Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
nekem a rosszak (csak kényelmi dolgok) mellett... bajnok lett a Pool, a Lakers, a Dodgers, Chase Elliott. szerintem ilyen tekintetben nem lesz még egy ilyen évem amúgy.De te ezt nem érted, hát ÉLNI KELL, mi lesz így a fiatalságukkal, az életükkel, a létezésükkel ha egy nyamvadt BULIT se lehet tartani?Magánösszejövetelek max fő részét is fogják piszkálni addig még sztem. Lényegében szilveszteri házibuli max 10 főig még oké, csak este 5ig bent kell ülni. 😀hvg.hu/itthon/20201118_A_kormany_februar_8aig_meghosszabbitotta_a_veszelyhelyzeti_korlatozasokatszerintem tegnap este ezt beszélték, hogy nem lesz teljes zárás, hanem ez
RIP szilveszter
Beki
kolléganők már hisztiznek
NB2
Kolléganők meg ne hisztizzenek, üljenek el a picsájukon otthon, nem annyira nehéz.
Beki
Hát akkor milyen más SZÓRAKOZÁS marad?
Jah, kérem, hogy csak eddig tart az igényszint...
Különben is, ha nincs szilveszteri buli, akkor milyen más emléke marad szerencsétlennek a 2020-as évről?
Ez igazságtalanság...brühühüüüü.
Solymi
több mint 5 éve
Aki jól dolgozik azt mindig visszavárják. Rám még akkor is rámírt a volt főnököm Angliából amikor látta facen hogy kiköltöztem Hollandiába hogy "miért oda, miért nem jöttél vissza?!" 5 év után, mit ne mondjak igen jól esett 😊Egyik legjobb barátom 30.án jön haza (Utrechtben dolgozik), elég sokat elmond, hogy állnak nyugaton a munkavállalókhoz a cégek, hogy mondták neki, hogy 2-3-5-10 bármennyi hónap után ha úgy érzi, visszamenne, csak írjon egy emailt és következő hétre már foglalják a repjegyet + a hotelt neki...(az Accenturenél melózik).Valószinű ha én írom ezt mar rég náci lennék 🤣Én tavasz óta úgy számolok, hogy két év. De inkább három. Én legalábbis fixen nem fogok beadatni semmit, ami 1-1.5 év alatt eljut onnan, hogy milyen API-k legyenek benne odáig, hogy már tömegesen teszteljék (alapesetben egy 5, de inkább 10 éves folyamatról van szó. amiben a közhiedelemmel ellentétben nem csak a patentek megszerzése tart sokáig).azért ennek a károsító hatása az emberek mentális egészségére is szerintem felbecsülhetetlenSajnos ez azért elég hamar látszott hogy ezen a télen ez még velünk lesz igazi megoldás (vakcina) nélkül
februárban már ott tartunk, hogy 1 év alatt nem tudtunk mit kezdeni ezzel az egésszel...
r.baggio
davemayer
Bár ha hagynák, hogy most végigmenjen és elpusztítaná a férgese nagyrészét, akkor a jövőben lehetne nyugodtan nyitni :/
Sőt, létre lehetne hozni egy gazdaságilag erős, társadalmilag nagyon fiatal, 6-7 milliós ország alapjait 😀 Mennyit lehetne spórolni csak a nyugdíjakon 😮
Borbinho
Egyébkent neked nem is kell feltétlenül beadatnod magadnak, ha a többség megteszi már szépen kialakul az a szint hogy fel lehessen oldani a helyzetet. Én most kitűztem a jövő év május vége/június elejét, addig nem megyek haza, nem mozgok csak itt amennyit feltétlenül szükséges. Addigra remélem hogy kialakul európában egy olyan helyzet hogy újra bevezetik a karantén nélküli utazást.
davemayer
Borbinho
És akkor ezt vesd össze azzal hogy amikor kimentem Angliába es felmondtam a hungaropharmánál azt mondták hogy "ok, de ide már nem jöhetek vissza" hányinger
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
tanulság: nem kell ilyen liberális szennyeket olvasni mint index meg hvg... csakazorigo 😊Az Index se mondható annyira liberálisnak.
NB2
Illetve szerintem eljön majd az a pillanat amikor leszólnak fentről.
Most hagyják őket, mert sok vizet nem zavarnak, látszik azon is, hogy Varga Judit interjút adott nekik, egy fake-news gyárnak...
