is legyintettem ra de ez a szar nem jatek, vigyazzatok mindenkire aki idos mert nagyon gyorsan azon kapod magad hogy temetest kell szervezni..
JéBé
több mint 5 éve
RészvétemParom nagyapja.Laz.. nehez legzes.. mento... ket oldali sulyos tudogyulladas...lelegezteto... biztato eredmenyek...KORHAZI FERTOZES...halal.Kid halt meg, ha kérdezhetem?
JéBé
bcsarli
JéBé
több mint 5 éve
Parom nagyapja.Laz.. nehez legzes.. mento... ket oldali sulyos tudogyulladas...lelegezteto... biztato eredmenyek...KORHAZI FERTOZES...halal.Kid halt meg, ha kérdezhetem?
JéBé
bcsarli
több mint 5 éve
Laz.. nehez legzes.. mento... ket oldali sulyos tudogyulladas...lelegezteto... biztato eredmenyek...KORHAZI FERTOZES...halal.Kid halt meg, ha kérdezhetem?
JéBé
több mint 5 éve
Laz.. nehez legzes.. mento... ket oldali sulyos tudogyulladas...lelegezteto... biztato eredmenyek...KORHAZI FERTOZES...halal.Ez a vege egy egeszseges aktiv tervekkel teli 78 eves ember eletenek.
Szerkesztette: JéBé
több mint 5 éve
sztem Marci beszélgetése Boldogkői-ékkel sem rossz, és az is informatív1 aza legolcsóbbAmúgy mért csak a kínaiak próbálkoznak a gyengitett vírussal? Gondolnám technológiailag a legkönnyebb és a leggyorsabban gyártható az eddigi vakcinás "gépeken"Azt tudjuk, hogy melyik oltás tartalmaz adenovírus szekvenciákat?Pfizer, Moderna: mRNS alapú
Willie Parker
Teabee
FLZOLI
2 aza legveszélyesebb,
a kimosott lötyit meg tiomerzálla fogja tartósítani, mer hadd ne mongyam az a legolcsóbb
EGYÉBKÉNT NAPOKKAL EZELŐTT BERAKTAM A KEMENESI VIDEÓT, IGAZ FÉLÓRÁS, DE MINDEN KÉRDÉSETEKRE OTT A VÁLASZ BENNE, PLS...
prezi.com/v/nrircihqvyfq/covid-19-vakcinafejlesztesek-osszefoglalo/?fbclid=IwAR1TAtkOUCp70hE2Jf-07PpB0ieP5j1DVALF-qvCkg1rYUvhchaviZBRad4
sutianap
több mint 5 éve
1 aza legolcsóbbAmúgy mért csak a kínaiak próbálkoznak a gyengitett vírussal? Gondolnám technológiailag a legkönnyebb és a leggyorsabban gyártható az eddigi vakcinás "gépeken"Azt tudjuk, hogy melyik oltás tartalmaz adenovírus szekvenciákat?Pfizer, Moderna: mRNS alapú
Willie Parker
Teabee
FLZOLI
2 aza legveszélyesebb,
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Ha jól rémlik, 40 év fölött nem vált ki olyan immunválaszt, mint alatta.
több mint 5 éve
Amúgy mért csak a kínaiak próbálkoznak a gyengitett vírussal? Gondolnám technológiailag a legkönnyebb és a leggyorsabban gyártható az eddigi vakcinás "gépeken"Azt tudjuk, hogy melyik oltás tartalmaz adenovírus szekvenciákat?Pfizer, Moderna: mRNS alapú
Willie Parker
Teabee
több mint 5 éve
Azt tudjuk, hogy melyik oltás tartalmaz adenovírus szekvenciákat?Pfizer, Moderna: mRNS alapú
Willie Parker
több mint 5 éve
a gátlás gátlása ammá serkentés!www.origo.hu/itthon/20201216-hadhazy-vedekezes-koronavirus.htmlRemélem az origo már lehozta, hogy Hadházy akadályozza a Covid korház működését és direkt feltartja a személyzetet24.hu/belfold/2020/12/16/hadhazy-akos-szekszardi-korhaz-covid-osztaly/Hétfőig talán megkapja a főigazgató az utasításokat a dagadttól.. de úgyse fogják beengedni.
no comment
Vrij6
Szesze
FLZOLI
Negritis

több mint 5 éve
Azt tudjuk, hogy melyik oltás tartalmaz adenovírus szekvenciákat?az Astra lesz az adenos
Willie Parker

több mint 5 éve
www.facebook.com/momsz.hu/photos/a.1652287681718011/2869310970015670/?type=3
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Azt tudjuk, hogy melyik oltás tartalmaz adenovírus szekvenciákat? Az orosz biztos, kínairól és Pfizerről fogalmam nincs.