Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Hasznos tipp lehet, jaja. Mármint a kis tárgyaló. És akkor vicces, hogy a saját foglalásom igazolom magamnak, hogy üzleti célú 😊 Meg amúgy is, egy tárgyalót mi másra szokás lefoglalni... na mindegy, őrület van, annyi szent.hogy üzleti célu a foglalásod. nem biztos h kérik,de ha igen, akkor legyen kéznél. tárgyaló is lehet kicsi, én lobbyban nem tárgyalnék.max bérelsz szobát utána maradsz egy éjjelt és összefutsz a pesti lányismerösöddelNa ok, az igazolás kinek? Mármint a recepciósnak számoljak el? Nyilván a nem egyértelmű jogszabályok ellenére is valamelyest törvényesen járnék el, de nyilván egy rendőr sem jön majd be az utcáról ...Meg pont ezért is kérdeztem, mert 2 emberes a dolog, nincs szükségem semmi tárgyaló foglalásra 😊üzleti célból mehetsz hotelbe, felhivod őket foglalsz konferencia termet v tárgyalót, hozod igazolásokatEz személyes kérdés 😀 A lényeg, amit kérdeztem és amire kíváncsi vagyok... de amúgy leginkább üzleti.Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Randid lenne ?
Kávézók, pubok zárva...
De, a szállodák, hotelek halljai nyitva vannak a betévedők előtt 1 órára pl, vagy csak a vendégeik vehetik igénybe és ülhetnek le?
Mert más megoldást nem tudok, nem is vagyok fővárosi, ha valaki bármi okosat tud, ne tartsa magába 😀 Köszi
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
briareos
Ha minden kötél szakad, marad tudom is én az Arena, vagy WestEnd kajás része, az gondolom nyitott az emberek előtt... csak az elég tré egy ilyesmire.
Chargers LT
briareos
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Az otnevu asszony 😊zokogó recska a hidegvizes zuhany alatt?Egyből azért nem jó ajtóstól rohanni a házba tapasztalatom szerint.a korábbiak alapján had tippeljek, ovi közepén rábaszni asztalra és ott megrakni?Abban nem tudok segíteni.Ez személyes kérdés 😀 A lényeg, amit kérdeztem és amire kíváncsi vagyok... de amúgy leginkább üzleti.Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Randid lenne ?
Kávézók, pubok zárva...
De, a szállodák, hotelek halljai nyitva vannak a betévedők előtt 1 órára pl, vagy csak a vendégeik vehetik igénybe és ülhetnek le?
Mert más megoldást nem tudok, nem is vagyok fővárosi, ha valaki bármi okosat tud, ne tartsa magába 😀 Köszi
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
Randira vannak jó ötleteim😉
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Kell a színház szeretik a jányok aztat 😊
(De vége végülis mindig ugyan az 😊)
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
zokogó recska a hidegvizes zuhany alatt?Egyből azért nem jó ajtóstól rohanni a házba tapasztalatom szerint.a korábbiak alapján had tippeljek, ovi közepén rábaszni asztalra és ott megrakni?Abban nem tudok segíteni.Ez személyes kérdés 😀 A lényeg, amit kérdeztem és amire kíváncsi vagyok... de amúgy leginkább üzleti.Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Randid lenne ?
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
fuck, igaz, csak elvitelre van minden... akkor bukó az is, mondjuk azt nem bánomNem lehet leülni ott szóval az nem jó.Na ok, az igazolás kinek? Mármint a recepciósnak számoljak el? Nyilván a nem egyértelmű jogszabályok ellenére is valamelyest törvényesen járnék el, de nyilván egy rendőr sem jön majd be az utcáról ...Meg pont ezért is kérdeztem, mert 2 emberes a dolog, nincs szükségem semmi tárgyaló foglalásra 😊üzleti célból mehetsz hotelbe, felhivod őket foglalsz konferencia termet v tárgyalót, hozod igazolásokatEz személyes kérdés 😀 A lényeg, amit kérdeztem és amire kíváncsi vagyok... de amúgy leginkább üzleti.Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Randid lenne ?
