Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
A tesztek 41%-a pozitív. Zseniálisan csináljuk ezt is. 😀Nem lehet, hogy a héten tesztelték az óvobőket, dadusokat, tanítókat stb, akik eredméynei benne vannak?
Mikey
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
És? A bőrön keresztül is terjed? Mert maszkban vagy, ha kezet mosol/fertőtlenítesz, hogyan?simánj lehet hogy a feleséged nem volt "rendesen fertőző" attól még hogy erősen mutatkoztak a tünetekA neten vett teszt(oggyi elismert teszt volt) csak arra kellett hogy nyugodtan menjunk ujra dolgozni suliba.Vázolom a helyzetet ami két kérdést vet fel bennem.létezik
feleségem oktober végén pozitiv tesztet produkált(sYLAB fizetős) itthon voltunk mind a 4-en. Neki megvoltak a tünetei láz végtagfájdalom szaglás ízek elvesztése. 14 itthoni karantén után neten vásárolt (nem bóvli) háziteszt szerint mindenki negatív lett. Csütörtök éjszaka én belázasodtam 38,3-38,6 között ment egy napig hívtuk doktort mára lett autós teszt ahol már az első teszt kimutatta nálam ,hogy pozitív vagyok. (fáj mindenem 2-3 órát tudok aludni úgy fáj minden porcikám)
Feltételezve azt,hogy a tesztek jól működnek(ami elvileg igazolt a tünetekkel )kérdés az:
Létezik,hogy két hét összezártság alatt (meg elötte is együtt éltünk ) 😊 nem kaptuk el tőle?
-Ha igen akkor ez ennyire fertőző ?????
Ha elkaptam akkor hogy lettem ujra beteg 3 hét alatt ? A vakcina nem így müködik ,hogy kb elkapod egy kis adagban ami megvéd utána ?
Janek
nem tudják, de valahogy kumulálódik
a netenvett teszt valszek a kuka kategória
sutianap
De ha itthon nem kapom el akkor meg hol es kitol?
Janek
aztán véletlenül megfogtad a kilincset vagy tescos kosarat szuperfertőző józsi után
Negritis
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Vázolom a helyzetet ami két kérdést vet fel bennem.Mielőbbi gyógyulást!
feleségem oktober végén pozitiv tesztet produkált(sYLAB fizetős) itthon voltunk mind a 4-en. Neki megvoltak a tünetei láz végtagfájdalom szaglás ízek elvesztése. 14 itthoni karantén után neten vásárolt (nem bóvli) háziteszt szerint mindenki negatív lett. Csütörtök éjszaka én belázasodtam 38,3-38,6 között ment egy napig hívtuk doktort mára lett autós teszt ahol már az első teszt kimutatta nálam ,hogy pozitív vagyok. (fáj mindenem 2-3 órát tudok aludni úgy fáj minden porcikám)
Feltételezve azt,hogy a tesztek jól működnek(ami elvileg igazolt a tünetekkel )kérdés az:
Létezik,hogy két hét összezártság alatt (meg elötte is együtt éltünk ) 😊 nem kaptuk el tőle?
Ha elkaptam akkor hogy lettem ujra beteg 3 hét alatt ? A vakcina nem így müködik ,hogy kb elkapod egy kis adagban ami megvéd utána ?
Janek
több mint 5 éve
Amúgy meg, ha korlátozás nélküli Karácsonyt szeretnének, akkor miért hátráltatják folyamatosan a főpolgit???Ezt csináljuk március óta. Fröccsen is szanaszét...Lesz itt még csúcsra járatás:Aztabüdös...na, az oké, hogy így haza tudok majd menni, de bakker, ha mindenki megy szanaszétfele, akkor megint adtunk a szarnak egy pofont...
index.hu/belfold/2020/11/28/korlatozas_nelkul_karacsony_kormany_facebook/
Matthew99
Solymi
gordon
több mint 5 éve
Nem is kell a 2/3-hoz 66% mint tudjuk 😊Ha így folytatjuk meglesz az a 60 könnyedén.A tesztek 41%-a pozitív. Zseniálisan csináljuk ezt is. 😀Csak 41% elvtársak??? Ez elfogadhatatlan, elvtársak! MEg kell mutatni a Nyugatnak, hogy mi jobbak vagyunk!
Mikey
Jövő hétre el kell érnünk a 60%-ot elvtársak!
Solymi
Mikey
több mint 5 éve
Ha így folytatjuk meglesz az a 60 könnyedén.A tesztek 41%-a pozitív. Zseniálisan csináljuk ezt is. 😀Csak 41% elvtársak??? Ez elfogadhatatlan, elvtársak! MEg kell mutatni a Nyugatnak, hogy mi jobbak vagyunk!
Mikey
Solymi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
simánj lehet hogy a feleséged nem volt "rendesen fertőző" attól még hogy erősen mutatkoztak a tünetekA neten vett teszt(oggyi elismert teszt volt) csak arra kellett hogy nyugodtan menjunk ujra dolgozni suliba.Vázolom a helyzetet ami két kérdést vet fel bennem.létezik
Janek
sutianap
Janek
aztán véletlenül megfogtad a kilincset vagy tescos kosarat szuperfertőző józsi után
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
A neten vett teszt(oggyi elismert teszt volt) csak arra kellett hogy nyugodtan menjunk ujra dolgozni suliba.Vázolom a helyzetet ami két kérdést vet fel bennem.létezik
Janek
sutianap
több mint 5 éve
Vázolom a helyzetet ami két kérdést vet fel bennem.létezik
Janek

