Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
csak vigyázz nehogy migránsnak nézzenek 😀mondjuk elmegyek én bárhova éjjel, anélkül, hogy lebuknék, azért ilyenkor sötétben el lehet úgy lavírozni, hogy ne kapjanak el a rendőrök (gyalog persze)kivéve ha ott dolgozik 😉benzinkútde oda se mehet 😀
ozibozi
Negritis
empty taxi
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
a munkahelyéről jön haza, és tankol, csak egy nyomtató kérdésekivéve ha ott dolgozik 😉benzinkútde oda se mehet 😀
ozibozi
Negritis
empty taxi
több mint 5 éve
mondjuk elmegyek én bárhova éjjel, anélkül, hogy lebuknék, azért ilyenkor sötétben el lehet úgy lavírozni, hogy ne kapjanak el a rendőrök (gyalog persze)kivéve ha ott dolgozik 😉benzinkútde oda se mehet 😀
ozibozi
Negritis
empty taxi
több mint 5 éve
kivéve ha ott dolgozik 😉benzinkútde oda se mehet 😀
ozibozi
Negritis

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
benzinkútde oda se mehet 😀
ozibozi
több mint 5 éve
benzinkút
több mint 5 éve
Az asszony negatìv, vègre mehet bevàsàrolni!😀Ne dőlj be annak a szövegnek, ha esetleg azzal jön, hogy kijárási tilalom idején minden zárva van. Egy jó asszony mindent megold!
steelwolf
több mint 5 éve
Az asszony negatìv, vègre mehet bevàsàrolni!😀csak azért mer rossz kedve van este 10kor ne zavard el otthonról 😀
steelwolf
több mint 5 éve
Az asszony negatìv, vègre mehet bevàsàrolni!😀Mi az, elfogyott a sör? 🤣
steelwolf