Eljön majd ott is a finom vagy épp utasított cenzúra ideje.
több mint 5 éve
youtu.be/JN0xY43eMsE
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Mindenki a vakcinát varja. Egyreszt meg onnantól számítva is honapok kerdese legalább a javulas, masreszt (s a rosszabb forgatokony), hogy tulajdonkeppen hatástalan lesz.azért ennek a károsító hatása az emberek mentális egészségére is szerintem felbecsülhetetlenSajnos ez azért elég hamar látszott hogy ezen a télen ez még velünk lesz igazi megoldás (vakcina) nélkül
februárban már ott tartunk, hogy 1 év alatt nem tudtunk mit kezdeni ezzel az egésszel...
r.baggio
davemayer
Szinten kérdéses a hatasa az emberi szervezetre. Ez mar csak azert is erdekes, mert nem gondolok, hogy bevett szokás ropke nehany hónap alatt piacra dobni gyógyszereket; azokat evekig tesztelgetik.
Hiaba, a remeny (és a penz) az emberiseg mozgatorugoja.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 5 éve
HihihiDe szánalmas 😊
www.origo.hu/itthon/20201118-kormanyzati-tajekoztatasi-kozpont-kozlemenye.html
warr_b
több mint 5 éve
Egyik legjobb barátom 30.án jön haza (Utrechtben dolgozik), elég sokat elmond, hogy állnak nyugaton a munkavállalókhoz a cégek, hogy mondták neki, hogy 2-3-5-10 bármennyi hónap után ha úgy érzi, visszamenne, csak írjon egy emailt és következő hétre már foglalják a repjegyet + a hotelt neki...(az Accenturenél melózik).Valószinű ha én írom ezt mar rég náci lennék 🤣Én tavasz óta úgy számolok, hogy két év. De inkább három. Én legalábbis fixen nem fogok beadatni semmit, ami 1-1.5 év alatt eljut onnan, hogy milyen API-k legyenek benne odáig, hogy már tömegesen teszteljék (alapesetben egy 5, de inkább 10 éves folyamatról van szó. amiben a közhiedelemmel ellentétben nem csak a patentek megszerzése tart sokáig).azért ennek a károsító hatása az emberek mentális egészségére is szerintem felbecsülhetetlenSajnos ez azért elég hamar látszott hogy ezen a télen ez még velünk lesz igazi megoldás (vakcina) nélkül
r.baggio
davemayer
Bár ha hagynák, hogy most végigmenjen és elpusztítaná a férgese nagyrészét, akkor a jövőben lehetne nyugodtan nyitni :/
Sőt, létre lehetne hozni egy gazdaságilag erős, társadalmilag nagyon fiatal, 6-7 milliós ország alapjait 😀 Mennyit lehetne spórolni csak a nyugdíjakon 😮
Borbinho
Egyébkent neked nem is kell feltétlenül beadatnod magadnak, ha a többség megteszi már szépen kialakul az a szint hogy fel lehessen oldani a helyzetet. Én most kitűztem a jövő év május vége/június elejét, addig nem megyek haza, nem mozgok csak itt amennyit feltétlenül szükséges. Addigra remélem hogy kialakul európában egy olyan helyzet hogy újra bevezetik a karantén nélküli utazást.
davemayer
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Valószinű ha én írom ezt mar rég náci lennék 🤣Én tavasz óta úgy számolok, hogy két év. De inkább három. Én legalábbis fixen nem fogok beadatni semmit, ami 1-1.5 év alatt eljut onnan, hogy milyen API-k legyenek benne odáig, hogy már tömegesen teszteljék (alapesetben egy 5, de inkább 10 éves folyamatról van szó. amiben a közhiedelemmel ellentétben nem csak a patentek megszerzése tart sokáig).azért ennek a károsító hatása az emberek mentális egészségére is szerintem felbecsülhetetlenSajnos ez azért elég hamar látszott hogy ezen a télen ez még velünk lesz igazi megoldás (vakcina) nélkül
r.baggio
davemayer
Borbinho
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
tanulság: nem kell ilyen liberális szennyeket olvasni mint index meg hvg... csakazorigo 😊
több mint 5 éve
Én tavasz óta úgy számolok, hogy két év. De inkább három. Én legalábbis fixen nem fogok beadatni semmit, ami 1-1.5 év alatt eljut onnan, hogy milyen API-k legyenek benne odáig, hogy már tömegesen teszteljék (alapesetben egy 5, de inkább 10 éves folyamatról van szó. amiben a közhiedelemmel ellentétben nem csak a patentek megszerzése tart sokáig).azért ennek a károsító hatása az emberek mentális egészségére is szerintem felbecsülhetetlenSajnos ez azért elég hamar látszott hogy ezen a télen ez még velünk lesz igazi megoldás (vakcina) nélkül
r.baggio
davemayer
(az utolsó két bekezdést kérem senki ne vegye komolyan)
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
obituarykenya.co.ke/wp-content/uploads/2018/10/gabriel-waneloba1-480x321.jpgSzóval azt mondjátok van még remény a szilveszterre? 😮 😀Javították az eredetit, és elnézést kérnek a tévedésért.hvg.hu/itthon/20201118_A_kormany_februar_8aig_meghosszabbitotta_a_veszelyhelyzeti_korlatozasokatA cím és a szöveg nem egyezik. Meg nincs hosszabbítva csak lehetőség van rá ha jól olvasom.