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Ezt csináljuk március óta. Fröccsen is szanaszét...Lesz itt még csúcsra járatás:Aztabüdös...na, az oké, hogy így haza tudok majd menni, de bakker, ha mindenki megy szanaszétfele, akkor megint adtunk a szarnak egy pofont...
Matthew99
Solymi
több mint 5 éve
Lesz itt még csúcsra járatás:Aztabüdös...na, az oké, hogy így haza tudok majd menni (bár amúgy is haza tudtam volna, üzleti úttal), de bakker, ha mindenki megy szanaszétfele, akkor megint adtunk a szarnak egy pofont...
Matthew99
Így meg már nekem is necces lesz a téma...
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 5 éve
A tesztek 41%-a pozitív. Zseniálisan csináljuk ezt is. 😀Csak 41% elvtársak??? Ez elfogadhatatlan, elvtársak! MEg kell mutatni a Nyugatnak, hogy mi jobbak vagyunk!
Mikey
több mint 5 éve
Vázolom a helyzetet ami két kérdést vet fel bennem.feleségem oktober végén pozitiv tesztet produkált(sYLAB fizetős) itthon voltunk mind a 4-en. Neki megvoltak a tünetei láz végtagfájdalom szaglás ízek elvesztése. 14 itthoni karantén után neten vásárolt (nem bóvli) háziteszt szerint mindenki negatív lett. Csütörtök éjszaka én belázasodtam 38,3-38,6 között ment egy napig hívtuk doktort mára lett autós teszt ahol már az első teszt kimutatta nálam ,hogy pozitív vagyok. (fáj mindenem 2-3 órát tudok aludni úgy fáj minden porcikám)
több mint 5 éve
A tesztek 41%-a pozitív. Zseniálisan csináljuk ezt is. 😀férfimunka.
Mikey
több mint 5 éve
A tesztek 41%-a pozitív. Zseniálisan csináljuk ezt is. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
amúgy 156
több mint 5 éve
Egyébként 20-05 között is el lehet bóklászni.imádom, amikor jogászkodsz.
A munkahelyen, munkábamenésen, kutyasétáltatáson kívül el lehet menni a tartózkodási- vagy szálláshelyről "egészségkárosodással, életveszéllyel vagy súlyos kárral fenyegető helyzet esetén, valamint életvédelmi céllal" .
(a Kormány 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelete, 3. § (2) bekezdés a) pont)
Ebbe például a gyógyszertár simán belefér. Meg minden, amikor egészségkárosodás vagy súlyos kár fenyeget, az élet védelméről nem is beszélve.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Nem mindegy, ki mondja, h "szeretnénk".Lesz itt még csúcsra járatás:mi a posztmodern, ha nem ez?
Matthew99
már a látszatát sem kell fenntartani, hogy nem percalapú kormányzás megy, mindenféle elképzelés nélkül
"szeretnénk..." - ez egy kérés most a koronavírus vagy az emberek felé, hogy igazán abbahagyhatnák már a megfertőződéseket?
r.baggio
Ebben a kontextusban azt jelenti: fogunk! (Újmagyarul: fogok!)

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Lesz itt még csúcsra járatás:mi a posztmodern, ha nem ez?
Matthew99
már a látszatát sem kell fenntartani, hogy nem percalapú kormányzás megy, mindenféle elképzelés nélkül
"szeretnénk..." - ez egy kérés most a koronavírus vagy az emberek felé, hogy igazán abbahagyhatnák már a megfertőződéseket?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Es ezek utan lazitast terveznek?Ne hagyd, hogy megvezessenek a számok!
Vrij6
több mint 5 éve
Es ezek utan lazitast terveznek?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Lesz itt még csúcsra járatás:...és szilveszteri bulika!
Matthew99
😬

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Lesz itt még csúcsra járatás:index.hu/belfold/2020/11/28/korlatozas_nelkul_karacsony_kormany_facebook/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Egyébként 20-05 között is el lehet bóklászni.A munkahelyen, munkábamenésen, kutyasétáltatáson kívül el lehet menni a tartózkodási- vagy szálláshelyről "egészségkárosodással, életveszéllyel vagy súlyos kárral fenyegető helyzet esetén, valamint életvédelmi céllal" .
(a Kormány 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelete, 3. § (2) bekezdés a) pont)
Ebbe például a gyógyszertár simán belefér. Meg minden, amikor egészségkárosodás vagy súlyos kár fenyeget, az élet védelméről nem is beszélve.