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Az asszony negatìv, vègre mehet bevàsàrolni!😀
több mint 5 éve
én Sorost gyanítom, de most már nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy a reggelinél a Nespressoban volt vlm 😊a 230 fős intézményben 105 gondozott, továbbá 49 gondozó kapta el a vírust, jelenleg is 105 gondozott és 46 gondozó fertőzött. Közülük jelenleg hárman vannak kórházban. Eddig 12 fő COVID-19 fertőzött gondozott hunyt el.KariGeri?
www.szeretlekmagyarorszag.hu/154-koronavirus-fertozott-van-egy-230-fos-soproni-idosotthonban/
ozibozi
Mikey
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 509
index.hu/belfold/2020/11/28/merkely_bela_koronavirus_favipiravir/en most azt hallottam, hogy konnyebb volt a vakcinat eloallitani, mert mar 10+ eve foglalkoztak vele.....
Eddig arról volt szó, hogy a nyájimmunitással nem megyünk semmire.
"Merkely problémának véli, hogy miután a betegek későn jelentkeznek, kicsit későn kapják meg a szükséges gyógyszert."
Ja persze. Ha időben mész akkor úgy elhajt az orvos mint a huzat.
Bazzani
es lehet regisztralni, hogy az elsok kozott kapjad meg.
több mint 5 éve
a 230 fős intézményben 105 gondozott, továbbá 49 gondozó kapta el a vírust, jelenleg is 105 gondozott és 46 gondozó fertőzött. Közülük jelenleg hárman vannak kórházban. Eddig 12 fő COVID-19 fertőzött gondozott hunyt el.KariGeri?
www.szeretlekmagyarorszag.hu/154-koronavirus-fertozott-van-egy-230-fos-soproni-idosotthonban/
ozibozi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/11/28/merkely_bela_koronavirus_favipiravir/Eddig arról volt szó, hogy a nyájimmunitással nem megyünk semmire.
"Merkely problémának véli, hogy miután a betegek későn jelentkeznek, kicsit későn kapják meg a szükséges gyógyszert."
Ja persze. Ha időben mész akkor úgy elhajt az orvos mint a huzat.
több mint 5 éve
a 230 fős intézményben 105 gondozott, továbbá 49 gondozó kapta el a vírust, jelenleg is 105 gondozott és 46 gondozó fertőzött. Közülük jelenleg hárman vannak kórházban. Eddig 12 fő COVID-19 fertőzött gondozott hunyt el.www.szeretlekmagyarorszag.hu/154-koronavirus-fertozott-van-egy-230-fos-soproni-idosotthonban/
több mint 5 éve
sajnos tudok olyat aki szerint igenki mondta, hogy van?ezért nincs ennek így értelmeAnnyira de annyira jó ez az idősáv....elaludtam és most várhatok 10-ig...kíváncsiságból elmentem az Óbudai Auchanhoz, és szinte üres, pedig itt van bőven nyugdíjas aki élhetne a lehetőséggel.persze, mert ha bármikor mehetnek, akkor minek korlátozzák magukat 9 és 11 közé?
Nomac
slowmotion
Negritis
slowmotion
de itt azért szidjuk az elejétől
és az első rendes hétvége be is mutatja
mi lesz még itt karácsonyhoz közeledve?
több mint 5 éve
zseniális elemzés 😀I couldn’t just walk past this Tweet, so here is some fun #dataviz
— Kate Petrova (@kate_ptrv) November 27, 2020
Scented candles: An unexpected victim of the COVID-19 pandemic 1/n https://t.co/xEmCTQn9sA pic.twitter.com/tVecEiX5Jc
több mint 5 éve
ki mondta, hogy van?ezért nincs ennek így értelmeAnnyira de annyira jó ez az idősáv....elaludtam és most várhatok 10-ig...kíváncsiságból elmentem az Óbudai Auchanhoz, és szinte üres, pedig itt van bőven nyugdíjas aki élhetne a lehetőséggel.persze, mert ha bármikor mehetnek, akkor minek korlátozzák magukat 9 és 11 közé?
Nomac
slowmotion
Negritis
több mint 5 éve
ezért nincs ennek így értelmeAnnyira de annyira jó ez az idősáv....elaludtam és most várhatok 10-ig...kíváncsiságból elmentem az Óbudai Auchanhoz, és szinte üres, pedig itt van bőven nyugdíjas aki élhetne a lehetőséggel.persze, mert ha bármikor mehetnek, akkor minek korlátozzák magukat 9 és 11 közé?
Nomac
slowmotion
több mint 5 éve
Annyira de annyira jó ez az idősáv....elaludtam és most várhatok 10-ig...kíváncsiságból elmentem az Óbudai Auchanhoz, és szinte üres, pedig itt van bőven nyugdíjas aki élhetne a lehetőséggel.persze, mert ha bármikor mehetnek, akkor minek korlátozzák magukat 9 és 11 közé?
Nomac
több mint 5 éve
több mint 5 éve
www.origo.hu/itthon/20201128-virustagadok-az-oltas-ellen-hamis-allitasokkal-ervelnek.htmlés attól hogy nem a kebelünkön melengetett, Görény sose mondta, hogy orvos, mindig aszonta doktor, de mint gyógyszerész jogosult ennek használatára
Negritis
persze a NER golyószóró elé mindig csak gonoszan gonosz gonoszok kerülnek...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
www.origo.hu/itthon/20201128-virustagadok-az-oltas-ellen-hamis-allitasokkal-ervelnek.html
több mint 5 éve
www.facebook.com/Dorr.Hunique/videos/700338684193501/
több mint 5 éve
nem is csaltál? ámátőr...Egyedül írtam.A tegnap esti Újpest meccs miatti fusztráltságodat nem itt kellene levezetned, tartalom nélküli szarkasztikusz kommentekkel.152 halott...De tudsz ingyen parkolni?
Vrij6
Bazzani
Nem kellene orbánt hibáztatni mindenért.
Egyébként is átolvasta Sobri a kommentedet mielőtt a küldés gombra nyomtál vagy magadtól szennyezed a topikot?
gordon
Hibáztam.
Bazzani

Aki nem hiszi, annak utánajárnak