RIP szilveszter
Beki
gordon
nagylaza
Beki
gabriel Wan-e lóba Bulika,

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
azért ennek a károsító hatása az emberek mentális egészségére is szerintem felbecsülhetetlenSajnos ez azért elég hamar látszott hogy ezen a télen ez még velünk lesz igazi megoldás (vakcina) nélkül
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Átlátható, világos, közérthető.Ezt írja:koronavirus.gov.hu/cikkek/december-11-ig-ervenyesek-hatalyban-levo-intezkedesekTehát: a közlemény szerint a veszélyhelyzetet meghosszabbították, csak az intézkedéseket nem. (?)
nagylaza
nagylaza
A Kormány
a) a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 478/2020. (XI. 3.) Korm. rendelet 2. és 3. §-a,
b) a veszélyhelyzet idején alkalmazandó további védelmi intézkedésekről szóló 479/2020. (XI. 3.) Korm. rendelet,
c) a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 1–14. §-a, 16–19. §-a, valamint 22–28. §-a,
d) a veszélyhelyzet ideje alatt egyes gazdaságvédelmi intézkedésekről szóló 485/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet,
e) a veszélyhelyzet ideje alatt az egészségügyi dolgozók és a koronavírus világjárvány elleni védekezésben közreműködő orvos-, egészségtudományi képzésben részt vevő hallgatók közforgalmú személyszállítási utazási kedvezményéről szóló 486/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet
hatályát a koronavírus-világjárvány második hulláma elleni védekezésről szóló 2020. évi CIX. törvény hatályvesztéséig meghosszabbítja
Beki
több mint 5 éve
Hihihiwww.origo.hu/itthon/20201118-kormanyzati-tajekoztatasi-kozpont-kozlemenye.html

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ezt írja:koronavirus.gov.hu/cikkek/december-11-ig-ervenyesek-hatalyban-levo-intezkedesekTehát: a közlemény szerint a veszélyhelyzetet meghosszabbították, csak az intézkedéseket nem. (?)
nagylaza
nagylaza
A Kormány
a) a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 478/2020. (XI. 3.) Korm. rendelet 2. és 3. §-a,
b) a veszélyhelyzet idején alkalmazandó további védelmi intézkedésekről szóló 479/2020. (XI. 3.) Korm. rendelet,
c) a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 1–14. §-a, 16–19. §-a, valamint 22–28. §-a,
d) a veszélyhelyzet ideje alatt egyes gazdaságvédelmi intézkedésekről szóló 485/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet,
e) a veszélyhelyzet ideje alatt az egészségügyi dolgozók és a koronavírus világjárvány elleni védekezésben közreműködő orvos-, egészségtudományi képzésben részt vevő hallgatók közforgalmú személyszállítási utazási kedvezményéről szóló 486/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet
hatályát a koronavírus-világjárvány második hulláma elleni védekezésről szóló 2020. évi CIX. törvény hatályvesztéséig meghosszabbítja
több mint 5 éve
koronavirus.gov.hu/cikkek/december-11-ig-ervenyesek-hatalyban-levo-intezkedesekTehát: a közlemény szerint a veszélyhelyzetet meghosszabbították, csak az intézkedéseket nem. (?)
nagylaza
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Szóval azt mondjátok van még remény a szilveszterre? 😮 😀Javították az eredetit, és elnézést kérnek a tévedésért.hvg.hu/itthon/20201118_A_kormany_februar_8aig_meghosszabbitotta_a_veszelyhelyzeti_korlatozasokatA cím és a szöveg nem egyezik. Meg nincs hosszabbítva csak lehetőség van rá ha jól olvasom.