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
briareos
Ha minden kötél szakad, marad tudom is én az Arena, vagy WestEnd kajás része, az gondolom nyitott az emberek előtt... csak az elég tré egy ilyesmire.
Chargers LT
Csak elvitelre van hami.
Rózsa Sándor (betyár)
Ezért is jutottak eszembe a hotelek, mint talán egyetlen lehetőség
több mint 5 éve
hogy üzleti célu a foglalásod. nem biztos h kérik,de ha igen, akkor legyen kéznél. tárgyaló is lehet kicsi, én lobbyban nem tárgyalnék.max bérelsz szobát utána maradsz egy éjjelt és összefutsz a pesti lányismerösöddelNa ok, az igazolás kinek? Mármint a recepciósnak számoljak el? Nyilván a nem egyértelmű jogszabályok ellenére is valamelyest törvényesen járnék el, de nyilván egy rendőr sem jön majd be az utcáról ...Meg pont ezért is kérdeztem, mert 2 emberes a dolog, nincs szükségem semmi tárgyaló foglalásra 😊üzleti célból mehetsz hotelbe, felhivod őket foglalsz konferencia termet v tárgyalót, hozod igazolásokatEz személyes kérdés 😀 A lényeg, amit kérdeztem és amire kíváncsi vagyok... de amúgy leginkább üzleti.Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Randid lenne ?
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
briareos
Chargers LT
több mint 5 éve
Amúgy, ha már írod, mesélj, mert van egy pesti lyány ismim 😀 De tökre komolyan 😀Abban nem tudok segíteni.Ez személyes kérdés 😀 A lényeg, amit kérdeztem és amire kíváncsi vagyok... de amúgy leginkább üzleti.Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Randid lenne ?
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem lehet leülni ott szóval az nem jó.Na ok, az igazolás kinek? Mármint a recepciósnak számoljak el? Nyilván a nem egyértelmű jogszabályok ellenére is valamelyest törvényesen járnék el, de nyilván egy rendőr sem jön majd be az utcáról ...Meg pont ezért is kérdeztem, mert 2 emberes a dolog, nincs szükségem semmi tárgyaló foglalásra 😊üzleti célból mehetsz hotelbe, felhivod őket foglalsz konferencia termet v tárgyalót, hozod igazolásokatEz személyes kérdés 😀 A lényeg, amit kérdeztem és amire kíváncsi vagyok... de amúgy leginkább üzleti.Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Randid lenne ?
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
briareos
Chargers LT
Csak elvitelre van hami.
több mint 5 éve
Igen, ezt szeretném elkerülni...Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Nemrég jöttem vissza egy kb 3/4 óráig tartó megbeszélésről. Tragikomikusan hangzik, de egy téren találkoztunk (maszkban, állva mítingeltünk).
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
nagylaza
több mint 5 éve
Na ok, az igazolás kinek? Mármint a recepciósnak számoljak el? Nyilván a nem egyértelmű jogszabályok ellenére is valamelyest törvényesen járnék el, de nyilván egy rendőr sem jön majd be az utcáról ...Meg pont ezért is kérdeztem, mert 2 emberes a dolog, nincs szükségem semmi tárgyaló foglalásra 😊üzleti célból mehetsz hotelbe, felhivod őket foglalsz konferencia termet v tárgyalót, hozod igazolásokatEz személyes kérdés 😀 A lényeg, amit kérdeztem és amire kíváncsi vagyok... de amúgy leginkább üzleti.Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Randid lenne ?