RIP szilveszter
Beki
gordon
nagylaza
több mint 5 éve
Elvileg csak a veszélyhelyzetet hosszabbították meg 90 nappal amit mondtak, a jelenlegi intézkedések december 10 ig vannak, csak utána nyilván lehetőség lesz azt is hosszabbítani ha úgy vanJavították az eredetit, és elnézést kérnek a tévedésért.hvg.hu/itthon/20201118_A_kormany_februar_8aig_meghosszabbitotta_a_veszelyhelyzeti_korlatozasokatA cím és a szöveg nem egyezik. Meg nincs hosszabbítva csak lehetőség van rá ha jól olvasom.
RIP szilveszter
Beki
gordon
nagylaza

több mint 5 éve
Ismét ott volt a "Postás, a rendőr, a villanyszerelő....."Javították az eredetit, és elnézést kérnek a tévedésért.hvg.hu/itthon/20201118_A_kormany_februar_8aig_meghosszabbitotta_a_veszelyhelyzeti_korlatozasokatA cím és a szöveg nem egyezik. Meg nincs hosszabbítva csak lehetőség van rá ha jól olvasom.
RIP szilveszter
Beki
gordon
nagylaza

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Javították az eredetit, és elnézést kérnek a tévedésért.hvg.hu/itthon/20201118_A_kormany_februar_8aig_meghosszabbitotta_a_veszelyhelyzeti_korlatozasokatA cím és a szöveg nem egyezik. Meg nincs hosszabbítva csak lehetőség van rá ha jól olvasom.
RIP szilveszter
Beki
gordon
több mint 5 éve
hvg.hu/itthon/20201118_A_kormany_februar_8aig_meghosszabbitotta_a_veszelyhelyzeti_korlatozasokatA cím és a szöveg nem egyezik. Meg nincs hosszabbítva csak lehetőség van rá ha jól olvasom.
RIP szilveszter
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nyilván olyan számokat produkálnak napi reportokban, amilyet akarnak, de az kibukna úgyis, ha kórházi számokat ferdítenék.Miután sosem kommunikálnak, hogy amúgy mit figyelnek és mi a cél a lazításhoz így ezeknek már semmit sem hiszek el és nem is feltételezek semmi tudatos előre tervezést.Azért ezt így fű alatt betolni kemény...Ez csak opcionális dolog volt és éltek vele, nyilván ahogy a számok csökkennek (ha), akkor lazításokat elkezdik.
Nyilván nem a rendezvény tilalom és hasonlóak számítanak, mert az kötelező ebben a helyzetben, de a kijarasi korlátozás meg az állandó szabadtéri maszkviselés alkalmazása 3 hónapig...
FLZOLI
Beki
Ad hoc ötletelés, hazudozás és ha ez nem jön be akkor meg pánik megoldások egymás után. Ez a tuti recept
FLZOLI
Kommunikálni minek? Vitya maga dönt mindenről jelenleg 3 hónapig, úgy csinálják ahogy akarják. 😀
több mint 5 éve
A francokat, az a következő lesz vagy az utána lévő, mikor oltás után kiszabadulnak, aztán a pluszban felvett hitellel bepótolják az elmaradt nyaralást a baráttal, barátnőkkel, külön-külön persze, tízmillió szelfi, bejelentkezés a világ minden pontjáról, buli minden nap...édes élet, stb.Erről az évről?! Valószínűleg a legextrémebb év életük során, ez lesz az emlék 😊De te ezt nem érted, hát ÉLNI KELL, mi lesz így a fiatalságukkal, az életükkel, a létezésükkel ha egy nyamvadt BULIT se lehet tartani?Magánösszejövetelek max fő részét is fogják piszkálni addig még sztem. Lényegében szilveszteri házibuli max 10 főig még oké, csak este 5ig bent kell ülni. 😀hvg.hu/itthon/20201118_A_kormany_februar_8aig_meghosszabbitotta_a_veszelyhelyzeti_korlatozasokatszerintem tegnap este ezt beszélték, hogy nem lesz teljes zárás, hanem ez
RIP szilveszter
Beki
kolléganők már hisztiznek
NB2
Kolléganők meg ne hisztizzenek, üljenek el a picsájukon otthon, nem annyira nehéz.
Beki
Hát akkor milyen más SZÓRAKOZÁS marad?
Jah, kérem, hogy csak eddig tart az igényszint...
Különben is, ha nincs szilveszteri buli, akkor milyen más emléke marad szerencsétlennek a 2020-as évről?
Ez igazságtalanság...brühühüüüü.
Solymi
bcsarli
Ez az év hagyján (ez amúgy is a Patkány éve), 2021 lesz a fincsi...vagy '22...
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 509
Akkor teves infot kapott aki full lezarast hallott.
Szerkesztette: YoungZeeZee