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
briareos
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Egyből azért nem jó ajtóstól rohanni a házba tapasztalatom szerint.a korábbiak alapján had tippeljek, ovi közepén rábaszni asztalra és ott megrakni?Abban nem tudok segíteni.Ez személyes kérdés 😀 A lényeg, amit kérdeztem és amire kíváncsi vagyok... de amúgy leginkább üzleti.Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Randid lenne ?
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
több mint 5 éve
azóta irtam üzletire is, és akkor nem kell kémfilmes megoldásokhoz folyamodnod téren sötétben meetingelésekkelXD Nem biztos, hogy örülne neki 😀 Engem meg a rendőr baszna meg... és még jól meg is büntet 😀Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.menjél kocsival és dugd meg a hátsó ülésen
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
briareos
Chargers LT
több mint 5 éve
Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Nemrég jöttem vissza egy kb 3/4 óráig tartó megbeszélésről. Tragikomikusan hangzik, de egy téren találkoztunk (maszkban, állva mítingeltünk).
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
több mint 5 éve
a korábbiak alapján had tippeljek, ovi közepén rábaszni asztalra és ott megrakni?Abban nem tudok segíteni.Ez személyes kérdés 😀 A lényeg, amit kérdeztem és amire kíváncsi vagyok... de amúgy leginkább üzleti.Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Randid lenne ?
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Abban nem tudok segíteni.Ez személyes kérdés 😀 A lényeg, amit kérdeztem és amire kíváncsi vagyok... de amúgy leginkább üzleti.Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Randid lenne ?
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
több mint 5 éve
XD Nem biztos, hogy örülne neki 😀 Engem meg a rendőr baszna meg... és még jól meg is büntet 😀Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.menjél kocsival és dugd meg a hátsó ülésen
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
briareos
több mint 5 éve
üzleti célból mehetsz hotelbe, felhivod őket foglalsz konferencia termet v tárgyalót, hozod igazolásokatEz személyes kérdés 😀 A lényeg, amit kérdeztem és amire kíváncsi vagyok... de amúgy leginkább üzleti.Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Randid lenne ?
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
több mint 5 éve
Ez személyes kérdés 😀 A lényeg, amit kérdeztem és amire kíváncsi vagyok... de amúgy leginkább üzleti.Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Randid lenne ?
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.menjél kocsival és dugd meg a hátsó ülésen
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
www.portfolio.hu/gazdasag/20201118/koronavirus-ausztriaban-uj-csucson-a-halalozasok-szama-458040Ez most akkor hogyan van ?
Beki
Ott nincs Fradi nincs Hajrá Magyarok Nincs Viktor Jó az egészségügy tényleg nem értem.
Az az igazság egyre jobban igaza lesz Sobrinak ezt mindenki elbaszta és mindenki szopni fog.A kérdés csak az ma vagy holnap de előbb utóbb kb mindenhol ugyan az lesz a matek bármit is csinál egy adott kormány.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Randid lenne ?
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
index.hu/belfold/2020/11/18/akarata_ellenere_megis_meghosszabbitotta_a_kormany_a_korlatozo_intezkedesek_hatalyat/
több mint 5 éve
Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására. Kávézók, pubok zárva...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
www.portfolio.hu/gazdasag/20201118/koronavirus-ausztriaban-uj-csucson-a-halalozasok-szama-458040
több mint 5 éve
(Az Indexnél már eljött, a Varga Judit interjú is ennek a jele.)tanulság: nem kell ilyen liberális szennyeket olvasni mint index meg hvg... csakazorigo 😊Az Index se mondható annyira liberálisnak.
NB2
Illetve szerintem eljön majd az a pillanat amikor leszólnak fentről.
Most hagyják őket, mert sok vizet nem zavarnak, látszik azon is, hogy Varga Judit interjút adott nekik, egy fake-news gyárnak...
Eljön majd ott is a finom vagy épp utasított cenzúra ideje.
Solymi
több mint 5 éve
Volt anyósom az idősotthonban...pozitív... Talán órák vannak....Még nincs 70 éves...

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